Advertentie

Alternatieve dokters blijven vermoord worden..!


x

 

x

x

x

 

Alternatieve dokters blijven vermoord worden..!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Ann Boroch natuurarts, genas zichzelf van MS.

Ann Boroch was medicus en was als auteur bekend geworden van een van haar eerste boeken over de zelfheling. Ze wist zich op jonge leeftijd (24) te genezen van MS en was vanaf die tijd deze ziekte ‘de baas’; meer dan 3 decennia..! Ze was helemaal gepassioneerd van het onderzoek naar methodes van zelf-genezing.In dat kader was Ann Boroch behoorlijk uitgesproken over veel zaken rondom de gevaren van vaccins en vaccinaties. Ze was activist in de zin dat ze campagne hielp voeren om mensen in hun eigen zelfgenezend vermogen te laten geloven en het vermogen van zelfheling. Dat mensen de producten van Big Pharma zoveel mogelijk zouden moeten afzweren, ten gunste van dat zelfgenezende vermogen van ieder mens.

Zo geloofde ze dat onderwijs op dit vlak van essentieel belang is om lichaam en geest gezond te houden en bij ziekte te genezen.. Met haar opvattingen was ze een doorn in het oog van de grote farmaceuten, die hun miljardenwinsten op hun chemische wonderpillen, -spuitjes en -zalfjes langzaam aan in gevaar zien komen, door de wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van bewustwording van gezondheid en genezen. Ann Boroch was daarvan een leidend voorbeeld vooral omdat ze haar informatie gratis beschikbaar stelde via het internet..

Het motief van de moordenaar(s) al na een paar dagen zichtbaar..
Een paar dagen na haar dood blijkt veel van haar in tientallen jaren opgebouwd, baanbrekende onderzoek, van het internet te zijn weggeveegd..! Enkele dagen al ná haar gewelddadige dood. Tja, als je al een motief nodig zou hebben, dan is er hier meteen een aangereikt. Veel van haar professionele websites, die geladen waren met krachtige en potente informatie, zijn offline gehaald. En de krachten achter dit fenomeen zijn ook bezig om haar naam van het internet te gummen..

Zonder twijfel zal ook veel van de omstandigheden van haar dood worden weggehaald. Maar Ann Boroch heeft zich officieel opgehangen in haar garage. Dat blijkt overduidelijk uit het rapport van de lijkschouwer. Noch haar gezinsleden, noch goede vrienden en kennissen hebben ook maar één grond kunnen aangeven, op basis waarvan Ann Boroch zó depressief zou zijn, dat ze zichzelf van het leven zou beroven. En toch heeft ze zich ‘officieel’ opgehangen. Simpel eigenlijk voor derden, zo’n situatie te vervalsen…

Bijna 70 (!!!) holistische artsen hebben nu het leven gelaten in de laatste 18 maanden. We verwijzen je graag naar een uitgebreid hoofdartikel dat we hier op de site plaatsten, en dat je HIER kunt vinden. Al deze artsen stierven onder -tenminste- verdachte omstandigheden, maar altijd aan ‘ongelukken’ of ‘zelfmoord’.. Dankzij het werk van consciëntieuze speurders en onderzoekers, worden enkele van deze gevallen nu onderzocht als mogelijke ‘moordzaken’.. Ieder gezond en weldenkend mens beseft dat hier iets gaande is, dat niet als ’toeval’ geregistreerd kan worden. Het is voor velen ook duidelijk wie hier achter zitten: Big Pharma heeft haar handschoenen uit getrokken omdat haar toekomst op het spel staat.

Nagalase.. Het mág niet ontdekt worden en bekend worden gemaakt..!
In een interview in het ‘Hagmann en Hagmann-rapport’, had een internationaal erkend expert op het gebied van voeding en gezondheid, dr. Ted Broer, ook werkzaam in Florida, al beschreven, hoe vooruitstrevend het werk van één van de vermoordde en meeste bekende artsen op dit gebied was. Dr. Jeff Bradstreet, want daar hebben we het hier over, werd expliciet door dr. Boer gewaarschuwd, dat zijn ontdekking hem in gevaar zou kunnen brengen en mogelijk het motief was om hem te vermoorden. En wat blijkt? Dokter Jeff Bradstreet is dood, vermoord door de ‘lage waterstand in een riviertje’…

