Advertentie

Sluipende fluoride in… tandenstokers..!!


Er zijn maar weinig artsen/medische wetenschappers die zóveel werk hebben gemaakt van de fluoride-praktijken van de tandheelkunde-industrie.. Met behulp van testimonials van tandartsen, zijn tandpasta-producenten in staat miljoenen kilo’s fluoride in hun producten te verwerken. Ook in tandenstokers dus kennelijk. Flosdraad, etc. etc. (klik voor zijn site)

x
(afbeelding bovenaan: Uitsnede uit artikel in TROUW van 28 april 1976)

x

Sluipende fluoride in… Tandenstokers..!!

2019 © Guido Jonkers/WantToKnow.nl/be

x

Het bleek de hoogste tijd voor een stevige controle, of een ‘grote servicebeurt’ zoals ze het altijd noemt. Ik heb het over een consult bij een vriendin van ons, die met haar natuurgeneeskundige praktijk ons al bijna 25 jaar op het levenspad vergezelt. Het voert té ver om hier uitgebreid op in te gaan, maar ik kan zeggen, dat ik haar werk, kennis en kunde uitermate hoog heb zitten. Onlangs ging ik bij haar langs voor dit consult en het was opnieuw, op de laag waar ik nu mijn essentie ‘beleef’, een stevige, maar eerlijke confrontatie. Liefdevol, dát vooral, en daarbij afpellen en bespiegelen..

Een van de prachtige ‘klussen’, ik wil dit toch even noemen, die onze vriendin bijna dagelijks in haar praktijk verricht, naast veel ander energetisch-geneeskundig healingwerk, is het ontstoren van vaccinaties bij kinderen. Kleine, gevoelige kindjes, die -bijna altijd ná vaccinaties- last krijgen van -soms zeer ernstige- lichamelijke/geestelijke storingen. Door het werk te verrichten, waar o.a. ook dr. Hans Moolenburgh en de CEASE-therapie van dr. Tinus Smits mee werkten, worden écht wonderen verricht! Energetische ontstoringen, die ervoor zorgen dat deze kinderen bijna allemaal volledig herstellen, naar de situatie, zoals ze vóór de vaccinatieschade waren..! Letterlijk dus ‘ontstoringen’..

De grote servicebeurt, hoe het werkt..
In haar praktijkruimte ga je op een stoel zitten, waarbij je met haar naast een paar draaikasten zit, met allemaal laatjes met testbuisjes. Ze liggen allemaal op soort, strak in het gelid naast elkaar. Wellicht heb je weleens gehoord van Bachbloesemremedies? Nou, op dezelfde wijze werkt zij met behulp van deze flesjes en buisjes. Ze kan aanvoelen óf er, en zoja welke, blokkades of verstoringen in je lichaam/systeem aanwezig zijn.

Wanneer een flesje resoneert, is dat tevens de toegang tot die blokkade. Door haar heldervoelendheid, hoeft ze ‘alleen maar’ met haar hand over deze flesjes te gaan om te voelen welk flesje voor jou als cliënt specifiek nodig is. Op een gegeven moment is het dienblad dat je op je schoot hebt, en waar alle buisjes, flesjes, korreltjes e.d. op zijn gezet, die op je resoneren, behoorlijk gevuld.

Fluoride?.. Je hebt een fluoride-belasting..
Ik had zo’n 50 (!) van deze flesjes e.d. op dat dienblad staan, toen ze op een gegeven moment riep:“Fluoride?’.. “Je hebt een fluoride-belasting; jullie gebruiken toch geen fluoride-tandpasta?”. Ik ontkende dit oprecht ten stelligste en beiden zaten we te prakkiseren, waar deze fluoride dan wél vandaan zou kunnen komen.

Ze zocht even op of het mogelijk in bepaald voedsel voorkomt, waardoor een ‘stapeling’ mogelijk zou zijn. En terwijl ze dat deed, riep ze ineens vrolijk: “Gebruik je tandstokers?” Tja, dat was een schot in de roos; sinds een maand of 6 zit ik vrolijk tandenstokend, ’s avonds ná het eten, mijn tanden te verzorgen.. Ik kwam ineens op het idee, dat ik dát zou moeten doen en ben er toen mee begonnen.. Daar zat ik dan.. Tja, waar een ‘grote servicebeurt’ al niet goed voor is..!

