Advertentie

‘Slaaf, dit is je meester’, Jacob Rothschild..!


Het feit dat iemand letterlijk de halve wereld bezit, is op zich niets heftigs. ‘Láát die man lekker’, zou je wellicht zeggen, want iedereen moet toch een hobby hebben.. Maar de wijze waarop het fortuin van de Rothschild-familie tot stand is gekomen, en de manipulaties van aandelen-, obligatie-, geld- en goudmarkten, die aan de basis van dit onmetelijke fortuin liggen, zijn onze de attentie meer dan waard. Want al deze manipulaties duren nog steeds voort! Oorlogen behoren tot deze manipulaties en deze familie, deze man, is in staat, via zijn gigantische invloed, onze wereld en de vrijheid van IEDERE WERELDBURGER te kneden en bepalen!

DinarStandardsAlleen al het feit dat Mohammar Khadaffi besloot om de US-dollar vaarwel te zeggen als olie-handelsmunt, en daarvoor in de plaats de gouden Dinar te gebruiken, deed de familie Rothschild dusdanig opschrikken, dat aan deze gedachte een absoluut einde aan diende te komen.

En aldus geschiedde.. (HIER) Khadaffi is vermoord, door ‘opstandelingen of rebellen’, hoe je het ook allemaal wilt noemen; de gouden Dinar als olie-betaalmiddel is van tafel. Geen olieland dat Khadaffi’s initiatief durft op te pakken en verder ten uitvoer te brengen..! Natuurlijk, de gouden Dinar bestaat als Islamitische gouden munt, zoals je hiernaast ziet, maar een wereldmunt gaat het voorlopig niet worden..We schreven hier al vaker over de Rothschild-familie, maar het onderstaande artikel maken we graag als aanvulling, zeker volgend op ons hoofdartikel over de manipulaties rondom de US-dollar.

Inzicht te krijgen in de doortraptheid van sommige elementen in onze samenleving, in wie de puppets’ zijn en wie de mensen zijn die aan de touwtjes trekken, zorgt ervoor dat je in staat bent dieper in de wereldstructuur te kijken. En je daardoor niet hoeft te laten ontkrachten. Doordat je door kunt dringen in de essentie van armoede, oorlog, de ‘happy-few’ die geld zien als doel, in plaats van (ruil)middel waar het voor bedoeld was.. Alles doen om dat doel te bereiken..

Inmiddels is duidelijk geworden, door de vele, vele publicaties van onderzoekers overal ter wereld, dat het Vaticaan met haar onmetelijke rijkdom (HIER en HIER) en de Britse Kroon (het huis Windsor) en vooral deze Rothschilds aan de top van de machtpiramide staan. Maar kijk eens naar deze niets-verhullende quote van één van de voorvaderen van deze Jacob Rothschild, Nathan Rothschild, over zijn minachting van de Britse Kroon. Dit is die uitspraak:

“Het maakt met niet uit welke marionet op de troon van Engeland zit, het ‘Rijk waar de zon nooit onder gaat’. 
De man die het Britse geldaanbod controleert, controleert ook het Britse Rijk. En ik controleer het Britse geld.”

 

NathanRothschild

x

* * *

x

x

‘Slaaf, ontmoet je meester’.. Lord Jakob Rothschild..!

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Dát is werkelijk de rijkste man in de wereld, en dus niet Bill ‘Windows’ Gates… En wanneer je briefjes geld in je portemonnee hebt op dit moment, is de kans bijna 100%, dat jij ook een schuldbekentenis, of een IOU, zoals ze dat in het Engels zeggen, aan deze man hebt. Hij is direct of indirect de eigenaar van jouw huis, dat je als onderpand op je hypotheek hebt gegeven, de lening op je auto, je credit cards en zelfs je stuk grond is van hem. Zijn naam is Jacob Rothschild.
En je komt zijn naam niet tegen in de lijstjes van rijkste mensen ter wereld, om één simpele reden: hij blijft liever ‘onbekend’ of ‘op de achtergrond’ als je dat liever hebt.. Misschien nog beter: ‘achter de schermen’..! En het daarnaast ook heel makkelijk om uit het nieuws te blijven, uit deze rijkst-mens-ter-wereld-lijstjes, als je de eigenaar bent van én Forbes, het tijdschrift dat deze lijstjes maakt, en van de Associated Press, het persbureau dat het nieuws ‘maakt’ én van bijna elke centrale bank in de wereld..!
Lord Jacob Rothschild, tijdens een galadiner.
Lord Jacob Rothschild, tijdens een galadiner.

En ja, daartoe behoort ook de Amerikaanse centrale bank, de FED toe.. We schreven het HIER op ons hoofdartikel, hoe deze Rothschild’s er als de kippen bij waren om de buit te verdelen, waar het ging om de creatie van Amerikaans geld. En zoals je weet controleert inmiddels de FED élke andere Amerikaanse bank, maar ook het IMF, het Internationaal Monetaire Fonds. En doordat natuurlijk de geldhoeveelheid en vooral de nationale schuld van een land, bepaalt wie er aan het roer staat, zijn de Rothschilds één van de controlerende factoren áchter de regering in de VS. Feitelijk controleren de Rothschilds álle centrale banken in de wereld, op 3 na…

Het vermogen van deze familie, met Jakob Rothschild aan het hoofd, wordt vrij nauwkeurig geschat op US$ 515 biljoen.. En omdat 1 biljoen zo’n 1000 miljard is , is dit vermogen, als we alle nullen goed hebben geïnterpreteerd, zo’n US$ 500.000 miljard.. Kijk daar kun je mee aankomen als Europese Stabiliteits Fonds, met een vermogen van zo’n € 500 miljard..! Als je al dit geld zou opstapelen in de vorm van US$ 100,- biljetten, dan heb je een 15 stapels naar… de zon..!

Historie

Jacob_Rothschild_2014-04-08_23-53Vanaf de vroege jaren 1800 zijn deze Rothschilds al bezig om geld te creëren en met het controleren van centrale banken. Ze hebben de beschikking over de grootste hoeveelheid goud in de wereld en zijn in staat met een paar handelingen de geld- en aandelenmarkten in de wereld te manipuleren, door langdurig te kopen of te verkopen. Allemaal met het doel om nóg meer te bezitten.. Denk aan deze familie heel simpel als een club van marionettenspelers…
 x
Stel je voor dat deze marionettenspelers achter ELKE oorlog zitten, elk staakt-het-vuren, elk voedseltekort, allemaal door hen gecontroleerd.. Zij zijn geen lid van de Bilderberggroep, maar ook weer de ‘eigenaar’ ervan! En als je dan écht down the Rabbithole wilt gaan, jazeker, zij zijn drijvende krachten achter de Illuminatie, de Vrijmetselaars, de New World Order en meer van dit soort manipulatieve en controlerende clubs.
 x
De verdwijning van vlucht MH370 en Jacob Rothschild..!
Vier dagen voor de verdwijning van deze vlucht werd de patentaanvraag van het bedrijf ‘Freescale Conductors’ goedgekeurd door het Amerikaanse patentenkantoor. De processoren die Freescale de afgelopen 50 jaar heeft ontwikkeld, worden door het bedrijf omschreven als ‘halfgeleiders die computerfuncties in elektronische systemen uitvoeren’. Het bedrijf Freescale Semiconductor zou enkele dagen voor de verdwijning van het vliegtuig een nieuwe microprocessor voor onder andere militaire radarsystemen hebben gelanceerd, de Kinetis KL03 microcontroller. Dit patent stond op naam van Freescale, Peidong Wang, Zhijun Chen, Zhihong Cheng en Li Ying. Alle vier de Chinese aandeelhouders kwamen uit de Chinese stad Suzhou.
 x
Maar ná het verdwijnen van de MH370 en de genoemde aandeelhouders, is de enige eigenaar van dit patent… Lord Jacob Rothschild. Er waren nog 16 andere werknemers van Freescale aan boord van de Boeing. Het ging voor het grootste deel om ingenieurs en experts die werkzaam waren in de fabrieken in Tianjin in China en Kuala Lumpur in Maleisië. Het bedrijf zei dat de patenthouders en werknemers naar China gingen om Freescale efficiënter en kosteneffectiever te maken. Tot de aandeelhouders van Freescale behoort overigens ook de Carlyle Group, een prestigieuze Amerikaanse investeringsmaatschappij.
MH370 jakob rothschild
Jakob de Rothschild wordt in verband gebracht met de verdwijning van vlucht 370 van Malaysian Airways. Aan boord waren patenthouders van een revolutionaire semi-conductor, die door hun ‘verdwijning’ plotseling de andere, enig overgebleven aandeelhouder, 100% eigenaar maakten van dit patent. En die éne aandeelhouder, dat was dus deze Jakob de Rothschild. (klik op de foto voor het hele verhaal)

Wist je dat vóór de 9/11-aanval op de (burgers van de) Verenigde Staten, Irak en Afghanistan ook nog onafhankelijke Centrale Banken hadden..? En dat ná de val van Libië, zoals in de inleiding besproken, nu nog ‘slechts’ 3 centrale banken op hun lijstje ontbreken..? Dat zijn Iran, Noord-Korea en Cuba.. En natuurlijk zeggen beelden weer meer dan alle tekst; kijk daarom even naar de reikwijdte van de tentakels van deze Rothschild-oktopus.

