Advertentie

Antwoorden van Merlijn.


X

 

Een kort bericht van ‘Merlijn’, een samenvatting van de antwoorden op vragen die hem de afgelopen tijd zijn gesteld door Mariëlle Diemel, die HIER al eerder een gastcolumn schreef. Mét de berichten van Merlijn. Laat vooral beklijven wat je aanspreekt in dit bericht..!

x
x

‘Het Kosmisch Licht dat in golven naar de aarde komt is velen van jullie waarschijnlijk niet ontgaan. Ondanks dat het mooi en nodig is om een betere realiteit te creëren, brengt het ook de nodige verwarring en spanning met zich mee. Wat er met elke golf gebeurt, is dat er een lading van Licht op jullie wordt uitgestort. Dit Kosmisch Licht zorgt ervoor dat jullie lichaam, jullie gedachten en jullie realiteit letterlijk lichter worden. Jullie lichamen zijn zich langzaam aan, aan het hervormen in een Kosmisch lichaam wat uit Licht bestaat. Dit gebeurt ten behoeve van de ascensie die gaande is.

Zodra elke golf van licht is geïntegreerd zullen jullie merken dat je wéér bent gegroeid. Maar het proces van integratie kan zeker zwaar zijn; het brengt spanning met zich mee en geeft een meedogenloze spiegel voor zaken die nog niet helemaal verwerkt of uitgezuiverd zijn. Is het jullie opgevallen dat er de laatste tijd zaken naar boven komen waarvan je dacht deze allang verwerkt te hebben? Verwerken, volledig integreren en loslaten zijn verschillende dingen.

Al deze zaken, emoties, gebeurtenissen komen nog één keer boven om door jullie bekeken te worden, definitief te worden uitgezuiverd om vervolgens te worden losgelaten. Voorgoed. Het enige wat jullie hoeven te doen is ruimte geven aan dat wat zich aandient. Mediteer erop als je dat prettig vind of geef het gewoon bestaansrecht. Laat het zijn; meer hoeven jullie niet te doen.

Het kan zijn dat er bepaalde inzichten mee gepaard gaan; wees daar dan dankbaar voor. Omarm deze inzichten en laat het vervolgens los. Ga weer verder op je pad in de wetenschap dat je ziel wederom is gegroeid.

Voor de zeer gevoeligen onder jullie kan dit proces van licht-integratie zeer ongemakkelijk zijn. Wees jezelf en je lichaam behulpzaam door regelmatig te aarden, de natuur op te zoeken als je ziel daarom vraagt en verstandig te zijn met wat er binnen komt via voedsel e.d.

De laatste weken kunnen jullie zien als een geboorteproces. Jullie zijn allemaal, niemand uitgezonderd, door een smalle opening gegaan in energetische zin. Doordat er weinig ruimte was om jezelf in te begeven kon je niet om de spiegel heen die je werd voorgehouden. Iedereen, bewust of onbewust, heeft in deze spiegel gekeken en gezien wat er nog geïntegreerd mag worden.

Maak je geen zorgen om spanningen in je emoties of lichaam. Het hoort er allemaal bij. Blijf je gevoel volgen en zoek hulp, medisch of alternatief, als je daar behoefte aan hebt. Laat je nakijken en gerust stellen door een medicus, als je denkt dat je klachten fysiek van aard zijn. Maar de kans is groot, dat er fysiek niets te vinden is. Het is een energetisch proces waar jullie doorheen gaan en alles wat zich in energie bevindt, uit zich ook in de materie.

Volg in alle gevallen je gevoel en klop dus aan voor hulp als je dat nodig hebt. Je hoeft deze weg niet alleen te bewandelen, er zijn mensen om je heen die door hetzelfde gaan en begrijpen wat je voelt. Laat het Kosmisch Licht binnenkomen en geef dit Licht de ruimte. Hoe meer je dit toelaat, hoe sneller je weer in staat bent, jouw toegenomen Licht te laten schijnen. ‘

 

Advertentie

34 gedachten over “Antwoorden van Merlijn.

