Advertentie

‘New Chapter’ verpatst aan Procter & Gamble


x

New Chapter verpatst zich aan Procter & Gamble,

En wordt onderdeel van de wereldwijde corporate elite

maart 2012 © Natural News- Mike Adams

vertaling maart 2012 © Frank Bleeker

x

Paul Schulick is oprichter en inmiddels ex-eigenaar van het uitermate succesvolle bedrijf 'New Chapter'.. Of is het toch Steve Miller met 'Take the money and run'... De tekst op zijn T-shirt komt met dit artikel wel in een heel bijzonder dag-'licht' te staan..

Maar is dat écht waar? Zit de wereld echt te wachten op een wereldwijd opererende multinational, die alle natuurlijke productmerken opkopen? Of wilde Paul Schulick nu eens geld zien voor alle positieve publiciteit en die organisaties zoals NaturalNews al die jaren belangeloos aan hem geschonken hebben? Dit is een van de vele bedrijven waarover we hebben geschreven en die we hebben gepromoot, om aan het eind te zien dat zij hun ziel verkopen aan gigantische ondernemingen die deze bedrijven routinematig aankopen, hun productformules uithollen en hun naamsbekendheid exploiteren om consumenten bewust te misleiden, om slappe aftreksels, geherformuleerde producten te kopen.

Dus, hetzelfde bedrijf dat je Tide wasmiddel, Pringles chips, Dawn afwasmiddel en Bounce geparfumeerde wasdrogerdoekjes (Kun je je overigens een erger chemisch wasproduct bedenken?), zal je nu ook New Chapter voedingssupplementen gaan verkopen? (zie hier achtergrondverhaal)

P&G en haar reputatie
Procter & Gamble (verder P&G) is het allereerste bedrijf dat je canola (koolzaad) olie bracht, onder de merknaam ‘Puritan’. Dit werd later bijgemengd in olie van het merk Crisco, allemaal plantaardige oliën, rijk aan omega-6, die decennialang verkocht zijn als ‘gezonde olie’, maar waarvan we nu weten dat een dieet dat rijk is aan omega-6, cardiovasculaire ontstekingen bevordert.

Het is ook het bedrijf dat Prilosec (in Nederland: Omeprazol) – een zonder recept te verkrijgen geneesmiddel tegen brandend maagzuur – wat betekent dat P&G ook in de farmaceutische business zit. (Kijk HIER naar productlijst op Wikipedia) Oh, enne… raad eens wie P&G bezit? Een van de grootste aandeelhouders is niemand minder dan Warren Buffet (Berkshire Hathaway), die naar verluidt voor 4,8 miljard dollar aan aandelen P&G bezit (HIER). Dus, de volgende keer als je New Chapter Supplementen koopt, bedenk dan dat jouw geld in de zak van Warren Buffet verdwijnt. De vraag is nu: “Zal iemand nog New Chapter supplementen kopen, nu men weet dat Procter & Gamble and Warren Buffet de zakelijke ondernemers zijn die de eigenaars zijn van het bedrijf?” Ik zeker niet.

Monsanto en P&G = de zelfde institutionele eigenaren
Kijk eens even hier naar: de grootste aandeelhouder van P&G is Vanguard, een beleggings-fonds. Tweede is State Street Corporation. En wat blijkt wanneer we kijken naar de grootste eigenaren van het bedrijf met de verwoestende reputatie ‘Monsanto’… Het zijn exact dezelfde eigenaren! Vanguard en State Street Corporation. P&G is dus ook voor een groot deel eigendom van geredde ‘banksters’als JP Morgan en de Bank of America. (Je weet dat ‘bankster’ een samentrekking is van ‘gangster’ en ‘banker’..) Deze beide banken waren het, die biljoenen dollars overheidssteun ontvingen uit reddingsplannen. Geld dat uiteindelijk zalmoeten worden opgebracht door de Amerikaanse belastingbetalers..!

En hier is nog een belangrijke connectie tussen P&G en Monsanto: de Chief Financial Officer (CFO) – financieel directeur van Procter & Gamble, Jon Moeller, is niemand minder dan dezelfde Jon Moeller die ook in de Raad van Bestuur van Monsanto zit. Maar dat is nog niet alles, ‘meneer’ Moeller zit ook in de ‘zakelijke adviesraad’ van nota bene de Federal Reserve Bank van Cleveland. (HIER) En hier zie je dat hij op een regelmatige basis gehandeld heeft in aandelen van zowel P&G als Monsanto (HIER). Deze pagina noteert hem als ‘directeur’ bij Monsanto en een ‘lid van het kader’ bij P&G. Begint het je te dagen? P&G is niks minder dan onderdeel van de globale corporate elite.