Klik voor artikel hier op de site

Ken je het verhaal over fluoride eigenlijk..?
Fluoride is een van de meest giftige stoffen die de mens kent. En toch, op basis van de opname ervan in vrijwel elk merk tandpasta, is de ADA (‘American Dental Association’) van mening dat het goed is om fluoride te gebruiken. Als een preventieve tandheelkundige zorg. Andere producten, zoals flessenwater, zuigelingenvoeding en zelfs vitaminesupplementen, bevatten nu fluoride op basis van dezelfde krankzinnige aanname..! Hierboven (foto) zie je Dr. David Kennedy, de man die van deze zaak een ‘Fluoridegate’ maakte, analoog aan de ‘Watergate-affaire’ (HIER) Het is dus geen complottheorie, waar we hier over spreken..!

Wist je dat Fluoriden giftiger zijn dan lood..?
En slechts iets minder giftig dan arsenicum.? Deze giftige stoffen kunnen je lichaam binnendringen, door het poetsen van je tanden of het werken met veel populaire tandverzorgingsproducten, zoals mondwater, tandenstokers, tandflos etc.! Hoppelakee.. Fluorideverbindingen worden nog steeds doelbewust toegevoegd aan drinkwater, in een aantal gebieden op Aarde. (fluoridatie) Maar het wordt vrolijk fluitend in de meeste merken tandpasta gestopt..

‘Om tandbederf te helpen voorkomen’. MAARRR… Het is echter nooit bewezen dat fluoride een belangrijke bijdrage levert aan de bescherming van de tanden tegen de ontwikkeling van gaatjes. In tegendeel..! Het tandsteen wordt keihard door fluoride en heeft de neiging om te gaan brokkelen.. De elasticiteit van het tandglazuur verdwijnt erdoor..! Lekker spul toch?

Elk jaar krijgen medische posten duizenden telefoontjes van mensen die melding maken van klachten, die veroorzaakt worden door overmatig gebruik van fluoride-houdende producten, zoals vitaminen (mét fluoride..!!), tandpasta, mondwater, enz. Fluoride-vergiftiging brengt ernstige schade toe aan het lichaam en kan fataal zijn. Deze dodelijke chemische stof creëert een toxische toestand die een verscheidenheid aan schadelijke effecten kan veroorzaken. Hoe is het mogelijk toch? En overheden..? Tja, daarover houden we gewoon maar even stil.. Vol verwachting klopte ons hart..!

Veel van alle waterdrankjes die in de winkels worden verkocht, gebruiken kraanwater en nee, bijna nooit bronwater. Een bedrijf als Nestlé staat hierom bekend. De mensen die deze drankjes drinken, nemen een behoorlijke hoeveelheid toegevoegde fluoride op. En als je de beschikbaarheid van dergelijke dranken combineerd met de hoeveelheid gefluorideerd leidingwater, krijg je een idee van het hoge fluoridegehalte in het huidige dieet…

Fluor in Nederland
Wij als Nederlanders mogen dankzij de inspanningen van vooral dr. Hans Moolenburgh, genieten van het feit, dat ons drinkwater niet gefluorideerd is. (HIER) Dit in tegenstelling tot de VS, waar in 2002 bijna 90% van de Amerikaanse bevolking toegang tot drinkwater had via openbare watersystemen. En maar liefst 67% van deze 90% krijgt gefluorideerd water voor de kiezen! Dit gebeurde ondanks het feit dat gedegen onderzoek naar bewijs voor de werking van fluoride ‘geen statistisch significante verschillen had aangetoond, in de vervalpercentages van permanente tanden of de percentages rottingsvrije kinderen in de gefluoreerde, niet-gefluorideerde en gedeeltelijk gefluorideerde testgebieden’. Of in goed Nederlands: ‘Het werkt niet waarvoor men zegt dat het bedoelt is!’..

En wanneer je met dat perspectief hieronder de aanprijzingen ziet van de houten tandenstokers van het merk ‘JUMBO’, dan zou je de mensen van JUMBO willen vragen, waar ze mee bezig zijn. En als ze het gevoel hebben dat ze gefaald/gedwaald hebben, of ze dan niet als de donder deze gevaarlijke rommel uit de schappen zouden willen/moeten halen. Als ze tenminste zo ‘duurzaam’ bezig zijn, als ze zeggen dat ze doen..! En precies dát heb ik gedaan.. JUMBO gebeld en gevraagd naar het hoe-en-wat… Wanneer we hun reactie horen, zullen we deze hieronder vermelden.