De New World Order…
Kortom, deze ‘bankiersfamilie’ de Rothschilds heeft het nu, na een voorbereiding van ruim 200 jaar, eindelijk voor elkaar dat zij nu op het punt staan om, samen met een klein aantal machtige vazallen, waaronder de Rockefellers, Georg Soros, Goldman Sachs en Morgans een mondiale greep naar de macht te doen.
 x
Zij zijn dus in het bezit van de totale bankensector, waaronder de centrale banken en ze beheersen het mondiale monetaire systeem, en hebben het wereldwijde monopolie op geldcreatie. Zij zijn de financiële krachten achter alle grote multinationals en de zware industrie met inbegrip van de wapenindustrie.
 z
De complete financiële handel en wandel van de Rooms Katholieke Kerk is al sinds 1823 overgenomen door de Rothschilds en dat is nog zo tot op de dag van vandaag. De spelregels voor de politici worden door hen bepaald via hun instituten als, IMF, Wereldbank en BIS. Ook maken zij de dienst uit bij de Wereld voedsel organisatie (FAA), Wereld Handels Organisatie (WTO) en de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Kortom, de gehele samenleving wordt door hen gedomineerd. Door gebruik te maken van allerlei ingewikkelde constructies en stromannen blijven zij zelf op de achtergrond en treden niet of nauwelijks in de openbaarheid.
 x
Hieronder de stamboom van de Rothschild-familie. Mayer Amschel Rothschild (1744–1812) wordt doorgaans gezien als de stamvader van deze joodse familie. Hij was de zoon van geldwisselaar Amschel Moses Rothschild en werd geboren in het getto van Frankfurt am Main. Daar werkte hij zich weg omhoog in de bankierswereld en zijn rijk breidde zich al snel uit over Europa via zijn vijf zonen, die door hem werden uitgestuurd naar vijf grote Europese steden. Wel zag hij erop toe dat de controle over alle takken van zijn bedrijf altijd in handen van de familie bleef. Hij hield het fortuin bovendien in de familie via huwelijkspolitiek.
x
rothschild-family-tree-w645
x
x
x
De Rothschild-familie, onder leiding van Jacob, is oprichter van de exclusieve $10 miljard ‘Club of the Isles’ – die de industriële reuzen Royal Dutch Shell, Imperial Chemical Industries (chemie), Lloyds of London (grootse verzekeraar in de wereld), Unilever (voedsel/wasmiddelen), Barclays (bank), Lonrho (Afrikaanse investeringsmij.), Rio Tinto Zinc (zinkindustrie), BHP Billiton (chemie) en Anglo American DeBeers (diamant) beheert. Deze club domineert daarmee de wereldvoorraad aardolie, goud, diamanten, en veel andere vitale grondstoffen.
Waddesdon Manor, het hoofdkwartier van de Rothschilds, de wereldwijde financiële familie-macht-achter-de-schermen..
Waddesdon Manor, het hoofdkwartier van de Rothschilds in Engeland…

Deze ‘Club of the Isles’ levert kapitaal voor George Soros’ Quantum Fund NV – dat grote financiële winst maakte in 1998-99 na het instorten van de valuta van Thailand, Indonesië en Rusland. De Club of the Isles wordt geleid door de Rothschilds en ook Koningin Elizabeth II en andere rijke Europese aristocraten en adel zijn er lid van.  Maar misschien is de grootste vergaarbak voor het Rothschild-geld tegenwoordig ‘Rothschilds Continuation Holdings AG’ – een bankholdingbedrijf in Zwitserland, dat volledig drijft op het Zwitserse bankgeheim.

Aan het einde van de jaren 1990 waren de telgen van het Rothschild wereldrijk: Baron Guy en Elie de Rothschild in Frankrijk en Lord Jacob en Sir Evelyn Rothschild in Groot-Brittannië. Evelyn was voorzitter van de Economist en een van de directeuren van DeBeers en IBM VK.Jacob steunde Arnold Schwarzenegger’s gouverneurscampagne voor Californië. Hij was het ook die Mikhail Chodorkovsky’s ‘YUKOS’-olieaandelen overnam, nét voordat de Russische regering hem arresteerde.
In 2010 sloot Jacob Rothschild met Rupert Murdoch een partnership voor de winning van leisteenolie in Israël via het bedrijf ‘Genie Energy’, een dochter van IDT Corporation. De rol die Jacob als regisseur op de achtergrond heeft gespeeld bij de verwoestende BP-olieplatformramp in de Mexicaanse Golf, zal waarschijnlijk nooit aan het licht komen. Zie HIER de haarfijne analyse van deze ramp, met alleen maar ‘winners’ in de financieel-bancaire sector..!
x
x

Advertentie

121 gedachten over “‘Slaaf, dit is je meester’, Jacob Rothschild..!

 1. Het heelal is een klok en die loopt precies op tijd, die kuikennek jocaba rothschild heeft niet in de gaten dat op 2021 de spelletjes
  voorbij zijn en dat ie moet rennen voor zijn leven net als de paus, immers het intense licht vanuit de kosmos zal dan 100% zijn en rest voor die shadow mannetjes: overgeven of rennen met die billen. zou jocaba 30% van zijn vermogen weer investeren in de wereld, misschien mag ie dan blijven leven, zoniet dan pakken we alles af.
  Reptilians zijn zo slim maar ozo dom, door hun lagere ik trilling.
  De kosmos trilling hou je niet tegen, ook jocaba rothschild niet.
  Dag Jocoba en tot ziens in de hell en ik spreek namens alle aardbewoners.

  1. @ Twan
   ????.? Onder welke steen heb jij gelegen,de puppet players zijn geen mensen.

 2. Ik weet het niet………. iets zegt me vooral dat laaste interview dat het nog helemaal geen slechte man is. Hij staat de mensen netjes te woord en is geduldig en kalm. Tuurlijk zullen er mensen zijn wie achterlijke dingen doen met zijn geld maar ik denk niet dat hij de bron is.

  1. Hij geeft geen antwoord op de vragen….alleen ‘well’.
   en weet waarschijnlijk ook helemaal niet wie die interviewers waren.
   Maar ik snap jou redenering, hij is netjes, klopt. Maar wat zegt dat al?

  2. Spade, nou naïviteit ten voeten uit, hij is op en top een heer toch, goed opgevoed, wear never brown in the city, rather decent, and so on.
   Glas hard, gaan over bergen lijken die ze nooit zullen zien nog ruiken, kom op aardige man, ze zouden hem moeten stuffen met zijn eigen bankbiljetten.

  3. Ik ben ook altijd heel netjes, vriendelijke en ruim alle troep op straat op. Advies van Anders Behring Breivik, wees netjes, beleefd en behulpzaam om geen argwaan te wekken.

   Ik concludeer enkel dat:

   1. Jacob erg dapper is omdat hij zo dicht bij het gewone volk durft te komen, elk moment kan iemand hem liquideren. Met zijn vermogen zou ik niet zo makkelijk benaderbaar zijn.

   2. Jacob erg dom is en nog steeds denkt dat niemand hem door heeft. Een kenmerk voor zijn generatie die de kracht en macht en het gevaar van het internet onderschatten.

   Het kan ook een hele andere redden zijn. Misschien heeft Jacob wel terminale kanker. En weet hij dat hij niet lang meer te leven heeft.

 3. Deze Chinezen waren waarchijnlijk super intelligent, maar niet slim, en kropen in één vliegtuig te samen, kijk Rothshild is niet super intelligent, maar wel super slim, en super gemeen zo als iederéén uit de geld wereld.

  Ik denk dat deze Rothshild niet echt gelukkig is, hij zal op de hoogte zijn net als alle andere mensen dat je met geld, weinig of veel, of onmetelijk veel toch ok moet sterven.

