Advertentie

Maria v.d. Hoeven stelt met PR-stunt de bevolking gerust inzake HPV-vaccinaties!


De kwaliteitskrant TROUW meldde gisteren dat Minister Maria van der Hoeven van economische zaken op maandag in Haarlem een vaccinfabriek van Merck Sharp & Dohme (MSD) heeft geopend, waar vaccins worden gemaakt tegen baarmoederhalskanker. WAT EEN TOEVAL TOCH, PRECIES OP DE DAG VAN DE START VAN HET VACCINATIE-PROGRAMMA! Hier op WantToKnow.nl staan 3 artikelen over dit vaccin, waaruit blijkt dat dit vaccin, op zijn zachtst gezegd, omstreden is. Mevrouw Van der Hoeven, waar is een burgemeester van Haarlem voor? Waar is een Commissaris van de Koningin voor..? Zij zijn officiële lintjesknippers, maar u heeft vooralsnog een reputatie te verliezen.. En daar bent u inderdaad druk mee bezig..! 

Proost! De minister wordt bedankt voor haar PR-werk voor de firma MSD.
Proost! De minister wordt bedankt voor haar PR-werk voor de firma MSD.

Het omstreden vaccin zou voor u reden te meer moeten zijn waarom u zich niet voor dit PR-klusje van de pharmaceutische industrie had moeten laten lenen. Maar het was misschien ook op aandringen van haar collega van Volksgezondheid, Ab Klink, die haar vroeg om te helpen de bevolking gerust te stellen inzake de sterker worden onrust, omtrent dit zeer omstreden vaccinatie-programma..?

“MSD brengt Gardasil op de markt, het eerste vaccin ter wereld dat werkzaam is tegen de meest voorkomende virussen die baarmoederhalskanker veroorzaken“, aldus TROUW.

Concurrent GlaxoSmithKline heeft ook een dergelijk vaccin tegen baarmoederhalskanker ontwikkeld. De productie van MSD in Haarlem is de enige in Europa, waar 150 mensen werken. MSD heeft een investering gedaan in deze fabriek van maar liefst € 30 miljoen. MSD had deze investering natuurlijk al lang gedaan, vóórdat de goedkeuring erdoorheen was…! Want de planning en bouw van een pharmaceutische productiehal duurt immers een paar jaar!

Op advies van de Gezondheidsraad heeft Ab Klink, minister van volksgezondheid besloten het vaccin voor baarmoederhalskanker op te nemen in het Rijksvaccinatieprogramma. Op dit moment kost de vaccinatie €  375,- en vaccinatie bestaat uit een serie van drie injecties. We praten over 400.000 meisjes vaccineren om 100 doden te voorkomen. Het is werkelijk een ongehoorde actie, financieel totaal niet in verhouding.

En dan zijn er ook, onder meer door wetenschappers van het Nederlands Kanker Instituut, vraagtekens gezet bij deze schatting, dat 80% van de kankergevallen kan worden voorkomen. Schattingen, die volgens wetenschappers té optimistisch kan uitpakken, omdat het vaccin immers niet tegen alle virussen beschermt die baarmoederhalskanker veroorzaken, waardoor uitstrijkjes nodig blijven. DUS DE CLAIM DAT HET HPV-VIRUS JE TEGEN KANKER BESCHERMT IS VALS!

Bovendien is het ook nog onduidelijk hoe lang het vaccin werkt. Naarmate vaker hervaccinaties nodig zijn, wordt de (kosten)effectiviteit minder. De Vereniging Kritisch Prikken gaat nog verder: het vaccin zou allerlei bijwerkingen hebben en zelfs tot de dood kunnen leiden. Sommigen vinden dat meisjes proefkonijn zijn in een medisch experiment. Beseffen vrouwen die opgeroepen worden om ingeënt te worden, wel voldoende dat ze de oproep dáárvoor naast zich neer kunnen leggen?

