Advertentie

Effectieve vaccinaties..? Veilige..? Ze verplichten..?! .


vaccins drawing

x

x

1 November 2014

x

‘Prik Mij Maar Lek’ symposium

x
Zijn vaccinaties wel zo effectief, veilig en meer:

zouden ze verplicht moeten zijn..

2014 ©  Drs. John Consemulder – oktober 2014 –

 x

John Consemulder pasfoto2
Drs. John Consemulder

Eind september dit jaar verscheen er een rapport onder de naam ‘Liberale Verantwoordelijkheid’ vanuit een ‘wetenschappelijke denktank’ van de VVD. Een van de meest onthutsende zaken die in het ‘visionair beleidsadvies’ naar voren kwam, was het voorstel om ouders die weigeren om hun kinderen in te laten enten tegen ziekten, te ‘beschuldigen’ van het veroorzaken van blijvende gezondheidsschade.. (zie HIER artikel op WantToKnow)

Volgens deze ‘denktank’, zouden ouders die hun kinderen niet vaccineren, in strijd handelen, met het belang van hun kind én dat van de overheid. Deze overheid zou in deze situaties dan ‘dwingend mogen ingrijpen’ om de ouders te verplichten hun kinderen te vaccineren..

injectiespuitAls de overheid niet dwingend ingrijpt, zo verklaart het rapport, dan geeft dat ouders de gelegenheid ‘hun eigen overtuiging boven het belang en welzijn van hun kind(eren) te stellen.’ Voorzichtigheidshalve wordt er nog bij vermeldt: ‘Wanneer onomstotelijk vaststaat dat inenting schadelijke risico’s kan voorkomen, handelen ouders in strijd met artikel 247 van het Burgerlijk Wetboek, zo staat in het rapport. In artikel 247 staat onder meer dat ouders verantwoordelijk zijn voor het geestelijk en lichamelijk welzijn van hun kinderen.’

Mevrouw de minister weet het ook allemaal niet meer.. 'Prik mij maar lek?'... Dát is geen ramp, maar nét doen alsof je weet dat een hele geneeskundige tak gebaseert is op fraude en onkunde, dát is pas onnozelheid in onze ogen!
Mevrouw de minister weet het inmiddels ook allemaal niet meer.. ‘Prik mij maar lek?’… Die onwetendheid is geen ramp, maar nét doen alsof je weet dat een hele geneeskundige tak gebaseerd is op fraude en onkunde, zoals Schippers de homeopathie indirect weg zet, dát is pas onnozelheid in onze ogen!

Edith Schippers stond vaak onder zware druk, door wat je zou kunnen noemen: ‘ongenuanceerd beleid’. Hoe kun je bijvoorbeeld in het belang van de Volksgezondheid zeggen te handelen, en tegelijkertijd intense banden hebben met de tabaksindustrie.. Zódanig zelfs, dat Schippers uiteindelijk het ‘tabak dossier’ over moest dragen aan haar staatssecretaris.

Maar als zelfs onze Minister van Volksgezondheid Edith Schippers (VVD’ster van huis uit ) het NIET eens is met deze vaccinatieplicht? Aangezien zij in het verleden heeft laten weten dat niet-inenten wel onverstandig is, maar wel met de kanttekening dat inentingsplicht niet past in een vrij land. Dit sluit echter de mogelijke intentie niet uit, dat verplicht vaccineren misschien wel ‘passend’ zou zijn in een niet vrij land..! Daarbij de vraag stellend, hoe vrij ons land aan het worden is met dergelijke voorstellen vanuit ‘onafhankelijke expertcommissies’…)

Maar leven wij nog wel in een vrij land?
Bestaat onze samenleving nog wel uit een democratie? En is er niet sprake van het zelfbeschikkingsrecht, waarbij burgers zelf het recht hebben om over lichamelijke integriteit te beschikken ..? en wij als ouders mogen beslissen wat er gebeurt met de lichamen van onze kinderen? Zijn wij nog wel ‘auteursrechtelijk eigenaar’ van onze lichamen of dienen wij deze stilzwijgend over te dragen aan de regelgevingsinstanties (die in bed liggen met de farmaceutische – en voedingsindustrie?) in de vorm van een een eeuwig geldende en exclusieve licentie of master overdracht?