 1. Ooh Dawn Yes, Merlijn heeft gelijk, laat die Anu’s hun slijk der aarde goud maar komen afhalen, het werkelijke goud daar binnen in Ons daar kunnen ze toch niet bij met hun arro king cain koppen, de murder dogs van de media, zo zielig, gaan ze telefoontje afluisteren van de ‘sterren’, en dan heel verbaasd doen dat dat niet gepast isz. Meneer had het over nederigheid geloof ik.

  Ach en slaven mentaliteit, jah het zit er in gebakken, ook bij mij, ik noem het aanhankelijkheid, stuk vriendelijker en dekt de lading wel aardig. Voordat ik weer eens een keer over de schreef van betamelijkheid ga, wat is zelfbeheersing nog tegenwoordig, nah kussie van mij en die Ra El clip is de missing link voor een heleboel opheldering van persoonlijke interne verwarring, er is zelfs een Ra El sekte die in IsRaEl een vliegveld aan het bouwen is, een ambassade noemen ze het, voor onze space ‘vrienden’. Precies wat Mirakel al zei, we kunnen onze eigen heilige toverstok film wel gaan maken zo langzamerhand, dan wil ik het simsalabim stokje wel spelen, ieder z’n functie of is dat weer slaven mentaliteit verpakt in een cadeau papiertje?

  Boodschap van de Designers
  http://nl.rael.org/home

  1. Na er is toch een verschil volgens mij. Die ufojaanse raelletjes zijn anders dan die andere die de boodschapper van het goud en andere zaken gaf. Verwar ze niet want ze hebben niet veel met elkaar gemeen. Toch gaf ik al een waarschuwing omdat ook hier weer de boodschap duidelijk is dat wij alleen maar tot stand kwamen om als slaaf te dienen in de goudmijn. Dat zou best kunnen maar dat maakt ons niet tot minderwaardig. Niemand heeft het recht om oppermachtig te zijn en boven de ander te staan. Maar als je zelf toestemming geeft mag het allemaal wel. Allemaal vrije wil, hier gaat dan ook altijd de eeuwige strijd om. Ieder van ons heeft vrije wil totdat je het weggeeft.
   Dit is de website van de andere zongod Ra;
   http://www.ra-el.org/messages.html

  2. Volgens Parks houdt de code van dit universum in
   dat onsterfelijkheid van het fysieke lichaam niet kan worden verworven
   door middel van genen of DNA, maar bij de gratie van de evolutie van de ziel.
   De klonen van de Gina’abul zoeken onsterfelijkheid; dat is niet mogelijk.
   Hun streven maakt de zaken ingewikkeld en onoverzichtelijk.

   http://www.ascensie.nl/bezielingklonen.htm

  3. Een visie, die ik vond op dezelfde link uit mijn vorige post…..

   *Amitakh Stanford
   Deel van het plan van de Anunnaki Achterblijvers is om de menselijke geest (mind)
   te klonen en in te brengen in kunstmatige levensvormen. Erger nog,
   ze verspreiden de propagandaleugens dat iedereen hier een ‘god’ in wording is,
   waarbij ze de ego’s aanspreken en misbruik maken van de onwetendheid van degenen
   die deze onzin accepteren. Er wordt zelfs onsterfelijkheid van het lichaam beloofd,
   onder leiding van die zogenaamde ‘Opgevaren Meesters’.

   Deze opgevaren meesters, welke naam ze ook hebben gegijzeld of geclaimd,
   zijn eigenlijk Anunnaki. Door zulke belachelijke en buitensporige leugens
   te verspreiden hopen ze het denken van de mensen zo te veranderen
   dat ze de zielen van deze slachtoffers kunnen vangen
   en vastzetten in een tijdcapsule.

