Advertentie

The Aflockalypse: dierensterfte! Wat is dit..?!


The Aflockalypse..

Dierensterfte over de hele wereld.

Van dode vis in Florida tot dode zwermen vogels in Zweden, wat is hier aan de hand?

x

Het is uiterst mysterieus en tegelijkertijd op het huiveringwekkende af. Wat begon met de raadselachtige vogelsterfte op Nieuwjaarsdag in Arkansas, waarbij een zwerm vogels dood uit de lucht viel, is tot vanochtend nog aan de gang. En heeft daarbij een omvang bereikt, waarvan je je afvraagt waar het héén gaat!

Dit is de wereldkaart, waarop de inmiddels bekende gevallen zijn opgetekend:

Locatiekaart met de mysterieuze dierensterfte in de VS, Nieuw Zeeland, Zweden, Engeland en Brazilië

Dit is het lijstje tot nu toe:

 • Duizenden vissen drijven rond in Florida na een koudegolf
 • 200 vogels zijn dood gevonden naast een viaduct in Texas
 • 50 dode spreeuwen dood gevonden in een stadstraat in Zweden
 • 100 ton sardientjes en andere vissoorten spoelen aan op de Braziliaanse kust
 • En in Groot Britannië worden zo’n 40,000 duivelskrabben op het strand gevonden.
 • 450 roodvleugel merels, spreeuwen en andere vogels langs ’n snelweg in Baton Rouge, Louisiana
 • 3,000 merels op daken en wegen in het kleine plaatsje Beebe, Arkansas
 • Duizenden drumvissen worden gevonden op een 30 km lange oever van de Arkansas River
 • 10.000 den kleine visjes spoelen aan in Chesapeake Bay, Maryland
 • Duizenden dode vissen drijven in een kreek in het warme Florida
 • Honderden ‘snappers’ (vis) worden dood gevonden in Nieuw Zeeland

Steeds meer dieren worden dood gevonden, nu de mysterieuze dierensterfte onder vissen en vogels tot een wereldwijd fenomeen is geworden.

De laatste -onafhankelijke- incidenten gaven 1000-den dode vissen te zien die dood ronddrijven in een creek in Florida. Terwijl in Texas 200 dode vogels worden gevonden, uit de lucht gevallen, zo lijkt het, naast een viaduct. Experts zijn nog steeds druk doende met het uitzoeken van tests op de 50 kauwtjes die dood op straat gevonden werden in Falköping in Zweden. Het lijkt te passen in het patroon van vogels die dood neervallen, direct uit hun vlucht. Hetzelfde beeld bij al deze vogelsterftes.

Volgens Zweedse experts zou het kunnen zijn dat het een combinatie zou kunnen zijn van de effecten van nieuwjaarsvuurwerk en de schaarste aan voedsel, waardoor de dieren slecht gevoed waren en dus zwak. Maar zij vinden het moeilijk om hier een vaste conclusie aan te verbinden. Veel dieren zijn ook doodgegaan van stress, doordat ze werden overreden door auto’s, nadat ze op de weg terecht kwamen, volledig gedesoriënteerd.

2 Dode vogels die met een paar dagen tussentijd ‘uit de lucht’ vielen. Hier is het in Louisiana (VS)

Maar wetenschappers staan helemaal voor een raadsel door het aanspoelen van maar liefst 1000 ton sardienen, meervallen en andere soorten, nabij de Braziliaanse kust nabij Paranagua. Meer meldingen van het aanspoelen van dode vis komen uit Nieuw Zeeland, terwijl in Engeland de karkassen van naar schatting 40.000 duivelskrabben aanspoelden aan de kusten van Kent.

Honderden dode roodborstjes en spreeuwen zijn gevonden in achtertuinen van bewoners in Gilbertsville in Kentucky (VS) en naar schatting zijn zo’n 2 miljoen dode vissen aangespoeld in Chesapeake Bay, Maryland.

Ook daar spreekt met over oorzaken die uiteenlopen van vuurwerkeffecten, donder en bliksem, extreem koud weer, parasieten en zelfs over vergiftiging wordt gesproken. Over het hele internet wordt het onderwerp door veel mensen op een eigen wijze geïnterpreteerd. Daar wordt veel gesproken over geheime overheidsexperimenten (HAARP?) en de eerste tekenen van een glorend Armageddon, dat zich aan het einde van de Maya-kalender zou voltrekken..

Duizenden dode vissen drijven rond in een kreek in Florida

De resultaten van de vele tests die zijn uitgevoerd op de dode dieren, zullen pas over enkele weken een mogelijk definitief uitsluitsel geven, maar dan waarschijnlijk veel meer dát wat het NIET IS, dan wat wel de oorzaak is van deze dierensterfte.

Duizenden Braziliaanse vissers moeten zien rond te komen, nu hun bron van inkomsten is afgesloten, nadat de overheid maatregelen rondom het verbod op visvangst, vishandel en visconsumptie af heeft gekondigd. Dit nadat massale vissterfte werd ontdekt in de plaatsen Paranaguá, Antonina en Guaraqueçaba, Pontal do Paraná.

Volgens experts is het mogelijk dat een olielek of het koude weer de oorzaak achter de vissterfte vormt. Edmir Manoel Ferreira, is de voorzitter van de Vissersfederatie van de Visserkolonie in Parana, en hij zegt dat de dode vissen sinds vorige week donderdag zijn ontdekt. “Op donderdag begonnen we dode vis te vangen, waarbij één vissersgemeenschap al melding maakte van het moeten begraven van 15 ton vis alleen al.. We maken hier een bijzonder droevige situatie mee aan de kust”.

Dode krabben in Palm Bay – Margate

Dode vissen zijn als proefmonsters opgestuurd naar het Centrum voor Marinestudies aan de ‘Federale Universiteit do Parana’.

Na een week van koud weer, dreef een groot aantal dode, rottende vissen rond in Spruce Creek, Florida. Het gaat om veel verschillende soorten vis, die aanspoelt in een bocht van de kreek, door de stevige wind.

Er zijn ook 200 dode vogels gevonden nabij een viaduct over Lake O’ the Pines in Big Cypress Creek, Texas. Sommige experts menen dat de dieren zijn doodgereden door passerend verkeer, doordat ze over het warme asfalt liepen. Ook het koude weer in Groot Brittanië krijgt de schuld van de ca. 40.000 dode krabben die zijn aangespoeld op de kusten van Thanet, Kent.

Ook vorig jaar heeft heeft een overheidsdienst voor milieu een onderzoek laten uitvoeren naar de mysterieuze dood van krab, omdat men toen dacht aan een mysterieus virus, maar concludeerde uiteindelijk dat de oorzaak lag in het koude weer..  Volgens Tony Childs, Kust Project Manager in Thanet was er vorig jaar al een dip opgetreden in de krabpopulatie, maar men had niet verwacht dat er zoveel dode dieren zouden kunnen aanspoelen.

“Zoals het in de hele levenscirkel gaat in de natuur, zo verwachten we dat de meeuwen snel hun werk zullen doen, bij het opruimen van deze berg krabben. En we zijn ervan overtuigd dat de krabbenstand zich weer snel zal herstellen na deze ramp”, aldus Tony Childs.

In Arkansas geven experts het vuurwerk van nieuwjaarsnacht de schuld van de vogelsterfte. En in Baton Rouge, Louisiana krijgen de stroomdraden van hoogspanningsmasten de schuld van de vogelsterfte die daar optrad onder vogels die langs een snelweg werden gevonden. De vogels zouden door de stroomdraden zijn gedesoriënteerd. 50 Vogels werden namelijk gevonden op zo’n 10 meten van een stroomleiding naast de Louisiana Highway 1. En een andere groep werd gevonden in de lengterichting van een stroomkabel die via een hoogspanningsmast over deze highway loopt, zo’n 400 meter verderop.

Dan Cristol is hoogleraar biologie en mede-oprichter van het ‘ Institute for Integrative Bird Behavior Studies’ en volgens hem zouden de vogels dan uit hun slaapplaatsen gedesoriënteerd moeten zijn weggevlogen vóórdat ze de hoogspanningskabels hebben geraakt. “Want deze vogels raken niet zomaar de hoogspanningskabels” aldus de professor.

In Beebe Arkansas zijn veel dode vogels op nieuwjaarsdag opgeruimd, waarbij veel mensen het koude weer de schuld geven en anderen spreken over gedesoriënteerde vogels. Experts zeggen dat ook het nieuwjaarsvuurwerk aan deze desoriëntatie kan hebben bijgedragen, waarbij de bange vogels veel lager dan normaal zijn gaan vliegen en tegen staande objecten zijn aangevlogen, zoals auto’s en huizen.

Karen Rowe is een  ornitholoog bij de ‘Arkansas Wild en Vis Commissie’ en zegt dat de merels op dakhoogte hebben gevlogen in plaats van op ‘boomtophoogte’…  “Merels hebben een slecht zicht en ze zijn waarschijnlijk op allerlei vaste objecten gevlogen.”

Ambtenaren van wildzorg in Arkansas als in Louisiana hebben karkassen opgestuurd naar onderzoekers van het ‘National Wildlife Health Center’ in Madison, Wisconsin en naar de ‘University of Georgia’. Het was in 1999 in het Noorden van Louisiana, dat meerdere duizenden vogels ook dood uit de lucht vielen en volledig verdwaasd rondliepen voordat ze stierven. De diagnose die toen na 5 maanden werd gesteld, na uitgebreid onderzoek, gaf een E-colli-bacterie- infectie aan in de holtes van schedels van de vogels.

Op zo’n 150 kilometer van het plaatsje Beebe, aan de Arkansas Rivier, zijn zo’n 100.000 drumvissen dood aangespoeld. En volgens overheids-mensen is er geen enkel verband tussen de sterfte van de vogels en deze vissen. Het lijkt erop dat deze vissen het slachtoffer zijn geworden van een ziekte, omdat het gaat om één soort vis..! Hun dood wordt toegeschreven aan het extreem koude weer en het ijskoude water.

Professor Dan Cristol (klik voor lead)

Een andere verklaring zou kunnen liggen in de zware onweersbuien die hebben plaatsgevonden en mogelijk deze scholen vissen hebben gedesoriënteerd.

