Advertentie

E-book Lyme Kaj Alexander

Advertentie

Zeg t maar: ‘De feiten over 2012 of de Hollywood-versie?’


Wat wil jij? De feiten over 2012 horen via Hollywood of via de Maya-ouderlingen? We hebben van zowat iedereen, over het controversiële onderwerp, dat 2012 is geworden, inclusief de Maya-kalender en de einddatum behalve van de Maya’s zélf gehoord over. Het wordt tijd dat Maya-ouderling Cirilo Perez Oxlaj, ook bekend onder zijn Maya-naam ‘Zwervende wolf, de stem van de jungle’, te zeggen heeft over deze tijden waarin we zitten.. Dit is het doel van de film Shift of Ages.

En natuurlijk is daar de film in de Hollywood versie, die op een vreselijk knappe wijze, laten we daar in ieder geval geen misverstand over laten bestaan, een mega-cataclisma in beeld brengt. Het is werkelijk onvoorstelbaar hoe technisch onnavolgbaar de Hollywood-versie is gemaakt. Kijk maar eens naar één van de 2 trialers van deze film, zo je ze nog niet gezien hebt:

Synchroniciteiten hebben gevoel voor humor…
Begin November zal ons massabewustzijnsveld worden aangevallen door een apocalyptische Hollywood-kijk-op-2012. De regisseur is niemand minder dan de man die ‘Indepence day’ maakte. Het is heel verrassend om te ontdekken dat de Hollywood-filmmakers ook een site in de lucht hebben gehangen met de naam ‘Instituut voor menselijke continuïteit’… Op deze site vindt een loterij plaats waar je aan kunt meedoen, die je bij winst een ondergrondse plek doet veroveren, om het ‘einde van de wereld te overleven’..! Wat nobel van deze filmmakers om een sprankje hoop te geven voor hén die de loterij gaan winnen!

Door deze bijzondere manier om angst te verspreiden, ontstaan er voor lichtwerkers, healers, Maya  supporters en andere bewuste mensen, kansen als nooit tevoren, om deze angst om te buigen in een krachtige beweging om zowel het collectieve bewustzijn te transformeren, als de menselijke evolutie!
Wij geloven dat het tijd is om de afstandbediening neer te leggen en positieve actie te ondernmen, om samen datgene te organiseren dat de angst rondom de 2012-shift overstijgt. We kunnen dit doen, deels door het werk van de Maya’s te ondersteunen, die verantwoordelijk zijn voor deze dreigende voorspellende datum van 2012.

shift of ages 2Het authentieke perspectief van de boodschap Maya’s over 2012 dient nog steeds gehoord te worden door publiek over de hele wereld en NU is het de tijd daarvoor. Als dit jaar enige betekenis heeft, dan is het omdat het jaar Zero is, het jaar ‘0’ op de Maya-kalender. Voor niet Maya-kenners, is dat vervolgens vertaald naar de Gregoriaanse telling 2012. Wat denk jij? Dat het nuttig zou kunnen zijn, het fenomeen ‘2012’ te laten uitleggen door de nog levende Maya-ouderlingen? Dit is nou precies wat de film ‘Shift of Ages’ doet.

Al méér dan 4 jaar wordt deze film gesteund en hij zal worden uitgebracht binnen 6 maanden, met al onze hulp. De Maya-ouderlingen en Maya-ouderling Cirilo Perez Oxlaj  hebben onze hulp nodig om hun bericht naar een ‘mainstream’ te brengen. Omdat het een onafhankelijke film is, hebben de filmmakers niet de beschikking over de vele miljoenen, die de Hollywood-filmmakers in publiciteit en advertenties stoppen.

De producers van de film Shift of Ages, de productie-crew en de Maya-ouderling Cirilo Perez Oxlaj, willen niet dat de film bij een groot bedrijf wordt ondergebracht, omdat ze anders de controle over de creativiteit áchter de film verliezen. Hierdoor kan het zo maar gebeuren dat de waarheid achter de boodschap van de Maya-ouderlingen, verloren zal gaan in de vertaling ervan. In plaats daarvan hebben zij een ambassadeurs-programma ontwikkeld om een wereldwijde verspreiding én een ondersteunend programma uit te rollen.