  En hij is zeker niet mijn meester, O NO, mijn meester is wat mij geleerd is door mijn ouders, door het leven, mijn wil tot weten, en dan Ja mijn geweten, mijn liefde voor het leven, en dit is met al het geld van de wereld niet uit te drukken, trouwens geld bestaat niet in de gnostische wereld, en in mijn wereld is het als een gebruiks voorwerp, niets meer.
  Jacob you will burn in hell, of misschien komt hij tot inkeer en geeft alles weg!!!

 4. Guido, Ik ben niet zo een beste cijferaar, maar klopt je berekening wel van zijn bezit? Je schreef; Het vermogen van deze familie, met Jakob Rothschild aan het hoofd, wordt vrij nauwkeurig geschat op US$ 515 triljoen.. En omdat 1 triljoen zo’n 100o miljard is , is dit vermogen, als we alle nullen goed hebben geïnterpreteerd, zo’n US$ 500.000 miljard. Klik even hier naar, of iemand anders maakt niet uit
  http://www.beterrekenen.nl/website/mob.php?pag=243
  Het begint al met 515, dat kan m.i. nooit 500 worden en dan het aantal nullen nog, zucht, wat belachelijk veel…. En dan te bedenken hoeveel rust er op aarde zou zijn als alles een beetje beter verdeeld was. Eigenlijk wég ermee, http://4.bp.blogspot.com/_rKvAmdl5y-8/RzDhsdds90I/AAAAAAAAAvA/RymNs958OUs/s400/Handcuffed_to_Money.jpg

 5. “Wanneer het geschatte vermogen $490.000.000.000.000.000,- (vierhonderdnegentigduizend triljoen dollar) van de bankiersfamilie “De Rothschild” onder de wereldbevolking verdeeld zou worden dan zou iedere wereldburger 70 miljoen dollar ontvangen.”

  1. MONIKA, wat een waan zin, wat moeten we met 70 millioen, werkelijk het is niet te bevatten, hoeveel mensen hebben hier levenslang voor moeten creperen,
   al die arme sloebers, zouden deze mensen geen geweten hebben, of wroeging kennen.

  2. Afhankelijk wat het dan nog waard is als wij het krijgen. 😉

   Zulke mensen leven niet voor zichzelf, zij leven voor ‘het plan’.
   Dat gaat van generatie naar generatie, wie weet wat zij weten wat wij nog niet weten…maar ja ieder zijn leven, de mijne zou het never nooit zijn.

  3. Zij zijn Israel, onze Accountent was bij zijn familie in Israel, elk huis heeft zijn coffre fort een klein kamertje vanbewapend beton met panserdeur, bij de sirene gaat de hele familie daar in zitten, hij begreep niet dat mensen zo wilden leven, maar hij en ik weten dat de oude generaties er al bijna niet meer zijn, dan is ons samenleven vergeten, en is Rothshild de baas.

 6. De waanzin van dit alles is met geen pen te beschrijven…
  Wanneer gaat die man eens dood?
  Gezien de foto is ie een van de oudsten op deze aardkloot.
  En al ie dan eindelijk de pijp uit is, wie is zijn opvolger?
  Want iemand die zo de touwtjes in handen heeft, heeft nooit meerdere opvolgers.
  Meerdere opvolgers vermoorden elkaar als het om dit soort zaken van macht en geld gaat.
  Gaat zijn familie het net zo doen?
  Want van stamoudsten moet je het vaak zowiezo niet hebben.
  Families leven en lijden vaak onder de terreur van de stamoudste.
  Kortom, het wordt tijd dat deze man vertrekt van deze aarde.
  Geen garantie dat zijn familie het beter gaat doen, want iedereen is onder controle van de big boss.
  En niemand grijpt in.
  Wat een zieke wereld.
  En God maar lachen…

 7. Strikt juridisch gezien zijn de Rothschilds ook niet de ‘eigenaar’ van dat ongekende bedrag, want ze hebben het (of het nou om panden, bedrijven, mijnen, goud of diamanten gaat) allemaal ondergebracht in ‘foundations’ (lekker belastingvrij!) waardoor zij ‘tenants’ oftewel ‘beheerders’ ervan zijn.

  Dit wilde ik even kwijt.

 8. “The One Bank”, by Jeff Nielson :
  http://www.bullionbullscanada.com/intl-commentary/26287-the-one-bank

  ■ “All wars are bankers wars” , docu van 45 min :
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embeddedHYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5hfEBupAeo4″&HYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5hfEBupAeo4″v=5hfEBupAeo4#!

  ■ Zéér goed e-book van George Armstrong over The Rothschild Dynasty & Trust :
  http://iamthewitness.com/books/George.Armstrong/Rothschild.Money.Trust.htm

  ■ 10 voorbeelden van totaal mislukt monetair beleid in de geschiedenis / NL-talig :
  http://boinnk.nl/blog/51697/van-rome-tot-nu-10-maal-ineenstortende-economie/

  ■ SUPER-doc over de Rothschilds & Fed. Deel 1 zéér goed, deel 2 niks ( 9/11 enz )
  http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/een-nieuwe-wereldorde/

  ■ 2e helft onderstaande link bevat het 4-stappen plan van de ‘Families’ om landen te strippen en vervolgens de inwoners te knechten :
  http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/2000-jaar-strijd-om-het-geldsysteem/

  ■ B.I.S. ; the Rotthen to the core ‘Mother of all Central Banks’ :
  http://www.bis.org/about/functions.htm

  ■ Rothschild-familie bezit totaal zo’n 490 TR$ / helft wereldrijkdom :
  http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/11/voor-iedereen-op-aarde-70-miljoen-als-rothschild-zijn-vermogen-deelt/#.Und0hicqc_f

  ■ Tientallen Rotthen links te vinden onderaan dit artikel :
  http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_rothschild.htm

  ■ SUPER-artikel over The Rotthen One (nederlandstalig) :
  http://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/2011/05/30/het-ongeziene-rothschild-imperium/

  ■ SUPER-docu (25 min) van Press TV over The Rotthen One :
  http://www.youtube.com/watch?v=7OU9AGUv4lk#t=1304

  ■ 2 prima docu’s van ‘Press TV’ over the Fed, BIS & the Rothschilds :
  http://www.niburu.nl/het-complot/4588-verzet-tegen-rothschilds-city-of-London

  ■ 8 out of 8 of the ‘founding families’ of the Federal Reserve are Khazar-‘Jews’ :
  http://www.avaresearch.com/ava-main-website/article_print.php?id=661
  & (deel 1 vd 5) :
  http://intellihub.com/2011/12/07/the-federal-reserve-cartel-part-i-the-eight-families/
  &
  http://theinternetpost.net/2013/07/19/the-federal-reserve-cartel-the-eight-families-2/

  ■ NL-talig artikel over de 3 Rothschild-gestichte Amerikaanse Centrale Banken ( 1791, 1816 en 1913 ) :
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26HYPERLINK “http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M69&ss=P794&l=NL”&HYPERLINK “http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M69&ss=P794&l=NL”s=M69HYPERLINK “http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M69&ss=P794&l=NL”&HYPERLINK “http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M69&ss=P794&l=NL”ss=P794HYPERLINK “http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M69&ss=P794&l=NL”&HYPERLINK “http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M69&ss=P794&l=NL”l=NL

  ■ The Fed secretely bailed out (dec’07-june’10) (foreign!) banks & corporations for 16 trillion $ ( = 16 duizend-miljard $ !!! ) :
  http://news.goldseek.com/GoldSeek/1347653228.php

  ■ The Federal Reserve Bank ; the worlds worst gangsters :
  http://wakeupfromyourslumber.com/blog/joeblow/federal-reserve-bank-inc-murderous-history-banksters-worlds-worst-gangsters

  ■ The families privately owing the worlds Central Banks : http://www.hangthebankers.com/the-federal-reserve-cartel/

  ■ Minstens 21.000 miljard € verborgen in rekeningen in belastingparadijzen :
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12607111/__21_biljoen_in_belastingparadijzen__.html

  ■ Centrale banken bezitten het goud :
  http://silvervigilante.com/bankers-own-the-gold/

  ■ Who runs the world ? :
  http://theeconomiccollapseblog.com/archives/who-runs-the-world-solid-proof-that-a-core-group-of-wealthy-elitists-is-pulling-the-strings

  ■ De Nederlandsche Bank is nooit van het volk geweest, maar altijd privé-bezit gebleven :
  http://www.sdnl.nl/dnb-wie-is-wie.htm
  +
  http://olympiczion.nl/index.php/van-wie-is-de-nederlandsche-bank/

  ■ “Controlling the debt” , docu 2 min :
  http://www.youtube.com/watch?v=1lSKu1WkA6U

  1. Het maakt echt helamaal niets uit, al zouden ze alle geld van de wereld hebben, wij leven in een hele andere dimensie als zij.
   Ik heb hun geld helemaal niet nodig, ik beschik over mijn eigen geld, waarde, eten, planten bomen, lucht en zon, en de zon schijnt voor niks, maakt mijn badwater warm, een beetje in mijn verwarming, misschien binnenkort zelf surporting, zon/electriciteit, put water met filters, ik heb hele rijke mensen gekend en nog diverse millionairs, sommige zijn aardig en delen wel, en sommige ’t is zo zielig, ze zijn zo zuinig gierig zelfs, kopje thee en dan breken ze biscuitje door de midde, geld verdien is een sport voor velen, wel maniakaal natuurlijk, ja en dan worden ze bevangen door hun vermeende macht, en worden bij het oversteken bij hun zwitserse bank in Bern overreden door ee oud schabberak van een auto met slechte remmen, familie hardstikke blij !