   Dit bewustzijn gelooft, dat als het de menselijke geest gevangen kan zetten en
   kunstmatige bezieling kan kweken, die geen eigen wil zou hebben,
   maar zich geheel zou overleveren aan de grillen van de tirannen en hun hierarchie.
   Dit mag klinken als science fiction – maar het is werkelijk hun plan.

  4. Jah ik ben weer boven water Willie, ik merk dat ik positief ben ingestraald, dank je, was echt nodig, sjonguh wat kan een mens zich zelf vernederen zeg.. lekker met m’n handen in de grond aan het wroeten geweest, tuinieren noemen ze dat geloof ik, is goed om te aarden, voel me weer een ander mens, dan ziet de wereld er weer heel veel mooier uit, voel me dan nu ook veel minder kwetsbaar!

   Dat is waar ik zo ‘bang’ voor ben Mirakel, de ‘gemakkelijke’ ascensie weg als geolied smeernippel leugentje om zieltjes gemakkelijker te kunnen weg vangen als ze éénmaal in slaap gesust zijn met goedkope leugentjes die er als koekjes in gaan bij de grote gemakkelijke harrie hoera hoera massa..

  5. @Hyp er al ert: ja, ook ik heb positieve gevoelens naar je gezonden. “Hij die zich vernedert zal opgeheven worden”. Jezus zei: “Leer van mij dat ik zachtmoedig ben en nederig van aard”.
   @mmD: Ja, mijns inziens zijn het de na-apers van de Al-Ene God, buiten wie er geen andere is: de Bron. Het zijn de grote misleiders die mensenzielen proberen gevangen te nemen om deze dan voor hun duistere doeleinden te kunnen gebruiken. Zij kunnen geen zielen maken, zeker niet. Want de oorspronkelijke zielen zijn gezaaid door de Ene, maar ze kunnen de misleide zielen wel verder van hun weg brengen en knoeien aan die zielen denk ik zo. Maar toch, ze hebben buiten DE WAARD gerekend.

  6. Willie Tnx; dat moet wel kloppen wat jij zegt; precies als ik denk niet meer dieper te kunnen dan komt er vaak Verlossings gevoel tevoorschijn schijnbaar uit het Niets…

   Dawnie I Love joe (Love Evol)
   Irri vervelend ventje die misselijke Lord Ra Kul, ik wil best even Über Papa met Baard en diepe stem zijn Dawn, maar dan gaan we even SssWitschen, dat jij weer even Substantie uitbeeldt en ik Meesterlijk tekeer ga dwars tegen het Universum in.
   Zijn we wel zo Flexibel? Oefening baart kunsten. Gaaf dat je die bladzijde met Yoetoep Toespraakjes van Lord Majesteit aan ons hebt laten zien, dat wel heel erg, iets zegt mij dat die griebus Lord bij jou hard naar binnen is gekomen. Na de eerste 2 clips, bibberaties, Cozmic zegt het in zijn woorden, ik ben Autie genoeg om de Vibraties achter de woorden op te pakken, geen zuivere Koffie volgens mij.
   Dawn weet je waar ik nou naar hunker op dit moment?

   Misschien vrijwel onmogelijk, maar zeg het toch; Cozmic is bepaald geen kleintje in verschillende opzichten, Guido ook niet, okay ik zelf ben beetje dubbel gegroeid, deels klein, deels groots, deels zwak, deels sterk, deels donker deels licht genoeg, wat ik wil zeggen als wij het met z’n Mannelijke drietjes, Mannen met Baarden het niet redden om jou een Gouwe Handreiking extra speciaal te geven dan dan dan, nou laten we dan voor mijn part een zware JOngen, voor mijn part een boef speciaal gaan contacten, voor mijn part Jenne van ARgusoog er bij halen bijvoorbeeld, of Arend is ook geen kleintje, Dawn je kracht is dat je Type O Negative bent maar ook je zwakke punt, nogal gevoelig voor INvloeden, INflux, en en en, shooott shttttt wat zou ik jou graag een goeie duw willen geven de goed bedoelde kant op. Ik zou nog bijna bij Lord Jehovah op visite gaan om wat machtsmiddeltjes op te halen, bijna dan… Ik word altijd verliefd op zukke typuss, heb ik weer…

  7. @ willi, ja ik ga ervanuit dat ze misgerekend hebben, maar dat ze mogelijk nog wel een ufo-grapje bedacht hebben.

