Advertentie

Tamiflu is een hoax!! Tamiflu is fraude..!


Tamiflu is een wereldwijd geaccepteerd medicijn tegen griep, gebaseerd op de werkzaamheid van het kruid ‘Steranijs’ tegen griep en aanverwante aandoeningen, maar HET IS NAAR ALLE WAARSCHIJNLIJKHEID EEN VALS MEDICIJN…!

Dit is de conclusie die te lezen stond in 2009 al, in het artikel ‘The Atlantic’, waarvan onderstaand artikel een samenvatting is, geschreven door Health Ranger Mike Adams.

Hoe is het mogelijk..? En de essentie van het commentaar van Roche, de Zwitserse farmaceutische INDUSTRIE, die het middel in handen heeft, op de aantijgingen: ‘Wij hebben nooit vaststaande gegevens rondom Tamiflu onthult, noch daartoe de intentie gehad’..

Heeft Tamiflu überhaupt wel gewerkt?! Wanneer die griepgevallen, waarvan vermoed wordt dat ze ontstaan zijn als Tamiflu-resistente griepvorm, nu eens ‘gewone griepgevallen’ zijn.  Omdat Tamiflu helemaal niet werkt, bij niemand…!

De ‘grote man’ achter Tamiflu? Donald Rumsfeld, tot 1997 president-directeur van Gilead Sciences, dat Tamiflu bedacht. Het restant van zijn aandelen werden goud waard, toen de regering Bush, waar hij lid van was, een order van maar liefst US$ 20 Miljard toekende aan dit bedrijf in 2005, voor anti-virale middelen tegen de vogelgriep..!!

Wij hopen dat dit bericht door de ‘reguliere media’ wordt opgepikt. Of gaan zij er weer het zwijgen toe doen? Om wat voor reden dan ook..? Onderdrukt door de regeringsfunctionarissen, die deze waarheid liever verborgen houden. Maar jij bent in ieder geval nu op de hoogte. Stuur het verhaal rustig door, wanneer je anderen hierover wilt informeren; de ‘mailknop’ zit hiernaast.

Het nieuwe, vandaag gepubliceerde artikel over Tamiflu, en de voortgang naar het onderzoek naar deze medische mega-fraude vind je HIER in NRC van 18 januari 2012.

En of dat allemaal niet genoeg is, plaatsen we hieronder het artikel van Mike Adams over Tamiflu. Maar eerst laten we even Ellen aan het woord, die n.a.v. de berichten over Tamiflu, dit bericht opmaakte:
x

Tamiflu OK voor zuigelingen..?

x

Het vaccineren tegen seizoensgriep van kinderen vanaf 6 maanden is al ruim ingeburgerd, vooral in Amerika. De FDA (Food and Drug Administration) gaf op 21 december 2012 het GROENE licht voor het ook toedienen van het (omstreden) antivirale medicijn Tamiflu bij griepverschijnselen voor pasgeborenen vanaf slechts TWEE WEKEN oud. Pardon ?
* Is hersenvlies-, long- en oorontsteking als complicatie van Tamiflu dan een aanvaardbaar risico ? Volgens de FDA wel…
* Is overlijden als complicatie na een Tamiflu behandeling dan een aanvaardbaar risico ? Volgens de FDA wel…

Wat achtergrondinformatie :
– Het British Medical Journal (BMJ), riep begin november 2012 farmagigant Roche nog op om al zijn geheime data vrij te geven over het griepmedicijn. Het bedrijf wordt ervan verdacht te weten dat Tamiflu niet goed werkt, maar die info geheim te houden. Tegen Roche loopt ook een onderzoek door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), wegens het niet correct rapporteren van neveneffecten, inclusief mogelijke overlijdens van 19 medicijnen, waaronder Tamiflu.
– 119 geregistreerde overlijdensrapporten  (w.o. 38 gevallen binnen 12 uur na toediening Tamiflu)
– De FDA gaf in april 2012 in het Pediatric Postmarket Adverse Event Review nog toe dat ook de volgende ernstige bijwerkingen aan Tamiflu worden toegeschreven : abnormaal gedrag, delirium, hallucinaties, angstverschijnselen, nachtmerries enz.

Wie/wat zou hierachter zitten ?

Gilead Sciences? : patenthouder van Tamiflu
Roche? : fabrikant van Tamiflu
Donald Rumsfeld? : grootaandeelhouder van Gilead, voormalig minister van Defensie
Etienne Davignon? : Raad van Bestuur Gilead Sciences en voorzitter Bilderberggroep
Cirion Foundation (Ndl)? : internationaal overkoepelende organisatie infectieziekten w.o. Gilead
Ab Osterhaus? :  teamlid Cirion
Patentafloop? : voorzien in 2016

En de PR natuurlijk niet te vergeten : de ons aller bekende populaire televisie-entertainer Rik Felderhof blijkt zowaar, naast 3 professoren w.o. Ab Osterhaus, een prominente zetel te hebben in de Adviescommissie van Cirion

Bronvermelding :
http://www.activistpost.com/2012/12/fda-approves-neurotoxic-flu-drug-for.html
http://www.standaard.be/krant/tekst/index.aspx?oDay=13&oMonth=11&oYear=2012&articleid=DMF20121112_00366809
http://www.cirion.net/homenl
http://www.gilead.com/Board_of_Directors

* * *
X

Tamiflu is een hoax!

x

Onderzoek van Roche gebaseerd op wetenschappelijk bedrog!

door Mike Adams, Natural News

© 2009 Nederlandse vertaling Jan Smith / WantToKnow.nl/.be

XX

Mike Adams , the Health Ranger
Mike Adams, the Health Ranger

Wanneer het aankomt op de verkoop van chemische stoffen waarvan men beweert dat daarmee de varkensgriep H1N1 kon worden behandeld, komen de opties die de farmaceutische industrie te bieden heeft, neer op slechts twee producten: vaccins en antivirale middelen.
Veruit het populairste antivirale middel is Tamiflu, een medicijn dat feitelijk een derivaat is van het traditionele Chinese medicinale kruid ‘steranijs’.