En zijn vaccinaties überhaupt wel wetenschappelijk, veilig en effectief? En bestaat ‘kudde immuniteit’ eigenlijk wel en staat het wel gelijk aan de zogenaamde ‘vaccinatiegraad’?
x

 • Wat zit er in de spuit en wat zijn de biologische effecten voor zwangere vrouwen en het ongeboren kind?
 • Wat is de geschiedenis van het vaccinatiebeleid en de vaccinindustrie?
 • Wat is de rol van de Gezondheidsraad, het RIVM, het Lareb, het Apollo Netwerk en de Dutch Vaccines Group?
 • Wat tonen onafhankelijke wetenschappelijke studies aan?
 • Wat is het verschil tussen immuniseren en sensitiseren?
 • Zijn er ook alternatieven en hoe bouw je op een natuurlijke manier weerstand op?
 • Wat is de rol van goede hygiëne, gezonde voeding en drinkwater, optimale sanitaire voorzieningen en woon/werk omstandigheden bij de ‘strijd’ tegen infectieziekten?
 • En zijn virussen en bacteriën wel op te vatten als ‘ziekteverwekkers’, of zijn micro-organismen misschien eerder op te vatten als getuigen van de aanwezigheid van een ziekte, maar niet als de feitelijke veroorzakers?

x
Vaccinaties zijn veilig, effectief en betrouwbaar..?!

En als vaccinaties ‘veilig en effectief’ zijn, waarom ze dan verplichten als de ouders die hun kinderen laten vaccineren, automatisch ‘bescherming genieten’? En waarom wordt aan vaccinproducenten ‘wettelijke immuniteit’ verleend waardoor zij nooit aansprakelijk gesteld kunnen worden voor schadelijke effecten of sterfgevallen NA en DOOR vaccinaties, als deze vaccinaties per definitie ‘veilig en effectief’ (en dus niet schadelijk) zouden zijn? En dient de keuze om wel of niet te vaccineren niet altijd een vrijwillige keuze te zijn?

 • Kunnen wij eigenlijk wel blindelings vertrouwen op de mening van de autoriteiten? En waar vertrouwen zij op..?!
 • Hoe zit het met ons recht op vrije keuze, vrije meningsuiting en ons zelfbeschikkingsrecht?
 • Wat zegt de grondwet over deze zaken? Wat voor mogelijk overstijgende Europese weten zijn er op dit gebied?
 • Wordt er een ballonnetje opgelaten om de reacties vanuit de publiek opinie te peilen?
 • Of wordt de spreekwoordelijke kikker zo langzaam in stappen opgewarmd, dat het door de geleidelijke verwarming niet eens in de gaten krijgt dat het kookpunt snel bereikt wordt?
 • Bestaat er misschien inmiddels al ‘veilig en effectieve’ vaccinaties tegen opgedrongen onwetendheid en een vals gevoel van bescherming?
zwanger vaccineren
Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, wordt over ethische bezwaren van artsen heen gestapt en wordt de ongeboren vrucht onder vuur genomen met vaccins…??

We mogen de vragen toch wel stellen..?
Het zijn maar wat vragen die bij mij opkomen als neuropsycholoog en auteur die zich jaren verdiept heeft in de grote medische misleiding die vaccinaties heet. Angst is een slechte raadgever, maar er word door de autoriteiten juist met deze angst gespeeld om de publieke opinie te masseren en de beeldvorming te manipuleren om vooral maar zoveel mogelijk kinderen (en nu dus steeds vroeger en het liefst verplicht!) te vaccineren.

Na het horen van het ‘voorstel’ vanuit het RIVM -een tijd geleden- om nu zelfs zwangere vrouwen in de buik te willen gaan vaccineren, een middel waar je als oprechte arts altijd al van af bleef, maar dat nu een braakliggend en winstgevend terrein blijkt te zijn om toch nog mee en vaker te kunnen vaccineren, zo zal men denken, heb ik toen direct besloten om de HealingSoundMovement Tv-dialoog ‘De Waarheid over Vaccinaties’ te organiseren en produceren. En geloof het of niet, deze opname is inmiddels al bijna 20.000 keer bekeken is en met als indirect resultaat dat – inmiddels ex-RIVM medewerker – Nelleke Bakker haar ontslag heeft ingediend bij haar werkgever en veel ouders anders een ander perspectief en gedachten hebben over de ‘wenselijkheid’ van vaccinaties.

vaccin vrij 2
En dat kan ook nog. Door Frankema van de populaire site Vaccin-Vrij zal op het symposium o.a. haar persoonlijke verhaal doen over het niet vaccineren en wat daar op persoonlijk vlak bij komt kijken..!