Een virus? Het mysterie blijft..!
Volgens de genoemde professor Dan Cristol, biologieprofessor, kloppen geen van alle verklaringen. Ook de hoogspanningsdraden doet hij uiteindelijk af als een fabeltje. “Want de vogels hebben al lang geleerd die te vermijden. Bovendien bleek slechts een klein deel van de dode vogels in Lousiana tekenen te vertonen die daarop zouden kunnen wijzen.”

En ook het vuurwerk lijkt hem geen reden: “Tenzij iemand zo’n slaapplaats van vogels opzettelijk en gericht met vuurpijlen gaat bestoken, zodat de vogels letterlijk zouden worden opblazen”. Wat dan wel? Cristol sluit een wereldwijd virus niet uit.

Er is onderzoek nodig om een begin te maken met een goede verklaring voor deze mysterieuze sterfte onder dieren over de hele wereld. Wordt vervolgd..

Een groene rivier..?

Het felgroen gekleurde riviertje in Goldstream Provincial Park Vancouver Island Canada

En dan is er nog het verhaal van de felgroene rivier’.. Het lijkt wel een kinderboek. Spannend is het zeker. Het werd ontdekt toen natuurliefhebbers verbijsterd waren toen zij onlangs langs een riviertje liepen in het Goldstream Provincial Park in Vancouver Island, Canada.
Om de een of andere reden was het water van het riviertje volledig felgroen gekleurd. (foto). Deze bizarre kleuring van het water duurde ongeveer één uur, waarna de groene kleur langzaam terugzakte totdat het riviertje weer zijn natuurlijke, oorspronkelijke kleur aannam..

De rivier zit normaal vol met zalm en aan de oevers nestelen visarenden en ander wild heeft er zijn thuisplaats. Het ministerie voor milieuzaken is begonnen met een onderzoek, nadat er watermonsters waren genomen voor analyse. Naar het idee van dit ministerie, hoewel dit niet is bevestigd, zou het kunnen zijn dat iemand een praktical joke heeft uitgehaald en het water heeft gekleurd met een kleurstof.
x\\

124 gedachten over “The Aflockalypse: dierensterfte! Wat is dit..?!

 1. De oorzaken die genoemd worden lijken mij zeer onwaarschijnlijk, zeker als het op zo n grote schaal gebeurd op zoveel plaatsen in dezelfde periode.
  Zou het dan toch met de komende veranderingen te maken hebben; maya kalender….vind t erg spannend allemaal maar ook wel erg verontrustend.

 2. Dat er duizenden vissen in America sterven is vaker het geval. Kennelijk is het een veel voorkomend verschijnsel door vervuilingen van rivieren. Deze rivieren lozen hun zuurstofarme chemische water in de oceaan en als de stroming dan “goed” staat heb je zo een paar duizend dode vissen.
  Een deel van de verklaring zou de BP ramp met corexit en de Golfstroom kunnen zijn. Golf stroom maar daar verklaar je nog niet alles mee.

  1. @Dirk
   Ik heb me er nog niet erg in verdiept maar hoezo zou de golframp en het gebruik daarbij van (o.a.?) corexit niet alles kunnen verklaren?
   Zoals je je wellicht herinnert werd er toentertijd al gewaarschuwd voor giftige wolken die zouden kunnen ontstaan

   Mijn eerste gedachte was overigens meteen HAARP (of iets soorgelijks) en daar gaat ook nu nog mijn voorkeur naar uit

   De gemelde interne bloedingen zouden door deze beide zaken veroorzaakt kunnen zijn (maar als de meldingen van totaal verpulverde ingewanden bij een gedeelte van de vogels waar blijken te zijn dan zal het naar mijn idee toch vrij zeker HAARP of een ander energiewapen moeten zijn)

  2. Well… ik probeer eigenlijk alleen de vis sterfte te verklaren. Vervuilde rivieren, Golfstroom en Corexit. De volgelsterfte zou dan alleen in de gebieden met de giftige dampen moeten plaatsvinden. De voglesterfte die wij nu zien kan echter nooit aan Corexit gekoppeld worden aangezien giftige dampen niet zo precies zijn als deze gemelde gevallen. Een giftige damp verplaatst zich zoals we in Moerdijk gezien hebben met de wind en “raakt” alles op zijn pad. Deze gevallen zijn geisoleerd en met een radius van 1 tot ca. 3 kilometer. De beestjes zijn van binnen compleet vernield en van buiten schijnbaar intact. Aangezien mijn kennis van HAARP niet verder gaat dan wat vluchtige filmpjes en artikelen weet ik niet genoeg om deze zaken te linken maar als ik alle andere opties bekijk zou het misschien toch de meest “logische” verklaring zijn.
   De laatste optie die me te binnen schiet en ik jullie niet wil onthouden komt uit de film Signs waar een vogel in botsing lijkt te zijn geweest met een machnetisch veld van een “ufo” en dood naar beneden valt.

  3. Inderdaad, als er in de tussenliggende gebieden helemaal geen vogels uit de lucht zijn gevallen dan zou de wind wel erg raar gestaan moeten hebben om corexit de schuld van die vogels te geven

   Maar is het al ergens bevestigd dat die vogels hun ingewanden helemaal aan gort zijn?
   Ik heb dat zelf alleen nog maar ‘van horen zeggen’ maar als dat inderdaad zo is dan is het wat mij betreft (met een redelijke basiskennis over HAARP) toch wel meer dan 95% zeker dat dat, of iets soortgelijks, het is

  4. @ Hashasin

   Je zegt: ‘als er in de tussenliggende gebieden helemaal geen vogels uit de lucht zijn gevallen dan zou de wind wel erg raar gestaan moeten hebben’

   Vind ik ook vreemd. Maar ik vond het vroeger en ook nu nog vreemd dat ballonnen opgelaten tijdens ballonnenwedstrijden op plaatsen ver van elkaar werden gevonden. (Je kent die dingen wel met zo’n labeltje eraan) Wie het verste kwam had gewonnen. In de tussenliggende gebieden geen ballonnen gemeld, of lag dit aan het niet-melden?
   Ik neig nog naar geen enkele theorie, maar windstromingen zijn volgens mij moeilijk in kaart te brengen. Slechts de hoofdstromen weten meteorologen iets over te zeggen. Alles wat daar vandaan- of tussendoor dwarrelt is nog te weinig over bekend getuige , m’n ballonnetjes-voorbeeld.

  5. @Wattenstaafie
   klopt, de wind kan raar waaien
   afgezien van dat is het winter en met name in de winter verzamelen vogels zich in grote groepen.
   Misschien horen wij alleen maar van de grote zwermen die de lucht uit vallen maar zijn er in de tussenliggende gebieden ook best wel vogels de lucht uitgevallen, zij het niet in zulke grote getale en zo geconcentreerd

  6. en wat nou als ze met HAARP die corexit-wolk rond aan het sturen zijn? chemical warfare new style
   😀

  1. De verschuiving van de magnetische Noord- en Zuidpool is niets nieuws hoor.. De geografische en magnetische polen liggen al mijlenver uit elkaar..! Sinds tientallen jaren is deze verschuiving al aan de gang. Maar wellicht dat het ineens sneller gaat.
   Maar of je daardoor ‘uit de lucht moet vallen’…?

  2. ‘Uit de lucht vallen’ doet het geenszins.

   Vogels die uit de lucht vallen en dode vissen? Het staat er letterlijk!

   http://www.iawwai.com/NorthAmericanProphecies.html

   “This is the Seventh Sign: You will hear of the sea turning black, and many living things dying because of it.”

   “According to the prophecy of the Seventh Generation the Onkwehonwe would see the time when the birds would fall from the sky. The fish would die in the water. And man would grow ashamed of the way that he had treated his Mother and Provider, the Earth.”

   Tja, voor wat betreft de verschuiving van de magnetische Noord- en Zuidpool; ergens is er een energetisch kantelpunt. Laten nu juist vogels en vissen zich via het aardmagnetisch veld oriënteren…maar dit verklaart niet de inwendige organische schade opgelopen door deze arme beestjes.
   Ik weet het ook niet.

  3. http://www.youtube.com/watch?v=dhlB9XK9CQA

   @ wattenstaafje, ik vond de film 7th sighn. In deze film komen ook de vallende vogels voor.

   maar verder weet ik het nu ook even niet, dan alles wat ik al aangegeven heb.

   Maar waarom is dit niet wereldwijd?
   Waarom Amerika, Engeland en Zweden?
   waarom plaatselijk, en niet een hele staat, of land?
   Waarom groen water (foto) en niet zwart, zoals de 7th senth. Was de kleurstof niet goed ofzo????

   Een wereldwijd virus wordt nog niet uitgesloten????
   En virus dat vissen onder water, dood, en vogels in de lucht?? kan dat???

  4. Dankjewel Wattenstaafje!
   ik kan me ook goed voorstellen dat corexit heel dicht bij de waarheid zou kunnen komen. het hele biologische systeem naar de knoppen door die rommel!

  1. Wordt het geen tijd HAARP eens massaal onder de aandacht van het publiek te brengen ? Wij, geïnteresseerden, weten hier alles van, maar ik schat dat zo’n 99% van de mensheid hier nog NOOIT van heeft gehoord (gezien de reacties al uit m’n eigen omgeving)… Vorig jaar heb ik de media eens verzocht hier aandacht aan te besteden, nee dus, noppes… HAARP is géén complottheorie, maar realiteit ! Waarom dan toch dit consequent negeren door de pers ? Hoorde net van een insider uit de journalistenwereld, dat dit soort informatie inderdaad “monddood” wordt gemaakt…

  2. HAARP, besproken in de Europese Commissie, een tijd terug.. Gewoon als ‘wapensysteem’..
   De datum…?? 14 Januari 1999..!!!

   http://www.wanttoknow.nl/overige/vragen-over-haarp-in-de-europese-commissie/ Eén citaat eruit:

   Door de enorme gevolgen voor het milieu is HAARP een mondiaal probleem en het is te betwijfelen of de voordelen van deze systemen werkelijk opwegen tegen de gevaren. De ecologische en ethische gevolgen moeten diepgaand worden onderzocht voordat verder onderzoek en proeven worden uitgevoerd. HAARP is bij de publieke opinie vrijwel geheel onbekend en het is van belang dat het algemene besef inzake dit project wordt verruimd.

  3. Jawel Guido, in 1999 ! En sindsdien ? Maar hoé bereiken we de media hiermee ?

  4. Met een niet-aflatende ijver; door -zoals Joris dat zo prachtig doet- bijvoorbeeld op allerlei MSM-forums, zoals NRC en noem het maar op, naar dit soort artikelen te verwijzen, met daarbij natuurlijk een klein ‘bruggetje’.