En natuurlijk is JUMBO maar één van de vele, vele private-labels (producten gemaakt door grote industriële bedrijven, maar met het logo van het huismerk), die voor de verspreiding van deze toxische rommel verantwoordelijk is. Het lijkt alsof de hele wereld schaapachtig toekijkt, hoe de goegemeente langzaam maar zeker, véél te hoge concentraties fluoride in het lichaam krijgt. Neem eens een kijkje op de site van David Kennedy hierboven en kijk naar de filmpjes met het keiharde wetenschappelijke bewijs.

Waar zijn onze Kamerleden, onze regering, onze keuringsdiensten? Hoe is het mogelijk dat fluor nog onderdeel mag uitmaken van producten die het menselijk lichaam aantasten..? In ieder geval is JUMBO nu in staat om adequaat te reageren en deze rommel uit de schappen te verwijderen en te vervangen door normale houten tandenstokers, eventueel geïmpregneerd met natuurlijke munt(smaak).. Mocht dát bij een volgende ‘servicebeurt’ in mijn systeem te detecteren zijn, dan is een volgende stap aan de orde. Met dank aan Marianne, de service-therapeut..

9 gedachten over “Sluipende fluoride in… tandenstokers..!!

 1. Wat is het effect van fluoride?
  Wat probeert men met geweld en alle middelen te onderdrukken?
  Waartoe dient de propaganda en het uitkraaien van allerlei halve waarheden?
  Waarom moet het referendum als middel van het volk om directe invloed te kunnen hebben, verdwijnen?
  Zou het kunnen zijn om de hoeveelheid domme slaven zo groot mogelijk te houden?
  Tast fluor de pijnappelklier aan zodat deze verkalkt en het gevoel van een bedreiging ondermijnt?
  Dieren gebruiken geen fluor en wie verzuipt er terwijl dieren al pleite zijn nog voordat de tsunami toeslaat. Ik bedoel maar…

 2. Goede vraag,waar zijn onze kamerleden,onze regering,onze keuringsdiensten?
  Onze kamerleden en regering hebben het druk met zieltjes winnen zoals Jette van D66 en Klaver van GroenLinks overduidelijk laten zien door hun beleid op het gebied van Co2 en energie wat natuurlijk de jeugd enorm aanspreekt en dat is natuurlijk ook wat zij willen,die ouderen och die verdwijnen op langere termijn toch. Het is natuurlijk wel zo dat hun spelletje 1000 miljard kan gaan kosten ook voor de jeugd die beginnen met inkomsten te genereren uit bv arbeid.
  Toen Jette het stokje overnam van Pechtold heeft hij gelijk al bij één van zijn eerste interviews laten zien dat hij het liefst het volk geen informatie geeft door te blijven herhalen en Klaver is in mijn ogen een popie jopie figuur die nogal interessant lijkt te willen overkomen terwijl ook hij de toekomstige jeugd op zal zadelen met enorme kosten voor de problemen van nu terwijl zijn oplossing ook nog eens geen zoden aan de dijk zal zetten omdat bijna geen ander land mee doet. Marianne Thieme draait ondertussen kleine boeren en de vissers de nek om.
  Afbreken van wat ouderen eerder opgebouwd hebben is de prioriteit nummer één in politiek Den Haag. Keuringsdiensten die komen meestal na afloop als het al te laat is net als de arbeidsinspectie altijd een onderzoek instelt nadat er een ongeval is gebeurd en dan waarschuwen ze meestal ook nog de werkgever eerst dat ze er aankomen zodat hij/zij de nodige dingen nog kan verbergen.Niets geven ze om de belastingbetalende en daardoor financieel uitgeklede burger hun belangen lijken meer bij multinationals en banken te liggen.

  1. Wat wil je nu eigenlijk zeggen..? Je hebt kauwgom en fluoridekauwgom..? Wat doet die xylitol-kauwgom dan precies..? Infectieziekte die hoe wordt overgedragen..? Zoenen?

  2. Xylitol zorgt ervoor dat de cariësbacteriën minder worden. En als de ouders van kleine kinderen weinig cariësbacteriën in hun mond hebben, dan hebben ook hun kinderen veel minder gaatjes. -Als je weet dat cariësbacteriën niet spontaan in de mond groeien, maar worden overgedragen (zoenen of tandenborstels naast elkaar, etc. ), dan is dat niet meer dan logisch.
   Als de ouders in plaats van xylitol fluoride gebruiken, dan helpt dat duidelijk minder om bij de kinderen cariës te voorkomen.
   De kinderen zelf hadden in de studie noch fluoride noch xylitol gekregen. Er zijn natuurlijk ook nog andere manieren behalve kauwgom om xylitol in de mond te “introduceren”, bijvoorbeeld met zelfgemaakte tandpoeder. Of met zelfgemaakte xylitolsnoepjes. Xylitol is berkensuiker en lijkt erg op rietsuiker.

