Advertentie

Dr. Phil toont pedo-netwerken en RTL stopt met zijn shows…


x

x

Dr. Phil toont pedo-netwerken; RTL stopt Dr. Phil..

2017 © WantToKnow.nl/be

x

De Tv-uitzendingen van ‘Dr. Phil’ zijn al sinds 2002 te zien, wat dit verhaal alleen nog maar meer bizar maakt. Er zijn inmiddels meer dan 1600 afleveringen gemaakt en na 15 jaar is Dr. Phillip McGrawal, zoals hij voluit heet, niet meer weg te denken van de Amerikaanse en ook de Nederlandse Tv. Nadat hij door niemand minder dan Oprah Winfry was gelanceerd, werd hij een bekende Tv-persoonlijkheid. Voor velen onbekend, omdat in Nederland de uitzendingen plaatsvinden, ’s ochtends en in de middag, maar desalniettemin kunnen we hem scharen onder de meest bekende, prominente gezondheidsgoeroes ter wereld. Dr. Phil wordt in meer dan 20 landen uitgezonden, waaronder België, Engeland en Mexico. 

Daarom is de uiterst verdacht move van RTL, om deze Dr. Phil-show van de buis te halen, zonder vooraankondiging, PRECIES op het moment dat hij komt met gruwelijke onthullingen rondom de pedofilie-netwerken, die wereldwijd deel uitmaken, van het satanische netwerk van ‘leiders’, die onderdeel uitmaken van de ‘krachten achter de schermen’. Het gaat over het seksuele misbruik van minderjarigen, kinderen nog, die op moeten draven op parties en ‘happenings’, als seksslaaf van de ‘rijken en machtigen’..

Prins Charles was één van de beste vrienden van de ontmaskerde pedofiele misdadiger, de ‘engerd’ Jimmy Saville.. Hij schopte het tot de adelstand en mocht zich dus ‘Sir Jimmy’ noemen. Saville is één van de meest gruwelijke voorbeelden van pedofiele elite, die decennia lang werd beschermd..!! Door een club ‘hooggeplaatsten’, die hun macht misbruiken, om deze praktijken toe te dekken.

Waar het over gaat is een schokkend relaas van een slachtoffer van dit netwerk, dat Dr. Phil aan het daglicht bracht. Ruim een week geleden ging zijn show in de VS de lucht in en dáár waar RTL NOG NOOIT een show had geblocked, wordt plotseling -zonder enige vooraankondiging- deze show van de Nederlandse buis gehaald. Daarom tonen wij deze uitzending hier aan jou; het is kennelijk de bedoeling dat je er extra aandacht aan besteedt..!! Het is nota bene op persoonlijke titel dat Dr. Phil BEVESTIGD dat een getuige, die hem heel bekend is, dit verhaal heeft bevestigd.

Een vrouw genaamd ‘Kendall’..
In de betreffende show van Dr. Phill treedt een vrouw op, die zich ‘Kendall’ noemt. Ze beschrijft haar leven als een seksslaaf, die internationaal de wereld wordt rondgevlogen (veel gehoord verhaal onder misbruikte kinderen) Ook Kendall claimt dat ze de wereld heeft rond gereisd, naar de meest prominente happenings, en gedwongen werd seks te hebben met rijke en machtige mensen uit de hele wereld. Een volledige hersenspoeling was onderdeel van het hele verhaal, waarbij de waarheid van de pijn en het misbruik als leugen werd verkocht.

De man van wie ze ‘eigendom’ was, martelde haar vaak en zorgde ervoor, dat ze per dag zo’n 15 ‘cliënten’ ontmoette, mensen deed vermoorden en dat ze 3 babies kreeg, die alle 3 van haar werden afgenomen. “Dit was overigens een uiterst intelligente man, die machtige banden heeft over de hele wereld”, aldus Kendall. Ze vertelt dat haar natuurlijke ouders (precies zoals in het verhaal van Brice Taylor HIER) haar hadden ‘opgeleid’ voor dit leven en haar verkochtten aan de man die claimt dat ze van hem is. Ze vertelt dat de eerste keer dat ze gedwongen werd om seks te hebben, ‘ergens in haar peutertijd was, voordat ik kon praten’ Maar dat ze eraan gewend was geraakt, toen ze zo’n 2 jaar oud was..

Hier is deze uitzending van de Dr. Phill-show van 21 maart jl.

https://www.youtube.com/watch?v=xF3653uh1pc

Wanneer je bedenkt dat Nederland onder de loep ligt van de internationale onderzoeken naar pedofilie-netwerken en kindermisbruik, is het wellicht niet ‘zomaar’, dat dit nu precies gebeurt. We verwijzen je graag naar dit artikel (HIER), waar uitgebreid Toos Nijenhuis aan het woord komt, die de rol van Nederlandse ‘autoriteiten’ aan het daglicht brengt, middels een beëdigde verklaring..! Dat daarbij sprake is van verklaringen over moorddadige praktijken, waarbij kinderen werden opgejaagd om uiteindelijk te worden omgebracht, maakt deze zaak alleen maar heftiger..!

Het verhaal van Anneke Lucas bijvoorbeeld..
Wereldwijd hebben miljoenen kinderen te maken met seksueel misbruik waarbij de kinderen hardhandig wordt gedwongen hun mond te houden. Zo vertelt een Belgische klokkenluider aan ‘Global Citizen’ (HIER). Kinderen die werden gezien als een bedreiging werden gedood. “Kinderen werden gedood door machtige mannen, waarbij jongens vaker worden gemarteld, maar meisjes werden gedood.”

Het is het verhaal van de Belgische Anneke Lucas, die vanaf haar zesde werd misbruikt door de Belgische ‘elite’ als seksslaaf is in deze ook veelzeggend. Ze is nu 53 jaar, maar werd als kind als seksslaaf verkocht aan een pedofiel netwerk dat binnen de zogenaamde Belgische aristocratie opereert.

Uit de verhalen rond de zaak Dutroux, weten we dat de Nederlandse en Belgische adel jonge kinderen, jongens én meisjes, verkracht, martelt en vermoordt. Zo ook verklaart deze Anneke Lucas. Zij werd naar eigen zeggen, door een schoonmaakster die voor haar moeder werkte, in contact gebracht met het netwerk.

De uiterst gladde, sluwe Henry Kissinger bleef altijd nét achter de werkelijke wereldtop zijn eigen manipulerende spel spelen..! Uit de verhalen van Brice Taylor zien we ook zijn verborgen agenda tevoorschijn komen..! VOLLEDIG op de hoogte van het kindermisbruik in de kringen van de ‘elite’…!!

“Later bracht mijn moeder me naar deze pedofielen. Mijn moeder was nooit echt een moeder. Ze was heel erg ziek en een psychopaat. zo vertelde Anneke aan de Britse Daily Mail (HIER). Het was rond haar zesde verjaardag dat Lucas voor het eerst moest deelnemen aan een orgie in een kasteel. Ze werd gebruikt voor een SM-show, werd vastgeketend en gedwongen om menselijke ontlasting te eten.

“Nadien lieten ze me liggen als een kapot voorwerp; ik voelde me totaal vernederd. Daarna werd ik heel, heel, heel vaak verkracht; gemiddeld wel zes uur per week en ik denk dat dat voor mijn twaalfde levensjaar meer dan 1700 uur lang is gebeurd..”

Toen ze 11 jaar oud was besloot het gestoorde aristocratische seksnetwerk dat ze haar niet langer konden gebruiken en dat ze dood moest. “Ik werd vastgebonden op een slagersblok dat zwart kleurde van al het bloed van de kinderen die voor mij kwamen,” herinnert ze zich. “Eén man dwong vijf jonge kinderen om me pijn te doen,” ging ze verder. “Dat was onderdeel van hun indoctrinatie.” Urenlang werd Lucas gemarteld, waarbij er o.a. sigaretten werden uitgedrukt op haar arm.