Maar ongeacht de vraag of ouders nu wel of niet kiezen om hun kind te vaccineren -mogelijk de belangrijkste beslissing die ouders in het leven van hun kinderen dienen te nemen-, is het ‘voorstel’ om ouders als schuldige te willen aanwijzen, wanneer zij niet vaccineren en om zelfs ‘in te grijpen’ door ouders te verplichten dit alsnog te doen, een schoolvoorbeeld van de ‘omgekeerde wereld die door draait’…

En… ik dacht dat wij in een democratie onschuldig waren totdat onze schuld bewezen zou zijn? Ik vernam onlangs dat er ook een dergelijk ‘voorstel’ zou liggen om de donorcodicil voor orgaantransplantatie ‘stilzwijgend’ goed te keuren, tenzij u alsnog bevestigd dat u met deze opgedrongen aanname NIET mee eens bent (herinnert u zich nog dezelfde tactiek bij de digitale patiëntendossiers, die nu regelmatig op straat gevonden kunnen worden..?)

Geven wij blindelings en met dovemansoren de verantwoordelijkheid van het geboorterecht op, dat gezondheid, lichamelijke integriteit en soevereiniteit heet, of eisen wij het recht om zelf te mogen kiezen (ongeacht de keuze) weer terug voor het misschien te laat is om zelfs nog voor deze keuze in aanmerking te komen?

Samen met WantToKnow en Centrum Zonnewijzer hebben wij de handen ineen geslagen en de volgende sprekers, auteurs, research journalisten, wetenschappers en artsen uitgenodigd. Zij zullen ieder, vanuit hún perspectief en vakgebied kijken naar deze hamvraag en de vermeende veiligheid en effectiviteit van het vaccinatiebeleid:

x

sprekers vaccinatie symposium

x

Gastsprekers:
X

Dr. Hans Moolenburgh, huisarts in ruste (links)
x

Dr. Jannes Koetsier, ex-huisarts, medisch adviseur (rechts)
X

Désirée Röver, medisch onderzoeksjournalist (rechts)

Door Frankema, oprichtster van de populaire site ‘Vaccin-Vrij (links)

X

&
x

John Consemulder pasfoto2

Drs. John Consemulder is niet alleen presentator, gastheer, maar ook spreker in dit rijtje!

X

Aan het einde van de dag zullen we met deze mensen een interactieve paneldiscussie houden met het publiek. We moedigen alle aanwezigen aan om alle vragen, opmerkingen, suggesties, oplossingen, tekenen van ongeloof of ontkenning dan kenbaar te maken (HealingSoundMovement Tv doet een TV-registratie die uiteindelijk beschikbaar zal komen via tv.healingsoundmovement.com/ Er is voor ouders ook mogelijkheid om een Tv-interview af te nemen na afloop van het symposium, om de ervaringen te delen naar andere ouders toe die voor dezelfde beslissing staan. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis welkom en we hebben twee aparte ruimtes waar baby’s en moeders zich tijdens de gehele dag even kunnen terug trekken.

x

‘Prik mij maar lek!’
X

Vaccinatie-symposium
X

 Datum: zaterdag 1 november van 10.00 tot 18.00 uur

 

(incl. afsluitende paneldiscussie met publiek, live muziek, mystery guest en pauzes)

Entree: € 35,- (boekingen via WantToKnow)

x

KLIK HIER voor opgave voor dit symposium!

x

Locatie: Centrum Zonnewijzer, Bedrijvenweg 24, 1424 PX, De Kwakel)

centrum-zonnewijzer wanttoknow logos

 

 

 

 

36 gedachten over “Effectieve vaccinaties..? Veilige..? Ze verplichten..?! .

 1. Zeer actueel ook gezien dit nieuws van vandaag uit Frankrijk (waar 3 vaccins + herhalingen verplicht zijn, anders geen toegang crèche/school):

  De Franse minister van gezondheid citerend: “Vrijheid stopt waar volksgezondheid begint.” Dit n.a.v. een momenteel lopend proces tegen een echtpaar met twee ongevaccineerde kinderen van 3jr en 15mnd (bewuste keuze). ‘Criminelen’ blijkbaar, want ze riskeren (eis procureur) maar liefst 2(!) jaar gevangenisstraf en 30.000(!) euro boete…

  1. Precies de reden waarom wij samen met WantToKnow.nl het ‘Prik Mij Maar Lek’ vaccinatie symposium organiseren 1 november…

   Want mijn antwoord hierop is: Dit geeft dus duidelijk aan hoe men over de ZAKEN denkt en hoe de omgekeerde wereld door draait bij de industrie en de regelgevingsautoriteiten met wie zij in bed ligt…): “Vrijheid stopt waar volksgezondheid begint.”

   Ik zou willen zeggen: “Vrijheid begint waar Zelfbeschikkingsrecht bestaat – bij de Geboorte!”