Wil P&G nu ook met de bloesembloemetjes en bosbesjes gaan paraderen..??

Kijk eens naar de leden van de raden van bestuur, aandeelhouders en financiële banden. Dit is een bedrijf dat voor 100% verbonden is met de globale elite en nu heeft New Chapter zijn – eens goede naam, merk en producten – uitgeleverd aan deze multinational, die tot over de oren zit in chemische producten en massaconsumptie. Dit is het soort bedrijf waarvoor de oprichter van New Chapter, Paul Schulick, gekozen heeft om zich mee te associëren, tot op het laagste niveau van bedrijfsactiviteiten en eigendom.

Gewoon de zoveelste uitverkoop?

Ik ben teleurgesteld in New Chapter en Paul Schulick. Dit is weer zo’n geval van iemand die zichzelf heeft verkocht aan de globale machtselite, zich klaarblijkelijk onbewust van waartoe dit mogelijk kan leiden. P&G is in wezen de Monsanto van de persoonlijke verzorgings-productenindustrie. Het produceert en vermarkt een schijnbaar eindeloos scala aan – wat de meeste lezers van NaturalNews – rotzooi zouden noemen, met chemische vulstoffen, oliederivaten, kunstmatige geurstoffen en bekende carcinogenen (kankerverwekkende stoffen).

P&G is eigenaar van met merk Gilette, Duracell, Crest tandpasta (met fluoride uiteraard), Iams hondenvoer (genetisch gemanipuleerde maïs, wie wil?), Pantene haarverzorgingsproducten en een lange lijst van andere producten, zoals je hierboven op de Wiki-lead kunt zien. Iemand die in de natuurlijke productenindustrie vertelt dat hij bij Procter & Gamble werkt, zou net zo goed kunnen zeggen dat hij voor Satan zelf werkt. En nu lijkt het er toch écht op dat Paul Schulick een pact met die duivel heeft gesloten. Natuurlijk, ik ben ervan overtuigd dat Paul het voor zichzelf allemaal heeft gerechtvaardigd.

Een paar van de chemische 'paardjes uit de stal' van Proctor & Gamble

De enorme financiële ondersteuning door P&G zal het New Chapter mogelijk maken om ‘uit te breiden naar meer verkooppunten’, heeft hij zichzelf waarschijnlijk verteld. De overeenkomst zal P&G tonen dat natuurlijke producten winstgevend kunnen zijn! Het zal gezonde voeding en voedingssupplementen ‘mainstream’ (gangbaar, voor het grote publiek) maken. Ja, ‘tuurlijk! Zulke hersenschimmen zijn natuurlijk aan de orde van de dag in deze industrie, waar de vuistregel is, dat de globale bedrijfsgiganten meestal dit soort bedrijven die gezondheidsproducten produceren opkopen, met als enige doel hen te gronde te richten. Het gaat er niet om, voeding voor P&G tot een succesverhaal te maken, het gaat om de vernietiging van een bedrijf dat had kunnen uitgroeien tot een miljardenbedrijf.

De overname van fabrikanten van natuurlijke producten door multinationals..
Ik weet toevallig dat op dit moment, in de gehele natuurlijke producten industrie, kleine bedrijven worden opgeslokt door giganten als Monsanto, P&G, J&J en andere maatjes. Soms gebeurt dat openlijk, zoals nu gebeurd is met New Chapter, andere keren gebeurt dit in het geniep, achter gesloten deuren, waar mannen in pakken samenzweren om een bedrijf over te nemen dat eens een vertrouwd merk was dat werd opgericht door iemand die echt gaf om goede voeding (Sunfood). In dat kader ken ik honderden oprichters van gezonde voedingsbedrijven en ik ben geïnformeerd over tientallen overnames en investeringsacties.

