Advertentie

‘Conspiracy’ blijkt juist: ‘Monsanto’s leugens’….!!


Het middel RoundUp ontbreekt kennelijk op deze poster..

x

x

‘Conspiracy’ blijkt juist: ‘Monsanto’s leugens’….!!

2017 ©WantToKnow.nl/be

x

Jarenlang zijn mensen die de fundamentele gevaren zagen van het middel glyfosaat, dat Monsanto gebruikt als onkruidbestrijdingsmiddel, weggezet als alu-hoedjes, die overal gevaar in zagen. Jarenlang heeft Monsanto hetzelfde gedaan, met erudiete journalisten en wetenschappers, die het gebruik van het middel neutraal en zuiver-wetenschappelijk onderzocht hadden. Denk aan professor Seralini, die de experimenten met ratten deed (HIER) en keihard aantoonde dat glyfosaat heftige kankerverwekkend is..Hij werd op uiterst geraffineerde manier onderuit gehaald door een wetenschappelijk tijdschrift, dat hem beschuldigde van onderzoeksfraude.. Dit tijdschrift werd door velen ná-gekwaakt, maar wat bleek…?? Het tijdschrift zélf was door Monsanto omgekocht en publiceerde de haatdragende info tegen Seralini.. Monsanto blijkt inmiddels zó verweven te zijn met wetenschappelijke tijdschriften, dat het erin slaagde, de publicatie van haar onwelgevallig, wetenschappelijke onderzoek tegen te houden. (HIER)

Maar wat als al die aluhoedjes en samenzweringsdenkers nou eens gewoon gelijk kregen..? Doordat niemand minder dan Monsanto haar manipulaties en grove smeerlapperij moet bekennen via het vrijgeven van interne stukken..?? Hoeveel bewijs hebben de critici dan nog nodig..?? De mensen die bij hoog en laag (ook hier op de site!!) roepen dat glyfosaat niet schadelijk is..!!

Fraude in wetenschappelijk onderzoek heet dat dan, maar als je miljoenen mensen infecteert met een goedje dat ernstig kankerverwekkend is (HIER), dan spreken we liever over grove smeerlapperij… Want Monsanto verkocht simpel gezegd, ‘verboden chemicaliën’ terwijl het wist van de gezondheidsrisico’s. Het bewijs daarvoor stapelt zich op dit moment weer op, waarbij in korte tijd de openbaring van interne Monsanto-documenten voor een stroom aan negatief nieuws zorgt..!.

Informatie manipuleren en vooral.. Verzwijgen..!!
Het  blijkt de producent van genetisch gemodificeerde gewassen weer informatie verzwegen heeft over gezondheids- en milieurisico’s van het smerige goedje glyfosaat.​. Het bedrijf beïnvloedde wetenschappelijk onderzoek om het beruchte bestrijdingsmiddel ‘RoundUp’, waarvan de belangrijkste component bestaat uit glyfosaat, onschuldiger te doen lijken dan het in werkelijkheid is. Deze conclusie kan keihard getrokken worden uit de documenten die uit het gigantische archief van interne Monsanto-documenten komt. Dit archief staat online, onder de naam ‘The Poison Papers’ (HIER)..! Ook het advocatenbureau dat de staat Californië vertegenwoordigt in een rechtszaak tegen Monsanto, publiceert aan de lopende band belastende documenten (HIER).

Het is vooral de onvolprezen krant The Guardian (HIER) die een ware waarheidsvinding rondom dit Amerikaanse bedrijf op gang heeft gebracht. Monsanto is minimaal 8 jaar lang doorgegaan met de productie van zeer omstreden giftige chemicaliën (polychloorbifenyl, pcb’s), terwijl het wist dat ze een risico zijn voor de gezondheid en het milieu. Formeel werden pcb’s in 1979 pas verboden, nadat uit medisch-wetenschappelijk onderzoek bleek, dat PCB’s leidden tot heftige huidaandoeningen, kanker en milieuschade. Het middel werd decennialang gebruikt als koel- en smeermiddel. Het kwam veel voor in koelkasten, verf en vlamvertragers. Monsanto was de grootste producent hiervan en bleef het tot 1977 promoten. Nu blijkt dat het bedrijf al sinds 1969 wist van de schade die pcb’s toebrachten.