  5. Oké, dat wordt dus weer in de pen klimmen met een persberichtje…. Wie weet !

  6. @Ellen 20:48 “Hoorde net van een insider uit de journalistenwereld, dat dit soort informatie inderdaad “monddood” wordt gemaakt…”

   Maar Ellen, laten we dit lijntje nou eens volgen; wie maakt dit monddood..? Ben je als journalist dan bang of laat je je bang maken..? Voor je loon, of ontslag, hoe kun je nou ‘hier geen aandacht mogen besteden..? Wat is dan precies ‘monddood’..? Enz.

  7. ‘Mijn botten kunnen ze breken, maar niet mijn geest’ Welke journalist leeft hier nog naar? De weinigen die het hebben gedaan leven waarschijnlijk niet meer. Dat zal het verklaren. Bovendien: ‘If you take away my means, you take away my life’ Zoiets?

  8. Goeie vraag Guido ! Ja maar… We weten toch hoé het er binnenskamers op die redacties aan toe gaat ? De hoofdredacteur heeft zijn orders weer van hogerhand en dié bepaalt wat er geschreven wordt en dan hebben die journalisten toch niks in te brengen ? We zullen een omweggetje moeten kunnen vinden… Heeft iemand een lumineus idee ?

  9. Over ‘laf’ gesproken:

   He who passively accepts evil is as much involved in it,
   as he who helps to perpetrate it.
   He who accepts evil without protesting against it is really cooperating with it.

   Martin Luther King, Jr.

  10. Een lumineus idee? Hoe breng je het werkelijke nieuws bij een groter publiek…Een eigen zender, een eigen krant, een eigen website? Nee. Gewoon jezelf zijn en laten merken dat je al die verkondigde geregisseerde flauwekul niet langer serieus neemt. Het wordt al minder moeilijk om de collaboratie van de msm te illustreren. Maar goed, een gouden formule kan ik je niet aanreiken. Het beste idee van en voor Nederland heb ik niet voorhanden.
   Wellicht geen tv meer kijken, geen kranten meer lezen, lijkt me al een goede aanzet.

  11. Juist Guido.

   Degene die misstanden accepteert is net zo medeplichtig als degenen die deze misstanden begaan.
   Wie deze misstanden zonder protest accepteert is mededader.

  12. Wattenstaafje, je moest eens weten wat je daar voor wijsheid schrijft..!! Als ieder mens zijn waarheid spreekt, niet verborgen houdt, omdat er bijvoorbeeld een argument wordt gebruikt van ‘dat er zoveel mensen op het internet zitten en ik me lieve anoniem houdt’, dan verandert de wereld.

   Martin Luther King zei het weer zo prachtig krachtig: A time comes when silence becomes betrayal.

   Ik ga NOOIT meer een discussie uit de weg, of houd mijn mond stijf dicht over ‘dit soort onderwerpen’… Dan zie ik weliswaar meteen vrienden, familie en kennissen vaak stil zijn, ‘niets doen’.. Ze weten het ook niet meer en ik begrijp dat ten diepste, maar daar ging het niet om. WEES NIET STIL!!! Spreek je waarheid!

  13. @ guido Tja een hele mooie voor het nieuwe jaar zou ik zo zeggen .
   we houden ons niet meer stil en zijn wie we zijn .
   Dat dit maar het jaar ven de waarheid mag zijn!
   Alleen je vastbijten in die waarheid er alles van willen weten, houd je vast in een hoek van het geheel.
   Te weten dat kwik giftig is of wiki leaks een hoax, is voldoende. Dan kan je het loslaten , verder met de zaken die er werkelijk toe doen. Het is niet geheel onbelangrijk, vergis je niet in wat ik zeg, maar het is onnodig 125.000 bladzijde te lezen om te weten wat de bedoeling van wiky leaks is. De volgende mex griep( varkens griep) is al weer in aantocht volgens coutinho.
   Een vrouw gevraagd over de ramp bij moerdijk ( nu nog niet alszodanig betiteld maar over een jaar ?)”Als ze zeggen dat je er weer kan werken dan zal het wel zo zijn dus dan ga je “. Ik denk dan mensen word wakker en wil je niet welterusten dan.
   Dit gedoe op deze planeet is niet het belangrijkste, denk maar eens diep na over het volgende. Je bent een ziel , en hebt een lichaam , en dat laatste ook nog maar tijdelijk!
   Als een ieder dat eens even inprentte, zou de aarde al een stuk gezelliger worden . Misschien een goede om dit jaar eens even bij stil te staan?

  14. Wat ik nou zo mooi vindt is dat ik via een zoektocht die begon met het plotseling verdwijnen van mijn geliefde virtuele digitale Alexandrië bieb; http://www.bibliotecapleyades, terecht ben gekomen bij een briljante alternatieve publicatie uit 2004.

   Ik hoor hier Nu het woord publicatie vallen en dat is precies waar ik dusz nu net met mijn neus in de time travel boter in ben terecht gekomen! Toen ik 3 dagen terug voor het laatst nog gewoon ongeremd onophoudelijk onschuldig ’total chaos’ kon grasduinen tot ik er bij neer viel, in die bibliotecapleyades, toen viel het mij al regelmatig op dat de redactionele samensteller(s) regelmatig gebruik hadden gemaakt van de zogenaamde ‘waybackmachine’, om zo juweeltjes van internet publicaties op te kunnen sporen. Een wonderschone aggregatie van publicaties was het resultaat, kris kros doorkruisbaar met zoektermen, alfabetische onderwerp lijsten en hyperlinks natuurlijk, een juweel van een tekstueel bloemen boeket was het resultaat, wakker worden voor dummies die een beetje engels niet schuwen en of willen oefenen en niet genoeg hebben aan 10 artikelen per dag, echt iets voor de echte tekst junks onder ons.

   Nog nooit had ik daar zelf werkelijk gebruik van gemaakt, ik bedoel veel werk was al voor mij gedaan door de monniken redacteurs van bibliotecapleyades. Sinds een paar dagen geeft het adres van bibliotecapleyades alleen als antwoord dat de server nog gewoon in de lucht is maar dat alle inhoud content verwijdert is. Shock Trauma maar ik dacht laat ik deze keer eens spiritueel constructief flink zijn. Paul zei al tegen mij van nou dan kijk je toch gewoon in de cache van google. Ben ik als eerste meteen gaan doen, van wat ik nu gelezen heb houdt dat cache crawling robot geheugen voor maximaal 3 maanden de gevonden inhoud vast? Over drie maanden weer een Shock Trauma dus, onthechtingsproblematiek van de bovenste plank voor mij, ik wil het hebben houden en vasthouden met m’n knuistjes stijf dicht, niemand neemt mij m’n intellectuele alternatieve fopspeen af. Tot op het bot beledigd, niet erg volwassen emoties dus daar spring ik nu even overheen, kinderachtig gedoe kan altijd nog.

   Maar goed na wat gemartel en geprobeer blijkt ook die magische ‘wayback tijd machine’ wel degelijk te werken, het werkt net iets anders dan je zou denken, tijdreizen voor beginners op internet dusz. Wat ik nu ook merk is dat niet alleen gewone html text pagina’s te vinden zijn van jaren terug maar vaak genoeg ook links naar pdf publicaties

   En dat die pdf publicaties dan ook nog echt substantieel aanwezig zijn, klaar om door jou en mij gedownload te worden. Ik ben nu een juweeltje van een publicatie tegen gekomen genaamd ‘Spectrum’. Super dikke krant met machtig mooie verhalen, essays ook, eentje vind ik zo mooi dat ik die het liefst zo snel mogelijk met jullie wil delen, ik vind vertalen wel leuk en dat wordt ook heus wel wat als ik daar flink wat tijd in steek, ben niet zo maar tevreden met iedere vertaling, de tekst moet een beetje lopen in het Nederlands, is gewoon een kunst, als je goed Engels kan wil nog niet zeggen dat het Nederlands er gemakkelijk uit floept en vice versa andersom ook.

   Het essay verhaal “America Through The Looking Glass” is gepubliceerd in een uitgave van het (voormalige? en dus historische?) alternatieve nieuwsblad “Spectrum” en nog te retrieven ook, in pdf formaat, via de wayback tijd machine is een omgekeerde tijdreis mogelijk; ik bedoel wat ik er zo indrukwekkend aan vind is dat krap een jaar na 911 dat er dan al mensen zijn die zo enorm wakker zijn en zo actief met schrijven en publiceren bezig zijn. Ik bedoel wat weten wij Nederlanders nou, inclusief ik, van de ‘Amerikaanse cultuur’ en beleving. Met dit verhaal krijg je een inkijkje een stukje verleden dat z’n tijd ver vooruit is.

   De auteur van het artikel is verder dan misschien wel de meesten van ons over tien jaar. De tekst uit die pdf pulken en in gewoon A4 formaat plaatsen is op zich al een echt monniken werk, regel voor regel moet dat gebeuren vanwege de drie kolommen lay out, ik heb net als proef 1 bladzijde van dat essay artikel er uit gehaald, ook een manier om je copyright rechten te beschermen zo’n drie kolommen kranten lay out. Het artikel ‘America Through The Looking Glass’ begint op het sinistere getal Pagina 66.

