Advertentie

De pandemie 2009: hoe de wereld werd besodemieterd!!


Paul Flynn, rapporteur van de Raad van Europa laat er geen enkele onduidelijkhied over bestaan:

“De wereld werd voor de gek gehouden door de dreiging van een pandemie die nooit kwam!”

* * *

x

De pandemie 2009: hoe de wereld werd besodemieterd!!

2010 © WantToKnow.nl/.be

 x

Paul FLynn, raporteur voor de Raad van Europa.
Paul FLynn, raporteur voor de Raad van Europa.

Eindelijk! Eindelijk komt er een stem uit de hogere kringen van de Europese Unie, die zich laat horen over de ongelooflijke manipulaties van de farmaceutische industrie.Aanleiding is in dit geval de krankzinnige bangmakerij voor de Mexicaanse Griep, die ‘mogelijk miljoenen doden’ ging eisen.. Het resultaat? Het kostte honderden miljoenen… EURO’s!
We raden je aan, het onderstaande item uit Nieuwsuur van 16 November jl. te bekijken en je gevoel te observeren. Voor ons, als WantToKnow-medewerkers is het in ieder geval een goed gevoel, eindelijk de resonantie te voelen, van al datgene dat we hier al meer dan een jaar op onze site aan informatie aanbieden!

De farmaceutische industrie heeft onze regeringen en de bevolking in een manipulatieve greep! Zo simpel is de conclusie! Bangmakerij, manipulatie met data, gladde praatjes en al het andere wat nodig is om beslissingen te forceren, die hen in de machtspositie plaatsen. En geloof nou niet dat ze die machtspositie de komende tijd wensen op te geven..! Kortom: het besodemieteren zal gewoon doorgaan..! Daarom is het belangrijk deze informatie dóór te sturen. (Gebruik hiervoor gewoon de speciale doorstuur-knop bij dit artikel!)

Het verhaal stond hier al vaak op WantToKnow. Maar ook op vele, vele andere sites. Onze collega’s van Argusoog, Klokkenluider, Verontruste Moeders, Niburu, Xandernieuws etc. etc. hebben het ook allemaal al geroepen.

Dus in hemelsnaam laat dit artikel lezen aan je familie, collega’s en vrienden, want dit gedrag van Big Pharma moet gewoon stoppen. Wetenschappers lopen inmiddels met 2 petten op, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is..! Onderzoek doen op universitair niveau en tevens in ‘dienst’ zijn bij de farma-giganten. En het Nederlandse gezegde: ‘Wiens brood men eet, diens woord men spreekt’ is hierop volledig van toepassing..! Natuurlijk gebruiken de grote farma-cowboys de wetenschap om hun nieuwe medicijnen en vaccins te ontwikkelen, ze zouden gek zijn om deze invloedrijke wereld niet te gebruiken. Maar het gaat om de finesses, het gaat om de manipulatieve zaken ‘achter de schermen’.

Als je de artikelen hebt gevolgd over de manipulaties van Big Pharma dan weet je dat het onderstaande item van Nieuwsuur geen toevalligheid is. Mocht je de artikelen niet gezien hebben, kijk dan ‘voor de grap’ eens naar het overzicht onderaan dit artikel.

Het gedrag van de farmaceutische industrie is door-en-door manipulatief, zo simpel is de conclusie..! Let eens op het stukje uit Pauw & Witteman, waarin ‘onze viroloog-van-wereldklasse’ Ab Osterhaus, het heeft over miljoenen en miljoenen doden.. Schandalige bangmakerij, zo simpel is het!

x

x

Nieuwsuur plaatst dit bijbehorende intro bij deze reportage:

* * *

x

Definitie pandemie oorzaak gekte Mexicaanse griep

Mexicaanse griep Nieuwsuur Toegevoegd: dinsdag 16 nov 2010, 15:36

Op 11 juni 2009 verklaart de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de Mexicaanse griep tot pandemie. En daarmee is de eerste grieppandemie van de 21-ste eeuw een feit.

Virologen roepen in de media dat er misschien wel sprake is van een nieuwe Spaanse griep, waarbij miljoenen mensen kunnen overlijden. In de hele wereld ontstaat daarom de vrees dat de griep zal leiden tot massale sterfte.

Kritiek
Nadat de WHO de pandemie heeft afgeroepen kopen landen op grote schaal vaccins en virusremmers in. Maar begin dit jaar ontstaat er kritiek. De Europese regeringen, waaronder die van Nederland, zouden zich tijdens de bestrijding van de Mexicaanse griep ten onrechte miljarden uit de zak hebben laten kloppen door de farmaceutische industrie.

Vaccins
Zo reserveerde minister Ab Klink 700 miljoen euro om vaccins te kopen. Nederland heeft al die vaccins bij lange na niet nodig. Uiteindelijk overlijden 63 Nederlanders aan de Mexicaanse griep. Acht daarvan hadden geen andere ziekte.

Gewone griep
Wereldwijd eist de griep minder dan 17.500 levens, een fractie van het aantal slachtoffers dat diverse invloedrijke deskundigen vooraf voor mogelijk houden en ook een fractie van het aantal mensen dat jaarlijks overlijdt aan de gewone griep.

€ 340 miljoen..
In Nieuwsuur vanavond een reconstructie van het mildste griepseizoen ooit. In totaal overleden 63 mensen, acht daarvan hadden geen andere ziekte. In een normaal griepseizoen zijn er gemiddeld duizend griepdoden. Volgens het ministerie van VWS heeft de bestrijding van de Mexicaanse griep 340 miljoen euro gekost.

Definitie
Ook een gesprek met Marc Sprenger, directeur van het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC) in Stockholm. Hij wil dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de definitie van een pandemie aanpast. De aanpak van de Mexicaanse griep laat zien dat de huidige definitie niet werkt. “Het woord pandemie roept nu verkeerde associaties op en ik heb de WHO geadviseerd om de definitie te veranderen,” aldus Sprenger.