Maar Tamiflu is allerminst een kruid. Het is een potentieel fatale concentratie van geïsoleerde chemisch bestanddelen die oorspronkelijk werden gekaapt van de traditionele Chinese geneeskunde.

En wanneer specifieke chemische bestanddelen uit die kruiden worden geïsoleerd en geconcentreerd, treedt verlies op van het waardevolle aspect van de kruidengeneeskunst (en veel belangrijker: van de veiligheid ervan)
Dat weerhield Tamiflu-producent Roche er niet van op zoek te gaan naar een multi-miljarden omvattende markt voor dit geneesmiddel. En teneinde in die markt te kunnen penetreren, moest Roche wel met enig bewijs op de proppen komen om aan te tonen dat Tamiflu veilig en effectief was.

Roche houdt zich bezig met wetenschapsfraude..!
Roche beweert dat er tien studies zijn waaruit blijkt dat Tamiflu veilig en efficiënt is. Volgens het bedrijf heeft Tamiflu allerlei voordelen, waaronder een verminderingkans van maar liefst 61% van het aantal ziekenhuisopnames van mensen die de griep hebben opgelopen en Tamiflu gingen gebruiken.

Het probleem met dit soort beweringen is dat ze niet waar zijn; ze zijn gewoon door Roche verzonnen.

3 x Raden wie er achter het middel Tamiflu zit? Donald Rumsfeld, van 1987 -1997, toen hij Minister van Defensie werd en beroemd ging worden met zijn rol in de Irak-oorlog en de 9-11 aanslagen.
3 x Raden wie er achter het middel Tamiflu zit? Donald Rumsfeld, directeur van Gilead Sciences van 1987 tot 1997. Toen werd hij Minister van Defensie en ging beroemd of berucht worden met zijn rol rondom de 9-11 aanslagen en de Irak-oorlog . Rumsfeld was al bekend om de introductie van het omstreden zoetmiddel ‘Aspartaam’..

In een baanbrekend artikel, dat recentelijk werd gepubliceerd in het British Medical Journal’, wordt Roche beschuldigd van het misleiden van regeringen en artsen ten aanzien van de voordelen van Tamiflu. Van alle tien onderzoeken die Roche noemt, blijkt dat er slechts twee feitelijk werden gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften. En waar zijn de oorspronkelijke gegevens, waarop die twee studies werden gebaseerd? Weg! Foetsie!

De gegevens zijn gewoon verdwenen. Bestanden werden vernietigd. De onderzoeker van een van die twee studies zegt de originele gegevens nooit onder ogen te hebben gekregen. “Roche zorgde er zelf voor”, zo luidt zijn verklaring.

Bijgevolg besloot de ‘Cochrane Collaboration’, belast met de verificatie van de data achter Tamiflu, om de zaak eens te onderzoeken. Na herhaalde oproepen aan Roche om de originele gegevens ter beschikking te stellen, bleven zij met lege handen achter. De enige set gegevens die ze ontvingen kwam uit een niet gepubliceerd onderzoek onder 1.447 volwassenen, waaruit bleek dat Tamiflu niet beter was dan een placebo. Onderzoeksresultaten die aantoonden dat Tamiflu zeer effectief zou zijn, bleven achterwege, waren kennelijk voor altijd verdwenen.

Volgens de ‘The Atlantic’ choqueerden voormalige medewerkers van ‘Adis International’ – voorheen een Big Pharma onderneming – de medische wereld door te verklaren dat ze waren ingehuurd om een verzonnen verhaal te produceren over de onderzoeken bij Roche.

Het wordt nog mooier: Roche dicteerde de onderzoekers wat er moest worden opgeschreven!

Een van die ‘ghostwriters’ vertelde aan het ‘British Medical Journal’ het volgende:

“Het Tamiflu relaas bevatte een aantal sleutelbegrippen die er in ieder geval in moesten voorkomen. Die werden gedicteerd door de marketingafdeling van Roche en je moest je ook tegenover hen verantwoorden. In de inleiding…moest ik bijvoorbeeld zeggen welk een groot probleem influenza wel niet vormt. Ik moest ook tot de conclusie komen dat Tamiflu het antwoord op die problemen was.”

De onderzoeksgegevens rondom ‘Tamiflu’ zijn gewoon verdwenen. Bestanden werden vernietigd.

De onderzoeker van een van die twee studies zegt de originele gegevens nooit onder ogen te hebben gekregen. “Roche zorgde er zelf voor”, zo luidt zijn verklaring.

Met andere woorden: de marketingafdeling van Roche zwaaide de scepter over de wetenschap en vertelde de onderzoekers welke gevolgtrekkingen ze moesten maken uit de klinische proeven. Ingehuurde wetenschappers die wetenschap bedrijven aan de leiband van marketingbazen. Het maakte niet uit welke wetenschappelijk bevindingen er meespeelden, hen was van tevoren ingefluisterd dat er slechts één conclusie mocht worden getrokken: “Tamiflu was het antwoord”.

Nu weet ik niet hoe dat bij jullie is, maar waar ik vandaan kom, noemen ze dat ‘wetenschapsfraude’. En volgens de vele onderzoeksresultaten die NaturalNews heeft onthuld, schijnt dit in de farmaceutische industrie zo’n beetje de status quo te zijn.