Het motief verder in beeld: Alle vermoordde artsen werkten dus aan dezelfde studies..!
De alternatief werkende artsen die verdwenen en of vermoord werden, waren zoals vermeld nauw verbonden met het uitgebreide onderzoek naar de oorzaak van autisme van dr. Bradstreet en dr. Gonzales, volgens dr. Broer. Dr. Gonzales was een beroemde pionier op het gebied van de holistische behandeling van kanker, die duizenden mensen hielp de ziekte te overwinnen met behulp van alternatieve geneeswijzen. Gonzales stierf aan een schijnbare hartaanval, precies een maand nadat het lichaam van dr. Bradstreet was gevonden, drijvend in de rivier. Dokter Boer is een internationaal bekende arts op het gebied van voeding en gezondheid. Hij onthult een mogelijk motief voor de dood van dr. Bradstreet.

Net als Dr. Bradstreet en zijn collega’s ontdekten dat het immuunsysteem waarschijnlijke nadelig beïnvloed wordt door een stof genaamd ‘nagalase’. Dit is een enzym/eiwit dat gemaakt wordt door kankercellen en virussen. Het veroorzaakt het immunodeficiëntie syndroom, dat in verband gebracht wordt met autisme.

Nagalase in extreem hoge doseringen gevonden bij autistische kinderen..!
Dr. Bradstreet en zijn collega’s vonden dat het Nagalase-eiwit niet aanwezig was bij de geboorte, maar op de een of andere manier bij autistische kinderen was ingebracht; Dr. Bradstreet en collega’s hadden het idee, dat dit gebeurde bij de inentingen. Voor zijn dood behandelde dr. Bradstreet 1100 – aan uiteenlopende aandoeningen lijdende patiënten – met de stof GcMAF waarbij in 85% van de gevallen de therapie aansloeg – iets dat als onmogelijk werd beschouwd door de medische gemeenschap.

Na het toedienen van GcMAF (dat geblokkeerd was door nagalase), waren 15% van Bradstreet’s autistische patiënten niet meer autistisch, omdat al hun symptomen compleet waren verdwenen..! Sinds 1990, zijn er 59 studies gepubliceerd over de genezende werking van GcMAF, waarvan 20 betrekking hebben op de behandeling van kanker. Onderzoek doet veronderstellen dat GcMAF ook effectief is bij de behandeling van Parkinson, Alzheimer en reumatoïde artritis en dat het tumoren van borst, prostaat en nieren kan verkleinen.

Eugenics…?
Wij hebben met wanttoknow regelmatig de intentie om artikelen te plaatsen over de ‘kankerindustrie’. Want dat is het geworden voor de medisch-commerciële kant van onze maatschappij. Zonder enige emotie spreken over ‘kankerbusiness’, stuit ons dermate tegen de borst, dat we terughoudend zijn om dit ‘zomaar’ te publiceren. Maar keer op keer worden we, sinds 2008, dat de site in de lucht is, getroffen door de barbaarse, niets-ontziende, fundamenteeel-manipulerende, harteloze krachten-achter-de-schermen, voor wie een dode mens een soort genot is, in de zin van ‘overwonnen gevaar’… Zijn wij mensen, een gevaar voor deze (parasitaire) krachten op Aarde..?

Er is veel op het internet te lezen over de inspanningen van de krachten-achter-de-schermen, om de wereldbevolking in toom te houden. Dat zij met hun egoïstisch-megalomane rijkdom en dito verspilling, degenen zijn, die deze planeet tot een hel kunnen maken, is velen niet duidelijk. Zij herhalen de mantra, die afkomstig is van deze ‘elite’.. ‘Er zijn téveel mensen op de wereld’…. Het inzicht, dat deze planeet ruimte biedt voor wel 20 miljard mensen, is weinigen nog gegeven. En toch is dit het feit dat we onder ogen dienen te gaan zien. We leven in een wereld van kunstmatige tekorten, waarbij 4% van de wereldbevolking, die 90% van de rijkdom bezit. .Amerikanen die een defensiebudget hebben van… US$ 700 miljard… ELK JAAR. Dat is voor iedere wereldburger een bedrag van US$ 100,- Een bedrag waar grote delen van de wereldbevolking maanden van kunnen leven.