Volgens TROUW werd de discussie over vaccinatie onlangs pas opgerakeld na een kritisch artikel van epidemiologen en een oncologisch gynaecologe in het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde. Wetenschappers vinden het te vroeg om het vaccin op te nemen in het vaccinatieprogramma, omdat nog niet duidelijk zou zijn hoe lang het vaccin beschermt. Bovendien is ook nog niet bekend wat de eventuele bijwerkingen op langere termijn zijn. Hoewel discussies over dit vaccin en vele, vele voorbeelden van misstanden bekend zijn, moest dit vaccinatieprogramma hals-over-kop worden geïntroduceerd. WAAROM? WAAROM?

“Volgens een woordvoerder van producent Sanofi Pasteur MSD heeft een omvangrijke studie van het Amerikaanse overheidsinstituut CDC onlangs aangetoond dat Gardasil veilig is”. Dus dat is ‘onlangs’ pas aangetoond..!! Wat een vooruitziende blik van MSD, om dan toch die risicovolle investering in deze fabriekshal te doen, nietwaar?

Wij kunnen hier op WantToKnow slechts constateren dat deze regering opnieuw blijkt geeft van een bijzonder ongenuanceerde wijze van aanpak van dit controversiële onderwerp. Vaccinatie van meisjes tussen 12 – 16 jaar is NIET VOLKOMEN VEILIG.

Een middel wordt toch pas toegepast, wanneer bewezen is dat het volkomen veilig is?

Geen woord bijvoorbeeld over het wetenschappelijke bewijs dat van de meisjes die het virus al in zich dragen tijdens de vaccinatie, 44% een veel grotere kans loopt op baarmoederhalskanker, JUIST DOOR DEZE VACCINATIE. En of deze meisjes dit virus bij zich dragen, wordt nota bene niet eens onderzocht VÓÓRDAT DE VACCINATIE PLAATSVINDT!!

Van der Hoeven, voorop in de pharmaceutische fanfare?
Van der Hoeven, voorop in de pharmaceutische fanfare?

Wij geloven dat Mevrouw van der Hoeven met deze daad een blunder van de eerste orde heeft begaan; je voor het karretje van de pharmaceutische industrie laten spannen. En dan ook nog eens specifiek voor het Gardasil-karretje, dat is een daad die een minister in een kwaad daglicht kan zetten. Kortom, een daad die een minister onwaardig is!! Maria van der Hoeven zou zich, zeker als vrouw, boven deze propaganda dienen te stellen.

Hopelijk is de 2e kamer wakker!!

Het is de taak van de overheid om de bevolking over beide kanten van deze vaccinatie te informeren en niet te doen alsof er niets aan de hand is. En een minister is nog steeds onderdeel van de overheid! Het is in ieder geval niet de taak van een minister om voorop in een pharmaceutische fanfare te lopen om de opening van een vaccinatie-fabriek te vieren. Bah! 

Er zouden toch zeker wat waarschuwingslampen en sirenes moeten afgaan bij mevrouw Van der Hoeven, toen zij de uitnodiging kreeg van de firma MSD om deze fabriek te openen. En toch zeker bij haar persvoorlichters! De pharmaceutische industrie lacht in zijn vuistje om zoveel onbenul, zeker weten!

Advertentie

17 gedachten over “Maria v.d. Hoeven stelt met PR-stunt de bevolking gerust inzake HPV-vaccinaties!

 1. Gelukkig komt er binnenkort een einde aan al deze willens en wetende onkundige politici.
  Misschien zit er nog een beetje spirit in het kapot gereguleerde Nederland en de suf gelulde bevolking.

  Het wordt tijd dat we keuzes gaan maken in ONS EIGEN BELANG!

 2. Jawel de barricade op en weg met dat polder kudde gedrag:))
  We moeten weer eens flink gaan loeien, dat mogen de koeien helaas ook niet meer buiten in de wei.

 3. wij hebben niks te zeggen
  dat is ondertussen toch al een tijdje duidelijk
  ik vind het spijtig,
  maar er is niks tegen te doen
  mensen komen niet meer massaal op straat,
  dus doen ze wat ze willen

 4. Zo lekker dat ook zij ook op DE Lijst der illuminanten staat. Het liefst donder ik haar hoogstpersoonlijk van d’r plek! Keep up the good work peeps!