Het advocatenkantoor dat Monsanto het vuur aan de schenen legt.. De Californische Officier van Justitie doet daar bovenop nóg een extra schepje. (klik voor lead)

Monsanto geeft zichzelf bloot.. Achter de schermen…!
In interne documenten van Monsanto over de schade voor het milieu door verspreiding van pcb staat te lezen: ‘Het bewijs hiervoor is onbetwistbaar. Rechtszaken zijn mogelijk en consumenten die de producten gebruiken zijn niet officieel op de hoogte gebracht van de effecten, de labels vermelden deze informatie niet.” Het interne document bood drie scenario’s voor het bedrijf: ‘niets doen’, ‘het stopzetten van de productie van pcb’s’ en ‘neem verantwoordelijkheid’. Die laatste oplossing zou betekenen dat het bedrijf haar milieuschade zou toegeven en compenserende maatregelen zou nemen.

De staat Washington voert op dit moment een rechtszaak (HIER) tegen Monsanto en naar verwachting zal het daarmee vele honderden miljoenen US$’s ophalen, misschien wel miljarden, via compensatievergoeding vanwege milieuvervuilingsovertredingen.De assistent-procureur-generaal Bill Sherman, sprak zich namens de staat Washington uit, en concludeert in The Guardian: “Op het moment dat Monsanto het publiek nog vertelde dat pcb’s veilig waren, zaten ze hun potentiële juridische aansprakelijkheid aan het onderzoeken en aan het afwegen tegen mogelijke verliezen. Het bedrijf koos uiteindelijk voor winst in plaats van gezondheid en milieuveiligheid.”

Dit bewijs van Monsanto zélf, komt de staat Washington natuurlijk goed uit en kan voor Monsanto dus uitmonden in grote schadebetalingen. In dat geval komen die op het bordje van het Duitse bedrijf Bayer, dat in mei 2017 aankondigde dat het Monsanto wilde overnemen (HIER). Een overname waarvan de Europese Commissie op 22 augustus zal laten weten of die door kan gaan. Eurocommissaris Margrethe Vestager (Mededinging) ontving meer dan een miljoen handtekeningen van bezorgde EU-burgers die zich verzetten tegen de versmelting van deze twee agrarische molochen. Als de overname zou doorgaan krijgt het gezamenlijke bedrijf méér dan een kwart van de wereldwijde zaden- en pesticidehandel in handen krijgen.

Een simpel bord wat de keiharde waarheid aantoont.. Waarom willen bedrijven als Monsanto niet dat GMOvoedsel als zodanig gelabeld mag worden.. RoundUp als kankerveroorzaker is niet vervorderlijk voor de verkoop van je koffie, koekjes of ander voedsel natuurlijk..!!

Rechtszaken en schandalen zijn alles behalve nieuw voor Monsanto. Eerder dit jaar was het RTL-Z dat de e-mails van Monsanto had onderzocht, die door de rechtbank in Californië waar Monsanto terecht staat, geopenbaard waren. Daaruit bleek al dat Monsanto heel ver ging om het schijnbare kankerverwekkende product ‘RoundUp’ aan de man te brengen. Uit de mails blijkt -precies zoals al die ‘conspiracy-denkers’ hadden gemeld, dat het bedrijf zich zeer bewust was van de giftigheid van bestrijdingsmiddel ‘​RoundUp’.!! En ook dat Monsanto via een heel sterke lobby toegang tot de markt verkregen had. En ja, daar hoort ook het manipuleren van wetenschappelijk onderzoek bij..!

Het persbureau Bloomberg (HIER) publiceerde deze week informatie, waaruit blijkt dat Monsanto academisch onderzoek naar ‘RoundUp’ jarenlang keihard heeft gemanipuleerd. Terwijl dit monstrueuze bedrijf juist al die tijd met deze ‘wetenschappelijke onderzoeken’ loopt te zwaaien, om aan te tonen dat hun producten veilig zouden zijn. Pure misleiding, leugens en regelrechte manipulaties dus. Monsanto verweert zich daarbij altijd tegen deze beschuldigingen, door te stellen dat het onafhankelijke bureaus heeft ingeschakeld voor ‘peer reviewing’.

Het zogenaamde onderzoek van het onderzoek door collega-wetenschappers; een normaal gebruik in de wetenschappelijke wereld. Maar zo blijkt via deze interne e-mails, en nu dus eens niet via de samenzweringssites, dat Monsanto’s publieke woorden 180° afwijken van deze daden..! Maar ook dit peer-review-onderzoek diende natuurlijk te worden gemanipuleerd; allemaal om de waarheid niet boven water te laten komen.

Zo werkte een hoofdonderzoeker van Monsanto samen met andere Monsanto-medewerkers aan het ‘onafhankelijk reviewen’ van eigen gedaan onderzoek over de veiligheid en de werking van RoundUp. En zo keurde de Monsanto-slager dus het eigen vlees. De wetenschappers zaten bij Monsanto in de tas, want in sommige gevallen werd op aandringen van Monsanto, de kritiek op het bedrijf afgezwakt en/of werden er na een ‘veto’ van het bedrijf aanpassingen gedaan in de rapportages.. .