Ze werd gered toen één van de martelaars een deal sloot met de hooggeplaatste politicus die de leiding had over het netwerk. “Hij zou voor de politicus gaan werken en in ruil daarvoor zou mijn leven gespaard blijven,” zei ze. De man die haar martelde was één van de beklaagden in de zaak Dutroux. Ze had verwacht dat het Belgische pedofielennetwerk door die zaak zou worden ontmaskerd, maar alleen Marc Dutroux belandde in de gevangenis. Dankzij de deal hoefde Lucas niet terug naar de club waar ze werd misbruikt. Ze verliet België in 1980 en belandde uiteindelijk in New York.

“Het feit dat ik andere kinderen pijn moest doen was het ergste omdat ik me een dader voelde in plaats van een slachtoffer,” zei ze. In 2014 richtte Lucas Liberation Prison Yoga op om gevangenen to helpen in een milieu dat op zich traumatisch is. Veel gevangenen waren ook als kind misbruikt. Ze is een petitie begonnen om iets te doen tegen kindersmokkel. De petitie kan HIER worden ondertekend en als je haar getuigenis op beeld wilt zien, kijk HIER.

Kindermisbruik tot in de hoogste regionen. Hier opnieuw een van de vele, vele topjes van de ijsberg. Een van de schandalen die op straat kwam te liggen. (Klik voor artikel op illustratie)

Een verschrikkelijk gezwel op onze Aarde..
Het is allemaal veel groter dan je wellicht voor kunt stellen; het gaat hier om een, zichzelf ‘elite’ noemende club van zieke geesten, die bijna allemaal, zonder uitzondering, rijk en machtig zijn. Ook het op openbreken-staande pizzagate in Washington (HIER) is een nieuw bewijs van de zieke wereld, die kindermisbruik als bron van ‘energie’ en ‘bekrachtiging’ ziet. We plaatsen hier het interview, of moeten we zeggen, de ‘verklaring’ van Ronald B. die in Nederland in de financiële wereld opgroeide en steeds hoger kwam in deze kringen.
Je kunt in zijn verklaring horen, hoe geraffineerd deze kwade geesten te werk gaan, bij het selecteren van nieuwe bondgenoten. (Met dank en complimenten aan Irma en Godert, onze collega’s van ‘De Vrije Media’, verantwoordelijk voor dit puur-menselijke, indringende interview.)

Ted Gunderson, FBI-klokkenluider
Om je een indruk te geven van de omvang van alleen al het pedofiele netwerk in de VS, halen we deze presentatie hier naar voren. Het is de oud-agent van de FBI die in veel zaken als klokkenluider naar voren is gekomen. Hij werd geboren in Colorado Springs en studeerde af in 1950 van de University of Nebraska. Hij kwam in december 1951 bij de FBI, het Federal Bureau of Investigation. In 1973 werd hij hoofd van de FBI in Memphis en daarna, in 1975, directeur van de Dallas FBI in 1975. Daarna, in 1977 werd hij hoofd van de FBI in Los Angeles. In 1979 stond hij op de nominatie om directeur van de FBI te worden, maar deze job ging uiteindelijk naar William H. Webster.

Het is maart 1979 wanneer Ted Gunderson met pensioen gaat en een bureau opricht voor privé-detectives; Ted L. Gunderson and Associates, in Santa Monica California. Via diverse moordzaken, komt hij achter zaken die te maken hebben met satanisch misbruik en in 1995 was het Gunderson die waarschuwde voor de wettelijke goedkeuring van Satanische netwerken en -organisaties. Overigens is dit in Nederland ook gebeurt, via advocaat Gerard Spong. (HIER) Hij was het die deze clubs verbond met de NWO, de New World Order. Een schaduwregering die achter de schermen de macht in handen heeft en aan de touwtjes trekt.

Hij was het die -evenals Brice Taylor in haar boek verklaart (HIER)- de ‘slavenveilingen’ in de publiciteit bracht, waarin kinderen worden verkocht aan creepy lieden. Gunderson was de man die verklaarde dat er PER JAAR, alleen al in de staat New York, 4000 slachtoffers zijn van de zg. ‘human sacrifice’, het offeren van mensen dus.. Maar Gunderson was ook de man die uit de doeken deed, dat de aanslag in 1995, op het Alfred P. Murrah Federal Building in Oklahoma City het werk was van de US government.

Ted Gunderson stierf op 82-jarige leeftijd, op 31 juli 2011 aan de gevolgen van kanker.

Gunderson onthult ‘The Finders’..
Gunderson heeft bewezen dat er in de VS een geheim, wijdverspreid netwerk is, van groepen, die kinderen kidnappen en hen onderwerpen aan satanische rituelen en ‘human sacrifice’; het offeren van mensen. En raad eens wie achter dit smerige werk zit..? De. CIA.. Het kidnappen van 10.000-den kinderen per jaar, met het doel ze te gebruiken voor prostitutie, porno, mind controlmisbruik, kinderdwangarbeid voor ondergrondse fasciliteiten, witte-seksslavernij en ritueel misbruik, werd en WORDT gedaan, door agenten die voor de CIA werken, onder het bestaan van operatie The Finders’..

Het zijn peuters, kleuters en kinderen die van de straten en speelplaatsen van Amerikaanse steden worden ontvoert. The Finders’ is een van de meest alarmerende en verachtelijke operaties tegen de kinderen van de VS, die Gunderson hielp aan het licht te brengen. En toch maar één van de geheime, GESTAPO-achtige acties, die begaan worden tegen Amerikaanse burgers, door agenten van de overheid en door diezelfde overheid verordineerd. Niet door het Congres of door de president zelf, maar door een internationaal, satanistisch collectief, dat haar macht binnen de overheid aldus gebruikt.

Het zijn de Illuminati, die de controle hebben over de geheime overheid, of zoals wij ze altijd genoemd hebben: de ‘krachten-achter-de-schermen’.Alle grote overheden in de wereld staan onder totale controle, of onder grote invloed van deze geheime club. De ‘Finders’-operaties begonnen in de jaren 1960 en gaan tot de dag van vandaag door met de kidnapping van kinderen. In deze presentatie vertelt hij over dit pedofiele netwerk en het satanistisch-ritueel misbruik, dat voor een bepaalde groep ‘elite’ de normaalste zaak van de wereld is..

Pedofile netwerken worden ontmaskerd; help mee..!
Het zal je duidelijk zijn, als je dit artikel hebt gelezen en de vele andere die we al geplaatst hebben. Het boek van Brice Taylor is geen kletskoek.. Het boek van Cathy O’Brien, dat hetzelfde verhaal vertelt (HIER), is dat evenmin. het nieuws volgt: de pedofiele netwerken, die verschrikkelijke slachtoffers maken, worden aan het licht gebracht. Dát is een inspanning die we ons met z’n allen dienen op te leggen. Waarom..? Ver weg?

Je hoeft je alleen maar voor te stellen, dat je eigen kind, of dat van goede vrienden/familie wordt ontvoerd en in een dergelijk netwerk terecht komt.. Of stel je de verschrikkelijke traumatische gebeurtenis eens voor, van kinderen die nu nog in dergelijke misdadige netwerken zitten. Het is onze opdracht op grond van moraal en ethiek, deze weerzinwekkende zaken in het licht te brengen. Deel met elkaar deze verschrikkelijke waarheid.

Denk ook aan de woorden van Martin Luther King, die -wat ons betreft- ook hier weer volledig op hun plaats zijn..

x

‘Comes a time, when silence is betrayal’..
x

(‘Er komt een tijd, dat zwijgen verraad zal zijn’..)

* * *

106 gedachten over “Dr. Phil toont pedo-netwerken en RTL stopt met zijn shows…

 1. Waarom, om dat zij het heft in handen hebben, het zijn de mismaakte geesten die practisch overal de lakens uitdelen, dit is een evolutie die in 50 iger 60 iger jaren is begonnen, de vriendjes politiek, en daarna kwamen de echte slechterikken, die begonnen met chantage op deze zieke mensen, en dit werkte, dus ook dit begon te groeien, van daar is niks bizarre aan deze beslissing bij RTL, gewoon stop, of !
  ieder minderheid dankt zijn bestaan aan Nepotisme, en de grote logge merderheid, heeft van dit bestaan weinig of geen weet.

