Advertentie

’n Zeer indrukwekkend gesprek met Inelia Benz..


x

Het zeer indrukwekkend interview met Inelia Benz..

Mei 2011 © WantToKnow.nl/.be

x

Via diverse kanten zijn we attent gemaakt op een uitermate indrukwekkende video-opname, welke een 7 kwartier durend interview met Inelia Benz laat zien. Het interview wordt afgenomen door Bill Ryan, die we inmiddels kennen van zijn onnavolgbare ‘Project Camelot’, waarin hij samen met Kerry Cassidy werkt aan het openleggen van verstopte informatie. Je hebt hier op WantToKnow een paar weken geleden mogelijk het artikel gelezen en het interview gezien dat Kerry had met Niara Isley over de samenwerking van buitenaardsen met de krachten achter de Amerikaanse overheid. HIER

Project Avalon’s Bill Ryan met Inelia Benz aan zijn zijde.

Dit keer is het aan Bill Ryan om met een schitterend interview de kracht van Project Avalon te onderstrepen..! Hij praat met Inelia Benz over haar persoonlijke leven en haar missie op planeet Aarde. Het is een buitengewoon verhaal, en heel veel mensen die dit interview hebben gevolgd, zijn diep geraakt door deze vrouw en er op een zeer intense wijze door geïnspireerd geraakt. Tot onze spijt is het hele interview er (nog) niet, met Nederlandse ondertiteling, maar we zeggen in dit verband altijd dat ‘wie oren heeft, het zal horen’..

Wie is Inelia Benz?
Inelia Benz (haar volledige naam is Inelia del Pilar Ahumada Avila) werd geboren in Chili in 1966, als kind van erg politiek-actieve ouders. Ouders die erg dichtbij de democratische president Allende stonden, die in 1973 bij de, door de Amerikaanse CIA ondersteunde staatsgreep, vermoord werd.Haar familie ging hier letterlijk aan kapot; allemaal ontvluchtten ze het land en Inelia groeide op in Engeland. In de jaren 1990 verhuisde ze met haar man en 3 kinderen naar Dublin in Ierland, waar ze afstudeerde als communicatie-wetenschapper.

Tijdens haar verblijf in Ierland was ze 14 jaar lang, een actief Boeddhistisch groepsleider en ze raadt nog steeds vele mensen aan, om het Boeddhisme als dagelijkse praktijkoefening toe te passen. Nadat Inelia verhuisd was naar verschillende landen, om aldaar lichtwerkers te assisteren op hun pad, richtte ze zich ook onderzoek en het uitpluizen van datgene wat de ‘donkere krachten’ op deze planeet aan het doen waren. Daarnaast ontwikkelde ze technieken en een instrumentarium, waarmee ze snel en effectief het bewustzijn en de vibratie van individuen op deze planeet kan verhogen. Deze reis was niet zonder gevaren, noch zonder verwondingen, maar naar haar zeggen was het het allemaal  waard..

Vorig jaar Januari ontving ze een verzoek van de Bron, om zich te openbaren, hetgeen ze deed. Deze taak groeit nu langzaam uit en begin van dit jaar (2011), ontving ze een nieuw verzoek van de ‘Bron’, om een team te vormen met Bill Ryan, waarmee Bill instemde en sindsdien werken zij samen. Ze hebben een website gelanceerd en verzorgen samen publieke optredens.

 

 

 

 

 

 

Inelia en Bill tijdens één van hun seminars

 

 

 

 

 

Het interview
De onderwerpen die Inelia bespreekt, gaan direct naar ieders hart, naar het centrum van wat-we-zijn en de situaties waarin we zitten. Bill Ryan heeft al vele honderden interviews gedaan, met de meest bijzondere mensen, maar hij beschouwd dit interview, dat hij onlangs hield, als het belangrijkste interview dat hij tot nu toe heeft gedaan.

Er wordt een soort waarschuwing afgegeven voor mensen die dit interview ineens helemaal gaan afkijken. Omdat het een ongelooflijk transformerende werking op je kan hebben en  je je er dus behoorlijk emotioneel onder kunt voelen. Maar ook geïnspireerd, opgetild, of dat je complete beeld van jezelf, over wat ‘waarheid’ is, of over wat er in de wereld gaande is, op de kop gezet kan worden. Maar bedenk dat dit het ‘veld’ is, waarin dit ook allemaal plaatsvindt.

