Advertentie

US-vliegdekschip door Russische onderzeeërs uitgeschakeld…!?


USS Theodore Roosevelt
Bijna onzichtbaar voor het oog, maar toegegeven door de VS-marine. Dit is het ‘volledig onklaar’ gemaakt vliegdekschip ‘USS Theodore Roosevelt’, als een lamme eend op weg naar een ‘veilige haven’, uitgeschakeld door een revolutionaire technologie, in handen van de Russen, hier gebruikt door Russische onderzeeërs en ontwikkeld door niemand minder dan.. Mehran Keshe.. Lees hieronder

 

x

* * *

NASCHRIFT

Gezien enkele gedegen reacties op dit artikel, hebben we besloten de redactionele tekst aan te passen,
zodat deze informatie op minder stellige manier tevoorschijn komt.
Inhoudelijk geloven wij, dat een dergelijk voorval, zoals hieronder beschreven,
wel degelijk plaatsgevonden kan hebben.
Echter, de diepere check van het artikel op de bronpagina,
leverde geen verdere bevestiging op van de mogelijke juistheid van het artikel.
Wel vonden we dit artikel als verdere referentie.

Redactie

* * *

x

Ontvlucht verschrikt US-vliegdekschip Russische onderzeeërs..?

2015 © vertaling WantToKnow.nl/.be (bron)

x

De Amerikaanse Marine-afdeling ‘Naval Surface Forces (NSF)’, van het Ministerie van Defenisie, zou vorige week hebben gerapporteerd, dat 3 Russische kernonderzeeërs van het type Akula-klasse, behorende tot de 24ste onderzeeër-divisie van de Russische Northern Fleet (NF) succesvol een operatie uitgevoerd hebben, met als doel het Amerikaanse vliegdekschip ‘USS Theodore Roosevelt’ (zie foto boven), waarop dit schip ‘wanhopig op de vlucht’ zou zijn gegaan, om in de kustwateren van Hampshire, in Engeland ‘beschutting’ te zoeken.

Het is bijzonder om te zien, dat binnen enkele uren, nádat de NSF dit kritische incident, Britse bronnen zouden hebben bevestigd, dat deze gigantische kolos van een schip, met ‘100.000 ton vuurkracht’, ook daadwerkelijk overhaast binnen voer in Stokes Bay in Gosport, de toegangspoort naar Southhampton. Daarbij duizenden toeschouwers op de been brengend, die niet wisten wat ze zagen en zich langs de Solent-rivier opstelden. Maar het werd ook omschreven als een ‘ongepland bezoek aan deze haven’..!

Een van de Russische onderzeeërs van de Akula-klasse.
Een van de Russische onderzeeërs van de Akula-klasse.

Volgens ditzelfde NSF-rapport, zou dit vliegdekschip, de ‘USS Theodore Roosevelt’ en haar begeleidende marineschepen, getraceerd zijn op haar koers naar de oefenzone bij de Noord-Atlantische vloot, waarvoor president Poetin van Rusland  vorige week nog een volledige aanvalsdreiging had afgekondigd, vorige week. Dat alles, kort nadat een ‘oorlogsverklaring’ door het Verenigd Koninkrijk zou zijn afgegeven. Dat alles, zo vult het Ministerie van Defensie aan op het NSF-rapport, weer als reactie op een afkondiging van een oorlogsplan, genaamd ‘Maart-schok’, dat werd onthuld op 4 februari jl. Allemaal een soort virtuele schermutselingen dus, maar wel met een dusdanig dreigend karakter, dat Poetin deze oefening’ zeer serieus’ nam.

Het is daarmee zeer waarschijnlijk president Poetin zélf waarschijnlijk geweest, die de opdracht heeft gegeven om de ‘USS Theodore Roosevelt’ ‘op de korrel te nemen en uit te schakelen’.. Dit ook, nádat de NATO, letterlijk zich zijn gaan opstellen, langs de grens met Rusland, waaronder het aan twijfel niets overlatende zwaarbewapende konvooi ‘Dragon Ride’ van het Amerikaanse leger. Een konvooi dat zich de afgelopen weken een weg heeft gebaand door maar liefst 6 Europese landen Daarnaast de eveneens ongeëvenaarde oefening ‘Joint Viking’ in Noorwegen, die langs de noordelijke grens was gepland, aldus het rapport.

