Advertentie

MH17: totale camouflage van de feiten..?


Waarom wordt er bij het onderzoek naar de daders van de aanslag (per ongeluk of opzettelijk) niet gekeken naar de rol die Oekraïne en specifiek de CIA in Oekraïne gespeeld heeft? Zijn ze bij voorbaat uitgesloten van mogelijk daderschap..? Kan het gewoon niet, meneer Rutte, dat deze smerige roversbende, die de CIA is, een essentiële rol heeft gespeeld in het vuurtje-stoken tussen Rusland en Europa. Zijn wij nou zo slim, of onze regering zo dom. Of weten de regeringslieden het duvelsgoed en durft de ene helft er niet over te beginnen, terwijl de andere het spelletje dóór heeft en helpt de waarheid te verkrachten..?

OVSE-waarnemer, de Canadees Michael Bociurkiw rapporteerde al snel, na het inspecteren van de MH17-wrakstukken, dat hij mitrailleurkogelgaten in één van de vleugels van de Boeing 777 had (klik voor hele artikel)

Als een Russische BUK-raket zou zijn gebruikt, wil dat dan zeggen dat de Russen schuld hebben? Amerikaanse wapens worden gevonden bij alle oorlogen in de wereld; is de VS  dan meteen de schuldige..? Het verhaal over de betrokkenheid van Oekraïne, dat een paar maanden tevoren door de Amerikaans-Zionistische kliek werd overlopen en officieel een revolutie doormaakte, blijft maar uit de pers.. WAAROM STELT NIEMAND DEZE KWESTIE AAN DE ORDE.. Er klopt gewoon helemaal niets van.. Hoe kun je Oekraïne ALS MOGELIJKE DADER in een onderzoeksteam benoemen? Hoe kun je dit land een veto geven over de uitkomst van het onderzoek..? Smerige politieke spelletjes, dat zijn het die gespeeld worden.

En als Oekraïne dan ook nog eens probeert om Maleisië uit dit team te duwen, van de trein af, dan wéét je toch, wat er verder speelt? Dat dit gedrag van Oekraïne op zijn zachtst gezegd, ‘uiterst verdacht’ is..? De CIA zit achter de revolutie in Oekraïne waar een regering zat, die DEMOCRATISCH was verkozen. Luister naar de valse woorden van Victoria Nuland, zionistisch voorman van deze revolutie, die achter de omverwerping zat, namens de VS, van de verkozen democratische president van Oekraïne.

Lees dit artikel HIER, zodat je snapt wat er daadwerkelijk plaats vond, een paar maanden VOOR de MH17-aanslag. Die naar ons idee niet per ongeluk heeft plaatsgevonden.. Het past in de keer-op-keer terugkerende VALSE-VLAG-KARAKTERISTIEK van de Zionistische macht in de wereld.

 

 

Nergens wordt gesproken over het verplaatsen van de route van MH17, PRECIES over het militaire gebied, waar dit vliegtuig uiteindelijk werd neergehaald.

X
X

MH17: totale camouflage van feiten..?

2017 © WantToKnow.nl/be

 

De Boeing 777 van Malaysia Airlines werd op 17 juli 2014 boven Oekraïne neergeschoten. Het toestel was onder weg van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Alle 298 inzittenden, onder wie 196 Nederlanders, kwamen om het leven. Ondanks alle beloften van een premier, Mark Rutte, die zich zegt te bekommeren om de nabestaanden, blijft een luguber politiek spel van deze VVD-er keihard zichtbaar. Een simpel voorbeeld, om je te tonen, RECHT IN JE GEZICHT, dat het niet de bedoeling is dat de waarheid boven water komt, maar een in elkaar gezet verhaal? Kijk nou eens naar deze foto van het JIT, het ‘Joint Investigation Team’.. Als nog niet duidelijk is, wie de dader is van deze verschrikkelijke daad, dan kan het toch ook Oekraíne zijn, die deze aanslag bewust of onbewust op zijn geweten heeft..?

Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. Ofwel de landen van het JIT, het Joint Investigation Team. Voordat ook maar één woord gesproken was, was een mogelijke dader, Oekraïne genaamd, die zéér goede motieven zou kunnen hebben om MH17 neer te schieten, opgenomen in dit team. Doorgestoken kaart? Jij mag het zeggen..! In ieder geval hoort Rutte dit verhaal te benoemen..! En waar blijven journalisten die dit doen?

Mark Rutte, WAAROM ga je dan op de foto met een van de MOGELIJKE daders.. Ook al zit in dat land in het JIT..? Dit DOE JE NIET ALS ONAFHANKELIJK PREMIER. En ja, omgekeerd doe je dat dus wel..!!. Als je van te voren wéét dat Oekraïne de schuldige niet gaat worden, noch moét gaan worden, kun je je dit als premier wél veroorloven.. Kennelijk.. Nederlanders pikken het.. De Tweede Kamerleden pikken het.. Het hele Nederlandse volk slaapt kennelijk verder, met de boosheid van de aanslag. Een boosheid die zich volgens het valse-vlag-scenario van de CIA dient te gaan richten op Rusland.. Kijk hoe de NOS smerige spelletjes speelt, recht onder onze neuzen en een propagandaverlengstuk is van deze operatie ‘Poetin-bashen’..

Of hebben wij het nou zo verschrikkelijk mis met deze redenatie..? Er zijn namelijk FEITEN genoeg die de MOGELIJKHEID van OEKRAÏNE als dader kunnen bevestigen..! Zo hebben veel erudiete intelelectuelen, zoals oud-hoogleraar Karel van Wolferen keihard al uitgehaald naar dit JIT en gewezen op de VALSE VLAG-OPTIE, die door de CIA in Oekraïne heeft ingebracht, tijdens de revolutie, maar ‘meteen doorschakelend daarna’, ook Poetin diende terug te sturen naar zijn Russische hok..

Veel weldenkenden wéten wat hier speelt.
Al snel na de aanslag op de MH17, werden door uiterst erudiete en vooral onafhankelijke intellectuelen, publicaties gedaan, die wezen op het belang van de VS in haar geo-politieke, strategische beleid in dit gebied. Volledig passend in de politieke, dominante optreden van een vrouw als Victoria Nuland, die keihard sprak over ‘Fuck the EU’, toen het aankwam op wie de nieuwe leiders zouden worden in Oekraïne. Volledig passend in het optreden van de postillion-des-doods, senator John McCain, die telkens wanneer de VS ergens een strategische grote stap gaat maken, als eerste het toneel betreedt. Hij werd gezien, vlak voor die revolutie en kon kennelijk de ultra-rechtse groepering in Oekraïne beloven dat zij in de regering zouden komen.

Klik voor een artikel van een dergelijke politieke ervaringsdeskundige, Paul Graig Roberts, op deze illustratie.

Klik voor een artikel van William Engdahl, over de situatie in Oekraïne, rondom de VS-imperialistische politiek op deze illustratie:

Het is heel duidelijk dat vlucht MH17 is neergehaald door de Oekraïense regering.
Dat stelt professor Karel van Wolferen. Hij voegt toe dat het toestel is neergeschoten door een gevechtsvliegtuig. Daarom is het erg opvallend dat onlangs bekend is geworden dat de Oekraïense geheime dienst bewijzen met betrekking tot de ramp met toestel MH17 heeft uitgewist. Van Wolferen denkt dat het slechts een kwestie van tijd is voordat deze doofpotaffaire uitkomt, maar dat dergelijke berichtgeving toch niet snel zijn weg naar de mainstream media zal vinden. De reden hiervoor is dat zelfs de Nederlandse inlichtingendienst niet geheel onafhankelijk kan opereren, zegt de voormalig NRC-correspondent. Kijk naar dit interview met Van Wolferen, waarin hij spreekt over de situatie rondom Donald Trump. Hij spreekt de veelbetekenende woorden: “Wat we voor het eerst in de geschiedenis zien is dat Amerika geen democratie is!”

Aan het einde van het gesprek -dat op 16 juni werd opgenomen- komt dan de situatie rondom de MH17 aan de orde. Karel van Wolferen is, net als Paul Graig Roberts, William Engdahl en vele, vele anderen, ABSOLUUT overtuigd van het neerhalen van MH17 door Oekraïne, geholpen door ‘krachten-achter-de-schermen’ in de VS. In deze video, gaat Van Wolferen ook in op de uiterst geraffineerde wijze waarop Donald Trump wordt ondermijnd, over de Zionistische krachten achter de machtspolitiek van de VS en de kritiek op Israël. Hoe antisemitisme wordt gebruikt, om mensen de mond te snoeren over de onderdrukkende machtspolitiek van Israël. De bomaanslag in Manchester komt ter sprake, Bush en Cheny en Irak, de Jihad, de opstandige Viktor Orban in Hongarije en de rol van verrotte media in de wereld.

Maar waar we je aandacht voor willen vragen is het commentaar van Van Wolferen op de situatie rondom MH17. Deze kun je beluisteren vanaf tijdstip 50:00 met een lengte van 8 minuten, wanneer het gaat om het Nederlandse verdrag met Oekraïne. (Met dank aan Café Weltschmerz)

Keer op keer nieuw bewijsmateriaal, dat NIET wordt bekeken/opgevraagd..
Het nieuwsblad ‘Sovershenno Secretno’ (vertaald als ‘Top Secret’) gaat door met haar onderzoek naar de crash van de MH17 in juli 2014 in Donbass. De krant heeft opnieuw documenten in handen gekregen, die de rol van de geheime dienst in Oekraïne in deze ramp aantonen. Het is uitermate interessant, want je kunt natuurlijk roepen dat dit een ‘krant van de vijand is’, maar de uitgelekte documenten spreken een eigen verhaal..! Een van de eerste documenten die deze krant had onderschept en afdrukte, ging over de voorbedachte rade, waarmee de regering in Kiev, van plan was bewijs voor haar betrokkenheid onklaar te maken.

Dit zijn de regels die in dit document stonden, vertaald:

 • Speciale maatregelen in te vullen, teneinde de feiten van deze ‘speciale operatie’ te vernietigen.
 • Effectieve en preventieve maatregelen uit te voeren, onder getuigen van deze ‘speciale operatie’ van 17 juli 2014.
 • Getuigen van de explosie van het verkeersvliegtuig te identificeren en in hechtenis te nemen.
 • Het hergroeperen van dienstdoenden, die ontslagen waren van hun officiële taken in het gebied rondom het dorp Grabovo, in de regio Donetsk
 • Als onderdeel van een speciale operatie geldt het vernietigen van al het materiaal dat indicatief kan zijn voor de aanwezigheid van een gevechtsvliegtuig, dat een gevechtstaak missie heeft uitgevoerd, op 17 juli, in het gespecificeerde gebied.
De verdwenen verkeersleider Carlos Buca viel kennelijk onder de regels uit Kiev om ‘de bewijzen te verhullen’..!

En nu: het vluchtplan in handen..!
Want opnieuw hebben journalisten van deze krant nieuwe documenten in handen, die in dit geval een kaart laten zien, namelijk een geheim vluchtplan, dat is gemaakt en persoonlijk gesigneerd op de dag vóór de aanslag op de MH17.De handtekening van kapitein Vladislav Voloshin, piloot bij de 299ste tactische luchtbrigade, is op 16 juli 2014 onder dit vluchtplan gezet. Het plan is vervolgens ook ondertekend door de commandant van de A4104 militaire unit, kolonel Gennady Dubovik. Keer op keer blijft Oekraïne reageren met ontkenning op dit verhaal, dat er totaal geen militaire vliegtuigen in de lucht waren, op de bewuste 17e juli. Deze documenten tonen dus keihard aan dat de regeringsofficials liegen. Of de documenten zouden een vervalsing moeten zijn, wat je ook niet kunt uitsluiten, maar een dergelijke claim lijkt toch gedetailleerd genoeg om nader te onderzoeken..  (Wij hebben eerder deze vermeende dader, piloot Voloshin in een artikel besproken; kijk HIER)

Dit is volgens onderzoeksjournalist Billy Six (een van) de dader(s), verantwoordelijk voor het neerhalen van de MH17 met 300 onschuldige burgers…

Dit is het officiële vluchtplan, die de krant ‘Sovershenno Secretno’ zegt in handen te hebben gekregen van klokkenluiders binnen de Oekraïense overheid. Een dergelijk document dient door het JIT in onderzoek te worden meegenomen en kan niet simpel worden afgedaan met ‘een vervalsing’. Zeker niet als Oekraïne deelt uit maakt van dit JIT, is onderzoek hiervan ESSENTIEEL..! Wil je jezelf verdiepen in deze artikelen, dan geven we je hierbij de link naar het dagblad (HIER ‘Sovershenno Secretno’.
Het Russische persbureau Pravda.ru had een interview met Sergei Sokolov, de hoofdredacteur van deze krant, de ‘Sovershenno Secretno’. Hier een paar van de vragen en antwoorden van dit interview:

“Dit keer is het materiaal erg sprekend; er zijn gescande kopieën van documenten en transscripts van de gesprekken met de piloten van de Oekraïense luchtmacht. Het is duidelijk dat die tragische dag wel degelijk militaire toestellen zijn gebruikt. Wat blijkt uit deze nieuwe informatie?”

“Deze documenten tonen aan dat er orders gegeven zijn om gevechtsjagers te gebruiken. Gesprekken die zijn gevoerd met de onderhoudspersoneelsleden van het vliegveld, van de ‘Chuguev Airborne Divisie’. Zijn getuigen van vluchten die zijn gemaakt. We proberen dit zo neutraal mogelijk uit te drukken, maar we weten dat de Nederlandse versie van wat er zich die dag heeft afgespeeld, dient te worden gezien als officieel. Het gaat dan over een BUK-raket die het vliegtuig van Maleisian Airways uit de lucht geschoten zou hebben.. Wij geloven dat deze versie van het onderzoek volledig is vertekend, niet geloofwaardig en misleidend is. Simpel omdat de feiten die uit deze documenten blijken, getuigen van andere feiten die meegenomen dienen te worden, door de internationale commissie in Nederland.”

Wij hebben het Telegraafje, die stemmingmakend al binnen 1 dag wéten, dat de separatisten de moordenaars zijn. Maar binnen 1 maand ná de aanslag, stelt Maleisië via deze krant de terechte vragen.. En aangezien de separatisten geen beschikking hebben over jachtvliegtuigen, wijst dit bericht DIRECT en heel simpel naar Kiev als mogelijke schuldige..?!

“Hoe hebben jullie al deze informatie in handen gekregen?”

“Strikt gesproken, toen wij de audio-opnames in handen kregen, waarop het grondpersoneel van deze Chuguevsky Airborne Unit met elkaar over deze zaak spreekt, werd het duidelijk dat een onbekende persoon met hen gesproken heeft en deze opnames heeft gemaakt. Algemeen gesproken, gaat dit dus over een ‘speciale operatie, gedocumenteerd door feiten van de misdaden uitgevoerd door het leger van Oekraïne.

“Geloven jullie dat het neerhalen en vernietigen van de Boeing 777 van Malaysia Airlines een weldoordachte operatie is geweest?”

“Spreken we over de documenten die jullie hebben gepubliceerd, dan spreekt de geheime dienst van Oekraïne over het vernietigen van feiten van deze speciale operatie. Een dergelijke conclusie is mogelijk.”

“Kunnen jullie iets zeggen, over degene die opdracht heeft gegeven tot de vernietiging van een overvliegend verkeersvliegtuig vol met onschuldige burgers?”

“Het gaat hier over een door de staat (Oekraïne) geïnitieerde en ingevulde operatie. Het is duidelijk, wanneer je praat over de betrokkenheid van het leger, dat de regering in Oekraïne hierachter zit. In ons artikel spreken we in dat verband ook over een bizar toeval. Op de avond van de tragedie, blijken 2 regeringsfunctionarissen de luchtmachtbrigade in Chuguev te hebben bezocht. Het gaat om Yatsenyuk, die toen dienst deed als premier van het kabinet en Parubiy. Zij bezochten ook de tactische luchtbrigade in Nikolayev. Natuurlijk kun je over een toevallige bijkomstigheid spreken, maar hoe vaak gaan dit soort mensen op bezoek bij een kleine luchtmachtbrigade..? Er is zelfs een foto, waarop Yatsenyuk nabij gevechtsjager #08, een SU-25 loopt. En laat dat nou preciés het toestel zijn van de piloot ervan, kapitein Voloshin; inderdaad, de man van het ondertekende vluchtplan.”

“Hebben jullie de hoop dat jullie materiaal van invloed zal zijn op de loop van het onderzoek in Nederland?”

“Ik wil daar graag in geloven, want als ik ergers pijn van heb, is het applaus dat mensen geven aan de amateurs van Bellingcat, die rapporten maken met gefotoshopte beelden..”

* * * *

Wist jij overigens, dat het tussentijdse rapport van het JIT niet uitsluit, dat er wel degelijk sprake is/kan zijn van kogels..! Let op de manier waarop het in het rapport staat vermeld, wanneer er wordt gesproken over gaten in een deel van de cockpit, die van buiten af is gepenetreerd.

“Material around the holes was deformed in a manner consistent with being punctured by high-energy objects [which] originated from outside the fuselage.

(vert. ‘Materiaal rondom deze gaten is dusdanig gedeformeerd, dat er sprake is van inslag/doorboring van hoge-energie-objecten, die afkomstig zijn geweest van buiten de romp)

“The pattern of damage observed in the forward fuselage and cockpit section of the aircraft was consistent with the damage that would be expected from a large number of high-energy objects that penetrated the aircraft from outside.”

(vert. “Het schadepatroon dat zichtbaar is in het voorste deel van de romp en de cockpit van het vliegtuig, was consisten met de schade die verwacht mag worden van een groot aantal ‘hoge-energie-objecten’ die het vliegtuig van buiten zijn binnen gedrongen”.)

Op veler verzoek, diende de regering Rutte de deal met de rest van het JIT openbaar te maken. Kijk en dan komt pinokkio Rutte tevoorschijn met deze stukken, nadat de Wet Openbaarheid van Bestuur hem had bevolen het rapport openbaar te maken. Klik op deze illustratie als je meer wilt weten hoe deze onderste steen dus NOOIT boven komt. DAT HET NOOIT DE BEDOELING IS DAT IE ÜBERHAUPT BOVEN KOMT..

Volgens het JIT-contract, mochten de vrouwen van de piloten de lichamen niet meer zien..!
Kijk naar deze video en krab je achter de oren… In een interview met de echtgenote van de gezagvoerder, meldt ze op 5:42 in deze opname: “We kregen geen toestemming om de lijkkist te openen”. Op de vraag door wie dit dan was verboden kwam haar antwoord: “Door de (Maleisische) overheid”. De rest van het JIT-team was overeengekomen dat de Maleisische overheid een geheimhouding diende te tekenen op 8 augustus 2014. Pas dán zou Maleisië deel kunnen gaan uitmaken van het Joint Investigation Team. Onderdeel van de afspraken is, dat Oekraïne een veto mag uitspreken over het rapport, dan wel over de te volgen procedures.. HIER

Deze afspraak is preciés ook de reden dat de ‘onderzoeken’ maar blijven doordreinen. De deelnemende landen náást Oekraïne, België, Australië, Nederland en Maleisië kunnen geen rapport produceren, zonder dat Oekraïne dit rapport een veto geeft. Vervolgens neemt de interviewer/journaliste van RT de vrouw van de piloot mee naar de crash-site, 2 maanden nádat het vliegtuig daar is neergestort. En dat daar -nog steeds aanwezig- de pilotenstoel in het gras stond. Op 6:21 van de video kun je deze stoel zien. Een kaal frame, want de zitting is ervan af geblazen.

Duidelijk zichtbaar zijn, evenals op diverse plaatsen in de romp en de vleugels, ronde 30 mm-gaten. Dit zijn kogelgaten, omdat shrapnel van een BUK-raket niet dergelijke gelijkmatige gaten maakt. Deze gaten zijn veel groten en ongelijkmatiger. Daarnaast is duidelijk dat de kogelgaten door het zijpaneel van de vliegersstoel ook vrij horizontaal zijn ingeslagen, in plaats vanuit een hogere hoek, zoals het JIT probeert te doen geloven. Maar vanzelfsprekend kan het ook én/én zijn. Dus én beschoten door een BUK-raket én door mitrailleurvuur uit een gevechtsvliegtuig. Vanuit deze feiten is het dus vrij aannemelijk dat in de lichamen van de piloten (restanten van)  vliegtuig-mitrailleursmunitie te vinden zou zijn. Ook de stoel van de andere piloot, is doorzeefd met 3 van deze gaten.

Bijzonder in dit hele geval, is dat het Maleisische Dagblad ‘The Singapore Times’, al direct ná de aanslag -in augustus 2014- een krantenartikel had, waarin de betrokkenheid van een SU-25 gevechtsvliegtuig werd ‘gemeld’.

De Maleisische krant ‘New Straits Times’ durft gewoon de vraag te stellen, die we hier in Nederland niet eens op de tafel van de JIT-onderzoekscommissie durven leggen…! Of wordt ie telkens van tafel geveegd, en onder de ‘onderste steen’ opgeborgen..?

Het kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) en de MH17
Een van de weinige toegewijde democraten in de Tweede Kamer die nog een hart heeft voor de(ze) zaak is Pieter Omtzigt. Hij houdt zich al drie jaar intensief bezig met het onderzoek naar de schuldvraag van het neerhalen van de MH17 en het blootleggen van de opeenvolgende gebeurtenissen door de betrokken instanties en overheden. Hoewel Mark Rutte en Frans Timmermans, de nabestaanden en heel Nederland ‘de laatste steen boven’ beloofden, blijkt dit na drie jaar niets anders dan een slecht geregisseerde politieke operette, waarin het verhullen van de waarheid centraal lijkt te staan.