Ik heb echter nog nooit een succesverhaal gehoord over een bedrijf voor gezonde voeding dat werd opgekocht door een ‘globale elite’ gigant. Die verhalen hebben allemaal eenzelfde einde: de producten worden een slap aftreksel van wat zij waren, consumenten verschuiven hun vraag naar een kleiner, betrouwbaar bedrijf en de financiën van het eens zo grote kleine bedrijf storten in elkaar. De grote eigenaar kan twee dingen doen: of het bedrijf sluiten, of de merknaam hoereren door alle kwaliteitsingrediënten eruit te halen en te vervangen door derderangs vulling en toxische stoffen. De enige ‘winnaar’ in deze deals is meestal de directeur die de uitverkoop hield en misschien een paar nieuwe leden van de raad van bestuur die er ook met miljoenen dollars tussenuit knijpen, terwijl de klant, die het bedrijf groot maakte, met lege handen overblijft

Ik ben er eigenlijk doodziek van om te zien hoe dit patroon zich ontvouwt, omdat ik steeds weer zie hoe bedrijven die NaturalNews hielp groot maken uiteindelijk uitverkocht worden aan multinationals. Herinner jij je Larabar nog? Die oprichter verkocht zijn bedrijf aan General Mills. Wat te denken van Burt’s Bees? Uitverkocht aan Clorox. Ik weet dat er nog een aantal goede bedrijven zijn met het hart op de juiste plaats. Boku Superfood is zo’n eerlijk bedrijf en ik weet dat de mensen als Nutiva (John Roulac) en Ruth’s Hemp Foods nooit zullen verkopen aan bedrijfsbelangen.
Ook Dr. Bronner zal dat niet doen. Zij zijn  de supersterren in deze bedrijfstak, die leven volgens principes en die niet gedreven worden door winst alleen, maar deze mensen zijn zeer zeldzaam. Het is triest, maar veel te veel mensen in de gezondheidsproductenindustrie zijn net als de mensen in de farmaceutische industrie: zij zijn hebberig, egoïstisch en bereid om te verkopen zodra zich een voldoende acceptabele financiële aanbieding voordoet. Het is triest maar waar.

Waarschuwing voor alle NaturalNews lezers: Kijk uit voor producten en bedrijven die van eigenaar wisselen..!

NaturalNews heeft werkelijk geholpen om miljonairs te creëren in deze industrie door onze recommandaties. We hebben eerlijke merken gepromoot die zich later in de uitverkoop gooiden voor de grote bedrijven die hun formules en ingrediënten veranderden. In vele gevallen waren we genoodzaakt oudere artikelen aan te passen om onze aanbevelingen te verwijderen of de consumenten te waarschuwen voor de veranderingen.

.

Zie je, NaturalNews is een van de grootste gezondheidsnieuws organisaties op deze planeet, die letterlijk vele miljoenen lezers per maand bereikt. Doordat wij publiceren over een bedrijf kan dat voor hen letterlijk een razendsnelle doorbraak betekenen. Wat mensen echter met dat succes doen is een kwestie van persoonlijke integriteit en, zoals ik hierboven al schreef, ontbreekt het ernstig aan integriteit in alle delen van de samenleving. Als de hoofdredacteur van NaturalNews ben ik in toenemende mate sceptisch geworden over alles – ieder bedrijf, ieder product, iedere directeur – omdat ik weet dat veel mensen actief proberen om via NaturalNews in de publiciteit te komen zodat ze sneller kunnen groeien en eerder in de uitverkoop kunnen. En ik weiger daar bewust deel van te zijn!

Lees de etiketten op producten mensen! Zelfs die van producten die ik in het verleden aanbevolen heb. Bedrijven veranderen van eigenaar. De formules van producten vernaderen. Ik beval in het verleden een bedrijf aan met de naam Vitacost, een vitamineproducent. Tegenwoordig zijn zij een totaal ander bedrijf, onder een andere eigenaar en gebruiken zij andere formules voor hun producten.

Bedrijven veranderen van eigenaar. Merken veranderen. Ethiek wordt soms gecompromitteerd in verband met het bereiken van een grotere winst. Ik heb dit zo vaak zien gebeuren!

Betrouwbare bedrijven waarover je zou moeten weten
Wat ik wel aanbeveel zijn bedrijven van wie de directeuren waarvan ik geloof dat zij eerlijke, zeer integere mensen zijn. Het zijn echte pareltjes in die wereld – de enkele eerlijke mensen die niet buigen voor een gunstig overname bod. Mensen als Greg Kunin van Ola Loa (www.DrinkYourVitamins.com). Mensen als hij moeten worden gekoesterd. Zijn product is geklopt door talloze goedkope imitaties, waarvan sommige financieel veel succesvoller zijn omdat zij de topkwaliteit ingrediënten vervangen door goedkope rotzooi.