Sinds mei 2009 kan ook een mild virus leiden tot een pandemie. In de oude WHO definitie van 2005 ging men nog uit van veel doden en zieken bij een pandemie. De ernst van het virus is nu geen criterium meer. Door die verandering kon de WHO op 11 juni 2009 de pandemie afkondigen.

Vragen en/of opmerkingen? Mail de maker: Judith.Pennarts@Nieuwsuur.nl

* * *

Wij vragen ons af waarom politieke leiders deze verschrikkelijk fraude, want dat is wat hier aan de hand is, niet openlijk aan de kaak stellen. Er blijven nog genoeg vragen over?

De controverse in beeld.

Waarom hield Ab Klink de deal met de farmaceutische leverancier van de 34 miljoen (!!) vaccins geheim, zélfs NADAT hij voor de rechter gedaagd was om openheid van bestuur te geven..?

Waar blijft een interview van Nieuwsuur met de Poolse minister van Gezondheid, die in haar speech voor het Poolse parlement gewag maakt van ‘fragrante inbreuken op de Poolse grondwet, door de contractuele eisen, inzake vaccinleveringen aan de Poolse regering, door de farmaceutische industrie’.. (zie ons eerdere artikel HIER)

Er zijn nog heel veel vragen, maar de kriebels over de afzichtelijke machts-tentakels van het Big Pharma-monster zijn duidelijk zichtbaar. Waar blijft een minister, die spreekt zoals de Poolse vrouwelijke minister sprak, in de genoemde speech voor het parlement:

“De Poolse natie is een wijze natie. Polen kunnen wel degelijk het onderscheid maken tussen leugens en de waarheid. Héél precies! Zij kunnen ook het onderscheid maken tussen wat een objectieve situatie is en wat gewoon een ‘spel’ is.”

Het wachten is op een minister met ruggegraat die het democratisch proces in Nederland NIET dwarsboomt, zoals Ab Klink dit wel deed.

* * *

Relevante artikelen hier op WantToKnow.nl over de ontsporingen van de relatie Wetenschap-Overheid vs. ‘Big Pharma’:

* Geneeskunde: van kunst naar kunde en geknutsel HIER

* Onderzoeker van BigPharma geeft fraude toe HIER

* Journalistieke hoerderij, het geval Simon Roozendaal HIER

* Journalisten gemanipuleerd en HPV-campagne van start HIER

* Medische promotie-onderzoek door ‘ghostwriting’: SCHANDALIG! HIER

* Klokkenluider zet medische wereld te kijk HIER

* Medicijnen: meer doden dan heroïne en cocaïne samen! HIER

* Belangenvertrengeling vaccinatie-adviseurs HIER

* Hebzucht versus Gezondheid HIER

* Tamiflu is een hoax; Tamiflu is dus fraude HIER

* Megacorruptieschandaal in de WHO (De Wereldgezondheidsorganisatie) HIER

* En dan nu… Het vaccin voor een ‘rusteloze vagina’.. HIER

* De leugen regeert: De grote grieppropaganda! HIER

* Dr. Rauni Luukanen: een bijzonder verhaal.. HIER

* De Poolse minister spreekt zich WEL uit, meneer Klink! HIER

* Onnodige vaccinaties; een insider klapt uit de school.. HIER

* Dr. Ghis doet haar mond open! HIER

* Het griepvaccin: belangstelling of belangenverstrengeling HIER

* Farma probeert met eigen tijdschriften haar verhaal officieel te doen lijken! HIER

* Geld bepaalt uitkomst Griepvaccin-studies HIER

* Farmaceutische industrie woekert binnen de overheid HIER

* Nu alle jongens aan het HPV-vaccin..? HIER

* Farmaceuten krijgen juridische opdoffer in de VS! HIER

* 40 Miljoen mensen gebruiken Prozac! Maar het werkt niet, zeggen wetenschappers..! HIER

* De FDA blijkt corrupt! HIER

53 gedachten over “De pandemie 2009: hoe de wereld werd besodemieterd!!

 1. naast de geldverspilling en het feit dat mensen onnodig met een immuniteit verlagend en vergiftigend vaccin zijn ingeent, de ongeloofwaardigheid van WHO (en slaafjes) dusdanig is dat een ” the boy who cried Wolf!” scenario op de loer ligt…… is dat juist de bedoeling , vraag ik mij af?

 2. vooral die eerste ongemakkelijke reactie van Roel Coutinho is zeer opmerkelijk. ” U zegt het…” 8min15

  En op 8min44 zegt hij:” voor zover ik me kan herinneren….”
  de man was bijna dagelijks op televisie om mensen in te lichten over de zaak….en nu heeft hij amper een herinnering?

  Ook gezien hoe moeizaam die naald in dat armpje gaat 2min21. Vroeger waren het heel dunne naalden….

  1. Roel Coutinho vond het ook ‘ongemakkelijk’ toen ik vorig jaar bewees dat hij frauduleus en crimineel Aidsonderzoek had verricht zonder feitelijke toestemming…Uiteindelijk moest hij de laan uit, later werd hij RIVM directeur…Ach ja, als je het in de politiek ‘verprutst’ (niet vanuit een corporate gedachte echter…) dan mag je ook altijd weer terug naar Shell en co…

  2. @ Flits

   Hou me dit jaar in de nominatie voor een fles Gluhwein, beste remedie tegen een opkomend koudtje…

 3. Hoe de wereld werd besodemieterd!
  What’s next?

  Hoog tijd dat er meer zaken onderzocht gaan worden. Wie weet waarmee we al tijden mee voor de gek gehouden zijn? Zou dit niet eerder met iets anders zijn gebeurd? En als het niet gebeurd is dan kan het altijd nog een keer gebeuren. We zijn gewaarschuwd vooral nu deskundigen zich hebben uitgelaten.
  Zo zie je maar wat er gedaan wordt om het grote geld binnen te halen. Ik heb geen vertrouwen meer in die tak van sport.
  Zij hebben mij nu geleerd dat van alles wat zij zeggen je het tegenovergestelde moet geloven. Dus als zij iets kwakzalverij vinden, dan zou het heel goed mogelijk kunnen zijn dat het middel wel werkt.
  Voer voor journalisten zou ik zeggen maar wie durft?