  1. Ik vermoed dat de grote logge meerderheid het of niet wil weten (te bedreigend), of het te druk heeft met eigen ‘kleine excesjes’, met overleven dus.
   Liever flink afstand houden en vooral de andere kant uitkijken. Wat niet weet dat niet deert. Braaf vee, bang voor straf, bang om uit de kudde gestoten te worden.
   Kijk hoe het alleen al gaat met 911, of MH17.

  2. Jenne,
   Ik raad je aan ook de video hierboven: De wereld van het grote geld even volledig te beluisteren en dan kom je niet met zo’n losse kreet als: dit is een evolutie die in 50 iger 60 iger jaren is begonnen.

   Deze handelswijze is echt veeeeeeeel ouder.

  3. Quasimodo, ja dat is juist maar het evalueerd naar andere vormen,in dit verband kun je lezen, VT to day : How Trump became the Russian Mafia bitch, daar lees je wat er gedaan wordt met de wereld en zijn bewoners, het is een zodanig groot kwaad, dat er gewoon niet tegen te vechten is, het plaatst al het andere kwaad in de schaduw, Jenne

 2. Eert uw vader en uw moeder, zeggen ze dan. (ouders = hooggeplaatste personen)
  Het mes snijdt aan meer dan twee kanten.
  Vertrouwen in ouders is nodig, maar wat als die niet te vertrouwen blijken te zijn. Wat als de professionele hulpverlening voor een groot deel bestaat uit misvormde mensen.
  Wat als ouders voor 100% te vertrouwen zijn, maar de omgeving beweert dat ze niet te vertrouwen zijn.
  Wat als je moeder/vader een van die hooggeplaatste zieke geesten is. In het artikel staan waanzinnige excessen beschreven, maar hoeveel mensen zijn zich bewust van ‘kleine’ excessen in de persoonlijke sfeer, die ze pas na jaren echt volledig doorzien.

  Waar zou die, de pan uit reizende legale verkoop van opiaten toch vandaan komen…
  Of andere verslavingen…

  Als ik bijvoorbeeld ook zie hoeveel het zenuwstelsel aantastende pesticiden, zware metalen, straling enzovoort… het milieu in gepompt worden, dan is het soms moeilijk om optimistisch te blijven.

 3. Ik heb de uitzending gezien op YouTube en het was heel goed onderbouwd. Ik was dus ook verbijsterd toen ik zag dat de uitzendingen zijn gestopt. Was dit al gepland of zit hier iets anders achter? Wie kan ons dat vertellen, ik heb in het verleden al gedacht deze man beschermd kinderen achter probleem huwelijken als hij dit te weten komt, hij heeft 4 maanden met zijn team dit alles eerst grondig onderzocht en het bleek volkomen waar te zijn, nu helpt hij het slachtoffer door haar op een geheime locatie onder te brengen voor hulp. p.s. wie werkt bij RTL en kan ons vertellen waarom dit programma is gestopt? Wilma

  1. RTL is wel heel dom bezig alles te herhalen. Als het contract is opgezegd, kun je dit volgens mij ook niet meer zomaar doen..! Is er al een officiële verklaring van RTL.. (Dochter van Bertelsmann, eigenaar George Soros.. Zou het zóver door te voeren zijn..)

 4. Wat ik ook heel vreemd vindt, dat er legio mensen worden omgebracht, en altijd die gene die aan onze kant staan, die van de goed willende miscchien beetje naïve mensen, waarom wordt er nu niet is zo iemand als bijvoorbeeld Soros, of een bewezen pedofille omgebracht, in de tijd van grootvader, als er iemand tegen het leven had zondigd, dus verkrachting, pedo, etc, was er het stilzwijgende volksgericht, waardoor deze persoon onder het ijs verdween in de winter, en anders per ongeluk verdronk, en nu bestaat de sociale onderlinge beschaafdheid niet meer, en zij onze viese zieke leiders weten dat, alle Jesus dat moet toch ieder één zien hoe we weer gefu… worden door ze.

 5. Er is een juist gezegde in onze Nederlandse taal, dat luidt: “Hoe groter geest, hoe groter beest”. Walgelijk!
  Met immer vriendelijke en eerlijke groet uit Tukkerland,
  Harrie

  1. Mijnheer Braam, ja dat deet het goed in de tijd van de oude SDAP, alles wat anders was, moest worden gedemoniseerd, U kunt dit mooi zien, in het artikel in de VT to day ; How Trump became the Russian Mafia bitch, hoe en waar toe de minder bedeelde qua IQ dan toe in staat zijn, ik denk dat wij maar “gelukkig” van weinig van wat deze onmensen, mensen aan doen op de hoogte zijn, beter voor onze gemoeds rust, JEnne

 6. Uit eigen ervaring (als baby) weet ik hoe je geestelijk wordt verlamd en een compleet minderwaardigheid- en weerloosheid ontwikkelt na deze verpletterende ervaringen. Nu ik bijna 50 ben kom ik pas tot de ontdekking wat ik al die jaren heb onderdrukt. Het heeft mijn leven voor een groot deel tot een hel gemaakt en het grootste deel van mijn leven wilde ik dood.
  Gelukkig ben ik altijd erg onderzoekend geweest en heb een zeer sterke intuïtie ontwikkeld (uit nood) zodat ik wist dat het allerbelangrijkste is dat ik in dit leven de problemen moet oplossen.

  PRI is hiervoor voor mij een grote steun. http://www.pastrealityintegration.com/nl/49-over-pri/310-alle-video-s

  Dit zou ontzettend veel mensen kunnen helpen met al hun blokkades en pijnen, hen verlossen en alles kunnen doen zonder innerlijke en uiterlijke tegenwerking zoals mindcontrol via de matrix tools mobiel, tv, slimme meter, propaganda enz.

  Als wij deze wereld willen redden, beginnen we met onszelf

  Ik zou dat van de daken willen schreeuwen, maar ik begin (of vorder) met mijzelf

  1. <3 er zullen vele ongelovigen blijven, alleen zij die het werkelijk ervaren hebben , kennen het geheel. en zelfs voor hen/pns die de ervaring hebben is het al erg ingewikkeld te geloven dat het werkelijk is gebeurt en dat er werkelijk zulke zieke geesten bestaan. ik ben 45 en ik weet hoe moeilijk het is om zèlf uit de ontkenning te geraken. meeste omstanders willen, kunnen het niet geloven. dat is mijn ervaring. Lulu Wang zei het juist: "je word voor gek gezien, je gaat geloven dat je gek bent, totdat je het punt bereikt en zegt, ach wat, dan ben ik maar gek, dat ontneemt mij geen enkel recht wat een ander heeft"

 7. Het is mij wel duidelijk dat expres mensen worden gehersenspoeld met traumatische ervaringen en propaganda of dat nou via de kerk, de overheid, oorlog, wetenschap of school is en informatie wordt achtergehouden over hoe je je kan verlossen van trauma’s om de agenda van deze matrix in stand te houden.

  Gelukkig ontdekken steeds meer mensen de waarheid en staan er talloze mensen op die hun geweldige ontdekkingen aan het licht brengen.

  Dit is de tijd van de apocalyps! (vertaald openbaringen)

  Van de mens die op gaat staan en ontdekt wie zij werkelijk is

 8. Er iets niets nieuws onder de zon :
  Over de kinderprostitutie in Engeland :
  http://aanirfan.blogspot.be/2017/03/harlots-kids-top-people.html
  met citaat :
  “In 18th century London, children were routinely treated for venereal disease.
  “Prematurely brutalised child prostitutes, some as young as eight, thronged the city’s main thoroughfares……
  According to historian Dan Cruickshank:
  “The obsessional desire of debauchees to ‘deflower’ virgins, the high financial cost of the exercise, and the manner in which virgins were ‘restored’ for repeated profitable deflowerings is one of the recurring themes of the 18th Century sex industry.”

