Advertentie

Ben jij… The return of the Sun?


x

x

Ben jij… The return of the Sun?

2019 © Tessa Koop | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Tessa Koop

De krachtige Equinox -begin van de lente- op 20 maart markeerde een nieuw begin. Deze Equinox is nog krachtiger, omdat een Super Volle Maan deze equinox oplaadt met extra energie. Dit is de laatste supermaan in een reeks van drie die op 21 januari tijdens de super-bloed-wolfmaan van start ging. Voor mij voelt het ook echt als een nieuw begin, niet alleen in aards opzicht maar ook zeker in ‘kosmisch’ opzicht. Ik verheug mij er dan ook op jou deelgenoot te maken van mijn reis als levend bewijs dat wonderen bestaan.

We spelen hier op Aarde ‘Het Spel van de Frequenties’. Het is tenminste een ‘spel’ als je jezelf opnieuw herinnert wie jij bent en wat de spelregels zijn. Anders zou de informatie op een website als WantToKnow je eerder het gevoel kunnen geven dat je de weg kwijtraakt. Je zou het idee kunnen hebben dat het spel dat hier gespeeld wordt alleen maar ‘vuil’ is.

En geloof me… dat is niet zo.
Maar… het is waar: jij kiest wat jij ervaart.

Het is mijn intentie jou maandelijks te inspireren met mijn reis naar een kosmisch bewustzijn. Ik geloof dat het zijn van kosmische mensen op de evolutionaire agenda staat voor de mensheid als ‘top priority’. En je hebt daarbij mensen, zoals jij en ik, die op de muziek vooruitlopen en anderen de weg mogen wijzen. Dat betekent ook dat deze weg niet de makkelijkste weg is, en we soms zelf de lichtsporen moeten trekken. Het is in deze tijd belangrijk elkaar daarbij te blijven inspireren, te steunen en (kosmische) kennis te delen.

Terug.. van ‘weggeweest’..
Wat een mooi moment om weer te gaan schrijven voor WantToKnow. Heel graag neem ik jou als WantToKnow-lezer mee in jouw wereld van energie door je deelgenoot te maken van mijn reis als Cosmic Woman. Een reis die in 2012 begon, toen een Spirit Council van 13 Grootmoeders mij opriep te starten met het schrijven van een boek. Afgelopen 21 januari, tijdens de super-bloed-wolfmaan, zag dit boek, na een intense reis van 7 jaar, het levenslicht. En nu mag ik haar met hart en ziel uitdragen. Niet zozeer omdat het ‘mijn feestje’ is, maar vooral omdat deze tijd jou de uitgelezen kans biedt, het Spel van de Frequenties te gaan spelen.

Ik ben daarbij graag jouw tour guide 😉
Welkom aan boord in jouw tijdscapsule!

Voor de mensen die mij niet kennen, stel ik mij even kort voor: tien jaar geleden stond ik aan de wieg van WantToKnow.nl/be. Samen met mijn goede, lieve vriend Guido Jonkers, die mij als enthousiaste jonge-hond-journalist een podium wilde bieden om mijn ruimere kijk op de werkelijkheid te delen. Natuurlijk wilde ik toen de alarmbellen luiden, zeker toen ik ontdekte wat zich afspeelt achter de schermen van het nieuws, de politiek, etcetera.

Ontdekken dat niets in de wereld is wat het lijkt is stap 1 in je eigen transformatieproces. Stap 2 is vervolgens opnieuw de verbinding maken met jouw Hogere Zelf, jouw ‘I AM’. Dit is het allerbelangrijkste voor het ontwikkelen van een kosmisch bewustzijn, in een wereld vol energie, in een ‘vibrational reality’.

Stap 3 is vervolgens vanuit ‘I AM’, meesterschap verwerven over jezelf en je eigen leven, zodat je vanuit kracht en balans kunt doen wat jij op zielsniveau hebt verkozen te doen. Jij bent een kosmische kracht, met het vermogen jouw realiteit te beïnvloeden op een manier dat zijn weerga niet kent. En je bent niet alleen…. Er is een heel management neergezet op planeet Aarde.

