Advertentie

Nucleair Armageddon..?


x
x

Nucleair Armageddon?

2022 © Arend Zeevat | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Arend Zeevat

Een ‘alternatieve herdenking van Hiroshima en Nagasaki’.. De op officiële staatspropaganda gebaseerde geschiedenislessen, hebben ons willen leren dat op 6 augustus 1945 de Japanse stad Hiroshima door een Amerikaanse ‘atoombom’, met de welluidende naam ‘Fat Man’, verwoest zou zijn. Drie dagen later op 9 augustus 1945 volgde een tweede bombardement met de ‘atoombom’ genaamd ‘Little Boy’ op Nagasaki. Het waren de eerste bommen van die soort die ooit zijn afgeworpen. Tenminste volgens die officiële geschiedkundige propagandalessen..!

In dit artikel wil ik het (on)waarheidsgehalte van deze propagandistische indoctrinatie eens gaan onderzoeken en de resultaten daarvan met jullie delen. Het zal de huidige angstcampagne met betrekking tot een nucleair Armageddon, voortkomend uit een Derde Wereldoorlog, even in een heel ander perspectief plaatsen. Daarbij spelen de bekende verdachten met een satanisch geïnspireerd en aangenomen Midden-Oosters geloof, zoals gebruikelijk, op de achtergrond de hoofdrol.

Deze hebben dan ook maar herdenkingsmomenten geschapen voor de duizenden slachtoffers die gevallen zijn door de bombardementen. Maar bombardementen met WAT? Tijdens mijn onderzoek kwam ik op verschillende sites zeer goed gedocumenteerde informatie tegen, waaronder ‘The Unexpected Cosmology (HIER)’ en op de site van Henry Makow (HIER). Voor de verhelderende duidelijkheid zal ik uit artikelen van die sites meerdere citaten aanhalen.

Oneindig diep konijnenhol…
Dat wij in een oneindige leugenmatrix leven is mij en velen met mij, al langere tijd duidelijk. Toch kom ik zo af en toe nog een bepaald soort informatie tegen, waarbij ik mij écht even achter de oren moet krabben. Dit omdat ik hierdoor geconfronteerd wordt met resten van de nog in mij aanwezige indoctrinatie en de diepte van mijn ‘innerlijke konijnenhol’.

Daar ik in Waarheid wil leven en daarbij Schoonheid en Liefde als kwalitatief uitgangspunt wil nemen, is het ook voor mij van cruciaal belang, om de nog in mij aanwezige leugens te ontmantelen en ontkrachten. De tot mij gekomen informatie maakte mij duidelijk dat het konijnenhol van de leugenmatrix, waar wij collectief en individueel in leven, nog oneindig veel dieper is dan ik had vermoed.

In dit geval gaat het om het bestaan van nucleaire wapens en het eerste gebruik daarvan op het Japanse Hiroshima en Nagasaki aan het einde van WOII. Ik kwam de documentaire ‘The Nuclear Hoax: What Really Happened to Hiroshima and Nagasaki’ (HIER) tegen over de kunstmatig geënsceneerde beelden van die zogenaamde nucleaire verwoesting, maar waarin heel helder en duidelijk een ander scenario werd getoond. Via deze link (HIER) kun je hierover verdere aanvullende informatie vinden.

Wiskunde onthult haar geheimen slechts aan hén,
die haar benaderen,
met
pure liefde voor haar schoonheid.

Archimedes

Beelden  en hun manipulatieve zeggingskracht
De belangrijkste en meest beïnvloedende indoctrinatie geschiedt door middel van beelden, die immers meer zeggen dan duizend woorden. We leven sinds de vorige eeuw nu eenmaal in een beeld(scherm)cultuur! Daarom zal ik hierna een aantal foto’s met commentaar weergeven die ik als onderbouwing van de informatie tegenkwam. Zorgvuldig geselecteerde fotografen mogen dan de kiekjes nemen die als indoctrinerend en manipulatief propagandamateriaal worden gebruikt in de officiële media.