 9. Als ik maar hard genoeg blijf wensen dat ie doodgaat, deze psychopaat massamoordenaar met die lelijke reptielenkop, uit de grond van mijn hart, zou ie dan misschien doodgaan? Zo ja dan maak ik er een dagtaak van!

  En als het even kan, zijn hele verderfelijke famillie mag voor mijn part in de hel branden! Ik wens deze beesten een gruwelijke en gewelddadige dood, de meest vreselijke dood die ik maar kan bedenken!!!

  1. Beste Monika en encienne Sun,

   Wat is gek, nou dats niet zo leuk, echt gek !!!
   maar er bestaan nog andere soorten leuke vrolijke afwijkingen, bijzondere mensen vergeet je nooit meer, dat zijn de echte ongeremde zwarte schapen van de familie, o jee heb er zoveel gekend, zo heerlijk om van te houden, maar het neemd gestadig af, weet niet waar door, soort verkramping van de lachspier, verharding van de denk prostaat misschien, want velen dachten met hun interessante delen, soort richting aanwijzer van het denken en doen.
   Nou maken jullie ja maar niet druk, er zijn hier op WTK enige lieden gek genoeg voor een 5 of 6 andere normale saaie pieten, groet Jenne

  2. Als je in Nederland blijft dan zal je samen met hem sterven in de atoomoorlog. Je kan het wel aanschouwen. Zodra de 1e atoombommen op Londen vallen kan je dat vanuit Nederland zien.

   Wil je dansen om de dood van alle Engelsen, Amerikanen en hun elite’s dan zul je Nederland dienen te verlaten.

   http://youtu.be/xRvAAYjmqkE

   Ik ga ervan uit dat de wereld feest zal vieren. Zoals de Ewoks van Star Wars!

  3. Tja, eigenlijk ben ik helemaal geen gewelddadig persoon en deze uitspraak had ik beter niet kunnen maken… Iemand doodwensen is niet goed voor je karma, maar ik moest toch even stoom af blazen.

   Dat iemand rijk is, zal mij worst wezen. Dat iemand met zijn rijkdom andere niet helpt, zelfs dat is dan nog zijn goed recht.

   Maar als iemand uit winst en machtsbejag wereldoorlogen uitlokt, hongersnoden veroorzaakt en aktief iedereen en alles wat we liefhebben doelbewust kapotmaakt over de gehele wereld, dan is mijn reactie niet onlogisch.

   Maar ook al zou hij sterven, daarmee is “Het Plan” nog niet van de baan :O( en ook al hoop ik van ganse harte dat Genies of Death ongelijk heeft, vrees ik dat we “zeer interessante tijden” zullen beleven, zoals het chinese spreekwoord (verwensing) het zo mooi uitdrukt.

 10. Dus omdat deze duivel en zijn vieze familie zo rijk is sterven er zoveel kinderen van armoede.

  Het feit dat ze aan die honger iets kunnen veranderen maar niets doen maakt deze familie de crimineelste en laakbaarste familie van deze wereld.

  Schuldig aan het verminderen van een hele planeet om zelf rijker dan rijk te kunnen zijn.

  Ze behoren veroordeeld te worden vanwege de ontelbare misdaden die deze familie tot nu toe hebben gepleegd.

  1. Nouh Neeh we moeten ons zelf veroordelen, hoe we de spiegel schaduw van ons armzalig bestaan uit handen hebben laten nemen door Hunnie te gaan volgen, bij Le Monde van onze zwakste zwakten kunnen Zullie de sterksten uithangen, met een beetje GGGGGgnosis kennis toegepast in je dagelijkse leven heb je ze al uitgerookt, wie gaat er nu betalen voor papieren nep geld als contract met de duvel, je kan gewoon ‘gratis’ je diensten en gouden talenten voluit 24/7 doen, zonder de eindeloze rem WEerstand satan Resistor van dat zooitje zilverlingen tempeliers crapuul, zoals Baghwan al liet zien, doe het dan, door het te doen ben je al onafhankelijk, klinkt als Astrid taal maar verzin nu ter plekke, die van Triet driehoek heb wel wat gezien, al verwoordt ze het soms wat onaannemelijk, taal en taal gebruik kan ons redden, uit de leeuwenkuil verwarring van Babel zien te kruipen, dusz een nieuwe taal stichten, eentje die iedereen aanzet tot actie in de fractie. Of de oude hyper moderne Engelen taal niet verliezen, alle bijna verloren woorden en begrippen herstellen in volle glorie, dwars tegen de dumbing down trend in, voor mijn part een mix van Frans, Engels, Afrikaans. En heb de stijl om Jacob netjes te benaderen en te behandelen, misschien dat je dan wel serieus wordt genomen, je zogenaamde grootste vijand als grootste vriend, wat is het verschil feitelijk? Friend & Fiend, te beginnen bij de taal sleutel van Udo, onze ongeremde doorontwikkelde Anu nano nano huis professor;

   http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/hoe-draag-jouw-atlas-jouw-wereld/comment-page-22/#comment-191474

   http://onlineslangdictionary.com/meaning-definition-of/fiend

   The Rolling Stones – Waiting On A Friend
   http://www.youtube.com/watch?v=MKLVmBOOqVU

   Quote: “We owe our mighty English tongue today to Francis Bacon and to Francis Bacon alone. The time has come when this stupendous fact should be taught in every school, and that the whole of the Anglo- Saxon speaking peoples should know that the most glorious birthright which they possess their matchless language, was the result of the life and and labors of one man, viz.–Francis Bacon, who, when as little more than a boy, he was sent with our ambassador, Sir Amyas Paulett, to Paris, found there that “La Pleiade” ( the Seven) had just succeeded in creating the French language from what had before been as they declared “merely a barbarous jargon.” Young Bacon at once seized the idea and resolved to create an English language capable of expressing the highest thoughts. All writers are agreed that at commencement of the reign of Queen Elizabeth, English as a literary language did not exist. They also agreed that what is known as the Elizabethan Age was the most glorious period of English literature. All writers agreed that our language today is founded upon the English translation of the Bible and upon the Plays of Shakespeare while every word of each of these was undoubtedly written by, or under the direction of Francis Bacon. ”

   http://www.sirbacon.org/links/BaconEnglishLanguage.htm

  2. Hyper Alert, waarom één taal, de anderen zijn even mooi, en sommigen mooier ondanks Frances Bacon, In Engeland is Wales de oudste en heel mooi, daarna Scots, en dan Engels, het oud Engels heeft heel veel leen woorden uit het Fries, en oud Normandis.
   De taal die jij voor staat, bestaat Esperanto, maar aanbeden door de Zangers van de socialitische Internationale, verguist door de Elite.
   Ik beheers min of meer 4 talen, en heb aan anderen getipt en beluisterd.
   doe pogingen om tot het Italiaans te geraken, mooie taal, groet Jenne

  3. Triest triest,hij kan de wereld redden,en nog blijft hij rijk,niet te geloven mensen,triest triest

  4. Ben het geheel met je eens. Maak niet uit hoeveel triljoen, biljoen en wat voor joen dan ook. Ze zijn stinkend rijk maar laat de mensen in de wereld creperen. Schandalig. Dit geldt ook voor de koninklijke families die ook stinkend rijk zijn maar hun onderdanen niet helpen. onbegrijpelijk vind ik dat.