De vele kamervragen die deze Pieter Omtzigt op de regering loslaat blijven grotendeels onbeantwoord en roepen in hun beantwoording meer vragen op. Hoewel Nederland als meest belanghebbende de leiding heeft over het onderzoek en de VN in de resolutie 2166 Nederland ondersteund, lijkt Nederland simpel het geopolitieke spel mee te spelen. De Nederlandse regering maakt zich daarmee in ieder geval schuldig aan verlakkerij. Pieter Omtzigt bijt zich vast en constateert het ontluisterende gebrek aan openheid en dat de waarheidsvinding ondergeschikt is gemaakt aan het beschermen van geopolitieke belangen.

Deze aflevering wordt door de mensen van Café Weltschmerz opgedragen aan de nabestaanden. Wij hopen met hen, dat hiermee een grotere maatschappelijke druk ontstaat op onze overheid om het belang van de nabestaanden – namelijk waarheidsvinding – centraal te gaan stellen.

 

 

De uitspraak van het JIT komt wel heel opvallend dicht bij de belofte van Mark Rutte..

 

256 gedachten over “MH17: totale camouflage van de feiten..?

 1. Wat mij echt woest maakt, die Rutte en Koenders, die hier aan mee doen, terwijl ze weten met de moordenaar van hun landgenoten van doen te hebben, dan vraag ik me altijd af, hebben deze mensen geen hart en geweten, zijn ze werkelijk zo ziek, wat ik ook voelde na de moord op Fortuyn, ja ze gaan over lijken, die Rutte met zijn grijns, mocht het ooit uitkomen, moet hij hier voor gestraft worden, Jenne

 2. 31 maart 2017 heeft een interview plaatsgevonden tussen Willem Middelkoop en Pieter Omtzigt over allerlei zaken omtrent MH 17.
  Citaat van het geschrevene “Pieter Omtzigt bijt zich vast en constateert het ontluisterende gebrek aan openheid en dat WAARHEIDSVINDING ONDERGESCHIKT IS GEMAAKT AAN HET BESCHERMEN VAN GEOPOLITIEKE BELANGEN”.Wanneer zaken niet verlopen zoals het moet zou een secretaris Generaal moeten ingrijpen (dit is eerder afgesproken) de vraag is dan ook waarom dat niet of nog niet is gebeurd.Kijkt u en vooral luistert u aub naar dit interview.
  http://politiek.tpo.nl/2017/03/31/willem-middelkoop-gesprek-pieter-omtzigt-cda-mh17-ramp/

  1. Guidoj. Excuus als ik voor mijn beurt heb gesproken en nogmaals deze verwijzing die jij ook al had geplaatst nogmaals plaats. Waar ik me echter drukker om maak is dat die secretaris Generaal niet ingrijpt want als zelfs een kamerlid in beeld daarover begint dan moet die secretaris Generaal zich toch ook wel het één en ander gaan afvragen en dient hij actie te ondernemen lijkt mij. Het begint nu alles bij elkaar toch wel te lijken op angst om de waarheid boven tafel te krijgen misschien omdat er gechanteerd wordt of omdat men bang is voor represailles?

   Dat de top van het OM en justitie niet echt deugd hebben anderen al bewezen Teeven,Opstelten en natuurlijk hoge politie mensen die geld aan dure feestjes en andere dingen hebben besteedt en ook leden van de VVD zijn niet vies van een beetje rotzooien om hun zakken te vullen. Met zulke lieden heb je geen andere vijanden nodig en zal zolang zij de dienst uitmaken de waarheid nooit boven tafel komen. Daarbij komt ook nog dat de VS en EU constant met de vinger naar Rusland hebben gewezen en het niet zullen waarderen als Mark Rutte z,n onderste steen toch boven komt.

 3. Ergens ben ik Rutte dankbaar dat hij heeft gekozen om MH-17 op deze wijze af te handelen. Meneer Rutte heeft mijn ogen geopend. Ik dacht altijd dat alleen Amerika en Israël achter dit soort complotten zatten, maar Nederland doet gewoon mee en is net zo schuldig in deze.
  Ik heb veel gelezen sinds deze ramp en mijn mening moeten bijstellen. Als je wat dieper kijkt komen steeds dezelfde figuren naar boven. Sindsdien snap ik meer en meer van de politiek.
  Ik snap nu ook waarom Rusland en Putin zo aangevallen worden… het is een smerig spel. Wij zijn in oorlog maar de kranten en politiek zwijgen hier over. Het ergste vind ik nog dat de vijand in ons midden is en door niemand word aangepakt… Ik schud ze vanaf nu de hand niet meer en mijn bedrijf doet geen zaken meer met ze. Mijn akties zijn slechts een druppel op de gloeiende plaat, dat besef ik me. Meer druppels zullen volgen…
  Samen maken we Nederland weer sterk.

  1. Inderdaad De Eik, ik hoop dat snel de vele druppeltjes komen om de emmer vol te maken, want op dit ogenblik is het toch echt Arm Arm Arm Nederland.
   Wereldwijd zitten de meeste elites trouwens politiek en economisch, moreel op absolute diepte.

 4. DE TREIN ! Ik herinner me plots dat daar ook nog een hatelijke aanwijzing te vinden was. Destijds was er pregnant een trein in beeld op o.a. het journaal waarin veel stoffelijke resten lagen en die trein moest geloof ik dagen wachten op (Russische ?) toestemming om te mogen vertrekken naar een of ander mortuarium. Heb dat wel ergens genoteerd, maar voordat ik dat gevonden heb. In ieder geval was op de voorkant van die trein, ZEER duidelijk, een nummer in beeld op die (door de Russen) zelf gekozen trein. En ik weet nog dat dat een duidelijke (ingewijden-) boodschap en ZEER hatelijk bedoeld was. Misschien dat iemand nog een picture van die bewuste trein kan vinden ??

  1. De Eik heeft het licht gezien ! Ja, helemaal waar beste Eik en welkom in de echte wereld. De wereld waarin het woord SATAN gewoon in FRANS TIMMERMANS zijn naam staat. En die dan weer een dankbaar kusje op zijn voorhoofd krijgt voor “bewezen diensten” van clubgenoot Juncker. De NAVO is de agressor en Rusland doet alleen wat iedereen zou doen: keihard terugslaan uit lijfsbehoud.

  2. AHA ! Ik heb de ideologie achter die Junckerkus op Frans Timmermans voorhoofd gevonden. N.B. andere PvdA-er Asscher legt het uit in een Trouwinterview: zijn vader deed het ook altijd bij hem en het is een Joods (lees religieus, lees kerk en staat NIET gescheiden dus) gebruik. (ze denken dat wij toch allemaal achterlijk zijn, dus doen het gewoon in plain sight)

  3. Ja Arnold ! Bedankt voor het constructieve meezoeken. Ik had hem ook net gevonden. Uitleg van die cijfers op 7. Thanks !

 5. Nederland, eigenlijk de gehele EU, is niet meer dan een vazalstaat van Amerika. Daarom wordt he MH17 spelletje meegespeeld, bombarderen we er vrolijk op los in het Midden Oosten, boycotten we Rusland, etc.
  Zolang we in de EU en de NAVO zitten zijn we min of meer gedwongen het spelletje mee te spelen. Wel een beetje jammer dat laffe collaborateurs als Rutte en Koenders het spelletje zo vol overgave meespelen. Zal wel met het oog op hun carriëre zijn…

 6. Ha ! Ik heb de trein al gevonden Guido. Te zien in NPO-Avro-Tros-reportage van dinsdag 22 juli 2014, waar overigens ook Timmerfrans blijkbaar weer een aandeel in heeft…
  17.84 staat er dus obsceen groot voor op die dodentrein.
  1x7x8(=56 = de WOLF)x4 = 22.4 = 88 = H.H. = Ha Ha ( van wie het laatst lacht !!!)
  En 17 x 84 = 14.28 (14 = letter N. van Nul, Niks, Niemand, Nooit, Njet !)
  En 28 = WEER Ha-ha = iedereen uitlachen en wie het LAATST lacht ! (de Russen in dit geval dus !)
  Kortom de zoveelste aanwijzing dat Poetin zegt: fuck you NAVO, kom maar op !
  Tja, en dan viel er later weer een vliegtuig uit de lucht met Ruslands nationale trots, de militaire kapel/koor.
  En Poetin slikt een keer, zegt: “ongelukje” en het spelletje met onschuldige mensenlevens gaat weer gewoon verder….

  1. Erik hoe kom je erbij dat Poetin iets met die cijfers en trein te maken zou hebben? Was de ramp niet in Oost Oekraine gebeurd?
   Het zou dan wel erg vreemd zijn als Rusland (Poetin) een trein met dat nummer zou regelen denk ik.
   Vervolgens schrijf je ook dat er een vliegtuig met de militaire kapel (Ruslands nationale trots) uit de lucht is komen vallen en Poetin zou een keer slikken en het spelletje met onschuldige mensenlevens gaat weer gewoon verder.
   Bedoel je daarmee dat Poetin achter het neerstorten van het toestel met de nationale trots van Rusland zou zitten? Als dat zo is volgens jou graag onderbouwing en wat zou Poetin daarmee opschieten?
   Voor mij is het nu wel erg onduidelijk wie volgens jou verantwoordelijk zijn voor het neerhalen van MH 17.

  2. Jaha Odette, weer een leuke bijdrage uit de flauweflatsendoos. Terwijl we schrijven staan Joodse conservatieven de complete Thora van voor naar achter door te rekenen. Stuur hen dan ook maar zo`n leuk berichtje. Maar goed dat jij geen Sofi- en ISBN-nummers hebt dan.
   Arnold: Ja, volgens mij was die trein van/voor/door de Russen gecharterd, dus konden zij ook dat nummer voorop uitkiezen. Nee ik bedoelde dat dat ongeluk met de Toepolev geloof ik, JUIST een westerse/ Navo vergelding was voor de MH17.
   Verder ondersteun ik dus geheel de uitleg van Nieuwsuur maar dan door mijn eigen eerdere bevindingen los daarvan, maar wel met dezelfde uitkomst dus: de Grote Beer plagen = op de blaren zitten !

  3. Hoezo flauw? Is het dan wetenschap? Lachen moet kunnen, het relativeert en is gezond. Jouw realiteit is anders dan die van mij… De Russen schrijven trouwens cyrillisch met een heel andere numerieke waarde, het is geen Nederlands, daar ga je met de theorie van deze cijfers. https://nl.wikipedia.org/wiki/Russisch_alfabet

  4. Erik Iedereen 7.3.
   Als ik het goed begrijp denk jij dat Poetin de trein heeft geregeld met het betreffende nummer op de locomotief? Heb je daar aanwijzingen voor zo ja kun je ons daar dan iets van laten zien door bv een verwijzing te geven?
   Vervolgens schrijf je “Nee ik bedoelde dat dat ongeluk met de toepolev geloof ik,juist een westerse/Navo vergelding was voor de MH17”. Hiermee geef je aan dat Poetin achter het neerhalen van MH17 zit ondanks dat je hier onder een artikel dat het tegenover gestelde laat zien reageert.Wat klopt er dan volgens jou niet in het bovenstaande artikel? En Pieter Omtzigt en professor Karel van Wolferen praten ook onzin? En hoe verklaar je de gaten in het lichaam van de piloot en de stoel?
   Verder spreek je jezelf tegen door te schrijven “de Grote Beer plagen = op de blaren zitten. Ik neem aan dat je met de grote beer Poetin bedoeld? Eerst wordt volgens jou MH 17 neergehaald door Rusland (Poetin) dus is er nog geen sprake van vergelding of volgens jou wel?
   Wanneer dan een Russische Toepolev wordt neergehaald door het westen/Navo zonder dat er bewezen is dat de russen schuld aan het neerhalen van MH17 hebben dan is dat gewoon een aanslag/terroristische daad en Poetin heeft niets ondernomen als wraak voor het neerhalen van die toepolev dus wat je dan bedoeld met wie de beer plaagt moet op de blaren zitten is mij totaal onduidelijk en waarop zijn deze uitspraken van jou gebaseerd graag verwijzingen waarvoor alvast bedankt.

  5. Haha Arnold, volgens mij begin jij het verhaal nodeloos ingewikkeld te maken. 1. Ja ik denk dat de Russen die trein hebben geregeld en neen ik was er niet bij dus is het een sterk vermoeden, maar ik meen dat destijds in een reportage te hebben gezien. (overigens veel Russ. invloed in voormalige Russ. Oekraine dus altijd wel mannetjes om iets te regelen, zo ook die Sergei Boedinsky die als fervente Rus in de Oekraine ging wonen) 2.Omdat dit artikel over vermeende Oekraineschuld gaat, kan ik nog wel een andere conclusie aanhangen/ uitleggen lijkt me. 3. Mensen die (de) WOLF EREN heten vertrouw ik al bij voorbaat niet. 4. NAVO en NL. kennen al die cijfer-letter-spelletjes natuurlijk ook en weten dat daarin de handtekening van Poetin zat, vandaar al vast bij voorbaat / als voorproefje de Nationale Russ. trots uit de lucht laten vallen. Rest komt dan wel met het Tribunaal. Machtspelletjes op hoog nivo dus en mensenlevens zijn daarbij ondergeschikt, maar goed dat hebben alle eerdere wereldoorlogen en veldslagen al bewezen lijkt me. Verder hoef je mij TOTAAL niet te geloven. Ik leg alleen uit wat mijn bevindingen zijn conform HUN stiekeme spelletjes en spelregels and that`s it.
   Groet, Erik.

  6. Voor de goede orde: er is sprake geweest van 2 treinen.. Één voor de patriëring van de lichamen van de slachtoffers; die heeft in Torres gestaan.
   De andere trein is gebruikt voor het ophalen van wrakstukken van de MH17-Boeing777. Die is in mijn beleving in één keer door kunnen rijden. Die eerste trein heeft een paar dagen in Torres gestaan.

  7. En Arnold ziet dit goed, je raakt zelf verstrikt in je eigen gesponnen web. Dubbelspion?

  8. Ja dat is een goeie Guido. Wat ik mij nog herinner uit die tijd was dat de trein in Torres (met de stoffelijke resten) belachelijk lang met allerlei smoesjes door de seperatisten/Russen werd tegengehouden. Alleen uit dat feit al sprak voor mij ontzettend veel haat en zero medeleven, eigenlijk gewoon diepe minachting naar de nabestaanden dus.
   Was ook nog een fragment op het Journaal met een beul van een vent, een seperatist die zogenaamd meelevend een knuffelkonijntje uit de brokstukken opraapte en dit vervolgens zo ongeveer stond te wurgen en daarna achteloos weer wegsmeet. Pure haat dus allemaal richting MH17 en alle getroffenen vanuit het Russische kamp.

  9. De trein is NIET tegen gehouden door de separatisten in Torres. Deze jongens hebben ALLES gedaan om deze ramp af te wikkelen. Het was de onwil van Kiev die deze blokkade in de schoenen wilde schuiven van deze separatisten. Je verhaal klopt niet!

   Nee, je gaat hier veel vreemde zaken roepen ‘Erik’.. De separatisten waren er als de kippen bij om de zwarte dozen te bergen en overhandigen.. doe je dat als je schuldig bent..?? Ze hielpen met het zoeken naar slachtoffers in de velden.. Nee je verhaal klopt niet..!! INTEGENDEEL.. Wie maakte het de Nederlanders (terwijl ze wisten dat die er waren!!) en de separatisten zo moeilijk om te zoeken en de slachtoffers naar NL te brengen? Het Oekraïense leger meneer! Door zéér zware artillerie-beschietingen uit te voeren, waardoor dit werk WEKENLANG stil lag..!!

   Eerlijk gezegd vind ik je commentaar HEEL TENDENTIEUS richting Russische separatisten en het verhaal van het knuffelkonijntje slaat werkelijk TOTAAL NERGENS OP.. Als we dat hier op de site nog moeten ontzenuwen, dan snap ik niet waar je de afgelopen jaren mee bezig bent geweest in dit kader (MH17)

  10. Goede morgen Odette. Ja gooi al die latente frustratie, woede en teleurstelling van eerdere levensteleurstellingen maar in de groep. Het moet er toch een keertje uit nietwaar en werkt wellicht helend.
   P.S. ik heb al heel veel dingen in mijn leven gedaan, maar dubbelspion is nieuw, die zet ik erbij op mijn C.V.

  11. Erik Iederéén 7.6

   De Nato is de genormaliseerde voortzetting van Nazi Duitsland, met Gestapo en zijn geheimdiensten, gewoon voortbordurend op het gegevens over Rusland van toen en nu, heeft niets met verdediging te maken, maar alles met de vernieteging van hun aardsvijand Rusland cq Putin.
   In dit licht bezien slaat jouw kritiek als een tang op een varken§
   Jenne

  12. Feestneus, knoei gerust verder in gewetenloze spelletjes. Je bent de perfecte marionet. En op iemand zijn persoonlijke zaken te beroepen is heel laag bij de grond; Noodgreep? Nu weet je uit wat voor hout deze figuren zijn gesneden. Thucidides lacht, maar zij lachen nog veel harder.

  13. Arnold 7.6

   De Russen aangedane onrechten, het met opzet provoceren, met het neerhalen van vliegtuigen, etc., vermoorden van mensen Russen dus door de zionistische Oekraïnse leiders, de rancuneuse handels obstructisch,
   lees maar eens Dostoïevski, dan zal je de Russische ziel leren begrijpen, men vergeet niets, net als met schaken, men offert een paar pionnen, en dan schaakmat, waarom denk je dat de grote bekken Trump zo terug houdend is in Syrië, om dat de Russen iets achter de hand hebben ?! groet Jenne

  14. Beste Jenne, volgens mij moet je e.e.a. van mijn bijdragen (niet kritiek dus) nog eens teruglezen. Ik heb meerdere malen gezegd dat de NAVO de agressor is in mijn optiek en dat Rusland zich daar met hand en tand tegen zal verdedigen. Dus eigenlijk zeg ik precies hetzelfde als jij. Dus in dat licht bezien slaat jouw kritiek op mijn bijdragen dan weer helemaal nergens op en verder alle respect voor jouw meningen en bijdragen.

  15. @ Erik iedereen
   Je bent slecht ingelicht en/of hebt slechts de info van de overheid , wat het de sepereatisten betreft , overgenomen en voor waar aangenomen. De trein werd bewaakt door seperatisten en mocht vertrekken dat is slechts door omstandigheden ( oekraïnse inmenging) tegengehouden, daar hadden de seperatisten part noch deel aan. Ik ben bang dat Odette gelijk heeft met de kritiek die ze op jouw bijdragen heeft. Imo heb je die hier ( de kritiek) bevestigt. Een geredigeerde journaalopdracht namens timmerfrans als waarheid brengen is wel een beetje aan de magere kant vin je ook nie?

  16. Erik Iederéén,

   ja inderdaad, heb het terug gelezen, jouw versie is juist, maar je wijkt soms een weinig van ingenomen standpunten af in je volgende commentaar, maar je hebt gelijk, die tang en dat varken moeten we maar vergeten, groet Jenne

  17. Erik Iedereen 7.8
   Je spreekt over feiten aangaande de seperatist die het poppetje omhoog houd EN geen medeleven zou tonen en haat uit zou dragen.
   https://www.rt.com/news/174332-ukraine-plane-photo-perverted/ Zoals Marcel al schreef (7.14) ben je ontzettend slecht op de hoogte want zelfs in een uitzending van Pauw is dit bv aan de orde gekomen en wat bleek het filmpje was niet helemaal uitgezonden waardoor een verkeerd beeld is ontstaan waardoor de seperatist als monster werd weggezet.Wanneer het filmpje wel helemaal uitgezonden wordt zie je dat deze man wel degelijk medeleven toont en zijn hoofddeksel afzet waarna hij een kruisje slaat.Verder is het zo dat Timmermans bij de EU enorm van zijn neus heeft gemaakt omdat een seperatist een trouwring zou stelen en ook daarvan is gebleken dat deze man de ring in een doosje deed om het aan de nabestaanden terug te kunnen geven (Timmermans is niet mans genoeg om daarvoor z,n excuus aan te bieden en het via de media recht te zetten).Toen de trein met stoffelijke resten werd overgedragen aan mensen van de OVSE werd door de OVSE gezegd dat de seperatisten goed werk hadden gedaan in moeilijke omstandigheden.En vraag je ook eens af wie op de rampplek het vuile werk hebben gedaan en lichamen hebben geborgen.Wat heeft Oekraine zelf bijgedragen?

  18. @Jenne, 7.10

   Het huidige Rusland is niets meer van wat de (door de Joden geïnitieerde en gedomineerde) Sovjet-Unie was.