  1. In een van de boeken van Jozef Rulof is sprake van (kinder)prostitie door priesters waar leerlingen onder een zwaar regime werden opgeleid en soms vermoord, speelt zich af in de Egyptische tijd.

  1. KJV: mooie inhoudelijke reactie.. De pot verwijt de ketel..? Nog iets inhoudelijks te melden over je aantijgingen..? Zodat mensen wat kunnen nazoeken, bijv. via… Wikipedia.. 😉

  2. Nou nou wist ik niet, nou geloof ik toch al niet zo snel in hero’s en martelaren, maar het schijnt niet op te houden, jammer voor de Zwarte Amerikanen die in hem geloofden. Jenne

  1. Ze zijn suf gemaild, zo is duidelijk; de vraag is of ze al gereageerd hebben. Dat NIET doen, lijkt me meer voor zich spreken, dan welke verklaring dan ook..!! Inmiddels begrijp ik, dat er een (officieuze) reactie was; het was allemaal toevallig..

 9. Soms is het gewoon niet te bevatten. Zo vertelde ene Piet van Haut eens tegen me dat hij ook kinderen had moeten werven voor het pedo-netwerk. Later ben ik cynisch geworden over zijn opmerking omdat hij toch wel bekend staat als “Meesteroplichter van België” die door professoren en een advocaat de hand boven het hoofd wordt gehouden. Is zijn dossier weleens echt kritisch bekeken of is alles fake wat hij zegt?
  Ben diep geraakt, vooral verontwaardigd wanneer dit allemaal ECHT blijkt te zijn.

 10. Ik kon het niet geloven, dat ze dr. Phil van de tv zouden halen.
  Maar vanmorgen is het bewijs geleverd.
  Elke ochtend kijk/luister ik het ochtendjournaal op RTL 4 ( het enige journaal dat ik kijk/liuster overigens ) en iedere ochtend rond de klok van 9 hoor ik de begin toon van zijn show en denk dan.. he verdorie weer te druk bezig geweest om even het journaal te kijken.
  Deze ochtend rond de klok van 9 ineens de begin toon van RTL boulevard en niet van dr.Phil

 11. Toch heb ik soms sterk het gevoel, dat er mensen zijn die problemen in onze samenlevig aansnijden, om er maar een programma over te kunnen maken, journalisten en de zogenaamde klokkenluiders, ze hebben natuurlijk een belangrijke rol, maar creéeren ook tegelijkertijd een faa voor zich zelf, maar ben niet altijd zo overtuigd van hun intégriteit, en door het sinaleren, gebeurd er eigenlijk niets, want de gesignaleerden sluiten dan ogenblikkelijk de rijen, het zijn de moderne onaantasbaren, Jenne

  1. Ik vertrouw die Dr. (pedo)Phil(e) ook niet erg, wat een ophitsende rotzooi-tv maakt hij! We hebben geen namen gehoord, misschien was het een psy-op, en het meisje bleef alleen achter terwijl de grote Dokter wegliep met zijn vrouw.
   Hopelijk heb ik het verkeerd, maar ik vond hem niet empathisch.
   Eindelijk een beetje nieuw nieuws; RTL, want klokkenluiders vertellen meestal over gebeurtenissen van 20 jaar geleden. Waar blijven de up-to-date-kl’:, heeft Nederland ondergrondse tunnels (ja, grotten in Maastricht), MK-centrums (psychiatrie) UFO’s en getuigenissen à la Kendall? We zijn toch geen kraakhelder land? Wat kunnen we doen? Geen ijsjes kopen van het logo: klein hartje in groot hart. Allemaal aan de zeewier, slecht voor de grote bazen, goed voor milieu en ons, het heeft alles van de oersoep van waaruit we komen en wordt als remedie vermeldt in USA legerhandboek! http://galacticconnection.com/the-cure-for-cancer/

  2. @Akoeta – Wat je als rotzooi TV kunt observeren is eigenlijk gewoon de culturele manier waarop Amerikanen informatie tot zich nemen.
   Stille en trage docu’s zoals Tegenlicht die op TV brengt zijn voor een Amerikaan bijna niet te kijken. Dat is echt louter en alleen een cultuurverschil.
   Maar waar het om gaat is dat de info blijft hangen, en dat gebeurd echt wel al is de TV-wereld USA niet te vergelijken met Nederland. Ieder kanaal en station vecht om air play en kijkers en breaking new is al snel oud nieuws.
   Grtz

 12. David Icke schrijft er al jaren over!
  Zijn boek Het Fantoomzelf, zet alles duidelijk neer!
  Waarom struisvogel politiek steunen. Laat het allemaal aan het daglicht komen. Bij het niet onderkennen en verstoppen zijn we allemaal schuldig!!!

 13. Het wordt tijd dat dit officieel in de openbaarheid komt zonder dat de Media in handen vd Illuminatie dit kunnen boycotten!!
  Kom op mensen doe wat hiertegen..
  Ik heb RTL-4 aangeschreven voor opheldering bv..
  Als wij onze krachten bundelen zijn wij onverslaanbaar want wij vertegenwoordigen het Goede!!

 14. Ik weet niet of het waar is wat je zegt over RTL Guido. Ik heb als vanouds nog een programma-gids die twee weken beslaat. Deze en vorige week. Daarin kan ik zien dat het programma van dr. Phil t/m vrijdag 24 maart loopt. Vanaf maandag 27 maart zijn er andere programma’s op dat tijdstip gepland.

  1. Melanie, wat wil je zeggen dan? Het programma kan toch al maand van te voren zijn gepland..?
   Daarnaast lijkt een dergelijk ‘move’ toch wel iets om publicitair te benutten. RTL stop met Dr. Phil. etc etc.
   We beweren overigens niets..!! We proberen te laten zien wat INHOUDELIJK het programma was en dát RTL Dr. Phil van het scherm heeft gehaald. ONAANGEKONDIGD..!

 15. Dit is verschrikkelijk in een woord. Deze mensen moeten wel zeer slecht zijn maar ooit moeten ze met de billen bloot. Er is nog altijd een hogere Macht die hen tot verantwoording zal roepen. heer vergeef hen want ze weten niet wat ze doen en de gevolgen zullen niet mals zijn. Hier is de wet van oorzaak en gevolg van toepassing.
  laten we hopen dat dit spel spoedig tot het verleden zal zijn.

 16. niemand moet rtl 4 meer aanzetten,nu kan je pas echt zien dat de cabal de kontrole heeft over alle tv zenders
  mensen wordt eens wakker en zie hoe het in dat wereldje toegaat.
  lang leve nederland

 17. Het is natuurlijk heel goed, dat Dr Phil deze vreselijke praktijken onder de aandacht brengt van de algemeenheid, zodat iedereen hier meer op gaat letten en optijd alarm slaat.

  Toch is het erg onprofessioneel, dat hij hierbij een slachtoffer open en bloot voor de camera haalt. Ik werk zelf al 19 jaar met probleemjeugdigen, waarvan vele ook jarenlang sexueel misbruikt zijn, maar je hebt als therapeut een zwijgplicht ter bescherming van de slachtoffers, die echt enorm kwetsbaar zijn. Het duurt soms maanden voordat er überhaupt een vertrouwensbasis ontstaat en dan nog vele jaren begeleiding, voordat een slachtoffer zijn eigen situatie kan overzien, deze kan verwerken en hier zo open over kan praten.

  Het kan dus ook zijn, dat de rol van Kendall gespeeld wordt door een actrice. Zo ziet het er in mijn ogen wel naar uit.