De’ghost’-writer in dienst van Monsanto..

 

Lobbyist: “Je kunt gewoon een bekertje drinken van dat RoundUp’..
Tot slot laten we je graag een bijzondere video zien uit 2015, toen de eerste grotere stroming op gang kwam, tegen de ‘prachtige ontdekkingen van Monsanto… Een Monsanto-lobbyist vertelt een journalist dat het glyfosaat van Monsanto (‘Roundup’) zo veilig is, dat je er gewoon een glas van kon drinken. Als de journalist dan voorstelt dat echt te doen, ontstaat er een stevige woordenwisseling:

 

45 gedachten over “‘Conspiracy’ blijkt juist: ‘Monsanto’s leugens’….!!

 1. Heel veel ophef over giftige eitjes, oeioei, tot ver buiten de landsgrenzen. Wat zorgt de overheid toch goed voor ons hè.
  Maar over Monsanto en aanverwanten nul komma nada noppes.

  Stephanie Seneff legt loepzuiver uit dat glyfosaat heel erg lijkt op het essentiële aminozuur glycine. Maar dat dus niet is, waaraan bijvoorbeeld bepaalde darmbacteriën (het is tenslotte een pesticiede) stuk gaan, en het gooit het stofwisselingssysteem van de mens door de war.
  Dat wil zeggen, als je er te veel van binnen krijgt gedurende een langere periode. Precies wat Seralini deed. Niet stoppen met de test maar na 3 maanden geloof ik, nog even door gaan met glyfosaat voederen. Seneff legt ook de link tussen glyfosaat, darmbacteriën en autisme. Wakefield heeft het over darmbacteriën in zijn gewraakte wetenschappelijk artikel.
  https://www.westonaprice.org/health-topics/abcs-of-nutrition/folic-acid-glyphosate/
  Glyfosaat is dus allang door de mand gevallen alleen heeft het publiek natuurlijk nog nooit van Seneff gehoord en vreet zich lekker de kanker. De ‘wakkeren’ janken over vaccinaties maar de ramp is vele malen groter. Inderdaad zie het artikel boven.

  1. Koekje, velen zijn betrokken in/met onze voedselketen; de mensen die dáár betrokken zijn, zijn het ook vanuit hun menszijn. Je wil niet niet weten hoe de worstelingen en zelfperceptie dáár ook plaats vinden. Mijn link naar foodlog geldt nog steeds, verkeerd geplaatst…
   De mensen daar zijn zeer betrokken en vragen zich in essentie hetzelfde af. .
   Mensen hebben meer overeenkomsten dan verschillen, ook als het gaat om geweten…
   Ik hoop op meer vertrouwen voor wie dan ook dat vanuit oprechte betrokkenheid; en ik geloof er toevallig wel in; wantrouwen is terecht maar we moeten naar vertrouwen <3

  2. Ik word een beetje onpasselijk van je minkukelende 😉 zalvende woorden Annedinges.
   Mijn oplossing is in deze: Steun de biologische boeren!!!!!!!
   Op biologisch valt ook wel het een en ander aan te merken maar ik vind dat zij vooral mijn vertrouwen verdienen.

  3. Precies Koekje, steun wie dan oook maar met de juiste intenties. Biologisch boeren lijkt een ultima, maar is het allerminst. Zie ook daarvoor Foodlog want daar zijn de producenten ook betrokken. Biologisch is heden ten dage een misplaatst woord; het ontbeert aan echte controle; de echte controle zit trouwens bij de producenten die conform hun geweten produceren en handelen, maar ook dat is niet eenvoudig. Zie ook daarvoor de discussies op Foodlog, alles is daar open én bespreekbaar…
   In kader biologisch vind ik trouwens deze link wel http://gedachtenvoer.nl/page/de-biologische-religie.html en ook dat wat door bepaalde personen bespreekbaar gemaakt op Foodlog.
   Ik zou zeggen doe wat meer diepteonderzoek en kom dan opnieuw met je bevindingen over wat er allemaal mis is met de mensen in onze wereld…

  4. De minkukekel-overeenkomst met Stradivarius-aquarius is treffend. “Je doet het niet goed Koekje.. Doe eerst dit en kom dan terug. Dan pas ben je in staat tot..”