  Wij zijn er voor de pillendraaiers.
  Met zo’n vooruitgang in gezondheidszorg en kennis zou je verwachten/denken dat wij juist gezonder zouder zijn. Vraag om je heen wie er aan pillen zit. Begin je met een dan volgen als snel meerdere en moet je die meestal ook blijven slikken. Zo zijn er ouderen die een waslijst van hier tot Tokio slikken en de kwalen worden steeds erger. Bijna nooit wordt er een medicijn afgebouwd.
  Mijn moeder werd oud, bijna 98 en slikte nooit wat. Mijn moeder werd ziek in het verpleeghuis na een griepinjectie, daarna ging het snel bergafwaarts.

  1. ‘ Zij hebben mij nu geleerd dat van alles wat zij zeggen je het tegenovergestelde moet geloven. Dus als zij iets kwakzalverij vinden, dan zou het heel goed mogelijk kunnen zijn dat het middel wel werkt.’

   Inderdaad daar zeg je wat. Dus heeft dat hele gedoe van die varkensgriep je tot dit inzicht gebracht. Geweldig toch? Je hebt iets heel belangrijks gezien. Ik zou haast zeggen dat dit het onbedoelde neveneffect is van dat hele gedoe rondom de varkensgriep en inentingen.
   Hopelijk zijn er nog meer die net zoals jij tot dit inzicht zijn gekomen en dan gaan we de goede kant op.

 4. Ik denk dat na het lezen van dit artikel voor een aantal forumgasten hier ,de tijd rijp is om een excuus te maken naar al diegene die zij hebben weggezet als complottheoristen. Ook ligt hier een mooie taak voor de nieuwe regering om “schoonschip”te maken en ab klink en consorten strafrechtelijk te onderzoeken. Want een ieder die deze zaak op de voet gevolgd heeft, zal met mij erkennen dat de getoonde info in dit artikel al veel eerder bekent was. Ook zijn er vragen gesteld die werden afgedaan als onzin vragen of indianenverhalen, welke nu keihard waarheid blijken te bevatten.
  Dank guido voor het snelle plaatsen ( ik zat er al op te wachten na het zelf op tv te hebben gezien) van dit uitermate belangrijke artikel.

  1. Ik sta al de hele tijd achter mijn bureau; als dat een antwoord is..!
   Even serieus: Hopelijk krijgt dit TV-issue een mooie opvolging in een dieper gravende reportage met idd de Poolse minister of een dieper onderzoek over het niet vrijgeven door Ab Klonk van de vaccinatie-contracten.

 5. Hallo Dames en Heren, Jullie zijn blijven hangen in de Mexicaanse griepsoap dit is een flop gebleken en met financieel succes tenonder gegaan..

  de nieuwe trailer draait nu op de schermen en is genoemd, de Indiase SuperSuper bacterie..

  T, schijnt een echte killer te zijn volgens de promomedia

  Want vinden jullie hiervan, is het een vervolg onder een ander naam ..

  1. @ Marc

   Daar wordt ik ook niet wakker van, elke vernieuwde vorm van curry is van harte welkom, daarvoor hoef ik niet tegen ingeent te zijn.

  2. Of Q-koorts of Nederlands Gaitengriep. Maakt niet veel uit. Different players, same gameplan.

   De sneeuwbal rolt door vaccinatieland, alle spuitjes verzamelen…

  3. @ John

   Misschien een nieuw ideeetje voor een ezeltje prik je spel…

   Bij elke spuit een labeltje en toegevoegde handicap voor bonuspunten, bij welke reguliere arts zit dat nu niet binnenkort in hun schoen?!

 6. Was ook zo eentje van de plottertjes (en gelukkig nog steeds). Tot diep in de nacht stukken vertaald vanuit het engels naar het nederlands als waarschuwing voor zwangere vrouwen. Iedereen die een klein steentje heeft bijgedragen; bedankt. Het maakte mij niet zoveel uit om in eerste instantie al die kritiek op mij te krijgen.

  Zit nog wel steeds met een paar dingen die mij opvallen. Maar misschien zie ik het niet goed? Het valt mij op dat de laatste tijd heel veel mensen de geest geven. Abnormaal veel en zeker in die groepen die een injectie hebben gehad. In mijn directe omgeving hebben sommige langzaamaan vage klachten gekregen; spierproblemen en aanhoudende pijnen. Maar goed, misschien heeft het er niets mee te maken…

  Anyways we houden de moed erin en de naald eruit!

 7. http://www.utwente.nl/organisatie/stories/kroonprins-onder-de-indruk-van-nanolab

  Van macro naar micro? Ons land loopt weer voorop. En natuurlijk is onze ‘water management’ prins erbij! Ik ben ook onder de indruk van de nano-wereld, zolang het maar niet gebruikt wordt om de macro-wereld negatief aan te tasten. We zullen het merken de komende tijd.

  Ik las een half jaar geleden al een ‘positief’ stuk (geschreven door GSK mensen nota bene…) in een populair wetenschappelijk tijdschrift, waar de nieuwe adjuvanten (lees: zeer schadelijke ‘hulpstoffen’ in vaccins) een revolutie zouden brengen. Er zouden al vele ‘vaccins tegen kanker’ in de maak zijn. Als die net zo ‘veilig en effectief’ zijn als de ‘vaccinatie tegen baarmoederhalskanker’…dan hou ik mijn hart (en overtuiging) vast…

  1. Tja John, je kunt ook zeggen dat de KP zelf de meest gepeste burger is van dit land en wel in die mate dat hij door de bomen het bos niet meer ziet of – heel schrander – het spelletje meespeelt tot een zeker moment …

   Welk moment?