Het uitstekend gedocumenteerde artikel ‘The Atomic Bomb was a Hoax: Architects of Hiroshima‘ (HIER als pdf) heb ik als basis gebruikt voor citaten en fotomateriaal. Daaruit ook onderstaande foto die de officiële locatie zou moeten weergeven waar de eerste test met een atoombom zou hebben plaatsgevonden, die de Trinity-testsite genoemd werd.

Commentaar bij deze foto:

“DIT IS waar het Trinity-verhaal een korte wending neemt in de richting van komedie – als de sadistische moord op honderdduizend Japanse burgers en een voortdurende brutale leugen over tientallen jaren een goede lach niet verpesten. Of zoals Miles Mathis zegt in zijn eigen dissectie van deze foto: “Ik zal je een paar momenten geven om te stoppen met lachen.” (Bron)

“Als verder fotografisch bewijs van Trinity biedt The Wikipedia een tweede foto, wat lijkt op een polaroid, met de woorden NA TEST hieronder gekrabbeld. Nogmaals, schattig. We worden getrakteerd op een paar niet-geïdentificeerde jongens die op een stuk land rondlopen, meer verloren dan wat dan ook, terwijl de fotograaf een reus lijkt te zijn. Waarschijnlijk een 30-voeter. Niemand draagt hun medische laarsjes.

Het beeld wordt ons als iets wetenschappelijks voorgesteld, alsof ze proberen het moment vast te leggen, en toch komt niets overeen met de foto met Groves en Oppenheimer. Zij stonden tenminste in de buurt en probeerden er belangrijk uit te zien. Dit lijkt net een vakantiefoto. Misschien is het is de depressie, en we zijn getuige van het bouwen van een snelweg voor de PWA door twee jongens.

Waar is de verschroeide aarde? Waar is het glas? Dat is geen bomkrater. Er zijn dikke lijnen geëtst in de gerapporteerde roos, Ground Zero. En is dat een ophoping van zand? Ik ben er vrij zeker van dat het een ophoping van zand is. Ik heb constructie gezien in de verblijfplaats van Death Valley die deze schade evenaart. Als dat geen reus is die op de foto gaat, dan staat hij waarschijnlijk op een graafmachine.” (Bron HIER)

Commentaar bij de foto:

“HET ALLEREERSTE dat je moet beseffen is dat het niet Hiroshima of Nagasaki is die de meest destructieve bombardementen in de geregistreerde menselijke geschiedenis blijft. Die titel wordt overgedragen aan Tokyo. De enige reden waarom Tokio niet in ons collectieve bewustzijn is gebombardeerd, via overheidspropaganda en door Illuminati geschreven geschiedenisboeken, is omdat ‘The Bomb’-hoax pas in juli volgend jaar uit New Mexico zou worden opgegraven.

Operatie Meetinghouse werd uitgevoerd op 9 maart 1945, vier keer 50 maanden voordat Trinity ooit werd getest. In één nacht werd in totaal 16 vierkante mijl vernietigd, waarbij naar schatting 100.000 burgers omkwamen en nog eens een miljoen dakloos. Ongeveer 267.000 gebouwen werden verwoest. Probeer een afbeelding te zoeken en Google kan het verschil tussen de drie niet zien. Dat wil zeggen, Tokio, Hiroshima en Nagasaki. De redenering was dat ze allemaal op exact dezelfde manier werden vernietigd door conventionele wapens.”(Bron)

Eerste ooggetuigenverklaringen na bombardement Hiroshima

De A-bomkoepel – een monument voor de wereldvrede- in Hiroshima /Japan

“WAT U gaat lezen is het nogal vreemde en ongewone verhaal van jezuïetenpriesters. Mm-hmm, jezuïetenpriesters die op 6 augustus 1945 op wonderbaarlijke wijze de atoombom van Hiroshima overleefden, en dat slechts acht blokken verwijderd van het epicentrum op Ground Zero. Daar heb ik je de allereerste verifieerbare rode vlag al afgeleverd. Jezuïeten waren aanwezig in Hiroshima. Natuurlijk waren ze dat. Waarom zouden ze dat niet zijn? En ze overleefden, ongeschonden. Nogmaals, waarom zouden ze niet? Knipoog.