  5. Gelukkig mag ik nog steeds zelf bepalen wat er op mijn bordje komt en hoef mij niet te verantwoorden ten opzichte van zogenaamde diepteonderzoek fanaten.
   Raar dat leven in rurale gebieden niet meer zo gezond is als vroeger: Gevalletje diepteonderzoek 😉

  6. Koekje, wat een goede link! Dank ervoor. Als ik het mag aanvullen?
   En (dus) dít kunnen we dus zelf doen:
   “The best way to maintain adequate supplies of folate and cobalamin is to eat a strictly organic diet that is rich in fresh vegetables, seafood, eggs, and grass-fed beef and liver. Particularly good sources of folate include beef liver, spinach, black-eyed peas, asparagus, Brussels sprouts, avocado, broccoli, mustard greens, green peas and kidney beans.”

   (De beste manier om voldoende leveringen van folaat en cobalamin te behouden, is om een strikt organisch dieet te eten dat rijk is aan:
   -verse groenten, zeevruchten, eieren en
   -grasgevoederd rundvlees en lever.

   Bijzonder goede bronnen van folaat zijn (N.b. Folaat komt van Folium (blad), dus uit bladgroente.)
   -rundvleeslever, spinazie,
   -zwartoogse erwten (zwarte bonen kouseband?),
   -asperges, spruitjes, avocado,
   -broccoli, mosterdgroen, groene erwten en nierbonen.

   Bron: https://www.westonaprice.org/health-topics/abcs-of-nutrition/folic-acid-glyphosate/
   Kortom, goed eten en drinken en foute e-nummers vermijden is erg gezond.

 2. Koekje , ik zou je willen aanraden om foodlog.nl eens te bezoeken…
  Daar concerseren mensen met elkaar die in de branche zelf actief zijn.
  Hopelijk geeft dat een meer genuanceerd beeld; echter niet minder verontrustend.
  Ga naar de bron van betrokken mensen in deze voedseltak en zie ook hoe daar de discussie wordt gevoerd…

  1. Mafkees? Koekje volgens mij ben je zelf nogal een mafkees nadat ik je een link geef waar in en outsiders met elkaar uitwisselen wat in de voedselbranche aan de hand is. Ik zou zeggen bekijk het blog wat nader en inderdaad en uiteraard wordt daar uiteraard glyfosaat besproken, wat is jouw mening erover na uitgebreidde bestudering van de problematiek?
   Zuerpieten, die mensen die verantwoordelijk zijn voor onze voedselproductie? En dat geloof jij? Nogmaals het blog staat vol met vele, vele discussies; bestudeer eerst dat maar en kom dan met een oordeel…

  2. Mijn ‘mafkees’ sloeg op het feit dat je niet even de moeite nam een concrete link te geven. En ja, ik kende foodlog al. Logisch dat je wel kritisch mag zijn over je eigen bedrijfstak, maar ook weer niet te kritisch.

  1. Wat WEL voor iedereen simpel te controleren, en te begrijpen, is; Er zijn maar weinig zaken die opgeteld zo`n perfect mooi getal geven. Maar dat is (geheel toevallig natuurlijk) wel hetgene wat zowel MONSANTO als JERUZALEM gemeen hebben….

 3. Monsanto is de Devil in disguise.. Tik de dag.. met een eitje!??
  het zijn niet allen de eieren maar ook de kippetjes en de cakes en allerlei produkten die ei bevatten!
  Round Up is een duivel van groot formaat en het zit al in alles.. helaas..
  we moeten dit stoppen, de eieren uit Nederland zijn opeens de gifeieren die zelfs tot in China worden opgemerkt… mensen WAKKER WORDEN, er is meer aan de knikker en het zit in Brussel die de HOER is van DC washing Tonnen, die wit wast uit bloedgeld, maakt hun niets uit hoor hoe ze het doen maar we worden wel gelukkig WAKKER gemaakt door sites als deze! Hulde aan Guido!!

  1. Ik heb duizenden Nederlanders gesproken in mijn hele leven en ze waren in enkel zichzelf geintereseerd. Komt straks een hele grote plutonium wolk over dit land waaien die jullie allemaal vluchtelingen gaat maken. Je kan bij Putin terecht. Dat is de prijs voor een corrupte elite. Ik zie 1 grote exodus richting Rusland voor schoon drink water en voedsel en een nieuw thuisland.