 8. ik herinner mij lessen van Mahatma Gandhi die sprak over misdaad tegen de natuur en misdaad tegenover de mensheid.
  De praktijken gemeld in het artikel komen in aanmerking voor beide kwalificaties. Daarenboven ben ik van mening dat het misdaden zijn tegenover het leven ofwel het zelfbeeld.
  S’ace
  NB overigens is het helder dat de natuur ons mensen voorziet van voeding en materie; het gaat erom dat je je beperkt tot dat wat echt nodig is en bijdraagt tot een betere / harmonieuse samenleving

  1. Zoals Ghandi sprak:
   ‘Er is genoeg op Aarde voor onze behoeftes, maar er is nooit genoeg voor de hebzucht’

 9. Beste Allemaal,

  Een zeer duidelijk bewijs dat we worden bedonderd. En dan die tronies te zien en nog durven te zeggen “als het zich weer voordoet, doen we hetzelfde”. En denken ze echt dat we niets door hebben???

  Ik probeer hieraan bekendheid te geven door dit soort zaken zoveel mogelijk kenbaarheid te geven.

  En wat blijkt? Steeds meer mensen gaan over de lijn en zeggen, tja het blijkt toch waar te zijn.

  En dan heb ik het over de kredietcrisis, buitenaardse vrienden, multi-dimensioneel zijn, dat 2012 nu is en geen ramp scenario wordt, maar het einde van die oude troep zoals onze regeringen en religies.

  Ik lok nog steeds gesprekken uit, en ik zie toch wel dat mensen er iets mee doen.

  Dus illuminati jullie einde is gekomen.
  Enne popi jopi, het werkelijke goddelijke is nooit uit ons geweest, jullie als …religies hebben dat gedaan.

  Wat is vrijheid toch mooi,

  Laten we daar voor blijven vechten.

  1. Vrijheid is als het vliegen van een vlinder door een frisse lentewei;
   Genietend van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

   Vrijheid is je eigen pad durven te gaan,
   Zonder je te bekommeren om de mening van anderen.

   Vrijheid is de huidige maatschappij aan de kaak durven stellen
   Door kritisch te onderzoeken en vragen.

   Vrijheid zit van binnen in ieder mens,
   Verborgen en geketend in onze psyche.

   Vrijheid is het waard om voor te vechten,
   Al kan de strijd nog zo moeizaam zijn.

   Vrijheid is onlosmakelijk verbonden met zelfbewustzijn,
   De werkelijke kracht van ieder waarachtig mens.

 10. Daar is de vogelgriep weer

  In Hongkong is voor het eerst sinds 2003 de vogelgriep vastgesteld bij een mens. Een 59-jarige vrouw die eind oktober op het vasteland van China is geweest, blijkt het H5-virus onder de leden te hebben. De vrouw is er ernstig aan toe volgens het Chinese ministerie van Volksgezondheid.
  Het vogelgriepvirus ging voor het eerst in 1997 in Hongkong over op mensen. In 2003 dook het opnieuw op in Zuidoost-Azië, toen in Vietnam drie mensen aan de menselijke variant van H5N1 bezweken. De daaropvolgende jaren rukte het virus op tot in Europa.

  Sindsdien zouden er wereldwijd ongeveer driehonderd mensen overleden zijn aan de ziekte, aldus de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). De grote angst is dat het virus zal muteren en dat mensen elkaar kunnen besmetten. Dat zou een pandemie met veel slachtoffers tot gevolg hebben volgens de WHO.

  België risicoland
  Een studie van dat WHO heeft aangetoond dat indien het virus door een mutatie ooit een nieuwe pandemie zou veroorzaken, België en Nederland in de top 5 van de risicolanden komen te zitten wegens de hoge bevolkingsdichtheid en omdat de mensen er zeer vaak naar het buitenland reizen en zo de infecties in het land kunnen brengen. Als het ooit zover komt zullen de gevolgen niet te overzien zijn met miljoenen doden volgens de WHO. In een periode van drie maanden zou ongeveer een kwart van de Belgische bevolking ziek worden. Eén op de honderd van die besmette mensen zou vervolgens overlijden.

  http://www.demorgen.be/dm/nl/993/Gezondheid/article/detail/1184255/2010/11/18/Daar-is-de-vogelgriep-weer.dhtml

  Opmerking van mij : het variant H5N1 is NIET opgenomen in het seizoensgriepvaccin 2010-2011.

 11. lieve mensen, wat goed dat er steeds meer mensen zullen opstaan tegen de bekende misstappers.
  naar mijn idee moeten we goed blijven delen dat een goed verzorgde weerstand in alle omstandigheden ons zal helpen gezond te blijven. een beetje zoeken laat al gauw zien op internet hoe je dat op een natuurlijke wijze kunt bereiken. blijf verder alert en reageer.
  overigens zou een grote ramp een laatste injectiepoging kunnen zijn. of ook nog sluipender via personeel in de gezondheidszorg.
  LIEFDE OVERWINT ALLES

  1. En lees nu nog eens mijn artikelen over de niet ‘veilig en effectief’e vaccinaties 2009/2010 en zie dan de ‘rijkelijk late’ bevestiging (de buit is al binnen, vele mensen al onnodig gevaccineerd met alle gevolgen van dien…) hieronder. Maar beter laat dan nooit, iemand??? vergeten en vergeven dan maar of deze monstruositeit helemaal doorvoeren naar ALLE vaccinaties die nog gaan komen…

   DE OVERBODIGE GRIEPPRIK – ZATERDAG 20 NOVEMBER 2010

   De afgelopen weken hebben 4 miljoen mensen in Nederland een griepprik gekregen. De griepprik is gratis voor ouderen en mensen met een chronische ziekte, maar kost de overheid jaarlijks 55 miljoen euro. Volgens het RIVM, dat verantwoordelijk is voor de vaccinatiecampagne, beschermt de prik tegen de ernstige gevolgen van influenza. Maar klopt dat eigenlijk wel? Hoe effectief is het vaccin? Griepdeskundigen uiten daarover in ZEMBLA hun twijfels. ‘De overbodige griepprik’ wordt uitgezonden op zaterdag 20 november om 22.40 uur bij de VARA op Nederland 2.