   – De Bolsjewieken/ Marxisten/ Communisten wilden een wereldrevolutie ontketenen
   – Lenin/ Stalin hebben meer dan 60 miljoen christenen vermoord op een maier die ons voorstellingsvermogen ver te boven gaat
   – Lenin heeft in 1917 een 99-jarig charter met Rothschild getekend dat de bankiers de macht over de geldcreatie gaf (Daarom moest de tsaar en zijn gehele familie worden uitgemoord; deze weigerde in 1815 de Rothschilds – het was een persoonlijke bloedwraak van deze psychopaten)
   – Stalin stond in 1941 op het punt Europa aan te vallen middels operatie Groza wat Duitsland in één klap middels een preventieve aanval wist te voorkomen en Stalin uiteindelijk “slechts” de helft in handen kreeg. Dit valt weer in de “Balance of Power” politiek van de protocollen van Zion
   – Na de val van de Sovjet-Unie ontstond hetzelfde klimaat in Rusland als in Duitsland ten tijde van de Weimar Republiek. De Joden roofden ook dit land leeg.
   – Net als in Duitsland stond een sterke man op die de Joden tegen hield
   – Poetin heeft de Christelijk Orthodoxe kerk in ere hersteld
   – Poetin heeft de Rothschilds het land uitgetrapt door het 99-jarige charter NIET te vernieuwen (Dit liep af op 1 januari 2016)
   – Daarom wordt Poetin, net als Hitler indertijd, volkomen gedemoniseerd; het is het aloude spelletje dat de Rothschild MSM speelt.

   Wat heeft dit met de Oekraïne te maken?
   – In 2014 waren er verkiezingen in de Oekraïne.
   – De gekozen president wilde niet meewerken met de Zionisten die de (door Rusland betaalde en geïnstalleerde) pijpleidingen naar Europa in handen wilden krijgen
   – De Zionisten orkestreerden een coupe die de gekozen president afzette
   – De (nu ex-president) vluchtte naar Rusland; sterker nog: Putin heeft deze man van Oekraïens grondgebied laten halen.
   – Er was een referendum in de Oekraïne of de etnische Russen in de Krim bij Rusland wilden horen. 90% stemde voor.
   – Ook dit is gebruikt door de Zionisten om Rusland/ Poetin zwart te maken.

   Het gaat de Zionisten om olie, gas, pijpleidingen en de macht over de geldcreatie. Volg dit en je komt het dichtst bij de waarheid.

  19. Ik zou ze niet eens Joden noemen. Daar zijn ze veel te slim voor. Joden geloven in sprookjesboeken. Deze figuren vertellen sproojes.
   https://twitter.com/zakenpief/status/880792216322666496

   https://twitter.com/zakenpief/status/880890397622489088
   De Joden zelf zijn slachoffer van de Rothschild’s. Joden zijn hele domme mensen die heel graag “speciaal” willen zijn en graag geld en macht hebben. Dat zie ik als dom voor een leven dat maar maximaal 70 jaar duurt.

  20. An Argie 7.17

   Bedankt voor de uitleg, en het me opnieuw in beknopte vorm onder mijn aandacht brengen, het is vreemd dat veel mensen van de oude communistische garde, hier van niet, in ieder geval de finesses niet op de hoogte waren.
   Ik ben blij dat mijn beide ouders en andere goede mensen, zijn heen gegaan, voor dat al deze misdaden tegen de mensheid aan het licht zijn gekomen, het was iets waar ze heilig in geloofden, en ik ben daar ook een stuk in mee gegaan, STA OP VERWORPENNE DER AARDE, het denken de filosofie hier achter is mooi en goed, maar ook hier zijn we weer uit het paradijs geworpen, wegens grove misdragingen, komt er ooit nog een andere wereld voor en door de mensen geleidt, ik hoop het, maar heb mijn grote twijfels hier bij, groet Jenne

  21. Thucydidus, 7.18

   laat de moed niet varen, ik ben net 81 jaar geworden, het kan dus, maar ’t is ook waar het ligt niet in je Eigen handen, de mens wikt en God beslist, voor de athéisten onder ons, het is het lot wat alles bepaald, het leven is een soort loto, met je levens wijze kun je er iets aan bijdragen als je dat wenst je leven meer qualiteit en inhoud te geven, groet Jenne

  22. FF lekker oordelen hoor 🙂
   (Bevolkings-) groepen over één kam scheren, uberhaupt al dat veroordelen de hele dag….. Dat is pas DOM

 7. Een democractie en geheimen gaan NIET samen. Je hele volk is een legitiem militair doel dus de MENSEN MOETEN ALLES weten. MH17 maakt voor 100% duidelijk dat stemmen geen ENKELE zin heeft. Nederland wordt bestuurd door “marionetten” van geheime jongensclubs. En wij hebben de slechtste club ter aarde.

  1. Tja, dat is wel HEEL kernachtig samengevat Thucydides, maar in feite komt het hele verhaal daar wel zo`n beetje op neer ja.

  2. De Fransen en Engelsen vlogen al 2 weken niet meer boven de Oekraine. Dus deze aanslag is zeker al 2 weken van te voren georganiseerd. Doch het geeft ook aan dat de Rothschild-Zionisten NIET de bevolking van Frankrijk en Engeland durven te vermoorden. Wel die van Nederland en Duitsland. Snapt iedereen dit?

  3. Thucydides 8.2 :
   In dit verband dient er ook rekening gehouden worden met het feit dat er geknoeid is met de boordapparatuur van de MH 17. In dit geval komt de beveiligingsfirma ICTS op Schiphol in het zicht.
   Wat de passagiers betreft.. is het noodzakelijk de reserveringen na te kijken.. zijn er annulaties geweest… of hebben kandidaat passagiers afgehaakt. Hier komt dan het Odigo netwerk in het zicht.

  4. Ik ga niet eens meer de moeite doen om het jou uit te leggen Odette.
   En Sorry ! Ik had jou eerder beloofd om niet meer zoveel te denken en me dus aan te passen aan jouw primaire levensregel: “wat je niet snapt of wil snappen, bestaat gewoonweg niet” (en natuurlijk gewoon blijven lachen als de pleuris uitbreekt en W.O. 3 begint)
   Fijne week nog !

  5. Nou gelukkig maar. Ik geniet heerlijk, zou je ook eens kunnen doen.
   En als? die bom valt heb ik van het leven genoten!
   Groet, Odette

  6. Inderdaad Odette, maar goed dat er mensen zoals jij zijn die al die imperfectie op een serieuze site als deze nog lachend in de gaten houden tot in de late uurtjes i.p.v. op het Linda-platform te chatten.

  7. Laten we wel zijn Erik Iedereen, ik begrijp je donders goed!! Het gevaar in dit soort ‘spelletjes’ is dat hele goede mensen zich van geen kwaad bewust zijn met dit soort zaken gaan in laten als onschuldig vermaak, daar dit de crux. Net als een ouia bord. Het begint leuk en het wordt van kwaad tot erger. De numerieke waarden op een naam kunnen dan ineens voor veel leed gaan zorgen terwijl dat eigenlijk heel onnodig en niet aanwezig was en is! Er worden situaties gemaakt of zo verdraait dat je zegt van; Zie je wel!! Enig idee met wie je hebt te maken achter dit spel? heb je daar wel eens over na gedacht???
   En ik bepaal zelf of ik wel of niet reageer. Of is het in deze situatie; Befehl ist Befehl? Daar wordt ik nou misselijk van…

  8. Het betekend niet overigens dat ik niet achter het onderzoek sta, er valt nog veel te ontdekken over de MH17!

 8. GOED DAT DIT WEER AAN KOP STAAT BIJ GUIDO !

  Afgelopen avond in het ” de leugen regeert ” ( nieuwsuur)werd er een rus aan ons voorgesteld die ” het wel wist ” maar ik geloof daar dus helemaal geen moer van, alles, maar dan ook ALLES zal de slangenkuil doen om de schuld in de schoen te (bijten) schuiven van de russen, en wat mogen we blij zijn met zo een politicus als Pieter Omtzigt, deze man is een ware verademing vergeleken met de achterbakse smoelen van die goudvis als koenders en rutt,

  en zeker niet te vergeten de kop van ene timmerfrans met het mondkapje en de ring ( het mondkapje heb ik al gesymboliseerd als : IK LIEG HIER KEIHARD, de ring : IK WERK VOOR SAURON ( zeg maar de meest duistere bevelhebber , en niet te vergeten de uitgestreken dikke plofkop van baalen met zijn belgische patatteke vrindje .. kortom :
  we moeten nodig van deze reptielenzooi af, de waarheid omtrent de mh17 zal echt nog de nodige stof doen opwaaien, want rtutte denkt dat ie klaar er mee is, maar dan heeft hij het goed mis, zo ook al het feit dat we NEE hebben gestemd met het referendum over dat stukje felbevochten land daar, waar me geen zak mee hebben te maken, maar voorlopig is het ook nog steeds een vaag mysterie waar dat andere MH vliegtuig is gebleven met al die aziatische mensen aan boord en ook de vele wetenschappers die in beide toestellen hebben (moeten)zitten, er is iets heel smerigs aan de hand, en niet sinds 2014, maar al ruim 70 jaar worden we in de maling genomen dat we oh zooo
  ” trots ” moeten zijn op onze vrijheid ( wat een lachertje..) we leven immers in een te gaaf land.. aldus onze pm die samen met die goudvis van koenders eens durft te komen met wat er echt aan de knikkert stront, maar dat zullen we denk ik niet mee maken..
  oh ja, hoorde pas via via dat de meeste beveiliging op schiphol door een orgaan uit Israel uitgevoerd wordt..

  als dit waar is , spreekt alles van zelf denk ik
  laten we hopen dat Omtzigt zich nog durft vast te bijten met de onderste steen die ze, zoals de velen andere ” rotsblokken” wel even weg werken met allerlei afleidings trucjes, daar trappen we toch niet meer in mensen!?
  Kijk ook eens naar de doofpot Demmink en het O.M, de bon van teef, de gluiperige methodes van de hele vvd!
  schaam je vvd, je bent de knip voor de neus niet waard!

  1. Luna 9 :
   Ik heb in 8.3 verwezen naar ICTS. Deze firma is ook actief op andere luchthavens waar er een probleem(sic) was. Zie ook link :
   http://www.rense.com/general96/MH17.html
   Momenteel zijn we enkel zeker dat MH 17 neergestort is. Het is belangrijk te weten hoe?? Nog belangrijker is de vraag : Wie had daartoe de middelen, de macht… en dit geldt nog meer voor de cover-up nadien.
   Om U een idee te geven van een “onderzoek” :
   https://en.wikipedia.org/wiki/Aerolinee_Itavia_Flight_870
   Volgens het laatste arrest werd het vliegtuig neergeschoten met een raket. Een onderzoek getoond op National Geographic (Air crash investigation) bracht echter aan het licht dat er een bom geplaatst werd in het vliegtuig. Gezien het tijdstip van de ramp(=27.06.1980) en de aanslag in het station van Bologna (02.08.1980), door de “usual suspects” kan men ook de obstructie van het onderzoek naar de vliegtuigramp begrijpen. Er is dus niets nieuws onder de zon met MH 17.

  2. Naast het verleggen vd vliegroute over oorlogs(misdaden)gebied, werd er ook nog ff verzocht om in vlieghoogte te dalen -een SU-25 schiet nu eenmaal zuiverder op die hoogte- voor een BUK-raket had nl de oude vlieghoogte (of hoger) geen verschil gemaakt.

   Waar blijven de radar gegevens van die 2 awacks vliegtuigen? Ze hadden toch niet voor niks die NAVO-oefening Sea-Breeze:http://www.odvn.nl/mh17-uitspraak-overtuigend-bewijs-wijst-naar-vs-eu-kiev-cover-up/ ,”toevallig” met een paar dagen (t/m 17-07) verlengd?
   Duidelijk gevalletje vendelzwaaien met valse vlaggen, je begint altijd met een thematische oefening als voorspel, zodat je bondgenoot/opdrachtgever de tijd heeft om de troepen voor het grondoffensief (lees genocide) op de Gazastrook in stelling te brengen. The dog was weer eens stevig gewacked on that day; https://youtu.be/pf_Fjj7bBtI

   Al liegt een (mens-?)aap over een gouden ring (en mondkapje), het is en blijft een smerig ding (Franske Swaffelschwanz, hij is trouwens flink aangekomen sinds zijn promotie voor bewezen verraad euh diensten, de diknek).

   Hoog tijd voor een onderste steniging!

 9. Compliment voor dit gedegen artikel!!! Ik stuur het aan alle fractievoorzitters in de Tweede Kamer.
  Ik heb niet alles weer gelezen, maar wat er in ieder geval nog bijhoort – en mogelijk dus ook al in staat – is dat de verkeersleiding niet alleen de koers heeft verlegd maar de piloot ook heeft opgedragen wat LAGER te gaan vliegen.
  Dit was mogelijk nodig omdat het vliegtuig anders ’te hoog’ vloog om geraakt te kunnen worden….

  1. Dat zijn allemaal LEDEN van de “club”. De Rothschild-Zionistische jongensclub die geen moeite hebben met de massamoord op 300 Nederlands, 80 kinderen. Nederland zal het laatste land op aarde zijn waar de waarheid over MH17 aan het volk verteld zal worden. Zoveel corrupte mensen in de TOP (zelbenoemde elites).

   https://youtu.be/qUM5_two5iI
   David Icke, Rothschild-Zionisten met hun “agents of power”

   https://twitter.com/zakenpief/status/881853200160219136
   De club!

  2. Mijn idee 2 weken na de MH17 massamoord was voor 99% juist. We zijn nu 3 jaar verder. Ik ben al 3 jaar klaar met MH17. Je blijft de hele tijd maar weer reageren op de “massamoord acties” van de Rothschild-Zionisten. Ik probeer ze voor te zijn! Hun clubgebouwtjes in Londen.

  3. Goed zo jongen, geef jezelf er maar een schouderklopje voor.
   Maar vergeet vooral je eigen woorden niet:

   Als je gelukkig met jezelf wil worden moet je veel voor andere mensen doen! Ik heb vandaag weer 100 keer gebukt om de straat schoon te maken. Gisteren 20 euro gegeven aan de werklui die de lift hadden gerepareerd. Boodschappen gedaan vandaag voor iemand die ziek was. Je blijft bezig! Ik voel mij fantastisch!

 10. Quote betreffend deel artikel : “Duidelijk zichtbaar zijn, evenals op diverse plaatsen in de romp en de vleugels, ronde 30 mm-gaten. Dit zijn kogelgaten, omdat shrapnel van een BUK-raket niet dergelijke gelijkmatige gaten maakt. Deze gaten zijn veel groten en ongelijkmatiger. Daarnaast is duidelijk dat de kogelgaten door het zijpaneel van de vliegersstoel ook vrij horizontaal zijn ingeslagen, in plaats vanuit een hogere hoek, zoals het JIT probeert te doen geloven. ”

  “Maar vanzelfsprekend kan het ook én/én zijn”

  Het kan haast niet zo gelopen zijn, juist vanwege de mogelijkheid dat vele getuigen in de omgeving zeer zeker zouden hebben gezien dat er een raket afgevuurd zou zijn, zeker vanwege het rookspoor dat die raket zou hebben getoont. Een buk-raket wordt afgevuurd uit een daarvoor ontworpen installatie die men op het land stationeert, als een soort afweer geschut. Daar moet men zelfs speciale opleidingen voor volgen.

  En juist getuigen verklaren dat ze 2 jagers hebben zien vliegen in de buurt van het vliegtuig de MH17. Op gelijke hoogte.
  Een afgevuurde raket zou veel meer getuigen alarmeren midden op de dag, juist door de enorme rookpluim die te zien zou zijn in de wijde omgeving. Kan mij zeker niet voorstellen dat men dat risico zou hebben durven nemen. Nee het scenario raket blijft in mijn ogen een dwaalspoor, juist speciaal in het leven geroepen om Rusland te kunnen betrekken, maar dat is mijn gedachte in deze.

  1. Zou kunnen, en dat is een in mijn ogen een mogelijk scenario : Dat die twee Oekrainse jagers beiden het karwei hebben geklaart, de een een kogelvuur op de cockpit en de ander een raket afgevuurd vanaf de jager op de romp nadat de eerste jager klaar was met het doorzeven van het toestel. Dat kan razendsnel gebeuren , van korte afstand is dat binnen 1 a 2 minuten afgewerkt. Daarom moest het toestel in hoogte zakken om het spoor zo min mogelijk zichtbaar in de regio te maken waar het zich voltrok.

  2. Weet je hoe het hele BUK verhaal is ontstaan? Er zijn +/- 12 BUK lanceer inrichtingen opgesteld om de MH17 neer te halen aan de Oekrainse kant. Doch de mannen waren dronken! Vandaar dat ze toen die 2 piloten op de MH17 hebben afgestuurd. Het BUK verhaal zijn ze wel blijven circuleren omdat alle propaganda voorbereid was op de BUK. De BUK was plan A, de 2 Oekrainse piloten was plan B. Maar de mensen in MH17 waren al minstens 2 weken voor de aanslag-datum uitgekozen voor deze CIA/Mossad/Mi6 massamoord in opdracht van de Londense/Parijse bankiers families (ook bekend als Rothschild-Zionisten).

  3. Niet echt juist opgemerkt Thucydides, het gehele buk-verhaal was pure propaganda naar voren geschoven om als daders richting Rusland te kunnen wijzen.
   MH17: What suggests Ukraine is behind the fake Buk materials
   https://energia.su/mh17/en/article/1/

  4. De rebellen hadden geen BUK’s. Het was de bedoeling dat de soldaten van de CIA regering in Kiev met een BUK de MH17 zouden neerhalen. Doch ze waren drunken! Daarom is er nooit een BUK afgevuurd. De rebellen hadden al helemaal geen BUK. Wel MANPAD’s (MAN held Portable Air Defense).

   Hoogstwaarschijnlijk is het zo gegaan:

   1. CIA oefent maanden lang in simulatie computers de aanslag op MH17 om eventuele problemen op te sporen
   2. Psyops bereiden propaganda voor dader is een BUK
   3. 3 dagen voor de massamoord worden er 12 BUK’s in stelling gebracht, plan A
   4. plan B zijn de 2 straaljagers
   5. NAVO vliegt met EWACS in de buurt om alles to coordineren
   6. op de dag zelf is de BUK bemanning dronken dus de NAVO coordinators geven de piloten de opdracht om MH17 neer te schieten
   7. propaganda wordt verspreid doch dit was de BUK propaganda

   Zoiets ongeveer.

  5. Beste Thucydides voor het neerhalen van de MH17 was er geen sprake van een bukraket installatie in die regio ook niet van oefeningen ermee. De buk propagada is pas ontstaan na het neerhalen zoals getoont in het artikel, dus je zit mis in de wijze waarop je de buk verhalen erbij tracht te halen in je scenario.
   Zie en lees het artikel…

  6. Dat heb je dus verkeerd. Er waren minsten 8-12 BUK installaties 3 dagen van de voren door de CIA regering in de Oekraine in stelling gebracht TERWIJL de “opstandelingen” helemaal GEEN vliegtuigen hebben. Verdacht of niet?

   https://cgrozev.wordpress.com/2014/07/21/the-su-the-buk-and-the-satellite/

   Hier kan je het zelf nalezen dat er door de Oekrainse CIA regering met BUK installaties geschoven werd in de buurt van de ramp plek.

  7. Dan heb ik het mis aangaande de buk installaties en moet ik je het gelijk geven, mocht de data in het artikel ook werkelijk kloppen. Zeker verdacht allemaal en dank voor het aandragen van dat artikel. Ik ga het nader bekijken, en datums checken. Thx!

  8. Ik lees altijd de commentaren op Youtube en Liveleak en blogs. Ik wist dit dus al heel snel. Die drunken Oekrainse bemanning. Ik wist het al binnen 2 dag. Maar het was altijd maar een “gerucht”. Maar nu we een foto hebben van het lijk van de piloot en een foto van de stoel van de piloot met duidelijk ronde kogelgaten is het nu voor 100.0% duidelijk dat de MH17 is neergeschoten met een boordkanon en AA missile. Dus vanwaar dan dat BUK verhaal? Dat was plan A. Maar ze waren dronken! Dus dan komt gelijk de NAVO in beeld. Want iemand moet de boel coordineren.

   Ik wist dus al binnen 1-2 dagen dat de Oekrainse CIA regerings soldaten (de BUK bemanning) hem niet hadden afgevuurd omdat ze dronken waren. Te veel gedronken met zijn allen want de rebellen hadden toch geen vliegtuigen dus ze verveelden zich binnen een paar dagen.

  9. Het is overigens wel verdacht dat deze gen. Kartapolov met deze info komt op de dag van het neerhalen van de Mh17, zou dat op zich geen deel uit kunnen maken van de zogeheten buk-propaganda Thucydides ?
   Heb je andere bronnen van bewijs buiten deze generaal dat men geschoven heeft met buks in die regio?
   Ook aanwezig in het artikel:
   One piece of PR advice, Gen. Kartopolov. Any of your proposed theories today might have raised a tangible level of doubt in the – thus far – widely accepted hypothesis of the Russian-backed terrorists bringing down the plane. But presenting, with equal conviction, evidence of two completely incompatible theories, just cancelled any shred of credibility that this presentation might have had. It’s just one of those things where more isn’t necessarily better.

  10. Excuus Guido ik zie dat het wat schreeuwering overkomt om strong / bold te gebruiken zal het in het vervolg cursief doen.

  11. Het is niet belangrijk voor mij. Ik wist ook dat er een YouTube filmpje was waar je de MH17 door een straaljager vernietigd ziet worden. Die foto van de piloot met 4 kogelgaten en die stoel is “de smoking gun”. De rest is allemaal bijzaak. Ik vermeld het enkel. Nieman hoeft 1 woord van mij serieus te nemen. Wel die SS-18 ICBM commander. Die moet doen wat ik zeg!