  2. Thucydides…
   heb jij dit scenario zelf bedacht?
   Bah…mensen bang maken…met jouw gedachtengang…
   Dit komt beslist niet uit een gezonde Bron…

   Amen, liefde voor al dat is

  3. Thucydides 3.1 :
   Een aanval met atoomwapens is inderdaad niet uitgesloten :
   http://www.newsweek.com/russia-politician-nuclear-weapons-us-nato-crimea-617613
   met citaat :
   “A veteran Russian politician has suggested that Moscow could resort to nuclear arms to defend the nation if forces led by the U.S. or NATO moved against the Crimean Peninsula or eastern Ukraine.
   Vyacheslav Alekseyevich Nikonov, a member of Russia’s lower house of parliament and a political scientist involved with Russian politics since the 1970s, told attendees of the 2017 GLOBSEC Bratislava Global Security Forum in Slovakia on Sunday that Russian forces would need to utilize some form of nuclear warfare to deter U.S. or NATO forces from invading Russia should they decide to enter Crimea or eastern Ukraine.”
   Rekening gehouden met de oplopende spanningen op tal van plaatsen en wetende dat de Deepstate in de USA absoluut een oorlog wil, durf ik niets uitsluiten.
   Anderen hopen dan weer op een Russische bevrijding :
   https://de.sputniknews.com/politik/20170815317029990-russland-westgrenze-panzer-uebung/
   met commentaar van de moderator van Hartgeld :
   Rusland – Neu: 2017-08-15:
   [14:15] Sputnik: Russland alarmiert Erste Panzerarmee vor Westgrenze
   Das russische Militär hat im Westen des Landes einen Übungsalarm ausgelöst: Die Einheiten der 1. Panzerarmee wurden alarmiert, um großräumige Verteidigung zu trainieren.
   “Das könnte auch eine Mobilisierung unserer Retter sein.WE. ”
   Met wat er zich momenteel afspeelt in de USA en vooral in Washington waar de Deepstate Trump wil verwijderen op welke manier dan ook, is alles mogelijk.

  4. Marie Anne

   300 jaar massmoorden door een DOODSCULT. How zou dat ooit goed kunnen eindigen? Leg mij dat eens uit! Ze zijn niet op tijd uit zichzelf gestopt. Ze gaan nog elke dag door! Dat gaat niet goed eindigen. Weten ze zelf ook donders goed. Ze hebben geen zelf-controle deze inferieure mensen. En ze zijn heel erg dom. Begrijpen pas iets als ze zelf een bom op hun kop krijgen.

   Ik weet al minstens 2 jaar voor 100.0% zeker dat Londen wordt vernietigd met thermonucleaire wapens. En de fallout gaat over Nederland waaien. Meeste komt in Zweden terecht.

  5. wonderen bestaan…
   en een wonder is een correctie:
   in bewustzijn…want dat hebben zij ook, die mensen die jij inferrieur noemt…
   dat zijn ze in zekere zin…psychopaten, ook wel genoemd…
   ben er zeker van dat het tij keert….
   ergens diep in mijn hart…
   mooie dag weer!

   namaste

 4. Monsanto is geen alleenstaand geval. Het is een deel van de NWO :
  http://new.euro-med.dk/20150526-nwo-weapon-monsanto-most-evil-corporation-of-the-world-governs-us-government-and-with-the-ttip-our-food-and-health.php
  met citaten :
  “………Monsanto is a Rockefeller NWO product and is to get a monopoly on food on the world market, to strip us and to strangle any resistance to the world communism of the NWO, Agenda 21,.Monsanto is a weapon of the NWO against humanity…”
  Van belang zijn hier ook de woorden van H. Kissinger :
  “Like Henry Kissinger said in 1974, food is a weapon against people who do not comply with the commands the NWO…”

 5. Na slechts 1 generatie is ons voedsel een product geworden waarmee gesjoemeld mag worden; ben zelf opgegroeid op de buiten met kippen, konijnen, groenten en fruit ( onbespoten), bessen, kruiden….gelukkig zijn er inspanningen, misschien kleinschalig maar het werkt: de vierkante-meter-tuin ( en boeken), VELT, Natuurpunt, pluktuinen ( bio), samentuinieren, volkstuinen (die veel volk aantrekken, ook jongeren); misschien als de omstandigheden erger worden zal men misschien zelf in actie komen. Scholen zouden een onderdeel moeten zijn van een samenleving: kweken, planten, zaaien, verzorgen van bloemen, planten, kruiden vanaf heel jonge leeftijd: de natuur als basis van leven. Ook Céline Alvarez ( lerares en taalkundige) pleit hiervoor in onderwijs.

  1. Mieke,
   Ik ben het helemaal met je eens, maar, de natuur heeft in de geest van deze generatie een vieze bijklank gekregen, een bijklank die het trouwens al eeuwen had: Men (de elite) hield niet zo van Autarkisme, ze wilden liever slaven dan vrije mensen. Stel je voor dat mensen onafhankelijk worden van die elite.
   Persoonlijk had ik ook een volkstuin, maar de pret ging er al gauw af toen mijn kinderen op school uitgelachen werden omdat ze mij hielpen op de tuin.
   Scholen zijn juist het verderf zelf. de kinderen leren veel maar niet om werkelijk voor zichzelf te zorgen, onafhankelijk van de winkel.
   De wortel van het kwaad zit ‘m in misschien het gegeven dat sommige luiden denken dat de aarde van hen is, van hen alleen, dat staat immers op papier, dat hebben ze wettelijk zo geregeld.