 11. Het vermogen van deze familie_-_US$ 515 triljoen [[[515.000.000.000.000]]]
  En omdat 1 triljoen zo’n 1000 miljard is [[[hoe bedoel je? “zo’n”? dat is toch precies?]]], is dit vermogen, als we alle nullen goed hebben geïnterpreteerd[[[???]]], zo’n US$ 500.000 miljard.. Kijk daar kun je mee aankomen als Europese Stabiliteits Fonds, met een vermogen van zo’n € 500 miljard

  Hoe kun je nou van
  515.000.000.000.000 (515 triljoen)
  500.000.000.000 (500 miljard) maken
  dude…

  1. Men wil ermee zeggen, dat rothschild makkelijk o.a. Europa uit de crisis zou kunnen halen…ach wat zeg ik…de hele wereld. lol

  2. Monika

   De kapitaalisten, verdienen meer aan oorlog cq crisis, als vrede en voorspoed.
   Vandaar !

 12. Sorry om jullie wakker te moeten maken. Die man heeft géén 515 Triljoen. Denk eens na,dat wil dus zeggen dat hij 100% eigenaar is van ALLE bedrijven die hier in dit artikel genoemd worden en nog ongeveer een 500 tal meer! (of weten jullie de waarde van bedrijven niet?)
  Toch vreemd dat juist dat nergens voorkomt he.

  Maar goed ik zal even met jullie mee verder fantaseren; Misschien zijn wel alle mensen in de Forbes rijkenlijkst stiekem zijn marionetten en is al hun vermogen eigenlijk van Rothschild. Haha

  Denk eens na mensen. Dit is gewoon gewoon een socialistisch, anti-kapitalistisch zwans-verhaaltje. Wie dit gelooft, WIL dit graag geloven! Of heeft de economisch kennis niet om deze onzin te ontkrachten.

  Jaja, dus rijkdom is de boosdoener! (Rothschild had ALLE armen kunnen redden ter wereld en toch deed hij het niet!)Wat een onzin.

  Maar ga maar eens onderzoek doen wat één bedrijf waard is en hoeveel je er dan moet hebben (in je eentje) om aan een onzin bedrag te komen van 515 TRILJOEN(!?)

  En denk er aan wat je gelooft, dit artikel is namelijk door iemand geschreven die even 515 triljoen gelijk stelt aan 500.000 miljard. (HAHA! Ach ja, 15 triljoen méér of minder 😉

  1. Een Amerikaanse ‘trillion’ is een Nederlandse biljoen en dat zijn 1000 miljarden of een miljoen miljoenen. Dat is een 1 met 12 nullen (1.000.000.000.000).
   De Nederlandse ‘triljoen’ daarentegen is een 1 met 18 nullen (1.000.000.000.000.000.000)
   de rangorde: miljoen-miljard-biljoen-biljard-triljoen

  2. Als hij eerlijk aan zijn geld gekomen is dan heeft niemand er moeite mee.

   Maar zo gaat dat nooit.

   Ik ken de eigenaren van de Nederlandse postcode loterij. Die gingen mij ooit ook een verhaaltje ophouden zoals jij dat nu doet. Toen vroeg ik aan ze: een slimme Marokaan kan die ook een loterij starten of heb je daar politieke vriendejes voor nodig?

   Als u kan nadenken dan begrijpt u het nu. Ben u dom dan heb ik net mijn tijd verspilt.

  1. En als je nou het artikel leest, begint dit met die uitspraak; waarom hier herhaald..??

 13. ‘meneer Pinkepank
  zei ik, wat bent u machtig
  meneer Pinkepank
  zei ik, en u hebt auto´s zat
  meneer Pinkepank
  zei ik, u hebt een gouden bad
  en wat uw bungalow is prachtig
  maar iedereen weet dat u gierig bent
  u bent gewoon een krent’
  ‘zei je dat?’
  ‘u bent gewoon een krent
  dat zei ik’
  ‘misschien wordt die wel een beter mens, nu dat je het gezegd hebt’

  Vader en moeder van Ibbeltje, Annie M.G. Schmidt

 14. Eenvoud….
  hoe zeg ik dit? Geld is in wezen een illusie, maar als dat geld van de Rothschilds, daadwerkelijk verdeeld zou worden over de gehele mensheid…. dan zou Moeder Aarde dus werkelijk geplunderd worden….omdat een ieder alles wil hebben wat een ieder heeft aan materiaal comfort…. dus…..pfffff….er is geen oplossing…
  als alleen eenvoudig zijn… weinig nodig hebben…en dat is al moeilijk genoeg, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje van een georganiseerde maatschappij, je kunt niet eens op de heide gaan wonen, al zou je willen….in een tentje bijzoorbeelds, dan ben je alweer een outcast….

  1. Densie, op de hei mag je niet zo maar wonen…
   Maar van een Nederlandse kennis die in Afrika leeft, heb ik gehoord dat een Rothschild laatst in een fantastisch mooi natuurgebied, 45 hectaris grond heeft gekocht….ik bedoel maar.
   Deze mensen zouden een paar jaar bij het gewone volk moeten leven, dat ze zien wat de ‘echte’ realiteit is. Misschien krijgen ze dan inzicht en snappen hoe wereldvreemd ze eigenlijk zijn en wat met hun geld gebeurd en wat dus niet.

  2. Hallo Monika, er was een tijd in England, dat je op het commen land, het land van commune, het recht had, om als het voor elkaar kreeg in een nacht een onderkomen te bouwen met een kachel erin die brande of openhaard, je daar voor je leven kon verblijven, de gemeente kwam langs, met een grote hamer/moker, die moest je dan zo ver mogelijk weggooien, daar werd dan een cirkel van gemaakt met een stuk touw, en dat land behoorde dan bij je verblijf.
   Dit lijkt me ook prima voor Rothshild, als hij ontdaan van al zijn rijkdom, een verblijfje op de heide, Groet

  3. De logica van een dief/oplichter. Ik steel om mensen te leren minder om geld te geven.

 15. Mag ik even de historie van de Rothschild aanpassen.

  Britse overheid was in oorlog met Napoleon. Rothschild komt uit een ghetto van Duitsland is in Engeland gaan wonen en de rest van zijn familie woonde op andere plekken in Europa. De Britse overheid was natuurlijk op vele plekken in oorlog in Europa, maar met name Napoleon. Omdat het leger voorzien moest worden van geld zodat ze zichzelf konden voeden en voorzien van kleding hadden zij geld nodig. Toen der tijd was goud vooral belangrijk hiervoor. De Britse overheid wilde dus goud van A naar B plaatsen maar dit moest in het geheim zodat de vijandige landen het goud niet zouden onderscheppen. Hiervoor in Rothschild in kaart gebracht omdat hij grote internationale contacten had. Hij heeft vervolgens al het goud voor Engeland kunnen vervoeren. In die tijd heeft Rothschild veel geld verdient. Vervolgens had Engeland natuurlijk (zoals iedere andere staat in oorlog) geld nodig. Een staat verkrijgt juist geld door obligaties te plaatsen en de prijs van een obligatie op de secundaire markt hangt vooral af aan de waarschijnlijkheid van de desbetreffende overheid of hij dit kan afbetalen. Tegelijkertijd beweegt het rente percentage ook mee aan deze invloeden. Rothschild dat dit systeem al snel door. Bij de slag van Waterloo, had Rothschild zijn eigen post man staan (groot Europees netwerk). Dat Engeland won bij de slag van Waterloo wist Rothschild dus nog eerder dan ieder ander in Engeland. In die tijd is dat geen rocket science om toevallig door een grote familie een groot Europees netwerk te hebben. Dus voor dat de anderen wisten dat Engeland de slag bij Waterloo gewonnen had, had Rothschild een significant groot deel aan Britse obligaties gekocht op de secundaire markt. Zodra de informatie bij ieder aankwam dat Engeland gewonnen had, steeg de prijs van de obligaties enorm en heeft hij dus alle obligaties verkocht op de secundaire markt. Dit was het begin van honderden miljoen, maar dit had ook net zo goed heel erg mis kunnen gaan. Hierop zijn ze verder gaan breien. Dus wie is er fout bezig?

  1. Hij zag een gat in de markt en nam die markt in zijn gat, de rest is geschiedenis.

  2. Zeg het maar Mike…
   Wie wil triljoenen verdienen ten gunste van zichzelf en ten ongunste van de rest…
   De mensheid is toch één?
   Gewetensvraag dus, en dat kennen ze niet bij de Rothschilds.

  3. Als het gedrag tot de totale vernietiging van het Engelse volk en je eigen kinderen en klein kinderen lijdt. Dan is het niet erg slim. De toekomst zal dit uitwijzen.