   Eigenlijk weet niemand precies hoe goed het griepvaccin werkt. Er is namelijk nooit goed onderzoek naar gedaan. In 2006 publiceert de Cochrane Collaboration, een onafhankelijke organisatie waarbij wetenschappers van over de hele wereld zijn aangesloten, hierover een vernietigend artikel. Ze hielden alle onderzoeken tegen het licht en kwamen tot de slotsom dat er helemaal geen bewijs is dat de griepprik doet waarvoor die is bedoeld, namelijk longontsteking en sterfte voorkomen. Deze conclusie heeft de Cochrane Collaboration in juni van dit jaar in een nieuw artikel bevestigd. Hoogleraar innovatie en medische biotechnologie H. Schellekens zegt hierover in ZEMBLA: “De studies bleken zo slecht uitgevoerd, dat ze nauwelijks bruikbaar zijn. En van die studies die wel bruikbaar waren, luidt de conclusie dat het vaccin eigenlijk niet werkt.” Schellekens noemt het onethisch een hele bevolkingsgroep te vaccineren met een vaccin dat bijna niets doet.

   Aantal griepdoden lager
   Het aantal mensen dat jaarlijks aan het influenzavirus in Nederland overlijdt, blijkt gebaseerd te zijn op een grove schatting. Het RIVM stelt op haar site dat er jaarlijks tussen de 1000 en 2000 influenzadoden zijn. Als er tijdens de winter meer mensen doodgaan dan normaal en als men weet dat het influenzavirus in het land is, noteert het RIVM alle extra doden als influenzadoden. Schellekens stelt dat er waarschijnlijk veel minder doden vallen door influenza omdat er in de wintermaanden ook mensen doodgaan aan allerlei andere virussen waartegen het vaccin niet helpt. Hij kijkt liever naar de cijfers van het CBS, die per winter gemiddeld aan niet meer dan 200 influenzadoden komen.

   Toch blijven griepdeskundigen volhouden dat influenza een groot gevaar is dat jaarlijks bestreden moet worden met het wintergriepvaccin. In 2007 werd de leeftijd waarop mensen gratis een griepprik kunnen halen zelfs verlaagd van 65 naar 60 jaar. Daarmee kwamen er weer bijna een miljoen vaccinaties bij. Nederland heeft de hoogste vaccinatiegraad ter wereld. De kosten van de afgelopen wintergriepcampagne bedroegen 55 miljoen euro.

   Verstrengelde belangen
   De WHO, World Health Organization (de Wereldgezondheidsorganisatie), kwam het afgelopen jaar in opspraak vanwege de belangen die haar adviseurs in de farmaceutische industrie hebben. Deborah Cohen onderzocht die belangen en publiceerde hierover in het British Medical Journal. In ZEMBLA vertelt Cohen dat er binnen de WHO adviseurs waren die er voor hebben gezorgd dat de definitie van een pandemie versoepeld werd. Het aantal doden was niet langer van belang. Door het uitroepen van een pandemie traden slapende contracten met de farmaceuten in werking en kon er voor miljarden aan vaccins worden geproduceerd. Voor een pandemie die nog milder bleek dan de gemiddelde wintergriep en tot dan toe slechts 144 doden had geëist.

   De voorstanders van het wintergriepvaccin zijn dezelfde mensen die tijdens de Mexicaanse griep avond aan avond in de nieuwsprogramma’s zaten. Viroloog Ab Osterhaus werd steevast in de praatprogramma’s aangekondigd als ‘de man die over onze gezondheid waakt’. Hij waarschuwde voor de miljoenen slachtoffers die zouden kunnen gaan vallen. Osterhaus is behalve hoogleraar aan het Erasmus MC, lid van de Gezondheidsraad en adviseur van de farmaceutische industrie.

   Samenstelling en regie: Sander Rietveld
   Research: Simone Tangelder
   Eindredactie: Kees Driehuis

   ZEMBLA: ‘De overbodige griepprik’, zaterdag 20 november 2010 om 22.30 uur bij de VARA op Nederland 2.

  2. John heel ons met je mooie helende muziek ! en de wonderschone dansen van je vrouw !

 12. Vers van de pers (18/11/2010) : NOG een nieuw H5N1-vaccin ligt er sinds gisteren klaar in geval van een uit te roepen pandemie (vogelgriep, stokpaardje van Ab Osterhaus) : PUMARIX (GSK), “This vaccine will only be used in an officially declared influenza pandemic and after inclusion of the exact matching pandemic influenza vaccine strain into the vaccine”.

  En deze van Baxter ligt ook al, op afroep, gereed : http://www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document_library/EPAR_-_Summary_for_the_public/human/001200/WC500049617.pdf

  Dat zijn er dus al drie ! (+ Daronrix van GSK)

  Valt er misschien weer “iets” te verwachten ?