  1. Sw Anand Coen.

   Jij verwoordt iets dat mij ook bezighield. Ik heb een klein stukje van die SHOW gezien en het viel me meteen al op dat dit een typisch Amerikaanse manier is om alle zaken in het leven, hoe dramatisch ook, als een vorm van amusement te brengen. Ik kon daarom ook niet de gehele SHOW uitkijken. Jerry Springer, Ophrah Winfrey en vele anderen en volgens mij ook Dr. Phil brengen het menselijk leed op een niet menswaardige wijze, ter amusement ende vermaeck. Het feit alleen al dat het in een studio plaatsvindt met een publiek erbij. Waarbij gedurende de uitzending regelmatig ingezoomd wordt op mensen uit het publiek om te laten zien hoe de woorden van het “slachtoffer’ binnenkomen. Kort gezegd en samengevat heet dat emotie-tv. Ik kan daar persoonlijk helemaal niets mee.

   Het maakt deel uit van onze totaal vernepte wereld, die vooral via de telebuis tot ons gebracht wordt. Ik ben blij dat jij er ook een kritische noot bij plaatst, waardoor ik mij gestimuleerd voel de mijne er aan toe te voegen.

   Het zou ook zo maar eens kunnen zijn, dat deze SHOW een manier is om de toenemende emotionele onrust in de samenleving rond het thema georganiseerd kindermisbruik op een controleerbare manier te kanaliseren. Net zoals dat in NL gebeurde met het installeren van de Commissie Deetman n.a.v. het kerkelijke misbruik en de Commissie Samson n.a.v het seksueel misbruik binnen Jeugdzorginstellingen. Zoethoudertjes dus en een vorm van gecontroleerde oppositie.

  2. dank Arend, dat zou het inderdaad kunnen zijn. En Anand Coen, mijn gedachte was ook dat het een ( slechte) actrice moest zijn die het verhaal vertolkt.

  3. Sw Anand Coen en arend
   Ik denk dat jullie een punt raken hier dat ik wel aanvoelde maar niet verwoorden kon. Iets was aan het wringen en dat was niet het verhaal over misbruik en de rest , dat ik heel serieus neem , maar de vorm waarin en mogelijk ook de persoon waardoor het in de openbaarheid gebracht wordt. Laat echter onverlet dat er wel aandacht aan gegeven word , iets heel duisters dat in het licht gezet wordt. Wellicht zal het toch een aantal mensen de ogen openen, hoewel de intentie erachter niet die was .

  4. Marcel je hebt gelijk, het heeft wel weer even de mainstream aandacht gekregen. Het is alleen de vraag, door de manier van presenteren, in hoeverre het binnendringt. In onze door brood en spelen gedomineerde wereld is het is slechts een klein aspect van de enorme informatiestroom waar mensen zich door laten overweldigen. Dus voordat het goed en wel heeft in kunnen dalen, is er al weer het volgende brood en spelenelement dat om vooral een tijdelijke aandacht vraagt. We leven in een wereld van tijdelijkheid en niet van duurzaamheid!

  5. 21.3 Daar kan ik wat mee!
   Zoals ik al eerder zei in 2: ” In het artikel staan waanzinnige excessen beschreven, maar hoeveel mensen zijn zich bewust van ‘kleine’ excessen in de persoonlijke sfeer, die ze pas na jaren echt volledig doorzien.”
   Het bewust willens en wetens overschrijden van andermans grenzen is een vorm van machts vertoon. Dit gebeurt voortdurend in het klein en in het groot. Denk ook aan https://en.wikipedia.org/wiki/Gaslighting.
   Zolang mensen geen notie hebben van waar hun eigen grenzen zich bevinden zal het bewaken ervan moeilijk gaan. Geestelijken, media, ouders, maar ook therapeuten zouden mensen zich bewust moeten maken van de menselijke maat en grenzen. Helaas worden de grenzen door de systematische overschrijdingen steeds vager.
   Het overschrijden van grenzen, presenteren als vermaak, zonder tijd voor bezinning werkt verwarrend, destabiliserend.

  6. Inderdaad koekje, daar heb je een belangrijk punt. Het gaat niet zozeer om de boodschap, maar veeleer hoe die gepresenteerd wordt en daardoor ook doorwerkt. In onze oppervlakkige cultuur is de verpakking nu eenmaal belangrijker geworden dan de inhoud. Psychologische oorlogsvoering heet dat, oftewel de strijd om de menselijke ziel. They want your soul!

   https://www.youtube.com/watch?v=7yQ7ZnO2vpU

   En ze doen alles om die te pakken te krijgen:

   https://www.youtube.com/watch?v=QKVS34PpP1o&feature=youtu.be

  7. En misschien het belangrijkste waar niemand meer bij stil staat, gewoon om dat ze het niet gekend hebben, maar die o zo belangrijk was / is, de sociale contrôle van de de individuen onderling, het oogje in het zeil houden en zo, onze maniakale narcisten gezelschaps spel wat onze samenleving nu is, zit vol duistere niet geziene hoeken, waar het niet gezien kan plaats vinden, het ?! Jenne

  8. Dat is ook een heel belangrijk punt Jenne. Maar dat is door de sociale beïnvloedingsprogramma’s die aan iedere generatie zijn aangepast, door de vermeende heersers over deze planeet in de menselijke samenleving geïnjecteerd.

  9. Arend, ik denk dat zowel de politiek, als de media de mensen, de massa heel sterk beinvloeden, en tot een kneedbaar geheel maken, ze in een soort geluk-zalige l’etarchise soep onder brengen, als ik al dat gekunstelde immitatie high five gedoe zie, en die half blote meisjes, en dan dat denken dat ze zo doende het summum van vrijheid bereikt hebben, persoonlijk vind ik mensen met een bewust denken, misschien geloof, heel wat beter in de wereld staan, als die misbruikte zielepoten, groet Jenne

  10. Aan de andere kant Dr. Phill heeft ook toegang tot een leger van de beste hulpverleners.
   Kijk het stukje EMO tv is ook om the te shockeren. Zo zijn Amerikanen nou eenmaal, mischien is zij wel het begin van meer mensen die met dit soort dingen naar buiten komen. Het onderwerp waar in de alt-media al jaren over word gesproken komt nu ook in de MSM.opzich al een goed punt.

  11. Ik dacht een pruik. Wat ze zegt is niet geacteerd. Ik kan het weten want ik leef al 30 jaar met een
   slachtoffer

  12. 21.13
   Juist ja, therapeuten weten ook niet alles, al doen ze vaak alsof 😉

   Wie weet hoeveel ze allemaal achterhoud, hoeveel gesprekken er vooraf geweest zijn, hoe snel ze van begrip is, hoe gedreven ze is om alle shit nu eens eindelijk eens op te ruimen, hoe de Amerikanen zich uiten…

   Dit alles afgezien van de politieke context waarin het hele gebeuren plaats vond. Amerika vind ik op dit moment een rot land (sorry).

  13. Sarah 21.13 Ga jij nu het slachtoffer, waarmee je al 30 jaar samenleeft aanmelden bij Dr Phil, zodat hij/zij live in de studio zijn /haar verhaal kan doen en internationaal bekend wordt?

   Precies!

  14. In mijn beleving kan men er gerust van uitgaan dat alles dat aan informatie via de massamedia verspreid wordt, bedoeld is om de massa te beïnvloeden, verdoven en te manipuleren. We leven in een tijd van een geestelijk/psychologische oorlogsvoering tegen de mensheid. Deze wordt soms heel subtiel gevoerd met ‘Silent weapons for a quiet war’.

   http://www.lawfulpath.com/ref/sw4qw/index.shtml

  15. P.S. 21.16

   Ik ga er daarom vanuit dat het voor het eigen zielenheil en geestelijke gezondheid het beste is, om de televisie de deur uit te te doen en ook nooit meer binnen te halen!

  16. 21.17
   Nee hoor, ik hou het ding lekker. Ik moet toch een beetje kunnen aanvoelen waar alle andere gekken in dit gekkenhuis mee bezig zijn.
   Ik heb dokter Flip ergens in een ver verleden heel kort aanschouwd. Als ze ‘m nu aankondigen is het zap, wegwezen. Het gewraakte filmpje was dus niet aan mij besteed. Te veel van hetzelfde 😛

  17. Arend 21.17 inderdaad, weg met het dwangbuisje en kiezen voor dingen die werkelijk van belang zijn voor een blissfull leven. Ik heb sinds 1991 voor het laatst TV gekeken en voel niet dat ik wat heb mis.