Eigenlijk is geen van de ‘wetenschappen’ die door medicijnfabrikanten worden bedreven, te vertrouwen, omdat het in de allereerste plaats in werkelijkheid niets met wetenschap te maken heeft. Het is alleen maar propaganda die in vermomd als ‘wetenschap’.

Triest genoeg is zelfs de Amerikaanse Gezondheidsdienst CDC (bij ons de GG en GD – vert.) bij de neus genomen door dat bedrog met die klinische onderzoeken. Reporter Shannon Brownlee schrijft daarover in ‘The Atlantic’:

“…De GG en GD lijkt van een of andere alternatieve planeet te komen, waar waardevolle wetenschap niet langer bijdraagt aan het openbare bestuur. De aanbevelingen die de dienst ten aanzien van de griep doet, zitten in het keurslijf van de beweringen van Roche die zeggen dat met het medicijn levens kunnen worden gespaard – in weerwil van de bevindingen van de Voedsel- en Warenautoriteit en ondanks het gebrek aan onderzoek dat dergelijke beweringen kan staven.
Daarbij komt nog eens dat noch de GG en GD, noch de VWA hebben gevraagd naar het soort onderzoeken waaruit duidelijk zou kunnen worden opgemaakt of de beweringen van de fabrikant al dan niet op waarheid berusten: dat Tamiflu inderdaad het risico van ernstige complicaties zou verminderen en dat het levens zou sparen.
Nancy Cox, die aan het hoofd staat van het griepprogramma van de CDC, vertelde ons eerder dit jaar dat ze tegen een vergelijkend placebo-onderzoek was (waarbij de helft van de patiënten Tamiflu zou krijgen en de ander helft een placebo), omdat de voordelen van het medicijn al lang en breed bewezen waren.”

Het ziet er toch zo 'officieel' uit..
Het ziet er toch zo ‘officieel’ uit..

Heb je die laatste zin goed gelezen? De CDC is helemaal niet geïnteresseerd in het testen van Tamiflu want “de voordelen van het medicijn zijn al lang en breed bewezen”. Behalve dan dat dit natuurlijk niet het geval is. Maar dit is dus dé manier waarop de farmaceutische industrie te werk gaat:

Stap 1) Draai bewijs in elkaar dat aantoont dat je medicijn werkt

Stap 2) Gebruik dat door fraude verkregen bewijs om je medicijn te laten goedkeuren.

Stap 3) Pas angst toe om vraag naar je medicijn te genereren (en moedig regeringen aan het medicijn vooral op voorraad te leggen).

Stap 4) Vermijd echt wetenschappelijk onderzoek door te beweren dat reeds is aangetoond dat het medicijn werkt (en citeer uit je eigen frauduleuze studies om dat te onderbouwen).

Dat is het recept dat de CDC nu volgt in het geval van Tamiflu. Het is natuurlijk een recept van wetenschappelijke stompzinnigheid en cirkellogica, maar dat schijnt wonderbaarlijk genoeg de gewoonste zaak te zijn in de huidige medische wereld.

Zelfs de Amerikaanse VWA – de FDA – zegt dat Tamiflu niet werkt

Opmerkelijk genoeg geeft de FDA niet helemaal toe aan de Tamiflu hoax. Ze eiste dat Roche op de etiketten de volgende afstandsverklaring zou drukken – een afstandsverklaring waarin openlijk wordt toegegeven dat nooit werd bewezen dat het medicijn werkt:

“Van Tamiflu is nooit vastgesteld dat het een positieve bijdrage levert aan de mogelijke gevolgen (ziekenhuisopname, sterfte of economische invloeden) van seizoengriep, vogelgriep of pandemische griep”

Maar hoe krankzinnig kan het worden? Het middel Tamiflu is hiervoor juist bedoeld! Bovendien vertelde een zegsman van de FDA in het ‘British Medical Journal’: “Met de klinische proeven… zijn we er niet in geslaagd enig significant verschil aan te tonen in cijfermateriaal met betrekking tot ziekenhuisopnames, complicaties of sterftegevallen bij patiënten die Tamiflu of een placebo kregen toegediend.”

Het is altijd maar weer hetzelfde liedje, als een langspeelplaat die blijft hangen: Tamiflu werkt niet. En de ‘wetenschap’ die zegt dat Tamiflu wel werkt, werd vanaf het begin gemanipuleerd.

Pseudowetenschap is evenwel goed genoeg voor de Amerikaanse regering. Zich baserend op minder dan in elkaar geflanst bewijsmateriaal en de propaganda van Big Pharma, gaf de Amerikaanse regering US$1,5 miljard uit voor het aanleggen van een voorraad Tamiflu. Dat bleek natuurlijk een reusachtige deal voor Roche te zijn, maar een slechte investering voor Amerikaanse burgers die grote bedragen moesten neertellen voor een medicijn dat zijn werk niet doet.

De cover van de British Medical Journal (BMJ): ook zij begrijpen de essentie van berichten rondom Tamiflu!!
De cover van de British Medical Journal (BMJ): ook zij begrijpen de essentie van berichten rondom Tamiflu!!

Het schandaal van het op voorraad leggen van Tamiflu

Zoals te lezen is in ‘The Atlantic’:

“Regeringen, maatschappelijke gezondheidsdiensten en internationale organisaties als de WHO hebben hun beslissingen om Tamiflu aan te bevelen en op voorraad te nemen allemaal gebaseerd op schijnbaar onafhankelijke onderzoeken, die in feite werden gefinancierd door het bedrijf zelf en voor het grootste deel waren opgesteld door medewerkers van Roche of ingehuurde academisch opgeleide consulenten.”

Zelfs al zou Tamiflu werken, dan nog zijn er inmiddels al resistente varianten van het H1N1 virus in omloop. Zie deze lead.