  2. Mijnheer Consemulder,

   Zit altijd vol twijfels, ik weet dat in het verre verleden men de hele Medice kiksaus, blij was met de mogelijkheid immumiteit te creéeren, polio, bijvoorbeeld daar moet U toch ook achter staan, dat de hele boel is door geschoten naar het grote geld maken is een andere zaak, naar mijn mening.
   Heb veel vrienden in de Medice stand, de meeste nemen het hier door mij geposeerde standpunt in, dat er vooral individueel onderscheid moet zijn van persoon tot persoon, maar ook van situatie tot situatie, dus met andere woorden nuancering in het geheel en dan het criterium brengt het direct voordeel voor het individu dat/dit spécifique mens, ja en geld is overal een
   kwalijke zaak zo U weet, ten minste veel geld.

  3. @jenne dwaallicht

   Over polio:
   – Die epidemie was al bijna al bijna afgelopen toen vaccinaties werden ingevoerd. Ook interessant om de film The Physician te bekijken daarin wordt een stad op gegeven moment ook door een ziekte geteisterd. De film laat goed zien hoe het natuurlijk verloop van zo’n ziekte in elkaar steekt.
   – De ernst van polio wordt zeker tegenwoordig zwaar overdreven. Voor gezonde kinderen was het doorgaans niet meer dan een buikgriepje.
   – Ook ongezonde kinderen konden er weer bovenop geholpen worden door bv een grote hoeveelheid vitamine C toe te dienen, wat overigens tegen elk virus effectief is zelfs Ebola.

   Je hoeft er trouwens niet eens zo heel diep in te duiken om dit soort dingen te weten te komen.

   Bovenstaande komt trouwens ook aan bod in die HSM link hierboven.
   https://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA

   Zeker de moeite waard om te bekijken / luisteren. Hier is prima een mp3 van te maken zodat je er bv in de auto naar kunt luisteren. Zal het ff voor je doen.
   http://www8.zippyshare.com/v/36384328/file.html

 2. Prima initiatief om dit Vaccinatie-symposium te organiseren WTK en Centrum Zonnewijzer!!

  Onder het motto:

  “Speake up, BECAUSE the day you don’t speak up for the things that matter to you is the day your FREEDOM truly ends”.

 3. behoren die wetenschappers tot dezelfde groep die hebben uitgedokterd dat er op een voertuig met twee wielen niet te reizen valt en er van uit gaan dat we nu allemaal onze fietsen, brommers, steppen, motoren e.d. inleveren omdat nu “wetenschappelijk” is vastgesteld dat wat al eeuwenlang in de praktijk werkt niet kan volgens hun aangenomen ideeën (wetten)?
  regelrecht naar de prullenmand met deze en andere zogenaamde wetenschappelijke ideeën die de mens alleen maar ellende en schade toebrengen.

 4. Nog even voor alle duidelijkheid (we krijgen hier wat vragen over): kinderen tot 18 jaar zijn gratis (parkeren bij Centrum Zonnewijzer is ook gratis) welkom op het ‘Prik Mij Maar Lek’ vaccinatie symposium 1 november.

  En…we hebben dan 2 speciale (4 bij 9 meter) ruimtes ingericht voor moeders met kleintjes om te kolven en/of verzorgen (dicht bij de wc’s en zaal maar in afgesloten ruimtes met rust) Welkom dus alle zwangere vrouwen en jonge moeders en kids 😉

  http://www.wanttoknow.nl/aanbieding/prik-mij-maar-lek-vaccinatie-symposium/

 5. Zijn er vaccinaties die wel te vertrouwen zijn? Of zijn alle vaccinaties voor de kleintjes niet te vertrouwen. En waar kan men meer informatie vinden over de inhoud + onderzoeken van de werking en of het schade kan opleveren?

  1. Enkele feitjes:

   * Vaccins bevatten chemische/onnatuurlijke toevoegingen (8 e-nummers in BMR vaccin)
   * Een kind vaccineren tijdens het 1e levensjaar kan een ongewenste reactie opleveren omdat het immuunsysteem nog niet op peil is. De meeste bijwerkingen die gemeld worden betreffen kinderen van 0-1jr (cijfers van het Lareb)
   * Vaccins kunnen bijwerkingen veroorzaken en die zijn niet altijd ‘mild’ (wanneer het meldcentrum Lareb aangeeft dat er in 2013 een paar duizend meldingen werden genoteerd van bijwerkingen nà vaccinatie, waarvan 98 ernstig en ook nog eens 4 overlijdens te betreuren vielen, dan is dit wel degelijk een zorgwekkend signaal (jaar in jaar uit min of meer gelijk oplopend)…
   * Er bestaan zo goed als GEEN gegevens over de gecombineerde vaccins en men moet zich dus baseren op gegevens van elk vaccin afzonderlijk
   * Immunisatie, een door het doormaken van de ziekte natuurlijk verworven immuniteit, en vaccinatie, een door vaccins opgejaagde productie van antilichamen (B-cellen) zijn twee volslagen
   verschillende dingen. Bij het doormaken van een ziekte is het gehele lichaam betrokken, bij vaccinatie slechts een klein deel van het immuunsysteem.