  Léon

 5. @riek

  Wil jij dat er eerst iemand anders de straat op gaat voordat jij volgt? Herkenbare link met een veelgezegd spreekwoord!

  Het is nog steeds zo dat wij bepalen in de huidige politiek, echter als half nederland opwilders gaat stemmen dan mag je eerder spreken van onduidelijke informatieverstrekking.

  Wanneer wij dus zuiverheid in informatieverstrekking garanderen zal de media in zijn algemeenheid volgen en zullen dus kiezers zichzelf openstellen om van politieke partij te wisselen!

  Eentje die zuiver is, en is opgebouwd om het collectief te dienen!

  Heb jij je ooit wel is afgevraagd waarom wetsvoorstellen etc etc. niet gewoon worden gepolled middels een persoonlijke identificatie? Net zoals jij je belasting tegenwoordig via een id middels internet kunt regelen? waarom niet stemmen per voorstel! MAAARRR nee al die mensen in de huidige politiek zijn als de dood dat er word gesproken, nagedacht en van meerdere kanten word bekeken. Stel je voor!

  KOM OP RIEK we zijn HIER met zijn allen de een heeft alleen ff wat meer peper nodig om te gaan! Maar het gaat gebeuren! Bedenk liever welke taak jij als individue kunt uitoefenen om de massa te bewegen.

  Gr.

  Léon

 6. Ongelooflijk dat mensen zomaar opdraven omdat ze een brief van een overheidsinstantie hebben gehad om een prik te halen.
  Maar daar ging men denk ook wel van uit, denkt u niet? De bevolking pikt het wel als je angst voor deze ziekte als middel gebruikt om je doel te bereiken. Triest.

  Wat angst met mensen kan doen hé?
  En wat vreselijk dat er machten zijn die zoiets gebruiken.

 7. Wij zijn zeer verheugd dat NOVA-TV (inmiddels vele media) aandacht heeft besteed (26 februari 2009) aan dit zeer omstreden, ONZINNIGE en VERWERPELIJKE HPV vaccin en zijn verder van mening dat het de morele plicht is van ALLE MEDIA om de bevolking op een OBJECTIEVE en EERLIJKE manier te informeren omtrent deze heikele aangelegenheid! Velen (media) willen, durven, of mogen hier blijkbaar (nog) geen (objectieve) aandacht aan besteden! Schande!

  Het vaccin dat onze minister aan uw/onze dochter(s) wil toedienen, is niet alleen zeer omstreden, het is WELLICHT HET GROOTSTE MEDISCHE SCHANDAAL uit de geschiedenis. Het verschil met de Des en Softenon tragedie nog vers in ons geheugen is dat u NU wordt geïnformeerd. Helaas niet door de medische en/of politieke machthebbers, danwel door de al dan niet gemanipuleerde media, maar door gewone medeburgers, omdat u RECHT HEBT op objectieve informatie waarvan u, zeker in dit geval, niet verstoken mag blijven.

  Het is een grof schandaal dat het RIVM wederom doet aan VOLKSVERLAKKERIJ door de tegenstand (de andere informatie) omtrent deze VERWERPELIJKE vaccinaties te omschrijven als ‘Indianen- en Broodje Aap verhalen’ wat vervolgens door veel media klakkeloos is overgenomen!