 11. Hallo beste mensen.Ik heb ongeveer een half jaar geleden theorieen van verschillende mensen gelezen over de mh 17 en de meest geloofwaardige vond ik dat putin met zijn vliegtuig op hetzelfde moment als de mh 17 in de lucht zat.Zijn vliegtuig had dezelfde kleuren als de mh 17 en is toen door een oekraiense straaljager met mitraileurvuur uit de lucht geschoten.

 12. Ik heb de Nederlandse lezing nooit gelooft.Het was de Oekraine die het toestel neerhaalde ook wordt gesuggereerd dat het niet de MH 17 was maar een ander passagiersvliegtuig

  1. Allemaal volwassen mensen met status en aanzien die hun naam aan de MH17 hebben plakken die straks allemaal in de eeuwigheid zullen verdwijnen als steun pilaren van deze massamoord. Vooral die JIT leden. Daar ga je dan! Voor eeuwig op het internet als MEDEPLEGER van de massamoord.

 13. De VVD…..de Vereniging Van Dikkoppen…..ik heb foto’s gezien van die romp op internet, de dag nádat die kist was neergehaald.(Uiteraard niet meer te vinden) Op strakke afstand van elkaar ronde kogelgaten, die komen niet van een BUKraket. Zulke kogelgat-reeksen kunnen alleen ontstaan als er in de vlucht vanaf de zijkant op geschoten wordt.
  En Rutte maar glimlachen.
  Bwerkh…

  1. Sub Rosa 13.
   De verwijzing die u geeft zal bij velen mogelijk als complottheorie of pro Russisch betiteld worden.Zij die dat doen houden naar mijn mening ellende in stand omdat ze niet de moeite doen om feiten en of de waarheid te achterhalen hoe gruwelijk deze ook mag zijn.
   Gezien de methoden die gebruikt worden en om een beetje inzicht te krijgen dat veel met elkaar te maken heeft wil ik graag een aantal aanvullingen geven.Ons koningshuis.
   Prins Bernhard NSDAP Nazi SS IG Farben NW 7 WTK heeft hier al aandacht aan besteedt.http://www.wanttoknow.nl/nieuws/the-royals-en-hun-nazi-sympathieen/ kijkt en luistert u vooral naar de video,s.
   Prins Bernhard had ook nauwe banden met de familie Peron van Argentinië die pro nazi waren.Ook zou Prins Bernhard oorlogs misdadigers geholpen hebben om te vluchten vanuit zijn functie als commissaris bij de KLM.
   De Groene Amsterdammer Bariloche en Soestdijk.Laatste tango in Bariloche.https://www.groene.nl/artikel/laatste-tango-in-bariloche
   En deze:https://gerard1945.wordpress.com/2015/09/27/over-prins-bernhard-diens-tolkende-sser-wim-sassen-en-de-nazi-vluchten-van-de-klm/ Prins Claus zou lid geweest zijn van de Hitlerjugend en kortstondig inzet geleverd hebben voor de wehrmacht.http://nos.nl/artikel/426391-tien-jaar-na-overlijden-prins-claus.html
   De Bilderberg conferenties.
   De Bilderbergclub is mede opgericht door wijlen Prins Bernhard en deze club bestaat uit:invloedrijke figuren uit de Westerse wereld,voornamelijk uit het bedrijfsleven,politiek,wetenschap,media en de financiele wereld (Beatrix is ook deelneemster geweest en W. Alexander is er ook op bezoek geweest).https://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie een boek wat veel uitleg geeft over grote bedrijven en banken die aan alle partijen tijdens de tweede wereld oorlog grof geld hebben verdiend en waarvan de eigenaren en aandeelhouders nauwelijks bestraft zijn is het boek:Big bisiness met nazi Duitsland van Jacques R Pauwels.Veel eigenaren van toen of hun nageslacht zijn bezoekers van de Bilderbergconferenties.http://jacquespauwels.net/jacques-r-pauwels-big-bisiness-met-nazi-duitsland/ Diezelfde lieden hebben Hitler ook aan de macht gebracht.Kijken we dan naar het ontstaan van de EU en wie daar invloed hebben gehad zien we eveneens weer banden met het nazisme.Veel van de huidige regeringsleiders hebben banden gehad of nog steeds met grote bedrijven zoals Angela Merkel met BASF of BAYER waar ook de vorige week overleden heer Helmut Kohl werkte en Angela Merkel z,n meisje noemde.Rutte heeft voor Unilever gewerkt.
   Hier is meer over te vinden in het boek De Nazi Achtergronden van de EU in Brussel.https://burgelijkongehoorzaam.wordpress.com/2013/12/31/het-boek-de-nazi-achtergronden-van-brussel-eu-online-in-het-nederlands-lezen-en-meer/ Veel van wat zich nu afspeelt is te vergelijken met de manier waarop ook Nazi Duitsland te werk ging waarbij mensen ondergeschikt zijn aan financiele belangen en steeds meer zien we dezelfde onderdrukkende maatregelen alleen met modernere middelen zoals camera,s en ander materiaal.

  2. Arnold, dit artikel sluit naadloos aan bij je schrijven (even van de buren geleend)
   http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11994:de-beangstigende-nieuwe-wereld-van-het-5g-netwerk&catid=37:wereld&Itemid=50
   Dat het nog heel veel meer mogelijkheden heeft is duidelijk. Ik schreef hier al een paar jaar geleden over op het WTK, er is toen niet of lauw op gereageerd. Ik dacht toen niet of de enorme inzet van dit 5G netwerk maar wat toen en nu voor mij relevant was/is, EHS. Ik ben electrosensitief en heb vele maatregelen kunnen nemen, maar niet alles tegen straling etc. Ik zie dit opschroeven als een aanslag op mijn verdere gezondheid en van vele anderen, met name kinderen. Ik heb geen idee hoe dit allemaal gaat uitpakken, maar goed in ieder geval niet. Wij soort mensen en iedereen trouwens zijn vogelvrij verklaard. Niets is meer zeker.
   Big brother is watching you…

  3. Odette 13.2.
   Wat je schrijft kan natuurlijk kloppen want alles wordt gewoon met elkaar verbonden door alles te digitaliseren en te automatiseren.
   Dat veel mensen daardoor hun werk kwijt raken lijkt voor met name de overheden geen probleem behalve wanneer ze een uitkering moeten geven dan wordt bv de ww duur verkort waardoor mensen sneller in de goedkopere bijstandsuitkering terecht komen.Dat velen daardoor in de problemen komen interesseert ze geen ruk en dat kinderen zonder ontbijt naar school gaan nog minder.Met mijn schrijven in 13.1 wilde ik eigenlijk aantonen dat onze zogenaamde regeringen/beleidsmakers tot alles in staat zijn inclusief moord op onschuldigen waaronder vrouwen en kinderen wat in Sub Rosa haar/zijn verwijzing in 13 duidelijk aangetoond wordt.Zoek bv eens informatie over het AZOV bataljon dat gruwelijke misdaden begaat en weet dan dat Nederland Oekraine steunt en zelfs de uitslag van het associatiereferendum verwerpt omdat Rutte zonodig vriendjes MOET blijven in het belang van de EU en niet in het belang van het volk.Met betrekking tot MH 17 nu wordt zogenaamd opgeroepen wanneer mensen nog iets weten in verband met MH 17 zich te melden maar wie doet dat wanneer er zulke beesten rond lopen die niet terug deinzen om afschuwelijke misdaden en moorden te begaan? De vraag is ook nog of mensen het in het betreffende gebied wel te zien krijgen.Dat zijn onze zogenaamde leiders die bewust alles kapot maken en ook niets doen aan het Europese vluchtelingen probleem sterker nog Wenen heeft besloten om militairen naar de Italiaanse grens te sturen omdat ze niet net als in 2015 overspoeld willen worden door een miljoen of meer vluchtelingen en wat denk je zij moeten uitleg geven omdat het niet volgens afspraak zou zijn terwijl de EU niets doet na de mededeling van de Italianen dat zij geen schepen met vluchtelingen meer willen toelaten.(stond op NOS teletekst vandaag).Europa moet kapot met dank aan Rutte en consoorten.

  4. Ter verduidelijking: Mijn verwijs is naar het artikel aangedragen door Sub Rosa in zijn reactie 15 en de datum ervan en de datum van de youtube video staan mogelijk in verbinding met elkaar..mocht het kloppen wat er aangedragen wordt. Psy-opp time…

  5. Die “hotline” is gewoon de CIA moord-lijn. Als je daar naar toe belt met bewijzen dan bel je naar Dr. Hannibal Lecter. Is een scene in deze film => https://youtu.be/mO3fx2O6mnw Als je de hotline belt om Hannibal aan te geven krijg je Hannibal op bezoek.

  6. Arnold 15.1 :
   U gaat in op het Ned. koningshuis en de nazis bindingen. Het is echter het eerste deel van de link in 15 dat m.i. belangrijk is. U dient dit ook in verband te zien met 11 september. Ook daar is het niet zeker om welke vliegtuigen het juist ging.. zie o.a.het vliegtuig(sic) in het Pentagon en Flight 93. De vraag die in het geval van MH 17 eerst dient gesteld te worden is : Welk vliegtuig werd daar neergehaald ?? Als het niet de MH 17 was, welk was het dan? Wie zat er dan in het vliegtuig? Wat gebeurde er dan met de MH 17 en de inzittenden ?? Ik verwijs naar de beschouwingen dienaangaande in de voormelde link. Dit kan ook verklaren waarom de families de lichamen niet mochten zijn. Wat is dan het verband met de MH 370 ?? In dit stadium is het dan ook voorbarig een discussie aan te gaan over hoe het vliegtuig werd neergehaald, gezien we nog niet met absolute zekerheid weten over welk toestel het juist ging.Ik verwijs opnieuw naar het begin van de link.. zie ook de foto’s. De webstek in zake, geeft wel blijk van een pro-russische houding…maar er zijn toch voldoende elementen in die nader onderzoek verdienen. Zie ook de paragraaf met het liquideren van alle mogelijke betrokkene en getuige. Gezien men nu blijkbaar een pathetische oproep doet voor getuigen.. stelt zich dan ook de vraag : Wil men getuigenissen ofwel getuigen doen verdwijnen.?? Als we zien wat allemaal mogelijk was bij 11 september .. dan durf ik in de zaak van de MH 17 niets uitsluiten. Het komt er nu op aan , in voetbal termen uitgedrukt, “out of the box” te durven denken. Zie ook de 2de link in 9.1 !!
   Treowd 15.6 : inderdaad psy-op time!!!

 14. En ook dit kun je uit het interview met Omtzigt beluisteren:
  Omtzigt heeft geen goed woord over over de handelingswijze van zowel Oekraïne als Rusland en geeft tussen neus en lippen door ook Trump een veeg uit de pan (33:07). Omtzigt nuanceert de drammige en suggestieve opstelling van Middelkoop geregeld. Opvallend is ook dat Middelkoop het gesprek probeert een andere wending te geven op de momenten dat Omtzigt zich zeer kritisch uitlaat over Rusland (9:52, 16:37, 31:42). Omtzigt geeft ook duidelijk aan dat zaken (justitieel, geopolitiek, uitlevering onderdanen/getuigen) complexer in elkaar zitten dan velen denken, weten of denken te weten.
  Omtzigt gaat ervan uit dat MH17 met een (BUK-) raket uit de lucht is geschoten (1:19, 23:10). Het geopperde scenario dat Oekraïense gevechtsvliegtuigen daarvoor verantwoordelijk zouden zijn vindt hij niet belangrijk genoeg om te noemen.

  Arnold, bedankt voor je link in 10.2 (http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/mh17-totale-camouflage-van-de-feiten/comment-page-1/#comment-577879)
  Ook frapant dat daar door ‘de experts’ alhier niet op wordt gereageerd. Na deze heren (die wel zeer uitgebreid onderzoek gedaan hebben) gehoord te hebben en Omtzigt kunnen we het dan inmiddels eens zijn dat het toch in ieder geval met 99,9…..% zekerheid een Buk was? En dus maar gewoon even de optie van het Oekraïense gevechtsvliegtuig weg gummen?

  1. Mensen die 10.000 euro per maand vangen stellen geen kritische vragen. https://twitter.com/zakenpief/status/882313151127191552 Ik heb die hele Omzigt nog nooit serieus genomen.

   Ik heb ooit 20 gesprekken gevoerd met Ruud Enthoven van de Centrum Partij. Hij wilde de hele tijd mij voor zijn karretje spannen en was een AIVD tipgever/infiltrant die ze op mij af hadden gestuurd. Enfin, mijn conclusie was na 20 gesprekkebn: “hij mist het salaris dat hij had in de Amsterdamse gemeente raad”. Dat was toch echt het allerleukste in zijn leven geweest. Niet ideeen of idealen, etc.

  2. Luca 16.
   Marcel van den Berg en Max van der Werff verschillen van mening maar dat is geen reden om de optie van het Oekrainse gevechtstoestel of toestellen weg te gummen.De verwijderde video waarop Olga Isvina een dame die het heeft zien gebeuren interviewt mogen we ook niet vergeten en ook Carlos Buca die bericht naar buiten bracht dat er gevechtstoestellen bij betrokken waren kun je niet negeren en waar is Carlos? Verder staan er genoeg interessante dingen in het artikel hierboven zoals de foto,s waarop kogelgaten te zien zijn die absoluut niet van een BUK kunnen zijn en zo zijn er nog veel meer dingen die vragen oproepen.
   Marcel van en Berg vind ik nogal snel genoegen nemen met verklaringen terwijl Max van der Werff meerdere malen blijk geeft over meer kennis te beschikken en zich beter geinformeert lijkt te hebben.

  3. klopt arnold, ze zijn het niet met alles eens met elkaar, maar wel:
   “MARCEL: Voor mij 100 procent. De schade aan het toestel kan niet zijn aangericht door iets anders dan een BUK-raket.”
   “MAX: Ik wil het niet helemaal uitsluiten dat MH17 is neergehaald door een ander toestel. Met wat fantasie kun je zo’n situatie schetsen. Maar er is geen enkele serieuze partij die zo’n scenario verdedigt.” en “MAX: Het scenario van de straaljagers heb ik nooit verdedigd. Het is altijd een optie geweest. Ook voor het JIT. Maar waarschijnlijk was het een BUK.”
   Ondanks enige hele kleine reserves bij Max zijn de heren toch wel overtuigd van het BUK verhaal, imo. Ook Omtzigt rept niet over gevechtsvliegtuigen, vandaar mijn conclusie dat die optie nauwelijks meer serieus is te nemen, tenzij deze bronnen niet betrouwbaar zouden zijn natuurlijk.
   En Carlos wordt door de heren als broodje aap bestempeld: “De tweets over MH17 van Carlos, de Spaanse verkeersleider in Kiev, bleken achteraf een broodje aap te zijn geweest?
   MARCEL: Kiev zei dat er bij hun geen Spaanse verkeersleider Carlos bekend was. Ik heb gekeken naar de tweets van die Carlos. Uit de timestamps bleek dat die waren gemaakt twee uur nadat het toestel was neergeschoten.
   MAX: Die Carlos is verdwenen, en niemand weet wie hij is.
   MARCEL: Ik zie het als de eerste propaganda vanuit Rusland.”

  4. Of ze zijn ontzettend dom. Of moedwillig aan het liegen. Ik had het al na 2 weken door hoe het hele Mh17 verhaal in elkaar zat.

   https://www.liveleak.com/c/Oliver_North

   Ik was toen net 6 maanden gestopt met propaganda voor Syrie. Door de MH17 massamoord kwam ik weer “terug in de game”. Het eerste wat ik gedaan heb is mijn MH17 verhaal 1000x op LiveLeak gaan zetten. Toen ben ik soldaten gaan recruiteren voor de Donbas Russen. Na 5 weken schreven ze dat 5x zoveel nieuwe recruiten hadden. Ik ga nooit vertellen hoe ik dat nou gedaan heb.

  5. Luca 16.
   Met alle respect maar omdat jij zelf tijden bijhoud waarop iets gezegd wordt en alleen eruit haalt wat in het straatje past waarbij vooral met de vinger naar de Russen gewezen zou worden waarbij de nadruk vooral op die BUK ligt om vervolgens ONTERECHT WILLEM MIDDELKOOP TE BESCHULDIGEN DAT HIJ EEN WENDING AAN HET GESPREK ZOU GEVEN VOLGENS JOU OP MOMENTEN DAT OMTZIGT ZICH CRITISCH ZOU UITLATEN OVER RUSLAND geef ik wel een paar tijden door waarop Omtzigt heel andere dingen zegt die jij begrijpelijk hebt weggelaten omdat het niet in je straatje past.
   Minuut 9.12 ongeveer: En dan doet Nederland alsof dit een volstrekt onafhankelijk onderzoek is zonder die noodzakelijke rugdekking en dat had geweldige rugdekking in de week erna is die resolutie 2166 aangenomen waarin stond dat iedereen moet meewerken en de secretaris generaal grijpt in als dat niet gebeurd dus vraag ik constant….
   Waarom grijpt die secretaris generaal niet in? Oekraine heeft gezegd dat alle radarstations waren gesloten EN Oekraine heeft dat later teruggedraaid (minuut 13.34 ongeveer).
   Geen van beide heren heeft een draai aan het gesprek gegeven (wat jij beweerd) en het was niets anders dan een normaal gesprek waar beiden respect voor elkaar hadden.In tegenstelling tot Luca raad ik iedereen aan zelf de video te bekijken en beluisteren en weiger ik door uitlatingen te doen mensen een bepaalde richting op te laten denken.

  6. Pillot met ronde kogelgaten en stoel met ronde kogelgaten. Welk onderzoek zou er nog nodig zijn? Het is toch duidelijk nu. Dat moet Omtzigt nu van de daken gaan reopen! Dat er 2 foto’s zijn.

 15. Luca 16.4.
  Luca al schrijf je het hele interview over mijn mening is en blijft dat er mogelijk ook gevechtstoestellen bij betrokken waren.
  Gezien je reactie in 16 lijkt het er sterk op dat ook jij perse de schuld bij de Russen wilt leggen vooral omdat je de optie over gevechtstoestellen wilde schrappen en de nadruk op die BUK blijft leggen.Zoals ik al schreef vind ik dat Marcel nogal snel tevreden is terwijl Max veel beter geinformeerd over komt.
  Max zegt ook niet voor niets dat hij de optie dat er een ander toestel bij betrokken was niet uitsluit.
  Ook het precies bijhouden door jou van uitspraken die door Omtzigt gedaan zijn die richting de Russen zouden wijzen zegt veel.
  Wanneer iemand iets te verbergen heeft dan zal hij/zij er alles aan doen om bewijs tegen te houden vooral als dat in zijn/haar richting wijst en dat is een simpele verklaring voor wat betreft Carlos Buca
  Deze persoon heeft alles zien gebeuren en zou een belangrijke getuige kunnen zijn en dat willen ze niet omdat dat niet in het straatje past omdat dan Oekraine schuldig blijkt te zijn.
  Het ontkennen door KIEV dat Carlos Buca daar bekend is en gewerkt heeft is logisch vooral wanneer ze hem hebben doen verdwijnen en een onderzoek daarnaar zullen ze ook niet op prijs stellen.
  Max zei:Die Carlos is verdwenen,en niemand weet wie hij is.
  Dat kan betekenen dat hij er wel is geweest maar spoorloos verdwenen is maar het betekend zeker niet dat hij er NIET is geweest.
  Wat betreft die BUK,welk bewijs is er voor geleverd? Ze hebben alleen animatie en computer beelden maar dat kan elke nert laten zien,verder laten ze een dieplader met een BUK installatie zien die voorbij een bord rijd en dat zegt ook niets en kan ook in scene gezet zijn.Hiermee wil ik niet beweren dat er geen BUK raket is gebruikt want dat kan maar hoe bewijs je als het zo zou zijn wie dat ding heeft afgeschoten?En zelfs dan is de optie met gevechtstoestellen niet uit te sluiten.Waarom hebben ze niet alle wrakstukken terug gehaald? Was er bv schade aan de rechter motor en zoja wat voor schade?Hoe worden die gaten in de stoel en piloot verklaard want dat zijn absoluut geen wonden of gaten ontstaan door materiaal uit een BUK raket.Waarom wordt door Oekraine over veel dingen geheimzinnig gedaan? Waarom geeft Nederland geen gehoor aan een uitspraak van een rechter om papieren openbaar te maken (WOB)en waarom is er zoveel zwart gestreept op hetgeen ze wel hebben getoond?

  1. Als dat zo is dan zijn er imo toch ergens raketscherven te vinden, dito met kogels? Of ben ik te naïef?

  2. Odette 17.1.
   Het kan heel goed zijn dat er een BUK is gebruikt en dat daardoor gaten in de cockpit zijn ontstaan (al meen ik dat hierover een meningsverschil tussen fabrikant en de onderzoekers is over welk type er is gebruikt).
   Wanneer ze kogels of kogelgaten zouden vinden dan is het uitgesloten dat ALLEEN EEN BUK RAKET gebruikt is want daar komen geen kogels uit.
   Daarom ben ik van mening dat ze wrakstukken die kogelgaten kunnen vertonen mogelijk achter gelaten hebben.Het onderzoeksteam is verantwoordelijk voor het feit dat hier zoveel discussie over is ontstaan want dat hadden ze kunnen voorkomen door alle wrakstukken voor reconstructie terug naar Nederland te halen en te gebruiken.
   Waarom hebben ze dat niet gedaan? Ook deskundigen beweren dat voor een goed onafhankelijk onderzoek alle wrakstukken van belang zijn.