Het is de term ‘Eugenics’, waar we hier in onze ogen keihard mee te maken hebben. In simpele volkstermen: ‘het uitmoorden van delen van de wereldbevolking, om de planeet bewoonbaar te houden’…  En dan natuurlijk ‘bewoonbaar’ in termen van de elite. Geloof je niet dat zoiets bestaat, kijk dan eens HIER op de site, naar de verzameling quotes van deze ‘elite’.. Die ongetwijfeld ook gebrainwashed zijn, zoals zovelen op deze Aarde. ‘Haat je medemens, wens hem dood; dan heb jij meer en.. ‘ruimer’ leven’..

26 gedachten over “Alternatieve dokters blijven vermoord worden..!

 1. Een bekend verschijnsel.. Telkens men te dicht bij de waarheid komt, gebeuren er ongelukken. Het illustreert dan ook de enorme macht van het International Crime Syndicate. 60 artsen die om het leven komen… en de MSM zwijgen… of verspreiden de “leugenversie”. Wat een verlies aan kennis.. ervaring..!!

  1. Mieke 9.2 :
   Ik ken de webstek van Fernand Haesbrouck. Mijn wetenschappelijke kennis is onvoldoende om de inhoud ervan te beoordelen, maar ik heb wel zijn “juridische procedures” gevolgd. Dit is al voldoende om te begrijpen dat hij een gevaar vormde. Als men bovendien met de dood bedreigd wordt, zit men op het juiste spoor, zijnde op het spoor van de waarheid.
   In een grootstad waar ik gewerkt heb, zaten in bepaalde scholen praktisch alle kinderen in de lagere afdeling al aan de rilatine. Als ze hun “pil” vergeten hadden werden ze naar de verpleegster van de school gestuurd. Een ganse generatie wordt hier dan ook gekweekt tot zombies… of gaat het hier al in feite om “soma” uit Aldous Huxley ” Brave New Word ”
   met citaat : ”
   “..there is always soma, delicious soma, half a gramme for a half-holiday, a gramme for a week-end, two grammes for a trip to the gorgeous East, three for a dark eternity on the moon…”

  2. De links die Fernand Haesbrouck had blootgelegd naar… o.a. de bende van Dutroux en direct naar o.a. de premier van België, de ‘enge’ Di Rupo, zijn niet eens in het openbaar verschenen.. Een prachtkerel die Haesbrouck. Petje af.

  3. Hij heeft veel bijgedragen mensen wakker te maken. Inderdaad een heldhaftige man. Heerlijk altijd die grote letters. 🙂

 2. De goede artsen niet op aangesproken, die dag en nacht voor patienten klaarstaan (en vaak door zorgautoriteiten weggepest worden?), maar de meeste worden opgeleid om volgens protocollaire richtlijnen (als een zombie) te handelen?

 3. “Veel van haar professionele websites, die geladen waren met krachtige en potente informatie, zijn offline gehaald”
  Welke dan? Wat ik kon vinden waren:
  http://www.annboroch.com/
  https://www.furtherfood.com/cure-multiple-sclerosis-naturally-heal-ms-diet-supplements-naturopath-advice/

  Verder begrijp ik uit het artikel dat nagalase gemaakt wordt door virussen en kankercellen. Als nagalase via vaccins wordt ingebracht dan is het binnen een x tijd (24 uur) opgeruimd. Dus wat mij betreft Busted.
  Wat anders zijn virussen en kankercellen (ook plenty in sommige vaccins volgens mij). Als die zich kunnen vermenigvuldigen ja dan…
  De vraag is natuurlijk welke virussen en kankercellen precies. En onder welke omstandigheden kunnen die virussen en kankercellen zich in het lichaam handhaven.

  Autisme en autoimmuniteit
  https://www.sciencedaily.com/releases/2013/08/130829092648.htm Hier zijn de moeders de ‘boosdoeners’. Misschien ook door hun eigen ontvangen vaccinaties (afwijkend immuunsysteem).

  Nagalase en autoimmuun
  Virussen en kankercellen maken nagalase => virussen en kankercellen veroorzaken autoimmuniteit?! Lijkt mij sterk, eerder een onderdrukking van het immuunsysteem.

  “nagalase: een eiwit dat een ander eiwit dat we nodig hebben om onze macrofagen te activeren afbreekt. Macrofagen moeten gestimuleerd worden om ziekteverwekkers te kunnen verwijderen. De nagalase verhinderd dat. Bronnen van nagalase zijn o.a. kanker, het HIV-virus en bepaalde darmbacteriën Bron: https://bit.ly/2XnX82T

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3812199/ 2013 Gewone integere wetenschap. Niks alternatieve wodoewoedoe.