   In de Categorie; ‘Alternatieve Hyper Flash Back’
   Met zo een bombastische jaren tachtig Veronica klapperrrrr van de week jingle
   Wake Up ‘Spectrum’ Essay of the Year 2002 (July)

   In het hoofd menu aangekomen kan je de categorie ‘downloads’ kiezen.
   http://web.archive.org/web/20070310070401/www.thespectrumnews.com/
   .
   In de categorie ‘downloads’ is dit een pdf publicatie van ‘Spectrum July 2002′
   Op Pagina 66 (what’s in a number?) staat het essay korte verhaal ‘America Through The Looking Glass’ van David McGowan

   Misschien als ik veel zin en inspiratie heb ga ik misschien die lap wel helemaal vertalen, ik zie nog wel… ga een stukkie proberen kijken of het me bevalt, of het iets wordt..
   http://web.archive.org/web/20070502143721/http://www.thespectrumnews.com/papers/S0401.pdf

   ik wil wel graag schrijven maar ben op zoek en aan het experimenteren met verschillende (alternatieve) bij mij goed voegende passende stijlvormen

   P.S. nu ik toch aan het ratelen ben; ik ben net iets over de illustere mono atomische Lawrence Gardner tegen gekomen, toen ik z’n foto gister voor het eerst zag dacht ik meteen, ooh jee dat is er 1 ‘van hun’, je weet wel, geen kwartier later zag ik een commentaar van de heer Stewart Swerdlow, ja zegt hij die Lawrence Gardner die ben ik al eens eerder tegen gekomen, dat is er 1 ‘van hun’; paf stond ik; dusz diegenen die graag draken willen kijken en bestuderen; zwart of wit; dat mono atomische goud daar is het laatste woord ook nog niet over gezegd, het is in ieder geval vette handel en ik geloof wel in de bijzondere eigenschappen maar die zijn zeker niet altijd positief te noemen van wat ik gelezen heb; dusz met andere woorden van wat ik al de indruk kreeg, een niet onaanzienlijk aantal alternatieve nieuws promoters is dusz hoogst waarschijnlijk wel degelijk ‘1 van hun’; de illuminatie zit al lang aan beide kanten, ik laat me daardoor zeker niet ontmoedigen, het laatste interview met Bill Ryan vind ik wel stuitend, als een oud bibberend vrouwtje wordt hij daar nu echt live bedreigd door z’n getuige die niet met z’n gezicht in de camera wil, ontluisterend zit daar onze held met de hoed te stotteren; en zelfs elke kijker wordt indirect eigenlijk bedreigd door deze heer met het kale achterhoofd en de V vorm in z’n kruin, heftug hoog spel word er nu kennelijk gespeeld… Zie de project Avalon website; respect voor Bill Ryan, ik zou ook doodsbenauwd zijn, knap zoals hij het spel meespeelt, wel wreed kat en muis spel… hij heeft eigenlijk bijna geen keus meer ben ik bang voor, wat moet ie anders nu?! Zich alsnog om laten kopen?Ze hebben wel spelregels die Illuminatie maar erg wrede spelregels vind ik hoorr.

  15. een idee, zou misschien kunnen zijn, om een eigen courant op te richten, een courant voor waar nieuws.

  16. Lianne bedankt voor die mooie Alexandria Hall link die je gaf.
   Mirakel alleen al het woord Courant geeft mij positief kippenvel, geen gevestigde Main Stream krant, al lees ik wel eens wat in de Telegraaf om te volgen hoe ze de boel bedotten, maar een echte onafhankelijke alternatieve waarheidskrant, net als vroeger zoals ‘Het Parool’ begon, de jaren 50 romantiek spat er van af, gewoon in pdf vorm en een beperkte papieren oplage om de kosten te drukken, lijkt me geweldig maar niet simpel om te realiseren, we hebben veel schrijvers nodig maar mensen zijn zo druk om zwijgend in ‘5d’ te vertoefen en dan denken dat het allemaal vanzelf wel goed komt, daar zal ‘Europa’ blij mee zijn, kunnen ze gewoon onder leiding van Soros gewoon door gaan met hun monster plannen, het vierde rijk, net gehoord dat Letland ook aan ‘Europa’ toegevoegd gaat worden, geen ‘schulden’ maar ze willen daar ook de Euro, hoe dom kun je zijn, de Euro gaat finaal down, hyper inflatie, de geldpersen staan op standje volle toeren…

   Er zijn nog meer mensen die niet zonder kunnen, leuk om te zien hoe spiritueel spontaan verlichting zoekende mensen kunnen ontploffen als hun geliefde bieb het even af laat weten, schelden en schelden dat ze kunnen, wel lachen om te lezen;

   Biblioteca pleyades down !!!?
   http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?p=1059576620#post1059576620

   Ik word helemaal warm van binnen, al mijn afkick verschijnselen verdwijnen want wat ziet mijn verzoekende oog!?
   Jippie Hoera driewerf 3 keer, ZE DOET HET WEER, DE BIEB DOET HET WEER!!!!
   Zonder password net even een zoekwoord ingevuld op de front page.
   Het werkt, zucht, ik heb een relatie met bepaalde documenten en artikelen geloof ik, ik moet ze zien anders raak ik helemaal van slag…

   7 Januari 2011 3:34
   Biblioteca Pleyades Up !?!

   Search: Benjamin Franklin
   CHAPTER FIVE
   The American Revolution
   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/pawns_inthegame/pawns_05.htm

  1. En dan vallen al die vogels TEGELIJK uit de lucht.. Ipv ergens te gaan creperen..?

 3. Het is me nu helemaal duidelijk dat ik in de moderatie zit, en andere niet. Het viel me al eerder op, maar was er nog niet zeker van. Ik begrijp echt niet helemaal waarom. Ik vind dit echt niet aardig. (Zacht uitgedrukt)

  1. Excuus Box, ik was een druk met Wattenstaafje, watch his moves! Welcome op de site!

  1. gooi ff een gemagnetiseerde naald in een bakkie water , geloof mij de noordpool is nog steeds op de noordpool , zelfs de penguins weten dat nog steeds te denken . Maar desalniettemin , een geleidelijke verandering in het magnetisch veld zal toch potjandosie niet leiden tot het spontaan dood ter aarde storten van 5000 spreeuwen daar , 500 merels elders , paar honderd kraaien ginder ,en wij mensen hebben nergens last van ?

  1. Heej, ja klopt in deze film vallen er ook vogels uit de lucht. In deze film is de oorzaak dat de aardkern ophoud met draaien. Hierdoor verandert het magnetisch veld om de aard. Leuke film wel. Maar of dit nu aan de hand is…ik denk het niet…ben wel benieuwd wat er wel aan de hand is. En jammer dat er zo weinig aandacht aan besteed wordt

  2. @ sandman,
   bedankt voor jouw bevestiging. het is tenslotte ook maar een film, en je weet nooit wie wat en welke gedachtengangen erachter zitten (intentie).

 4. H.A.A.R.P. lijkt me de meest logische oorzaak, maar dan snap ik niet dat er binnen een aantal dagen óveral ter wereld vogels uit de lucht vallen en vissen dood gaan. Dan zou er binnen 3 dagen met elke haarp installatie ter wereld gespeeld zijn, raar…. Of zou je met 1 haarpinstallatie de hele wereld kunnen bereiken?

  1. HAARP lijkt me toch sterk; gezien de megapower van die dingen.. In staat tot aardbevingen!
   En dan alleen’ een zwerm spreeuwen uit de lucht, alsubegrijptwatikbedoel..
   Het zou mega-dode-dierensterfte tot gevolg hebben, naar mijn idee, als ze met HAARP -met dit doel- bezig zouden gaan; maar wellicht is het dus JUIST een ‘fingerspitzen’-oefeningetje van de ‘donkere ridders’ met hun mega-vernietigingsspeeltje..
   Ik zal nog maar een keer de link geven naar een paar HAARP-artikelen hier op de site: HIER en HIER en HIER

 5. Heel lang geleden toen er dinosaurusen waren, kwam er een omwenteling, en voordat die omwenteling plaatsvond stierven alle dino`s.
  Wie weet verdwijnen er nu langzaam alle diersoorten die dadelijk in 5D niet meer nodig zijn, net zoals de bijen en hommels, wij maken ons druk dat wij dadelijk geen bloemen en voedsel meer hebben als deze diertjes uitsterven, maar wij weten dan ook nog niet wat nu precies wel en niet blijft bestaan in 5D, ik zelf blijf gewoon in vertrouwen dat alles is zoals het is en dat het allemaal goed komt.

  Niets is toeval alles is geregiseerd zoals wij dat zelf wilden.
  Alleen omdat wij gesluierd zijn en even niet goed meer zien wie wij ten diepste zijn en er geen controle op uit kunnen voeren hoe alles verloopt.
  Kunnen we alleen maar raden en gissen hoe alles verloopt.
  Maar als ik om hoog kijk en zie hoe miljarden beschavingen en medescheppers met ons mee leven dan word ik heel blij want dan weet ik zeker dat alles goed komt deze keer.

  1. Ik heb altijd begrepen dat dieren een groepsziel hebben,zouden ze daarom ook nu en masse overlijden?

  2. Ben ik het helemaal mee eens. Het zijn waarschijnlijk dieren die het hogere trillingsgetal dat onze wereld krijgt niet verdragen. Kortom, die niet meekunnen naar de nieuwe wereld.
   Andere oorzaken die men zo bedenkt, zijn allemaal wel eens een keer, vaak in ergere vorm, aan de orde geweest, zonder dergelijke gevolgen. Je kunt hierbij denken aan luchtvervuiling, gif, vuurwerk, bliksem, UFO en vele andere dingen die genoemd worden. En die oorzaken zouden dan op al die verschillende plaatsen aanwezig geweest moeten zijn?

 6. Met betrekking tot Haarp. Er zijn naar mijn weten meer dan 1 Haarp installatie (oa. Australie) waardoor dit heel goed wel van Haarp kan komen. Ook als je ziet waar deze dieren zijn doodgegaan is het mogelijk.
  Volgens de wiki is Haarp onschadelijker en is het effect heel zwak en alleen met speciale apperatuur te meten….

  Als ik verder kijk naar het geval met de Vogels… Deze zijn kennelijk uit de lucht komen vallen. De exemplaren op de grond waren blijkbaar nog ok…?? Als dat zo is, is er absoluut geen sprake van een “beam” of “straal” Een straal laat zich niet stoppen totdat het een “oppervlakte bereikt” net zoals een laser. Een Laser is ook niet zoals star wars ons wil doen geloven te stoppen en om te vormen tot een licht saber aangezien het bereik niet te beperken is. De vogels zijn dus niet door een straal via een satteliet oid of via Haarp gedood volgens mij. Een straal van onderaf richting de vogels is wel weer een optie van bv. een gebouw of een vliegtuig.
  Nog steeds dus geen duidelijk antwoord. Wellicht een nieuw wapen dat ultrasone geluiden afschiet (bestaat al) maar een leger zou dat niet in een bevolkt gebied testen aangezien je daar slapende honden mee wakker maakt.
  Ook vraag ik me af of er niet veel meer plekken zijn met vele dode dieren die niet opvallen omdat ze in een niet (dicht) bewoond zijn gestorven.

