Advertentie

Zika – de nieuwe angstcampagne..


virusdrager angst

x

x

Een ander virus maar weer ouderwets, door muggen overdraagbaar..
x

Zika – een nieuwe angstcampagne
X

2016 ©  WantToKnow.nl/be – vertaling van artikel Mario Torres

x

Hoeveel angstcampagnes zijn nodig voordat men de leugenachtige beweringen omtrent de oorzaak van zogenaamde noodsituaties slikt? Eindeloos veel, want het grootste deel van de wereld heeft vrij snel door dat het vaak verzonnen pandemieën zijn. In de database van ziekten die wereldwijd angst moeten veroorzaken is Zika onlangs toegevoegd. Het laatste nieuws uit Hawaii is dat de noodtoestand daar is uitgeroepen, ondanks het feit dat er nauwelijks ziektegevallen van het door de mug overdraagbare virus zijn geconstateerd… Hoe duidelijk moet het allemaal worden..? Waar het om gaat? Angst opwekken door onzichtbare bedreigingen

Sars werd als een ware epidemie gepresenteerd. De media, in handen van de elite, werkte hard mee..
Sars werd als een ware epidemie gepresenteerd. De media, in handen van de elite, werkte hard mee..

In 2002 gebeurde het ten westen van de Nijl; jazeker, het Nijlvirus.. Toen in 2004 was het plotseling een wereldwijde SARS-epidemie. In 2005 was daar dan de vogelgriep. En ja, met hulp van o.a. onze eigen viroloog Ab Osterhaus, voorzitter van de club van vaccinatie-producenten, werd in 2009 de H1N1 de Mexicaanse ‘varkens’ griep bedacht.En ja, hoor je de dierenarts/viroloog nog roepen voor de Tv, bij Pauw & Witteman: ‘Aan eenzelfde griepvirusvariant stierven begin jaren 1920 zo’n 20 miljoen mensen’..

En ja, daar was ook ineens, in 2014, het Ebola-virus Waarna we nu bij het Zika-virus zijn aanbeland. Voor iedereen die oplet, is het spel altijd hetzelfde: er moet zo snel een vaccin of medicijn worden ontwikkeld ter bescherming van iedereen. En ja, onder dwang ingevoerd indien nodig. Be affraid, be very affraid..! Wees bang, heel erg bang..

We kunnen mensen en vogels best makkelijk mijden, maar muggen nooit helemaal. Want die kleine rotzakken zijn overal om ons heen, toch? Om een virus door te geven aan mensen zijn ze gewoonweg ideaal; er is werkelijk geen betere manier om de bevolking voor misvormde kinderen te alarmeren. Misschien een strafexpeditie van buitenaardsen..?

Angst, angst en nog eens angst..
Wanneer zal men inzien dat deze campagnes zijn bedacht om angst in te boezemen en te verspreiden? Dat we er jaar na jaar op strategische momenten aan worden blootgesteld? In zowel het reguliere als het alternatieve nieuws, entertainmentprogramma’s , enz, iedere keer weer worden angstaanjagende overtuigende berichten herhaald en herhaald. En valt het je op dat veel van de focus rondom het ‘Zika-virus’ is gecentreerd rond vermoedelijke gevallen in Brazilië..? En waarom wordt er nooit gesproken over de verontreinigde watervoorzieningen, de slechte sanitaire voorzieningen en het wijdverbreide gebruik van in de Westerse wereld verboden pesticiden..?

In een verslag van artsen wordt het bewijs geleverd.
Het gebied waarin de meeste van de geïnfecteerde personen worden gevonden zijn bespoten met het larvengif waarvan bekend is dat er geboorteafwijkingen door ontstaan (kijk naar deze pdf met een verslag van artsen uit de gesprayde dorpen HIER). Het is gemakkelijk gevallen van microcefalie, een te kleine omvang van de schedel, waarbij de hersenen zich niet volledig ontwikkelen, te wijten aan een virus in plaats van de werkelijke oorzaak. Het chemische larvenmiddel pyriproxyfen werd door Brazilië ‘s Ministerie van Volksgezondheid in 2014 toegevoegd aan het drinkwater van Pernambuco in een mislukte poging de verspreiding van de Zika-dragende muggen tegen te gaan (HIER).