   En dan heb ik het niet over kleine grondbezitters, maar over mensen die met hun familie duizenden en duizenden hectaren grond bezitten.

   En aangezien die grote jongens en meisjes de scepter zwaaien (ook op de scholen) is het logisch dat er weinig van de grond komt voor de ‘gewone’ mens.

  1. hoi Henk, dat is precies wat ik ook al denk, de stok achter de deur zeg maar, want ze schijten in hun broek nu steeds meer en meer mensen chemtrails op merken!
   ( behalve diegene die de godganse dag met hun hoofd gebogen zitten en lopen voor hun ” vleesboek” ), maar … gelukkig zijn er meer en meer mensen die die ananas even op zij leggen om de blik naar boven te richten en zien wat er wordt uitgesproeit boven ons hoofd en lijf!

   Dus.. Het zou zo maar kunnen dat Monsanto hier en in Belgie flink veel geld heeft uitgegeven aan omkoperij om de eieren lekker te verneuken, zelf heb ik met Blije kip contact gehad, echt een super eerlijk gesprek, en daar wist men bijna niets over roundup en aanhangsels, wel konden ze me vertellen dat ze geen ” gebruik ” van Chickfriend sinds januari 2017 hebben gemaakt.. ik geloof het, maar ook niet haha
   Er is iets vies mis in nederland momenteel met de agrarische sector en de boeren zijn echt de dupe van de vieze praktijken die er plaats vinden onder het oog van de overheid! Die denken echt, maar dan ook, met echt alles weg te komen.. mevrouw schippers denkt dat we haar woorden zomaar geloven alweer, noooooooooooiiiiitttt !!!

   Het drinkwater zal de volgende stap zijn ( is al aan de gang ) zelf drink ik al 30 jaar geen kraantjeswater meer, toen ik ooit las medio 1989/1990 dat er borstelwormen en allerlei medicijnafval en nog meer troep in kraanwater zit, heb ik de beslissing genomen om dat nooit meer te drinken dus bronwater ( tikt best wel aan overigens in de huishoudbeurs maar dat is voor het gemoed dan wel dubbel de feiten waar), nederland heeft 1 van de beste waterkwaliteiten.. en dat met zo een waterkoning… allemaal 1 pot NAT !! Letterlijk en figuurlijk.

   Monsanto wil niets liever als de gewone boer uitroeien, vooral de bioboer mag de cholera krijgen van Monsanto, zodat ze met hun gemanipuleerde zooi verder en verder ons de strot in duwen.. net als de verdragen en referenda die we hebben tegen gestemd, toch is het er allemaal g e k o m e n .. en rararara door wie.. ?!

   Dit stinkt, net als ALLES wat er wordt uitgebroeit in den haag, ze weten achteraf ” van niks ” maar hebben de omkooppoen al lang in the pocket!

   Gelukkig zijn er sites zo als deze van Guido ( topwebsite al jaren!!!) en uiteraard Martin Vrijland en een paar andere die het aandurven om met ECHTE feiten te komen!

  2. Luna, geloof jij in het BIO voedsel in Nederland geproduseerd, in een compleet vervuilde omgeving (water,lucht) kun je geen BIO groente of wat dan ook produseren, het grond water is zwaar belast met allerlei chemies afval, en over de in te ademen lucht hoeven we het niet te hebben, je reinste nano deeltjes, Jenne

  3. nou nee niet opzettelijk, maar alles is gewoon te vies om te eten, als je een kip koopt, en snijd hem in stukken, is je keuken besmet, behoor je alles met chloor te ontsmetten, anders gaat het een Eigen leven leiden, en besmet de hele boel.
   De visite uit Nederland mogen zelf hun groente oogsten in onze moestuin, de grote vlees tomaten, rijp geplukt, eerst alles wassen in water met een scheutje azijn, zo hoort dit, geleerd van een oude Kabijlse dame, zij hete Nafta, bijna 100 geworden, en dan het commentaar, ja heb ik nog nooit geproeft wat heerlijk die tomaten, dan een verse gazpacho met comcommer, groente verse, op het houtskool vuurtje brasseren, vlees is niet nodig, handje verse sardines in het nog na gloeiende vuurtje, glaasje mooie wijn, mijn liefje wat wil je nog meer. Jenne