  1. In Noorwegen en Amerika staan ook haarpinstallaties. En net zoals je zegt, we hebben nu alleen een overzichtkaart met geregistreerde dieren sterftes. Wie weet hoelang en waar er al het e.e.a. gaande is. Ik heb ook weleens gelezen dat er in de middeleeuwen dode vogels uit de lucht vielen namelijk.
   En dan vraag ik me nu ook af: als er toch iets dodelijks met dieren geweest is, waarom hebben mensen dan nergens last van, mensen zijn groter dan vogels en vissen natuurlijk, maar er zal voor de mensen in de buurt van een dierensterfte toch ook iets merkbaar geweest moeten zijn? Wat schadelijk is voor dieren is ook schadelijk voor mensen lijkt me.

   Naast deze vragen en raadsels is het erg belangrijk om niet op “angst” te focussen. Ik merk zelf dat ik wel wat bezorgd ben geworden door deze verhalen. Aan de andere kant is liefde veel krachtiger dan angst. Ik stap dus zoveel mogelijk van die bezorgdheid af en ga ervan uit dat dingen gebeuren die moeten gebeuren.

 7. Ja een vreemd geval,
  maar ik las ergens dat het wel vaker gebeurd,ook in het verleden.
  Voor wat betreft de inwendige kneuzingen lijk dit mij een geval van de zwaartekracht,als je op een hoogte van ongeveer 25 meter vliegt en je leven houdt op,dan val je natuurlijk wel te pletter op het beton.

  1. marconist, daar kunnen we niet omheen, dat hier zwaartekracht een grote rol moet hebben gespeeld gezien de verwondingen van de vogels. Ik zapte nog even naar Niburu, en zij hebben hier ook ook verklaring voor, die past bij mijn “gevoel”. voor wat hier misschien gaande zou kunnen zijn. Al een tijd, speculeren wetenschappers over de toenemende activiteiten van de zon. Dit zou misschien ook gevolgen kunnen hebben voor de vliegende en zwemmende dieren. Verder blijft het ingewikkeld, denk ik.

   http://www.niburunews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405:veranderingen-aardmagnetisch-veld-beinvloeden-zowel-fysiek-als-emotioneel&catid=18:nature-a-environment&Itemid=37

  1. Charles Fort 1867-1932 was zelf zelfs tot de conclusie gekomen dat de aarde een mensen boerderij is voor onze Heersende Heren van daar boven! Snap je nu dat middeleeuwse kruiperige klont kruipende geslijm iedere zondag in de kerk, de Heerscharen gekechte Knechten moeten het wel blijvend geconsolideerd op een akkoordje leggen met de Heersende Herren van daarboven, daar heb je wel een paar offers voor over, de kinderen van de buren, maakt niet uit, zijn toch vervelende mensen. Je ooit af gevraagd waarom de overheid zo graag beslag legt op ‘moeilijk plaatsbare’ kinderen?

   Af en toe komt er wat rotzooi uit de lucht vallen, de gekste dingen van tonnen spinnenwebben tot aan levende vissen en biefstukken aan toe, hagel blokken van duizenden kilo’s, bloedrode smurrie en als het mee zit manna waar de schapen gek op zijn. Goden brood voor de eendjes hier op dit blauwe bolletje?!

   http://www.herrenknecht.de/

   Quote:

   ” All the major religions of Mesopotamia, Egypt and the Americas are dominated by adoration of “Gods from the sky”. There is evidence that these custodial rulers from the stars controlled every aspect of human society from the initial appearance of the current version of Homo Sapiens about 30,000 years ago. It was at the same time that the Neanderthal version of Homo Sapiens mysteriously and suddenly vanished from the face of the planet.

   Early investigations into this matter were done by Charles Fort, who lived between 1867 and 1932. He found that extraterrestrial societies were very much involved in Earths prehistory, and that the status of the human race appeared to be like self-satisfied livestock. His final thought was that humans were used as slaves.

   The idea of humans as a slave race is not new. Ancient Sumerian records dating back to 4500BC relate that humanoids from the sky were the rulers of humans. Human priests acted as intermediaries between the rulers from the sky and the human masses. The rulers from the sky were described in those records as having male and female sexes, racially diverse, and behaviorally similar to humans. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_humanitymanipulationalien01.htm

  2. Tracey R. Twyman weet er meer van;

   Quote:

   ” Money Grows on the Tree of Knowledge: audio presentation, parts IV and V

   I recorded another couple of segments of the audio version of Money Grows on the Tree of Knowledge. (Some of you may recall listening to the first three segments on the Invisible Hand podcast). Here we get into the subject of child sacrifice — including eating the flesh of babies and bathing in their blood — as it relates to alchemy and, metaphorically, to economics. These are the sections published as “Part IV” on this website. They are here presented in two segments because of their length, so we will call them “Part IV and “Part V.” ”

   http://www.dragonkeypress.com/

  3. Ik raad je aan, met rust deze presentatie te bekijken van -naar mijn mening- een erudiet man. Het is werkelijk een ‘staggering’ bewijs van heerschappij, waar de ‘bezetting’ van de maan dus maar een onderdeeltje van is.
   En inderdaad: wij zijn slaven die denken dat ze vrij zijn. Dan is er namelijk makkelijker te werken dan met gevangenen, die dat niet geloven, die geloven en ‘weten’ dat ze gevangen zitten..
   Nogmaals een heftig verhaal dat bijzonder bij je kan binnenkomen. Wellicht eerst je beetje verdiepen in Alex Collier.. Maar er zitten wel degelijk intense spranken van hoop en Liefde in!
   Dit is de lead HIER.

  4. Alex Collier vind ik mooi om naar te luisteren, de positieve buitenaardse kant is er ook, ben ik van overtuigd.
   Hier een bloed mooi nummer, de pas de deux uitvoering volledig geankerd in het onheilige holy wood decor met alle saturnus symboliek.
   Zei en hij met vergelijkbaar draken DNA.
   Echte doodscultus cultuur, ze maken elkaar zielendood, ze verscheuren elkaar volledig, devouring by flames (schiet me zo te binnen) het is in ieder geval muziek die mijn oren streelt maar ik moet er niet aan denken wat hier allemaal nog meer achter zit…

   Alicia Keys & Jack White – Another Way To Die [Official Video]
   http://www.youtube.com/watch?v=hM5UJvnbbuY

  1. Een paar dagen terug zag ik een joetoepje over de ogen van Jack White.
   Ik dacht heeh waar ken ik die gozer ook al weer van.
   Iets met de White Stripes
   Van die alternatieve snoeiharde gitaristische over de rooie schreeuw muziek die over alle grenzen van betamelijke dimensies dwars door de vervormde boven tonen heen een droom landschap betreedt tussen hel en hemel.
   Er gaan gelukkig tijden lang voorbij dat ik dat even niet hoef.
   Even geen Nirvana sentiment.
   Even geen Smashing Pumpkins ellende.
   Even geen Raconteur gescheur.
   Even geen Prodigy gedoe.
   Sommige muziek is vooral om niet te vaak te draaien, vooral is het ’te goed’ is, dat het kennelijk iets in je los maakt.
   Maar goed terug naar een joetoepje van een paar dagen terug waarin de ogen van zanger schreeuwer multi instrumentalist Jack White te zien waren, hexogonaal morphende ogen, dit keer geen verticale spleetjes.
   Jemug de pemug dacht ik, zelfs zonder naar z’n ogen te kijken had ik het kunnen weten.
   Er was ook nog een shot mug picture plaatje te bewonderen van een echte creep, marilyn manson, we kennen sommige van z’n opmerkelijke openbare uitspraken, het publiek denkt dat ie grapjes maakt als hij schreeuwt dat ie graag babies eet als ontbijt.
   Van manson had ik niet een heel andere signatuur verwacht, what else can it be, sommige van z’n “muzikale” uitingen raken me toch, ’they are beautiful people’, die sfeer, hunnie en ‘wij’, als een kettingzaag dwars door je schapen zieltje heen, of wat er nog van over is, het pijnlijke verschil, hunnie en wij, niet te vaak, to much…
   de zanger van R.E.M. was ook al geïndentificeerd, sommige ouwe nummers vind ik nog steeds wel “goed”, is het dat extra pijnlijke dat dit soort geschubte zangers me raakt? de zielepijn moet over de top of zo? zou dat het zijn.
   Iemand als Jack White is dat nou een ‘goed mens’ of beter nog, kan zo iemand een ‘goed mens zijn’
   Om nog een stap verder te gaan kwam ik vandaag een verklarende website tegen en een flyer.pdf van een event uit 2005.
   Geen wonder dat die ‘lieve’ welbespraakte intelligente erudiete vrouw met die mooie radiostem zo veel weet.
   Ze maakt deel uit van ‘The Adams Family’.
   Tracy Renee Twyman von Drakenberg mag ze zichzelf noemen.
   Maar alleen bij speciale gelegenheden natuurlijk.
   Dat kennen we ook van Camielometer de cda verrader van het cruciale al cia cda congres theater 2010, de opwaarts likkende czlitler speech naar collega verhagen, gewoon om te behagen, gespeelde media heilige katteklieke passie uit limburg maar doodeng, en dan in de Telegraaf pontificaal niets verhullend bedankt worden door de Tempeliers, iedereen denkt dat dat een schattig Archaïsche hobby clubje is voor kruisvaart kabouters die zich graag in antieke pakjes hullen… (zucht)
   Oh jah Tracy Renee Twyman von Drakenberg mag ze zichzelf noemen.
   Kijk maar in de flyer.pdf hier onderaan, die titel mag ze dragen, het is een hoge geïnitieerde, een grandmaster, net als ‘onze’ held Jordan, waar ik inderdaad instinctief een mateloos bewondering en respect voor heb, hypnotiserend vind ik die man, dat is misschien nou juist het gevaar, als ik z’n stem hoor raak ik meteen in vervoering, de man die voor het Vaticaan staat en zegt dat dit een diep spirituele plek is, maar zegt ie duidelijk, I didn’t say HOLY, dusz er is zoiets als machtige UNHOLY spiritualiteit, daar waar het VatiCain en dusz de fundamenten van de hypocriete wereld van ons en Billy Graham en consorten op is gebouwd, doe maar heilig aan de buitenkant maar binnen hebben we letterlijk de martel kelders en daaronder liggen letterlijk de draken eieren klaar om uitgebroed te worden door onze zwarte Satarnus priesters die zich ook graag met ‘Recht’ en ‘Orde’ bezig houden, en ze zijn ook graag ‘Medische autoriteiten’ en gaan bis in Zwitserland over ons nep monopoly papier Geld, de juridisch financiële zachte G die ik kotsend vaak op teevee zie, nieuw mevrouwtje Sap van Groen Slinks praat heeeeeeel verkeerd hoorde ik al weer, wanneer leren we het nou eens, jaah die G heeft ook een diepe betekenis bij de vrijmetselaars, je hoort het altijd, iemand die uit het Noorden komt en toch de foute G gaat bezigen om Onheilige Nep Autoriteit op te eisen. Jack ass Piggelmee van Tiggelen die Drenthe wel even komt volstoppen met radio actief afval en CO2, met die akelige verraders kop en heeeeel enge oogjes met van die koolzwarte onbetrouwbare diepten, vandaag op RTV Drenthe als afgevaardigde van de Koningin.
   Hoeveel mensen in de alternative scene weten hun publiek te fascineren met inside knowledge omdat ze zelf nou net van die inside zijn?