Als ik denk aan integriteit, denk ik aan David Bronner van Dr. Bronner’s Magic Soaps (Dr. Bronners Magische Zeep). Of Ruth, van Ruths Hemp Foods (www.RuthsHempFoods.com) maar ook John Roulac van Nutiva (www.Nutiva.com). Dit zijn mensen die vechten voor datgene waarin zij geloven en dat is: eerlijk voedsel, eerlijke producten, echt organisch. Ronnie Cummins… Jeffrey Smith… Zeer integere mensen die doen wat zij zeggen en die hun zaak niet verpatsen.

Gelukkkig zijn er journalisten als Mike Adams van Natural News, die met open vizier in de slag zijn om waarheidsvinding.

Ik hoop dat je mij, de Health Ranger, als een van hen beschouwt. Ik houd geen uitverkoop en ik ben in feite helemaal ziek van degenen die dit wel doen. Daarom spoor ik vanaf nu alle klanten van NaturalNews aan om de producten van New Chapter te boycotten en ze gewoon niet meer te kopen. Punt. Ik zal net zo snel Procter & Gamble ondersteunen, als dat ik genetisch gemanipuleerde maïszaden van Monsanto zal kopen. Het is tegen mijn principes om geld te besteden aan een bedrijf dat tot over zijn oren in de chemische producten zit en een geschiedenis heeft van hersenloos consumentisme.

Ik koop geen producten van Monsanto. Noch van Coca-Cola, Nike, PepsiCo of Dean Foods. Ik koop om die reden ook niet van Procter & Gamble, of van Johnson & Johnson. En ik geloof er niet in dat P&G nu, als eigenaar van New Chapter, ineens zal transformeren in een gezondheidsproducten bedrijf. Flauwekul! Ik voorspel dat New Chapter binnenkort het zoveelste slachtoffer wordt van de onverzadigbare eetlust van een multinational die echt goede oplossingen voor je gezondheid verpletterd om ruimte te maken voor een veel winstgevende business: die van continue ziekte.

Voor New Chapter was dit de laatste druppel. Want onthoud dit: iedere dollar (of euro) die je nu uitgeeft aan New Chapter is een dollar die Procter & Gamble, Warren Buffett en dezelfde institutionele beleggers ondersteunen die ook Monsanto bezitten.

* * *

14 gedachten over “‘New Chapter’ verpatst aan Procter & Gamble

 1. Overname is gewoon de strategie van alle grote corporaties, voor het grootste deel om een monopoliepositie te creëren. Het is tegelijk een strategie van de kliek om eerlijke producten uit de markt te halen en te vervangen door rommel. Dezelfde kliek probeert wel patenten te nemen op zaden en gewassen uit de natuur! Alle middelen zijn goed om hun doel van reduceren van de wereldbevolking te dienen. Maar ik denk dan dat er voor elke overname een nieuw eerlijk product op de markt komt. Want de eerlijke producenten zitten ook niet stil.

  1. Janet, een beetje gemuts naar mijn gevoel over ‘was er niet’…?! Foster Gamble is een van de erfgenamen (4e generatie) van de Gamble-familie, die P&G heeft opgericht. Is ie daarom gestigmatiseerd..?
   Is half Nederland slecht, omdat we via-via-via slavendrijversbloed in onze genen hebben..?

 2. Dat is het hele smerige spel van van alles, waar mensen voor weg gaan omdat het te goedkoop is of dat uit levensbelang de gezondheid schaadt, kies men vrijwel voor een gezonder product. Men laat dan de fabrikant achter met verliezen, die graag eerder winstmarge had verwacht, ga je dan verder met door lobby’en als fabrikant of neem je dan gewoon dan zo’n gezonde bussiness dan maar over pm als nog je markt aandeel te kunnen vergroten?! Tja dat is iets wat de laatste tijd overal ziet, met veel bedrijven, niet om het goede van het product, welnee om het hele logistieke bewind in the pocket te willen hebben. Om later wat alsnog gezond bleek te zijn verruild is met kunstmatige genetisch gemodificeerde meuk. Dan kan je je mono pool positie alleen maar versterken op je eindproduct. Het is puur de nieuwe manier om de concurrentie uit te schakelen.