Inelia werkt, zoals zovele healers deden, niet langer meer op individuele basis, maar gaat het pad volgen dat haar in contact brengt met grotere groepen mensen; ze zoekt de publiciteit op. Ze zal alles in haar verhalen bevestigen over de Ascentie, de weg ernaar toe, de tijdlijnen, de Vrije Wil en de veranderingen die Planeet Aarde doormaakt. Doe jezelf een plezier en KIJK DEZE HELE VIDEO. De kracht die deze lieve, krachtige Ziel in haar boodschap naar jou legt, is fundamenteel! Als je rondloopt met de vraag of God wel van je houdt, of dat zij, Inelia Benz je wél zou kúnnen helpen, kijk naar de video! Als je je afvraagt of de zaken rondom 2012 wel wáár zijn, kijk naar deze video! Zelfs als je je afvraagt wat je in hemelsnaam zou moeten gaan doen, kijk naar deze video..!!

Zelfs als je jezelf helemaal niets afvraagt, maar graag eens wilt zien hoe mysterieus en uiterst schitterend de Bron dit tijdperk heeft geplanned, en wat hoe een waarachtige boodschapper van God eruit ziet, en hoe deze klinkt; hoe deze boodschapper klaar staat om élke mens op Aarde te helpen, kijk naar deze video!

Wil je de video downloaden als MP4, dan kun je HIER klikken.

Wil je de geluidsband downloaden als MP3, dan kun je HIER klikken.

* * *

Er is een groot aantal mensen dat naar planeet Aarde is gekomen om in dit leven te helpen, om te  helpen om de noodzakelijke bewustzijnsshift te faciliteren. Een shift die een nieuwe tijdlijn voor Planeet Aarde zal inluiden, voor alle levensvormen op deze Aarde en al haar bewoners. In lijn met dat doel, zij Bill Ryan en Inelia Benz een gezamelijk initiatief gestart, dat tot doel heeft om te assisteren, te ondersteunen, te informeren, te communiceren, te leiden en te inspireren. Er zullen, naast Inelia en Bill, vele andere mensen zijn, die dit werk gaan doen. Zij zijn gegroet en worden ondersteund.

Het grote plaatje dat ondersteunt wordt, maakt het volgende duidelijk:

— Hoe het zover is gekomen

— De natuur en het doel van het controle-net

— Wat je niet verteld wordt en waarom

— Manieren om je eigen kracht te heroveren

— Wie jij werkelijk bent, en je relatie met de rest van het Universum

— Het Grootse Spel, wat de regels zijn en hoe je optimaal je capaciteiten kunt gebruiken.

— Wat staat er op het spel?

— Wie of wat is dit Grootse Spel aan het sabotteren, en waarom

— Waarom we de waarheid niet kennen, en onze eigen verantwoordelijkheid in datgene wat we meemaken.

— Het verleden, mogelijke ’toekomsten’ en parallelle tijdlijnen

— De rol van ‘high tech’ en het ‘controle-netwerk’

— Wat doen de ET’s en ultradimensionale wezens.

— De rol van Planeet Aarde

— Waardoor en waarom de meesten van ons, onze vaardigheden zijn kwijtgeraakt

— De huidige bewustzijnsverschuiving

— Wat is er mogelijk

— Wat we allemaal kunnen doen.

* * *

Links met betrekking tot dit interview:

http://bill.inelia.com

http://ascension101.com

http://projectavalon.net

94 gedachten over “’n Zeer indrukwekkend gesprek met Inelia Benz..

  1. @Guidoj. Jij zit weer in een heel verkeerde tijdslijn. Moet de videoowtjes ook wel kijken voordat je ze plaatst. Dan haddu begrepen dat hier in mijn tijdslijn
   Spel-ingscontrole helemaal goed geschreven was nappu?

   Die video is best een lange zit. Ze zit ook in deze tijdslijn wat eigenlijk alweer genoeg zegt over mezelf. Verdorie heb ik alweer de verkeerde lijn te pakken. Kijken of ik nog terug kan naar de plaats waar Australie en Nieuw Zeeland wel goed op de map liggen.

  2. Met mij aan en naar de knoppen, kunnen er zomaar plots ineens ‘elletjes’ wegvallen. Aggudahmarwit.

  1. De ene is misschien in 60-minuten uurnotatie en de andere in decimale uurnotatie..? Alsubegrijptwatikbedoel..

  2. ik ga fortaon op mij spelling lette, wan we dun gewon may in a spelingswedstrijd !
   Wa kenne we winne 🙁

 1. Ze rolt zo met haar ogen en kijkt heel vaak omhoog wanneer ze praat. Zegt ze wel de waarheid? Of is het haar waarheid?
  Ik heb altijd iets meer vertrouwen in een inhoudelijk bericht wanneer mensen meer naar beneden kijken…en dan naar voren….

  1. dat is een studie op zich Mirakel , niets te maken met waarheid of geen waarheid .