Tegenwoordig wordt het Vredesmonument van Hiroshima, ook wel bekend als de Atomic Bomb Dome, beschermd door UNESCO en aangewezen als werelderfgoed. Boom. Uw volgende rode vlag. We zijn goed bezig, nietwaar? Als jezuïeten en UNESCO zo lijken onschuldig en vergelijkbaar met jou als een eenhoorn die regenbogen braakt op een verjaardagsfeestje voor kleine meisjes, dan zul je je eigen onderzoek moeten doen, want beide zijn handelsmerken van wereldwijde misleiding, en eenhoorns worden op de markt gebracht aan kinderen voor pedodoeleinden.” (Bron)

De gevreesde paddenstoelwolk..
Een van de meest gevreesde beelden, sinds het ontstaan van het nucleaire tijdperk en die geassocieerd wordt met de ontploffing van een atoombom, is het verschijnen van een paddenstoelwolk in de lucht. Nu schijnt de vorming van zo’n wolk helemaal niets met een atoomexplosie te maken te hebben. Hierna een persoonlijk relaas van de schrijver van het artikel, waar ik het meeste van mijn informatie aan heb ontleend.

“Een paddenstoelwolk vormt zich wanneer de extreme hitte van de vuurbal een krachtige opwaartse luchtstroom creëert, stof opzuigt, oftewel de bomkrater, en zijn iconische bloeiende pedalen vormt. Dus nogmaals, ik vraag: waar is de bomkrater? In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is de vorm van een paddenstoel niet afhankelijk van zijn nucleaire of thermonucleaire component. Bij voldoende TNT zal er een paddenstoelenwolk ontstaan.

Hoe ik dat kan weten? Ik woonde vroeger in de Mojave-woestijn in een klein marinestadje genaamd China Lake. Ik voelde de trillingen en rende toen naar buiten om de paddenstoelenwolk met mijn eigen ogen te aanschouwen – en bij twee verschillende gelegenheden. Ben ik over de heuvel gerend om te inspecteren op bomkraters? Nee, dat deed ik niet, want dan zou ik nu in een door de overheid gesponsorde accommodatie zitten.” (Bron HIER)

Gecontroleerde indoctrinatie met beelden
Vanzelfsprekend worden alleen die beelden gepubliceerd die het indoctrinerende propagandaverhaal ondersteunen. Hieronder een voorbeeld van een niet in de propaganda passende foto, met het bijbehorende commentaar.

“Hieronder een foto die LIFE Magazine weigerde te publiceren… Het is van een volledig operationele kabeltram in Hiroshima in september 1945, compleet met passagiers. En slechts drie dagen nadat The Bomb was gedropt. Dat komt omdat de sterftecijfers niet hoger waren dan waar dan ook in Japan of Duitsland. Let op de functionerende telefoonpalen en een boom, podium rechts, nog steeds spaarzame bladeren. In de nasleep van Hiroshima zijn op de voorgrond duidelijk elektriciteitspalen te zien.

Ze zullen je nogmaals vertellen dat bomen en palen en omhoog stekende stalen balken zich gedroegen als de neuzen en vinnen van raketbommen die door supersonische lucht snijden, omdat de ontploffing van boven kwam, of wat dan ook. Dat is de uitleg die ze voor ons hebben op het Intel-net.”

Beelden van meerdere paddenstoelenwolken met commentaar:

Commentaar:

“Ik wed dat je niet dacht dat er een klassentoets zou zijn, maar ik doe het toch. Ik deel een popquiz uit. De twee bovenste foto’s zijn van Nagasaki, Japan. Er is ons verteld dat de zw/w-foto aan de linkerkant boven, ca. 20 minuten na de ontploffing op 9 augustus 1945 gemaakt zou zijn. De naam van de fotograaf was Hiromichi Matsuda.