   In een tijd van atoombommen vuurtje blijven stoken is niet slim. Carl Sagan zei het ooit zo: je zit met zijn allen in een kamer gevuld met benzene tot je enkels en probeerd de ander te overbluffen door meer lucifers te bezitten.

   Rotchilds zijn lucifers aan het afsteken.

   Ik zeg: laten we ze helpen! Wij gaan met zijn allen propaganda bedrijven om een atoom oorlog te ontketenen!

 16. Over 2 jaar is het niets waard.
  Rusland, China, Korea en Iran bereiding zich voor op de periode na de atoom oorlog.
  Er zal een nieuwe wereld orde komen. Eentje zonder de Amerikanen en Britten.
  Ik zit hopelijk in Noorwegen als er 100 atoom bommen op Londen vallen. Daar gaat Nederland en Amsterdam ook nog last van krijgen.
  Jullie zullen allemaal sterven. Ook deze man met al zijn monopoly geld.

  http://youtu.be/w6oZuj3Hgb4

 17. Na de 2e Wereld Oorlog hebben de Russen alle naaste familieleden van Hitler opgespoort en vermoord. Ook zij die helemaal niets te maken hadden met Hitler zijn waanideeen.

  Ik verwacht hetzelfde na de atoomoorlog met deze familie en andere rijkaards op de Russische main core lijst.

  Deze mensen zijn niet te benijden. Zij leven hun hele leven in angst. More money, more problems. Rapper BIG.

 18. Beste Odette,
  Ik heb even een account gemaakt. Onze leiders (elite, IMF bankiers) doen het volgende:
  – massa moord vrouwen en kinderen
  – moord op anders denkenden en critici
  – oorloghitserij een aanzetten tot haat en geweld (Timmermans, Van Balen, Guy Verhofstadt)
  – propaganda en media manipulatie
  Het einstation is een nucleaire oorlog. Hoe krijgen wij wereld vrede?
  Met 6 miljard mensen hetzelfde doen als de elite! Moet je kijken hoe snel ze ermee ophouden! Heb ik het mis dan zijn wij er niet meer.

  1. Ja in dat filmpje hierboven loopt dat verrotte kind gewoon op straat zonder legioen van bodyguards. Als je ‘m tegenkomt zou je ‘m toch de nek om draaien!!

 19. We gaan je ophangen Jocobi rothchild als je niet heel gauw 30% van je vermogen herinvesteert.
  Jij kan die volkerenmoord op de koerden stoppen, maar dat doe je niet,
  dan ben je oorlogmisdadiger # 1 en zal je hangen knul. Je rijk is ten einde knul . Je zal hangen zoals khadaffi en assad.
  We draaien je door de vleesmolen, klootzak. rothchild shredder.
  Het poppentje Obami zal vallen als een baksteen. Er schijnen shaduwkrachten te zijn die hij niet kan weerstaan. Een grote drol op de huidige regering VS

  1. Beste eNdEmiOn,

   Het beste zou zijn deze mensen voor een tribunal slepen en de schuldigen opsluiten en hun familie tot in de 10e graad voor het leven te verbanned to enkel de bijstand.

   Doch hoe schuldig zijn wij Nederlanders zelf?

   Als de Russen 10 atoombommen op Nederland gooien dan zal ik niet beweren dat wij dan niet dubbel en dwars verdienen. Ik nooit iemand tegen die zich druk maakt om het lot van al die miljoenen doden waar wij en onze opeenvolende kabinetten zich schuldig aan hebben gemaakt.

   Vandaar dat ik zo snel mogelijk naar Noorwegen ga. Sun Tzu leerde de mens 3000 jaar geleden om vanuit de gedachte van de vijand te denken. Ook wij Nederlanders hebben vele vijanden gemaakt door 60 jaar lang vierkant achter al die miljoenen moorden van de Amerikanen te gaan staan.

   Een aliantie met de machtigen is nooit te vertrouwen.

   “An alliance with the powerful is never to be trusted.”

   – Phaedrus

   Met 5 GeenStijl accounts probeerde ik het Nederlandse volk te waarschuwen voor de Amerikanen en hun CIA 5 maanden geleden. Ik gebruikte de bovenstaande zin de hele tijd. Verbannen, en alle posts verwijderd. Ook GeenStijl heeft het bloed van de MH17 slachtoffers rijkelijk aan hun handen kleven. Nederlanders, collectief CIA moorden goedpraten, 60 jaar lang. U zal allen sterven in de komende atoomoorlog. Ik zal u niet missen. Ook mijn eigen vrienden en familieleden zal ik niet missen. Volwassen Nederlanders die beter zouden moeten weten en handelen jullie collectieve einde is nabij.

   Hopelijk sterf in niet met jullie te samen. Dat verdien ik niet. Jullie verdienen wel de dood. Allemaal.

  2. Alleen…wanneer gaat het Guido aanpassen 😀
   Op zijn Nederlands: Rothschild heeft 515 duizend biljoenen en omdat er 1 biljoen 1000 miljarden zijn. Heeft hij 515.000 miljarden. En als die iets goeds zou doen, dan kan die de ‘slappe’ 500 miljard ESM makkelijk aflossen….(maar dat doet die natuurlijk weer niet 😉 )

 20. Zou het mogelijk zijn om mijzelf en de lezers van jullie – overigens uitstekende – site een overzicht te bezorgen van de meest relevante boeken (met zoveel mogelijk bewijzen) over de Rothschildfamilie ?

  Mijn eigen blog is systeemcrisis.blogspot.be

 21. Ik vraag me af of deze man echt gelukkig is ? Wat geeft al dat geld aan je liefde, geluk nee alleen maar vals respect omdat je macht hebt ! Zou het niet willen ! Allemaal valse vrienden (voor je geld en macht) Geef mij maar 2 echte vrienden zonder interesse ben ik helemaal tevree en gelukkig heb ik die dus…. Rotschildt eat you hart out je zal nooit hebben wat ik heb !!!!! Echtheid !

  1. De overhead doet aan media manipulatie en media controle.
   Dus het gewone volk, de burgers, moeten hetzelfde gaan doen!
   Gewone burgers moeten masaal propaganda gaan bedrijven. Liegen alsof het gedrukt staat!
   Je moet ze met hun eigen wapens bestrijden.
   Gooi de waarheid overboord!
   Wees vals, lieg, bedrijf propaganda!
   Heb je een hekel aan rijke hebberds, ga propaganda bedrijven zodat mensen met een terminale ziekte een goede daad verrichten. Het is niet zo moeilijk.

  2. Hoi Genies of Death, ik wil niet moeilijk gaan doen, maar ik vind jouw reacties een beetje raar. Ik bedoel wie moet er nou iemand anders vermoorden? Ikke niet en ik denk met mij de rest ook niet. Misschien een beetje relativeren en ook het grotere plaatje niet uit het oog verliezen….

 22. We zouden toch eigenlijk wel eens wat meer achter om mogen kijken, want de verdeel en heers politiek, is aangekomen op een punt of no return, we kunnen natuurlijk onze domme en naïve standpunt vast houden, dat de Joden er nooit op mogen worden gewezen hoe verkeerd ze in het verleden en heden gehandeld hebben, ik neem het risico van voor anti-semiet te worden uitgemaakt, maar alles bij elkaar opgeteld heeft dit kleine maar fijne volkje veel te veel macht, en is bezig stelsel matig alle goyims op te ruimen of van hun macht te ontdoen, de USA, Canada, Oekraïne, Israel, Engeland, Frankrijk hebben ze vast in handen, en veel andere landen houden ze in hun greep via financiele chantage, het aan zwengelen van onenigheid tussen groepen, kweekt de voor hun zo interessante stemmingen in landen waardoor zij ongezien meer macht naar zich toe kunnen trekken, en hun handlangers CIA-Mossad zijn nooit ver weg, lastige stoorzenders worden opgeruimd, dit is de echte NWO, maar nu met concentratie kampen voor ons, en het Duitse volk zal zijn wraak niet ontlopen, wat beloofd is alle mannen gesteriliseerd, staat in de boeken.

  1. De natuur zorgt altijd voor variatie. Binnen een paar generaties. Dus ook de mens wordt geboren van heel bang en schaapachtig tot ontzettend dapper en wereld vernietigend.

   http://youtu.be/w6oZuj3Hgb4

   In een tijd van atoomwapens machtspelletjes spelen is levensgevaarlijk. Wij zijn op weg naar een atoomoorlog. Hij zal er zijn. Er is maar 1 persoon nodig om een atoomoorlog te beginnen! De totale vernietiging is veel dichterbij dan u allen zich realiseerd.