  3. Zonder ook maar één bewijsstuk van één van deze mogelijkheden zou het geen sluitend bewijs te voeren zijn. Er bekruipt een gevoel van verdonkeremanen (god verhoede), ik ga er nog maar van uit dat het ooit gevonden wordt. Zonder, geen rechtspraak, lijkt mij…

  4. Geen sluitend bewijs? Ik zie 4 grote kogelgaten in de piloot en ik zie kogelgaten in de stoel van de piloot. Nu moet iedereen dit van de daken gaan roepen. Zij die te laf zijn die doen niks. Zij die bij het kamp van de vijand behoren zullen dit proberen te verdonkeremanen. Meer bewijs is er niet nodig. Het is nu gewoon 100.0% duidelijk.

  5. http://nos.nl/artikel/2181579-mh17-verdachten-worden-berecht-in-nederland-dit-zijn-de-gevolgen.html
   Kleine opmerking tussendoor.Ondanks dat het lijkt dat het recht zal zegevieren komt dit erop neer dat hier weer belastinggeld onnodig verkwist gaat worden aan oneindige rechtsprocedures.
   Oekraine zit in het onderzoeksteam en dat betekend dat de rol van Oekraine niet onderzocht wordt.Oekraine heeft mogelijk wel verzuimd hun luchtruim te sluiten maar in eerste instantie zou dat weer de verantwoordelijkheid van de luchtvaartmaatschappij zelf zijn.Daarbij komt ook nog dat Oekraine mogelijk een vetorecht heeft gekregen van Mark Rutte.
   Rusland levert geen mensen uit en is ervan overtuigd dat zij geen schuld aan de aanslag hebben.
   Wie worden of kunnen er dan berecht worden?

  6. Arnold 17.5 :
   Men gaat al een proces organiseren.. terwijl het nog verre van duidelijk is wat er juist gebeurd is. Heeft men al zekerheid welk toestel er werd neergehaald. Wie zat er juist in?? Zie link in mijn reactie 15. Zoals bij alle false flags moet men een onderscheid maken tussen de uitvoerders en de opdrachtgevers. Inzake deze laatsten lopen de sporen zoals gewoonlijk naar Langley en Tel Aviv. De enigen die “ervaring” hebben met dergelijk luchtvaartterrorisme. Een dergelijk proces kan alleen maar aanzien worden als het sluitstuk van de “cover-up”. Het werkelijke probleem bij een dergelijk proces is niet Oekraïne, maar de “usual suspects….”. Zie in dit verband ook de vliegtuigrampen van Lockerbie… Eurowings…enz.. Bovendien kan de ramp met de MH 17 niet los gezien worden van deze met de MH 370. Zoals reeds vroeger gemeld dient men zich eerst af te vragen : Wie heeft de middelen en de macht voor een dergelijke false flag.. wie heeft er belang bij..?? Maak ook een vergelijking met andere gevallen van vliegtuigterrorisme in het verleden. Bepaalde patronen zullen dan duidelijk worden. Alle betrokken landen moeten en zullen ook zwijgen. Zoals ze ook al jaren doen over de “false flags” in de EUSSR. Men mag de ramp met de MH 17 dan ook niet beschouwen als een alleenstaand geval, maar wel als één der zovele in de reeks van de laatste 50 jaar.(in Europa).

  7. Sub Rosa 17.6.
   Door nu al alle aandacht naar een proces te trekken terwijl zoals u geschreven hebt nog helemaal niet vast staat wat er precies is gebeurd lijkt het erop dat verder onderzoek naar eventuele andere mogelijkheden zoals jachttoestellen volledig genegeerd gaat worden.
   Vanaf het begin moest het een BUK raket door de Russen afgeschoten zijn.Vooral de mainstreammedia blijft constant over een BUK praten en doen de rest als niet belangrijk of onmogelijk af terwijl ze bekend moeten zijn met getuigenissen van mensen uit het rampgebied die aangeven dat er toestellen in de buurt waren en dat geeft te denken over de onafhankelijkheid van deze mainstreammedia.
   Olga Isvina was/is een BBC journaliste die haar werk naar behoren deed en die wordt dan als beginnelinge die fouten zou maken weggezet waarna het door haar opgenomen interview in de vergetelheid terecht komt.Ook het verhaal van Carlos Buca wordt bestempeld als broodje aap verhaal terwijl hij juist alles van dichtbij meegemaakt heeft en op het moment zelf berichten verzond waarbij hij zelfs aangaf dat er ineens vreemde figuren binnen kwamen in de verkeerstoren die ongure dingen deden.Elke rechter die genoegen neemt met het bestaande onderzoek en de uitslag daarvan mag denk ik als corrupt betiteld worden of op z,n minst niet bekwaam.

  8. Ballistische rapporten Thucydides, dat moet je toch weten na 20 gesprekken met een man die was veroordeeld voor wapenhandel.
   Pjotr of Vladimir maakt toch significant verschil voor een rechter…

  9. @arnold @17, ik denk niet dat je de illusie moet hebben dat ALLE vragen beantwoord zullen worden. Je kent wellicht de uitdrukking dat 1 gek meer kan vragen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden. Dat zal hier ook zeker van toepassing zijn.
   Als je werkelijk antwoorden wilt op jouw vragen dan zou je, om te beginnen, je kunnen wenden tot de 2 onderzoekers die je zelf hebt aanbevolen in 10.2. Wat houd je tegen?
   Maar het zou nog veel belangrijker zijn als Sergej Doebinski zou gaan praten, want hij zat heel dicht bij het vuur en de knoppen. Zijn verhaal zal vele vragen kunnen beantwoorden. Maar het ziet er niet naar uit dat Rusland hem gaat uitleveren en dat sluit prima aan bij jouw opmerking: “Wanneer iemand iets te verbergen heeft dan zal hij/zij er alles aan doen om bewijs tegen te houden vooral als dat in zijn/haar richting wijst ….”

   @16.6
   Let op het woordje “ook” in (16). Dat van resolutie 2166 staat al in het artikel hierboven en dat Omtzigt zeer kritisch is richting Oekraïne had ik al gemeld (16). Ik vond het ook een normaal gesprek, waarbij Middelkoop Omtzigt probeert uit te dagen stellige uitspraken te doen. Omtzigt gaat daar uiteraard niet in mee en corrigeert en nuanceert Middelkoop geregeld.

  10. Spelletje?? Het is geen WOW, De enige die levensgevaarlijke spelletjes speelt dat ben jij… Houdt feit en fictie gescheiden.

  11. Ik heb veel geleerd van menselijk gedrag in Worlds of Warcraft. Ik leide vaak 200 man het slagveld op in WoWscape. Als we totaal vernietigd werden dan stond ik binnen 1 uur nog maar met 10 man. Dus altijd zorgen dat je de mensen naar de overwinning leidt! Dus niet te grote of moeilijke doelen aanvallen! De bankiers hoeven enkel een paar keer te verliezen en het hele spelletje is over voor ze. Ik zeg niet voor niks al 6 jaar lang, blijven winnen NAVO! Als er straks Plutonium in de achtertuinen van de mensen in Brussel ligt dan hangen ze heel snel aan een hoge boom. Blijven winnen!

   “A good general not only sees the way to victory; he also knows when victory is impossible.”

   – Polybius

   Wij Nederlanders zijn het verplicht aan ONZE landgenoten (80 kinderen) die vermoord zijn door de Londense/Parijse bankiers families (Rothschild-Zionisten-Illuminati) om ervoor te zorgen dat de BANKIERS gaan verliezen.

  12. Luca 17.10.
   Wat betreft je opmerking “1 gek kan meer vragen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden” ben ik niet zo zeker dat dat zo is en dat het hier zeker van toepassing zou zijn is een belediging aan het adres van hen met vragen waaronder hoogst waarschijnlijk ook onderzoekers en nabestaanden zullen zijn.
   Wat betreft het antwoorden krijgen op mijn vragen hoef ik me niet tot de 2 onderzoekers te wenden die ikzelf in 10.2 aanbevolen zou hebben (wat ik overigens niet heb gedaan want ik schreef “misschien is dit ook wel interessant om te lezen” wat een vraagstelling en geen aanbeveling is) want ik heb het hele interview bekeken en beluisterd en dat is duidelijk genoeg maar alleen door verkeerde uitleg te geven zoals jij dat deed in 16.4 krijg je een verkeerd beeld wat zij niet hebben bedoeld.Jij schreef ondanks enige HELE KLEINE reserves bij Max zijn de heren toch wel overtuigd van het BUK verhaal,imo.Ook Omtzigt rept niet over gevechtstoestellen,vandaar mijn conclusie dat die optie nauwelijks meer serieus te nemen is,tenzij deze bronnen niet betrouwbaar zouden zijn natuurlijk.
   Dit is gewoon een draai aan een verhaal geven zodat de Russen de schuld kunnen krijgen want dat is gewoon jouw opzet (heb ik in andere reacties ook al aangegeven).Ook zou jij het prettig vinden als ik zou schrijven dat deze heren niet betrouwbaar zouden zijn omdat jij nu eenmaal eerder de mainsteammedia dan de alternatieve bronnen geloofd wat gewoon uit al je reacties duidelijk naar voren komt het moet gewoon de RUS ZIJN en al het andere is onzin.
   Voor mij zijn beide onderzoekers gewoon onafhankelijk en verschillen ze van mening meer niet.
   Niemand beweerd dat er geen BUK is geweest want dat kan en Max heeft gezegd “ik wil het niet helemaal uitsluiten dat MH 17 is neergehaald door een ander toestel” en dat doet hij niet voor niets.Ook hier is jouw reactie onzin want dat er niet overgesproken wordt wil niet zeggen dat dan die optie van gevechtstoestellen uit te sluiten is maar vraagt het er juist om wel onderzocht te worden.Ook hier geef je wederom aan dat Rusland de schuldige moet zijn want wanneer er wel onderzoek naar gevechtstoestellen gedaan zou worden dan komt mogelijk de Oekraine in beeld als dader omdat de seperatisten geen gevechtstoestellen hebben.Vreemd is ook dat jij Carlos Buca zijn verhaal afdoet als broodje aap verhaal (logisch want daaruit blijkt mogelijk de betrokkenheid van Oekraine)terwijl je Sergej Doebinski wel zou geloven als hij zou praten (waarschijnlijk omdat die naar de Russen wijst)en dat noem ik bevooroordeeld zijn en dat sluit inderdaad aan op mijn eerdere schrijven “wanneer iemand iets te verbergen heeft zal hij/zij er alles aan doen om bewijs tegen te houden vooral als dat in zijn/haar richting wijst” en dat is precies wat jij doet door Carlos Buca als broodje aap te betitelen zodat met de vinger richting de Russen gewezen kan worden.
   Dat je bevooroordeeld bent is duidelijk gezien het volgende:
   Je blijft op die BUK hameren en sluit personen en mogelijkheden die richting Oekraine wijzen uit.

  13. @arnold 17.13,
   je bent een meester in het verdraaien van woorden. Ik zeg nergens dat Carlos een broodje aap is. Ik zeg alleen dat Marcel en Max het niet ontkennen. Als jij het wel ontkent ben jij het niet eens met hen. En dat mag. Ik sta daar buiten.
   En voor de rest geef ik geen draai om de Russen de schuld te geven. Ik trek alleen de conclusie, de reacties van Marcel, Max en Omtzigt bezien, dat het gevechtsvliegtuig verhaal in hun ogen zeer onwaarschijnlijk is en de BUK optie veel waarschijnlijker. Jij mag het het daar best mee oneens zijn, maar dat betekent dat je deze 3 heren niet serieus neemt, wat dit betreft. Prima.
   Kortom, ik heb helemaal geen voorkeur voor welke schuldige dan ook. Ik trek simpel conclusies op basis van de reacties van deze 3 heren. En dat jouw conclusies anders zijn dan van de heren, vind ik prima hoor, alleen denk ik wel dat deze heren zich meer in de materie verdiept hebben en het van alle kanten bekeken. Onbevooroordeeld, mag ik hopen.
   En waarom zou je Doebinski’s niet geloven? Ben jij dan niet geïnteresseerd in zijn verhaal?

  14. Luca 17.14.
   Volgens mij ben ik duidelijk genoeg geweest met mijn uitleg.
   Nu kunnen we een welles nietes discussie gaan voeren maar dat maakt het er niet interessanter of beter op vandaar dat ik de lezer graag zelf laat oordelen.Wanneer ik in de fout ben gegaan lees ik dat graag.

  15. Luca
   Tja als een dienstmakker een stem die door de telefoon te horen is herkent en wanneer ook Bellingcat dat doet dan moet het haast wel waar zijn toch?
   Zoals ik al schreef jij geloofd alleen de mainstreammedia en al het andere is onzin en een onderzoek naar gevechtstoestellen is al helemaal uit den boze.
   Bellingcat is allang deels ontmaskerd en zelfs Der Spiegel heeft Mea-Culpa geschreven.
   Met andere woorden Zij vonden het van zichzelf niet zo verstandig om Bellingcat te geloven en ongecontroleerd een artikel over te nemen en te plaatsen vandaar dat ze Mea-Culpa hebben geschreven waarbij ze die fout toegeven.(zie reactie 21 van Sub Rosa).
   Zie ook de reactie van Hyper Alert in 17.16 bv wat is jouw verklaring voor die horizontale kogelgaten in dat frame en geef ook eens antwoord op de vraag over kogelgaten die in het lichaam van de piloot lijken te zitten (zie foto,s uit artikel hier boven).
   Waarom zouden mensen uit het ramp gebied liegen over gevechtstoestellen?(vergeet niet dat zij mogelijk met hun leven spelen omdat het tegen het officiele verhaal ingaat).
   Alleen een naam noemen van een mogelijk onbetrouwbaar iemand is niet voldoende (17.17)en al helemaal niet wanneer dat op het moment gebeurd dat de mainstreammedia hem op hetzelfde moment als belangrijke getuige naar voren brengt.
   Zolang je op deze vragen geen duidelijke onomwonden antwoorden geeft beschouw ik jou als een mogelijke aan zekerheid grenzende trol en is elke discussie met jou zinloos.

  16. arnold @17.18,
   zie 21.2. en Arnold, ik heb op al die vragen ook geen antwoord,

   Deze ‘luca’ is een laffe bedrieger. Met de identiteit van Luca van Dinther (vervalst achter de schermen).
   Hem treft geen blaam, vanzelfsprekend.

  17. Luca.
   Ik heb naar 21.2 gekeken en de verwijzing gelezen die jij gaf.
   Leuk het lijkt wel schaken ik ging naar 21.2 zie jij dan 21.3?
   Wat is je reactie daarop?

  18. Deze ‘luca’ is een laffe bedrieger. Met de identiteit van Luca van Dinther (vervalst achter de schermen).
   Hem treft geen blaam, vanzelfsprekend.

  19. Luca.
   Is dat alles wat je nog te melden hebt?
   In 16 schreef jij nog (naar mijn mening om reageerders op deze site voor paal te proberen zetten)”Ook frapant dat daar door de experts ALHIER niet op gereageerd wordt.De vraag is natuurlijk wie er nu echt voor paal staat.

  20. Luca is going in for the kill, tenminste als ie zijn paardje afdoende gedekt heeft.

 16. De eerste gedachten, en de eerste niet gesencureerde bericht geving
  , duiden duidelijk richting Oekraïne en trawanten, het één en ander was helemaal niet verwarrend, mensen die jachtvliegtuigen hebben gezien, je intuItie zegt je dan zo is het gegaan, ik ga nog steeds van de veronderstelling uit dat Putin het doelwit was, zelfe type vliegtuig, zelfde kleuren op de romp, als ze geweten hadden dat dit toestel vol Nederlandse families zat, hadden zij zich zeker beraden, en het niet gedaan, nu krijgen we het theater spel, Rutte moet zich schamen zich hier voor te lenen, maar uitsprekend wat we allemaal vermoeden, vele Nederlandse politisie hebben geen geweten, Jenne

  1. Naast het verleggen vd vliegroute over oorlogs(misdaden)gebied, werd er ook nog ff verzocht om in vlieghoogte te dalen -een SU-25 schiet nu eenmaal zuiverder op die hoogte- voor een BUK-raket had nl de oude vlieghoogte (of hoger) geen verschil gemaakt.

   Waar blijven de radar gegevens van die 2 awacks vliegtuigen? Ze hadden toch niet voor niks die NAVO-oefening Sea-Breeze:http://www.odvn.nl/mh17-uitspraak-overtuigend-bewijs-wijst-naar-vs-eu-kiev-cover-up/ ,”toevallig” met een paar dagen (t/m 17-07) verlengd?
   Duidelijk gevalletje vendelzwaaien met valse vlaggen, je begint altijd met een thematische oefening als voorspel, zodat je bondgenoot/opdrachtgever de tijd heeft om de troepen voor het grondoffensief (lees genocide) op de Gazastrook in stelling te brengen. The dog was weer eens stevig gewacked on that day; https://youtu.be/pf_Fjj7bBtI.

   In het jaar voor dat dit alles gebeurde was er veel te doen over transponders die “uitvielen” (/op afstand uitgezet waren) en aan boord vd M370 zaten schijnbaar oa ook 5 uitvinders van een nieuw wapen wat ook met transponders en radar van doen had (uitvinder nr. 6 kreeg al na 2 weken na de vermissing vd M370 het pattent hierop, ik meen een Rothshield-telg). De rol van een Israelisch vliegtuig-sloop-bedrijf (met een directeur die voorbij de douane een foto vd MH17 vlak voor vertek op Schiphol maakte, maar niet meevloog) is ook best dubieus te noemen.

   Het zou me niet verbazen dat in allebei de vliegtuig-drama’s de huidige bewoners van het eilandje Diego Garcia (legerbasis van de USSA en Israhel) een smerig lugubere rol hebben gespeeld; gezien dat de lichamen vd MH17 in staat van ontbinding uit de lucht kwamen vallen, het er sterk stonk naar formaldehyde, de meeste lichamen een Aziatisch uiterlijk hadden, er vooral winterkleding in de bagage zat, de foto’s op smartphones tot aan de datum van het verdwijnen vd M370 terug gingen, er grote brokstukken op het graan lagen zonder kraters in de grond te slaan en meer van die rariteiten…
   Het zou wel het gedoe met dat identificatienummer op de romp kunnen verklaren (DE RD die in RO veranderde, of andersom).

   Al liegt een (mens-?)aap over een gouden ring (en mondkapje), het is en blijft een smerig ding (Franske Swaffelschwanz, hij is trouwens flink aangekomen sinds zijn promotie voor bewezen verraad euh diensten, de diknek).

   Hoog tijd voor een onderste steniging!

 17. Alle feiten wijzen gewoon naar Oekraine als de dader van het MH17 drama.
  In ons mainstream nieuws word ook maar steeds vermeld dat Rusland het UN-tribunaal blokkeerde. Tja, met Oekraine Dé Verdachte als voorzitter van dat UN-tribunaal. Arm Rusland !!
  Naar gegeven van alle feiten (een van de feiten was ook de aanwezigheid van Runen-bataljons met zwaar wapentuig in het gebied van de MH17 ramp) moeten we ook zeggen: ARM ARM ARM Nederland !!!

  1. De 1e dag riepen de feiten dit al. Doch nu met deze 2 foto’s is het voor iedereen 100.0% duidelijk. De stilte in de Nederlandse media spreek boekdelen. https://twitter.com/zakenpief/status/882697147606552578 Volataire was meerdere keren verbannen uit Frankrijk. Dat heb ik altijd als mijn persoonlijke doel gezien. Verbannen worden!

 18. Over Sergej Doebinski …. Een belangrijke bron hierover is Bellingcat :
  http://nieuws.tpo.nl/2015/06/08/bellingcat-deels-ontmaskerd-der-spiegel-schrijft-mea-culpa/
  Bellingcat speelt ook een rol in Syrië :
  https://www.bellingcat.com/news/mena/2017/07/04/opcw-just-trashed-seymour-hershs-khan-sheikhoun-conspiracy-theory/
  Het gaat hier over de zo gezegde gifgas aanval die toegeschreven werd aan Syrië en de aanleiding was voor de USA raketaanval op Syrië.

  1. Sub Rosa, er zijn ook andere bronnen en belangrijker:

   Deze ‘luca’ is een laffe bedrieger. Met de identiteit van Luca van Dinther (vervalst achter de schermen).
   Hem treft geen blaam, vanzelfsprekend.

  2. Deze ‘luca’ is een laffe bedrieger. Met de identiteit van Luca van Dinther (vervalst achter de schermen).
   Hem treft geen blaam, vanzelfsprekend.

  3. Luca 21.4.
   In de link die ik in 21.3 gaf staat volgens Luca niets,het is nogal vaag,suggestief gevolgd door de vraag wat staat er nu feitelijk.
   Nou simpel ik citeer uit de verwijzing (dus niets verdraaien of wat dan ook gewoon zoals het er staat)NOVAJA GAZETA ERKENT DAT HET GELD HEEFT GEKREGEN VAN NEDERLANDSE FONDSEN.
   Zoals ik al schreef wiens brood men eet diens woord men spreekt hier kan niet meer over ONAFHANKLIJKHEID gesproken worden.
   Wanneer u de hele verwijzing leest wordt het nog duidelijker vooral wanneer u leest dat zo,n 100 stukken als anti Russisch betiteld mogen worden.Wat is volgens jou vaag,suggestief of niets zeggend Luca?