Het eind van het liedje is dat regeringen over de hele wereld er nu miljarden dollars doorheen jagen voor het aanleggen van voorraden van een medicijn dat zijn werk niet doet – een medicijn dat via ordinaire propaganda en wetenschappelijk bedrog werd aangeprezen.

Dit is niet voor het eerst dat regeringen zoveel belastinggeld verspilt, (hoewel het er alle schijn van heeft dat de Amerikaanse regering daar wel érg goed in is), maar dit voorbeeld is met name zo zorgwekkend omdat dit allemaal is gebeurd onder het voorwendsel dat natuurlijke remedies waardeloos zijn en alleen vaccins en Tamiflu je kunnen beschermen tegen een virale epidemie.

Maar zoals het er nu naar uitziet zijn juist vaccins en Tamiflu waardeloos en doen alleen de natuurlijke remedies hun werk naar behoren. Dat is ook de reden dat zoveel goed geïnformeerde mensen over de hele wereld vitamine D-voorraadjes aanleggen, knoflook inslaan, antivirale tinctuur en gezonde voedingsmiddelen kopen om zichzelf te beschermen tegen een mogelijke pandemie waartegen de meeste wereldregeringen niets kunnen beginnen.

Ik vind het fascinerend om vast te stellen dat regeringen over de hele wereld voorraden aanleggen van medicijnen die NIET werken, terwijl mensen die vertrouwen hebben in natuurlijke geneeswijzen allerlei natuurlijke producten inslaan die WEL werken. Wanneer een echte pandemie onze wereld zou treffen, is het maar helemaal de vraag wie uiteindelijk zal overleven (aanwijzing: het zullen zeker niet die stommeriken zijn die in de rij staan voor hun Tamiflu-pilletje….).

Welke remedie uiteindelijk wel helpt bij het aanjagen van de immuniteit en het lichaam zal beschermen tegen besmettelijke ziekten? Ik heb een speciaal rapport gepubliceerd met daarin vijf aanbevolen remedies. Zie deze lead bijv.

Aansluitend op de remedies die in dat rapport worden genoemd, kan ik ook nog een hoge dosering vitamine-D aanbevelen, alsmede het Virale Afweermiddel van een oud familiebedrijf in de VS. HIER.

Eindwoord Mike Adams: “Tussen twee haakjes: ik onderhoud geen financiële betrekkingen met de bedrijven waarvan de producten hier worden aanbevolen. In tegenstelling tot de farmaceutische industrie, werk ik niet voor mijn persoonlijk gewin.

Mijn taak bestaat eruit om verifieerbare informatie te verstrekken en openbaar te maken – informatie die kan bijdragen aan het sparen van levens en het verminderen van onnodig lijden. Dat is ook eigenlijk de taak van de FDA en de CDC, maar die hebben ze allang overboord gegooid door hun verraad aan het Amerikaanse volk.”

* * * * * * *

Nagekomen bericht: KIJK VOOR COMMENTAAR EN AANVULLENDE INFORMATIE OP DE ONDERSTAANDE LEZERS-REACTIES VAN MET NAME DRS. JOHN CONSEMULDER.

Bronnen en links:

Origineel artikel in The Atlantic: HIER

Het officiële verweer van Roche tegen de aantijgingen rondom Tamiflu, in het British Medical Journal. HIER

Artikel over de ‘bedenker’ van Tamiflu, het bedrijf GILEAD, met haar voorzitter Donald Rumsfeld. Roche is degene die het product in samenwerking met dit bedrijf produceert en distribueert. HIER de lead.

Kijk HIER op NaturalNews voor een totaaloverzicht van de publicaties rondom Tamiflu en de bizarre bijwerkingen die werden genoteerd..!

101 gedachten over “Tamiflu is een hoax!! Tamiflu is fraude..!

 1. eigen keuze inderdaad maar er mogen wel critische vragen gesteld worden helemaal als het gaat om een medicijn dat geproduceerd is door de architect(en) van De grootste leugens van de 21ste eeuw 11 september irak afghanistan.

  Laat 1 ding heel duidelijk zijn , je word zomaar niet minister van defensie van het machtigste militaire land ter wereld, dan moet je wel enige weet hebben verschillende tactieken , manieren van aanpakken etc

  nu weet ik dat ik Biochemische oorlogsvoering ook aan mijnheer Rumsfelds lijstje kan toevoegen.

 2. @ Franszeurkous: Inderdaad goed lezen, ik heb het over de ineffectiviteit van het gehele ‘medicijn’ tamiflu. Ineffectief en dus waardeloos en dus bedrog.

  Maar ik lees dat je inderdaad niet goed kunt lezen en de leugens dus niet herkent (en studies die de ineffectiviteit regulier wetenschappelijk aantonen dus ook niet erkent?) Hoe dan ook, gebruik je vrije keuze om een niet effectief en potentieel zeer gevaarlijk medicijn te slikken, slik je tenminste iets uiteindelijk, nietwaar.

  1. Omdat anderen geen griep krijgen wil dat niet zeggen dat dat door een antigriep middel komt hoor. Sommige mensen hebben al weerstand genoeg opgebouwd tegen ziektes als griep en zijn misschien net op hun best op het moment dat de griep heerst. Als dat niet zo zou zijn en we van die middeltjes afhankelijk waren dan had ik dus elk jaar griep moeten hebben gehad in de 10 jaar bij de zorg. Elk jaar waren er collega’s en cliënten met griep en ik heb nooit meer gehad dan een neusverkoudheidje. Maar dat had ook te maken met in en uit lopen van warm naar koude temperatuur en terug. Ik gebruik nooit iets tegen de griep. Ik vindt het gewoon een belachelijk idee mijzelf met rommel te belasten terwijl rust en goeie voeding en voldoende buitenlucht ruim voldoende is.
   Het enige wat ik wel doe, moet ik bekennen, is in de winter wextra vitamine c.