   Als gewone burgers met zijn allen de oorloghitserij steunen tegen Iran, Korea of Rusland (landen met atoomwapens) dan kunnen burgers de Russen zo gek maken dat ze de atoomoorlog op de plank zetten.

   Burgers die propaganda bedrijven zoals Van Balen, Timmermans en guy Verhofstadt zodat die Russen helemaal gek worden, of die Koreanen of de Iraniers. Burgers die niet tegengas geven met de waarheid!

   http://www.liveleak.com/c/Genies_of_Death

   De 2 wijzen waarop een atoom oorlog kan ontstaan:

   1. Burgers die samen met de mainstream media landen met atoomwapens knettergek maken door middel van propaganda.

   2. Burgers die door middel van propaganda een “Base Commander Ripper” van Dr Strangelove overtuigen om op de knop te drukken.

  2. Genies of D,

   alles is mogelijk, een ongelukje zit in een raar hoekje.
   De USA-CIA-Israel-Zionisme, had Rusland allang aangevallen, zo zonder meer
   of met een valse vlag evenement.
   Het vervelende is dat Putin al diverse malen heeft laten doorschemeren dat Rusland geen Libye of Iraq is, hij heeft ze met andere woorden laten vernemen ze eventueel in stof te veranderen, zo dus geen problemen daar.

  1. dat geloof je zeker !! denk dat maar niet of?? je moet met de mensheid de straat op om hier tegen in te gaan dan kun je het?? misschien wel worden baas in eigen lichaam !

  2. Het zijn van een mens heeft al vele beperkingen. Vooral genialiteit. Domheid heeft geen beperkingen.

 23. Volgens de beste financiele journalist, Wolf van de Financial Times, gaat de Euro binnenkort imploderen, als een kaartenhuis instorten er is volgens hem geen houden aan.
  Ik geef hier twee sites ter informatie, maar misschien/waarschijnlijk kennen jullie deze al.
  europa en euro NPO.nl/tegenlicht/07.02.2011/vpwon_11
  nujij.nl/algemeen/de-eu-kan-nu-oorlog

 24. Alleen al de lachende reactie van deze bastaard is genoeg voor mij ! Miljarden hebben ze maar de armen helpen ho maar ! Tegen de muur met dit soort mensen ( geen hart ) ! Ja verder heb ik niets te zeggen ! Afmaken die hap !

  1. De NAVO gaat door met het vermoorden van Russische burgers in opdracht van het IMF. De Russen kunnen elk moment de atoom oorlog starten.
   http://www.liveleak.com/view?i=e2f_1413651973
   Als u een heldere flits ziet die de hele hemel omvat dient u te gaan tellen!
   http://youtu.be/6kOU0uusKPE
   10% sterft direct! De andere 90% zal 1-2 weken een doodstrijd voeren om dan alsnog te sterven. Heeft u geen illusies, uw doodstrijd zal de meest afschuwelijke zijn. Ik raad u aan om van een hoog gebouw te springen indien u vergiftigd bent met radioactieve straling. U zult uw eigen kinderen genadig te zijn en het ondenkbare te doen.
   http://youtu.be/UZSTBv4EWnU
   Louis Slon leed 9 dagen op een gruwelijk wijze voordat hij stief. Uw lot en het lot van uw kinderen.
   http://en.wikipedia.org/wiki/Louis_Slotin
   De wereld wordt geregeerd door gekken. John Lennon voordat hij vermoord werd door de CIA d.m.v. useful idiot.
   http://youtu.be/A_dJNzDo8SQ

 25. Wat een negatieve reacties allemaal. Ik begrijp ze wel, ik kan soms ook nog boos worden. Maar laat ik eens een andere toon zetten. Ik hou van die man en zijn familie, niet van zijn daden maar het is ook één van ons. Zolang we elkaar verketteren blijven we steken in lage energetische vibraties en dat is precies wat machthebbers nodig hebben om hun spelletjes te kunnen blijven spelen. Door de man en zijn familie licht te sturen kunnen we ze misschien tot andere gedachten brengen. Verder zijn we allemaal verantwoordelijk voor het huidige, ondemocratische, mensvijandige mondiale financiële systeem dat het mogelijk maakt dat mensen zoals hij en zijn familie op slinkse wijze zo rijk kunnen worden. Zolang wij in meerderheid op partijen blijven stemmen die dit systeem in stand willen houden blijft het zo. Mijn advies: Laat je, net als hier, ook horen aan de politiek, zodat hun mening niet uitsluitend door lobby’s van multinationals en/of andere belangengroepen worden beïnvloed. Elke positieve boodschap draagt bij aan de ontwikkeling van het collectief bewustwordingsproces van de mensheid. We zijn allen één.

 26. Wat ik mij elke dag opnieuw afvraag, als ik die geld bedragen zie die je om je ooren vliegen, waar komt dat geld toch steeds opnieuw vandaan, het is compleet een constante potverteren, de enigste die inleveren zijn de ouderen en de ondernemers, maar dat is het crises spel.
  Er wordt maar geld in het systeem gepompt, niet visueel maar digitale cijfertjes, dit is denk ik hun systeem om de mensen tot slaaf te maken, schulden, als een molensteen om je nek.
  En zij en wij weten het vlees is zwak, je leeft maar één keer, ja juist !,
  zet de bloemetjes buiten enz.enz. de oude waarde eerst het geld verdienen en dan uit geven, nee niks na ons de zondvloed.
  Het is mij ondanks mijn voorzichtigheid, door omstandigheden buiten mijn schuld voor het tribunaal gestaan, en niet kunnen betalen, maar gered door de bel, de Rechter kende iemand die mij kende enz. liep goed af jaren er over gedaan om mijn schuld te vereffenen.
  Wij hebben toen in de familie bepaalde beslissingen genomen, om ons te vrijwaren voor het kwaad, zo goed als het mogelijk is, wij hebben de juiste beslissingen gedaan, waar door wij het grote stelen via de Euro zijn ontlopen.
  Wij delen ons weten en soms onze zekerheid, of die duurzaam zal zijn, hoor ik wel van de volgende generatis, ik hoop het voor ze, iets waar je op kunt terug vallen, als je in de diepe narigheid terecht komt, kan je redden.

  1. In het kort ga geen schulden aan als je het enigzins kunt voorkomen, en indien mogelijk zorg voor een potje aan reserve, zo blijf je toch een beetje !!! vrijer.

  2. Rijkdom komt van de natuur. Zoveel je daar kan stelen daar is geld. Ook al kost dat de toekomst.

   Hebzucht en macht zijn verleidelijk.

 27. Tijd, alles draait om tijd!
  Tijd die wij niet meer hebben.
  Tijd om onze mooie planeet terug groen en in balans te brengen.
  Wat mij vooral opvalt is dat meneer Rotchild zonder een muur van lijfwachten op straat loopt 😉

 28. Op de bank voor mijn huis, sitting in the Sun, moest ik denken aan de Beatles, met hun Song, ” Here commes the Sun ” nice day ” its allright, beste lieve mensen, dit is onze onvervreembare rijkdom, in wezen overtreffen onze rijkdommen de grootste schofterige vermogens op de wereld, onze planeten en werelden al badend in dit rijke levens brengende Zon licht.
  Ach die arme multimillionairs gaan dit nooit begrijpen, want wat ik net beschreef is niet hun wereld, van schoonheid en levens kracht.
  Vriendelijke zonnige groet uit Frankrijk, Jenne.

  1. “I’m the Queen of Dualism” ; chapeau klasse, 1 foto net gezien waarin je absoluut vamp uitstraling hebt Astrid, zomaar ineens uit het Niets; Waar ! nooit verwacht en toch gekomen, ergens wist ik het al wel, dat het er in zat, dat riekt en smaakt naar meer meer, als dit kan dan kan alles, maar inderdaad weg met de opgeklopte euforie en gereedschappelijk elkaar usen ‘toolen’ zonder basis beleving van onderuit, met of zonder usury (rente schuld naar de toekomst), elkaar het licht feitelijk niet in de ogen gunnen, bedekt onder een suiker laagje theater van de onderste plank van haat kramp.

   net wat gelezen in dit Fantastische Ebook van Astrid, flitsen van herkenning in bijvoorbeeld “copingsmechanismes weer als de volgende werkelijkheid positioneren” en meer, een must read aanrader van de bovensteplank, zeker niet alleen voor vrouwen, de bibliotheek herschreven onderschrijf ik bij deze ten zeerste, wel of niet weet hebbende van de hoed en de rand, want ergens was ik er al, al die tijd, en over de wrede wereldse klucht die geld creatie heet;

   I’m the Queen of Dualism

   http://docs.google.com/document/d/1ZeP44jac0rtDDd0oJhtrZT4epW5ssTon4npQ0q4zUQw/edit

 29. leuk artikel maar, dat ”slaaf , dit is je meester’,” is nergens voor nodig.
  Als het jou doel is om mensen te bereiken, is dit niet de manier.
  Zo praten wekt weerstand op bij mensen..