Iedereen die zich aansluit bij dit ambassadeurs-programma wordt een onderdel van de hulp om de film te verspreiden en dus ook aan het succes van de film. De ambassadeurs voor deze film zijn zich al aan het verenigen, vormen allianties en werken in ‘ondergrondse’-niet-zichtbare netwerken. Ook jij kunt natuurlijk meehelpen om deze boodschap de wereld in te verspreiden, tijdens deze bijzondere en transitoire tijd.

Bekijk de filmtrailers van ‘Shift of Ages.

Wordt ambassadeur van de film ‘Shift of Ages’.

Stuur dit bericht door naar je  netwerk, en maak er melding van op Facebook, Myspace, Twitter, etc

Advertentie

65 thoughts on “Zeg t maar: ‘De feiten over 2012 of de Hollywood-versie?’

 1. Helaas, Hollywood is new and improved… zo wordt alles weer gekaapt door commercie:

  When will the merchandise be available?

  It is important to note that the following products are not yet available and will ship at a later date.

  * Shift of the Ages DVD, Estimated release date: Q3/Q4-2010
  * Bonus DVD, Estimated release date: Q3/Q4-2010
  * Invitations to official events, Estimated release date: Q1/Q2-2010
  * Music Soundtrack CD, Estimated release date: Q3/Q4-2010
  * Mayan Elder Fire Ceremony Intention Crystal, Estimated release date: within 90-120 days of Ambassador Enrollment
  * Shift of the Ages Photography and Poetry book, Estimated release date: Q3/Q4-2010
  * Online Access to Phase 1 version of film, Estimated release date: Q4-2009/Q1-2010

 2. Hoezo moet je tegenwoordig over miljoenen beschikken, youtube en vele video sites bewijzen dat er alternatieve distributie kanalen zijn om miljoenen mensen te bereiken.

  Je kan ook ZELF uitvinden dat er WEL steeds uitspraken van de Maya’s zijn dat 2012 geen einde wereld is.

  Alternatieven:
  http://www.colinandrews.net/2012-MayaCouncilSpeak.html

  http://www.adishakti.org/mayan_end_times_prophecy_12-21-2012.htm

  Now is he time for us to work through “our stuff” individually and collectively.

 3. Jammer dat er toch niet zoveel mensen wakker zijn, want dan hadden de meeste idd geweten dat 2012 geen einde is, sterker nog in geen enkele overlevering van de maya’s zal je kunnen lezen dat dat het einde van de wereld is! Waar het wel vandaan komt, het is een combinatie van een aantal overleveringen namelijk die van de bijbel (lees indiase veda’s) en zijn eindtijd en de maya’s en natuurlijk nog wat ingredienten van een aantal andere volkjes. Het is je misschien opgevallen dat de christenen tegenwoordig door dit soort verhalen in beroering raken en vrolijk met het lulverhaaltje meedoen, want zij weten ook wel wat over het einde van de wereld! Verder moet je je eigen licht maar eens gaan opsteken om nog meer verhalen uit die bundel van leugens te halen, veel suc6 ermee!

 4. En toen kwam 2012 en ging 2012 weer en de mensen die zo verslingerd zijn aan doom en gloom moeten dan weer een nieuwe datum zien te vinden om hun verslaving te bevredigen.

  Ik moet wel zeggen dat die Roland Emmerich die Independence Day gemaakt heeft wel erg goed is met zijn special effects. Zijn ‘Day after Tomorrow’ film heeft dit ook weer aangetoond en ik ga 2012 zeker bekijken want ik moet wel heel eerlijk zeggen dat het wel een kick geeft als je al dat natuurgeweld op het grote scherm ziet.
  Dat zag je wel in die trailer dat de Himalayas overspoeld worden door golven, stel je voor hoe massaal en indrukwekkend dat moet zijn op het grote scherm, prachtig.

  Alles wat uit Hollywood komt heeft de stempel, ‘for entertainment purposes only’.
  Ik hecht geen enkele waarde aan de films die daarvandaan komen zelfs niet, ‘based on a true story’, want als je het echte verhaal te horen krijgt dan val je om van hoe saai het echte verhaal eigenlijk is en dan zie je hoe het zo aangedikt is door Hollywood dat het geld opbrengt.

 5. Op zoek dan maar naar een Bollywood produktie van een 2012 film, die maken er ook gelijk een dans, zing film van.

  Als er geen commotie was geweest over 2012 met een Mayan Kalender dan hadden we hier ook niet gezellig gezeten in een gaande discussie.