   Ogen naar boven = beelden oproepen
   ogen naar beneden = gevoelens oproepen
   links/rechts = rechter / linker hersenhelft raadplegen
   uiteraard met alle mogelijke tussenvormen en variaties

  2. Misschien is het maar net hoe je het interpreteert.Cosmic. Een “oprechte” blik kan ook weer aangeleerd zijn. Thanks voor jouw aanvulling Cosmic.

  3. Bedankt Cosmic voor de info! Ik ga nog een keer een stukje van het filmpje bekijken haha.

 2. Ik heb nu nog een beetje langer zitten kijken, maar ook zie ik ineens twee gezichten. de ene helft ziet er heel anders uit dan de andere helft, in combinatie met haar ogen???? Ik weet het niet, komt echt heel apart op mij over. Ik zit meer te kijken naar hoe ze is en doet, dan naar haar boodschap. Wil haar ook niet afkraken, maar komt gewoon zo apart op mij over.

  1. @mirakel
   Wilde deze keer eens niet zo negatief doen dus heb ik wijs mijn mond gehouden. Maar nu jij dit toch opschrijft; ik heb het ook al die tijd gehad.
   Als ik te lang naar haar kijk dan gaat er iets vreemd gebeuren, zie ik vreemde gezichten en het is alsof de ene kant blauw is en niet meer klopt met de andere kant. Dan is er ergens een fragment waarbij er iets vreemd met haar ogen is. Dat hebben we al eens besproken bij andere films. Al met al komt ze op mij over als iets van plastic maar wel met een boodschap die ik ken.

   Ze heeft gelijk met veel dingen; shifts binnen de tijdslijnen en meer van die dingen. Toen ik hier ooit begon met posten was dat omdat ik een vreemde ervaring had; de wereldkaart zoals die nu is herinner ik mij zo niet. Met mij zijn er velen die datzelfde verhaal herkennen dus gelukkig weet ik nu dat het een realiteit betreft.

   Ze is dus zeker een bijzonder geval aangezien ik niet achter haar masker kom en daar ben ik normaal heel goed in. Het is alsof er niets achter haar zit, leegte, gebrek aan iets dat zou moeten reflecteren…. dat is er niet!

  2. Dawn,
   Maar dat is ook wat zij zelf zei,”ik heb geen ziel”

  3. @Lianne
   Dat weet ik maar het is raar om te zien. Of in dit geval niet te zien.
   Verder dacht ik vroeger altijd dat mensen zonder ziel zombies waren?

   Maar ik kan hierover geen eenduidige mening vormen dus laat ik het verder los.

  4. Lianne, Maar dat is opzich toch al apart dat iemand zegt geen ziel te hebben. Dan heb je toch ook geen emotie? Wat heeft iemand dan meegemaakt die zegt geen ziel te hebben? Nee er klopt volgens mij iets niet. Dawn de Boodschap ken ik ook, maar we hebben veel gevonden op internet. Zij geeft er net weer even een beetje een andere draai aan. Soms vind ik haar gezicht zelfs een beetje eng overkomen.

  5. Lianne???????

   De vleugelchakra is een belangrijk instrument voor de Engelmens. De vleugelchakra zit op de rug tussen de schouderbladen, net onderaan de nek. Wanneer deze chakra wordt gebruikt, voelt dit alsof het uit de onderkant van de nek komt. De vleugelchakra moet niet worden verward met de nek/kin/keel chakra want deze zit daar net boven.

   De vleugels van de engel zijn vanuit oudsher altijd belangrijk geweest. Op veel tekening van de engel zijn de vleugels een kenmerkend icoon geworden. Deze engelenvleugels staan symbool voor de hier besproken vleugelchakra. Waarom de vleugels zo belangrijk zijn blijkt uit manier waarop de engelmens deze gebruikt:

   http://www.merudi.net/cgi-bin/cl/index.pl?page=nl/engelmens/5_7_hebben%20een%20krachtig%20en%20ontwikkelde%20vleugelchakra.htm

  6. Dawn ik heb jouw post gelezen, en ik ben het met jou eens. Zo voel ik het ook….ook wat jij zegt van die gezichten……..Exact zo!

  7. Het zal wel maar ik sluit mij bij mirakel aan; ikzelf ben een beetje bang van haar vreemde gezicht. De vervormingen en de leegheid. Mijn spirit is nogal vurig dus als ik een zielloze zie dan reflecteerd die niet en dan is dat voor mij eng.
   Alsof ik naar een robot staar. Daar heb ik persoonlijk niet zoveel mee.

  8. Bizar dat alleen mirakel en ik dit zien…
   ziet niemand anders wat we willen zeggen?

   Het gaat dus niet inhoudelijk over het verhaal. Die klopt voor mijn gevoel namelijk. Echter over de uiting van energie die verstoord lijkt. Haar gezichtsveranderingen en de leegheid.