 3. ik ken tientallen van die kerels,
  die eko-bedrijfjes starten,
  omwille van de gezonde en dus kleinschalige denkwijze
  en dan plots de interesse zien ontaarden in druk
  opeens geld ervaren, massa’s geld,
  en bezwijken…
  ja, het zal hun weg zijn, hee

  ik eet nog steeds bio,
  maar let wel op van waar de wind waait !

  groeten,
  rik

 4. Een keer raden wie onlangs voor 600 miljoen facebook heeft overgenomen.

  Wie wist dit uberhaupt ?

  goldman sachs.

  Maar gaat nu ook iedereen ook stoppen met facebook ?

  Gefeliciteerd je bent erg dapper dat je ook je woorden in daden durft om te zetten

  Net zo als ik.

 5. Ben & Jerry’s, ook ooit jongens met een ideaal,nu (2000) verkwanseld aan Unilever.
  Idealen verwateren naar mate men ouder wordt, de meeste hippies van de 70’s hebben hun eendje ook ingeruild voor een volvo of iets dergelijks

  1. Ja Nic: Ben & Jerry’s zijn overgenomen en gelijk is dit product rotzooi, het lijkt echt maar het is nep!

 6. Ik lees dit net en ben blij dat ik dit toch nog even meekrijg! Want ik gebruik zelf ook new chapter supplementen. Nu dus niet meer! Natuuuurlijk want het was zo goed!Net als al mn faforiete supplementen van dr vogel en andere merken die uit de handel zijn genomen.

  Ik herken veel in dit verhaal want het is mij ook gebeurt dat bedrijven mijn producten wilden kopen omdat ze er geld in zagen en natuurlijk minder goed wilden maken met chemische toevoegingen en goedkope ingredienten enz. Ik heb dit nooit gedaan, want het heeft voor mij totaal geen zin ik leef niet voor geld ben nooit een slaaf geweest en maak daar ook mn producten niet voor. Ik maak ze om mensen te helpen herinneren aan hun natuurlijke staat van zijn, heel, gezond, vreugdevol, wijs,het auntentieke en om te helpen alle lichamen uit moeder Aarde inclusief die van haarzelf weer gezond te maken en de natuurlijke schoonheid te herstellen. ,mijn bedrijf heet ANURAYA Natuur en Licht cosmetica http://www.anuraya.nl , en moet ook meteen aan de body shop denken, Anita heette ze geloof ik, iig een van de rijkste vrouwen in groot britannie geworden ,begonnen als alleenstaande moeder met zeepjes zelf maken. Ze was er stuk van nadat ze besefte haar hele bedrijf te hebben verkocht en de gevolgen daarvan, ja mensen bezwijken soms voor druk of worden erin geluisd.

  Ikzelf heb dit ook ervaren, ik maak sinds 2000 geneeskrachtige cosmetica, indertijd had ik een intermediar die voor contacten zorgde, het bedrijf Lancome wilde een van mijn beste producten over kopen, maar natuurlijk zouden zij er ingredienten van mindere kwaliteit indoen, goedkoper en ook om mensen langer afhankelijk te maken.Ik ben ook altijd in een financiele krappe positie geweest,soms niet eens genoeg om te eten.
  Want ik ben een idealist en investeer alles wat ik kan en heb in gezonde hoogste kwaliteit voedsel, producten, ingredienten, stoffen enz. en heb niet een comercieel gerichte inborst. Ik geloof in dat wat de natuur maakt, en ben natuurgenezeres en neem niks chemisch, en ben in 4 jaar niet eens verkouden geweest,laat staan iets anders.