  HET ZIJN ZEKER GEEN INDIANENVERHALEN ZOALS MOGE BLIJKEN UIT EEN UITGEBREID OVERZICHT OP ONDERSTAAND WEBLOG, COMPLEET MET DODENLIJST:

  http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com/

 8. ik ben blij dat ik al bijna me hele leven alle medicijnen zo de prullebak ingooi bij thuiskomst en prikjes daar kom ik nooit voor opdraven en ik voel me er echt niet minder door ik denk eerder het tegendeel 🙂

  @leon heb je linkje van die lijst? ben daar wel nieuwschierig naar

 9. We zijn natuurlijk geen makke schapen, ook al gedraagt de gemiddelde Nederlandse bevolking zich als zodanig.

  De verandering begint bij jezelf!
  Schrijf/e-mail de eerste/tweede kamer met je bevindingen, laat je “stem” niet ongehoord blijven.
  Schrijf ook naar kranten die massaal achter de farmaceutische industrie aanlopen en de valse claims van zogenaamde goede medicijnen nog eens herhalen.
  Roep ze op om eens serieus journalistiek werk te verrichten in plaats van napraterij!

 10. Ton Cleassen: het grootste medische schandaal uit de geschiedenis?
  Als je op onderzoek uitgaat kun je nog wel eens voor hetere vuren komen te staan. Lees eens wat boeken over de farmaceutische industrie. Bv “de farmaceutische mafia”.
  Aids (o.a.)komt ook uit een laboratorium en is BEWUST onder de mensen verspreid. Met SARS hebben ze het geprobeerd, maar dat is mislukt.

  Op dit moment wordt het plan van de illulinati om de vogelgriep te verspreiden uitgevoerd. Ze proberen het al jaren maar tot nu toe wilde het niet erg lukken, maar ze hebben iets nieuws verzonnen. Het virus is “per ongeluk” in het vaccin dat tégen het virus moet werken terecht gekomen…en verspreid!Nu net, deze week. Lees en gruwel:

  http://www.prisonplanet.com/vaccines-as-biological-weapons-live-avian-flu-virus-placed-in-baxter-vaccine-materials-sent-to-18-countries.html

  Op deze en andere sites kunt u zien wat er werkelijk allemaal gebeurt. Zaken waar tv programma’s zich ver van (moeten) houden.

  Bijvoorbeeld:www.davidicke.com Onder andere onder:latest headlines. Maar ook de rest van de site, héél educatief!
  Uw haren zullen overeind staan van wat u daar allemaal te weten kunt komen.
  Of http://www.prisonplanet.com
  Een van de sites van Alex Jones. Daar kunt u ook elke avond naar zijn radioshow luisteren. Hij heeft een grote mond (in dit geval gelukkig) en strijdt tegen de illuminati. Hij is op de hoogte als geen ander van al wat er met ons gebeurt en gebeuren gaat. Hij is geen domme blaaskaak. Alles wat hij zegt is waar en ondersteund door officiële documenten.

  Maria van der Hoeven is misschien dom, maar zal zeker ook onder de plak zitten. Wellicht krijgt ze een aardige som geld van Big Pharma. (Misschien, zeg ik, ik weet uiteraard niet of dat zo is. De meeste artsen worden in de watten gelegd door Big Pharma om hun rotzooi aan de man te brengen.)

  In ieder geval heeft de regering altijd de verantwoording zich goed te informeren over wat ze prediken.
  Maria van der Hoeven blijft in gebreke en wordt hierdoor medeplichtige zodra de eerste meisjes sterven aan dit vaccin.

  Ik weet niet wat voor een geweten ministers hebben…

  Onze regering zit net als de meeste regeringen wereldwijd onder plak van de illuminati.

  Leon:”Een andere partij kiezen”. Het heeft geen zin. Waarom denken de mensen nog steeds dat dat zin heeft. Het mag duidelijk zijn (we zien het keer op keer) dat zodra er een ander aan “de macht” komt, zij precies hetzelfde verkondigen en nooit doen wat ze in de campagne beloven….Ze hebben zodra ze in de regering zitten niets meer te vertellen.

  Met een beetje onderzoek kom je erachter dat er bedreigingen zijn. ERNSTIGE bedreigingen als er niet gedaan wordt wat gewenst is door de club die daadwerkelijk the rulers of the world zijn.

  Maar de Illuminati verliezen terrein. En ik voorspel u, dat zodra men op de TV kan zien hoe onze geschiedenis is geweest (heeft niets met de geschiedenis te maken zoals wij die geleerd hebben) de straten leger zullen zijn als met de meest spannende voetbalwedstrijd of welk “belangrijk” evenement ooit.