  9. Dawn ik snap het ook even niet? Iedereen gaat af op de prachtige mooie inhoud.

  10. @Lianne
   Wat zie jij als je het beeld bekijkt tussen
   91.40 en 91.50 (let vooral op de ogen)

  11. Ik zie ineens een reptiel heel eng kijken, haha, wat een onzin, ze knippert dubbel met haar ogen, ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is een shapeshifting vrouwtje die net doet alsof. Jullie zijn zelf al robotized, als iemand raar kijkt is het mis, net de middeleeuwen, scheve bek, zal die wel één van Satan zijn.

  12. @martijn
   Sorry, satan? Wat heeft die er nu mee te maken? Vreemd als iemand een opmerking maakt dat er iets bijzonders aan iemands verschijning is dat men meteen naar dit soort kritieken grijpt. Dit heet ook wel iemand voor gek verklaren die het misschien anders ziet. Niet een erg mooie eigenschap, zou zeggen laat iedereen in zijn of haar waarde?

   Weet een ding; je zintuigen zijn tricky en geven een interpretatie weer van je eigen wereld visie. Als je dat echt begrijpt dan begrijp je dat er geen absolute waarheid of onwaarheid hier in de materiele wereld is, alleen een EIGEN projectie ervan. Dus als je anderen voor gek verklaart ben je in feite jezelf voor de gek aan het houden. Hoogste tijd om die ogen te openen en deze zelf opgelegde beperktheid te laten voor wat hij is 😉

  13. Ik wil echt niet heel negatief zijn, niet de bedoeling….maar ik blijf dit apart vinden. En vinden dat er iets niet klopt. Ergens heb ik ook gelezen dat ze communicatiewetenschappen gestudeerd zou hebben. Wat Dawn ook zegt, het bericht klopt wel, zo denk ik hier over. maar dat ze neemt wel heel veel verantwoordelijkheid op haar nek hoor voor een mens, wat betreft haar doelen. Eerst dacht ik ook dat de astral walker wel goed was……pas na een lange tijd, gaf hij echte duidelijkheid. Ik wacht het even af. Errug interessant…..

 3. Wat mij betreft is dit het beste artikel/interview allertijden. Althans volgens mijn selectieve geheugen… 🙂

  Het is zo waar wat ze vertelt. Tenminste… het sluit naadloos aan op mijn voelen, weten en belevingen. Daar waar ik me soms een verloren schaap kan voelen en denken dat mijn idealen veel te hoog zijn en dan maar weer eeuwig aan het twijfelen kom, ben ik gister heerlijk bevestigd in alles wat ik denk te weten.

  Niet zo vreemd dat ik vannacht weer eens klaar wakker werd/was met een lijf vol vibraties en vannochtend in het bezit was van een euforische lading energie.

  Met andere woorden, Thanks voor het plaatsen!
  Inelia, Thanks voor de upgrade!

  1. Zend die energie maar lekker de wereld in, dan komt alles goed.
   Weet je wat, ik doe met je mee!

 4. Waarom wordt de boodschapper altijd afgeschoten? Of gekruisigd? Of onthoofd?

  De boodschap van dit interview is juist datgene dat ik voelde en nu dus de woorden/uitleg bij heb gekregen.

  Dank je wel Guido!

  XXX

  1. JaNee, hahaha je hebt gelijk, ik moet het gewoon bij je eerdere comment van hahaha laten. Die kleine badolifant is GEWELDIG!!!

   XXX

  2. @Janee, dit is echt een giller! Hij is leuk! Errug gelachen! Ook heel puur…

 5. Ergens begrijp ik haar heel goed, ze is geen afgescheidenheid als een ziel of een persoon, ze is één met alles doordat ze één is met de bron.
  Helaas zijn er maar weinig mensen die haar heel goed begrijpen qua inhoud.
  Het verhevene, wat eigenlijk meer door de interviewer wordt gebracht dan door haar, is een beetje onzinnig. Zo speciaal is het niet, geeft ze gelukkig zelf ook aan.

  Het wordt altijd mooier verteld dan dat het is, iedereen wil toch sensatie?
  Toch werken dingen wel zo zoals verteld wordt in het interview.

  1. Wat ik zie is een heel vermoeide vrouw, idd beetje lege ogen. Maar haar totale beeld resoneert liefdevol. Niks meer en niks minder.

  2. reken maar dat ze ook veel op haar af krijgt in deze dimensie een boodschap van licht hier op aarde.