  Zoveel als ik kan haal ik alls direct uit de natuur of het dichtste bij, koop ik het zuiverste en beste van het beste, ik doe nooit concessies aan de inhoudelijke kwaliteit van mijn producten. dus ja het is kostbaar in alle opzichten. Zowel de flesjes die van violet glas zijn als de hoogwaardige ingredienten altijd van de beste kwaliteit dit is nu 12 jaar later niet alleen gebleven,ook heb ik meerder aanbiedingen van de hand gewezen, door vele pariculieren en bedrijven benaderd. Zo wilde o.a etos mijn lijn overkopen zo´n 10 jaar geleden via mn intermediar en een juriste wilde het product die ik voor haar wallen ontwikkelde met dollartekens in haar ogen wel ver/markten aan de modellenwereld.
  En dan die voorwaarden! Ik heb altijd geweigerd en de zuiverheid van mijn producten beschermd. Zelfs een sjamaan gaf me een keer het advies om aan mezelf te denken en mijn antikalknagelolie, die ik mooie /nagelolie noem in zijn geheel te verkopen met alle rechten zodat ik geld had.
  Ik help liever een handjevol mensen gezonder en blijer te zijn dan duizenden mensen onzuivere troep te verkopen.Het is jammer dat nog steeds de massa liever goedkope troep koopt en het geld met massa´s naar die grote mis/handelaars gaat, dan naar eerlijke zuivere bedrijven zoals die van mij.Want hoewel die grote bedrijven er zijn is de mens zelf verantwoordelijk voor het kopen en in stand houden daarvan. En nog steeds zijn het alleen zij die goed afgesteld zijn op hun intuitie en zuiverheid en iets met echte waarde zoeken, die mijn producten weten te vinden.
  Jammer is het dat de mens zolang nodig heeft om wakker en bewust te worden, en ook dat de media nog steeds gecontrolleerd blijft door de black hats zodat veel belangrijk nieuws voor ons verborgen blijft en we moeten ZOEKEN naar de waarheid.

  Ik heb mijn producten nooit gemaakt om geld mee te verdienen,Ja een gezonde wisselwerking is wel zo fijn, en ik verdien het om voor de mooie dingen die ik doe voor de mensen en de Aarde oprecht beloont te worden,na waarde voor mn werk. Maar dat zal zowieso gebeuren vroeger of later worden we beloont voor alles wat we hebben gedaan en gegeven naar waarde!
  Met als 1e beloning een mooiere gezonde vrije blije wereld!
  Gelukkig blijven er meer mensen net als ik dit licht en zuiverheid vasthouden en volhouden in nl omdat het hoe dan ook het einde is van de duistere machten op onze mooie planeet.

  Ieder nieuw zaadje en elke nieuwe gedachte die we verspreiden om ons heen vanuit dit wakker bewustzijn naar een wereld die we allemaal werkelijk willen, helpt mee om dit steeds sterker te doen groeien en manifesteren.
  De gouden energie van liefdevol bewustzijn dringt langzaam tot in alle lagen en alles wat niet met liefde en vanuit eenheidsbewustzijn is geschapen heeft simpelweg geen bestaansrecht meer hier op Aarde! Het is een kwestie van een klein beetje tijd. Mensen mogen weer echt beseffen wie ze zijn, zo mooi en powerfull stardust!

  Mijn dank is groot voor dit bericht, ik heb zelf ook een fb account met heel veel connecties, maar ga die nu verwijderen nu ik dit weet. maar eerst ga ik dit bekend maken, Ik voelde al het laatste half jaar dat het anders was, en ik stel voor om met zn allen een nieuwe site te openen, zoals een vriendin van me opperde kunnen we het spiritbook noemen of cocreation2012 of golden book gaiacocreation of helemaal geen boek lol vrijheidbook enz.
  met alle licht en liefde en joy!
  Mariza

  1. Die grote jongen, die “Illuminatie” (slechte benaming voor duisteren) willen ALLES, werkelijk ALLES! Ze worden steeds brutaler en openlijker ook! Gunnen de mensen hun brood op de plank niet. Heb je succes, dan zorgen ze ervoor jou te kopen. Wel dom van die figuren met zogenaamd goede voornemens, dat ze hun creaties aan die graaiers verkopen. Het zijn sterke benen die de weelde kunnen dragen zei mijn moeder altijd en gelijk had ze.

  2. @ Mariza

   Ja jou geweldige idee doet me gelijk denken aan James Wong, de vergrote afstand dichter bij halen, terug naar de natuur gaan en wat er om je heen groeit en bloeit gaan gebruiken voor natuurlijke verbetering. Inderdaad rommel loont niet, dat is puur geld klop en kwakzalverij. Er is genoeg voor het oprapen om je produkt dan ook op de markt te brengen, alleen de goudzoekers die er op af komen om het je uit handen te willen nemen spreekt boekdelen. Gelukkig behoor je dan ook tot de goede club die weer aanzet geven tot degene die ook heel graag dezelfde soort ideeen hebben en zo hun eigen produkt op de markt willen brengen.

   http://www.jameswong.co.uk/

   Ga zo door wil ik je nog toe stoppen, laat je gewoon niet kennen door die Charletans althans misbruiken, wat je doet is TOPPIE !