   Autoriteiten klasseren ongewenste bijwerkingen onder de noemer ‘aanvaardbaar risico’. Dit met het argument (mantra) dat ‘zonder vaccins veel infectieziekten zullen terugkomen’. Iets wat ze niét kunnen staven/bewijzen, want geen vergelijkingsmateriaal door de huidige levensstandaard in westerse landen.

   Meer weten? Google eens naar nvkp/vaccinvrij/fb-groepen…

 6. Aangezien de staat een bedrijf is is het belangrijk je kind aan te merken als eigendom. Eigendom daar hebben ze grondwettelijk vastgelegd vanaf te blijven.

  De term vrijheid word hierboven veel genoemd. Maar helaas weet de gemiddelde Nederlander helemaal niet wat dat betekent. En dat wordt op school ook niet verteld (zoals zoveel zaken die ontzettend van belang zijn).

  Vrijheid betekent dat een ander jou niks zonder je expliciete instemming op kan leggen.
  In een vrij land is regelgeving bv alleen te handhaven als je ermee instemt. Zo wordt je geacht in te stemmen met bekeuringen alleen dat staat er niet bij vermeld dat instemming vereist is (hoewel de term schikkingsvoorstel wel genoemd wordt maar een voorstel hoef je natuurlijk niet mee in te stemmen). Zelfde verhaal voor belastingen. Die zijn eigenlijk volledig op vrijwillige basis. Maar dat wordt niemand verteld en juist wordt des te meer de schijn gewekt dat je geen keus hebt.

 7. Mooi initiatief.helaas kan ik deze dag niet aanwezig zijn.Kan ik ook een petitie tekenen tegen zit zotte plan.Hoezo vrijheid! Word hier boos en ontzettend verdrietig van.

 8. Als het aan de (r)overheid ligt, wordt alles in het menselijk leven bij wet verplicht. Het druist volledig tegen de bepalingen van de grondwet in, maar hun wil wordt wet. De Tweede en Eerste Kamer laten zich al lang niets meer aan de democratie gelegen en de marionetten, die zich minister noemen, blijven de Hoofd-poppenspelspelers.

  Ik zal me beperken tot de twee nieuwe wetsvoorstellen op medisch/ethisch terrein:

  1. Vaccinatieplicht
  2. Orgaandonatieplicht (lees ook het boek van Ger Lodewick “Wat je over orgaandonatie zou moeten weten” maar bewust wordt verzwegen. Lees zeker de hoofdstukken 6/7/8), waar ook gesproken wordt over het manipuleren van jonge kinderen om hun organen af te staan!!!

  Het woord ethiek kan men in Den Haag niet schrijven, laat staan dat men weet wat de definitie van het woord is. Nog erger: De begripsvorming wordt willens en wetens genegeerd.

  Misschien zijn het uw volksvertegenwoordigers, maar zeker niet de mijne!

  Wat een bananenkoninkrijk (met niet eens een staatshoofd, dat de naam koning verdient).

 9. Ik vraag mij af, men is hier zo tegen vaccineren, maar hoe staat men hier tegenover het vaccineren van mensen in west-Afrika om de ebola outbreak in te dammen?

  1. questionmarc, wie zegt dat het vaccin tegen ebola werkzaam is en dat het veilig is. Dat heeft men tot nu toe met geen enkel vaccin kunnen bewijzen.Integendeel, het is bewezen dat vaccin niet werken en niet veilig zijn. Waarom zou dit vaccin het dan opeens wel zijn en waarom is er opeens een uitbraak van ebola, lijkt het niet verdacht veel op de uitbraak van de mexicaanse griep, waarom heeft men in amerika al jaren geleden de rechten op ebola gepatenteerd ? All questions! En het antwoord is nog steeds geld en manipulatie.

  2. Er is helemaal nog geen vaccin, maar als het er zou zijn zou het nogal vreemd zijn om de mensen daar niet in te enten. En het alternatief is de dood!
   Ik zou liever de risicos van een inenting nemen dan de ziekte Ebola krijgen als ik daar woonde!