En het was precies in deze sfeer, dat de opmars van dit mega-vliegdekschip haar tot een ‘legitiem doelwit’ had gemaakt voor Poetin. Eerder die week al, was er in Rusland een waarschuwing uitgegaan naar burgers, om zich voor te bereiden op een nucleaire oorlog, waarop er al een toeloop van mensen had plaatsgevonden op de schuilkelders in Moskou, als verwachting voor een nucleaire aanval van de VS.. Daarbij was het Russische leger in volledige paraatheid gebracht in alle 9 tijdzones van het land..

magrav technology keshe haramein

Een vliegdekschip schadeloos uitschakelen..??
Hoe dit Amerikaanse vliegdekschip precies is ‘uitgeschakeld’, door de Russische ‘Noordelijke Vloot’, is volgens het rapport waarschijnlijk het gevolg van het succesvol implementeren door de Russische federatie, van ‘Magrav-technologische wapens’, die al eerder ingezet is geweest tegen Amerikaanse oorlogsschepen, en hen toen ook ‘uitschakelde’..

Volgens experts van NSF was het ook nog maar een paar weken geleden, dat dezelfde ‘USS Theodore Roosevelt’ tot ‘zinken’ gebracht zou zijn door een Franse duikboot, die dezelfde technologie inzette, voor de kust van Florida, tijdens een oorlogsoefening, waarin de Amerikanen hun contra-bewapening tegen dit revolutionaire nieuwe wapen, met ‘Magrav-technologie’ wilden testen. Dit juist voordat het schip naar de Noordelijke Atlantische wateren zou varen, om zich te richten op de ‘Noordelijk Vloot’ van de Russen…

Het rapport maakt ook melding van het feit, dat het meer dan nodig is voor de VS om een contra-bewapening te vinden voor deze nieuwe, revolutionaire technologie, doordat vorig jaar tijdens een oefening, door vliegtuigen van de Russische federatie óók al een AEGIS-mijnenveger van de VS-marine was ‘uitgeschakeld’ in de Zwarte Zee. De aanval tegen dit schip schijnt zo demoraliserend te zijn geweest op de bemanning, dat toen het schip in een Roemeense haven aanlegde voor reparaties, ALLE 27 officieren een aanvraag indienden voor vervroegde uittreding uit de marine, en/of overplaatsing…

Mehran Keshe en zijn door Obama uitgebannen Magrav-technologie..
Het idee van deze revolutionaire techniek komt van de in Iran geboren nucleaire ingenieur Mehran Keshe [kijk HIER naar artikel over hem hier op de site) wiens werk door de VS volledig is gebanned voor publieke toepassingen, door een zg. ‘Executive Order’, ondertekend door president Obama op 23 april 2012. Dit gebeurde nadat deze technologie ervoor had gezorgd, zoals je ongetwijfeld zult herinneren (HIER), dat het Iran was, die met dezelfde technologie in staat bleek, een top-secret en uiterst geavanceerde Amerikaanse drone in Iran te laten landen, waarna Iran deze technologie ook met Syrië deelde..!

Eerder werd de oorzaak van deze drone-onderschepping en -diefstal toegeschreven aan een virus dat in de software van de drone-besturing zou zijn aangetroffen, maar nu komt toch de werkelijke aap-uit-de-mouw..! Kijk hier naar dit filmpje over deze drone-onderschepping waarin Iran trots de buitgemaakte CIA-drone laat zien!
x

Onmiddellijk nadat president Obama deze ‘Magrav technology’ in 2012 in de ban had gedaan, was het Mehran Keshe zélf, die zich in deze open brief tot Barack Obama richtte:

* * *

‘Uwe excellentie president Obama,

Mehran Keshe,  door velen gezien als revolutionair denker en wetenschapper. Lilian Fer
Nucleair ingenieur Mehran Keshe, door velen al jaren gezien als revolutionair denker en wetenschapper.