Een ander verslag van Brazilië’s Ministerie van Volksgezondheid met de naam Medicos de Pueblos Fumigados (artsen van door pesticiden besproeide steden) onthult, dat eerdere steden met Zika-epidemieën geen geboorteafwijkingen veroorzaakten bij pasgeborenen, ondanks het feit 75% van de bevolking in die landen geïnfecteerd was. Ook in andere landen, zoals Colombia, is er geen sprake van microcefalie terwijl er tal van Zika-gevallen bekend zijn. Dan is er een ander wetenschappelijk rapport van de Braziliaanse Vereniging Abrasco, dat opmerkt op dat pyriproxyfen is geïntroduceerd in het drinkwater van de bevolking… daarbij werkt het larvengif werkt als een hormoon dat op de onvolwassen larven remming van de ontwikkeling van volwassen kenmerken van insecten tot gevolg heeft (vleugels, rijping van de geslachtsorganen en externe genitaliën)(HIER).

KIJK NAAR DE TELOORGANG VAN DE VOLKSKRANT…
I.P.V. GEDEGEN JOURNALISTIEK,

GAAT DEZE ZICH KENNELIJK LIEVER TE BUITEN AAN DIT SOORT GEKONKEL..!

volkskrant dom ZIKA

Het is een gigantische cover-up.
Namens de Braziliaanse regering worden ongelooflijke inspanningen gedaan om aan te tonen dat Zika aanwezig is in alle gevallen van een te kleine schedelomvang. De echte vraag is, wie heeft de nep-epidemie in Brazilië gelanceerd (HIER)? En hoewel er geen nieuwe gevallen bekend zijn van het Zika-virus in Hawaï, heeft de Amerikaanse gouverneur David Ige wel de noodtoestand uitgeroepen. Vanwege een dengue-koorts uitbraak op het Grote eiland, waarbij meer dan 250 gevallen bekend zijn, zijn ambtenaren kennelijk volledig paranoïde geworden. Ze verkeren waarschijnlijk in de veronderstelling dat een andere overdraagbare ziekte zal leiden tot dezelfde problemen.

Macht en controle..
Dit soort ziekteverklaringen geeft een staat meer macht om bepaalde maatregelen te nemen, zoals het spuiten van pesticiden, of landeigenaren dit nu willen of niet. De directeur van Volksgezondheid Virginia Pressler geeft toe dat een noodsituatie van alles kan afdwingen. Er kan worden gespoten tegen muggen, om een gezondheidscrisis te bedwingen. Als in de VS een nationale noodtoestand uitgeroepen zou worden dan kan de regering heel wat wetten invoeren zoals verplichte vaccinatieprogramma’s (International Health Regulations under the WHO, National Emergencies Act, National Security and Homeland Security Presidential Directives, Model State Emergency Health Powers Act).

Paul Flynn, rapporteur voor de Raad van Europa: "De WHO heeft volledig bizar de pandemie-kwalificatie verlaagd en volledig onnodig paniek gezaaid."
Paul Flynn, rapporteur voor de Raad van Europa, na zijn diepgravende onderzoek naar de achtergronden van de FAKE-EPIDEMIE rondom de Mexicaanse Griep, die door de WHO, uiterst corrupt als ‘PANDEMIE” werd geclassificeerd: “De WHO heeft volledig bizar de pandemie-kwalificatie verlaagd en daardoor volledig onnodig paniek gezaaid.”

x

Symbolische foto? 'Topviroloog' Ab Osterhaus in de 'twilight zone'?
Symbolische foto van de ’topviroloog’ en dierenarts Ab Osterhaus? Een man die obscuur in de ’twilight zone’ opereert? Is hij zich achter de schermen alweer aan het warmlopen voor een Zika-virus angstcampagne..??

Virus is de beste kwade genius
Een van de problemen van potentiële ziektebedreigingen is dat wetenschappers geen gegevens over de werkelijke verspreiding en evolutie van de virussen hebben. De data worden altijd gebaseerd op veronderstellingen. Zowel de WHO en CDC beweren dat door hun ervaringen in verschillende delen van de wereld zij voorlopige conclusies kunnen trekken over hoe deze virussen zullen evolueren. Veel van hun slimme frasering is overtuigend genoeg om te verhullen dat al hun aanbevelingen zijn gebaseerd op pure speculatie en slechte wetenschap (junk science).

Angst voor onzichtbare bedreigingen veroorzaakt scheuren in onze samenleving. In het verleden leidde angst vaak tot solidariteit, maar nu slaat het een wig tussen mensen. En mediakanalen, politici, de moderne geneeskunde en bedrijven hebben inmiddels geleerd om te profiteren van deze angst, zij hebben geleerd om te profiteren van manieren om de kwade genius te cultiveren.