 3. Ik had ooit ergens zo’n mooi artikel gelezen dat fluor een bijprodukt is dat ontstaat in de produktie van aluminium.
  Om torenhoge heffingen en speciale beveiligingsmaatregelen te omzeilen om chemisch gevaarlijk afval te verwerken heeft men ons de ‘fluoride-voorkomt-tandbederf’ verzinsel opgedrongen om zo natuurlijk nog meer geld over te houden en in eigen zak te steken.
  Deze wereld draait op geld, geld is het allerbelangrijkste en als je dit in gedachten houdt dan weet je al vaak de oorzaak waarom men dit doet.

  In vele gevallen moet je ook niet wachten tot regeringen actie gaan ondernemen, die worden vaak betaald van de megawinsten van bedrijven om vooral deze bedrijven geen strobreed in de weg te leggen.
  Alle actie moet van ons zelf komen en dat betekent bewust boodschappen doen, laten staan waar e-nummers in zitten (heb je gezien dat ze tegenwoordig de stofnaam op de etiketten zetten omdat mensen getriggerd worden door E-nummers? Nu koopt men het weer omdat men wel het E-nummer weet maar niet de stofnaam.).
  In deze wereld zul je bewust moeten leven om gezond te blijven maar dat is je lichaam al die extra moeite waard. Als je dit instrument in topconditie houdt dan ondervind je daar ook het plezier van en dan is het leven hier op Aarde fantastisch. Aan ons de keuze, niemand anders zal het voor ons doen.

 4. Wat xylitol doet weet ik niet. Ik heb het niet zo op kauwgum Je maag raakt erdoor van streek en denkt dat er steeds voedsel te verteren is.

  Hetgeen Pete Peterson over fluoride zegt is het volgende:

  Pete Peterson over fluoride
  https://www.youtube.com/watch?v=Ci4G2ZzvBpo

  Ratfish oil – zwaardvisolie

  Wie is Pete peterson:
  https://truedisclosure.org/evidence-file/whistleblowers/pete-peterson

  Pete comes from a long line of inventors, including his grandfather who was Tesla’s right-hand engineer at the Colorado laboratory. From a young age, he was trained in the secrets of Tesla technology. This gave him access to knowledge that was far more advanced than anything he could have been taught in the standard education system.

  He was an avid and enthusiastic young inventor with numerous interests. When he was only in 8th grade, he built an antenna that performed so well, it far exceeded anything that the U.S. government was normally using for military applications. This caught their attention and they recruited him to work for them so as young teenager, while most of the other kids his age were concerned with sports games and fashion, Pete was already building powerful antennas for the government.

  He was then trained by all the best scientists available within the classified world, earning multiple PhDs’ worth of information in a variety of technical fields. He became one of the top scientists and technology problem solvers within the classified world, and was widely considered their single most valuable and prolific inventor. Ronald Reagan gave him the nickname “Mr. Do” as a result. Sadly, almost all his world-changing inventions remain classified this day. (source)
  Pete worked directly with top neocons like Dick Cheney and Donald Rumsfield and ended up having a change of heart that led to his coming forward. He felt he had “mud on the wheel of his karma.” (source)

  Pete was there at the formative stages of the same secret space program that other whistleblowers have been a part of as well.

  Je kan hier https://truedisclosure.org/evidence-file/whistleblowers/pete-peterson verder lezen.

 5. Sinds ik volledig gestopt ben met producten die fluoride bevatten ( tandpasta, stokers en vergeet ook niet flossdraad! ) is mijn welbevinden met stappen vooruit gegaan. Geen leugen.
  Ik slaap veel beter, heb geen rugpijn meer, geen tranende ogen meer op de fiets, geen darmklachten meer, zie er zelfs beter uit. Dit is voor mij het beste bewijs: ik voel wat ik voel. Mijn lijf liegt niet.
  Ik zou het willen uitschreeuwen: stop aub volledig met fluorideproducten en je zult je totaal anders voelen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.