  8. @hyperalert
   Denk je dat ik mij teveel laat beinvloeden? Zelf heb in geen vaste grens dat is waar. Geloof niet in grenzen. Laat de informatie stromen zoals ze zelf wil, dan besluit ik of het overeenkomst met mijn referentiekaders; verstand en gevoel. Meestal gooi ik iets nieuws even aan de kant en als het terugkomt weet ik dat daar een reden voor is. Zeker wil ik niet een verkeerd beeld geven maar ik ben sterk hyperalert. Er is weinig dat mij zal kunnen treffen want ik heb alle rondjes al gehad, tot het vervelende aan toe. Ik wist altijd al – alleen weet ik nu sneller steeds meer. Dat is niet voor mij maar om de dingen te versnellen. Het vervelende is is dat ik soms meer over een ander weet als diegene zelf. Begrijp je dan niet met welk talent je geboren bent? Steek je energie in dat waarvoor het bedoelt is, jij bent een genie, een geboren auteur.

   Nu datgeen dat je irriteerde, waardoor je de zware jongens erbij haalde, haha. Zelf ben ik ook geen kleintje. Er zijn veel dingen die je niet weet en die ik nog niet helemaal duidelijk heb voor mezelf. Maar ik kan je vertellen dat het meer dan bijzonder is. Er is veel nog niet verteld omdat de puzzel nog niet helemaal ligt. Deze man met baard past binnen deze puzzel. Deze puzzel is overigens niet door mij begonnen dus je ziet het fout als je denkt dat ik diegene ben. Het ligt wel degelijk ver voor mijn huidige geboorte. Meer kan ik er nog niet over zeggen…
   Enne I Love joe 2 en dat is ook zo voor Mirakel, Willie, Cozmic, Janee, Guido en alle anderen!

  9. Ooh Dawn zucht van Verlichting; ik heb alle vertrouwen in jou !!
   Dat grenzeloze is juist zo Zalig vind ik, daar hou ik nou van…
   Jah zucht ik ga weer eens wat doen met mijn kunnen,
   je hebt me vandaag weer op een goede manier knock out gekregen, ik ga er van genieten, jah ik word bij tijd en wijlen graag overvleugeld, dat is het eigenlijk allemaal; als er nog eens een film script over ons geschreven gaat worden, dan moet dat element er bij in wat mij betreft

   ik ga trouwens wel nog wat clipjes van die Ra El OverLord bekijken, als 1 van de velen puzzel stukjes van de Chaos die men Geheel noemt.
   Ik ben en blijf Nieuwsgierig van aard, dat ik het allemaal Wel Wil Weten

   Mirakel heeft Trix en Max en Willempie vannacht al op een enkele reis naar de planeet Wolf 359 getracteerd.
   Daar leven nog Dinosauriërs, van die fijne beestjes in je achtertuin, zal niet rustig slapen zijn daaroooh.