Op de onderste 2 kleurenfoto’s, zie je twee afbeeldingen van flammagenituswolken, ook wel pyrocumuluswolken genoemd. Ze bevinden zich allebei in Californië en zijn het gevolg van een hevige bosbrand. De vraag die ik voor u heb, is om te identificeren welke van de bovenstaande foto’s een paddestoelwolk zijn. Wat zou je zeggen, een of twee van hen? Het is natuurlijk een strikvraag, want alle vier zijn duidelijk van de pyrocumulus aard. En zodat u zich ervan bewust bent, pyrocumuluswolken zijn de kenmerken van een vuurstorm.”

De ware aard van de bombardementen op de twee Japanse steden mocht natuurlijk niet onthuld worden. Hierdoor mocht er pas na het ‘beëindigen’ van de Amerikaanse bezetting van Japan in 1952 geschreven worden over de bombardementen van de twee steden.

Verdampte lichamen???

“VERGEET NIET nu, volgens het officiële verhaal, alles en iedereen in Hiroshima was verdampt. En binnen een straal van twee kilometer. Vergeef me als ik er nog niet aan gedacht had om dat ter sprake te brengen, maar het is wat ons werd verteld. Beter laat dan nooit. Zo staat het hier. En dan krijgen we foto’s zoals deze hieronder te zien. Zien deze mensen er voor jou verdampt uit? Ik ben aan het bevragen. Waar zouden we mee te maken hebben, atomaire carbonisatie of conventioneel koken met napalm?”

Hierna haal ik nog enkele relevante citaten aan uit basisartikel voor mijn schrijven:

“Lookout Mountain & the Bikini Atoll: hoe de kernbom werd vervalst in een Hollywood-studio

(…) “Terwijl de paddenstoelenwolk boven Japan oprijst, als het begin van een verondersteld atoomtijdperk, is het zo duidelijk dat we naar een samengestelde beeldvorming kijken. Dat wil zeggen, twee of meer frames die over elkaar worden gelegd om een bepaald effect te creëren. Je kunt een paar pluimen over elkaar heen op de beelden zien. Het is nep. Speciale effecten zouden er tegenwoordig zoveel echter uitzien. En bovendien, als je op zoek bent naar een paddenstoelenwolk, heb je alleen voldoende dozen TNT nodig. Hoog gestapeld natuurlijk. Maar met conventionele explosieven kunnen paddenstoelwolken worden gemaakt. ” (…)

(…) “ZOIETS ALS 2.000 atoombommen zijn naar verluidt getest in de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie. Ik kan ze onmogelijk allemaal benoemen, en dat hoeft ook niet. Omdat er op Wonderland Avenue in de Hollywood Hills een spookplek van 100.000 vierkante meter is die ooit aan het zicht onttrokken was, omringd door een onder stroom staande omheining, en waarvan vrijwel niemand ooit heeft gehoord, Lookout Mountain genaamd.

Al in 1947 richtte de luchtmacht van de Verenigde Staten Lookout Mountain op als een full-service filmstudio voor het specifieke doel van het produceren van films en foto’s van kernproeven. Ze vertellen ons 1947, maar dat kan alleen zijn omdat het het jaar van… Langley’s verjaardag, en een ding dat de jongens bij de waterkoeler graag doen, is hun visitekaartje achterlaten. De werkruimte omvatte geluidspodia, filmzalen, filmverwerkingslaboratoria, montagefaciliteiten, een animatieafdeling en zeventien klimaat gecontroleerde filmkluizen. Ook had het een schuilkelder. Hoe schattig.”(…)

De inhoud van dit artikel zal velen tot nadenken stemmen, mede gezien de zich sterker opkloppende angstpsychose rond een eventuele nucleaire uitwisseling tussen de VS/NAVO/EU en Rusland en China, of tussen Israël en Iran. De boodschap die ik met dit artikel af wil geven is, vertrouw geen enkele informatie van hen die zich als autoriteit, in welke vorm dan ook, voordoen. Ook niet in je individueel dagelijkse leven.

Want de enige echte en betrouwbare autoriteit huist in je hart.

Dat is nu precies datgene waar Shunyamurti het over heeft in zijn volgende satsang.

– Free Your Mind from Control by the Other – Shunyamurti Classic Teaching –

Arend Zeevat

1 augustus 2022

1 gedachte over “Nucleair Armageddon..?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.