 3. Je bedoelt dat mensen simpelweg geen griep kregen, of ze nu wel of niet Tamiflu hadden genomen? Harde cijfers trouwens hoor, echte driedubbelblinde wetenschap. Zo maar wat roepen kan iedereen natuurlijk, lezen blijkbaar niet iedereen. Krijg je weer eens bewijs…

  Ik ben nu kerngezond, geen Mexicaanse of andere griep, zal ook wel aan de Tamiflu liggen toch?

 4. Tamiflu werkt dus ook tegen de ‘overslaande griep’..? Stond niet op de bij(werking)sluiter, dus daar is vooralsnog geen enkel bewijs voor Gait. Wel even scherp blijven hoor! Of ben jij het bewijs van je eigen stelling..? Jeetje, het lijkt wel een farmaceutisch wetenschappelijk onderzoek. Onderzoek hoe je bij je resultaat komt!

 5. Tamiflu is een middel wat een griepvirus (gedeeltelijk) onderdrukt, zodat de complicaties agv. een griep (hoge koorts, braken, etc.) bij risicogroepen wordt vermindert.

  @Consemulder, ja ik spreek over pseudowetenschap omdat de door jou aangereikte links en artikelen allesbehalve getuigen van een onafhankelijkheid. Dit soort antivaccin/medicatie lobby’s verzinnen hun eigen beweringen ter plaatse door bestaande feitelijkheden te verdraaien of buiten hun proporties te plaatsen. Dit soort lieden weten ook nooit hun beweringen juridisch hard te maken. Het is en blijft (misplaatste) internet-vermaak voor mensen die daar hun aandacht en hobby uit weten te halen. Maar ik neem het (beroepsmatig) allesbehalve serieus.

  Onafhankelijke rapporten over evt. misstanden binnen de farmaceutische industrie neem ik overigens weer wel serieus, want ondanks de soms felle bevindingen behoort de kritiek uiteindelijk opbouwend te zijn ten behoeve van de patient. Het verspreiden van onzinverhalen en angstzaaierij hoort daar mijnsinziens niet bij.

  We zien ook dat alle onzinverhalen over vaccineren misplaatst bleek. Nederland liet zich massaal vaccineren en daar is niets noemenswaardig agv. dit vaccin gebeurt. Ik bedoel maar.

 6. Het blijft om te gillen dat figuren zoals o.a. Gait en Franciscus001 zo strikt vasthouden aan hun “waarheid” dat alle pogingen om verder te kijken worden getorpedeerd omdat hun “realiteit” aangetast dreigt te worden op het moment dat hun “waarheden” niet (helemaal) zijn wat ze lijken…
  Dit leidt tot “struisvogelpolitiek” en het “aanvallen/neer sabelen” van personen die “andere waarheden” aandragen.

  Wat nog opmerkelijker is dat het gebruik van het eigen nuchtere verstand bij het kijken naar de eigen “waarheid” volledig wordt geblokkeerd en er dus NIET kritisch naar die eigen waarheid kan worden gekeken ook al staren de discutabele aspecten van die eigen waarheid ze recht in het gezicht

 7. @Franciscus: Gelukkig spreek je over mijn inziens en is al gebleken dat je zicht wat vertroebeld is. Je spreekt over onzinverhalen en angstzaaierij. Ik ben bang dat je simpelweg niet weet waar je over spreekt.

  Je hebt bij mijn commentaren allemaal referenties naar regulier wetenschappelijke publicaties kunnen lezen. De uitkomsten liegen er niet om. Dat je er leugens van wil maken is jouw tekortkoming, niet van de wetenschappers of je referentiekader van wat onzin inhoudt. Inderdaad feiten verdraaien en buiten proporties plaatsen, dat is dus wat je doet bij deze.

  Is je geloof zo sterk in dit middel dat aantoonbaar ineffectief en potentieel zeer gevaarlijk is (bewezen door studies), dat je zelfs de griepsymptomen met meer dan een dag kunt verminderen? Dat zijn namelijk de conclusies uit studies.

  Je zoekt zogenaamd bewijs, maar als de uitkomst je niet bevalt dan is alleen jouw mening geen onzinverhaal? Last van cognitieve dissonantie soms? Je houdt wel van onafhankelijke rapporten (betaald door de industrie?) maar als er echt onafhankelijke studies worden verricht die jouw mening niet vertolken, stort je wereld in. Geeft niet, dat mag, alleen schiet de mensheid en de wetenschap daar niet veel mee op.

  De studies tonen aan dat Tamiflu ineffectief is en meer, minder kan ik er niet van maken. Jij blijkbaar wel, in dat geval mag je er natuurlijk gewoon in blijven geloven. Als je er een placebo van wilt maken en het werkt voor je, dan is dat natuurlijk geen onzinverhaal, maar een mooie uitkomst. Voor jou.

 8. @Rene/Jerry/John: ik ben bang dat het aan dovenmansoren (dovemansoren.?) gericht is. De trigger die wij aanbieden aan deze goede mensen, werkt niet.
  Onszelf laten triggeren door lege frazes (frazeven?) maakt de discussie hier lekker levendig. Alsof je naar een spannende film zit te kijken, waar je zo in kan stappen. (kunt?)
  M.b.t. Tamiflu is het commentaar van Roche gewoon het belangrijkst.. Dat kwam erop neer dat ze zeggen dat ze nooit geclaimed hebben dat het werkt.. hahahahahahhaa.. Wie neemt wie nou bij de neus. (neuz..?)
  Een fijne dag allemaal!
  ZNEEUW!