  10. @mirakel multi D: eh, wat vind jij er nou werkelijk van mmD? Wat is jouw visie over deze dame? Groet

  11. @ Willie, nou ik vond het grappig, dat is een beter woord. Echt kloppen doet het voor mijn gevoel natuurlijk niet. Volgens mij zou het recht om iemand te veroordelen,niet helemaal alleen aan ons als individu kunnen zijn, omdat de aardse maatstaven naar mijn idee anders zouden kunnen zijn dan de cosmische of “hemelse” maatstaven en wetten en plannen. Ik heb direct al mijn twijfels wanneer mensen beginnen over pyramide’s van waaruit ze oordelen. Misschien zou dit wel een hele menselijke aardse wens kunnen zijn om een keer te kunnen doen. Sohia, en haar werk ken ik verder niet. Ik ben het wel met aar eens, dat wanneer je trillingen verhoogt, dat een lagere trilling het dan moeilijk krijgt. Dus als wij meegaan in al die negativiteit, dat we het dan alleen maar voeden. Maar wanneer wij de keuze maken om onze negativiteit positief te relativeren, dan verwelken die lagere energieën wel of groeien ze niet of minder hard.

  12. Mirakel , ik moet jouw qoute ff quoten ;Deze opgevaren meesters, welke naam ze ook hebben gegijzeld of geclaimd,
   zijn eigenlijk Anunnaki. Door zulke belachelijke en buitensporige leugens
   te verspreiden hopen ze het denken van de mensen zo te veranderen
   dat ze de zielen van deze slachtoffers kunnen vangen
   en vastzetten in een tijdcapsule ; einde quote
   YES !
   Dit is de kern van de New Age Lie , dat zogenaamde Witte broederschap met zijn schijn-heiligen , opererend vanuit de vierde dimensie . Veel channelaars vallen ervoor , denkend dat ze een mooie boodschap doorgeven terwijl het een bevestiging van de matrix v is . Ik ga er niet teveel woorden aan vuil maken , wie oren heeft die hoort . Zelf ben ik ook in die slangenkuil geweest onder de noemer ‘mysterie school ‘ jakkiebah ! Mocht je ooit duur wc papier willen kopen , koop dan het boek Het licht zal u bevrijden , belooft alles 5d maar valt volledig binnen de context van bovenstaande quote .
   Die Lord Ra-El geeft mij trouwens de kriebels , oude wijn in een ouwe zak als je het mij vraagt , vooral niet vragen dus . Wie is-Ra-el anyway of wie denkt hij te zijn ?
   Door tegen de stroom in te zwemmen vind je de bron .
   Met twee voeten op de aarde kom je geen stap verder 🙂

  13. Precies waar ook ik steeds op uitkom Cozmic en Mirakel; …
   dat ze de zielen van deze slachtoffers kunnen vangen
   en vastzetten in een tijdcapsule…’ Of zoals ik het benader; het consumeren van de zielen om zo zelf een mooie energiebron (de eewige jeugd en leven) te hebben.

   De film de Matrix zat er niet zover naast maar de batterij is volgens mij de ziel. Daarom hebben mensen het hier goed die dit verkopen. Mensen die zelf goed zijn hebben het slechter omdat ze niet overladen worden met materiele rijkDOM. Terugkomen om goud te halen? Dat goud dat zit in ons en door ons te doen geloven dat het buiten ons ligt (mijnen of mine – van mij) zal men deze levensvorm nog kunnen accepteren. Maar zodra het duidelijk zou kunnen zijn dat het om onze interne energiebron gaat dan zal niemand zich meer vrijwillig onderwerpen aan deze goden van de onderwereld, toch?

   Enne een mysterie school training is geen garantie tot verlichtting omdat je je geschapen werkelijkheid niet vanuit het externe kunt aanpassen. Hoe graag men je ook wil doen geloven dat het wel kan. Alleen de zwarte schaduwkant werkt zo en daarom heeft men altijd een externe energiebron nodig; dmv ritueel vrijgekomen energie en zielconsumertisme. Plato’s grot… men had alleen maar zijn ogen en oren moeten sluiten om tot het besef te komen dat de schaduwen een projectie waren, een illusie geschapen voor 2d.