  3. Ik weet niet waarom , maar haar bescheidenheid en haar duidelijkheid resoneren gewoon met mij . Ze is niet een prater of een showmodel , so fn what , de interviewer moet de info bijna uit haar trekken vanwege haar bescheidenheid .
   Professionele praters als David Icke kunnen met hun babbel een veel groter publiek vermaken maar de resnonatie van de inhoud is anders . Ik blijf gewoon naar mijn gevoel luisteren en vind haar hartstikke ok , zelfs meer dan dat . klaar

  4. Ik weet niet waarom , maar haar bescheidenheid en haar duidelijkheid resoneren gewoon met mij . Ze is niet een prater of een showmodel , so fn what , de interviewer moet de info bijna uit haar trekken vanwege haar bescheidenheid .
   Professionele praters als David Icke kunnen met hun babbel een veel groter publiek vermaken maar de resnonatie van de inhoud is anders . Ik blijf gewoon naar mijn gevoel luisteren en vind haar hartstikke ok , zelfs meer dan dat . klaar

  5. Ze laat zien dat een wakker wezen ook heel nuchter kan zijn. Als dat niet oprecht is weet ik het niet meer.

  6. Ik zie een ontbreken;
   het gebrek aan reflectie (misschien omdat wij een en dezelfde zijn) immers je kunt alleen iets waarnemen als het opponent is. Meestal herken ik makkelijk iets in een ander waarmee die persoon zit of hulp nodig heeft. Bij mijzelf is dat al een stuk lastiger. Het is alsof ik in het niets staar.

   Ik hoor; een herkenning maar niets nieuws alles was al het bekende. Voor mij geen enkele vorm van nieuws. Wel een blijdschap dat er eindelijk iets in gang is gezet. Beter dan dat kan ik het niet uitdrukken.

   Ik voel; verdriet zeker haar verhaal over haar jeugd en de miskenning hier op aarde. Daarweer heb ik dit ervaren en herken haar verdriet.

   Mijn interpretatie = geen oordeel!
   Dat kan ik namelijk niet want hoe kun je jezelf in godsnaam veroordelen/beoordelen?

  7. Astral walker had bij mij eerst ook een kans gekregen. Mooie kerel om naar te kijken zeg! beetje stoer, vooral met die mooie zonnebril, en zijn overhempje met stropdas, prachtig hoofd wat er bovenuit stak. wowy, daar keek ik ook graag naar hoor..(vlinders in mijn buik)…maarja na aflevering 33 kwam de harde klap bij mij, ik stortte uit in liefdesverdriet, heb drie dagen het gevoel gehad enorm in de steek te zijn gelaten. maarja vanaf dat moment dacht ik….weet je. Ik kan het zelf wel. heb mezelf flink wat moed ingepraat, en het lukte!!! Ik heb toen emotioneel de scheidingspapieren getekend en ben een nieuwe weg in geslagen! Wanneer je zo iets meemaakt kom je er echt veel sterker uit, en weet je van jezelf dat je het heus wel zelf kunt en weet!!!

  8. Ik voel; verdriet zeker haar verhaal over haar jeugd en de miskenning hier op aarde. Daarweer heb ik dit ervaren en herken haar verdriet.

   Dawn, jij omschrijft een slachtofferrol van waaruit zij haar verhaal openbaart…..Iedereen wil graag iemand helpen (medelijken, herkenning) die in een slachtofferrol zit…….
   Ze heeft communicatiewetenschappen gestudeerd….heb ik ergens gelezen.
   Ik ken heel veel mensen die het heel erg moeilijk hebben gehad tijdens hun leven, maar doordat ze hebben moeten overleven, hadden ze geen ruimte meer om een study te volgen, terwijl ze dat in normale omstandigheden makkelijk hadden kunnen doen.

  9. lieve Mirakel Multi D… NU ben je pas multi-D..
   Dank voor het delen. Het is goed.

 6. Lijkt mij dat ze communicatiewetenschappen studeerde juist om deze boodschap te brengen. Niets is voor niets en ik heb ook zo’n soort natuurlijke aanleg. Binnen no time een nieuwe taal leren. In totaal spreek ik 6 talen en eigenlijk heb ik daarvoor nooit echt moeite gedaan. Mede hierdoor kan ik buiten mijn gestelde grenzen communiceren;

  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread711417/pg1
  (die poster ben ik dus)

  Het freeman verhaal beheers ik niet, weet daar weinig vanaf. Maar als ik iets MOET doen dan gaat het automatisch. Alsof je daar helemaal buiten staat.

  Zelf komt ze niet op mij over alsof ze in wat voor soort van rol zit. Dus dat slachtoffergebeuren herkende ik alleen als een onmacht tijdens haar jeugd. De onmacht van de liefdeloosheid hier. Dat wat je zelf bent is hier niet geaccepteerd,
  veel hier op aarde is ijskoud.

  Verder weet ik niet of je je verleden als schuldige kunt aanwijzen met betrekking tot het wel dan niet volgen van een studie. Zoals je ziet hebben wij hier op dit forum een superspoedcursus achter de rug. Dat kan je onmogelijk op school leren!