  Ik wens u allen sterkte en een zonnige toekomst. 🙂

  En: Laat u NOOIT onder geen ènkele voorwaarde chippen en neem geen griepprik meer. Nooit.

 11. even vanuit spanje, sinds weken liggen 4 meisjes in het ziekenhuis in valencia door ernstige bijverschijnselen na de vaccinatie, de artsen weten er geen raad mee en de woordvoerder an de betrokken families vraagt informatie van buitenaf aangezien er van de medische kant geen oplossing komt.

 12. Er is ook goed nieuws aan het HPV front. Alleen in de klas van mijn dochter laten 17 meiden zich NIET inenten. Het overgrote merendeel laat deze gifspuit aan zich voorbij gaan. We komen er wel…
  Ben benieuwd hoelang het duurt voor ze het gaan verplichten, want dan zien we de ware aard…

  Arie

 13. @Peter

  Zie voor de afdeling west-europa

  http://www.niburu.nl/viewinstelling.php?id=29

  verder de prive bankiers achter de amerikaans FED_ Jacob Schiff, Paul Warburg, kolonel Edward Mandell House (adviseur van de in 1912 gekozen president Woodrow Wilson en later van Roosevelt), Bernard Baruch (hij heeft het tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog in de Verenigde Staten voor het zeggen) en de bankier Herbert Lehman,

  Zo zijn er op elk continent figuren actief, aangesloten bij de werelddominantie groep Illuminatie

 14. O ja Nog niets gezegd over de fam. rotschild,rockefeller enz. vooral Nathan Rotschild heeft een belangrijke rol gespeeld in het verdwijnen van het kapitaal van Groot brittanie!

 15. BESTE CHARLOT!!

  JIJ HEBT OP HET FORUM VAN ZEMBLA EEN REACTIE GESCHREVEN OP WOENSDAG 4 MAART, DAARIN SCHREEF DAT HET ZO SLECHT GING MET JE DOCHTER NA VACCINATIE (ZIE ONDERSTAAND BERICHT).
  WIL JE A.U.B. CONTACT MET MIJ OPNEMEN!! IK BEN ERG ONGERUST OVER JOUW BERICHT EN WIL JE GRAAG HELPEN. IK BEN MET EEN GROTE GROEP MENSEN BEZIG OM DEZE VACCINATIE AAN DE KAAK TE STELLEN EN HOOP DAT JE JE VERHAAL MET MIJ WILT DELEN ZODAT WE JOUW KUNNEN HELPEN IN JE STRIJD. HOPELIJK GAAT HET GOED MET JE DOCHTER, WIL JE A.U.B. LATEN WETEN HOE HET GAAT??

  JE KUNT CONTACT MET MIJ OPNEMEN:

  ANNEKE BLEEKER TE BERGEN:
  vine-enterprises@hetnet.nl

  Charlot
  Geplaatst op woensdag, 04-03-09 14:39

  Ik ben zooo verdrietig omdat mijn dochter meteen na het krijgen van de hpv-vaccinatie een stuiptrekkings-aanval kreeg en een dag later met ernstige ademhalings problemen in het ziekenhuis is beland. Ze ligt op de intensive care en doktors vrezen voor haar leven.
  Ze was voor die rot prik kern gezond, was sportief, gelukkig en stond midden in het leven. Nu allemaal dankzij zo’n “goedbedoelde” prik in 1 keer voorbij. Die IPOD mogen ze van mij in hun rxxx steken….

  Als deze prik uiteindelijk haar leven neemt zal ik de regering persoonlijk verantwoordelijk houden, ik zal me hard maken om de onderste steen boven te krijgen waarom onze kinderen in godesnaam zo’n giftige rotzooi krijgen toegediend. Ik ben op dit moment in verwachthing en ik kan je nu al zeggen dat deze kleine NOOIT en te nimmer ook maar 1 prik zal krijgen. Ik ben WOEST !

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.