   Wat betreft die Rayel, wat ik ervan moet denken weet ik nog niet maar de inhoudelijke boodschap is zeker erg interessant. Het het liegt er niet dus het is zeker niet voor iedereen. Maar ik kan mij niet ontrekken aan het idee dat wij nog veel gaan horen hiervan. Dan wel heb ik het idee dat hij de agenda promoot voor de annunaki, zeker in de video over het goud zie je dat terug. Waarheid vermengd met de leugen. Je kunt je pas weren als je weet wie je ‘vijand’ is en als je weet waarvoor die staat. Echter wil ik toch wat ruimte openlaten voor het ontdenkbare. Want niet alles staat vast en veel is niet wat het lijkt. Enne door tegen de stroom in te zwemmen word je alleen maar moe. Je kunt beter uit de rivier stappen en een bootje gaan bouwen, toch?

  14. Ik heb al lang niet gereageert op dit forum….maar……
   Als ik alles goed gelezen heb is
   er maar een God…De ene of hoofd van de Galactische federatie hoe je het ook wil noemen.
   Hoewel ik zelf ook niet vreemd ben met ervaringen en dingen/boodschappen die binnenkomen heb ik wel enige moeite met een punt.
   Zet er 10-20-30 meesters boodschappers etc op een rij…ze vertellen allemaal wat anders op een zelfde tijdstip.
   Hoe kan dat dat bevoorbeeld mijn persoonn iets heel anders binnen krijgt dan 20 anderen die het allemaal van een macht/kracht zouden moeten binnen krijgen.
   Heeft dit te maken met de parralelle wrelden die door elkaar lopen of……
   Wie kan hier meer duidelijkheid over verschaffen?

 2. @Hyp er al ert: ja, ook ik heb positieve gevoelens naar je gezonden. “Hij die zich vernedert zal opgeheven worden”. Jezus zei: “Leer van mij dat ik zachtmoedig ben en nederig van aard”.
  @mmD: Ja, mijns inziens zijn het de na-apers van de Al-Ene God, buiten wie er geen andere is: de Bron. Het zijn de grote misleiders die mensenzielen proberen gevangen te nemen om deze dan voor hun duistere doeleinden te kunnen gebruiken. Zij kunnen geen zielen maken, zeker niet. Want de oorspronkelijke zielen zijn gezaaid door de Ene, maar ze kunnen de misleide zielen wel verder van hun weg brengen en knoeien aan die zielen denk ik zo. Maar toch, ze hebben buiten DE WAARD gerekend.

 3. Ik lees altijd met veel interesse de artikelen en de reacties hier op wanttoknow.nl. Zo ook dit artikel. Vaak vraag ik me bij de reacties echter af of ik misschien te dom ben om ze te begrijpen!? Ik kan er soms geen touw aan vastknopen, terwijl ze me wel fascineren. ‘Helaas’ moet ik zeggen, want ik snak zo naar duidelijkheid…. alles in wat simpelere bewoordingen. Zucht… het hele leven mag van mij wel wat simpeler worden, de duizelingwekkende achtbaan waarin mijn gevoelsleven zich meestal bevindt is al moeilijk genoeg. Anyway…. ik zal klaarblijkelijk nog iets beter mijn best moeten doen… Voor nu volstaat mij te zeggen dat ik veel bewondering heb voor de manier waarop iedereen hier zijn weg en waarheid zoekt en elkaar hierbij steunt. You are all very lovable!

  1. Laat je alsjeblieft niet uit het veld slaan Leela. We zijn af en toe een beetje moeilijk bezig. Laat rustig binnenstromen wat kan en wat niet kan komt op den duur vanzelf wel. Heb vooral vertrouwen in jezelf.

   Leuk dat je zo eerlijk bent en de moeite hebt genomen om te reageren ;-)het siert je!

  2. Als je hier regelmatig komt leer je de taal vanzelf. Ieder heeft zijn of haar eigen manier van spreken.
   Ook dat houd het interessant. Het is ook geen kwestie van je best doen hoor, maar zoals Dawn zegt, gewoon laten stromen en dan komt het begrip vanzelf wel.
   Ik stop ook wel eens met lezen halverwege een reactie omdat ik de draad kwijt ben.
   Als ik het later nog eens lees gaat het beter. bovendien hoef je niet alle reacties te lezen natuurlijk.