  Op school leren ze je beperkingen, kaderen alles los te beschouwen en het te benoemen. Zodat het tot eigen-dom gemaakt kan worden. Werkelijke kennis komt van binnen en niet uit een boekje.

  1. Dank je selene maar dat komt niet echt voor mijn rekening.
   Ligt een beetje buiten mijzelf 😉

   Daarmee kan ik het alleen maar eens zijn met de informatie die hierboven is gegeven. Je kunt als het ware ‘inloggen’ in het veld als je hulp nodig hebt. Daarom heb je in principe scholing zoals wij die krijgen niet nodig. Het is jammer dat men je alleen leert te herhalen wat anderen ooit hebben bedacht. Maakt ons een beetje machteloos.

  2. Dan nieuws wan jij brengt Dawn, heeft een hoog vreugdegehalte, wat mij betreft een 33

  3. Eigenlijk ben ik wel met keisha eens, dat liefde het antwoord voor alles is.

  1. Niet verder vertellen hoor Mirakel, maar ik ben sterk verbonden geweest met de ‘rooms-katholieke’ kerk.. Ken je die? Jongetjes verkrachten, funkloosters hebben ze, de macht ooit gegrepen in de wereld. De rijkste religieuze club in de wereld. De Maya’s vermoord, jeetje, was ik bijna vergeten. Toen ik zelf ooit ging intreden, ik was weliswaar klein, maar toen werd ik ‘gedoopt’, dan gieten ze water over je hoofd en ‘hoor je d’r bij’..
   Nou, da’s wel een lekker gevoel hoor: ‘D’rbij horen’.. En toen ik net kon praten zeg maar, of schrijven, ik weet het ff niet meer, toen moest ik ‘Christus’lichaam’ inslikken, door een stukje brood te eten, dat een ‘hostie’ heette.. Ik kreeg daar dan niks te drinken bij, niemand niet, want dat had die meneer in die jurk al allemaal opgedronken. En dat vond ik toen zó gek.. Totdat ik natuurlijk hoorde over dat fun-klooster, vorige week..!
   Jemigdepemig, als ik daar nog aan denk allemaal. Ik had misschien wel liever bij de scientology gezeten, want daar, zo heb ik gehoord, doen ze ook aan spiritualiteit.. Maar dan échter zeg maar.. 🙄

  2. My relationship with scientology is very different. I was in the Church in the UK for a year in 2003-4 as a staff member. I basically went in on a personal mission to learn as much as possible and then get out fast. It was pretty tough, and I emerged bruised (as many do). But I do not regret the experience. I agree with Bill that Hubbard was a brilliant man to begin with, and was compromised after the Church was fully established.

   Nahhh , ik geloof niet dat ze zich echt sterk verbonden heeft gevoeld met de scientologists , zo op te maken uit deze quote .

  3. @ guido, Super uitgelegd! Bedankt trouwens, dat je mijn post even wat geordend hebt…top! de Katholieke en veel duistere sekte stromingen zijn ietswat van elkaar afgeleid. vanuit de katholieke kerk stroomde ze door naar de duistere (luciferiaans) kant, waar ze een meer duistere inslag hebben Ze weten heel handig gebruik te maken van de collectieve energie die wij als mensen vormen, om daar letterlijk en figuurlijk hun stempel op te kunnen drukken. Wij zijn ons niet bewust van deze energieën, omdat de meeste mensen hier geen kennis van hebben, en zich hier daardoor niet bewust van zijn. Wanneer een grote massa enorm schrikt van een negatieve gebeurtenis, is dit meetbaar gebleken (wetenschappelijk aangetoond). Deze kracht die vrij komt, kunnen zij nuttig besteden om zelf krachtiger te worden. Hier kunnen wij moe en leeg van worden! Af en toe schuiven ze mensen naar voren. Zie verder in het artikel. Het gaat niet alleen om Schientologie, er zijn nog veel meer bewegingen.

   http://www.stichting-promise.nl/artikelen/sekten/scientology-church.htm

   Apocalyps (citaat uit de link)

   EÈn van de teksten in de verzameling OT-levels gaat over de vernietiging van de aarde, 75 miljoen jaar geleden. Het is als het ware Hubbards versie van de zondeval; zijn verklaring waardoor het kwaad in de wereld kwam. Het hoofd van de Galactische Federatie, Xenu geheten, besloot om een einde te maken aan de overbevolking van het universum, volgens de science fiction van Hubbard. Xenu vermoordde met H-bommen miljarden mensen. Hun geesten zwerven nog altijd door de wereld en daarvan moeten de scientologen zich bevrijden. (Hiervoor moeten ze vaak de sauna in).
   De kerk neemt aan dat bij het sterven “het ware zelf” van de mens tevoorschijn zal komen, dat naar een “inplant station” gaat. Als het dan niet beschermd wordt door de leer van scientology, dan wordt de geest het slachtoffer van verschrikkelijke machten, die afschuwelijke spelletjes met de hersenen gaat spelen, om de mensen vervolgens weer in een gehavende toestand terug te sturen naar de aarde, waar ze weer incarneren tot mensen. In het laatste OT-level, waarvan de authenciteit overigens omstreden is, zou Hubbard een verbinding proberen te leggen tussen het Christendom en zijn eigen filosofie. Hij gaat in op het einde der tijden, zoals aangekondigd in het boek Openbaring in de Bijbel.

