Advertentie

Herstart je Gezondheid Kaj jaarbanner 2019

Veiling vergunning én veiligheidsonderzoek 5G-netwerk..??!


Advertentie

2 thoughts on “Veiling vergunning én veiligheidsonderzoek 5G-netwerk..??!

 1. Niet alleen is deze regering bezig met het uitdelen van vergunningen terwijl de veiligheid nog gecontroleerd moet worden,maar nu roept zelfs Rutte de bevolking op om Nederland te beschermen omdat het broos zou zijn.https://nos.nl/artikel/2263942-rutte-vraagt-in-advertentie-nederlanders-om-broze-bezit-te-beschermen.html
  Eerst heeft Rutte Nederland kapot gemaakt en hij en de coalitie zijn daar nog steeds mee bezig en nu gaat hij zogenaamd hulp inroepen als het mogelijk al te laat is voor velen.Leuk dat de NOS dat mededeelt aan het volk ,maar wat ik mis is vaak enige diepgang waarbij de NOS ertoe doende vragen stelt aan desbetreffende personen zoals bv:Meneer Rutte bent uzelf niet verantwoordelijk voor de meest aangerichte schade onder het volk? Heeft u het volk niet financieel uitgekleed om de rijken nog rijker te maken? Waarom stelt u alles in het werk om het volk buiten spel te zetten door referendums af te schaffen en totaal niet naar het volk te luisteren en waarom en waar zet u overal uw handtekening onder zonder te overleggen met het volk?Elk jaar is er een Bilderbergmeating en veel regeringsleden gaan daar naartoe zoals ook leidinggevenden van grote bedrijven en banken dat doen maar waarom bent u daar zo stil over en wat wordt daar besproken wat kennelijk afgeschermd moet worden voor het volk?
  Dat Rutte nu het volk er wel bij betrekt komt zeer huichelachtig over bij mij.

 2. Ik heb niet de minste kennis van deze 5G technologie, maar ik voeg enkele bronnen toe, ter info van de “kenners” :
  http://www.radiationdangers.com/5g/well-whaddya-know-no-5g-for-israel/
  met citaat :
  “Well Whaddya Know! No 5G For Israel!
  October 21, 2018 admin Leave a comment
  Well surprise, surprise! Not only is Israel “lagging behind” on internet speeds (it appears they are still using 3G based on the speeds reported in the article below), they are also still running copper wiring into the homes of the Israeli people providing them with the most protective wiring from non-ionizing radiation frequencies. Lucky thing for the Israelis that their government is not trying to kill them, as opposed to say, the American government (also controlled by Israelis), which estimates the elimination of at least 2/3 of the American population by 2025.”=(einde citaat).
  Nog enkele bronnen over het gevaar van 5G :
  http://www.daretoreadit.com/65070/death-ray-five-g-radiation-will-be-blanketing-nyc-and-other-big-cities-by-summertime
  http://www.daretoreadit.com/65069/un-staff-member-5g-is-war-on-humanity
  https://www.dotcomnieuws.com/gezondheid/ziekmakende-5g-komt-dus-uit-israel-terwijl-daar-juist-wetenschappers-waarschuwen-voor-de-gevaren/
  met citaat :
  “Brief aan de FCC van Dr Yael Stein in verzet tegen de spectrumgrenzen voor 5G zendmasten
  Dit is een bewerking van de brief die Dokter Yael Stein schreef aan de FCC om het vrijgeven van het 5G-spectrum te voorkomen. Dr. Yael Stein is werkzaam bij het Hadassah Medical Center, Jeruzalem, Israël . Zij schreef deze brief op 9 Juli 2016. Haar brief voorkwam niet dat de FCC op 14 juli het 5G-spectrum vrijgaf. Stein verzet zich in haar brief vooral tegen het gebruik van het millimeter-spectrum met een frequentie van 30 tot 300 GigaHertz [1,2,3]. De FCC wees voor 5G de volgende frequentiebanden toe aan telecombedrijven: 28 GHz (27.5-28.35 GHz), 37 GHz (37-38.6 GHz) en 39 GHz (38.6-40 GHz). De frequentieband van 64-71 GHz werden toegestaan voor huis-tuin-en-keuken-gebruik (bijvoorbeeld: 5G Wifi) [4]. (=einde citaat).
  Ook hier zie ik dus voldoende bronnen die afwijken van de officiële versies…dat er er geen gevaar is. Wat is dan het probleem om deze gevaren onder ogen te zien ??

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.