 13. http://s1210.photobucket.com/albums/cc411/Budhymann/?action=view&current=ALIN-33-1.jpg
  Heya jij daar Spuitende Malloot? Wat is er toch aan de hand, ben je psychisch dood?
  Wil je er zo graag bij horen? bij die Orde van Oranje Nazi? En je geloofd zeker ook in een Duitsbloederige Democratie.
  Wanneer word je nou eens WAKKER ? Jij Staatshielenlikkende oranje Stakker?
  Oranje is er alleen voor Top-Sporters en Top-Criminelen
  zodat ze Het Domme volk kunnen blijven Bestelen.
  Jullie hebben niet meer zoveel tijd, en dan raak je het wellicht helemaal kwijt.
  Ja Ook “U” of Jij die Onwetende, Onbewuste, zich hoogwanende Ambtenaar.
  Jullie krijgen me daar toch een Shock, Gekke Henkie hier staat er voor klaar.
  http://i1210.photobucket.com/albums/cc411/Budhymann/FOTO3.jpg

 14. Hallo allemaal,

  Iedereen weet dat wij met teveel mensen op aarde zijn en vooral worden. Is dit opgezet om ons wellicht niet te laten inenten tegen de volgende gekweekte ziekte? Uiteindelijk draait het allemaal om een tekort aan eten en drinken. Ik heb overigens bewust geen prik genomen bij de griepepidemie, omdat het duidelijk voor mij was dat het fake was. Wat ik overigens geconcludeerd heb is dat voornamelijk zionistische personen angst aanwakerden bij de griepvirus. Denk bijvoorbeeld aan onze directeur van de RIVM roel Countinho. (http://www.rivm.nl/over-rivm/organisatie/cib/cv_coutinho.jsp). Hij zat in Nederland op de preekstoel van “neem een prik!”

  1. Als het allemaal gedaan is vanuit een hoger plan als bv depopulatie issues dan zou dit duiden op een bepaald soort duistere intelligentie, maar in ieder geval intelligentie (met verkeerd gerichte intenties, zullen we maar zeggen), ik zelf ben gewoonweg overtuigd dat het hier ronduit over hebzucht, dommigheid en korte termijn denken gaat, geld verdienen aan gezonde mensen, meer is t niet.

   Wie daarnaast aan de knoppen kan zitten van de geldpers en dicteert wat wel niet in MSM mag komen kan alles en iedereen bij elkaar manipuleren…. Een kind kan de was doen.

   Al opgevallen hoe weinig (volgens mij zelfs niets) het RTL nieuws hier aandacht aan heeft besteed?
   Nos journaal ging hier tot nu toe ook maar één keer over dit item….

   Vorig jaar is deze hype mede door RTL nieuws hier in Nederland behoorlijk hoog opgezweept!! Ik zie ze nog voor me staan die met sensatie bloeddoorlopen ogen journalistjes, bah!

   Ik kan me niet voorstellen dat er nog een zichzelf respecterende journalist bij deze sensatiezoekers werkzaam is…

  2. Wellicht de grootste leugen van allemaal: OVERBEVOLKING..!!! Dankjewel Burke!

   Er is GEEN OVERBEVOLKING! Haal dit nou eens uit je systeem. Waarom praten we niet over 4% van de wereldbevolking die 40% bezit..!! Als we allemaal leefden zoals de Amerikanen hadden we 4,5 wereldbol nodig. Need to say more..??

   Dus WAT IS DE GROOTSTE BEDREIGING VOOR DE WERELDBEVOLKING: CONSUMPTIE!!!
   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/consumptie-en-niet-de-bevolking-is-onze-grootste-bedreiging-voor-ons-milieu/

   Gerelateerd aan dit verhaal, lees dit stukje eens, dat ik al een paar jaar geleden schreef:

   Er is wel eens gezegd dat deze planeet MET GEMAK aan 20 Miljard mensen onderdak en voedsel kan bieden..!! Maar het is gewoon zoals Ghandi zei: “Er is genoeg voor ieders behoefte, maar een groot tekort voor ieders hebzucht!”
   Amen!

  3. @Guido,
   Ik snap wel dat je dit vindt, maar het is denk ook eenzijdig bekeken. Zolang je je richt op consumentisme is het antwoord natuurlijk een volmondig ja, maar zolang de discussie nog niet gaat over wat hebzucht is versus wat we onder behoefte verstaan, is ‘amen’ als afsluiting vooral een wensgedachte.

   Om voorbeeldje te noemen, in 2015 ontstaan er wereldwijd zeer grote kopertekorten, dat dit nu al actueel is spreek t uit feit dat koper gewoon NU al uit musea wordt gestolen.

   http://www.ad.nl/ad/nl/1000/Nieuws/article/detail/540952/2010/11/20/Man-opgepakt-voor-diefstal-blaasinstrumenten.dhtml

   Zonder koper is het lastig iedereen in de wereld van elektrisch te voorzien, terwijl ik beschikking over elektriciteit toch wel zou willen betitelen als ‘behoefte’.
   Niemand doet nog graag zijn was in de wastobbe? En wensen wij niet als die 20 miljard mensen een wasmachine toe?

   Als wij de wetten van de grote getallen alleen maar loslaten op de ‘hebzucht’ maken we ons er toch nog iets te makkelijk vanaf. ‘Behoefte’ zal ook onder deze loep gehouden moeten worden zodat we echt weten wat wel en niet als levenstijl gerechtvaardigd is.

   Kan nog wel veel meer voorbeelden noemen waar een eerlijk antwoord moet worden gegeven (wat dacht je van beschikbaarheid drinkwater), wellicht op ander moment.

   Let wel ik wil niet terecht komen in een discussie waarin het kop van jut wordt over voorstander zijn van depopulatie, integendeel zelfs, als twintig miljard kan dan is dat prima, nee ik wil dat een ieder nadenkt wat het betekent dat we met veel meer komen met betrekking tot het nodigen van behoeftes en wat behoeftes in deze inhouden versus de wetten van de grote getallen en dat dan geprojecteerd op de eigen situatie.