Totdat we een manier vinden om deze met opzet gecultiveerde angst te doorzien, zullen we overgeleverd zijn aan de genade van deze emotionele ondernemers en met de persoonlijke, culturele en politieke gevolgen moeten leven.

* * *

x

ZIKA kaartje mug

Advertentie

21 gedachten over “Zika – de nieuwe angstcampagne..

 1. Ach ja, Zikavirusje:
  MSM meteen: Klopperdeklopperdeklop!
  Abje Osterhaus straks jank jank jank krijs krijs!
  Terwijl ondertussen: In 2016 is er geen wetenschappelijk bewijs voor het verband tussen het virus en deze afwijkingen. Wel is er een grote toename van baby’s met microcefalie gevonden tijdens de epidemie in Brazilië.

  En ook:De huidige hype in de internationale pers is dan ook alleen ontstaan doordat er bij enkele aan microcefalie overleden kinderen het Zika virus is aangetroffen en de Braziliaanse overheid zonder enige wetenschappelijke onderbouwing het verband heeft gelegd tussen de enorme toename van microcefalie en het Zika virus.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Zikavirus

  Wanneer het verantwoordelijk zou zijn voor de bewuste toename dan zou je verwachten dat dit virus in ieder geval geconstateerd zou zijn bij al die gevallen, wat niet het geval is. Volgens diverse berichten is het virus slechts aangetroffen bij één kind dat is overleden en in het vruchtwater van twee zwangere vrouwen die een kindje met de schedelafwijking hadden gekregen.

  En dan nog verder:
  Eind 2014 werd door de overheid een verplichte vaccinatie geïntroduceerd voor alle zwangere vrouwen in het land. Dit zogenaamde Tdap vaccin was voor “bescherming” tegen tetanus, difterie en kinkhoest.

  Deze verplichte vaccinaties waren in het leven geroepen als een poging om de kinkhoest in het land, dat opnieuw de kop had opgestoken, te bestrijden.

  Een jaar later slaat de Braziliaanse overheid alarm omdat er 2.400 Braziliaanse baby’s waren geboren met microcefalie sinds de maand oktober van 2015.

  Iets dat alle vrouwen die een kind kregen met een dergelijke geboorteafwijking wel gemeen hadden, is dat ze allemaal de Tdap vaccinatie hebben ontvangen.

  Toch is er helemaal niemand in de medische wereld die een verband legt tussen de verplichte vaccinaties voor zwangere vrouwen eind 2014 en de geweldige toename van kinderen met een schedelafwijking vanaf oktober 2015.

  Tja en dan waarschijnlijk net als al die andere verschrikkelijke pandemieën die The Four Horsemen of The Apocalyps de afgelopen jaren over ons hebben uitgestort en waar we zeer zeker heel snel aan zouden bezwijken: Ebola Sars vogel, varkensgriep en beverkoorts:
  nog verder klop klop klop! Nachtkaars => Uit.

 2. Bacteriën bestrijd je met antibiotica maar we worden immuun voor antibiotica want het vee wat we eten wordt er mee volgepropt. Virussen bestrijd je met vitamine C in grote getale 5 gram. Als je dit doet wordt je immuunsysteem sterker dus die virus komen dan wel in je lichaam maar zij kunnen zich niet voortplanten. En van 1 virus wordt je niet ziek.

  1. Een hele goede virus bestrijder is, Origan Compactus, een natuurlijke antibiotique zonder bijwerkingen !
   Prachtige helpers om gezond te blijven, en worden de H.E. olieën !

 3. Als je in het reine bent met jezelf. Als je volledig op jezelf vertrouwd en op het leven heb je perfecte afweer voor alles wat onrein is, voor alles wat niet bij je past. Het heeft dan gewoon geen vat op je. Mellie Uyldert zij het al eens in haar boeken: kinderen met een sterke zonnevlecht worden niet ziek. Liefde in plaats van angst.

  1. Het heeft idd geen vat op de mens die de wereld het beeld van zichzelf toont.
   Alleen mensen die beantwoorden aan het beeld dat de wereld hun over zichzelf toont zijn vatbaar. Het is moeilijk voor deze mensen om hun point of view te veranderen. Hoe meer mensen er opstaan om de wereld het beeld van hun Zelf te tonen hoe meer zelfvertrouwen de mens die zo onnodig lijdt krijgt.