  1. Dankjewel Max. Als we de waarde van je reactie kunnen afmeten aan de nuancering en onderbouwing van je stelling, dan zijn we eruit.. 🙄 Maar je had het druk ws.?

  2. Dat deze Max zich opwindt, verbaasd me niets gezien zijn werkzaamheden. Met geld van anderen, geld verdienen bah bah, en daarom kan je van zo iemand ook niet verwachten dat hij zonder slag of stoot zijn idool ziet afgaan. Max is een anti-mensch par excellence anders zou die niet al weer me het antisemieten verhaal aankomen. We zijn in eerste instantie allemaal mensen, er zijn geen beteren, er zijn geen uitverkorenen.
   Het imperium van Rothschild is op het lijden van heel veel mensen opgebouwd. Hij is een Unmensch omdat hij zijn macht misbruikt, en daardoor mensen onderdrukt, gehele landen en de bevolkingen naar de filiPalestijnen helpt, ook gedraagt die zich hier in het filmpje ‘netjes’. Hij is zich blijkbaar niet bewust van oorzaak en gevolg?, dan moet die erop gewezen worden. Heel simpel.

  3. Beste Max, Wat ik altijd weer heel raar vind van het antisemitische onzin verhaal. als het maar over een Joods verhaal gaat of boycot, commentaar,beschuldiging,kritiek,enz. dat dan gelijk uit de joodse hoek of vrienden het kritiek komt antisemitische, ze buigen het altijd weer om naar de persoon die het zegt, en spelen zo de bal altijd weer terug. omdat ze het misbruik van een verschrikkelijk verhaal uit de tweede wereld oorlog gebruiken. dat is mijn mening laat de mensen maar eens goed opletten dan doorziet men deze tactiek.

  4. Zo is het precies Frank, ook in mijn ogen. JUIST het Joodse volk zou in opstand moeten komen, om het creepy Zionistische gedachtengoed, dat feitelijk het Jodendom ontvoert/steelt/misbruikt, uit te bannen. Als een Joodse oud-Auschwitz-ganger het vertelt, wie kan het dan nóg duidelijker melden..!

  5. Guidoj.
   Gezien het verleden van de joden(gaskamers in de tweede wereldoorlog)en met het vooruitzicht dat het wederom dezelfde kant dreigt op te gaan kan ik me voorstellen dat een beslissing nemen of ze wel of niet in opstand moeten komen wel erg moeilijk is.
   Ook de “normale” joden weten dat de zionistische joden niet zullen schromen om een herhaling van toen te herhalen.
   Daarom denk ik dat wanneer de joden in opstand komen niet joden enorm zouden helpen als ze deze mensen steun zouden geven.

 30. Ik heb wel eens gedacht;,Stel dat elke wereldburger 70 miljoen zou krijgen of desnoods ‘maar’ 7 miljoen dan zou vanaf dat moment niemand meer geld zien als een motivatie om te werken.
  De opbouw van de samenleving die we nu kennen zou volledig instorten.
  Het zou een enorme puinhoop worden en vandaar uit zou het zomaar kunnen zijn dat er een een samenleving ontstaat waar de mensen een nieuwe motivatie zouden kunnen ontwikkelen dat ze gewoon eraan gaan werken om het voor iedereen op aarde wat mooier te maken.
  Wat er echt gaat gebeuren ,ik heb geen idee,maar heel dit geld systeem gaat gewoon uit mekaar barsten al een enorme luchtbel.

 31. Het grootste gevaar wordt door de mensen zelf veroorzaakt doordat zij als een blind paard de Regeringen en hun bedachte regels en wetten blijven naleven/gehoorzamen.
  Jacob Rothschild is niet het grote gevaar maar wij zelf.
  Zolang wij mensen als Jacob Rothschild blijven zien als gevaar voor iedereen hebben we de realiteit omgedraaid,want of hij nou de middelen/geld heeft of niet om zijn wil tot wet te maken als we met ons allen zouden zeggen meneer Rothschild we gehoorzamen u niet langer dan staat zelfs hij alleen wat hem machteloos maakt.
  Hetzelfde geld voor een man als Adolf Hitler,deze man had een gevaarlijk gedachten goed wat zolang het tot hem beperkt was gebleven niet veel kwaad had kunnen veroorzaken.
  Het probleem is geweest dat mensen hem als leider zagen en hem blindelings hebben gevolgd zonder zelf na te denken want als zij wel hadden nagedacht konden ze weten dat misdaad,mishandeling en moord nooit tot een wereld zou kunnen leiden waar iedereen in vrijheid en vrede kan leven.

  1. Hallo Arnold,

   Hele ware woorden! Het op kleine schaal aanpakken is echter lastig, omdat de meeste mensen gebrainstormd worden door hun TVs en kranten.

   Hier moeten “we” doorheenprikken, en mensen duidelijk maken, dat de verandering ligt in het inzien van de ware feiten, en niet de feiten die door deze zgn. Rothschild-Zionisten via massamedia. Dat inzicht helpt dan om een levensplan te kiezen op kleinschalig niveau, dat deze elite doet uitsterven.

   Ik zie echter ook nog een belemmering bij de dingen die niet direkt met consumptie-gedrag te doen hebben, zoals de financiële en de militaire aktiviteiten. Die kunnen m.i. alleen aangepakt worden, als onze regeringen losgekoppeld worden van de interessen van grote firma’s. Door grove fouten zoals TTIP hoop ik dat genoeg mensen wakker worden om in te zien dat grote regeringen niet het interessen van het volk als prioriteit hebben.

 32. Blij dat ik mijn aluminium hoedje op had tijdens het lezen. Overigens staan de namen van die 4 Chinezen op de patentaanvraag niet op de passagierslijst van MH370. Maar het is voor de illuminatie een koud kunstje om die er af te halen. Als ik wat meer tijd heb zal ik de rest debunken.

 33. Als mens kunnen we twee dingen doen:
  – onderzoek doen naar hoe slecht de mensen zijn die veel geld hebben.
  – onderzoek doen naar hoe slecht mensen zijn die geen geld hebben.
  Beide levert slechts informatie op.

  Je eigen leven wordt er niet mooier, beter, gelukkiger of langer van.
  Heb je stilletjes de afgunst van andermans rijkdom, vermoed je achter iedere rijkaard een schurk, of is je eigen tekort aan inkomen de oorzaak van paranoïde ideeën, dan heb je weer twee kansen:
  – blijf klagen
  – zorg dat je zelf uit de financiële onzekerheid komt.

  Onderzoek heeft uitgewezen dat klagers nog nooit iets hebben bereikt, niets hebben uitgevonden of bijgedragen aan een beter wereld, dus kies voor de 2de optie en verrijk jezelf en daarmee anderen (zoals zeer vele welgestelden doen).

 34. Ik heb deze week nog ergens gelezen dat zij ook waarschijnlijk verantwoordelijk zijn o.a. voor de moord van JF Kennedy.
  Ik ben benieuwd naar de relatie van deze familie met de familie Rockenfellers.
  Rothschild is volgens mij Korach van deze eeuw.

  OVER KORACH STAAT VOLGENDE VERZEN IN KORAN.
  76 Korach behoorde voorwaar tot het volk van Mozes maar hij gedroeg zich aanmatigend tegenover hen En Wij hadden hem zoveel schatten gegeven dat zijn sleutels zeker een last waren geweest voor een groep sterke mannen Toen zijn volk tot hem zei Poch niet want Allah houdt niet van degenen die pochen Qasas 28
  79 Hij bleef verschijnen voor zijn volk met pracht en praal Zij die het leven dezer wereld wensten zeiden O ware ons hetzelfde gegeven als Korach Waarlijk hij is bezitter van een groot fortuin Qasas 28
  39 Wij vernietigden eveneens Korach en Pharao en Hamaan Mozes kwam tot hen met duidelijke tekenen maar zij handelden hoogmoedig op aarde toch konden zij Ons niet ontsnappen Ankaboet 29
  24 Tot Pharao en Hamaan en Korach maar zij zeiden Hij is een tovenaar en de grootste leugenaar Momin 40

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.