  4. PS.
   Dat verhaal over die Doebinski mag natuurlijk ook onderzocht worden want zoals ik al eerder heb aangegeven mag/moet niets uitgesloten worden en dus onderzocht worden.
   Zeg nou zelf een oud dienstmakker herkent de stem van iemand die over de telefoon een verhaal zou doen als dat alles is en als bewijs mag dienen terwijl iedereen weet dat Oekraine als zeer corrupt gezien wordt en dat ook eerder geknoei door Oekraine is vast gesteld dan is het niet echt een sterk/geloofwaardig verhaal.
   Ik weet niet of het dit gesprek was maar er is bewijs dat er een gesprek is geweest dat een dag VOOR de ramp al is opgenomen mijn conclusie is dan ook dat zogenaamde telefoon gesprekken niet altijd betrouwbaar hoeven te zijn.

  5. Ik zie een foto van het lijk van de piloot met 4 grote ronde kogelgaten. Ik zie een foto van zijn stoel ook met allemaal ronde kogelgaten die er “horizontaal” (HyperAlert) ingeschoten zijn op 8000/9000 meter hoogte. Dan kan ik allerlei blogs, websites en artikelen vinden met honderden foto’s die ook allemaal kogelgaten laten zien en sporen van een (Israelische Typhon) AIR-to-AIR missile (raket). Ik zie het nergens op TV of in de krant! Zelfs op GeenStijl durven ze het niet aan! Getuigen worden op een agressieve manier weggezet/afgeschrikt. Ik ga door met de Plutonium wolk.

  6. @21.6, mooi zo, arnold dat je

   Deze ‘luca’ is een laffe bedrieger. Met de identiteit van Luca van Dinther (vervalst achter de schermen).
   Hem treft geen blaam, vanzelfsprekend.

  7. Luca 21.8
   21.6 zegt niets over de betrouwbaarheid van Doebinski.
   Zoals ook hier weer blijkt ben ik geen meester in het verdraaien van
   woorden (17.14)maar jij.In 21.3 gaf ik de verwijzing om aan te tonen dat de krant Novaja Gazette niet onafhankelijk is naar aanleiding van jouw schrijven over deze krant in 21.2 omdat ze een onderzoek hadden laten doen.(dan heb ik het over het artikel uit de volkskrant wat over Novaja Gazeta gaat).Daaraan verbond jij de conclusie (in je eigen woorden)Dat maakt Sergej Doebinski een belangrijke bron voor waarheidsvindig.Ik zeg nog steeds BULL SHIT want een onderzoek door een krant opgedragen wil niet zeggen dat Sergej Doebinski betrouwbaar is of niet.
   21.5 NOVAJA GAZETA ERKENT DAT HET GELD HEEFT GEKREGEN VAN NEDERLANDSE FONDSEN.Daar schrijf jij dan weer over “ja precies,dat zegt dus niets”.Wederom BULL SHIT iedereen weet dat Nederland de schuld bij de Russen MOET EN ZAL LEGGEN.(getuige het onderzoeksrapport).Wanneer de krant Novaja Gazeta dan de officiele versie van Nederland tegen spreekt dan is het risico dat ze geen geld uit Nederlandse fondsen meer krijgen groot of niet?
   De volgende domme opmerking van jou is dat er volgens mij geen onafhankelijke media zou zijn omdat ze allemaal financieel afhankelijk zijn. (heb ik nooit beweerd of geschreven).Wederom BULL SHIT natuurlijk moet voor alles betaald worden want alleen de zon gaat voor niets op.Onafhankelijke media bestaat wanneer ze financieel gesteund worden door niet belanghebbende partijen en dat is in het geval met Novaja Gazeta niet het geval omdat Nederland belanghebbende partij is.
   Verder schrijf je nog meer onzin maar nu over WTK en dat die zou bij draaien.BULL SHIT want laat jij hier dan maar lezen aan iedereen dat WTK de BUK optie waar dan ook heeft uitgesloten.
   Ook ik heb nooit de BUK optie uitgesloten zie reacties 17,17.2,17.13 bijvoorbeeld.Het probleem is dat jij en Nederland elke andere optie dan de BUK uitsluiten want onderzoek naar die gevechtstoestellen kan onherroepelijk eindigen met de beschuldiging aan het adres van Oekraine.Niet voor niets is dat interview van Olga Isvina verwijderd en niet voor niets willen ze Carlos Buca wegzetten als broodje aap verhaal terwijl dat een getuige was die vanuit de verkeerstoren alles heeft gezien en getweed.Verder ga ik op jou niet meer in omdat je te dom bent om ook maar iets te snappen (zie 21.4 en 21.5) omdat je enorm bevooroordeeld bent en ook bij jou moet de schuld bij de Russen terecht komen en moet Oekraine in bescherming worden genomen.

  8. Elke lezer/lezeres nodig ik bij deze uit wanneer ze van mening zijn dat IK onzin verkondig dit gewoon hier duidelijk te maken.
   Wanneer Luca karakter heeft doet hij dezelfde oproep.Ik hoop dat de site dit toestaat.

  9. @arnold, 21.9,
   Dank voor je antwoord dat des te meer aantoont

   Deze ‘luca’ is een laffe bedrieger. Met de identiteit van Luca van Dinther (vervalst achter de schermen).
   Hem treft geen blaam, vanzelfsprekend.

  10. Het is ESSENTIEEL te beseffen dat de nieuwst technologie wordt gebruikt bij het manipuleren van beeld en geluid. Er zijn computers die een paar zinnen van een bepaalde persoon nodig hebben, om VOLLEDIG IN DIE KARAKTERISTIEKE STEM(MING) TE ‘SPREKEN’.
   Ken je de jongeman die naar zijn moeder belde op 11 september 2001 en vertelde dat het vliegtuig was gekaapt..? Hij zei niet ‘hallo mam’, maar begon zijn verhaal door de telefoon met de zin: ‘Hallo, dit is Tim Zusenzo’ Zou jij zo naar je moeder bellen..? https://www.youtube.com/watch?v=4Uzf0SL7rjA

   https://www.youtube.com/watch?v=ohmajJTcpNk Of hoe je zelfs George Bush JOUW gekke bekken kunt laten trekken..
   Combineer de plaatjes, maak het verhaaltje af en lever je opstel dan in. Onder de titel: ‘Geluid en beeld zijn niet altijd betrouwbaar’

  11. Inderdaad GuidoJ, de techniek staat voor niets.

   Deze Luca is een laffe bedrieger. Met de identiteit van Luca van Dinther (vervalst achter de schermen).
   Hem treft geen blaam, vanzelfsprekend.

  12. Waar zijn de rechters voor de mensen in MH17?

   https://twitter.com/zakenpief/status/882937414804803585

   Waar zijn de rechter voor de miljoenen mensen vermoord door de Rothschild-Zionisten met hun NAVO leger?

   Is er een rechter die zijn naam aan de MH17 durft te plakken wetende dat hij voor de eeuwigheid op het internet terecht kan komen als landverrader voor de Rothschild zijn hebzucht naar goud staven?

  13. Het doel is altijd GEEN rechtzaak. De oorzaak hiervoor ligt bij het begin van de MH17 massamoord. De “rebellen” hadden geroepen dat ze binnen 4 uur de blackbox en cockpit voicerecorder hadden. Daarna ontkenden ze dit 3 dagen lang. Ze zijn naar Moskou gebracht om gekopieerd te worden. Toen wisten de Russen precies wat er gebeurd was.

   Daarom zeg ik ook, begin een rechtzaak! Zo snel mogenlijk. Je mag zelfs Pino van Sesamstraat als verdacht aanwijzen. Of welke Rus dan ook. Want zodra er een rechtzaak komt zal de werkelijke cockpit voicerecorde tape naar boven komen (hoop ik). Want de Russen hebben die. Daarom zal er kosten wat kost een rechtzaak voorkomen worden.

   Doebinski zo snel mogenlijk arresteren en rechtzaak beginnen! Wordt lachen!

  14. Deze ‘luca’ is een laffe bedrieger. Met de identiteit van Luca van Dinther vervalst achter de schermen.
   Hem treft geen blaam, vanzelfsprekend.

  15. Luca 21.16.
   Luca mij gaat het er niet om wat mensen van mij vinden maar ik ben wel benieuwd naar reacties op mijn schrijven.
   Ook ben ik van mening dat jij nogal een hoge dunk van jezelf hebt door hier bv te schrijven dat alleen de centjes zouden tellen en dat je mij naief vind.
   In 21.10 deed ik die oproep en heb jou ook daartoe uitgenodigd maar nu 6 reacties verder geef je pas commentaar.
   Ik ken niemand persoonlijk die op deze site reageert en ook ken ik de mensen van WTK zelf niet dus ik kan/kon niet van te voren weten hoe en of er op de oproep gereageerd zou worden wat ook kan betekenen dat ik overstelpt had kunnen worden met negatieve commentaren maar ik heb wel het lef in mijn donder om anderen te vragen hun mening te geven in tegenstelling tot jou waarschijnlijk omdat jezelf weet dat je hier alleen maar reageert om deze site af te kraken en reageerders te proberen ongeloofwaardig te laten over komen.Hierbij denk ik aan de manier waarop jij te werk gaat zoals mij beschuldigen dat ik een meester ben in het verdraaien van woorden terwijl jij dat zelf doet zie 21.8 en 21.9 wanneer het niet in het straatje past begrijp je het niet en op moeilijke vragen(zelfs simpele vragen)geef je geen antwoord omdat je dan met de billen bloot moet en blijkt dat Oekraine schuldig is.
   Dat je jezelf al lang geleden hier voor paal hebt gezet is duidelijk maar dat snap je niet en daarom mag je WTK dankbaar zijn dat ze jou nog de mogelijkheid geven om lulkoek te blijven verspreiden wat zelfs tegen de site zelf gericht is.Feit blijft wel dat jij bang bent om anderen te vragen naar hun oordeel over jou en dat is niet voor niets.

  16. arnold @21.17,
   Je zult van me moeten aannemen dat ik er niet op uit ben om wie of wat dan ook af te kraken. Ik ben wel kritisch, zoals een ieder hier, ben erg voor hoor en wederhoor en breng graag nuances aan daar waar ik vind dat het nodig is.

   Rest reactie verwijderd! Deze ‘luca’ is een laffe bedrieger. Met de identiteit van Luca van Dinther (vervalst achter de schermen).
   Hem treft geen blaam, vanzelfsprekend.

  17. Aquarius 21.18.
   Wanneer mensen van mening zijn dat ik onzin verkondig is dat voor mij belangrijk omdat ik dan zal afwegen of mijn reageren wel zin heeft of niet en mijn handelen daarop aanpassen.
   Knap dat jij weet dat mensen afhaken door mijn manier van schrijven en toonsoort waarbij je de conclusie er aan verbind dat ik mijn doel niet bereikt zou hebben.
   Lul je gewoon uit je nek of heb je een glazen bol en op welke feiten baseer je deze uitspraken?
   Dat sommigen het niet leuk vinden als ik van me afsla is logisch vooral als dan blijkt dat ze ongelijk hebben.
   Figuren als jij zijn gewoon erop uit anderen die niet de geplande route volgen te beschadigen en als het mogelijk is als clowns weg te zetten zie je eigen reacties op bv Thucydides.
   Verder wat betreft dat om me heen slaan als je daarmee bedoeld dat ik tegenspreek wat sommige mensen beweren dan zegt dat meer over jou dan over mij.
   Ik probeer zoveel mogelijk alle vragen te beantwoorden waarbij ik niet alleen schrijf maar ook zoveel mogelijk dingen probeer te onderbouwen door verwijzingen te geven en niet net als jij hier doet dingen roepen zonder ook maar iets te kunnen staven.

  18. Luca.
   Wanneer jij schrijft dat WTK niet in jou of mij geinteresseerd is maar alleen wel in onze reacties,want die leveren centjes op dan geef je toch aan dat het om geld/centjes gaat en verder niet of ben ik nou gek?
   Ik heb helemaal niets verdraaid en wat jij doet deugd van geen meter.
   Zelfs simpele vragen beantwoord je niet maar je blijft wel reageren op een manier waarbij je alleen het geen in je straatje past eruit haalt en de rest vergeet je of snap je dan weer niet.

  19. Deze Luca is een laffe bedrieger. Met de identiteit van Luca van Dinther (vervalst achter de schermen).
   Hem treft geen blaam, vanzelfsprekend.

  20. Vreemd kennelijk is de manier van schrijven belangrijker dan de boodschap.
   Karel een leuke opmerking in 21.21 “zoals de waard is vertrouwd hij z,n gasten”. Bedoel je mij daarmee of Luca? Over de manier van schrijven gesproken.
   Stel jezelf ook eens de vraag wie deze site kunnen bezoeken en reageren.
   Zijn dat alleen mensen die perfect geleerd is hoe ze moeten schrijven of kunnen daar ook mensen bij zitten die dat niet hebben geleerd.
   Ik kan me zo voorstellen dat bv mensen uit andere landen een schat aan informatie kunnen hebben maar niet perfect Nederlands kunnen schrijven of mensen die praktijk gerichte beroepen uitoefenen waardoor ze minder goed zijn in perfect Nederlands schrijven.
   Daarom vind ik de boodschap belangrijker dan de wijze waarop geschreven wordt.
   Mogelijk denken anderen daar anders over en vinden zij het perfect schrijven belangrijker dan de boodschap en beschouwen ze daardoor de reactie van mensen die niet perfect schrijven als er niet toe doende?
   Dat heeft dan wel met ego te maken waarbij het vooroordeel ook een rol speelt.

  21. @!.23.
   Luca ik neem alle kritiek ter harte van wie dan ook maar niet van lieden die weglopen als het moeilijk wordt.
   Geen simpele vragen beantwoorden,net doen of ze iets niet begrijpen terwijl het overduidelijk is,die duidelijk bevooroordeeld zijn en alles wat deze site brengt op achterbakse wijze proberen in een zwart daglicht te plaatsen (zie jouw opmerking bv over de foto,s in 21.13) natuurlijk kan alles fake zijn maar de taak die hen wacht om de waarheid boven tafel te krijgen is te kijken wie wat doet en uit te zoeken of het betrouwbaar is wie hebben welke belangen of zijn die er niet? Wanneer er bronnen zijn die geen enkel belang hebben om te liegen zijn die voor mij betrouwbaarder dan bronnen die wel belang kunnen hebben bij liegen.
   Wanneer je echt alles als fake afdoet dan stopt alles.

  22. Hoe onafhankelijk de krant Novaja Gazeta is kunt u lezen in 21.9.
   De krant heeft nogal een anti Rusland imago en wordt door Nederlandse fondsen gefinancierd en nu kwam ik wederom een stuk over deze krant tegen waarbij het om executies zou gaan van mensen die zonder enige vorm van proces of tussenkomst van de rechter zouden zijn geexecuteerd en uiteraard met steun van Poetin.
   De mainstreammedia heeft natuurlijk geen probleem met dergelijke berichten te plaatsen want bv van Marcel Gelauff (NOS) is bekend dat hij anti Russisch is opgevoed en dat hij nooit mag vergeten wie ons van de Russen hebben gered in WW 2.Controle van dergelijke berichten op betrouwbaarheid zullen dan ook niet hoog in het vaandel staan.
   http://nos.nl/artikel/2182291-tientallen-tsjetsjenen-geexecuteerd-zonder-proces.html ook over MH 17 heeft deze krant veel geschreven zie verwijzing in 21.3.Zijn de sancties tegen Rusland dan nog wel terecht of is alles gebaseerd op leugens die alleen West Europa zelf raken?

 19. Het is secundair wie er geschoten heeft.
  Primair is dat het zenden van de MH17 precies boven het zwaar bewapende conflict gezien kan worden als een — human shield — daad. Daarvoor zijn plat uitgedrukt de betreffende nederlandse ministers en managers van de vliegmaatschappij verantwoordelijk. Tegen hen loopt dan ook aangifte bij het internationale strafgerecht ICC.
  Heel typisch wordt er nergens een seconde of letter aandacht besteed aan het human shield aspect.
  De human shield daad moet primair geprocedeerd worden maar het is al heel aan het begin gesteld dat bovengenoemde niet schuldig zijn.
  Het is dus secundair dat de Oekraieners eerst per ongeluk de MH17 afgeschoten hebben en daarna meteen nogmaals om te voorkomen dat de MH17 niet in Rusland neerstortte. De MH17 had russisch gelijkende kleuren.
  Zie meer daarover op global goldmorgs communications / KoL

  De nabestaanden hebben natuurlijk op grond van het human shield aspect recht op een meervoudig hogere vergoeding, van nederlandse zijde. Maar de advocaten zijn benouwd voor hun carriere en gaan niet op deze wijze echt tegen de heersende macht in. De nabestaanden zijn maar eentje of maar slechts enkele van de clienten in hun hele carriere.

  1. De propaganda dat Rusland het had gedaan was 1 dag te vroeg op het internet gezet. Dus het is een GEPLANDE massamoord geweest. Niks geen toeval of verkeerd vliegtuig. Doch de propaganda was allemaal BUK propaganda. De Oekrainse BUK bemanning was drunken/weigerde de BUK af te vuren.

 20. Wat Ik van die dag weet aangezien Ik de weerkaarten aan het bekijken was en het was noodweer. De Ned vliegtuig moest een andere route nemen. Ik zei ook meteen de verkeerde vliegtuig is neergehaald. En er was melding via tweeter dat er een tweede vliegtuig naast vloog van uit spanje de tweet Dan. Vorig jaar in de zomer in de telegraaf was er een duitse prive detective die zei dat de waarheid niet onthuld kon worden ivm Nationale belangen.de gevolgen hier van zou een oorlog uitbreken. Ook de mensen in oekranie zijn geintervieuwd en zeiden allemaal er was een tweede vliegtuig. In Nederland hoorde je er niets van. En nu opeens. Willen ze getuigen hebben? Dit zijn Dan de valse getuigen die iets anders gaan zeggen . Let op Mijn woorden. Ze zullen niet zeggen dat er een tweede vliegtuig was. Er was ook onderzocht het verschil tussen een bug raket en het neerschieten van de vliegtuig. Je hoeft geen Kenner te zijn om de verschillen te zien. Ik zag het ook meteen. Nu zullen ze het verhaaltje anders gaan vertellen. Dat de bug raket dit doet. Kenners en profesionals hebben al gezegt dat het neergeschoten is na aanleiding van de fotos.

  1. Tussen 17.00 en 18.00 uur Moskou tijd op 17 juli 2014 waren de volgende vluchten in de nabijheid van MH 17,op weg naar de fatale destinatie Grabovo.
   1 Boeing 772 Zuid-Oost vliegend van Kopenhagen naar Singapore 5.17 pm.
   2.Boeing 778 Zuid-Oost vliegend van Parijs naar Taipei om 5.24 pm.
   3.Boeing 778 Noord-Oost vliegend van Delhi naar Birmingham circa 5.20 pm
   4.Boeing 777 Malysia Airlines vlucht MH 17 om 5.17 pm.
   5. Oekraiens gevechtsvliegtuig (confirmatie van type door TBC)verschijnt op radar,MH 17 volgend op dezelfde vlieghoogte,4 km erachter 5.12 pm.
   De piloten en passagiers van Singapore Airlines Flight SIA 351 waren dichtbij en hebben het neerhalen van MH 17 met eigen ogen kunnen zien.
   http://www.earth-matters.nl/56/9791/oorlog/Artikel%20printen
   Waarom horen we hier niets over? En zijn de piloten en passagiers van vooral vlucht SIA 351 ondervraagd door de onderzoekers?

  2. Aquarius kan misschien ook wel antwoord geven?
   Waarschijnlijk (let op ik schrijf waarschijnlijk) zullen zowel Aquarius als Luca wel weer een verhaal verzinnen dat het bol van de aannames en dergelijke staat want dan hoeven ze geen antwoord op gewoon normale vragen te geven.(onder voorbehoud natuurlijk dat ze reageren).

  3. Hoeveel mensen hebben ze wel niet ook nog vermoord die ze gebruikt hebben als “patsies” (uitvoerders)? Hoeveel getuigen hebben ze nu al vermoord? De NAVO heeft een coordinerende rol gespeelt bij deze Cia/Mossad massamoord. Ik schreef het toen de 1e week al. Het domste doel wat je kan uitkiezen. Een vliegtuig vol met Nederlanders. Meest kritische consumenten ter aarde. Die gaan nooit opgeven met graven en graven en graven.

   Er is een lijn. Iedereen die aan de kant van de slachtoffers staat zit aan de goede kant. Iedereen aan de kant van de daders (OM/Rechters/JIT/politici) staan aan de verkeerde kant.

  1. Qui s’excuse, s’accuse, Wie zich verontschuldigt, beschuldigt zich zelf, zoals je weet een Frans spreekwoord.
   Waarom benadrukken dat iets niet het geval is.. Had Poetin dit dan gezegd..? Had Rutte wellicht tot zover (alleen maar) die indruk gewekt.. 😉

   Zoals een kind dat, wanneer moeder thuis komt van een boodschap doen, verklaart: “Ik heb geen koekjes gepikt uit de trommel hoor!”..

  2. https://www.youtube.com/watch?v=jY2fx83G5Ec Rutte wordt boos en gaat er verder niet op in.De vragen die Omtzigt en Bontes Stellen zijn te pijnlijk?
   http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/moet-je-zien-mark-rutte-wordt-heel-boos-als-je-hem-confronteert-met-zijn-gebroken-verkiezingsbeloftes/
   Wanneer een premier gewoon antwoord kan geven op normale vragen dan hoeft hij niet boos te worden als hij niets te verbergen heeft juist inzake MH 17 en Rutte zijn onderste steen kunnen dan ook vraagtekens gezet worden vooral gezien zijn eerdere beloften en het niet nakomen daarvan.