  2. @ Mark van de Ven
   Mellie Uyldert?! “Mellie Uyldert zij [sic] het al eens in haar boeken: kinderen met een sterke zonnevlecht worden niet ziek. Liefde in plaats van angst. Mellie Uyldert?! Heeft u eigenlijk enig idee waar Mellie Uyldert voor stond bij leven en welzijn?

 4. Waarom het Zika-virus en microcefalie niets met elkaar te maken hebben:
  – Zika is een redelijk onschuldige aandoening dia al jaren in Brazilië voorkomt en geen serieuze problemen gaf.
  – In Colombia is tot heden bij bijna 3200 zwangere vrouwen Zika geconstateerd, geen van deze zwangerschappen leidde tot microcefalie. Opvallend: in Colombia wordt geen pyriproxifen toegevoegd aan water in drinkwaterreservoirs, in Brazilië wel.
  – In een onderzoek van het Braziliaanse ministerie van gezondheid werden slechts 17 gevallen van Zika gediagnosticeerd bij 404 baby’s met microcefalie.
  – In de VS waar Zika praktisch niet voorkomt is het aantal gevallen van microcefalie 40x dat van microcefalie in Brazilië.

  De werkelijke oorzaken van microcefalie zijn:
  – De pesticiden: de Argentijnse artsenorganisatie de PCST, ontdekte dat microcefalie vooral voorkomt in gebieden waar het pesticide Pyriproxyfen sinds 2014 aan het drinkwater wordt toegevoegd.
  – Vaccinatie tijdens zwangerschap. In Brazilië is men in oktober 2014 begonnen met het inenten van zwangere vrouwen met het vaccin tegen difterie, tetanus en kinkhoest. Hierna trad er in 2015 een sterke stijging op in het aantal baby’s met microcefalie.
  – Genetisch gemanipuleerde muskieten: in het gebied waarin zij werden losgelaten in 2015 kwam aan het eind van het jaar de meeste gevallen van microcefalie voor.
  – Het sprayen met insecticiden om alle muskieten te bestrijden.
  – De armoede en slechte voeding, speciaal de voeding met genetisch gemanipuleerde voedingsmiddelen.

  Bovengenoemde factoren zorgden in 2015 voor een toename van het aantal baby’s in Brazilië met microcefalie tot 404. Een verontrustende ontwikkeling. Wat het nog erger maakt is dat de ware oorzaken door overheid en multinationals verdoezelt worden door Zika de schuld te geven. Dit geeft dan de mogelijkheid om iedereen in de toekomst (verplicht) te vaccineren tegen Zika. Hierbij opent zich een schitterende markt voor de multinationals.
  Bovenstaande is te lezen in het artikel op de site Health Impact News: Zika: A Real Threat or Another Hoax to Promote Medical Tyranny? – See more at: http://healthimpactnews.com/2016/zika-a-real-threat-or-another-hoax-to-promote-medical-tyranny/#sthash.ba57Sg16.dpuf

  1. Wat een ellende brengen sommige toch in ons leven, er schijnt geen einde aan te komen, wat te doen ? !

 5. Het volgende ‘nieuws onderdeel’ is dat sommige vluchtelingen dragers zijn van een gevaarlijke ziekte wat expres door de Russen is ingebracht om complot denken aan te wakkeren bij mensen die niet meegaan met de propaganda nieuwsvoorziening. Niet alleen vluchtelingen zijn gevaarlijk maar ook ‘de Russen’ die ons willen ondermijnen om zo de macht van het westen te breken.

  Als je dit maar vaak genoeg herhaalt dan zijn er altijd wel mensen die erin gaan geloven.

  1. Gaan we begrijpen dat de mensheid/het aardse leven daadwerkelijk aan het veranderen is?
   Door velen in het verleden aangegeven. Bijvoorbeeld door Gurdjieff, Aurobindo en Osho/Bhagwan. En zelfs door iemand als Joanne Klink (“De onbekende Jezus”).
   Beseffen we nu dan ook dat het huidige Rusland niet meer het Rusland van voorheen is? De Russen gaan namelijk wél mee in de stroom van bewustzijnsontwikkeling; in west Europa/Nederland trachten de oude structuren nog stand te houden.
   Maar echt, de geheel sleets geraakte, volkomen verouderde staats- en werelddictatuur maakt nog een paar krachtige stuiptrekkingen; da’s alles (maar vaak nog wel uiterst pijnlijk). De bewustzijnssprong kan echter niet [meer] afgewend worden. Deze vindt hoe dan ook plaats. Dwars door alle narigheid, in het verleden veroorzaakt, heen.