  3. Kijk, het centrale probleem is natuurlijk dat natuurlijke ziektes weliswaar vervelend of zelfs ernstig bedreigend kunnen zijn, maar dat vaccinaties nooit de oplossing kunnen zijn… Juist omdat ze aantoonbaar niet op echte wetenschap gebaseerd zijn en vooral ook niet ‘veilig en effectief; zijn gebleken. Dan speelt de afweging wat mij betreft niet eens meer…

   Ware immuniteit is natuurlijke gezondheid blijkt steeds weer, dus dat is iets waar we aan dienen (en kunnen) werken. En aangezien vaccinaties of immuunsysteem onderdrukkend of juist overstimulerend, (zoals bij de nieuwere adjuvanten op olie basis zoals squaleen) blijken te zijn, dragen ze niet bij aan onze natuurlijke weerstand, maar putten ze deze eerder uit.

 10. Vaccinaties beschermen tegen ziekte! Of toch niet? Kijk, het centrale probleem is natuurlijk dat natuurlijke ziektes weliswaar vervelend of zelfs ernstig bedreigend kunnen zijn, maar dat vaccinaties nooit de oplossing kunnen zijn… Juist omdat ze aantoonbaar niet op echte wetenschap gebaseerd zijn en vooral ook niet ‘veilig en effectief; zijn gebleken. Dan speelt de afweging wat mij betreft niet eens meer…

  Ware immuniteit is natuurlijke gezondheid blijkt steeds weer, dus dat is iets waar we aan dienen (en kunnen) werken. En aangezien vaccinaties of immuunsysteem onderdrukkend of juist overstimulerend, (zoals bij de nieuwere adjuvanten op olie basis zoals squaleen) blijken te zijn, dragen ze niet bij aan onze natuurlijke weerstand, maar putten ze deze eerder uit.

  Soms stelt iemand de vraag: Wat als nu blijkt dat mensen zonder vaccinatie juist sneller de ziekte krijgen?” Mijn antwoord: wat nu als de feiten het tegenovergestelde beeld laten zien: de gevaccineerde groep is feitelijk meer een bedreiging voor de groep niet gevaccineerden! Dit geldt zelfs voor de groep ‘junkfood’ eters en ongezond levenden, zij vormen in feite een soort ’tijdbom’ om latente virussen virulent te maken via de epigenetica en nutrigenomica (waar het om de omgeving gaat en de dynamiek en interactie met levensstijl) van ongezond leven…dit zijn de feiten uit onafhankelijke studies die ook 1 november bij het ‘Prik Mij Maar Lek’ symposium naar boven zullen komen: http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/effectieve-vaccinaties-veilige-ze-verplichten/

  Een voorbeeld waarbij blijkt dat de gevaccineerde groep in feite meer een bedreiging vormt voor de groep niet gevaccineerden dan andersom… Artsen roepen (meer doen ze niet) vaak dat niet-gevaccineerden gevaar kunnen opleveren voor gevaccineerden, alleen zou dat betekenen dat vaccineren blijkbaar niet ‘veilig en effectief’ is..(anders zou de groep gevaccineerden wel ‘bescherming’ genieten en zou de overheid vaccinproducenten ook geen ‘immuniteit’ hoeven te verlenen…). Maar nog belangrijker: Het orale polio vaccin werd stopgezet in Amerika toen bleek dat gevaccineerden de groep niet-gevaccineerden kon besmetten (bij de luiers vervangen)! Sommige kinderen werden verlamd door deze door de vaccinatie overgedragen..besmetting. Sterker nog: in derde wereld landen wordt dit vaccin nog steeds gebruikt, met als resultaat dat 69 mensen recentelijk verlamd geraakt zijn in Nigeria. (Associated Press, “Vaccine blamed in polio outbreak.”The New Mexican, October 6, 2006:; A-8 )

  1. Vergeet je niet al die virussen die door de intensieve veehouderij, pluimvee en huisdieren worden verspreid in jullie symposium mee te nemen?

   m.vr.gr.

   Jopiek

 11. 1 uur geleden op weg om de boodschappen te doen voor mijn Ega, in Frankrijk waar ik woon, in mijn autotje, autoradio op classique music, tot mijn ongeloof en verbijstering,
  reclame spotje om je toch vooral te laten enten, tegen die gevaarlijke doodsbedreigende griep, nog nooit vertoond, de meeste die ik ken, de ouderen die deze prik gratis krijgen, zien er an mas van af.
  misschien goed om te weten, groet Jenne

 12. Staan we er überhaupt wel bij stil hoe we DAGELIJKS on-vrijwillig worden gevaccineerd door allerlei propagandistisch emotioneel vergif vanaf onze geboorte alsmede alle vaccinaties die we toegediend krijgen door middel van het gene wat we eten en drinken in wat voor samenstelling dan ook,zelfs door biologische producten als je er niet op let en niet te vergeten wat we dagelijks INADEMEN,en dan heb ik het nog niet over elektronische smog enz enz ??!!