  Triest van die holistic medical doctors, alleen om vervolgens alle alternatieve genezers heilig en onfeilbaar te verklaren (is wat ik meen te proeven uit het artikel), nou nee, dank zeer.

  1. Volgens Medical Medium Anthony William wordt autisme door kwik veroorzaakt (ook in vaccins). Dit zware metaal is voedsel voor virussen, w.o. Epstein-Barr-virussen en andere herpes virussen, die volgens hem veel negatieve gezondheidseffecten teweeg brengen en zgn. geheimzinnige ziekten zoals MS, autisme, ziekte van Lyme, enz. veroorzaken. Deze virussen produceren o.a. neurotoxinen zoals nagalase. William heeft een veel eenvoudiger oplossing voor autisme en andere kwalen namelijk: voeding, met name vers fruit en rauwe groenten (raw food dus), kruiden en een aantal voedingssupplementen. Bradstreed had 15% van behandelde autisten genezen. Zou de overige 85% met de William methode haalbaar zijn? Tel daar ook nog de resultaten van de CEASE methode van Tinus Smits bij op. We komen er wel. De farmaceutische industrie heeft het nakijken. Er is al zoveel informatie bekend. Ook al zou je alle alternatief werkende artsen vermoorden de kennis is al verspreid en gaat nooit meer verloren.

  2. Dank Mark, de deksel is inderdaad van de beerput/doofpot en de info wordt nu alleen maar heftiger gedeeld. TRUTH WILL PREVAIL..

 4. Hoe verschrikkelijk dit ook allemaal is, de mensheid is te verdeeld, om ook maar een schijn van kans te hebben tegen over deze gangsters, ons hele sociale leefklimaat is aan het verdwijnen, en wordt ingevuld met schijn en mooie woorden, de kleur van onze inwoners Europese volkeren is aan het verdonkeren, ook de hersens inhoud verdonkerd zich, het was nooit anders, als je onze geschiednis kent, kan je er in berusten, de tijd dat de burgers de schouder aan schouder de Phalanx vormden, om hun land te verdedigen, is niet meer, ze gaan meer l’etarchis van vacantie tot vacantie, en op eens zijn alle kinderen donker, maar goed dit is een constatering, geen oordeel, eens was het anders, dit zegt genoeg over deze evolutie, groet Jenne

 5. Na de site van Snopes gelezen te hebben denk ik dat de aluhoedjes wel af mogen. De beoordeling is “False”

  >>Er is dus geen samenzwering op gang. In plaats daarvan zijn er gewoon 61 individuele tragedies die onelegant aan elkaar zijn geregen door een alternatieve gezondheid website, waarvan de niet-zo-subtiele insinuaties vervolgens worden herhaald door de donkerste en meest paranoïde hoeken van het internet <> Hieronder is te lezen, dat van deze nu 61 artsen, alles (behalve vijf) makkelijk kan worden uitgesloten van een moord samenzwering . De overige vijf gevallen, misschien met wat kanttekening, zijn verre van voldoende bewijs van grootschalige samenzwering tegen alternatieve gezondheid beoefenaars.>>
  http://tinyurl.com/n4veuru
  Hieronder de dubieuze lijst! http://tinyurl.com/y9yug66r

  1. Goeie mc, heb ik me ook vaak afgevraagd 😉
   Laat onverlet dat bronnenonderzoek wel belangrijk is om tot benaderbare juistheden en dus waarheidsvinding te komen. Velen praten elkaar na zonder de geraadpleegde bronnen van de pratende en nagepratende zelf te onderzoeken.
   Hoe dan ook is deze Nasa stinkerij de moeite van het meer onderzoeken waard 😉

  2. @MC Ik snap niet zo goed wat het met deze discussie te maken heeft.
   Ik geef alleen maar een reden om niet alles klakkeloos te geloven. Dat er zaken zijn die het daglicht kunnen verdragen geloof ik graag.

