Advertentie

333, 222, 555 toeval?


De betekenis van getallen

555Laatst rekende ik af bij de bakker: ‘Dat is dan 3,33 euro,’ zei de medewerkster. In het begin denk je dat het nog toeval is als je per ongeluk op de wekker kijkt, op de display van je cd-speler, je kassabon, de kilometerstand van je auto en je ziet 555, 1111, 222 of 15.15, 333. Maar op een gegeven moment gebeurt het wel heel vaak. Heb jij dat ook?

Welkom in het ascensieproces! Je verruimt je bewustzijn (ascenderen betekent: opklimmen), word je meer bewust van de eenheid met het AL. Er zijn leuke websites en boeken over geschreven: de betekenis van getallen. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

Het mooie is namelijk dat de kosmos, het universum, god, de engelen – net hoe je het wilt noemen! – op allerlei manieren met je communiceert en contact zoekt. Boodschappen doorgeeft, je aanmoedigt om je vast te houden aan datgene waarvan je hart je ingeeft dat het jouw waarheid is. Mooi hè?

Het overkomt me het meest als ik in the flow zit maar ook als ik totaal niet in de flow zit. Ik merk: het ascensieproces is er vooral een van vallen en weer opstaan. Twee meter omhoog klimmen en weer een meter naar beneden donderen. Laatst bij de bakker was ik de verbinding even kwijt. Dat herken je vast wel: stiekem slippen negatieve gedachten naar binnen, je haalt jezelf omlaag met iets, raakt weer even het vertrouwen kwijt… Tot ik 3,33 euro moest betalen bij de bakker. Ik werd ineens wakker geschud.

Volgens het boek ‘Getallen van de Engelen’ van Doreen Virtue betekent 333: ‘Je bent één geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je – op velen niveaus. Ze houden van je, leiden je en beschermen je in alle opzichten.’ Dat is toch mooi? Ik was me ineens weer bewust van het feit dat ik zelf controle heb over hoe lang een dipje moet duren. Maar vooral ook: dat er altijd hulp is van ‘boven’.

Wil je hier meer over lezen? Kijk dan eens op nvisible.com of hier.

Advertentie

ON NL Banner

86 gedachten over “333, 222, 555 toeval?

 1. Ik heb dit de laatste tijd heel erg vaak: bijna elke keer als ik op de klok kijk (mobieltje, computer) 11:11, 12:12, 13:13, 14:14, 15:15 … enz….
  Ik vond het al heel bijzonder, want het gebeurt soms ook vaker op 1 dag, een keer zelfs tot 3 keer toe. Omdat het met regelmaat gebeurt, met veel verschillende getallenparen, heb ik er geen patroon in kunnen ontdekken.
  De aangereikte links hierboven geven de betekenis vooral voor getallentrio’s, niet voor getallen paren boven 12:12.
  Maar ondanks dat ik er geen betekenis aan kan koppelen, blijft het een interessant fenomeen.

 2. Ja, al een paar jaar valt het me op dat ik telkens op het juiste moment op het digitale klokje rechts onderin op het scherm van mijn laptop kijk. Inderdaad zijn er ook mooie combinaties zoals 21:12 of 22:11. Ook bij het kijken van een documentaire zie ik regelmatig bij toeval dat ik op bijvoorbeeld 17:17 van de totale duur van de video ben. Soms plaats ik artikelen op mijn website waarvan me achteraf pas opvalt dat de datum speciaal is. Zo plaatste ik een aankondiging van een nieuw boek over 2012 op 21 december 2008. Je zou denken dat ik dat expres deed, maar het viel me echt pas een dag later op en de info over het boek had ik al wat langer liggen.