  En dit jaar in jaar uit,als ik dit nu zelf zo lees dan denk ik dat ik het beste nu maar dood kan gaan want dan sterf ik tenminste nog in goede geestelijke en fysieke gezondheid(denk ik ?)en niet door toedoen van een of andere ‘welvaart'(weer zo’n hypocriet woord) – ziekte !

  Ik ben voor effectieve ‘vaccinaties’ tegen psychopathie,leugenachtigheid,hoogmoed,narcisme enz enz en dat moet toegediend worden in de juiste dosis en manier aan ‘mensen’ die daarvoor in aanmerking komen,ik hoef vast niet uit te leggen wie dat zijn !
  Het tegengif is de WAARHEID want die is (niet alleen) in dit land zo verkracht en ziek gemaakt waarbij ebola maar een lachertje is!

  Derhalve ‘injecteer’ ik mijzelf keer op keer weer met dit holistisch wondermiddel want het geeft mij geweldige algehele gezondheidseffecten,emotionele verslavingen en vergiftigingen verdwijnen enz,eerlijkheidshalve moet ik wel bekennen dat een verslaafde (en dat ben ik niet alleen!) nooit helemaal vrij is van zijn zucht!

  Ik verstrek dit middel zelfs gratis aan iedereen die het maar wil ontvangen… recept niet nodig!

  En daar voel ik mijzelf toe VERPLICHT,al is mijn waarheid niet dé waarheid maar wel MIJN waarheid en daar ga IK in ieder geval voor,wat de consequenties ook mogen zijn !!

 13. I WILL NOT BE SUBJECTED TO CRIMINAL ABUSE!

  Wat is er mis met VERPLICHTE vaccinaties? Simpelweg het woordje VERPLICHT, en het is heel erg verkeerd!!!!

  Soevereiniteit / integriteit van je eigen lichaam is heilig, daarom is het dan ook een mensenrecht, dat grondwettelijk is vastgesteld!

  Er wordt toch ook niet van een vrouw zomaar verwacht dat ze haar benen opendoet voor een verkrachter, of wel soms?

  Met iemands lichaam ongevraagd of tegen zijn wil in te “prutsen” is VERKRACHTING! Zo simpel is het.

  Ik heb niet alleen het RECHT, maar ook de PLICHT om mij daartegen te verzetten!!!

  En dan hebben wij het niet eens over de inhoud van de spuit. Deze inhoud (ook al weten we reeds al dat deze schadelijk is) is niet eens meer relevant.

  VERPLICHTING van vaccinatie MAG ABSOLUUT NIET GEBEUREN!!!!

  Mensen hebben het recht om te willen, eveneens als het recht om NIET te willen. Als het deze duivels lukt om dit basisrecht te verkrachten, dan is er werkelijk niets meer wat ons beschermt.

  Kijk maar eens naar de film “Cloud Atlas” om te zien waar onze “beschaving” naar toe gaat!

  Ik herhaal het citaat uit deze film, en schreeuw dit met alle kracht die mijn longen op kunnen brengen: “I WILL NOT BE SUBJECT TO CRIMINAL ABUSE”!!!

 14. Ben heel blij dat ik Door gisteren in Alkmaar heb mogen zien en horen spreken. Ik zou zooo graag meneer Moolenburgh zien spreken bij wat waarschijnlijk zijn laatste optreden zal zijn. Helaas, ik kan er zaterdag niet bij zijn. Hoe snel komen de opnames beschikbaar? We moeten, zoals Door gisteren zei, rennen en de informatie zoveel mogelijk verspreiden. Alleen met een grote achterban staan we sterk.