  3. Mark Rutte => de Rothschild-Zionisten die mij mijn baantje hebben gegeven hebben de mensen vermoord in de MH17. Ik zie het hem al zeggen! Toch is het de waarheid.

 21. Het is toch duidelijk. Alles wat fout gaat in de wereld is de schuld van Rusland en zeker niet van de VS. En dat moeten we geloven, net zoals de officiële versie van 9/11?
  Dat Rutte liegt, is al langer bekend, veel erger nog is dat de meerderheid van de TK het allemaal pikt. Maar ook dat begint inmiddels de normaalste gang van zaken te zijn. Het zijn geen volksvertegenwoordigers, maar eerder landverraders.
  Al die mensen die bij de TK verkiezingen op de VVD hebben gestemd, moeten zich nog maar eens goed achter de oren krabben, want Rutte gaat gewoon door.

  1. Tsja hoedje, misschien dat de meerderheid van de mensen ook echt willen dat Rutte gewoon doorgaat? Het aantal rechtse stemmers is alleen maar toegenomen.

   Maar ja, wat wil je ook. Er is geen links alternatief. Die vechten elkaar de tent al uit daar hebben ze “rechts” niet eens voor nodig. Alleen een brede links progressieve samenwerking zou een kans maken als er medio 2020 weer landelijke verkiezingen zijn. Met zo´n linkse beweging zouden er dan, bij voldoende stemmen, misschien wat accenten veranderen. Maar meer ook niet hoor.

  2. Zolang onze “volksvertegenwoordigers “nog een eed van trouw aan de koning( die onwettig is volgens nederlands staatsrecht)dienen af te leggen, en zonder last of ruggespraak in de tweede kamer kunnen gaan zitten, is stemmen het weggooien van je stem. Het zijn vertegenwoordigers van zichzelf en de elite. Een ieder die stemt geeft zijn verantwoordelijkheid af aan de graaiers en moet niet gek staan te kijken als ze zelf worden leeggeplukt. Zij die hebben gestemd hebben geen recht van spreken meer , daar zij het corrupte systeem in stand houden!

  3. Hoeder 25.
   Al diegenen die VVD hebben gestemd zijn hoogstwaarschijnlijk zelfstandigen die nog geloven in de fabel dat de VVD hun belangen dient terwijl dat allang niet meer het geval is bewijs hiervoor is niet zo moeilijk te vinden kijk gewoon naar het aantal midden en kleine bedrijven die failliet gaan terwijl de grote multinationals steeds meer winsten boeken.
   Kleine zelfstandigen worden ook door zware belastingen en regelgeving kapot gemaakt zoals quota en milieu maatregelen.
   Waarom mogen grote multinationals (waar miljarden verdiend worden) geen of nauwelijks belasting betalen?
   Welk kabinet er ook komt zij moeten alleen gehoor geven aan de wensen van Brussel zonder tegen te spreken wat zij wel mogen (en ook doen) is de wet aanpassen in Nederland zodat de burgers steeds minder overhouden op financieel gebied en natuurlijk worden rechten ingeperkt en vervangen door plichten.Dit alles heeft met het Lissabon verdrag te maken wat Balkenende getekend heeft en omdat ze alle rechten hebben verkwanseld is een (inlegvel hoe kan het ook anders) toegevoegd waarin staat dat nationale regeringen bij het Europees parlement wetsvoorstellen mogen indienen die dat op hun beurt weer bij de Europese Commissie MOGEN voorleggen die zonder opgaaf van redenen datzelfde wetsvoorstel naast zich kunnen neerleggen.Het betreffende inlegvel is artikel 225 en is alleen toegevoegd zodat het lijkt of nationale regeringen of het Europees parlement nog iets te vertellen hebben terwijl ze in de praktijk niets te zeggen hebben.Ik dacht dat het betreffende inlegvel ook wel het vijgeblad genoemd wordt voor hen die het interesseert.
   In het boek “De naziachtergronden van de EU in Brussel” kunt u hier ook meer over vinden.Wanneer u dan weet dat de EC niets anders is dan de vertegenwoordigers van banken en multinationals spreekt het voor zich dat zij ook alle voordelen krijgen ten koste van de rest.
   En kijk ook eens naar regeringsfunctionarissen die bij multinationals hebben gewerkt of nog steeds banden daarmee hebben zo heeft Rutte bij Unilever bonnetjes of zoiets voor worsten mogen uitschrijven.

 22. Een mogelijke verklaring voor het zwijgen van Rutte e.a :
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2017/07/09/putins-maschine-machte-einen-riesen-umweg/
  met citaat :
  “Deshalb gibt es bis heute keinen niederländischen Abschlussbericht der Absturzuntersuchung. Es wird der wahre Täter und die Absturzursache, eine Luft-Luft-Rakete, von den NATO-Staaten verheimlicht. Siehe meinen Artikel hier, aus dem ich folgendes zitiere:
  „Ich habe einige Freunde in Amsterdam gefragt, warum sie meinen, dass die Niederlande 122 Tonnen aus New York zurückholen konnte und die Deutschen nur armselige 5 Tonnen. Die Antwort hat mich überrascht. Es wäre Schweigegeld für den MH17 Abschuss!“
  „Meine Freunde sagen, für sie ist klar, die Zentralbank der Niederlande hat das Gold nur deshalb bekommen, damit die Untersuchungskommission nicht zum Schluss kommt und verkündet, Kiew hat MH17 abgeschossen.“

  1. En wat denk je zelf Sub Rosa?
   Is de vraag stellen hem beantwoorden of is het een open vraag?

  2. De Russen zoeken geen problemen op. De Rothschild-Zionisten doen niks anders.

   https://youtu.be/qUM5_two5iI
   Rothschild-Zionists, David Icke

   MH17 was het primaire doel. Niet Putin zijn vliegtuig. Want de zogenaamde “rebellen” tape was 1 dag van te voren op het internet gezet en in die tape spreken ze over een burgervliegtuig. Hoe konden ze dat weken van te voren weten? Zo’n tape in elkaar zetten doe je niet in een paar uur. Hij was 1 dag voor de MH17 massamoord al geupload doch niet zichtbaar gemaakt.

   https://youtu.be/T34AB6CImTE
   MH17 tape, de FAKE, met rebellen werd binnen een paar uur op het internet zichtbaar doch was 1 dag eerder geupload.

   https://youtu.be/ZJnD1wgofYM
   This TAPE was fabricated and released BEFORE the plane went down.

   Er is NOOIT een BUK afgeschoten omdat de Oekrainse BUK bemanning dronken was of hem niet kon afvuren wegen technische problemen of geweigerd heeft hem af te vuren op een burgervliegtuig. Alle propaganda die voorbereid was ten aanzien van de MH17 massamoord was BUK propaganda. Dus ze hebben het niet meer kunnen veranderen.

   De 2 Oekrainse straaljagers waren plan B, in het geval de MH17 niet direct te pletter zou vallen. Dan zouden de 2 piloten het karwei afmaken. Maar omdat de BUK nooit is afgeschoten warden zij de HOOFDDADERS. Zoiets ongeveer.

  3. Karel en Thucydides :
   Om alle misverstanden te vermijden : ik ben niet betrokken bij het neerhalen van de MH 17!!!. Hoe dit juist gebeurd is, is een technische discussie. Ik vergelijk het met 11.9 , waar we weten dat er 3 torens zijn ingestort. Hoe dit juist gebeurd is, is nog altijd voer voor discussie.Ik heb daartoe niet de technische en wetenschappelijke kennis. Momenteel is echter het belangrijkste : wie had de middelen en de macht om de MH 17 neer te halen?? Wie had er ook belang bij ??? Wie heeft de macht om alle betrokken landen te dwingen tot de “cover-up”?. Met andere woorden : Wat heeft er zich afgespeeld in de rand voor – tijdens en na het neerhalen van de MH 17 ? Als randverschijnsel is er één feit dat als een paal boven water staat, en dat is : 20 min. na het neerstorten van de MH17 begon de Israëlische aanval op Gaza. Hier ligt dan ook de sleutel tot de oplossing en het antwoord op de voormelde vragen.

  4. @Sub Rosa Dat was nog geen antwoord op mijn vraag. In 26. haalt U aan dat DNB geld/goud heeft aangenomen om te zwijgen. Vindt U dat een plausibele verklaring?
   (Het moet haast wel anders zou je zo´n commentaar niet posten denk ik zo).

  5. Sub Rosa @26.3,
   Ik begrijp dat je de optie van een foutje/blunder uitsluit?

  6. Karel 26.4 :
   Ik was niet bij de transactie betrokken, maar de “goudtransactie” is zoals gezegd in mijn publ.26 een mogelijke verklaring. U dient te weten dat de Westerse centrale banken verwoede pogingen doen om hun goud uit Londen en New York terug te krijgen, wat zeer moeilijk lukt. Het goud dat er zou moeten liggen is immers grotendeels verdwenen.. en in Londen en New York verzet men zich tegen een inventaris. Als er dan plotseling toch 125 ton goud gevonden wordt en teruggeven wordt aan de Ned Centrale Bank, dan moet daar wel een heel belangrijke reden tegen over staan. U kan deze transactie dan ook niet los zien van de ganse goudproblematiek, met o.a. de manipulatie van de prijs via het papiergoud door de FED, de BIS en de “bullion” banken. Er zijn ook de enorme goudtransferten naar het Oosten (India.. ..en vooral China). En waar het goud, gaat daar gaat de macht. Ter info over de ganse problematiek : webstek van King World News, en vooral klokkenluider Andrew Maguirre.
   Ever 26.5 :
   Zoals reeds gezegd, was ik niet betrokken bij het neerhalen van de MH17.Moest het louter om een foutje of een blunder geweest zijn..dan had men zich de leugencampagne kunnen besparen… en was het ook politiek niet exploiteerbaar geweest… als 20 min na het neerhalen de aanval op Gaza start.. dan wil dit zeggen, dat alles gepland was.. Het neerschieten van een passagiers vliegtuig door gevechtsvliegtuigen is geen blunder…idem voor het eventueel gebruik van een BUK raket. Een dergelijke actie vraagt weken, en zelfs maanden voorbereiding. Ik heb een reactie pogen te plaatsen, maar deze is er niet door gekomen, maar kijk op aanirfan MH17…en daar heeft nog andere gegevens. Moest het een “ongeluk” geweest zijn, dan had men kunnen reageren zoals n.a.v neerschieten van een Iraans toestel door de USS Vincinnes.(op 03.07.1988).

  7. Sub Rosa,
   Heb je ook weken voorbereidingstijd nodig als het doel is om willekeurige Oekraïnse gevechtsvliegtuigen uit de lucht te schieten? Ik denk van niet. Vandaar mijn suggestie van een blunder; een BUK bedoeld voor een Oekraïns gevechtsvliegtuig, die daar immers rondvlogen, en onbedoeld een passagiersvliegtuig raakt. Is dat ook een optie, of ben ik nu erg naïef?

  8. @Sub rosa
   Maar ik zie geen enkele aanwijzing dat DNB iets zou afweten van de MH17 aanslag. Niet anders als “gehoord van vrienden in A´dam die zoiets opperden”.

   Je zou ook kunnen zeggen dat Timmermans zijn EU baantje eraan te danken heeft en daarom zijn mond dichthoud. OF allerlei andere volstrekt Onzinnige gevolgtrekkingen.

   Je haalt hiermee mensen door het slijk zonder enige behoorlijk aanwijzing, dit is te gek voor woorden.

  9. Evert 26.7 :
   U denkt wat U wil..en ik ook !!!
   Karel 26.8 :
   Als U niet akkoord zijt, dient U zich te richten tot de bron die ik enkel citeerde.(als een mogelijke verklaring…).

  10. 26.8
   “Je zou ook kunnen zeggen dat Timmermans zijn EU baantje eraan te danken heeft”
   Je moet je eigen woorden niet in de mond van anderen leggen Karel. Dat is pas echt mensen door het slijk halen, vind ik.

   Sub Rosa is volgens mij een oefening ‘connecting the dots’ aan het doen. En het enige dat jij doet is, volgens mij, alle dotjes weer lospeuteren. Toeval bestaat niet, en zeker niet op een dergelijk hoog niveau. Toeval is voor het slapende plebs, vrees ik.

  11. Evert 26.7.
   Wanneer gevraagd wordt aan de piloten van MH 17 om lager te gaan vliegen en hun koers gewijzigd wordt zodat ze precies boven dat oorlogsgebied terecht komen dan ben je inderdaad naief want dat is bewust gebeurd met een doel en dat deden ze niet voor niets.
   Karel 26.8
   Timmermans houd zijn mond niet want heeft hij zich juist niet versproken wat betreft die mondkapjes? en is hij niet vreselijk tekeer gegaan over seperatisten die een trouwring zouden stelen terwijl dat niet waar bleek te zijn? Waarschijnlijk heeft hij inderdaad daardoor zijn baantje bij de EU gekregen.
   Als je dat al niet ziet dan is het logisch dat je ook niets aangaande de DNB ziet.
   Het woord zwijggeld bestaat niet voor niets en geeft ook aan waarvoor het is.
   Wanneer mensen betaald worden om te zwijgen of bijvoorbeeld een onderzoek moeten doen waarbij het eindoordeel niet mag zijn dat Kiev als dader aangewezen wordt dan is dat DNB verhaal helemaal nog niet zo gek en kan dat veel geld/goud kosten.
   Niet voor niets blijft men op die BUK optie hameren zodat de schuld bij de seperatisten/Rusland komt te liggen en wordt er niet over gevechtstoestellen gesproken terwijl meerdere getuigen ze toch echt hebben gezien,op z,n minst moet deze optie ook onderzocht worden lijkt mij.Wat ik te gek voor woorden vind is dat meerdere mensen zoveel moeite doen om vooral te voorkomen dat Oekraine als schuldige aangewezen wordt wat te zien is aan het feit dat Oekraine in het onderzoeksteam zit en mogelijk een vetorecht heeft gekregen van Nederland.

  12. @26.10
   Dat was nu precies waarom ik een dergelijk voorbeeld aanhaalde EN aangaf dat het een onzinnige gevolgtrekking is. Of heb je die laatste zin voor het gemak maar niet gelezen?
   Maar goed, daarmee geef je eigenlijk aan dat je zoiets niet betamelijk vind en dat vind ik ook voor wat betreft 26.0

   @26.9
   Eerst aangeven dat je een mogelijke verklaring hebt en het dan meteen aan “de bron” overlaten vind ik persoonlijk nog al een zwakke geste en weegt bij mij mee bij het lezen van uw commentaar. Zou persoonlijk alleen bronnen noemen waar ik achter kan staan of direct erbij vermelden dat, dat niet zo is.

  13. 26.12 Jammer Karel, je hebt mij in ieder geval niet overtuigd. Wat je wel hebt gedaan is mensen nog wat meer reden tot uitleg geven, mensen die voor mij overtuigender overkomen. Kijk, dat is het mooie van, laat ik het, slinkse redeneringen, noemen.

  14. Het doel is niet om koekje te overtuigen hoor. -beledigende, off topic reactie-restant verwijderd-

  15. Arnold en Koekje :
   Verlies U tijd niet met Evert, Karel, Luca e.a. ..ik heb ze door. Ze zijn helemaal niet geïnteresseerd in de waarheidsvinding.(wel in het tegendeel). De hardnekkigheid waarmee ze zich moeten vastbijten.. in deze zaak, verraadt een grote druk. Vandaar de inderdaad “slinkse en gluiperige…”commentaren.

  16. Ik zal maar niet zeggen wat ik echt vind, dat wordt niet op prijs gesteld.

  17. “With great power comes great responsibility.” – Voltaire

   Ik beheers mij al 4 jaar heel erg ten aanzien van deze kleuters die zichzelf als elite beschouwen. Ik kan hun wereld voor 10.000 jaar in vuur en vlam zetten. Gisteren gaf ik 1 hint op Twitter en binnen 2-5 minuten was mijn Twitter account op slot. Ze zijn erg bang!

  18. Mosa 26.17.
   Wie wordt er monddood gemaakt? En waarom denkt u dat?
   Het is toch de bedoeling dat een ieder hier zijn verhaal kan uiten waarop door anderen weer gereageerd mag worden?
   Graag zie ik uw voorbeeld waardoor u denkt dat mensen monddood gemaakt worden tegemoet.

  19. Arnold als je denkt dat je tegen Mosa praat, ben je weer in de verkeerde war..!
   Bemoei je nou ajb gewoon met inhoudelijke zaken en laat je niet uit de tent lokken..!! DAT IS PRECIES HET DOEL..!
   Alleen al het gebruik (DE AANMAAK) van valse e-mailadressen van mensen die hier hun eigen ding doen. (Yfke Laanstra die nietsvermoedend hiervoor wordt misbruikt)
   Alleen al het aanmaken -via een anonieme IP-generator op het net- van valse IP-adressen..!!

  20. 26.7
   Nee, het was de bedoeling het vliegtuig van Putin naar beneden te halen, helaas kwam de MH17 langs. De logo’s zijn bijna hetzelfde (kleur).

  21. Mosa, werk je nu met Anna samen? 😉
   Of weet je niet dat wtk sinds een klein jaartje een huis-trol heeft, die steeds zijn namen veranderd afhankelijk van de ban. Als het geen trol is dan is het een soort sadomasochistische geesteszieke. Die wordt niet monddood gemaakt maar die verziekt het hier voor veel mensen. Nog niet opgevallen?

  22. De aanwezigheid alleen al van een troll, betekent dat het vruchtbare grond is.. 😉
   Net als de aanwezigheid van een mol in je tuin, duidt op vruchtbare grond, die vol zit met pieren..

  23. Mosa 26.22.
   Och Mosa van mij zijn er ook wel eens meerdere reacties verwijderd omdat het mogelijk te grof of off topic was maar dat is toch niet erg?
   Wat betreft Sub Rosa ik zie de reactie in 26.15 meer als waarschuwing en is het niet zo dat Karel nog gewoon kan en mag reageren zolang hij/zij zich aan de voor iedereen geldende regels houd?
   U gaat zich toch niet aanstellen hoop ik want er is niets aan de hand lijkt mij?

  24. =vervalste naam gebruikt/reactie verwijderd=
   Er is hier slechts ruimte voor meepraters. Je hebt een probleem als je dat niet inziet.

  25. Mosa.
   In 26.28 geeft u uw mening waar ik het niet mee eens ben en wat betreft meepraters dan bent u er ook één toch? anders had ik uw reactie niet kunnen lezen.
   26.29.
   Geloofd u mij wanneer ik zeg dat ik reacties volg en al langere tijd.
   Wel knap dat u weet op voorhand wat er gaat gebeuren overigens.

  26. arnold @26.11,
   Slecht weer, cumulonimbi tot aan de tropopauze, daar wil je niet doorheen vliegen?
   “bewust”? Bewust door wie?

  27. 26.32 Ik had het YTje een tijd niet gezien. Blijkbaar heeft alles z ’n eigen tijd nodig. Mooi gesprekje 🙂
   Dank je wel Mosa, Karel Arie, whatever 😛

  28. @26.35 Zo zie je maar dat een enkeling nog wel eens wat opsteekt van het commentaar van een ander en niet uitsluitend in het eigen fuikje blijft zitten. En sommige boodschappen zijn het herhalen waard. De kracht zit in de herhaling hoewel ik soms begin te twijfelen of dat voor iedereen wel opgaat.

  29. En mosa is mosa niet , zijn we allemaal nog een beetje erbij? Was notabene aangekondigt!

  30. Heb het even gecheckt en idd. Schandalige manier om jezelf te doen gelden.
   Beste manier om trollen te onderscheiden is te zien aan de wijze(domheid!) waarop anderen worden geminkukeld. Normale reacties, met af en toe een krachtterm is prima. Maar een onderhuidse laaghartige manier van anderen denigreren. Enfin. Even de ‘mosa’-zooi opruimen.

  31. 26.35 Zelfs in het commentaar van koploze nee-zeggers zit soms wel eens per ongeluk? iets goeds.

  32. Iemand zit aan (mijn) verwijsnummers te frunniken. Laat dat kinderachtige gedoe potverdorie nog an toe.

  33. Evert 26.32.
   http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M118&ss=P2528 Citaat: De Britse media lijken zich ermee te bemoeien door een meteen een “storm” op te voeren. MH 17 werd omgeleid om “onweersbuien in het zuiden van Oekraine te vermijden”.Dit werd direct op Wikipedia geplaatst.Ook Nico Voorbach,voorzitter van de European Cockpit Association,wordt als marionet ingezet.Hij vertelt The Guardian,ik hoorde dat MH 17 moest omvliegen om slecht weer te omzeilen.
   Het probleem is dat Malaysian Airlines dit direct tegenspreekt in Malaysian News:de directeur van MAS operations,captain Izham Ismail,weerlegt de beweringen dat zwaar weer leidde tot een gewijzigd vluchtplan van MH 17.
   De Westerse pers erkend dat er een verandering in de aanvliegroute is geweest.Het vermeende “zwaar weer”verhaal lijkt een verzinsel,ontworpen om af te leiden en het feit verhullen dat de koers inderdaad leidde naar oorlogsgebied.
   Joost Niemoller heeft ook een bericht hierover gedaan en ook in zijn verhaal komt naar voren dat volgens officiele bronnen van zwaar weer geen sprake was en zo zijn er veel bronnen.Waarom zou een directeur van MAS liegen?Hoe logisch is het dat een vliegtuig voor zwaar weer over oorlogsgebied omgeleid wordt want dat is bewezen niet veiliger.