 18. RTL stop met het uitzenden van dr. Phil vanwege zijn onderwerpen. Waarom!!? Is RTL bang dat pedofilie en pedosexualiteit in een kwaad daglicht word gezet? Is RTL bang dat daarom ‘De kerk’ gekwetst is. Is RTL bang dat pedo’s gekwetst zijn? RTL had trouwens fantastisch werk kunnen verrichten door dit verschrikkelijke probleem aan te kaarten en de overheid op te roepen dit probleem keihard aan te pakken. Want niks is zo belangrijk als het leven van een kind, want het zijn immers uw en onze kinderen nietwaar? Maar nee, helaas maken we liever programma’s waar de pedo word neergezet als een zielig mannetje die geholpen moet worden en of wij de normale Nederlander sympathie wil hebben met deze monsters. Het is trouwens schokkend hoe laag de straffen zijn voor het aanranden, misbruiken en verkrachten van veelste te jonge kinderen in Nederland. Amper een paar jaar in de gevangenis en die pedo’s mogen gewoon weer wonen in uw en onze wijken.

  1. Vaak is hetgeen mensen NIET doen (bewust) veelzeggender dan wat ze WEL doen..!

  2. Guido.J.
   Tussen de 0 en 20% van de samenleving weten van de hoed en de rand, zeggen en doen bewust niets, nou en, veranderd er iets door, en waar is het dan veelzeggender, niet in de media, nou ik denk dat we inderdaad over moeten gaan tot pek en veren, en daarbij onze hooi vorken niet moeten vergeten zo als Marcel oppert, Jenne

  3. Kijk Guido, het klinkt mooi en tres chic, absolute ook heel intellectueel, maar zijn wij in dit onderwerp, dit stadium al niet ver voorbij,om daar nu nog eens prachtige TV shows van te gaan maken, het gaat door mijn beste Guido, dag naar dag, andere onschuldige slachtoffertjes, mensenkinderen vernederd en misbruikt, en het is zo verdomd goed georganiseerd, en daarbij gecamoufleerd, door instanties
   uitgevoerd, die boven iedere verdacht making staan, maar het niet zijn, ik ben hier zijdelings bijbetrokken, en ja het stinkt, viese hautaine hypokriete mensen die zich hier mee bezig houden, en met voor kennis handelen, nou ja jij weet ook je weet je wel, Jenne

 19. Niet dat ik de gang van zaken betwijfel,en nog nooit eerder Dr Phil gekeken, maar het komt mij zeer nep over. Weet niet zo goed wat ik van moet denken, de berichten zijn ineens overal, dan gaan bij mij belletjes rinkelen. Something’s fishy.

 20. Ik zou het ontzachelijk fijn vinden om eens een klopje op mijn schouder te krijgen, van wege de met instemming ontvangen, van mijn intuïtie inzake deze wijze van journalistiek bedrijven, in gebracht onder lijntje 14, Jenne

  1. @ jenne
   Bij deze , ik had die post van jou niet echt gezien .Maar ik kan alleen maar zeggen dat ik je gelijk geef. Scherp!

  2. En ik wil mijn nek nog wel iets verder uitsteken, om mijn veronderstelling dat Minister President ex voor het moment Rutte ook tot deze familie behoort en een pervert is, misschien niet de hoogste trap van het kwaad, maar hij doet er niet echt veel aan om de Nederlandse samenleving te bevrijden van deze predatoren, Jenne

 21. https://sites.google.com/site/ncfnocancerfoundation/ncf-onderdrukt
  DR Phil wordt mogelijk als middel ingezet om politieke redenen.
  In met name de VS is DR Phil veel op tv te zien en bij velen komt hij sympathiek over waardoor hij betrouwbaar overkomt.
  Trump is nog niet zolang president van de VS en mogelijk moet bij vooral de Amerikanen de indruk ontstaan dat de VS onder zijn leiding in dit geval pedofilie gaat aanpakken waardoor het vertrouwen in Trump groeit.
  In de protocollen van Sion staat beschreven dat de regeringen gebruikt worden tot zij zichzelf overbodig maken en omdat in de EU veel hoge koppen uit de politiek bij pedofilie betrokken lijken te zijn kan dat dus van enorme invloed zijn.
  Hier kunnen mogelijk tegenstrijdige belangen een rol spelen mogelijk wil Trump stijgen in populariteit terwijl de politiek binnen de EU juist liever geen aandacht op zich vestigen en dat geeft Trump macht.

  1. Arnold 23 :
   Het belangrijkste bij deze pedofiele praktijken, is de chantage door geheime diensten maar ook door de (georganiseerde) misdaad. Deze chantage is bij manier van spreken de olie die het ganse “international crime syndicate” smeert. Het ligt dan ook in de lijn der verwachtingen dat dit “syndicate…” er alles zal aan doen om deze “olie” haar werk te laten doen.Als er dan gevaar opduikt is het beter zelf in de aanval te gaan onder het motto :” de aanval is de beste verdediging”.. ook al moeten hierbij dan enkele kleinere vissen worden opgeofferd. Het doel heiligt immers de middelen. Voor de rest geldt ook :”Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden”. De “onthullingen” in dit domein dienen dan ook met de nodige voorzichtigheid benaderd te worden.
   Het feit dat men ze laat gebeuren is op zich zelf al veelzeggend. Het “syndicate” duldt immers niets wat werkelijk een gevaar vormt voor zijn belangen.

  2. Sub Rosa 23.1
   Misschien dat ik het verkeerd benader waardoor ik een verkeerd beeld krijg maar niet alleen DR Phil wordt niet meer uitgezonden door RTL maar ook Teletekst wordt door RTL niet meer uitgezonden en eerder waren de belgen daar ook al mee gestopt.
   De NOS gaat vooralsnog wel door met teletekst en nou bestaat bij mij het vermoeden dat het niet gestopt wordt omdat er te weinig mensen naar zouden kijken maar omdat het risico dat ze elkaar tegenspreken te groot wordt.De NOS is een staatsomroep en verlengstuk van de politiek en zij verkondigen wat hen opgedragen wordt (is mijn mening). Hoe meer verschillende omroepen teletekst uitzenden hoe groter het risico dat er verschillen ontstaan en dat is natuurlijk niet de bedoeling.
   http://www.spreekbuis.nl/rtl-stopt-in-april-2017-met-teletekst en https://mediamagazine.nl/meer-belgische-zenders-gestopt-teletekst/
   De NOS zou blijven uitzenden omdat veel mensen hun teletekst nog zouden bezoeken terwijl de reden van de Belgen een andere is maar feit is wel dat het allemaal binnen een kort tijdsbestek gebeurd.
   Ook denk ik aan het bod van J.de Mol en de Belgen op de telegraaf waarbij J.de Mol werd gevraagd te stoppen met proberen overnemen.
   Veel is al in handen van de Belgen en het zijn wederom dezelfde rijke families die betrokken zijn en kennelijk de dienst willen uitmaken.

  3. Arnold 26.2 :
   De door jou beschreven “manipulaties” maken deel uit van de cover-up. Men licht eerst een tipje van de sluier op, ten einde de indruk te geven dat men het “probleem” gaat aanpakken.(cfr het motto : hou me tegen of ik doe een ongeluk…!!) Vervolgens gaat het stof liggen… en starten de “manipulaties” om het deksel terug op de doofpot te leggen.Men gebruikt voor deze bedrieglijke praktijken dan slachtoffers die dan ongewild misbruikt worden.. Ondertussen wordt de aandacht afgeleid..met tal van onbenulligheden en de meest onwaarschijnlijke versies..valse sporen enz…. waardoor het pedofiele probleem & gevaar wordt “gededramatiseerd”(sic). Het is dan uiteindelijk niet meer duidelijk wat fictie en non fictie is, wat dan ook de bedoeling is bij de “cover – up”. Het kan soms ook nuttig zijn beroep te doen op buitenlanders..om de klus te klaren.. en dit voor het geval er toch iets zou uitkomen.
   Dus Arnold, U ziet het niet verkeerd… U geeft gewoon een beeld van de “cover-up”.