 3. Volgens mij moet je niets achter getallen zoeken. Het menselijk brein zoekt namelijk naar patronen.
  Ik heb ook wel eens dat ik naar een digitale klok kijk en er dan 11:11 ofzo op staat. En daar neem je op één of andere manier meer notie van. Maar zet het maar eens af tegen de honderden keren dat je hebt gekeken op de klok en een getal (tijd) ziet waar je verder niet veel aandacht aan schenkt. Of heb je bij bijvoorbeeld 17:29 ook bepaalde gedachten? Het lijkt misschien veel te gebeuren, maar eigenlijk gebeurt het heel weinig. Schrijf maar eens een maand lang elke keer wanneer je een getal/nummer ziet het op.
  Het boek “Getallen van engelen” van Doreen Virtue is volgens mij niets anders dan een methode om goedgelovige/naïve/zweverige mensen geld uit de zaken te kloppen.

 4. Persoonlijk heb ik het met ’22’, en omlangs heb ik mijn shop geopend ’22’.Kga er niet over uitbreiden maar neem aan dat het idd overal gebeurd op dit moment, en meer en meer
  Greetz
  Tim

 5. Ik heb dat ook best wel vaak, Gisteren nog keek ik op de klok en zag ik 21:12..

  Maar wat ik ook al jaren heb, is dat ik soms letters zie. De letter S zie ik bijvoorbeeld heel vaak, overal en nergens, heel raar? Weet iemand misschien wat dat betekent?

 6. nu ik dit lees, valt het mij op met het nummer 18. Ik woon mp huisnummer 18, mij oom ook, mijn vader is op de 18e jarig, en mijn broer heeft het nu al een jaar en 3 maanden, maar heeft het op de 18e dag van februari aangevraagd. Echt raar!

 7. heee … ik heb dit elke , maar dan ook echt elke dag … 12:12..13:13,…..15:15…21:21…. en ook erg vaak 20:12…. kan bijna geen toeval meer zijn dit , want het gebeurt me elke dag … heb ook vaak 11:11 gezien enz…

 8. en ook vaak tegenovergestelde cijvers 12:21…of 15:51….

  laast had ik een obe(out of body ) zag ik op mijn klokje in mijn andere kamer s’nachts 1:11… daarna werd ik wakker … paar dagen later moest ik snachts ff naar wc en keek toen op het klokje en toen zag ik 1:11…

 9. Getallen zijn te vertalen in heilige geometrie. 111 999 111 is de code voor de alom bekende ster. Getallen doen pas iets als jij beslist dat het iets voor je kan doen. Zo kunnen getallen codes vormen om programma’s te maken of te herprogrammeren en de verschillende combinaties hebben ook voor een ieder, een andere uitwerkingen. Ik zie al zolang ik me kan heugen getallen en als je teveel boeken over getallen leest kun je verdwalen in een web van alles wat niet bij jou hoort. Lees met je hart en niet met je verstand. Er zijn vele getallen die niet in boeken staan die wonderbaarlijke processen op gang brengen. Dit heb ik zelf ondervonden en geef dit nu ook weer door. Mocht hier nu je nekharen van overeind gaan staan, spreek dan de combinatie: 19751 meerdere malen uit zodat je een rust vindt die, als dit niets voor jou is, dit loslaat zonder oordeel.

  De combinatie staat voor directe balans.

 10. Ik heb dit de laatste tijd wel drie keer per dag voor, alles met veelvouden van 11. In de tarotkaarten is 11 in de kleine arcana de kaart van de gerechtigheid. Misschiens komen we wel in het jaar van de waarheid.Dat is wel hoopgevend Heb je er al op gelet dat er dit jaar heel veel leugens en wanpraktijken aan de kaak worden gesteld. Is dit toeval of niet? Is het een voorbode? Ik weet het niet maar zou het wel fijn vinden als ons ogen eens opengaan en we al dat onrecht niet meer pikken.

 11. Ik heb dit sinds mijn opa vijf jaar geleden overleden is,de dubbele cijfers komen bij mij iets van 6 tot 8 keer per dag.

  In het begin vond ik het best eng eigenlijk,maar nu moet ik best wel lachen als ik weer een dubbele cijfer zie.

  Heb het eigenlijk nooit dat een cijfer regelmatig terug komt,krijg alles doormekaar heen.En dan gebeurt het vaak al als ik s`morgens op mijn mobieltje kijk hoelaat het is.