 6. ik volg al jaren foodlog en vind het eerlijk gezegd erg marketing georienteerde website, om te kijken waarop mensen reageren. Ik ben afgehaakt toen er een zogenaamde reclame voor een gezond ontbijt gepubliceerd werd, en ” men ” zich afvroeg welk bedrijf zo’n goede video maakte om gezond te eten. In een flits zag ik iets roze in lmjn ooghoek op ong sec 28. Na een paar keer terug kijken wist ik de video precies te stoppen, waarbij er een knal roze pakje lag naast het bord met de woorden strawberries lays. Ik gaf dat als commentaar en mijn antwoord werd verwijderd.
  Marketing door middel van mind control… bah!
  Natuurlijk wordt er met bio ook geknoeid; maar ik denk dat 98 % van de bio boeren vanuit hun hart werken om gezonde producten op de markt te brengen met respect voor mensense, dieren en onze planeet, dat kunnen we van montsanto niet zeggen. GGoede links antisoof en Koekje, bedankt!

  1. Kitty, ik volg ook al jaren foodlog, volgens mij een gerespecteerde site die geen enkele discussie uit de weg gaat. Jij bent ergens op afgeknapt, misschien je een link geven waar die reclame plaatsvond. Ik heb gegoogeld maar het niet gevonden 😉
   Lijkt me dat je niet op een eenmalige verschijning van een roze pakje moet afknappen; volgens mij doet foodlog meer dan theater 😉
   Overal wordt mee geknoeid, dat zit in alle mensen die willen knoeien om beter te worden dan ze zijn. Volgens mij een belangrijk onderwerp op wtk. Wat is waarheid, wat is liegen?
   Ik ben ook van mening dat er veel geknoeid wordt, desondanks ben ik van mening dat vele mensen het hart op de juiste plek hebben en zeker het goede willen voor ons allemaal. Laten we het daarover eens hebben en elkaar voor volwaardig aanzien, met inbegrip van jarenlange opleiding en expertise. Levenswijsheid gaat ook over jaren…

 7. ik volg al jaren foodlog, (maar ik vind foodwatch en waterwatch beter) en foodlog zie ik eerlijk gezegd als een erg marketing georienteerde website, om te kijken waarop mensen reageren. Ik ben afgehaakt toen er een zogenaamde reclame voor een gezond ontbijt gepubliceerd werd, en ” men ” zich afvroeg welk bedrijf zo’n goede video maakte om gezond te eten. In een flits zag ik iets roze in mjn ooghoek op ong sec 28. Na een paar keer terug kijken wist ik de video precies te stoppen, waarbij er een knal roze pakje lag naast het bord met de woorden strawberries lays. Ik gaf dat als commentaar en mijn antwoord werd verwijderd.
  Marketing door middel van mind control… bah!
  Natuurlijk en helaas wordt er met bio ook geknoeid; maar ik denk dat 98 % van de bio boeren vanuit hun hart werken om gezonde producten op de markt te brengen met respect voor mensen, dieren en onze planeet, dat kunnen we van montsanto niet zeggen. Goede links antisoof en Koekje, bedankt!

 8. Beste mensen, had een kleine discussie met Guido.J. over de biologische oorlogs voering, heb sterk het vermoeden dat wij steeds de verkeerde kant opkijken.
  Veteranstoday.com Pentagon’s bomb to target Russia, Iran and China, ze hebben meer als 400 Labaratoiria aan de grenzen van boven genoemde landen staan.
  Duidelijk artikel, beetje huiverings wekkend, onvoorstelbaar, dat er van dit soort mensen bestaan,
  blijkt dat Spaanse griep 23 millioen Europeanen aan gestorven, een entings foutje was van het USA leger, lees dan begrijp je hoeveel waarde onze levens hebben 0,0
  Guido.J. ter aanvulling Colloidal Silver Kills EBOLA.
  Groet Jenne