 6. Er zijn verschillende versies over de 2012 mythe.Wat me het meest verbaasd is dat naar verluidt wetenschappers zich over de maya kalenders hebben gebogen en alles hebben uitgespit met als eindconclusie; rekenfoutje, moest 2208 zijn.Sinds wanneer heeft de reguliere wetenschap interesse in de 2012 mythe? En waarom wordt nu wereldwijd bekend gemaakt dat men een rekenfout heeft gemaakt? Het 2012 verhaal liet ik maar wat over me heenomen, maar nu wordt mijn interesse wel aangewakkerd.

 7. 2012 is ook geen einde van de wereld zoals vele dat doen vermoeden, het is naar een hoger bewustzijn verandering van het bewustzijn… toch naar mijn gevoel zullen de jonge zielen die niet mee kunnen komen en niet willen ontwaken eruit gaan, dus degene die verder willen zullen zich verder moeten ontwikkelen en veranderingen de transformatie moeten accepteren…zo voel ik persoonlijk wel degelijk veranderingen en transformaties die gaande zijn. Toch denk ik dat men ook niet iedereen wakker krijgt en een deel van de bevolking stil blijven staan en slapend zijn en blijven

 8. @moos: “zo voel ik persoonlijk wel degelijk veranderingen en transformaties die gaande zijn.” De essentie van 2012 in een paar woorden..!! Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden.

 9. De verandering is ook voor de mensen die het begrijpen en die open staan voor veranderingen en de transformatie, waat een heerlijkheid om ook op deze manier te chatten met mensen die erbij stil staan.
  HET GEVOEL is er zeker wel, soms niet altijd prettig te ervaren, maar is ook dat we weten waarom, toch zijn er ook veel mensen die niets voelen en dus “nooit” zullen ontwaken. Ik ben van mening dat er wel veel meer mensen uit zullen gaan, is het daarom ook niet dat men het erom doet om te vaccineren.??? vraag ik me dan ook meer af, zodat er 2/3 van de bevolking uit zal gaan???

 10. Zijn inderdaad veranderingen, hoor het steeds van andere mensen om mij heen.
  Vraag me af en toe af ligt het nou aan mij zelf of zit, of dat we soms gek aan het worden zijn.
  Gelukkig ben ik de enigste niet blijkbaar die het ondervind.

 11. hahaha, ik ben niet zo dol op bier, en trouwens ik heb wel wat beters te doen dan al die bierflesjes in de krat te zetten. Mag ik ook mijn koffertje pakken. hahahaha. Ik deel graag uit dus van mij een biertje…

 12. we hebben hier nog enkele blikjes in de koelkast koud staan…hihihi kom maar halen of blijf je in je hangmat liggen met 24 lege flesjes zonder krat….