De magische lente-equinox..
Daarbij is het levensweb om de Aarde opgeladen met een energie, die zichzelf de komende jaren alleen maar opvoert. Ja, doordat wij onszelf weer gaan herinneren wie we zijn; sterren gebonden aan een lichaam. Maar ook omdat allerlei universele sterrenparades en evenementen ervoor zorgen dat sterrenpoort Aarde – en onze eigen ‘sterrenpoort’ – geactiveerd wordt.  Stel je eens voor… wat er gebeurt, als jij jezelf zuivert in het ritme van de maan, je zó jouw energielichaam oplaadt, als een batterij en als een ‘poort’ wordt, waardoorheen informatie ‘gedownload’ wordt in jouw systeem?

Wie ben jij eigenlijk?
Wat komt je hier doen?
Ben jij… The return of the Sun?

Deze equinox kun je ook zien als een sterrenpoort, er gebeurt namelijk iets bijzonders in de energie als de dag en de nacht even lang zijn. Het is het balanspunt tussen tegengestelde krachten van licht en donker. Je zou dit een Zero Point kunnen noemen met… Zero Limits. De nulpuntige Sterrenpoort van de Equinox benadert het veld van oneindige mogelijkheden en pure potentie – en de krachtigste plaats van manifestatie is het NU.

“Hoe gaat het Licht met het licht
in jouw hart vandaag?”

Velen voorspellen een ongewoon krachtige zonnegolf, terwijl de Equinox-doorgang geopend is. Profiteer van deze gunstige tijd om helderheid te scheppen over wie jij nu bent, wie jij wilt zijn, hoe je omgaat met energie en wat jouw focus is de komende jaren.. De zuid-Amerikaanse Q’eros erkennen dat ieder mens de zon in zijn of haar hart heeft – daarom zijn we allemaal zonnewezens (Christus) en ‘Kinderen van de Zon’. Deze Q’eros zijn de laatste afstammelingen van de hogepriesters van de Inca (bouwers van Machu Picchu en vele andere heilige plaatsen in de Andes).

Kosmisch bewustzijn; de onlosmakelijke verbondenheid met Al-dat-Is.

Ze begroeten elkaar met de vraag “Hoe gaat het Licht met het licht in jouw hart vandaag?” Het plaatst The Return of the Sun in een veel groter en ander daglicht..! We hoeven niet te wachten op Jezus Christus, maar de zon in onszelf keert terug. De klimaatverandering hangt ook samen met de activiteit van de zon; de zon overspoelt de aarde met toenemende golven van zonlicht. Deze fotonendeeltjes communiceren met ons, tot op het diepste celniveau; het niveau van ons DNA. We passeren in 2019 meerdere ‘sterrenpoorten’, wat ons klaarstoomt voor een gigantische bewustzijnstransformatie in 2020-2022.

Maar … jij hebt nog steeds vrije wil..!
Hoewel de kosmische mens op de agenda staat, kun je in deze tijd heel bewust kiezen of jij jouw evolutieproces wenst te versnellen. Of niet; niet kiezen is ook een keuze. Dat bewijst de wereld om ons heen wel. Allerlei negatieve prikkels leiden onze aandacht af van onze eigen energie. Door heel veel voeding te geven aan wat zich in het nieuws en de politiek afspeelt, geef je een deel van jouw kracht weg. Jouw kostbare manna, die ervoor zorgt dat jij de manager bent over jouw leven en jouw realiteit.

Cosmic Woman reikt je technieken aan voor het ontwikkelen van een kosmisch bewustzijn. Daarbij deel ik mijn levenslessen, kennis en persoonlijke ervaring tijdens dit proces. Ik heb de intentie je alle sleutels aan te reiken die je nodig hebt om je te helpen herinneren. Herinneren, dat in het licht dat jij bent, jouw grootste kracht schuilt. En dat je grootste levensmissie is, dit te ontdekken en te ervaren. De rest van jouw unieke Pad ontsluit zich dan vanzelf.