   De anti-christ vertegenwoordigt de krachten van Lucifer, de lichtbrenger staat voor de Galactische federatie. Hubbard’s missie is de belofte te vervullen van de anti-christ. Waarna een passage volgt over Jezus, als “liefhebber van jongens en mannen”. Een passage waar bijvoorbeeld Julia Rijnvis, vertegenwoordigster van Scientology Nederland zich overigens in het openbaar van distancieert.

   Alle bewustzijnstrainingen, inclusief de dianetics van de scientology beweging, zijn uiteindelijk op dit doel gericht, de bewustzijnstransformatie van verruimd bewustzijn, godsbewustzijn en kosmisch bewustzijn. Alles moet leiden tot het aanroepen van de komst van de grote wereldheerser (een imitatie van het aanroepen van IsraÎl van hun Messias) en wereldleraar de Antichrist, zoals die beschreven wordt in Openbaring 6:1: “En ik zag, toen het Lam een van de zeven zegels opende, en ik hoorde een van de vier dieren zeggen met een stem als van een donderslag: “Kom!”

   En ik zag, en zie, een wit paard, en die erop zat, had een boog en hem werd een kroon gegeven, en hij trok uit, overwinnende en om te overwinnen.”

   Hij is de grote imitator van Hem, Die na hem zal komen op een wit paard: Openbaring 19:11: “Hij die daarop zit wordt genoemd Getrouw en Waarachtig, en Hij velt vonnis en voert oorlog in gerechtigheid. En Zijn ogen waren een vuurvlam en op Zijn hoofd waren vele kronen en Hij droeg een geschreven naam, die niemand weet dan Hijzelf. En Hij was bekleed met een kleed dat in bloed geverfd was en Zijn Naam is genoemd :Het Woord Gods.”

   Er bestaat ook een knutselig filmpje, met een wit paard met een strijder erop (spookpaard). Wat een nare bizarre grap!
   http://www.youtube.com/watch?v=3UKz3GVrHI8

  4. @ Guido, ze zijn volgens mij al veel verder dan wij voor mogelijk houden. Dat probeer jij natuurlijk ook iedereen in te laten zien door jouw site!
   Wanneer we dus een ufo tegenkomt met iemand als de spreekster op deze site, hol, leeg, emotieloos, zeggen dat ze een engel is, goddelijk enz. krab je dan nog maar 10 keer achter de oren en stap niet bij zo’n persoon in een ufo, een auto of wat voor voertuig dan ook!

  5. O ik zie dat het wat crue overkomt deze site, spreekster, maar dat bedoel ik juist positief, absoluut niet afkrakent…!

  6. Guido, dat je verbonden bent geweest met de katholieke kerk is je niet te verwijten.
   Ik heb me ook van de RKK afgekeerd en heb zo mijn eigen geloof.
   Als je bij de scientologie kerk geweest bent ben je bewust op zoek geweest dat komt je namelijk niet zomaar aanwaaien tenzij je een kind van een aanhanger bent.
   Als voormalig scientologie aanhanger zegt dat dus meer over je.

   Wat mirakel aangeeft geeft me toch een negatieve indruk over haar betrouwbaarheid.
   Ik heb de hele video afgekeken, ik ben niet zo goed met Engels en heb wat dingen gemist.
   Ik heb niet zoveel met die Amerikaanse manier om mensen naar het voetlicht te halen.
   Een opmerkelijk mens dat wel,dat verhaal met die afstandbediening waar haar huisgenoot zich aan brandden had ze al ooit in een andere vorm verteld volgens een forum lid.
   In het andere verhaal was het geen afstand bediening.

   Er wordt een soort waarschuwing afgegeven voor mensen die dit interview ineens helemaal gaan afkijken. Omdat het een ongelooflijk transformerende werking op je kan hebben en je je er dus behoorlijk emotioneel onder kunt voelen. Maar ook geïnspireerd, opgetild, of dat je complete beeld van jezelf, over wat ‘waarheid’ is, of over wat er in de wereld gaande is, op de kop gezet kan worden. Maar bedenk dat dit het ‘veld’ is, waarin dit ook allemaal plaatsvindt.