  1. Hoi Mariele, er staat trouwens een mooie celestien van je op mijn nachtkasje!.

  2. Tja als je de getallen erbij pakt, klopt dat wel:
   “De gemiddelde leeftijd van Nederlandse vrouwen bedraagt 82,5 jaar en die van mannen 78,4 jaar.”

   Als de maximale leeftijd gemiddeld 82,5 jr. is, zit je veilig als je zegt dat iedereen die nu leeft over 90 jr. dood is !

 4. @Beste Anyoneyouwish, Niet dat ik de wijsheid in pacht heb maar….volgens zoek je het mij nog teveel in de buitenwereld. Luister eerst eens wat jouw eigen hart je ingeeft, n.l. de kracht waar het om draait zit in ons allemaal. Je Hoger Zelf, je innerlijk weten, God, de Bron; daar waar wij vandaan komen en weer naar op weg zijn. HET heeft zoveel namen, maar het is net zoals jezelf ook al zei; Allles is terug te herleiden naar dat Ene. Het AL.
  Als je naar jezelf leert luisteren, past de buitenwereld zich hier wel aan aan, zie je ook veel beter dat de onderliggende boodschap veelal hetzelfde is, en past die niet bij jouw waarheid laat het dan maar links liggen.
  Misschien is het zo een beetje beantwoordt, maar zolang wij in dualiteit leven blijft het moeilijk, maar probeer te kiezen daar waar je hart ligt, uit ervaring weet ik dat je daarbij geholpen wordt. Het hart heeft verbinding met AL-DAT-IS!!

  Hartegroet Alice

  1. @Alice
   Niemand had dit beter kunnen verwoorden. Voor mij heb jij wel degelijk de wijsheid in pacht, net zoals iedereen; als we maar durven te geloven in ons kunnen.
   Het interne IN ONS kunnen – Precies zoals jij al aangaf 😉

  1. Deze documentaire heb ik een hele poos geleden op de TV gezien en van wat ik mij herinner, was het einde toch anders. Ik kan het natuurlijk mis hebben (verwarren met een ander geval), maar in die documentaire kwamen ze er wel achter dat hij daar toch echt gewoond had en er waren ook filmpjes uit zijn vorige leven te zien met zijn familie, die hij ook herkende. Maar nogmaals misschien waren er in die documentaire wel twee gevallen behandeld, dat weet ik niet meer. Boeiend en bijzonder blijft het wel.

 5. Elk mens heeft een unieke waarneming vanuit een authentieke waarnemingspositie.
  Aansluitend taalgebruik past bij ontwikkelde mensen omdat ze hun waarneming goed kunnen vertalen (dus ook aandacht voor het eigen verbale spectrum dat vaak als een afgeleide emotionele re-actie een zicht- & hoorbare disbalans kan laten zien/horen)
  Diegenen die dat (nog) niet kunnen zijn nog niet zover, simpel.
  Een transformatie-periode naar volwassen-wording kent zicht- & hoorbare aansluitende uitingen en luistervaardigheden van die ontwikkelde mens; het is 100% aandacht vanuit de eigen wil die een fysiologisch effect heeft op de lichamelijke aanwezigheid.
  Laat je geen oor aannaaien; gebruik je eigen ogen en oren goed en zie dwars door alle herrie heen wie iets (zuivere informatie) te delen heeft of wie iets (aandacht van een ander) te stelen heeft 🙂
  En verder ?
  Intrinsieke rust om aandacht te hebben voor de interne stille getuige die de stelling om zich heen kan & wil bijbenen !

  Doe met bovenstaande tekst wat je wil; het is ge-uit & out of my hands …………… 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.