   Het schijnt dat ik in vorige levens toch ook wel te maken heb gehad met de draken club.
   Voel ik dan toch verwantschap?
   Is iemand als Jordan Maxwell 1 van hun als zovelen in de ‘alternative news scene’, hij heeft genoeg sporen achtergelaten om een echt weldenkend opmerkzaam publiek duidelijk te kunnen maken waar hij vandaan komt, waar z’n wortels liggen, een diep occulte familie zegt ie zelf, nee Maxwell is niet z’n eigen familie naam, er zijn nog zat meer van dit soort artiesten, of het nou Tsarion is (Esalen Institute, het Tavistock Medieanaal centrum van Amerika) of die enge Freeman met z’n harde kop en koude plank harde Frank Zappa stem die wel eens te gast is geweest bij Wouter kabouter in argusoog vuurdans radio, maar dan over de top qua tempo en associaties, geen zachte jongen met weer de bekende vreemde militaire achtergrond… De emotieloze monotone hardheid van Laurence Gardner, ik veroordeel niets en wil alleen maar leren…
   Kijk maar eens in de draken flyer in welke kringen onze Master of Ceromony Jordan Maxwell zich beweegt.

   http://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/freeman.htm

   Het alchemische begrip ‘Star Fire’ is niet zo’n frisse bedoening…
   Luister en huiver
   Money Grows on the Tree of Knowledge: audio presentation, parts IV and V
   Tracy Renee Twyman von Drakenberg
   http://www.dragonkeypress.com/
   Zou ‘kritisch’ er uitzien zoals deze royale dame vraag ik me nu ineens af, zou ik een zwak voor haar kunnen hebben? jahzeker…, het leven is niet simpel, voor mij in ieder geval niet…

   Prince Nicholas de Vere von Drakenberg
   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_dragoncourt_a.htm

   Jack White;

   The Raconteurs
   The White Stripes
   The Dead Weather

   The Dead Weather – Blue Blood Blues (Studio Version)
   http://www.youtube.com/watch?v=Wg8DMqFuip8

   http://replay.waybackmachine.org/20020123010725/http://www.dagobertsrevenge.com/

   http://www.ancientwisdom.net/assets/flyers/devereLectureFlyer.pdf

   Weet je dat het illuminatie stadje Veere in Zeeland vroeger Vere heette?
   Kijk eens naar de mega Baal Tempel in het centrum van Zierikzee.
   Piepkleine burger huisjes en die Tempel die ze daar de grote kerk noemen is zo onmetelijk groot, met jumbo mega griekse pilaren, het is zo groot dat je het eigenlijk niet meer ziet….
   De olifant in de woonkamer…
   Dat is dusz waar ze graag vertoeven, het Jekyll Island en Isle of Wight van Nederland,

   http://www.davidicke.com/articles/illuminati-criminals-mainmenu-58/33410-the-isle-of-wight-nice-place-shame-about-the-cesspit

   William Henry Freeman
   Disney’s Occultic Secrets – with Freeman TV part 1 of 3
   http://www.youtube.com/watch?v=jcvyrewJtMs

   Een academische partner (werkgever!?) van Michael Tsarion;
   Tjah als insider moet je toch ook ergens van leven;

   Quote:

   ” Esalen Institute is a retreat center in Big Sur, California, United States, for humanistic alternative education and a nonprofit organization which describes itself as being devoted to multidisciplinary studies ordinarily neglected or unfavored by traditional academia “in subjects ranging from meditation to massage, Gestalt, yoga, psychology, ecology, spirituality, art, music, and much more.”[1] Esalen offers more than 500 public workshops a year in addition to invitational conferences, residential work-study programs, research initiatives, and internships.

   Esalen Institute was founded by Michael Murphy and Dick Price in 1962 with the goal of exploring work in the humanities and sciences that furthers the full realization of what Aldous Huxley called the “Human Potential”. ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Esalen_Institute

  1. Heb jouw artikel bekeken, en zag hoeveel mensen te kamepen hebben met de schade van deze stof, luchtweg problemen!!! Vogels eten ook vis, en natuurlijk zit het ook in de lucht dan. Ik heb het idee dat dit wel een oorzaak zou kunnen zijn, het zou me niets verbazen. ik las, dat deze stof, zelfs raar in de boten omvreet. Dan lijkt het me ook niet zo gek dat de natuur hieronder lijdt. Het maakt “hun” niets uit geld staat voor hun op 1.

  2. de vogels die uit de lucht vielen zijn zangvogels ,die eten geen vis maar fruit zaden en insekten. Ook is de corexit niet overal wereld wijd toegepast en duurt het dus even voordat het in de voedselketen is opgenomen .Laat onverlet dat het rotzooi is ,maar maakt het wel onwaarschijnlijk als oorzaak.

  3. Idd Marcel, het ligt altijd zo voor de hand om gelijk maar een uitspraak te doen dat het gelijk aan iets ligt wat niet staaft met de werkelijkheid die er achter schuil gaat.

   Ik leg eerder alle conclusies eerst op de tafel alvorens ze ik in een pijnbank kan schroeven om het op een SCI-achtige manier tot bepaalde conclusies te komen.

   Omdat we al wat jaartjes mee hobbelen op het gebied van feiten achter het nieuws zijn we inmiddels door alle informatie toch wel een beetje veteraan aan het worden bij het begrijpen van de moeilijkere wordende puzzels.

   Daarom is het dan ook niet gelijk gaan roepen voordat we het zeker hebben, we hebben eerst stevige grond onder de voeten nodig om alle feiten eerst goed op een rijtje te krijgen en dat lukt altijd niet met zoveel geroep en des-informatie.

  1. Dat is heel Simpel beste Guido, ik twijfel altijd een beetje bij bepaalde uitspraken omdat vaak het koren niet van het kaf gescheiden wordt op de manier zoals het behoort.
   CoreExit mag dan troep zijn die heel wat milieu doet ontkrachten wanneer het wordt toe gepast, ik kijk meer naar de locaties zelf, de soorten dieren die sneuvelen, allemaal van exact het zelfde soort, zonder dat we het hebben van allemaal verschillende soorten door elkaar heen.
   In de lucht en in het water, op verschillende locaties zowel in het land zelf als daar buiten en de samenstelling van het product, zie riviertje in Canada waar het een en ander geheel knal groen was, zou de zee in de Golf van Mexico ook geheel knal groen moeten wezen, maar dat is niet het geval.

   Als we al dit soort zaakjes netjes op een rijtje neer pennen, kan ik me niet gelijk afdoen dat het enkel om CoreExit gaat, het zou ook kunnen te maken hebben met het uit testen van nieuwere wapens waar de meesten van ons nog niet eens kaas van hebben gegeten.

   Tesla’s Death-ray’s wordt door de marine getest op functioneel gebruik maar maar ook het gebruik van Lrad – Long Range Acoustic Device: http://www.youtube.com/watch?v=k7r-V6rDOpA

   Jesse Ventura – HAARP: http://www.youtube.com/watch?v=y1tD12Byuls

   ‘Alle gevonden diertjes hebben geen verontreiniging maar zijn opslag dood gegaan’, ze zijn ook nog eens per school van het zelfde soort, bij CoreExit zou je dan te maken hebben met veel meer soorten dan het enkele soort wat men steeds aantreft.

  2. Nog een Lrad voorbeeldje, als mens heb je nog een uithouds vermogen maar als dier zit het toch iets anders in elkaar omdat ze meer gebruik maken van sonar golven, dus met dit soort geluids golven kan je toch aardig wat dieren uit de lucht laten vallen:

   http://www.youtube.com/watch?v=QSMyY3_dmrM

   Ik denk persoonlijk dat onze vriend Johan’s Consemulder daar wel een aardig woordje over mee kan praten, want wie heeft niet zijn boek ‘Blauwdruk’ gelezen?!

  3. Idd Mirakel hoe zou jij je voelen als ineens je omgeving zou veranderen in een wirwar van magnetische ladingen, ergens heb je al last van straling door dect telefoons, utms en zelfs je pctje, wel allemaal zogenaamd vielige gemaakt voor de mens, maar niet voor bepaalde diersoorten en daar kan idd wel eens iets bij zitten waardoor een hele groep of een school ter plekke om zeep gaat.

   Het is niet enkel alleen de aarde met zijn magnetisch veld maar ook die van de zon en andere planeten, astroiden en meteoriden die bepalend zijn op de storing ven het elektromagnetische veld.

   Niet alleen op aarde kennen we weer verwachtingen die zijn namelijk ook weer aanwezig op andere planeten, allemaal onder invloed van magnetische veld invloeden.

   Je ligt toch ook wel eens wakker in je bed wanneer het volle maan is ?!

   Daarom vermoed ik dat er een verstrorings effect optreed dan het uitgangs moet moet gaan over het gebruik van CoreExit in het byzonder.