   Ik ben dacht ik in het algemeen vrij nuchter en loop niet zo gauw weg met zulke personen.

  1. Mooi gezegd Janee,

   Kleine aanvulling…

   Remember the compliments you receive, forget the insults… en niet vergeten

   Keep your old love letters, throw away your old bank statements!

   http://www.youtube.com/watch?v=sTJ7AzBIJoI

   Zat er net nog weer naar te luisteren, blijft leuk.

  1. Wouw JaNee, wat mooi! Het is zo precies als een foto! Echt een hemel op aarde!

  2. Fantastisch Janee, als ik me indenk hoe dat eruit ziet in het echt…
   Flink schilderij aan de afmetingen te zien, ben nog steeds een groot fan.

   Godswonder.

  3. Janee,

   Mooi weer eens een schilderij van je te zien!

   Laat me weten wanneer je nog eens een expositie houdt!

  4. Dat is een heel mooi schilderij JaNee. Geen idee of dit een simpele of ingewikkelde techniek is maar voor mij straalt het vakmanschap en het plezier d’r vanaf.

  5. Hallo Burke,

   Heb aan Guido gevraagd of hij mijn website naar je wil toesturen.

 7. Ja, en dan is het weer zover. Juist in deze tijd en op dit moment voelen we met elkaar dat de grote verschuiving allang is begonnen zich te manifesteren. Zie toch hoe de duisteren strompelen in het geld systeem. Griekenland krijgt er 12 miljard erbij en het is weer euforie. Het cynisme onder de presentatoren van RTLZ neemt met de dag toe.

  Het is allemaal zo simpel, stap gewoon in je hartekracht. Straal dat uit en er vinden wonderen plaats. Als je dit doet, verzamel je steeds meer mensen om je heen.
  VB. ik doe dit al 2 jaar en de vriendelijke reacties die ik krijg, nemen nog steeds toe.

  Maar als nu (en dat blijkt uit alle voorbeelden, o.a. de zonne reacties, welke site wet nog nieuwe info te brengen, het midden oosten, gewoon een mislukte afleiding want de grote gewelds uitbraak blijft uit enz) het ascentie proces op een doorbraak staat, waarom dan ineens een aantal zgn, great-ones die dan zich als de messias presenteren? Ook zie ik overal dat er steeds meer geld wordt gevraagd voor workshops,
  bijeenkomsten of lezingen. Bedragen lopen op tot honderden euro’s per weekend!!!!

  Dan kun je maar 1 conclusie trekken, dat is nep, oplichting en valsheid in geschrifte of valse energie.

  Dit gebeuren, dat er op het einde vele valse profeten zullen opstaan, is bekend uit vele historische info. Niet alleen de bijbel, maar andere bronnen spreken hierover.

  Oh ja ik ken de religies en daar brr. blijf ik op grote afstand van.

  Ik wil alleen maar aangeven, de heilige graal zit gewoon in jezelf en activeer die.
  Hoe?

  Je eigen onvoorwaardelijke liefde en daar kunnen heel veel mensen en entiteiten niet TEGEN.

  Probeer maar uit

  1. panoramix, als de doorbraak eenmaal komt, valt dit allemaal hierbij in het niet denk ik! Stelt het niets meer voor!

  2. helemaal mee eens Panoramix. voor de volle 100% hoor !!!!!
   ik ben zelf gelovig, en ben ook al een tijd bezig van uit mijn eigen kracht te gaan, en die is heel sterk.ik trek ook veel mensen aan, omdat men zegt dat ik zo mooi van binnen ben,dit is geen hoogmoet hoor want daar heb ik zelf ook een hekel aan, en ik zelf snap het ook nooit waarom je zoveel geld moet vragen, als je het juist zo mooi voor hebt met de mens, dan is het in mijn ogen vals. ik zelf ben best spiritueel, maar een gouden wet in het universum is, wat je gratis krijgt aan gave, moet je ook gratis uitgeven.dat krijg ik van de Engelen, doe je het niet en wil je er rijk van worden, zal het je afgenomen worden, of je zult vroeg of laat je straf krijgen, ik heb het zelf al een aantal keren zien gebeuren.

 8. Ik vraag me af waarom WTK altijd een eigen player gebruikt? Persoonlijk vind ik het practischer om naar het originele youtube kanaal te gaan en via browser mozilla firefox met de add-on ‘video downloadhelper’ gewoon de zaak naar binnen te trekken…maar wacht eens even…heb het antwoord geloof ik al gegeven? Velen denken dat dit heel ingewikkeld is ivm een knoppen/techno-angst vermoed ik ;-).

  1. Beste Mosselman. Ik raad je aan je nog iets verder te verdiepen in deze zaken voordat je hier een oordeel over hebt 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.