  1. Jenne 1.0 Ik kan hier wel in mee komen. Ik vraag mij soms ook af waar de journalistiek blijft als het om belangrijke nieuwsgaring gaat. De media in Europa heeft namelijk nauwelijks melding gemaakt van de toenemende uitbraken van gevaarlijke ziekten in Oekraïne.
   Het probleem in dat land heeft catastrofistische proporties aangenomen.
   In de stad Izmail (de regio Odessa) was in de zomer van 2016 een uitbraak van een mysterieuze darminfectie (hepatis A) en met name kinderen werden bijzonder hard getroffen. Meer dan 400 kinderen werden opgenomen in het ziekenhuis binnen een tijdsbestek van 24 uur. Vervolgens werd het water van openbare netwerken gedesinfecteerd met een “veilige” dosis chloor en er werd gevaccineerd. Het was een nationale ramp. De oorzaak van de uitbraak is nog niet geïdentificeerd. In datzelfde jaar werd Oekraïne getroffen door een bizarre epidemie van de Mexicaanse griep (varkens griep), wat leidt tot SARS met uiteindelijk 155 doden. Ook was er een 6 maanden ban voor de export van kippen (vogelgriep) en er was een een onverklaarbare epidemie van botulisme en omdat de medische instellingen geen antigif beschikbaar hadden, zijn enkele tientallen Oekraïense burgers na martelende pijn gestorven.
   Het ziet er niet uit dat Europa of Oekraïne een onderzoek gelast om de bronnen van deze infecties te vinden.
   Bedenkelijk is dat In augustus 2005 het Oekraïense ministerie van Volksgezondheid en het Amerikaanse ministerie van Defensie een “Overeenkomst betreffende samenwerking op het gebied van de preventie van de proliferatie of Technology, Pathogens en expertise die kunnen worden gebruikt in de ontwikkeling van biologische wapens.” hebben getekend.
   bron: http://tinyurl.com/y6uk55nm

  2. Chavera,

   de pseudo positieve sites zijn ook niet echt behulpzaam, bij het er op wijzen waar het echte gevaar schuilt voor onze samenleving, volwassen mensen blijven zalfende taal uitslaan van liefde uit het hart geboren, in plaats van te wijzen waar op te letten, en voorzorgen te treffen, en in de réaliteit te gaan staan, onze wereld is er een van chaotische psychoten, maar in die chaos valt toch een richtlijn en doel te herkennen, die van de vernieteging van een deel van de mensheid. Jenne

 9. Beste mensen, de media en ook het internet is één groot rookgordijn, de werkelijkheid wordt constant verbloemd.
  BIO eten bestaat niet, in een wereld waar het oppervlakte water en de atmosfere zwaar vervuild zijn.
  De in te ademen lucht zit vol NANO deeltjes zo ook het water, economisch gezien is dit niet op te lossen, dus gaan veel Nederlanders dood aan kankers met een goed gevulde portefeuille.
  Ja esoterisch gezien, hoe bedoel je, ben je gek geworden, het gaat hier om de dagelijkse réaliteit, niks cosmisch of andere lulkoek, van liefde uit het hart en so on, overleven hebben we het over, we staan hoogst waarschijnlijk voor een WWIII die het einde zal betekenen van ons de mensen, we worden dagelijks vergifticht en onze kinderen vol chemische cocktails gespoten,
  is dit niet voldoende om wakker te worden, en op te staan, Jenne

 10. Beste mensen, verder al die Ghuru’s en geestelijke beterweters, nemen ons constant bij de neus, ze hebben stuk voor stuk hun Eigen geheime agenda, gebruiken ons als springplank, groet Jenne

 11. Sommige mensen worden depressief van het drinken van wijn, vooral de Franse wijnen waar vaak veel pesticiden in blijken te zitten. En dat heeft dan weer z´n weerslag waar de gedachten op gericht worden en trekt vervolgens labiele mensen weer mee in een dergelijk patroon.

  1. Franse wijnen zijn heel onderscheidelijk, zo als met alle producten, als je niet weet waar je het overhebt, kun je beter je mond houden.
   Als je reactie op mij gedoeld is, kan ik je mededelen, geen depressief type te zijn, meer een vechter, en alleen hele mooie goede wijnen drink, en dan nog met mate, groet uit het zeer warme zuiden, Jenne

  2. Is een jaarlijks terug kerend verhaal, Nederland is het vuilnisvat van het Europese voedsel, goedkoop en nog goedkoper, wat ze in Nederland eten en drinken mag eigenlijk niet de naam van menselijk voedsel meer hebben, en dit geeft natuurlijk repercussies, van daar ook de wartaal uitslaan zo als jij, waar je waarschijnlijk geen eens erg in hebt, lekker in vervuilde noordzee dobberen, ja doe je best, groet Jenne

  3. Ik bedoel maar…. hoe fout kunnen je gedachten zijn als je wat informatie op Internet aan elkaar koppelt. Heb ik ergens gezegd dat het de Noordzee zou zijn? (had je zelf ook kunnen bedenken met 35 graden info….).

   En voor zover ik al in NL wijn drink, komt deze meestal uit Duitsland.

   Nou veel depressie plezier over NL verder, je hebt het blijkbaar nodig 🙂

  4. Jij bedoeld dat witte vocht wat aan gelengd wordt met Glycol antivries, Duitse wijn dus !

  5. Wat weet jij nou eigenlijk van wijn af, buiten dat je wel eens wat flessen in supermarkt heb zien staan.
   =cafépraat verwijderd=

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.