  34. arnold @26.43
   Nico Voorbach. Marionet? Kan men die kwalificatie onderbouwen? Hoe wordt een piloot marionet? En de linkjes naar de directeur van MAS zijn niet meer te vinden, duszzz…?
   Ik baseer me liever op echte data. Hier een link met een satellietafbeelding (bron: KNMI) met cumulonimbi met tophoogten rond FL350 over de gangbare vliegroute. Iedere piloot, en dus ook Nico Voorbach, weet dat je daar niet doorheen wilt vliegen. https://wikispooks.com/wiki/File:MH17_Weather_2014JUL17-1200.png
   In 26.32 was ik ook nog even benieuwd WIE MH17 “bewust” naar het Noorden heeft gestuurd? M.a.w. wie zijn “ze” in “dat deden ze niet voor niets” (26.11).

  35. Arnold 26.11 :
   Toen ik mijn reactie 26 had geplaatst , doken zeer snel de “trollen” op. Daarmee wist dat ik een gevoelige snaar had geraakt en op een nuttig spoor zat. Een trol is immers alleen geïnteresseerd in het beschermen van de leugen, en valt iedereen aan die een gevaar is. Hier ziet U dan ook de rol van de trol.. een waarschuwingssignaal geven..en vervolgens beschouw ik zijn rol dan ook als uitgespeeld.(cfr. ook de opm. van Guido). De volgende stap zouden vragen moet zijn in het parlement(TK) maar ik twijfel er aan of er één politieker zal zijn die over de “goudtransactie” vragen zal durven stellen. Die tekent immers bij manier van spreken zijn doodvonnis. Zoals bij alle misdrijven geldt hier ook het principe “follow the money…”. Men zou nochtans een dergelijke vraag kunnen beginnen met een metafoor uit de Bijbel : “Judas en de 30 zilverlingen”.

  36. Heel veel letters, woorden, commentaren verder maar nog steeds is 26.1 door Sub Rosa niet beantwoord. Een simpele vraag op een posting waar zonder enig bewijs mensen door het slijk worden gehaald.

   Heel veel woorden, veel geklets maar niet concreet.
   Een Strol waardig.

  37. Sub Rosa 26.44.
   Ik ben bang dat u gelijk heeft en inderdaad betwijfel ook ik of de tweede kamer nog moeilijke vragen zou stellen.Rutte hoeft alleen maar boos te worden en hij komt ermee weg wat eerder ook al is gebeurd toen Omtzigt en Bontes hem vragen stelden.
   Dat er niets van deugd is duidelijk want alleen al het feit dat Oekraine in het onderzoeksteam zit doet erop duiden dat Nederland Oekraine de hand boven het hoofd houd want zij hadden als mogelijke dader aangemerkt moeten worden en zeker geen VETO recht mogen krijgen.

  38. De commentaren in 26. lezende is naar mijn inzicht de mening van Arnold en Sub Rosa als volgt m.b.t. de posting in 26.0.

   “Premier Rutte en directie van de DNB, waaronder de heer Knot, hebben als zwijggeld in verband met de MH17 crash het voor elkaar gekregen om 122 ton goud te verplaatsen van New York naar Nederland”

   Mocht ik het niet goed begrepen hebben dan hoor ik het graag natuurlijk.

  39. Om in de grote mensenwereld geloofwaardig over te komen geef ik graag de volgende verwijzing over die 122,5 ton goud wat naar Nederland is teruggehaald.
   http://nos.nl/artikel/2004862-vier-miljard-aan-goud-in-het-geheim-terugverhuisd.html natuurlijk zijn er veel mensen die nog geloof/waarde hechten aan de mainstreammedia en zij zullen mogelijk alle andere verwijzingen als complottheorie afdoen vandaar dat ik het bericht van de NOS als voorbeeld neem.
   Feit is wel dat het een bericht uit 2014 is wat ook het jaar is waarin MH 17 is neergehaald.
   Voor de oplettende lezer in 26 schrijft Sub Rosa Een mogeijke…. en nergens beweren Sub Rosa of ik dat het zo is gegaan maar het zou wel een mogelijkheid kunnen zijn.Wanneer er niets te verbergen valt zal men ook geen probleem met een eventueel onderzoekje hebben.
   Bij een volledig en eerlijk onderzoek wordt per slot van rekening met alles rekening gehouden en uitgezocht.

  40. Arnold, sta je nog achter (26.42) na (26.43)? Ook daar staat nog een vraag open voor je. Of wordt het te moeilijk?

  41. Koekje.
   In 26.48 schrijft Cora dat ik een volger van Sub Rosa ben en dat ik zelf moet denken en niet alleen achter een complotdenker moet aanlopen.(Hoe ze/hij daar bij komt is mij een raadsel want ik heb denk ik al genoeg geschreven waaruit men kan afleiden dat ikzelf heus wel nadenk maar goed vooroordelen daar doet men niets tegen).
   In 26.51 laat ik zien dat ikzelf nadenk en kom met een verwijzing om aan te tonen dat het goud inderdaad naar Nederland is gehaald maar daar gaat zij/hij dan weer niet op in wat natuurlijk te begrijpen is.
   Wat betreft excuus maken daar heeft zij/hij gelijk in want mij betichten van iets wat je niet hard kan maken is niet netjes dus ja zijn/haar excuses zouden dan ook op hun plaats zijn lijkt mij.

  42. 26.55 (http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/mh17-totale-camouflage-van-de-feiten/comment-page-1/#comment-585325)
   Ach, arnold, die ‘Cora’ was gewoon een trol, maar mijn opmerking daarover is door Guido weggepoetst als zijnde beledigende opmerking http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/mh17-totale-camouflage-van-de-feiten/comment-page-1/#comment-585271 En mijn opmerking vlak daarna is helemaal verdwenen.
   Dit:
   Jij doet mij altijd denken, aan een oude zieke legbatterij kip die uit haar hokje is geval, en gedoemd om de rest van haar korte bestaan moet doorbrengen, met in strond rond te trappelen, en af een toe een vies kuuk de wereld inslingerd, zielig !
   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/arend-zeevat/revolutie-het-oude-in-een-nieuwe-verpakking/#comment-585010 Plus iets vaags over menopauze enzo…
   is dan weer wel goedgekeurd door Guido. Eigenaardige opmerkingen naar Arend ook allemaal okidoki.
   Dusse, ik ben het spoor een beetje bijster.
   Misschien sta ik wat betreft Guido ook in de wachtrij voor het label trol. Je weet maar nooit in deze rare upside down semi realiteit.
   Een legertje AI trollen van verschillende kampen die elkaar bevechten (naar aanleiding van een idee van marcel wiersum), dat zou een fantastische verzameling clickbait voor deze site zijn.
   Sorry, ik baal van het naar mijn smaak willekeurige niet transparante oordeel van baas Guido.
   Alleen zoals jenne dat heel slim, net op tijd opmerkte is Guido de bovenbaas. Braaf zijn of weg wezen.

  43. Deze website is gewoon onder “attack” omdat die dwazen niet willen opgeven met hun “full spectrum” dominance strategie. Heel onverstandig. Ze denken dat ze gaan winnen. Ze weten blijkbaar NIET wat ik weer. Anders zouden ze niet aan deze onzin beginnen (die psyops). Het is een voortdurende evolutie de mensheid.

  44. Misschien is het ook fijn Koekje om even uit je tunneltje te komen en je af te vragen waarom ‘Guido’ af en toe niet weet wat er gebeurt.. Dat je het maar ondankbaar werk zou vinden, deze zelfde klus te doen, gratis elke dag en dan ondankbaar worden afgezeken als ze op je teentje staan.
   Ja, ik wist niet dat Cora een trol was. Jouw opmerking in eerste instantie over haar, werd weggehaald.. Ook een optie toch? (En nee, die ga ik dan niet meer herstellen of/en terugzetten!)

   Misschien je gewoon minder bemoeien met andere herriemakers? En hier de politie proberen mee te spelen? Een heerlijk kippenhok creërend.. Kijk naar een aantal prima voorbeelden van zeer gewaardeerde reageerders die vooral inhoudelijk reageren en NIET reageren als ze ook maar een beetje de indruk krijgen dat een troll zijn domme werk probeert te doen. Dat is allemaal maar tijdelijk, die aanwezigheid van deze negatieve fraudeurs/dombo’s, die anderen imiteren, en e-mailadressen kopiëren. (bijv. van ‘luca’) Dan mij achter de schermen aanspreken hoe schandalig ze het vinden dat hun account is beklokkeerd. Zoals ene meneer Ronald van Bijsteren (als die zo heet) die een rij van bijna 50 (!!) IP-adressen gebruikt om binnen te komen..
   En jij hoort gewoon bij die gewaardeerde reageerders, waarom daaraan twijfelen.. Kan er ook een anders scenario zijn, dan jouw slachtofferrol? Probeer alleen, nogmaals gezegd, een beeeeetje mijn situatie in te beelden.. OK? (En dank voor het helpen ontmaskeren van ‘Cora-die-geen-Cora’ is..!!)

  45. 26.58 Beste Guido, Dank je wel voor je uitgebreide reactie, zodat ik de kans krijg om een nadere toelichting te geven.
   Ik neem aan dat mijn opmerkingen over trol te ‘bijdehand’ waren, waarvoor mijn excuus.
   Wat mij steekt is dat vooral een bepaalde persoon, hier carte blanche heeft, lijkt het wel, om anderen (meervoud) voor van alles en nog wat uit te maken (zie mijn link). Priet praat mag houden die naar mijn smaak eigenlijk geen priet praat is. Voor mij persoonlijk verziekt het de sfeer. Misschien heb ik wat dat betreft een te dun velletje, kan ook niet voor anderen spreken, maar dit is de achterliggende reden van mijn felle reactie. Het idee om niet vrijuit, vanuit de grond van mijn hart, terug te mogen meppen, tja… slachtofferrol…, recht in eigen hand nemen…
   Met vriendelijke groet, koekje.

 23. @26.38, Zo ben je nu klaar? Je hebt ook nog het lef om de nick te misbruiken van de vrouw van een vorig jaar overleden persoon hier op het WTK vele jaren heeft gereageerd. Mispunt…

  1. Nee. Mosa blauw is zojuist uit zijn ei gekropen en kijk eens;
   een koekoeksjong…

  2. @ Odette
   Het is gewoon de zoveelste smerige streek van een ,In mijn ogen,volslagen randdebiel. Het is van een zieligheidsgraad waar de spinnen geen pap van kunnen koken,laag en geheel in stijl van het reeds overleden systeem van verdeel en heers en het stichten van verwarring . Mooi hè verWARring recht in je gezicht.

 24. Tsjonge, jonge Arnold… Het gaat niet om het feit dat er goud is verplaatst. Het gaat erom dat dit feit – zonder enige verdere aanwijzing – wordt aangeduid als zijnde zwijggeld dat Rutte en DNB hebben aangenomen. -beledigende restreactie verwijderd-

 25. Arnold, blijven lachen, ook jij bent een aanwinst voor wtk, iig voor mij! We weten ze nu 3 keer makkelijker eruit te vissen, de trollen. Nu is het de kunst, ze niet te voeden. Ik vertrouw erop dat de lezers intelligent genoeg zijn om het te doorzien, wat al een hele tijd speelt.

  1. MC, een lach en een traan, de traan over de ander’s domheid en een lach om die van jezelf. 😉

  2. MC.
   Dank je MC,wat betreft die trollen die alleen op WTK zouden voorkomen zoals Cora in 26.48 schreef geeft ook weer aan dat trollen niet echt bij de tijd zijn want zoals Wikipedia beschrijft komen zij over het hele internet voor zie de volgende verwijzing.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Trol_(internet)

  3. Ja Coz, mooi gezegd, long time no speak, maar vandaag zat je in mijn ‘veld’, grappig je dus hier opeens weer te lezen. 🙂

  4. Tja Frank as potus , he gave it a thought, didn’t he ? Ach en zou hij het zoveel slechter hebben gedaan?

  5. Beetje trieste lui die zich zo met een ander bezig houden, komt mij een bietje gay over. Nog nie uit de kast ws.

 26. De titel van dit artikel “MH 17:totale camouflage van de feiten” gaat natuurlijk over MH 17 en wat er niet verteld wordt.
  Wanneer mensen waarvan beweerd wordt dat ze nog vrijheid van meningsuiting hebben een reactie geven wat niet gewenst is door bepaalde lieden dan worden sites als deze overstelpt met zogenaamde trollen en je kunt je afvragen waarom ze dat doen en ook voor wie ze dat doen natuurlijk want voor zichzelf doen ze het niet (behalve dan misschien omdat ze er mogelijk voor betaald worden)maar door wie worden zij dan betaald?
  Velen vermoeden dat de overheid ten aanzien van de ramp met MH 17 niet correct te werk gaat want zelfs in het kader van de WOB geeft de overheid niet echt medewerking wat gebleken is door wel geschriften openbaar te maken maar waarbij wel heel veel zwart doorstreept is en zelfs een uitspraak van een rechter wordt niet zomaar opgevolgd en dergelijke dingen roepen dan ook vragen op over de betrouwbaarheid van de overheden waar ze dan ook zelf indirect om vragen.Niet alleen wordt er mogelijk het één en ander aangaande MH 17 verzwegen maar ook in de strijd tegen terrorisme kan dat heel goed mogelijk zijn.Zo kwam ik vanmorgen dit tegen:
  http://nos.nl/artikel/2182680-na-veel-kritiek-is-de-aftapwet-er-nu-doorheen-dit-gaat-er-veranderen.html
  De heer Plasterk is hier verantwoordelijk voor en die man vertrouw ik voor geen meter want net zoals het het geval aangaande MH17 kan zijn dat ze niet vertellen wat ze niet kwijt willen kan dat ook hier het geval zijn en laten we eerlijk zijn hoeveel aanslagen zijn er eigenlijk tot nu toe hier in Nederland gebeurd waardoor je je gaat afvragen waarom ze dan zo overdreven reageren.Als ik alles op een rijtje zet ontstaat bij mij de indruk dat oude tijden herleven waarom?
  1.Nederland is pro Oekraine en wat de bevolking ervan vind wordt genegeerd (bewijs uitslag Oekraine referendum wat totaal genegeerd wordt).En ook lopen in Oekraine lieden te moorden die veel gemeen hebben met de SS uit de tweede wereld oorlog (zie Wikipedia AZOV bataljon) en Nederland geeft hieraan steun.
  2.De EU in Brussel is mede opgericht door onder andere Walter Hallstein en andere lieden die banden met de NAZI,s hadden (zie boek “De naziachtergronden van de EU in Brussel” van onder andere Mathias Rath).
  3.De methoden van toen om mensen in de gaten te houden zijn gemoderniseerd maar zijn wel met de methoden van de Nazi,s te vergelijken en zoals de Gestapo te werk ging bv.
  Camera toezicht langs wegen en in steden ook onder de noemer veiligheid.
  Burgerservicenummer waarmee u in computers van de overheden, gemeenten,UWV,belastingdienst enz ingevoerd wordt en mogelijk staan deze computers met elkaar in verbinding zodat ze u ten allen tijde kunnen controleren.
  U hebt een creditcard en dat vind u makkelijk en het staat ook wel interessant wanneer u daarmee betaald of u houd uw telefoon voor dat kastje zodat u kunt afrekenen staat ook wel stoer maar vergeet dan niet dat ze precies kunnen nagaan waar en voor hoeveel u besteedt.
  ABN AMRO laatst werd bekend dat ze een ring met chip in omloop willen brengen waardoor het makkelijker voor u zou worden de vraag is echter of dit de voorloper van een onderhuidse implantatie kan zijn want een telefoon of ring kunt u verliezen en zo,n onderhuidse chip kunt u niet verliezen en het kan ook niet gestolen worden maar u bent wel te controleren en ze kunnen u dwingen mee te werken aan iets anders blokkeren ze de chip. ver gezocht? Honden zijn toch ook al gechipt?
  Mijn mening over het bespioneren is dat het wederom een controle middel is om de gewone burger in de gaten te houden en niet zoals ze zeggen terrorisme te bestrijden want zogenaamde toekomstige/mogelijke terroristen lezen ook dat ze dit toepassen en zullen dan zeker geen dingen via internet en/of telefoon communiceren. Zo zie ik het en dat is mijn mening en niet meer dan dat.

  1. Hoi arnold (30),
   (deel reactie off topic verwijderd)
   Overigens heb ik bij EumetSat (https://www.eumetsat.int/website/home/index.html) nog even een plaatje voor je opgehaald: http://i65.tinypic.com/2mobmzm.jpg. De blauwe kleuren tonen dat er ijs zit in de wolken; hoge bewolking dus. Ook hier is de cumulonimbus (onweerswolk) goed te herkennen, de reden dat de vluchtroute gewijzigd moest worden t.o.v. de route van de voorgaande dagen.
   “The Natural Colour RGB makes use of three solar channels: VIS0.6, VIS0.8 and NIR1.6. In this color scheme vegetation appears greenish because of its large reflectance in the VIS0.8 channel (the green beam) compared to the NIR1.6 (red beam) and VIS0.6 (blue beam) channels. Water clouds with small droplets have large reflectance at all three channels and hence appear whitish, while snow and ice clouds appears cyan because ice strongly absorbs in NIR1.6 (no red). Bare ground appears brown because of the larger reflectance in the NIR1.6 than at VIS0.6, and the ocean appears black because of the low reflectance in all three channels.” (http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/).
   Overigens is het geen schande toe te geven dat een aangehaalde link (26.42) achteraf misschien niet zo gelukkig was. Grootsheid schuilt in het herkennen EN erkennen van de eigen beperkingen.

  2. omvliegen vanwege slecht onweer weder prima maar niet over oorlogsgebied, hoe moeilijk kan dat wezen.

  3. Piloten MOET geleerd worden OM niet blindelings bevelen op te volgen van de “ground control”. Hier ligt een TAAK voor de Nederlandse AIVD om even ALLE Piloten van zo’n instructie te voorzien DIE Nederlanders vervoeren vanaf Nederlands grondgebief.

  4. Inderdaad beste HyperAlert (30.2), dat is achteraf een zeer ongelukkige keuze gebleken, maar wat doe je eraan als ‘ze’ met HAARP ‘bewust’ een cumulonimbus op je pad leggen en ‘ze’ je vervolgens ‘bewust’ naar oorlogsgebied leiden, waar ‘ze’ alles ‘bewust’ tot in de puntjes hebben voorbereid om je neer te halen. Tegen zulke krachten is niemand opgewassen. Er is geen bewijs dat dit niet kan kloppen, dus dit moet absoluut onderzocht worden. En om te beginnen, wie zijn: ‘ze’?

 27. De beste manier om de huidige machthebbers neer te halen is volgens Caitlin Johnstone hun propagandamachine – de massamedia – onophoudelijk en agressief aan te vallen. In haar artikel in Medium noemt zij acht punten om het tij te keren voor vrijheid, individuele rechten, welvaart en vrede. Zij gaat hierbij uit van een brede alliantie van anarchisten, libertariërs, nationalisten en anti-establishmentgroepen.

  http://www.vrijspreker.nl/wp/2017/07/hoe-de-propagandamediamachine-te-verslaan/

  1. Dus wat let ons, laten we met zijn alle mails, tweets en blogs vullen met echte feiten en sturen naar kranten tijdschriften rtv zenders.

  2. Karel wat ben je toch een naar mens , zonder enige reden iedereen afschieten .Bedenk wel karma is a bitch, dit komt allemaal terug naar jou 10 voudig!

  3. Ja Arnold 30 en elles helaas gaat het gewoon verder, het grote http://www.-plan om de mensheid te knechten. En hun natte droom is inderdaad die RFI-chip onder het pasgeborenbaby-huidje. Altijd en eeuwig te vinden op deze planeet. Het is inderdaad gewoon ziek dat onze overheid, die zelf van alles te verbergen heeft en aantoonbaar liegt en bedriegt, de eigen burgers wenst af te luisteren, hun mailverkeer te lezen en hen bij voorbaat wantrouwt. (zoals de waard zelf is….) Arnold waarom maak je er geen boek van ? Jij schrijft hier zoveel dat je er inmiddels al wel twee had kunnen schrijven. En elles goed plan maar waarom niet een soort 25 of 50 awakening-rules die we voor eens en voor altijd met elkaar kunnen vaststellen ? Bij voorbeeld eerst als stelling, later onderbouwd dan wel verworpen door een democratische meerderheid en vervolgen een KEIHARD vaststaand feit. Ik noem maar wat: “overheden wantrouwen bij voortduring de eigen burgers en wensen ze te allen tijde te bespioneren en controleren” Nou, als iedereen het daar dan over eens zou zijn, dan wordt dat een vaststaand internetfeit voor alle waarheidzoekenden totdat het tegendeel wordt bewezen. etc.

 28. Er was vandaag weer een ITEM bij Jinek over slachtoffers. Hoe erg het is om slachtoffer te zijn van de RAMP = massamoord. Op geen enkel wijze kwamen er feiten aan bod of werd er gesproken over een rechtzaak. Deze 2 foto’s zeggen genoeg. De foto van het lijk van de piloot en de foto van zijn stoel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.