   Dit laatste is vooral pijnlijk want vrijwillig overschakelen naar soberheid ga daar maar eens politieke stemmen mee zien te vinden…

   Dus voorlopig gaat dit nog niet uit mijn systeem, sorry.

  4. Mensen zorgen voor problemen (o.a.door ongelukkige keuzes en hebzucht) en vaak zorgen méér mensen voor véél meer problemen.
   Overbevolking is net zoiets als “Nederland is vol”. Kijk om je heen en er is genoeg ruimte voor al die mensen. Kijk in je eigen vuilnisbak en zie hoeveel verspild voedsel er is. De verdeling van voedsel over de wereld is het grootste probleem.(eens met Gandhi’s uitspraak)

   Ik krijg de indruk dat de grote hoeveelheid mensen nou eenmaal graag (door de machthebbers) gecontroleerd (en gemanipuleerd) moeten worden én dat die kleine groep machthebbers graag de financiële touwtjes in handen heeft

   Wat kan je dan beter doen dan ze bang te maken met:
   -een veroordelende onzichtbare schepper
   -financiële afhankelijkheid
   -meteoren die op aarde kunnen neerstorten
   -haatdragende culturen en bevolkingsgroepen
   -ziektes en pandemieën
   -buitenaardse beschavingen die ons kwaad willen doen
   -broeikaseffect

   Ook nog altijd geldt:
   -Geef het volk brood en spelen….
   -Verdeel en heers….

   Mijn devies is:
   -vertrouwen is goed, controleren is beter.

   De aanname die door veel mensen gedaan wordt dat de overheid of de farmaceutische industrie het goed met ons voorheeft, verliest gelukkig terrein, maar zelfs goed “geïnformeerde” burgers die een bepaalde mate van hoger onderwijs hebben genoten, weten zeer weinig van de zaken achter dit toneel, omdat ze geen zin hebben om zich erin te verdiepen of omdat ze te druk zijn met “belangrijke” zaken.

   Als je een orkaan ziet aankomen, vindt men het heel normaal dat je een ander waarschuwt, maar als je iemand waarschuwt over de door de WHO en farma-industrie beïnvloede keuze van onze overheid om massaal te vaccineren met stoffen waarvan men nauwelijks weet of het werkzaam is en wat de schadelijke adjuvans doen in de toekomst, ben je een complot-denker.

   Hopelijk worden méér en méér mensen wakker!!!!!

  5. @ Burke en Guido: ik heb hier het originele rapport van de ‘Club van Rome’ begin jaren zeventig…Interessant wat deze ‘private club’ heeft onderzocht en ‘geconcludeerd’ mbt overbevolking en ‘rampzalige’ toekomstscenario’s…Je zou bijna willen grijpen naar vaccins, slechte voeding en andere ‘noodoplossingen’ als er geen andere oplossing haalbaar lijkt?

   Ik zal de conclusies van het rapport eens in een artikel verwerken Guido?

  6. @Burke: het enige dat ik zei is dat 20 miljard mensen op deze aardbol kunnen leven; ik zei niet dat ze dat dan moeten doen op de huidige wijze van graaien, onderdrukken, jij en ik..
   @John, graag, laten we proberen dit wijdverbreide misverstand uit de wereld te helpen. 4% van de mensen in de wereld, die 40% bezit..!

 15. S”age waarom denk je dat deze man en dochter
  + pim fortuijn vermoord zijn !omdat zij dit allemaal aanhanig wilden maken .waar deze chemie maffia al jaren mee bezig waren om ? de bevolkings groepen van alle landen uit te moorden .die zij maar vermoorden konden .en nu ze ook onze groente en fruit nog eens willen vergiftichen met hun rotzooi komen zij al aardig dicht in de buurt ! daarom lieve mensen bevrijd u van deze,n wil je nog langer leven .sta op met z,n allen .en vecht er tegen!

  1. ps: Lees een de boeken van Ine Veen over de opdracht van de ‘Kroon’ in relatie tot de moord op Fortuijn. Zie vooral ook haar laatste boek ‘Bedrog om de Kroon’. Koninginnedag zonder rechtmatige Koningin? Hoe zou dat er uit zien?

 16. Open brief van Peter Vereecke :

  OPROEP TOT KRITISCH NADENKEN

  Geachte dames en heren,

  Mensen en bewegingen zoals de Belfort-group die de aandacht vestigen op onrustwekkende evoluties inzake medicatie en vaccinatie worden meestal afgeschilderd als onwetenschappelijke onrustzaaiers met een hoge graad van complotdenken.

  Meer en meer komt nu aan het licht dat onze bezorgdheid wel degelijk terecht is : onze gezondheidszorg blijkt wel degelijk heel sterk beïnvloed te zijn door de farmaceutische industrie.

  Ik roep jullie met aandacht op deze uitzending te bekijken die handelt over de seizoensgriep en de Mexicaanse griep en waarin enkel experten aan het woord komen .

  Wat waar is voor Nederland, geldt ook voor België en Vlaanderen en heel de wereld !

  Wat waar is voor de griep geldt voor alle vaccins.

  Deze reportage toont aan wat wij en zovele kritische groepen de laatste tijd steeds nadrukkelijker beweren :

  de farmaceutische industrie doet ons geloven
  dat vaccins noodzakelijk, effectief en veilig zijn,
  maar de feiten en kritisch onderzoek toont onomstotelijk aan
  dat dit niet het geval is.
  Conclusie : we worden belogen, bedrogen, bestolen
  en vooral ziek gemaakt !

  Kijk en neem kennis van de waarheid.