Wij bieden u een pad naar werkelijke wereldvrede, via de ontwikkeling van deze nieuwe technologie, voor de hele mensheid. Ik nodig u en uw regering daarom uit, om een directe presentatie bij te wonen van onze technologie, op neutraal terrein, waarbij de president van Iran ook aanwezig zou zijn. Een ontmoeting waarbij niemand een ander verraad, zodat we allen zullen beseffen, welke fundamentele verandering op het punt staat, de mensheid in handen gegeven te worden. Laten we gaan praten over oprechte wereldvrede.

Zoals ik al zei in mijn interview in Los Angeles, afgelopen zondag, laten we de militaire fabrieken in de VS ombouwen, zodat er middelen ontstaan voor een VS-ruimte-organisatie, opdat de oorlogswapens worden omgesmeed tot een voertuig van universele vrede.

Want de vliegdekschepen van de VS, zullen niets anders worden dan drijvende badkuipen, wanneer onze Magrev-technologie effectief kan worden ingezet, en de landingsbanen vol met F 16’s en F 18’s en soortgelijke vliegtuigen, zullen niets anders meer zijn dan landingsbaan-museums voor ‘ijzeren vogels’, wanneer deze vliegtuigen hulpeloos aan de grond staan. Dit zal gebeuren wanneer hun elektronische systemen door deze Magrav-technologie worden bewerkt. Deze vliegtuigen en schepen zullen VOLLEDIG van nieuwe bedrading dienen te worden voorzien, van A tot Z, wanneer uw leger ze ooit weer zal willen gebruiken.

President Obama, wij nodigen u uit, om deze verandering te begrijpen, en ons de kans te geven u deze technologie te tonen, die deze veranderingen teweeg zal brengen. Dan nodigen wij u uit aan de tafel-voor-wereldvrede. Teken alstublieft een decreet voor oprechte vrede en geen scherts van een opdracht voor wetenschap en technologie, wanneer uw volk volledig zal begrijpen, wat wij hebben ontwikkeld, en wanneer zij proberen de trots van uw natie hoog te houden.

Het is geen kwestie van de trots van één groep of één land, maar de trots van ons allemaal, in de ontwikkeling van het menselijke ras, tot aan het niveau van begrip van de universele orde van creatie, waarin wij allen onze plaats hebben.

Uw ambassadeur en consul in België hebben direct toegang naar mij, via mijn eerdere gesprekken en correspondentie met hen. En zij zullen elk bericht van uw kant doorgeven.
Met de vriendelijkste groet van een vredelievende man, die deze uiterst krachtige technologie ontwikkeld heeft, voor het welvaren van de mensheid. “

* * *

Tot slot
Het is droevig, zo eindigt de NSF met haar conclusie in het rapport, dat de afwijzing en het uitbannen van Keshe’s ‘Magrev-technologie’ in 2012, ten koste moest gaan van een vernederende nederlaag van Obama. In de zin dat 2 van haar meest krachtige oorlogsschepen volledig onklaar gemaakt zijn, namelijk de ‘USS Donald Cook’ vorig jaar, en ‘vernietiging’ van de ‘USS Theodore Roosevelt’ een paar weken geleden. Nu vaart hetzelfde vliegdekschip, de trots van de US-marine, als een hopeloos stuk oud ijzer inde wateren van Engeland, als bewijs van de waarschuwing die Mehran Keshe in zijn brief deed uitgaan, dat de ‘vliegdekschepen van de VS, niets anders meer zouden zijn dan drijvende badkuipen’…

En hoewel dit niet in het rapport is genoemd, behoeft niemand nu nog verder te kijken om een volledige begrip en beeld te krijgen, waarom Obama nu furieus ineens op weg is, naar onderhandelingen met Iran. Terwijl hij en zijn staf, op hetzelfde moment bezig zijn om wereldoorlog III te ontsteken, met die landen die zijn begonnen om de genoemde ‘Magrav-technologische’-wapens tegen hem in te zetten.. Zoals inderdaad Rusland en Iran.

* * *

 x

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.