 12. hallo mensen, ik heb zelf vrij vaak iets met het getal ’13’…als ik op bepaalde momenten op de klok kijk, die getallen bij elkaar optel, bijv.: 17.14 is dat samen 13…da’s me al vaker overkomen…of ik poste iets op een forum…en telde de getallen bij elkaar op van dat tijdstip…het viel me ook gelijk op…bijv.: 20.38uur…samen 13…nu heb ik ook opgezocht wat het getal ’13’ inhoud…de betekenis varieert van meestergetal tot getal van voorspoed (Oude Egypte)…Daarnaast ondervind ik ‘aparte’ dingen, zoals zien van bepaalde objecten in de lucht (die zeker geen vliegtuigen zijn) tot aan straatverlichting aan de overkant van m’n huis die bij bepaalde gedachten die ik op dat moment heb, uitgaat en vlak erna weer aangaat, soms vlak achter elkaar…Essent heeft er btw al naar gekeken…maar daarna bleef dat doorgaan…en jullie kunnen me nu als een of ander gek zien, maakt mij niet uit, ik weet wat ik meemaak, zie, etc!

 13. eerst geloofde ik er ook niet zoveel van,dingen met nummers maar het is zeker geen onzin,ik heb het de laatste maanden erg vaak,zo’n 6 tot 15 keer per dag,alle combinaties al gehad meerdere keren,zoals 11:11 1:11 11:01 12:12 11:22 22:22 22:44 23:23 15:15 enz. maar ook 20:12 en 9:11 kom ik vaak tegen.op de minuten heel vaak 11 of meervouden van 11.

 14. Het kan toeval zijn of de mindset waarmee je na het één keer zien gaat werken, de biologische klok die met je meewerkt of het is gewoon echt te danken aan de beginselen van je ascensietraject. Ik weet het niet. Alles kan.

  Niks is zeker wat mij betreft, onze hersenen zijn ondoorgrondelijk vooralsnog en onze fantasie oneindig.

  Niet dat ik er niks van wil geloven maar ik heb steeds minder met geloven.

  Dat de mensen veranderen komt volgens mij nml. niet door het geloven maar door het durven twijfelen, daardoor gaan ze op zoek, net zoals Tessa doet, net zoals wij dat doen op argusoog.

  Een portie gezonde twijfel is raadzaam rond al deze thema’s.

 15. Ik heb dit constant, laatste tijd zeker met 555 en 333 maar ook al een hele tijd met 1111. Het begint me echt op te vallen, en mijn aandacht wordt soms echt naar een klok oid gezogen. Ik las wel iets over dat 333 en 555 eigenlijk evil was, iets met illuminatie. dat dat gelijk stond aan 666. maar ik vind deze uitleg geruststellender:)

 16. ik denk dat de spirits/orbs telepatisch contact maken met je onderbewustzijn,en je op de klok laten kijken.Ze laten zien dat je op het goede pad zit,en willen met je samen werken om een betere wereld te creeren.Ook brengen ze je daarmee in een hogere trilling/frequentie.En toeval bestaat niet.

 17. Ik heb dit ook al weer zeker een jaar of twee, het is begonnen toen ik thuis zat met een burn-out. Meestal is het het cijfer 44. Ik zie dit cijfer en veel andere meervouden van 11 de hele dag door, vooral op de analoge kilometerteller van mijn brommer. Tijdens films de stand van de teller op het moment dat je hem even op pauze zet. de tijd van Sms-jes die je krijgt en verstuurt. Nummerborden van auto´s. Ik heb geprobeerd het volledig te negeren, niet op letten, het gaat wel over. Maar dat helpt echt niet. En voor toeval is de frequentie te hoog. Ik heb eens een lijstje bijgehouden, alle cijfers die ik tegenkwam opgeschreven en gemiddeld zie ik ze tussen 10 en 40 keer per dag. Maar ik kon er geen patroon in ontdekken.