 9. @ Franciscus: Ik zie nu in dat ik ’tegen het koor aan het preken ben’. Ik lees nu dat je de oplossing voor de cognitieve dissonantie (de realiteit van de wereld komt niet overeen met je wereldbeeld en dat geeft onaangename sensaties) zelf volledig kent.

  Ik zie nu in ene reactie van jou op het Atlantis artikel je volgende uitspraak staan (gerechtelijk gezien onbetwistbaar): “Blokkades zitten hoofdzakelijk tussen iemands oren. (eigen beleving) Bestaat overigens effectieve medicatie voor. ” Tamiflu zeker?

 10. @Drs. John Consemulder, ik ben me inderdaad bewust dat een eigen wereldbeeld helemaal niet hoeft overeen te komen met het realiteitsperspectief van een ander over datzelfde wereldbeeld. (gelukkig maar, want anders waren dit soort forums een overbodigheid)

  Ik geef natuurlijk steeds een spiegel terug indien twee verschillende zienswijzen het tegenovergestelde denken. Hoe harder men botst, hoe verder men van elkaars opvattingen komt te staan. Uiteindelijk komt er niets constructiefs meer uit voort. Daarom schreef ik eerder al dat het misschien raadzamer is elkaars keuze hieromtrent te respecteren. Niemand dwingt een ander tot het slikken van medicatie of tot het nemen van een vaccin.

  Blokkades zitten altijd tussen iemands oren. Met die uitdrukking is ook niets mis en ik bedoel het ook niet beledigend. Goed, die met die keelpastille vond ik wel grappig, maar ook nu zie je weer dat individuele humor kan verschillen. Medicijn is idem een ruim begrip. Lachen (zelfspot) blijkt ook een prima medicijn te zijn. Mensen zouden eens wat meer moeten lachen.

 11. Ik spreek ook niet over dwang, leve de vrije wil! Maar ik ben dan ook niet degene die een bewezen niet effectief middel toch probeert te verdedigen zonder argumenten op een forum waar mensen dit kunnen lezen. Respecteer dan de feiten ook en ga zeker niet ertegen in zonder tegenbewijs, om vervolgens ook weer met je juridische stokpaardje aan te komen. Niemand zal daar de humor van in zien, wel de kortzichtigheid. Medicijn is een ruim begrip, ineffectiviteit een zeer smal en duidelijk begrip.

  Als je echt niet wil geloven in het bewijs waar je altijd om vraagt, slik dan rustig verder maar ga dan zelf niet de onzinverhalen verspreiden waar je volgens eigen zeggen niet van houdt.

  Er valt weinig te lachen om jouw scheinheilige gevoel van eenheid en iets ‘constructiefs’ Franciscus, zeker niet als je zelf dualistisch spreekt over onzinverhalen en zelfs opmerkt dat je bepaalde personen liever vervolgd zou willen zien…Je juridische ‘rechtvaardigheidsgevoel’ strookt mijn inziens dus niet met je spirituele rechtvaardigheidsgevoel.

  Elkaars keuze respecteren zou niet moeten betekenen dat je komt met oordelen over onzinverhalen en juridische heksenjachten. Neem een oliebol en laat het zo zijn dat nu bewezen is dat Tamiflu ene groot bedrog is, dat is pas acceptatie. Heb je juridisch tegenbewijs, dan hoor ik het graag, dan zie ik daar de humor vast wel van in.

 12. Met humor kan je iets beheersen als je het tenminste goed begrijpt waarom het daadwerkelijk gaat, altijd ter ontspanning, maar humor over iets maken terwijl het vast zit in je hoofd door blokkades is precies het zelfde als je denkt dat je mee aan het communiceren bent terwijl je hoofd vast zit in een houtklem en je humor totaal niet begrepen wordt door iedereen die mee leest.
  Daar zijn in iedergeval geen pilleltjes voor bedacht, alleen de ironie om handmatig eens die houtklem zelf te verwijderen.

  Het enigste waar ik om kan lachen is John’s zijn verweer, het onderste uit de kan en op de juiste maat zoals ik hem allang ken !

  Bevalt het niet, dan is het buiten op straat de tijd om eens wat van je kerstkarols te laten horen f001…

  1. Als gebruikers van medicatie of vaccinatie de bijwerkingen noteerden en dat melden bij het Lareb (waar mevr. Agnes Kant reklame voor maakt)zou dat de overheid wakker maken. Als we niets melden in ieder geval niet. Het Lareb is dan wel het verlengde van het RIVM, maar heeft tot taak onafhankelijk te functioneren. Voordien kon men als gebruiker (lees: slachtoffer) van medicatie/vaccinatie moeilijk melding maken bij het RIVM. Artsen/instanties die dat hadden moeten doen wimpelden bij voorbaat alle bijwerkingen weg en fungeerden zodoende als schild voor het RIVM. Daar beweerde en beweert men nog dat er bijna geen meldingen zijn van (ernstige) bijwerkingen van bijv, vaccinaties. Logisch als men daar de gelegenheid niet voor krijgt en als men “klagers” niet serieus neemt. Toch melden bij het Lareb zou ik zeggen.

 13. Ik geloof werkelijk dat het menig medicijn te doen is om de bijwerkingen..! Werkelijk! Kijk naar Ritalin, en alle anti-depressiva..! Het is toch niet normaal, dat je producten met zoveel bijwerkingen, gewoon als medicijn mag verkopen. Zelfmoord, waanbeelden, zware depressiviteit etc. etc.