  4. ja @ paul inderdaad. Er is zoveel wat we niet kunnen zien met onze zintuigen, maar er wel is. Onze voorvaderen bouwden ook de kerken op leylijnen. Ik heb ze nog nooit met mijn ogen gezien, maar je zou je wel kunnen voelen, wanneer je daar gevoelig voor bent. Eerder had ik het artikel van Niburu al ergens neergezet, maar zoals jij ook al aangeeft, kunnen andere planeten ook van invloed zijn. Ik merk in mijn omgeving, dat veel mensen klagen over vermoeidheid momenteel. Wie weet waar dat wegkomt? Misschien ligt er wel een oorzaak aan ten gronde die mensen ook veel energie kost.

   http://niburunews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405:veranderingen-aardmagnetisch-veld-beinvloeden-zowel-fysiek-als-emotioneel&catid=18:nature-a-environment&Itemid=37

  5. @ Mirakel

   We horen de hele tijd al verhalen aan over het naar 5D gaan, de Aarde gaat naar een hogere trilling toe, een hoger bewustzijnslevel, een nieuw niveau waar steeds meer en meer mensen behoefte naar hebbebn, het los willen komen van het oude, de illinaki’s, de Fed, en wat je verder al maar niet kan opnoemen.

   Zou het nu niet zomaar kunnen dat we zo slapend zijn dat we de verandering die nu onder hevig is niet ondergaan willen waardoor we allemala te kampen krijgen met die verhoging van frequenties?

   Want als enkel je DNA-RNA profiel geupdated wordt van 2 DNA strengen naar 5 of meer dat wel gepaard gaat met heel wat nare pijntjes en ander rare niet eerder begrepen gevoelens en emoties.

   Dan ga ik er zowiezo van uit dat wat niet mee kan komen er dus uit gaat, dit jaar zou de grote scheiding plaats gaan vinden, de verandering in het doorvoeren van het bewustzijnsniveau, de verandering naar 5D, met al die buitenaardse jongens en meisjes boven ons hoofdje.

   We willen het zo graag maar we willen het niet snappen wat er blijkbaar gaande is omdat we gewoon ons nog eens omdraaien en verder willen ronken.

   Al deze voorvallen, natuur en weer situaties die er dag weer plaats vingen in grote getale zijn de voorbode van iets groots wat er aankomt heel duidelijk te zien, de nieuwe voorspelde Exodus! Heaven on Earth.

  6. @Paul
   Al een hele tijd vraag ik mij af wat jullie nu toch begrijpen onder 5D. Eerlijk gezegd begrijp ik niets van alle uitelggen die gegeven worden en nee ik vraag ook niet om uitleg. Als het gaat over een event zoals het vrijkomen van de informatiestroom (d.m.v. nieuw zintuig) zodat wij bij gods gratie ineens helder en bewust zijn van onze gevallen engelen vriendjes dan pas ik graag.

   Dat lijk mij geen vooruitgang eerder achteruitgang. Zoaiets als in de bioscoop waar exit staat aangegeven in geval van nood.

   Voor bewustzijn ben ik helemaal maar niet voor de magical show van de gevederde vrienden. Om echt wakker te zijn moet je je in je droom bewust zijn dat je nog slaapt en dat je met geen mogelijkheid in die droom ooit realiteit zult vinden. Dat is met het leven ook zo; dit is nooit de echte realiteit zolang wij afhankelijk zijn van systemen die ons doen voorkomen alsof wij wakker zijn.

   Dus laten wij het hoofd hoelhouden en ons hart warm. Laat je vooral niet leiden door (angst) verhalen door anderen…

   Enne ‘Heaven on Earth’ kunnen we morgen al doen en we hoeven niet hulpeloos te blijven wachten op redding. Daar kan ik best kwaad om worden, die apatische menselijke houding van het gered willen worden. Wij zijn het zelf die onszelf redden.

   Elke guru of gevleugelde vriend is NIET je redder!!! Stop met wachten en begin met leven. Begin bij jezelf en help daarna anderen die het nog niet inzien.

  7. @ Dawn

   Alles wat vleugeltjes heeft staat meer voor mij als symbool dat men kennis heeft van luchtvaart, mensen die van uit de lucht komen en op die manier ook weer weg kunnen vliegen, op zijn engels het bekend staande begrip ‘Airborn’ te zijn, van ouds her zijn er wezens geweest die onder dat begrip hebben gevallen, terwijl er in die tijd nog niet eens men zelf beschikte over het hebben van vliegtuigen.
   De wens van vliegen is er altijd bij de mens aanwezig geweest en dat is natuurlijk in veel oude muurschilderingen te zien, het bezoeken vande aarde door buitenaardse wezens.

   Je niet snappen van 5D is eigenlijk wat je zelf al aan haalt, het warm uit je hart zijn, alles wat je nu in de MSM en in deze informatie stroom tegen komt weet je wel na een bepaalde tijd, het zoeken is dan niet meer zo als het zoeken naar die waarheid was, er komt een punt van rust en van bezieling in het leven, zodat je heel anders tegen dingen aan gaat kijken en daar door andere keuzes gaat maken dan de meeste mensen aan het doen zijn.

   Alles wat magic is en wat meer ver van je bed oncontroleerbaar voor je zelf laat je los, je zal meer van het meeste begrijpen en hoe alles op deze wereld dan ook in elkaar steekt, niet alleen de mens maar ook de natuur in al zijn verscheidenheid en wat daarom heen zit.

   Als je nu ook al die angst weg laat voor alles wat men je voorspeelt dan krijg je er humor voor terug, want niet alles is maar even zuur in het leven, want leven is ook plezier maken en genieten in alle vormen.

   Gered willen worden door guru’s of door hulp van boven is wat de meeste mensen hier op aarde verlangen op de vraag of er iets je meer is dan enkel hun zelf, spiri en paranormal zijn, maar ook geloven in iets behoort tot die verbeeldingskracht, zelfde als denken dat je ergens bij hoort.

   Grappige is daarom dan ook lieve Dawn wat je aangeeft dat is nu 5D, liefde van uit je hart voor alles en je omgeving, 5D is je niet meer mee laten slepen, ook niet door angst of door gezegdes van andere mensen, ook niet door de status wat andere mensen willen bereiken.

   5D is gewoon 5D een middenpunt van rust in jezelf en met je zelf, dus wat wil je dan nog meer in 3D?

  8. @Paul
   Dank je wel. Ik vroeg geen uitleg want ik begrijp nu ook waarom en jij hebt het mij laten zien. 5D is een ‘state of mind’. Geen Magical show van de een of de ander externe factor. Simpelweg alles begrijpen zoals het is en zelfs begrijpen wat het vooral niet is.

   Dat is het punt veel mensen begrijp ik niet meer omdat ik ervan uitga dat ze het wel inzien en begrijpen. Dezelfde info die voor mij zo natuurlijk is. Maar dat is helaas niet zo en dan moet je zien terug te switchen naar dat 3D niveau. Juist het oppervalkkige simplistische en materialistische terugdenken is verrekte lastig soms.

   Jij bent wel zo een; de piramidedenker. Geen punt geen lijn geen cirkel maar een denker vanuit het spectrum van boven naar alle richtingen. Dank je voor de uitleg.

  9. @Mirakel

   Ah die lieve Mirakel, en ik ben overtuigd dat we het verstand nu net links moeten laten liggen willen we dit gaan “voelen” ipv “begrijpen” 🙂
   Ease the mind is the way I think.

  10. Mijn tekst staat per ongeluk weer op de verkeerde plaats, maar ik schrijf het nog een keer:

   Wat jullie aangeven, zo bedoel ik het ook @Wout en Paul.
   Ik denk dat wij nu nog in drie D zitten, misschien wordt ons straks allemaal wel duidelijk wat 5D is. Ik heb wel eens een hartchacra meditatie gedaan, waar ik ineens enorme vlaktes voor mijn ogen zag, zonder grenzen! Ik voelde me zo vrij als een vogel (nog in de lucht). alle grenzen, normen en waarden, tijd viel weg, en was compleet mezelf. ik voelde een enorme vrijheid! Het is al lang geleden, maar dit weer ik nog!

  11. @ Dawn

   Pyramide denken is iets al heel ouds, heb ze ooit gebouwd in de antieke oudheid en heb er nog steeds voorliefde voor, zeker voor het fraaie ambachtelijk werk aan al het Egyptische fraais die een overleden Farao mee kreeg op zij tocht door het dodenrijk kan ik uren lang van genieten vol in mijn hart.

   Voor mij is 5D meer de vrijheid van geen grenzen hebben en geen vormloos zijn tot in de eenvoud, geen muren die je vast zetten, geen regels, geen belemmeringen, en zijn wie je betn zonder dat je onder drukt wordt door alles en iedereen.

   Het is geen newage maar een wens die heel veel mensen koesteren al zolang als de mens bestaat op aarde om vrij te zijn en temidden van alles zijn vol overgafe voor alles wat er leeft en aanwezig is, dankbaar zijn dat je een onderdeel bent van het veel groter geheel.

   Sommige dingen zitten in je en dat weet je gewoon of je weet het niet, elke keer als ik me er aan ontrek en ik krijg voordeel van tijfel dan steeds struikel ik er over of het komt opnieuw onder me aandacht en dan is mijn opinie dan ook ‘zie je nou wel!, toch is het zo, niet! wegrennen, aannemen dat het zo! is…’.

   Het gaat net zolang door tot je het begrijpt en dan ga je er ineens voor, al sta je op 2 benen midden in 3D.

  12. @ Mirakel

   Mooi heh zijn chakra’s vooral als je in de details weet hoe ze werken en ze kunt behandelen, afstellen en kunt vertellen wat er aan de hand is of waar er bepaalde blokkade’s optreden, ze zijn een onderdeel van dat bewustzijns coefficient wat erbij past, diverse mogelijkheden zoals in de maya-kalender besproken functioneerd iedereen uit een ander chakra als hoofdpunt, dat chakra werkt dan op de volste kracht.

   Het hartchakra is eigenlijk het 4de chakra en het 5de eigenlijk de keel, maar een nieuw punt is tussen deze het nieuwe energie punt welke het 5D kan zijn, daar focus ik dus die nieuwe energie continue op, Buddha leerde ons dat punt al.

   In iedergeval Mirakel bedankt voor je voortreffelijk linkje, ik ben er heel blij mee.