 22. Mensen met afwijkingen, dit dan gezien van uit de grote groep Man&Vrouw relatie, hebben altijd bestaan, er zijn altijd spelingen van de natuur mogelijk in deze prachtige natuur créatie de mensheid.
  Dat deze mensen bestaan, en dat dit ook behoord te worden gerespecteerd, door anders denkenden en voelenden mensen.
  De perverse mensen, ziekelijk psychopatisch abnormaal gericht in hun sex beleving, vind je bij alle schakeringen van het mens zijn, misschien zijn al afwijkende sexule beleving, zo als homofielle een opening naar verdere perversie, hoe het ook zij, er zijn grenzen, die gezien het ziekelijke promoveren door de media, steeds verder opgerekt worden, naar iets niet echt gezond,in denken en doen, en met deze verstoring van onze morale waarden, in wezen onze jeugd vernietigen, hun levens basis besmeuren, en de mensen diep ongelukkig maakt.
  Wat ik in deze heel interessant vindt, dat de eerste Christenen, net als de Budhisten, en Hindi, geen vlees dus mede creaturen consomeren,
  is een verdere stap in mijn waardering voor sommige levens filisofien,
  ga naar de markt, geen vlees, geen kerkdienst, even horen hoe het er voor staat met onze plaatselijke wereld, groet Jenne

 23. mooi dat er zo veel reacties komen op het niet meer uitzenden van Dr. Phil.
  maar wat doen jullie buiten het naar elkaar mailen?
  eisen jullie bij RTL dat het programma terug komt?
  gaan jullie massaal naar de politieke arena in Nederland om opheldering te vragen over misbruik?
  het is allemaal bla bla! Goed bedoeld maar het zal niets oplossen.
  Alles valt of staat met het BEWUST ZIJN van de mens en kennelijk hebben we nog een lange weg te gaan.

  1. Wat heb jij gedaan om de uitzendingen terug te krijgen? Spreek vanuit jezelf en wees een lichtend voorbeeld voor anderen.
   Ik heb niets gedaan daar ik ernstig twijfel over de door dr phil aangevoerde getuigen. Ik heb geen twijfel over het bestaan van dergelijke netwerken dat dan weer niet.

  2. Sophie, het bewustworden van zulke zaken en het mededogen voor de slachtoffers is een enorme kracht, die de wereld positief zal veranderen. We hoeven hiervoor niet met spandoeken te gaan lopen, maar steeds alleen maar te kiezen voor harmonie en verbinding, maar dat wist jij eigenlijk al.

   Hier nog een kort stukje van Gregg Braden, die heel veel onderzoek heeft gedaan naar o.a. de power van het hart.

   https://video.search.yahoo.com/search/video?fr=tightropetb&p=Gregg+Braden#id=8&vid=88336ea165207e6bfcbc4ede271d3e8b&action=view

  3. Nederland is het land van de geschreven en verbale actiesch, nou daar zitten zij niet mee, hun créatie van de internet klaagmuur doet perfect zijn werk, als verwacht en voorspeld, deze lugubere waarlijk onmenselijke ruimte, waren in alle geweld blijft steken, vormd een prachtig luchtkussen, waar achter alles blijft zo het was, zie politiek !

  4. @Sw Anand Coen, Weer een ijzersterke bijdrage van Gregg Braden, dank!

 24. Bizar dat nadat de beerput een heel klein beetje is geopend het deksel er met een noodgang weer wordt op gegooid. Geen podium geven aan deze verschrikkelijke praktijken doet het voorleven, alleen duikt het addergebroed steeds verder onder en proberen uit beeld te blijven, maar zoals ze in de US of A zeggen “the show must go on” te ziek, walgelijk en gruwelijk voor woorden !! op pakken dat tuig en in een hele diepe put smijten, zand er over en nooit meer over praten.

 25. Zolang men aan de top van bestuurlijk Nederland de handen boven elkaars hoofd blijven houden zal er nooit een doorbraak komen om kinderen uit handen van deze monsters te redden.
  https://jdreport.com/zoals-verwacht-demmink-niet-vervolgd-om-kindermisbruik/ en wat te denken van de poging om een plaats binnen de politiek te krijgen van een pedofielenclub nog niet zolang geleden?
  Elk weldenkend mens weet dat je kinderen met rust moet laten behalve dan in politiek Den Haag zo lijkt het.
  Alleen al het feit dat een pedofielenclub de mogelijkheid geboden werd om een plaats in de Nederlandse politiek te krijgen zegt meer dan duizend woorden en geeft aan dat Den Haag niet begaan is met het lot van (misbruikte)kinderen en zelfs misbruikers aanmoedigt ipv ze op te pakken en te veroordelen.
  Het wordt tijd dat Nederland wakker wordt en deze lieden ter verantwoording roept want het lijkt er erg sterk op dat criminelen hier de dienst uitmaken.

  1. Arnold 32 :
   Een eerste les van Sun Tzu :
   “Ken de vijand en ken uzelf, en u kunt 100 slagen vechten zonder nederlaag”.Bron: De kunst van het oorlogvoeren
   Momenteel is er geen duidelijk beeld van de “vijand…”. Ik heb reeds verwezen naar een “International crime syndicate” maar dit is alleen maar voor een kleine groep van “ingewijden” duidelijk. Het zal er dan ook in eerste instantie op aan komen de “vijanden” duidelijk te identificeren. Dit zal al een probleem zijn, want niet iedereen wil de waarheid kennen, maar alleen en vooral leugens die in het eigen kraam passen. Het is in alle geval een vijand die oppermachtig en levensgevaarlijk is. Die gaat men niet te lijf met lapmiddelen , placebo’s, kwakzalverij en dergelijke.. en nog minder met de broek op de enkels en met de emmer vaseline. Voor een dergelijke vijand heeft men mannen nodig met “ballen….” die willen en kunnen actie voeren, op welke manier dan ook. Dus niet allemaal tegelijk aub!!! Een ander spoor is via de politiek via een daartoe opgerichte partij..om de stenen in de kikkerpoel te gooien. Dit vereist wel dat men er voor stemt… en dus niet aan de kant blijft staan (om zijn handen niet vuil te maken, ook al is het figuurlijk). Ook hier stellen er zich al onoverkomelijke problemen. Het resultaat van beide sporen is dan ook reeds vooraf bekend = zero!!! Het overgrote deel van de bevolking is immers alleen maar gefascineerd door brood en spelen en stemt er voor (actief dan wel passief). Er zal dan ook niets gebeuren… om deze beerput leegt te maken. (afgezien van wat gezeur…) Het is echter de verdiende van WTK om in deze pedofiele beerput te blijven roeren.

  2. Arnold criminelen maken al 40 jaar de dienst uit in Nederland door chantage in de profielen onderwereld waar kinderen misbruikt en vermoord worden door de elite en gefilmd door criminelen om ze op die manier te chanteren.

 26. Ons koningshuis, politici, presidenten van justitie, advocaten, etc etc zitten tot hun oren in de wereldwijde pedofielen netwerken en dat al honderden jaren lang. Dat is ook de reden dat Joris Demmink nooit vervolgd gaat worden en dat is ook de reden dat Dr. Phil per direct gestopt is.

  Hier krijgt u een kijkje wat al meer dan 100 jaar gaande is in de elite kringen en vele bekende namen zullen passeren.

  http://rondehuis.blogspot.com/2011/03/was-is-er-sprake-van-een-grootschalig.html?m=1

  https://youtu.be/ee6PvGw_ne0

  Ik heb nog veel meer maar ga eerst deze 2 maar eens goed lezen en beluisteren.

  1. U kunt met een gerust hart zeggen dat het koningshuis nazi’s zijn en betrokken zijn bij drugstransporten, witwassen, en child trafficing en weet u waarom ?