  3. @MC offtopic! Om nog even terug te komen op uw bevindingen over de wel of niet overledenen van “the Challenger dissaster”. Ook dat is een aanname die ik naar het land der fabelen stuur. Als je goed kijkt naar de foto’s en let op bijv. de oor aanzet of het gebit dan zijn het gewoon lookalikes. Bijv. de dame Judith Resnick zie je duidelijk verschil in lengte van wijsvinger tov middelvinger in beide foto’s. Carl McNair heeft een spleet tussen de tanden wat Ronald mcNair niet heeft. De in 1987 gefilmde advocate Judith Resnik is duidelijk niet de zelfde (lerares) Judith Resnik die verongelukt is. zie op 28:40 sec in onderstaande de nominatie van rechter Robert Bork wat overigens door de democraten is verworpen. Het is maar wat je wil zien en geloven.
   http://tinyurl.com/y9lgy77z

   http://tinyurl.com/gmj8u8c

  1. Je weet toch dat er een pistool bestaat : gemaakt door de ELITE: die een hartaanval veroorzaakt , zie het artikel van de vermoorde duitse reporter op deze wijze !

   Gr ingrid

 6. Artsen en vooral huisartsen zijn geprogrammeerd.
  Zij weten zelf niet wat ze injecteren.
  Maar voor alle zekerheid blijven zij er zelf vrij van.
  En de homeopathie, vooral zelfmedicatie, daar drijven duizenden mensen op.
  Meta Schippers weet ook wel dat mensen ziek worden als zij hen dit zou ontnemen
  maar ja, de farmaceutische maffia wil ook blijven verdienen.

 7. Ik vermijd zoveel mogelijk ‘ alternatief’ want natuur-geneeskunde bestaat al eeuwen. Terwijl onze klassieke geneeswijzen uiterst giftig zijn in connectie big farma: dat is pas alternatief.
  Voor het uitmoorden van deze schitterende mensen zijn geen woorden voor.
  In België zijn de jong-VLD ( en VLD-minister Rutten was ook bij de Bilderberg dit jaar!) aan het ‘ denken’ geweest, out of the box, zoals ze zeiden: homeopathie zou niet meer mogen erkend worden is een van hun standpunten. Over onkunde, onwetendheid gesproken, want homeopathie heeft te maken met geheugen en magnetisme en is bewezen dat het werkt! Waarom zo’n storm over geneeswijzen die zgn niet werken? Een elite heerst en verdeelt!
  Laten we zoveel mogelijk deze info zoals dit artikel over vermoorde artsen delen, ( ik doe dit via mijn nieuwsbrief) want zij behoren tot een edele soort, die werkten voor de mensen, zoals Hippocrates-eed het vernoemt.

 8. Vergeet dan nog niet Dr Wakefield : die in Belgie zijn film kwam vertonen aan de EU leden: op het laatste moment hebben ze de locatie aan hem geweigerd, hebben ze vlug een andere locatie moeten zoeken! De film is vertoond aan al wie hem wilde zien, heb mij beklaagd dat ik niet geweest ben !
  Al die medische termen in een andere taal is voor een leek niet altijd gemakkelijk: maar heb wel verslag ontvangen van een arts die er geweest is : Hij zei : ik weet dat vaccinatie slecht is; maar zo slecht: hij was zelf verwonderd: weigert al jaren om kinderen te vaccineren; zal geen naam noemen:je weet zelf wel waarom !

  Daarna is hij de toegang tot Frankrijk geweigerd waar hij ook de film zou tonen!
  Daarna is hij de toegang tot Engeland geweigerd waar hij de film zou vetonen !

  Mensen denk na waarom ze dit weigeren: STA OP EN KOM GEZAMELIJK IN WEIGERING TOT HET VACCINEREN VAN JEZELF EN JE KINDEREN

  Heb een vriendin die een paar maanden gezweet heeft: weigerde haar kind te laten vaccineren met hapatities vaccin; moest zogezegd om stage te mogen doen ! Ze ging stage doen bij kinderen: moeder belde die stage plaats op en vroeg of dit een probleem was: HELEMAAL NIET ZEIDEN ZE / wie had het meeste problemen denk je: de artsen van het medisch onderzoek ! Die die schijn hoog moeten houden ! Heeft ze een grote tegenstand van de school en het medisch onderzoek , raadde haar aan om de bijsluiter aan te vragen van het vaccin: Deed ze en zag dat ze niet allen zou ingeent worden met de Hepatities B zoals ze zeiden, maar ook met het heaptities A ! Ze vroeg aan het medisch hoofd en de arts: dus opeens stond zij alleen tegen twee artsen: Vroeg of ze zeker waren dat ze allen maar met Hepatities B zou ingeent worden; beiden zeiden JA: Waarom staat hier dan A en B , ze namen de bijsluiter af en moffelden die heel snel weg, dus trek maar jullie eigen conclusie hierover : waarom !!