  1. Volgens mij werkt het zo: Je voelt je een beetje ziek en gaat naar de dokter die je medicatie voorschrijft waardoor je je beter gaat voelen, je voelt je nog een beetje meer ziek en gaat naar de dokter die je een ander medicijn voorschrijft waar je je vast en zeker beter door gaat voelen, je voelt je nu toch echt ziek en gaat naar de dokter die ontkent dat het van de medicijnen kan komen en verhoogt de dosis zodat je je weer beter gaat voelen….. enz.enz…

  2. Kijk op http://ssristories.com/index.php voor alle incidenten die direct gelinkt worden aan het gebruikt van SSRI’s. Zie dat Alphen a/d Rijn er ook bij staat, weliswaar met een vraagteken. Merk ook op dat we niets meer over Alphen horen en wat we hoorden allemaal gericht was op het afgeven van een wapenvergunning en niet de daadwerkelijke issue….. we worden met een kluitje in het riet gestuurd!!! (of beter gezegd… men gaat in de MSM volledig voorbij aan het causaal verband tussen medicatie en geweld)

  3. Trouwens als artsen meer tijd zouden vrijmaken voor depressieve mensen en met gesprekken tot de oorzaak (die is er ALTIJD) komen, het niet alleen inzicht geeft in het feit waarom iemand depri is, maar er ook gericht naar een oplossing kan worden gezocht (in de vorm van veel praten, nare zaken een plekje leren geven en ermee leren omgaan, aan onzekerheid werken (doe eens gek ga een paar lessen zelfverdediging volgen) en doorverwijzen naar een alternatief therapeut die verder werkt aan de lichamelijke blokkades. Dan zijn die rotpillen in de meeste gevallen helemaal niet nodig. Alles heeft oorzaak en gevolg. Symptomen moet je niet onderdrukken (het lost de oorzaak niet op), je moet de oorzaak aanpakken.

   Maar ja, dit kost tijd, inzet en een kritische blik naar jezelf….. en daar zijn de meeste mensen te lui voor.

 14. http://www.autismhelpforyou.com/Simpsonwood_And_Puerto%20%20Rico.htm

  de enige ware bewijzen van valse leugens van overheden rond de globe op alle vaccins met Thimrosal en aluminium verbindingen

  dit zijn de bewijs stukken van de Top artsen waar onder CDC,FDA,WHO,BIG FARMACIE USA die nu liegen in 2009 over vaccin s Vervolg op de Simpsonwood files uit jaar 2000 van de top artsen van de USA VAN CDC,FDA,WHO EN BIG FARMARCIE onderzoek naar de bijwerkingen van Thimerosal en Aluminium verbindingen aanwezig in bijna alle vaccins van de wereld

  voor de simpsonwood memo van de CDC,FDA,WHO,BIG FARMA kijk op

  http://www.scribd.com/doc/2887572/Simpsonwood-Transcript20Searchable

  pdf 1 en pdf 2 zijn de gevolg memo s op geheime ontmoeting s plaats congres gehouden in usa Simpsonwood in 2000 het verhaal gaat voort op Thimrosal en aluminium verbindingen de veroorzaker van neurologische en permanent letsel en als eind fase treed de op zeker dood in

  zie pdf 1 bestand van 21 MB http://www.autismhelpforyou.com/AL%20-%201.pdf

  zie pdf 2 bestand van 13 MB http://www.autismhelpforyou.com/AL%20-%202.pdf

  Kennedy Report Sparks Controversy, zie hier op WantToKnow het artikel

  Afzender:M.Meijer >>> thunderworld@casema.nl

 15. Griep, vroeger heel normaal, maar sinds de komst van Tamiflu en griepvaccinaties een enge bedoening….. je zal het maar krijgen.

  Dat griep krijgen juist goed voor een mens, wordt in de MSM volledig aan voorbij gegaan. Waarom zou je koorts (mits niet alarmerend te hoog) gaan onderdrukken. Dit is een perfect staaltje van je immuunsysteem boosten en lekker op te schonen.

  Las laatst nog een heel stuk over de werking van B en T-cellen. Ik ben niet medisch onderlegd, maar probeer het te begrijpen. Als ik het goed begrijp, dan zou je door hoge koorts de kans op kanker zelfs enorm reduceren. B-cellen worden geactiveerd door de verhitting (koorts) van het lichaam.(iemand die hier meer vanaf weet ? John?)
  Het onderdrukken van onze vermogens lijkt wel een beetje op kanker vrij spel geven.

  Toch willen ze ons laten geloven dat je griep moet onderdrukken, alsof we geen zelfgenezend vermogen bezitten dat ons lichaam uiteindelijk alleen maar sterker maakt. Ik begrijp ook dat met inachtneming van alle bijwerkingen, dat de duur van de griep met slechts een paar uur zou worden verminderd. Het moet het je allemaal maar waard zijn om dit vergif te nemen.

  Vroeger kreeg je griep en ziekte je het gewoon uit….. nu is het ineens een drama geworden. Dankzij Tamiflu en vaccinatie propaganda!!

  1. Precies….

   Gewoon de natuur zijn gang laten gaan. Het lichaam is super intelligent, ruimt op en maakt schoon. Hoe arrogant van ons denken om dat te negeren….. te onderdrukken….

   Misdaad tegen ons zelf?!

 16. Zojuist op Trouw (http://www.trouw.nl/tr/nl/6847/Elma-Drayer/article/detail/3129140/2012/01/19/Na-de-homotherapie-nu-graag-andere-malle-uitwassen-aanpakken.dhtml) gepost:

  Nog kwalijker dan Lourdes is eigenlijk Tamilfu. Daarvan zou je nog kunnen vermoeden dat het bewezen iets doet.
  http://tiny.cc/7jhi6

  Keihard aanpakken zou ik tegen de Vereniging tegen de Kwakzalverij willen roepen, maar ik weet dat zij in alle talen zwijgen in al die gevallen als het om ‘reguliere kwakzalvers’ gaat.