  3. @ Mariza…Ik heb even op je site gekeken en het valt me op dat de prijzen tamelijk hoog zijn.
   Ja, ik hoor je al roepen het is allemaal topkwaliteit. Ik snap, dat als je kleinschalig produceert het dan duurder is.
   Gelukkig kom ik af en toe naar Duitsland en daar koop ik behalve Weleda-producten ook natuurlijke cosmetica in een winkelketen (soort Kruidvat) die heet DM-markt.
   Dit is een geweldige winkel, die je echt in ieder stadje vindt. Die hebben een eigen merk ‘alverde’ en voor eten ‘alnatura’. Alles is puur natuur behalve de tandpasta daar zit raar genoeg fluoride in, maar je krijgt er ook nog reguliere producten.

   http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/;jsessionid=12CF1D9D0D987D0787941FD2A6E8C98D

   @ voor allen
   Ik neem graag bestellingen aan, als ik de volgende keer ga (misschien wel een leuke bijverdienste 😉

  4. Dank voor de reacties!
   Paul en co dank voor je stimulerende support! ontroert mijn hart!
   Ja ik volg gewoon mijn ziel en passie, door al mn levens heen. Ik ben heel blij dat de tijd en ruimte ook wat oplost en we meer zelf kunnen bepalen in ons eigen stoffelijk lichaam hoe en wat onze werkelijkheid eruit ziet!
   Mijn werkelijkheid is iig die van een gouden tijd een wereld vol liefde vreugde en harmonie en de aarde en alle uit haar geboren lichamen weer in hun paradijselijke staat teruggekeerd en geen lager bewustzijn en verdoving meer of dualiteit. Ik weet niet eens hoe dat er presies uit ziet, het is uniek wat we nu meemaken. Onzettend opwindend en prachtig ook. Ja alle systemen die niet mee resoneren in dit licht zullen ineenstorten en oplossen. Het is voor zij die dit willen tegenhouden en het licht weigeren toe te laten het einde .Voor ons een nieuw begin! Het kan gewoon niet meer bestaan. Tijd voor een nieuwe tijd! Met vrijheid en heelheid! Dat is wat ik voel en geloof.

   En wie weet Monica zijn dan de zuivere grondstoffen ook goedkoper of gewoon vrij verkrijgbaar en hebben we ze mischien niet eens meer nodig!
   Ik ben benieuwd waar jij jou mening over prijzen op hebt gebasseerd, in vergelijking tot welk product of grondstof? Ik kan het niet goedkoper voor je maken op het moment en idd kost het meer wanneer kleinschalig ingekocht wordt. Toch is mijn duurste rijkste product een regenerende creme die je als dagcreme kan gebruiken; het werkt verjongend, en voedend, en dat littekens soepel maakt en striae kan laten verdwijnen, van 50 ml die 45 euro kost, wanneer je dit alleen gebruikt als gezichtcreme gaat deze een jaar mee. Een jaar je gezichtshuid gevoedt en beschermd voor maar 45 euro. Dit vind ik dus niet duur maar waardevol. Als je goed kijkt naar waar je je geld aan besteedt en waar je op wilt bezuinigen en wat echt belangrijk en waardevol voor je is dan zie je dat ieder zelf de keuze hierin kan maken. Voor mij is dit kostbare waardevolle en overvloed bewustzijn nu juist wat ik wil terugbrengen naar de mens, de beste kwaliteit geen goedkope rommel. We zijn het waard! De neroli olie o.a. kost nu eenmaal erg veel geld. Dit zijn voor mij de ingredienten die juist zijn voor mijn producten. Maar gelukkig kan iedereen het product vinden waar hij /zij het meest mee resoneert.
   Met liefdevolle groet
   Mariza

 7. Hoi allemaal,

  Vlug kijken naar Genetic Rulette en dan wordt het plaatje helemaal
  duidelijk!

  De meeste mensen verkopen hun ziel, en leven met de opbrengst ervan.

  of …

  Elke ziel is een goedkope komedie !

  So Sad

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.