  Gelukkig heb ik haar via mail ondersteund en ook een paar artsen: maar stond er vooral alleen voor: De ouders en klasgenoten stonden erbij en keken ernaar: zijn niet wakker geworden !
  Vroegen zich niet af waarom hun klasgenoten geen stage mocht doen, gepest werd door de school en medisch onderzoek ! Ze slapen nog !!

  Andere stagair had op mijn aanraden ook geweigerd van deze vaccinatie te nemen voor een stageplaats! In het rusthuis hebben al haar gediplomeerde collega’s haar gelijk gegeven: ze zeiden dat ze allen zwaar ziek zijn geweest na deze inenting !!!

  Ook ik heb vele in de thuiszorg gezien: Ieder die ingeënt werd mat de griepvaccin was zes tot acht weken ziek: sommige konden achteraf niet meer rijden met de auto enz….

  Ook werd medicatie gegeven voor beginnend alzheimer aan ouderen: ja ze valt toch regelmatig !!
  Halo zeg zulke smoezen gebruiken om die vuiligheid voor te kunnen schrijven!
  Na 14 dagen kregen ze nog een extra dosos voorgeschreven, want ze waren toch heel snel achteruit gegaan ! Vanaf dan volgde er heel snel opname in een rusthuis waar ze deden wat ze wilden met de persoon; medicatie medicatie zo draait hun industrie!

  Verzorgende moesten zwijgen; alleen de Dr had alles te zeggen, als je toch je mond opendeed werd je ontslagen !
  Ben van Belgie; zeer veel gezien en gehoord ! En doe wat ik kan om anderen te ondersteunen zoals de dame met de dochter !!

  Nu is het aan jullie om zelf te denken, wat er allemaal gebeurd om de industrie van de pHARMA TE LATEN DRAAIEN 8

  was geen lichte koek; zowel voor de ouder als het kind van 17 die het aalemaal moest ondergaan

  1. Chapeau!! Geweldige inzet. Nou “MOEDIG VOORWAARTS op weg naar t einde”. Stelde Van ’t Reve. Heb zelf ook van 1 ding spijt en is dat k mijn zoon heb laten vaccineren voor meningitis in jaren 90. Hij is nochtans n persoon die zn leven niet kan oppakken naar zelfstandigheid en momenteel door GGZ medicatie wel rustiger ( na destructief gedrag op materiële persoonlijke zaken). Hij lijkt ook apathisch, niet in staat tot wederkerigheid in wat voor vorm dan ook en wordt niet doorgrond door hulp. Ik ben zn alleenstaande moeder, altijd tevergeefs gevochten voor recht en kan met mn natuurkundige kennis naar hem toe te weinig. Soi c’ est moi. We blijven moedig voorwaarts gaan hoor.

 9. Het vermoorden van mensen die mensen genezen is niet iets nieuws, er zijn zelfs tijden geweest dat deze mensen openlijk op de brandstapel verbrand werden, deze moorden hangen zamen met geloofsstructuren waar geld mee verdient worden. Diegene die achter de geloofsstructuren zitten zijn dezelfde die achter de propaganda machine zitten van de Big Pharma( nieuwe wereld orde). De geloofsstructuren van kerk en staat worden al velen eeuwen door de groot geld bezitters misbruikt om winst te maken uit de ellende van anderen. tja brrrrr we leven in het globale koninkrijk van de ellende.

 10. Tja, en het lukt hen nog steeds om Ons verdeeld te houden.
  Want gaat het eigenlijk alleen toch daarom, het staat al zo duidelijk in de wapenspreuk van Indonesia, “Eenheid in Verscheidenheid”, maar de Duisteren doen er toch van alles aan om juist die Eenheid nooit te bereiken in de mensheid!

  1. Waar men aandacht (energie) aan geeft zal groeien.
   Dus positieve Aandacht liefde en licht, spreken voelen denken en doen zal Altijd Positiviteit verspreiden vroeg of later……………………
   Wie zijn ZIj ? Ja Jij en Ik en de rest van de Maatschappij Wij allen kunnen Liefde en Licht verspreiden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.