  2. @ Bert 7.1

   Goed omschreven en blij, dat je een van de wakkeren bent, die het negatieve geluid achter zich laten, want dit is over niet al te lange tijd voltooid verleden tijd (v.v.t.). De laatste stuiptrekkingen van het sleetse systeem zijn duidelijk zichtbaar in de vorm van pogingen de T.H.T-datum te verlengen, maar dit gaat ondanks alle angstzaaiing om de wereldbevolking te blijven onderdrukken en te controleren in elke beweging/stap, die de wereldburger maakt, niet lukken.

   Waarom niet? Omdat een volledig bewustzijn gaande is o.a. gebaseerd op Liefde!

   Met vriendelijke groet uit Tukkerland,
   Harrie

 6. Het Britse bedrijf OXITEC doet al sinds 2012 (juli) proeven in Brazilie met een gemodificeerde tijger mug.
  Dit insect verspreidt onder meer het Dengue-en Zika virus.
  http://www.ninefornews.nl/epicentrum-van-zika-uitbraak-ligt-in-gebied-waar-vorigjaar-genetisch-gemodificeerde-muggen-zijn-vrijgelaten/
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3425381/Are-scientists-blame-Zika-virus-Rechearchers-released-genetically-modified-mosquitos-Brasil-three year..
  Vervolgens lees ik dat de Amerikanen in Miami de Zika mug vanuit de lucht proberen te bestrijden.
  http://www.nu.nl/zikavirus/4302577/amerikanen-bestrijden-zikamug-vanuit-lucht-met insecticide-html?redirect=1
  Oxitec witch was set up by Oxford University roept vragen op.
  http://www.thebestschools.org/features/richest-universities-endowments-generosity-research/#Oxford
  Oxford University is rijk en wordt financieel door bepaalde lieden ondersteund zoals bv de Bill en Melinda Gates foundation ook dergelijke scholen helpt.
  De vraag is dan ook waarom de tijgermug is los gelaten en in opdracht van wie want het lijkt erop dat hier meer gaande is dan een uit het niets opduikend virus dat zich aan het verspreiden is.

  1. en dan laten ze nu net op het npo ons kent nOs journaal een arremoedig civiel sportvliegtuigje uit de jaren 50 van de vorige eeuw zien voor 3 personen en een handtasje vervoer, heeft nada niks noppes te maken met spuiten tegen wat voor beestje dan ook, ik bedoel lieten ze nu een tiental agrarische spuitvliegtuigen zien met hun typische bouw en vormgeving die afgetankt kunnen worden met giftige vloeistoffen, hoe ongeloofwaardig kan een nieuws clip zijn, overigens nog erger met de zogenaamde lig leg maar op de weg demonstratie tegen zwarten angst, wat een sorosnep, 2 blanken die op de weg liggen en een wat te strak reusachtig professioneel in elkaar genaaid spandoek, op een verder lege parkeer plaats in de middle of nowhere nergens, en zo gaan we van het éne naar het andere gekunstelde feeks spook bericht.. Vervoer voor je oma en tante: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6b/Cessna.f172g.g-bgmp.arp.jpg een echte CropDuster: http://www.mo.be/sites/default/files/styles/flexslider_full/public/field/image/eeb6759503_20140408_cropduster_flickr.jpg?

  2. HyperAlert.
   Dat de NOS een soort fabeltjeskrantachtig iets is geworden moge duidelijk zijn.
   Drie oma,s die toevallig in een zelfde flat wonen en waarvan de kleinkinderen sportmensen zijn vind ik niet echt nieuws maar lijkt me meer iets voor hart van Nederland of shownieuws.
   Dat bruidsjurken naar Nederland komen is meer iets voor een mode programma lijkt mij.
   Wat ik wel graag wil weten is welk spul er over de bevolking van Miami gespoten wordt,wat doet dat spul en wat zijn de risico,s voor de bevolking maar kennelijk vind de NOS dat niet zo belangrijk.
   Een vaccin tegen Zika is er nog niet dus wordt een pesticide gebruikt dat muggen zal doden en geen verslaggever van de NOS vind het kennelijk de moeite waard om daar vragen over te stellen.
   Waarom worden er geen vragen aan het bedrijf Oxitec gesteld of aan de Oxford Universiteit?
   Waarom horen we via de NOS niets meer over de strijd in Oekraine en hoe zit het met het Oekraine referendum?
   Wat gebeurd er allemaal tussen de VS en China?
   Snaveltjes toe en oogjes dicht is kennelijk het nieuwe NOS kenmerk.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.