  @Paul, lol wie is hier nu de zuipschuit?? 3x raden hahaha

 13. @Paul/Moos e.a.: het is eigenlijk heel simpel, het verhaal achter de hangmat.. Had je vaker naar CHEARS gekeken, dan was het allang duidelijk geweest!
  ~~~~~~~~~~~~~~~
  The Theory of Intelligence…………

  I’ve never heard the concept explained any better than this ……..

  ‘Well you see, Norm, it’s like this . .. . A herd of buffalo can only move as fast as the slowest buffalo. And when the herd is
  hunted, it is the slowest and weakest ones at the back that are killed first. This natural selection is good for the herd as a
  whole, because the general speed and health of the whole group keeps improving by the regular killing of the weakest members.

  In much the same way, the human brain can only operate as fast as the slowest brain cells.. Now, as we know, excessive intake of
  alcohol kills brain cells. But naturally, it attacks the slowest and weakest brain cells first. In this way, regular consumption of
  beer eliminates the weaker brain cells, making the brain a faster and more efficient machine. And that, Norm, is why you always feel smarter after a few beers..’

 14. Bewustzijnsverandering? of manipulatie van het bewustzijn door geavanceerde technologie der dienaren van kali om hun zo gewenste nieuwe wereld bewustzijn te verwezenlijken en dat ras van mensen in te wijden in hun nieuwe wereld orde?

  We zullen zijn,welke dienaren achter dit 2012 interpretatie en doelstellingen zitten,en met welke organisaties zijn verbonden waren en zijn en van waaruit zij opereerden en operen.

 15. Wel grappig dat die zogenaamde wetenschappers, waarvan niemand weet wie ze zijn, toch nog bevestigen dat de wereld niet vergaat in 2012, want dat is een feit!

  Echter vergeten ze er wel bij te vermelden dat er nogsteeds grote veranderingen gaan plaatsvinden.

  Ook vindt ik het prachtig kunstig dat ze hebben uitgerekend wanneer de wereld wel vergaat. wel frappant dat verschillende artikelen verschillende jaartallen aangeven.

  Dat wetenschappers het niet eens zijn met elkaar heb ik nooit begrepen, want wetenschap bestaat uit feiten, en daar zou men niet over moeten kunnen twisten.

  Peace 2 All, Change is near!

 16. @ Guido zegt; @Paul/Moos e.a.: het is eigenlijk heel simpel, het verhaal achter de hangmat.. Had je vaker naar CHEARS gekeken, dan was het allang duidelijk geweest!

  Tja dan was het muntstukje wel gevallen, maar helaas ik keek nooit naar CHEARS dus ken ik ook niet het verhaal achter de hangmat

 17. Ik ben van mening dat de wereld helemaal nooit zal vergaan, en dat er altijd wel leven op de planeet Aarde blijft bestaan…er zullen zeker veranderingen plaats gaan vinden, zogezegd de onbewuste “jonge” zielen eruit gaan en de Aarde zullen verlaten, en de bewuste “Oude(re)” zielen zullen blijven bestaan en hetzij zo het leven erop nieuw op aan komt zij ook weer zullen reïncarneren om bepaalde feiten nogmaals in een bewustzijnsproces in te vullen en zover opnieuw over te komen doen, datgeen is afhankelijk hoe bewust men qua ziel is en hoever in zielenjaren.

 18. @ Moos, helemaal mee eens.

  de jongere zielen zullen incarneren op een andere wereld in een soortgelijke situatie, ook in een 3e dimensie.

  miljoenen beschavingen die ons zijn voorgegaan en dit is echt niets nieuws hoor.

  Komt allemaal goed, alles draait om licht!

 19. Ja M. heerlijk om te communiceren met mensen die zich ervan bewust zijn en het geheel begrijpen. zogezegd zullen de bewuste “oude(re)” zielen overgaan naar een nieuw soort wereld naar de 5de Demensie en de onbewuste “jonge” zielen zullen in de wereld van de 3de Demensie zijn/blijven… tenminste, hoever de mens blijft incarneren, leven, na leven, na leven…dus is mijn mening ook zeker niet dat de planeet Aarde zoals ze nu doen zeggen zal vergaan in 2208..

 20. Wat doen jullie eigenlijk als er een mens voor je neus staat die van een hogere dimensie hier op aarde is? stenigen? hem de les lezen? pshychische oorlogsvoerende discussie laat ondergaan? niet willen erkennen? niet open staat dat er meerdere kunnen zijn dan wij?

  Aleen oude zielen geven elkaar de hand omdat ze ergens terug willen naar de roots van ons bestaan en het beu zijn al die gestelde levenswijzes die jongere zielen tot op het heden hebben bepaald.

 21. @ M. het is mij een wederzijds genoegen dat jij er ook open voor staat en vrijwel hetzelfde erover nadenkt, puur wellicht ook meer met je gevoel en functioneert vanuit je beiden hersenhelften. niet alleen links zoals we allen geprogrammeerd zijn en zoals we in de maatschappij moeten zijn volgens alle regels, dus ook rechts met gevoel meer bezig is, maar dan sta je buiten de maatschappij. iemand die dat niet ervaart of kan voelen snapt het niet en kan niet altijd mee praten over bepaald soort dingen. Zo kan ik bv. ook met gevoel foto’s uitlezen en doe ik ook zonder er geld voor te vragen o.a op mijn eigen spirituele forum “Het Spirituele Buurthuis”

 22. Om te kunnen stijgen naar een hogere dimensie moet er eerst iets gebeuren dat al een hele tijd geleden had moeten gebeuren…

  en dat is GELD afschaffen.

  Vandaag de dag is het mogelijk om bijna al het menselijk werk te automatiseren door machines en bots.
  Hiermee zullen mensen dus niet meer in deze slavenmaatschappij van werk en belasting hoeven te zitten en kunnen ze zich met het LEVEN bezig gaan houden.

  Alles kan gemaakt worden en niets hoeft meer ‘verdient’ te worden.

  De ideale samenleving, mits iedereen die bewustzijnsverandering heeft ondergaan uiteraard!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.