  13. @ Paul, nog even over je vraag over 5D
   Ik vermoed dat het zoiets is als ingelogt zijn op internet, maar dan met je hele zijn als vervaning voor de computter. Dat je bij alle kennis kunt, overal naartoe kunt waar je maar wilt, en kunt communiseren met iedereen waarmee je maar wilt. Ik heb ergens een vermoeden dat het internet een soort commerciële voorbereiding hierop zou kunnen zijn. je moet er weer vanalles voor kopen enzovoort een computter, en toebehoren. Wat ons ook weer 3D houdt. 3 D tv’ s, weer iets om je hier vast te houden volgens mij, ook weer wat afleiding.
   Er zijn mensen die geloven, er een ene maytreya zou zijn, die ons dat zou kunnen gaan leren door zichzelf als centraal punt op te stellen, waardoor iedereen zou leren om zich aan te kunnen sluiten. Via hem de wereld in zegmaar. Ik ga er niet vanuit dat dit waar is want ik heb wat moeite met het accepteren van een leider op dit gebied omdat dit voor mij op het gevoelioge religie punt komt. misschien kunnen we dit gewoon allemaal wel zelf op den duur. of misschien kunnen we het al, als we weten hoe we ons kunnen afstemmen.

  14. @ mirakel
   Het geheel begint met de intentie om naar 5D te verhuizen zeg maar,dat verandert je perceptie. Wat ik van jou lees ben je daar al mee bezig(vooral ook dat stukje over die spirituele leiderfiguur die vooruit geschoven wordt.)
   Het feit dat wij ons moeten herinneren dat we soevereine zielen zijn, geeft al aan dat we geen tussenstap meer nodig hebben om ons te verbinden met de bron(de schepper,god ……)Sowieso is die afgescheidenheid van de bron een illusie die alleen in ons denken zit. Alle mogelijkheden op “paranormaalgebied”zijn reeds ons geboorterecht en dus in ons aanwezig. Je moet ze alleen willen aktiveren. ( en dan niet in je hoofd willen maar met je hele zijn)
   Kortom het is net zo iets als leren fietsen, praat je er alleen over als je op je stoeltje zit,kan je er van uitgaan dat het nooit wat wordt. Ga je daarentegen aan de slag op de fiets heb je het in een dagje onder de knie. Ik realiseer mij dat dit voorbeeld enigzins mank gaat maar toch.
   liefdevolle groet en succes op je weg ,Marcel

 8. Inderdaad een zeer vreemd fenomeen waarvoor geen eenduidige verklaring staat. Het doet me denken aan de uitspraak, wanneer de bijen uitsterven vergaat de wereld.

  Is er sprake van een vorm van millieuverontreiniging, is er sprake van een voor ons onbekend natuurverschijnsel, (verstoring van magnetische velden) of is er sprake van dodelijk virus? Misschien spelen meerdere factoren hier gelijktijdige een rol, zoals een sneeuwbal die van een helling rolt.

  De vogeltjes in mijn tuin genieten nog gelukkig van het te geven voer.

  1. Het zou mij niet verbazen dat een wolk koolmoonoxide de oorzaak is,deze is kleurloos en reukloos dus onzichtbaar,ook voor vogels neem ik aan.
   Dan kan het dus in het verleden ook zijn gebeurd.
   En we hebben net de ramp in de Golf van Mexico gehad,waar ze hebben geprobeerd de olie welke op zee dreef te verbranden,hier had je dus een onvolledige verbranding,waardoor koolmoonoxide (co) ontstaat.
   Ach ik doe ook maar een gooi……

  2. @ marconist volgens mij is co zwaarder dan lucht,en blijft het dus laag en stijgt het niet op. Maar een aardige poging om een alternatieve oplossing te vinden

  3. @Marcel w
   Volgens mij is co lichter dan lucht,anders liggen wij ook nog dood voor de kachel….

  4. @ marconist ik zou de gaswacht bellen als ik jou was. Co is zwaarder als lucht en als je kacheltje een onvolledige verbranding heeft dan val je idd ddod voor je kacheltje

  5. @ Marconist

   Drink eens wat minder bier en of fris daar dit de zo goed bedoelde C02 in, dat stijgt niet op dat borrelt op.
   Waarschijnlijk zitten slapen tijdens scheikunde les op school.

  6. @ Paul,
   We hebben het niet over CO2 maar over CO,
   dus volgens mij zat jij te slapen.

  7. Tuurlijk, weet je je hebt helemaal gelijk wist je dat ?!

   Leg je verklaring eens uit hoe dat zit met CO, de lokaties die op aarde zijn waar dit soort dingen gebeurd en is dit dan ook het geval bij al die vissen en krabben die onder water zijn, of in een riviertje zwemmen.

   CO zit enkel in de lucht in kleine niet goed geventileerde ruimtes en bevind zich van nature door bv grote vormen van verbranding plaats op het aard oppervlak, was er ergens inde buurt een grote bosbrand te bespeuren of een vulkaan uitbarsting ?!

   De geografische ligging en de plaats waar deze dieren gevonden worden zijn belangrijke aanknopings punten om alle CSI bewijzen eens eerst op tafel te toveren.

   Ik slaap nog wel ff verder als je het niet erg vind.

  8. Het lijkt mij eigenlijk heel simpel. Iedereen zit maar op een 3d oplossing te flossen ,terwijl het een 5d verschijnsel is . Zou zo zeggen die verklaring op een 3d nivo is niet te vinden,tijd om op een hoger nivo te gaan kijken .
   Een ieder die niet zich aanpast aan de nieuwe energetische frequenties is gedoemd zijn 3d jasje uit te gooien. En dat is nu precies wat we hier zien. Dus lijkt het mij onzinnig nog langer naar een 3d oplossing te zoeken .

  9. @ Paul en Wout, dat denk ik inderdaad haha 🙂 .
   Ik wacht het allemaal af, en zorg dat ik de trillingen hoog houdt, door niet bang te zijn.

 9. ‘It’s raining cat and dogs’

  Deze uitdrukking is ooit ontstaan in het engelse vocubalair.
  Er zijn dus kennelijk wel eens vreemdere dieren uit de lucht komen vallen.

  Alhoewel het gegeven van de neervallende vogels me zeker interesseert is het feit op zich niet uniek.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Raining_animals

  Wikipedia is recent nog op het fenomeen ‘raining animals’ aangepast.

  Geeft wel wat verbreding aan achtergrond om naar dit artikel te kijken, we hebben als mens vaak de neiging terug te vallen op onze ‘korte termijn geheugen’, terwijl het ‘lange termijn geheugen’ ons nog zoveel inzichten te bieden heeft.

  Maar goed het blijft een merkwaardig gegeven natuurlijk, dus ’the mind stays open.’

  1. @ burke denk dat je daar met dat korte termijn geheugen zeker een punt hebt. Als we naar het geheugen van de mensheid kijken, is het lange termijn denken zwaar onderschat. Wij doen onze voorvaders af als onderontwikkelde randdebielen met vreemde goden en gewoonten. Als je er even de tijd voor neemt blijkt er opeens een zee,wat zeg ik een oceaan aan wijsheid te zijn opgeslagen in legenden myten sages. En als je daar met een open oog naar durft kijken zie je opeens een heel ontwikkelde soort, op sommige gebieden verder dan nu ontwikkeld. Alleen op een ander pad minder op techniek meer op gebruik van de aarde en haar mogelijkheden.

   Voor de ontdekkingsreizigers onder ons een waar feestje.

  2. @Marcel,

   Het feit dat we voor de voortschrijding van de tijd vaak het woord ‘modern’ toedichten is feitelijk onrecht aandoen aan het verleden. Het woord ‘modern’ impliceert dat de ‘nieuwe tijd’, ‘een betere versie van het verleden’ zou zijn. Zo worden we voortdurend door onszelf en de omgeving in slaap gesust. Er is idd nog zoveel te ontdekken in het lange termijn geheugen. Onze voorvaderen waren ver van onderontwikkelde randdebielen, een ontdekkingsreis naar inzichten meer dan waard!

  3. @ Burke

   Daarom dat Marcel w gisteren het nog over het regenen van genoes had, dadelijk regent het dus ook weer kwartjes vermoed ik.

  4. @Paul,

   Tijd voor het uitreiken van een speciale 5D paraplu die bestand is tegen elke vorm van neerslag!

 10. Veel mensen praten over HAARP, maar het zou mijn inziens ook nog wel eens de SCALAR-weapon technologie kunnen wezen.

  Ook vond ik dit in de vorige webbot release van Clif High.

  Webbot hit : Alta 1309 – death of marine and bird life

  data sets are now able, due to the far side of the longer term values now extending into 2013, to offer some indications as to the [2012 problem(s)]. It would seem as though the [squeeze] aspect/attribute set is a very key element here. The data sets are indicating that the [galactic core magnetic field] is [squeezing] our [solar system] and everything in it. As we progress further toward the [hunab ku (alignment with galactic center on Dec. 21. 2012], the [squeeze] will become even more severe, which is indicated to cause all manner of problems from [increased magma activity], to [dampened/crushed sun] to a wide range of other [magnetic pressure vessel effects] including [headaches], and [sudden death], and [mass deaths (animals, specifically birds and sea life)]. This last is indicated to include [humans], but unlike the [dead flocks], the [humans] will be [dying] in [disparate] areas, so it will take a while to reconcile the [death rate increase] to the same cause as the [devastation (of) bird life]

  Get this

  [mass deaths (animals, specifically birds and sea life)]

  And

  This last is indicated to include [humans]

  Misschien zijn wij wel de volgende! Ik wil geen paniek zaaien, maar let’s keep it in mind! Als er spontaan dode mensen gaan vallen, wordt het toch wel heel eng. Toevallig kregen er toen heel veel een hartaanval tegelijk, zeggen ze dan op de MSM.

  We zitten in ieder op de rit van het einde van het oude paradigma, het is overduidelijk!

  1. ik heb sinds kort een nieuwe droom vriendin, red Sonja Mmmosa, mij kan niets meer gebeuren hoor Wout, komt door haar Scalar 5d Stanley Steel Sprookjes Zwaard, is harder dan Titanium en sneller dan de schaduw van het licht, alleen haar keltische bh bandje prikt een beetje, dat wel, je moet er wat voor over hebben in 5d, alles is gewoon helemaal okay hier nou, ze hebben hier nog wel meer van die typjes rond lopen, misschien ook wat voor jou Wout?

   http://www.wanttoknow.nl/overige/het-is-weer-tijd-voor-griepfabriek-paniek/#comment-51573

  2. @Hyper

   YEAH, NO SHIT!!! ;-))
   Maar ben al voorzien van een aardse schoonheid, dat is alles wat mijn hartje me begeerd.

   Maar ik was wel zere neus, euh serieus. Ik neem alles voor mogelijk, want alles is mogelijk. Ik wens er naast te zitten, “Time will tell, IF we didn’t fell”.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.