 17. Toen de extrinsieke waarnemer de kans kreeg om van inspraak naar invloed over te gaan ? Toen kwamen pillen, injectienaalden, messen en alle andere rotzooi er gedurende lange, lange line-aire tijd … aan te pas.

  HOEZO LOGISCH DAT WE ER EINDE-LIJK – IN2012 TOEVAL ? – ACHTER KOMEN DAT ER LOGISCHE DOMEIN-GRENZEN BESTAAN ?

  Toen het gedeelde domein werd bezet door particuliere meningen werden particuliere domeinen ont-eigend.

  Het was allemaal zo simpel als de hemel; we kozen een line-aire tijd voor de hel.

  Thats all !

  U is allen uitgenodigd om tijdens een heel bijzonder weekend eind maart een stuk van de hemel terug te zien op aarde … 🙂

 18. hoe zit het nu met tbc?
  Mijn broer bezoekt via zijn werk regelmatig een bedrijf in zijn woonplaats waar tbc bij een werknemer is geconstateerd. Er wordt verteld dat tbc besmettelijk is. Op dat bedrijf worden alle werknemers vandaag met de testvloeistof mantaux ingespoten. Ook worden er longfoto’s van deze werknemers gemaakt. Zo ook mijn broer omdat hij met deze mensen in aanraking is gekomen. Mocht hij reageren op die vloeistof dan is de kans groot dat hij dus tbc heeft/ontwikkelt??? Alle werknemers die erop reageren zullen dus medicijnen gaan ontvangen zodat ze niet (zo) ziek worden, zegt men.
  Mijn moeder (81 jaar) vertelde mij dat er vroeger mensen in het sanatorium lagen en dat het nu eigenlijk niet meer voorkomt.
  Een paar weken geleden heb ik een brief ontvangen over tbc. Een huis aan huisbrief. Misschien heel dom van mij, maar ik heb hem ongeopend weggegooid. Ik ga uit van mijn eigen gevoel en mijn immuunsysteem.
  Heel vaak zie ik in de lucht van die vliegtuigstrepen(chemtrails).
  Mijn man en kinderen moeten de laatste weken veel hoesten.
  Ik weet nu van mijn moeder dat je met tbc ook moet hoesten.
  Heeft e.e.a. met elkaar te maken? Kan iemand hierop reageren?

  1. In het sanatorium werden de patienten (bij zonnig weer)in hun ziekenhuisbed buiten in de zon gelegd omdat dat bleek te helpen. Waarschijnlijk speelt de aanmaak van vitamine D een belangrijke rol in de genezing van TBC. Vitamine D wordt door bloodstelling van de huid aan de zon gevormd.

 19. Weg met al die rotzooi !!!! We hebben niet voor niets een perfect immuumsysteem en dat moeten we laten werken anders gaat het niet meer werken dankzij al die rotzooi ! Griep OK uitzieken dan maar ! Geen injecties of pillen allemaal onzin ! In bed veel drinken en ons systeem doet de rest ! We kunnen onszelf beter maken zonder de farmamafia ! Dat meen ik ook echt ik slik nooit pillen of neem nooit injecties ben 57 jaar en gezond, neem af en toe een wijntje veel beter of een pilsje !
  Allemaal een beter leven toegewenst in 2013 zonder de farmamafia gelukkig 2013 !

 20. Wat ik vreemd vind is dat mijn zwager zich al heel veel jaren laat inenten tegen griep en verder zit hij ook niet met allerlei andere medicijnen als hij die zogenaamd moet innemen tegen het een of ander. Daarbij eet hij iedere dag magnetronmaaltijden van de AH en de LIDL en maalt niet om kleur-, geur- en smaakstoffen. Hij mankeert nooit wat en is vitaal en krachtig. Alleen herhaalt hij tegenwoordig regelmatig wat hij mij al verteld heeft ;-); is 65 jaar, dus dat kan ook wel weer. Toch vreemd. Zou hij een alien zijn? Het is echt zoals ik het vertel.

 21. Goed om het nog maar eens te herhalen dat Tamiflu rotzooi is,maar is er iets op handen? ik hoor al weer griep pandemie trommels in de verte !Beetje eentonig en vervelend is het wel al die bangmakerij, je zou er fatalistisch van worden en denken `het zal wel`we hebben er nu net drie weken griep op zitten, zou niet weten welke het geweest is, een mutatie van een mutatie misschien en daar weer een broertje van, in elk geval blaften we als honden, misschien de `hondengriep`?

 22. @Lida: hahahaha Lida, ja we hebben er nu net (jij zegt 3 weken) 5 à 6 weken griep op zitten en we hebben (stik)geblaft als honden, dat zeg je heel terecht. Hier in mijn omgeving lagen er een heleboel plat. Hoor je niks van in het nieuws, maar mijn vriendin die lerares op een scholengemeenschap is zij dat het bar en boos was. En de hoest, hoofdpijn, buikpijn/misselijkheid enz. was vreselijk en de vermoeidheid dito. Ik was ongeveer 5/6 weken geleden begonnen en pas nu ben ik redelijk opgeknapt. Maar af en toe nog steeds een hoge benauwde hoest. Is dit een gewone griep of een gefabriceerd? Als er weer wat aan zit te komen zoals de media zegt, dat zou dat dan voor een griep zijn? Of hebben we recent toch te maken gehad met een in elkaar geflanste griep zodat we weer bang gemaakt gaan worden.

 23. ben maar een simpele huisvrouw van 66 jaar en moeder en oma en mijn gevoel heeft gewerkt,heb mijn gezinsleden niet laten inenten omdat ik weet hoe gemeen de Grote jongens zijn,wat een schurken.
  Raar als je je eigen gevoel in de gaten houd dat het steeds klopt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.