  Hoogachtend,

  Peter Vereecke
  Belfort-group

  http://zembla.vara.nl/Afleveringen.1973.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=35139&tx_ttnews%5BbackPid%5D=1972&cHash=54bd4c7e9bf611345eaa1cbf1a40c7bd

  Enkele markante uitspraken en vaststellingen :

  * er is nog nooit een dubbelblind onderzoek gedaan !
  * Luc Bonneux ( Vlaamse epidemioloog ) : griepvaccin leek een goed idee, maar is nog nooit onderzocht. We leven nog altijd in dat geloof. De weinige studies werden gemanipuleerd. We vaccineren al 25 jaar met een slecht vaccin. Dat is wel spijtig …
  * In 2006 deed het Cochrane Instituut (onafhankelijke organisatie) wel een onderzoek. Resultaat : in slechts 1 ( = één ) % van de gevallen schijnt het vaccin een effect te hebben !
  * Ab Osterhaus (viroloog, influenzadeskundige en adviseur overheid) : we werken op basis van schattingen, die problematisch zijn
  * Raoul Coutinho (viroloog en adviseur overheid ) : het is niet het beste vaccin want de doelgroep waarvoor het vaccin bestemd is ( de ouderen ) lijkt het minst beschermd te zijn
  * Een huisarts : “We vertrouwen erop dat de overheidsinstanties de juiste keuzes maken”. Hij zou zichzelf als individu niet laten inenten …
  * Bueving (hoofd huisartsenopleiding) : onderzoeken bij kinderen met astma toont aan dat vaccinatie geen enkel effect heeft. Bij de meeste risicogroepen is het zelfs nooit nagegaan. Dit is ronduit onverantwoord
  * Osterhaus en Coutinho vinden zo’n onderzoek ethisch onacceptabel …
  * de overheidsdienst RIVM geeft zelf toe dat de mensen die het meest door griep worden bedreigd het minst worden beschermd
  * Deborah Cohen (journaliste bij British Medical Journal) heeft de grote banden bewezen van allerlei (trans)nationale gezondheidsinstellingen met de farma :

  * bij mexicaanse griep werd kort voor alarmfase 6 de definitie van ‘pandemie’ aangepast . Enkel de geografische verspreiding is van belang, niet meer de ernst en de dodelijkheid van de ziekte
  * er is sprake van ‘slapende’ contracten tussen overheden en de farma, die automatisch van kracht werden ingevolge het uitroepen van de pandemie
  * adviseurs van de WHO hebben bewezen banden met de farma
  * het gaat over miljarden euro winst

  * Het ESWI (Europese influenzawerkgroep die geacht wordt te adviseren), is gevestigd in Antwerpen, wordt volledig gesponsord door 10 farmabedrijven en heeft als doel de overheid ervan te overtuigen meer mensen te vaccineren tegen wintergriep. Onlangs werd op hun advies de leeftijd verlaagd van 65 tot 60 jaar. Gevolg : meer dan één miljoen Nederlanders moeten nu ook ingeënt worden.
  * leden van ESWI zitten ook in de Gezondheidsraad ( GR ) maar de voorzitter vindt dat niet zo’n groot probleem
  * Luc Bonneux : de gezondheidszorg wordt steeds duurder omdat de prioriteiten bepaald worden door de commerciële belangen van de farma

  1. Er zijn nul mensen ziek geworden van een griepvaccinatie. Wat zijn we toch verwende mensen met een gezondheidszorg waar arme landen jaloers van worden. Kijk eens naar Haïti waar duizenden mensen sterven aan een ziekte (cholera) die hier in het Westen niet meer voorkomt. Jullie zouden je diep diep moeten schamen!!!

   Nogmaals, het grootste complot in deze is de complotmaker zélf.

  2. @ Lezers van F001 die zich “bijna zouden gaan schamen” in de omgekeerde wereld die vaccinaties heet: lees eerst de artikelen hier op WTK en hier: http://www.healingsoundmovement.com/articles zodat je je schaamrood daar kunt laten waar ze thuishoort: bij de vaccinproducenten, de media en het altijd ‘neutraal en objectieve’ RIVM en aanhangers…

   Om F een plezier te doen zullen we het onderwerp vaccinaties ook uitvoerig behandelen op de David Icke nabespreekdag/paneldiscussie (met o.a. Guido van WantToKnow, zie Laatste Nieuws op healingsoundmovement.com). Zal ik ook een boekje open doen over de ‘hulp’ aan ontwikkelingslanden (die eerder kwalitatief voedsel/hygiene/sanitaire voorzieningen nodig hebben vanwege een al verzwakt immuunsysteem, dan een immuunsysteem onderdrukker/vervormer pur sang-vaccins)…

 17. Op het blog “read my day” van Paul Flynn vandaag: http://paulflynnmp.typepad.com/

  Proof of Swine Flu Con
  New figures underline the foolish threat of 65,000 British swine flu deaths. There were less than 150. The world was terrified by the threat of 4 to 7 million deaths. There were less than 18,000.
  The super mild swine flu ‘pushed out’ the seasonal flu that kills between 2 and 12 people a year. The number of extra deaths occurring in England and Wales last winter fell despite the coldest weather for 14 years.
  Figures from the Office of National Statistics show there were an estimated 25,400 extra deaths. That marks a reduction of around 30% on the previous year. ONS confirm that, the fall is possibly because while it was certainly cold last winter, there was no big outbreak of seasonal flu. The excuse will be given that British spending of £1.2 billion worked. Baloney. Poland spent next to nothing and had half the deaths per million than we did.
  With Dr Wodarg I will continue to press for recognition that this was a massive confidence trick that fooled the world and made a fortune for Big Pharma. Last week I appeared on a major Dutch television programme to spread the message further.

 18. laat deze man dr van der linden bijstaan .in zijn proces met die osterhuis en coutinho.dan weten de rechter meteen hoe het eigenlijk zit met deze farma giganten misschien gaan er dan eens een paar koppen rollen maar dan van deze trwee eneen heleboel van de gemie die mensen niet goed behandelen .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.