 18. Bij mij begon het zo’n 9 jaar geleden met 44, 55, 66 etc. net als bij Mariella maar ik ben gestopt met het zoeken naar een betekenis achter de getallen want daar kun je jezelf helemaal gek mee maken!
  Het is volgens mij dan ook alleen maar een bevestiging van je groter wordende bewustzijn.
  Eén ding kom ik niet uit en dat is waarom ik ’s nachts altijd om 3.15 uur wakker wordt. Kan iemand daar iets zinnigs over zeggen?

 19. Silver ik heb daar iets over gevonden in het getallenboek van Doreen. 315: ‘je gebeden, affirmaties en band met de verlichte meesters hebben positieve veranderingen in je leven gebracht. Je laat het oude los en je haalt het fantastische nieuwe binnen. Blijf positief in hoe je over jezelf en over je toekomst denkt.’

 20. Ik ben een aantal weken geleden drie nachten achter precies om 03:33 uur wakker geworden. De afgelopen jaren heb ik er wel vaker last van gehad dat ik 22:22 etc op de klok of bijv. km-teller tegenkwam. Echter de afgelopen weken kom ik 03:33 of 33, 11:11, 12:12, 13:13 etc de hele dag minsten vier tot vijf keer per dag tegen. Ik stoor me er niet meer aan, ik merk vanzelf waarvoor het dient!

 21. Het is puur toeval. Zelf heb ik een aantal jaar kassa gedraaid. Af en toe kwam het dan eens voor dat er een geheel afgerond bedrag uit kwam bijv. 10,00 gulden(tja het is een tijdje geleden) of 22,22 gulden.

 22. Leuk dat dit stuk nu ook hier is geplaatst! Ik zag het op een andere site van Tessa, en maakte er een opmerking over op GW.

  Ik denk dat ieder er zijn/haar eigen conclusies moet trekken. Bij mij was het i.i.g. niet dat ik er extra op ging letten, het kwam zo vaak voor dat ik juist ben gaan zoeken naar een mogelijke verklaring.

  Dit was al een aantal jaren geleden en ik heb er zelfs topics op fora over geopend, omdat ik wilde weten wat het in zou kunnen houden. Ik vond het des te leuk dat dit onderwerp nu ook op de site van Tessa Koop, en nu hier, werd besproken.

  So thx!

 23. Bij mij is het ook al jaren ( en dan spreek ik van ongeveer 7 jaar) aan de gang. En is begonnen met 11:11. Ik vond dat in het begin wel grappig. Eerst in de auto, dan op de digitale klokjes her en der. Op een gegeven moment (ik denk dat het was naar aanleiding van een uitzending van Uri Geller dat ik op zijn website ben gaan kijken en daar een verwijzing vond naar dit fenomeen. Ben ik verder gaan surfen op het internet en heb toen gevonden dat dit niet zomaar een toeval is, maar dat het wel eens boodschappen zouden kunnen zijn. Het was tevens ook een opluchting dat ik niet allen ben met het zien van deze cijfers en dat het ook niet zomaar cijfers zijn, maar welbepaalde. Zo kwam na 11:11 12:12, 15:15, 21:21 En daarna zijn ze gekomen op de volgende manier 21:12 enz. Voor mij is dit geen toeval, maar met betekenis.
  Helaas is me niet duideljk welke betekenis, maar blijkbaar neemt je onderbewustzijn dit wel op en verstaat de betekenis van deze boodschappen wel.

 24. Niets aan de hand…. Ik zag bijvoorbeeld elke dag op de prikklok het getal 12.34, toen ik (lang geleden) nog werkte. Gewoon omdat ik precies om half een werd afgelost, en het vier minuten duurde voordat ik bij die prikklok aankwam…
  Niet OVERAL wat achter zoeken.

 25. Heb het al heel lang met het getal 22. Veel mensen om me heen zien het en snappen het ook niet. Vind het wel grappig maar ook appart. Heb het met bijv. met tijd 22.22 en onlangs wou ik uitzoeken hoe laat ik geboren ben, was geen 22.22 maar wel 20.22
  Het getal houdt me nu al zo’n 22 jaar bezig. Zie het als iets positiefs dus geen probleem.