 15. Ik ben toch hardstikke vrij in dit demo-cratische land, of toch niet?
  En zou het niet dan demoKRatisch behoren te zijn in een werkelijke Demo-Kratie?
  Donor zijn is toch ook goed, je doet de mensen toch er een dienst mee…tja…aan de andere kant verstoor je misschien wel dat stervensproces van die donor…maar ja…je kunt toch ook niet alles hebben…of is dat toch ook anders dan er nog steeds welvolgehouden wordt. Onder meer door de artsen die daar mogelijk belang bij hebben…
  Wij zitten toch in een ‘vrij’ en bovendien een demoCratisch land, dan mag je toch ook belasting betalen…of is dit zelfs al moeten nu?!
  Want net zo als met vaccinaties en met ‘zelfbeschikkingsrecht’…het lijkt erop – in ieders geval qua de belastingdienst en de ‘sociale’ verzekeringsbank – dat ondanks dat er een Grondwet is met een artikel 94 erin, dat zelfs nu al mogen ze de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM), het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en zelfs het Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Rechten (IVBPR), zelfs nu al links mogen laten liggen en rechts zelfs nu van ons gaan eisen.
  Ondanks dan dat deze wetten en verdragen, WEL, in 1948 door de Staat der Nederlanden werd geratificeerd, hoeven die diensten, die eigenlijk dus ook WEL van ONS zijn, want wij zijn eigenlijk die OVERHEID immers, mogen dus die diensten dat allemaal negeren.

 16. Tijdschema sprekers (onder voorbehoud van kleine wijzigingen) ‘Prik Mij Maar Lek’ Verplichte Vaccinaties symposium zaterdag 1 november (zie: http://www.wanttoknow.nl/aanbieding/prik-mij-maar-lek-vaccinatie-symposium/ voor meer informatie)

  Zaal open 09:30

  10:00 uur welkom en introductie Guido Jonkers (http://www.wanttoknow.nl) en John Consemulder (http://www.centrumzonnewijzer.nl)

  10:15 tot 11.15 presentatie John Consemulder
  11.15 tot 12.30 presentatie arts Hans Moolenburgh

  12.30 tot 13.00 pauze ((boven 3 wc’s, beneden ook 2, voor een kleine bijdrage zijn er raw food/superfoods hapjes, broodjes, taart, koffie, thee et cetera. Er zijn ook de hele dag 2 aparte ruimtes beschikbaar gesteld voor jonge moeders, zwangere vrouwen om even bij te komen, te verzorgen of te kolven – zelf benodigde materialen mee brengen svp)

  13.00 tot 14.15 presentatie Desiree Rover
  14.15 tot 15.30 presentatie arts Coos Beunk

  15.30 tot 16.00 pauze

  16.00 tot 17.15 presentatie Door Frankema

  17.15 interactieve paneldiscussie alle sprekers en beantwoording vragen uit publiek

  18.00 (eventueel met wat uitloop vanwege de paneldiscussie) afsluiting Guido Jonkers en John Consemulder

  Adres en route: http://www.centrumzonnewijzer.nl/contact/ (parkeren is GRATIS en kinderen tot 18 jaar zijn ook gratis welkom!) http://tv.healingsoundmovement.com/ verzorgt de opnames, er mag geen opnameapparatuur meegenomen worden in de zaal.

  ps: al bijna 100 officiële aanmeldingen, dus wees er snel bij als je erbij wilt zijn morgen!

  1. Het heeft met geld te maken. De overheid gelooft wat men haar heeft verteld, nl dat de vaccinaties werken. En omdat ze denkt dat de uitval en daarmee de kosten van mensen die ziek worden of zieken moeten verzorgen groter is, dan de investering voor de vaccinaties gaan ze met de boeven die het geld willen verdienen in zee.
   Het is ook daar de angst die regeert.
   Alle goeds naar ´de goede hoop´ 😉

  2. Goede constatering Monika.
   Dat is waar we dus mee te maken hebben, angst alom…
   Ook bij de uitvoerders van het overheidsapparaat.
   Hoe gaan we dit doorbreken, wordt nog een hele tour lijkt me.
   De mensen van goede wil in dit apparaat moeten ook doordrongen worden.
   Die zoeken deze sites niet op, want ze zijn bang voor de gevolgen….
   En als ze het wel doen, dan dus ook.
   Mensen zijn bang voor de gevolgen, want je moet overleven op deze aardkloot door te werken, en zonder werk geen geld.
   Een uitkering is vervolgens niet genoeg om normaal te kunnen meedraaien in deze maatschappij.

 17. Wij zijn muizen, er wordt van alles op ons uitgetest.
  Als we het overleven is het prachtig, worden we ziek, dan hebben we de vaccinaties.
  Een win win situatie voor de puppet-players….

 18. Vaccinaties. Verplichten?
  Hoezo democratie?
  Het moet niet gekker worden. Ikzelf weiger bv de griepprik nu al een aantal jaren. Dat heeft wat voeten in aarde gehad om me van de lijst af te halen maar is uiteindelijk gelukt.
  De overheid moet eens ophouden met angstcultuur nog groter te maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.