   Omdat ze dan met openheid van zaken moeten komen. Dan moeten ze hun DNA afstaan wat ze al z’n 100 jaar weigeren omdat ze totaal géén Oranjes zijn en de troon hebben gestolen. Dan moeten ze de boeken openen waaruit naar voren zal komen dat ze al honderden jaren betrokken zijn in de drugswereld, witwassen pedofilie, etc etc.

   Ze mogen mij rustig aanklagen. Ik ben niet bang voor ze … Eigenlijk zit ik er al jaren op te wachten dat ze het doen… Ik ben er klaar voor. Laster van het koningshuis….. We hebben geen wettelijke koning !!!! We hebben geen wettelijke justitie…. We hebben geen wettelijke regering !!!!

   Alles is gebaseerd op leugens en die wil ik graag samen met deskundige aan de kaak stellen .

   Het zal nooit zover komen of anders achter gesloten deuren met corrupte rechters !!

  2. Rick 35 :
   Bekijk ook eens The Black Nobility :
   https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_blacknobil02.htm
   “The “Black Nobility” are/were the oligarchic families of Venice and Genoa, Italy, who in the 12th century held the privileged trading rights (monopolies). The first of three crusades, from 1063 to 1123, established the power of the Venetian Black Nobility and solidified the power of the wealthy ruling class. ”
   Het is dus niet alleen Nederland, maar een internationaal en supranationaal crimineel systeem dat de werkelijke macht in handen heeft..en quasi onaanraakbaar!!

  3. Natuurlijk weet ik dat er een wereldwijd pedofielen netwerken bestaat. Door pizzagate komt alles opnieuw in de aandacht en we moeten nu met zijn allen doorpakken.

   Verwacht niets van de MSM want die zijn er ook bij betrokken en schermen alles af.

  4. Het gaat allemaal nog veel verder dan pedofilie ; moorden, rituele offers, het eten van foetus.

   We leven in een krankzinnige wereld met veel zieke geesten onder ons. Het is zo afgrijselijke dat veel het liever ontkennen en wegstoppen.

  5. Rick 35.3 :
   Nog geen enkele bronnen.. we moeten immers ver terug gaan in het verleden, om het heden te kunnen begrijpen:
   https://sembrouthes.wordpress.com/the-venetian-black-nobility-a-history/
   http://investigate911.org/Oligarchy.htm
   https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_blacknobil01.htm
   http://www.truthcontrol.com/black-nobility
   Voor de rest zijn de straten geplaveid met lijken van diegenen die dit crimineel corrupt systeem hebben willen aanpakken. Onderschat dus niet de “vijanden”.

 27. Hou er ook rekening mee dat iedereen die een TV reputatie mag opbouwen in de VS ook bij het ‘clubje’ zit en dus ook Dr. Phil en ook Ophra Winfrey(!). Deze zogenaamde ‘getuigenis’ is naar alle waarschijnlijkheid een ‘psy-op’of ‘psychologische operatie'(inzetten actrice…enz). Het stopzetten van de RTL uitzending bewijst in mijn ogen NIETS.

  1. ja let goed op haar lichaamstaal ze schikt van Phil en zegt dat ze bang is dat hij haar owner kent….. hij is er bij betrokken en dit is een manier om zijn geweten te sussen? Er worden geen enkele namen en herkenbare beschrijvingen van de daders gedaan. Hier hebben we weinig aan. Ze liegt niet maar is dit een waarschuwing naar mensen zo van er valt met ons niet te sollen we zijn erger dan jullie denken? Kortom om ons bang te maken?

 28. Goede morgen, prachtige nieuwe dag, met een te verwachten nieuw geluid, de Duitse staat, de Merkel – CIA – ex nazi staat Germany,
  gaat als eerste het Internet regulieren, of tewel naar hun hand zetten, en maar kritiek op Erdogan, vanwege de pers vrijheid, beste
  mensen, hoe kon dit toch gebeuren we zijn in Europa in volkomen verkeerde handen terecht gekomen, er blijft niets over in ons oude continent, wat nog echt van ons is, groet Jenne fijne dag allemaal !

  1. Ik weet niet wie Franc Macon is , is dat ook in Amsterdam, Ik hoop het niet.

 29. Hallo hier ben ik nog even, in verband met dit hier beschreven onderwerp, is het goed om te lezen op VT veteran to day. com het derde deel over wat de Joden met het Christen dom aan het doen zijn, en ook waar of veel van wat er niet deugt in onze samenleving van daan komt.
  Het lijkt allemaal onmogelijk; maar helaas het bestaat.
  De reguliere Franc Maçons zitten in een revolutie binnen hun loges, ten minste in Europa, of ze overleven, is de vraag, het is een kanker met lange sluimerige armen, die soms ver reiken, ik prijs mij gelukkig dat ik geen Franc Maçon ben, Jenne

  1. De spelletjes van onze Rothschild-Zionisten passen niet meer in een tijd van het internet en thermonucleaire wapens. Maar dat inzicht zullen ze niet krijgen en het zal ze niet stoppen.

   Ze zullen hun “agents of power positions” blijven inzetten op sleutelposities in samenlevingen. De beste “agens of power positions” zijn pedofielen omdat die maximaal inzetbaar en maximaal chanteerbaar zijn.

   https://youtu.be/68rMTRhqKok
   David Icke heeft u allen vele malen gewaarschuwd voor de Rothschild-Zionisten!

   Door het DNA testen van hele populaties zullen de Rothschild-Zionisten allen worden opgespoort nadat ze verslagen zijn. De Rothschild-Zionisten en hun nageslacht zullen dan afgevoerd worden naar Siberie door de Russen/Chinezen voor ophanging of langzame uitsterving (aparte vrouwen en mannen kampen).

 30. Ik Ben geschrokken, Kinderen Moeten onder onze bescherming Leven, Ik Ben blij met de media die dit aan het licht bracht.
  Eens komt men voor de hemelse Rechter, Ieder zal Dan verantwoording af moeten leggen van zijn,haar Daden.

 31. Als een ieder die dit onderwerp probeert aan te kaarten het risico loopt voor gek te worden verklaard zegt al heel veel.
  Er heerst gewoon een groot gevoel van onmacht.
  Er heerst veel afschuw hierover maar als er wordt verwezen naar machthebbers dan wordt de afschuw vaak vermengd met wantrouwen naar de berichtgever.
  Dr Phil is niet gek . Maar nu wordt hij ook in twijfel getrokken.
  Zelf heb ik een vreemd gevoel overgehouden van het plotseling huilend kreet van een kind uit de privé souterrain van een hotel. De manier waarom werd gereageerd door de ouderen was duidelijk dat het niet ging om zorgzame familieleden. Toen ik een personeelslid hierom vroeg vertelde hij dat de directeur enge dingen deed met kinderen. Gezien het feit dat ik in een vreemd land was met veel corrupte agenten en dat ik ook het gevoel heb dat ik voor gek zal worden gezien door de Nederlandse Ambassade heb ik daar geen melding van gedaan.
  Maar feit is het blijft nog steeds aan mij knagen

  1. Misschien kan je een NGO die met kinderen en/of misbruik te maken hebben inlichten EN de politie. Die kunnen dan misschien onderzoek doen. Het is moeilijk om instanties nog te vetrouwen, maar dan heb je in ieder geval gedaan wat je kon. En meer kan je ook niet doen helaas..

 32. Vreselijk
  Ach de kindren ze zijn nergens meer veilig niet in de moederschoot
  Nog op de aarde met zulke praktijken vreselijk
  Maar eens zouden ze ook voor deze daden berecht worden door onze Hemelse Vader
  Ooit komt er een dag
  Dan zal Hij komen Rechter
  Laten we bidden voor deze kinderen

 33. Getver
  Waarin leven we wat een nare wereld
  Maar hun straf zal niet licht zijn..
  Ze komen voor God te staan
  Hoe kun je zo smerig hart hebben
  Ik hoop dat de hele wereld dit zal horen.
  En dat ze gestraft worden en later Door god

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.