 26. Nog enkele interessante websites omtrent dit fenomeen. Er is ondertussen ook al veel literatuur over geschreven. Laat de sceptici denken wat ze willen. Voor mij zit er veel meer achter dan louter toevalligheden rond bvb nen kilomterteller waar je kms van te voren gaat weten wanneer de cijfers in een bepaalde volgorde gaan verschijnen. Dan hou je dit bewust in de gaten. en is de ratio weer fink zijn best aan het doen.
  Laat de “boodschappers” hun werk doen. En laat uw onderbewustzijn de boodschap opvangen.
  Uw aandacht “wordt getrokken” naar de cijfers en dit stuur je niet zelf. Zoals synchroniciteiten ook mooi hun werk kunnen doen om ons bewustzijn te verhogen.
  Voila hier nog wat websites: http;//1111spiritguardians.com
  http://www.1111angels.com

  Met de groetjes.

 27. Oh my god!!! alles valt op z’n plaats, ik kijk zeker 5 van de 7 dagen op de klok als het 22.22 is.

  Ook heb ik dit verschijnsel:

  ik zit vaak met computer en tv aan in m’n kamer, vaak, echt HEEL vaak. Lees of typ ik een woord op mijn computer en dat woord wordt tegelijkertijd op de tv gezegd door iemand. Echt ongelovelijk ik sta er echt versteld van vaak.

 28. Toch fijn he, Anoniem. Die herkenning…

  Een aantal jaren geleden heb ik me echt suf gezocht naar een mogelijke betekenis. Die heb ik toen uiteindelijk wel gevonden, maar dat duurde wel even. Ik vind wel het fijn dat dit nu makkelijker te vinden is, voor een ieder die dit ook meemaakt.

 29. Nummer 3, 33 of 333 wat wat het dichts bij me staat. Heb het al mijn hele leven al en ik kom deze getalen iedere dag tegen in verschillende vormen. Ik heb er zelf een dagboek proberen bij te houden om te kijken of er een bepaalde regelmaat was maar het was lastig omdat het zo vaak voorkomt. voorbeeld : dagje uit hey kijk eens bus 33. even foto maken van me aaah kijk eens foto gemaak om 3:33 en 12 sec.. nicee 1+2 = 3 aah. hhmmm even zitten hoor aaahh kijk achter je huisnummer 33. en zo gaat het maar door. Dit kan dus niet toeval zijn. kijk maar eens naar mijn geboorte akte. geboren : 03-03-19.. om 3:00 am.
  Ik stoor me er niet aan 🙂

 30. Een seintje dat je krijgt om 14.44 en ziet dat de km-teller op 111111 staat. De klok die stil blijft staan op 4.44, de dag vóór mijn operatie. Obama die de 44e president is, schoenmaat 44 die naar Bush wordt gegooid. En ga zo maar door.
  Volgens mij is niet belangrijk of het wel/ niet waar is. Feit is, dat steeds meer mensen de getallen zien en het meer en meer begint op te vallen. Volgens mij komen we er over een tijdje wel achter wat de bedoeling hiervan is. Wie zal dan het laatst lachen……??

 31. 3:14 of 23:14 of 9:11 dit zijn de getallen die ik zeer regelmatig tot vaak te zien krijg…

  heb idd een tijd gedacht dat het om een soort van verheffing ging, volgens mij weerspiegeld het slechts jou eigen (onbewuste)focus op iets wat je verwacht.

  Zou je hetzelfde doen met iets wat je heel graag wil hebben, dan zou je het op die manier naar jou toe kunnen trekken. ofwel, je creeert de werkelijkheid om jou heen d.m.v. jou eigen focus van gedachten. Veel mensen zeggen, zie je wel, dat moet mij weer overkomen…staan in de verkeerde rij bij de kassa bijvoorbeeld…focus, denk dat je al bij voorbaat in de verkeerde rij gaat staan en idd, je stond in de verkeerde rij…focus, en overtuiging…

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.