Beleef deze krachtige volle maan bewust. Want nu de zon sterker wordt, geldt dat ook voor de kracht van de maan! Het is immers de zon die de maan verlicht. Dit is een tijd van een nieuw begin, maar het uitdagende is dat Mercurius nog steeds retrograde loopt tot 28 maart. Wacht dus nog even met nieuwe projecten of contracten te tekenen tot na die tijd.  Dit is echter wel een ideaal moment om op alle niveaus voorjaarsschoonmaak te maken om ruimte te maken voor alles waar je echt naar op zoek bent. Heel graag inspireer ik je daarbij!

Liefs

Cosmic Woman
www.cosmicwoman.nl

Benieuwd naar mijn boek? Je kunt het bestellen op: www.aurora-webshop,.com Wil je mij ontmoeten? Ik spreek o.a. 10, 11 en 12 mei om 16 uur in de yurt op het Happinez Festival. En samen met WantToKnow kijken we of er interesse is voor een lezing. Dus laat hieronder een reactie achter als het je leuk lijkt!

4 gedachten over “Ben jij… The return of the Sun?

 1. Hoi Tessa,
  Wow , ja totally agree, ( we hebben elkkaar wel eens gesproken, ik weet niet of je dat nog her-inner-t, maar is ook niet zo belangrijk)

  Ja heb stap 1 t/m 3 doorlopen… e nweet waar je het over hebt.. ik zie mijn ‘rol’ naast het zijn van pioneer, nous, wayshower, etc ..als een Standard* (en komt wel overeen , met hoe jij t beschrijft..)
  ~ The world needs Standards more than anything else now ~
  A Standard, as in “being a Standard of the New Energy,” is a guiding light, one who illuminates potentials for others.
  A Standard is also a ’teacher’ who shares what they have learned through their own experiences.
  By their own example, a Standard inspires others to see what can be done. (Meer inspirator , dan teacher)

  Ik wil je vragen om in te voelen in een recent artikel/blog van mij. “BewustZijn versus AI” .. m.n. waar ik de homo christos introduceer ( niet door mij verzonnen, maar ik geef het door) (skip de eerste alinea’s is bla bla ..3d talk inleiding)

  christos = licht = de zon in onszelf.. homo christos; Maar als mensen , multidimensionaal die de mensheid op deze OUDE aarde gaan ondersteunen (ze blijven dus) , want niet iedereen vindt de weg naar de Nieuwe aarde in zichzelf.. e nzorgen voor de nodige balans tov de andere species… lees maar.. http://www.lifebydesign.nl/Blog/

  Hartegroet
  Geert

 2. Wanneer ik je goed begrijp is 2020/2022 het nieuwe 2012?
  Nou, een tikketje meer bewustzijn zouden we als mensheid wel héél goed kunnen gebruiken!
  Het klimaatgezwets waarin iedereen elkaar nakakelt heb je in dit artikel ook toegeschreven aan de extra activiteit van de Zon.
  Ik had het al vernomen van een Wageningse hoogleraar dat er geen wetenschappelijke methoden zijn toegepast om zowel het klimaatgedrag als het koolzuur ‘probleem’ te duiden als een strikt door de mens veroorzaakte gebeurtenis.

  Even wat anders.
  Ik denk dat er ook in dit land sprake is van, om het maar zo te noemen, Trumpisme.
  De plotselinge opkomst van FvD en hun programma doen mij heel erg denken aan de plotselinge opkomst van Trump die ook door de politiek correcte gevestigde ordekliek van de geheime agenda, gebombardeerd werd als té nationalistisch en vooral té rechts.
  Nu zie je dat Trump er veel aan gelegen is de vlam onder de Russisch/VS heksenketel op een heel laag pitje te houden. Hoe veel anders zou dat zijn gegaan onder Hitlery Clingon?
  Bij FvD zie je ook een nuchter standpunt ten aanzien van de door Al Gore aangezwengelde spin als mede de anti EU dictatuur en de overdreven contraproductieve milieuregels flauwekul die als een remparachute werken en het MKB met grote trefzekerheid de grond in boren.
  Misschien heeft dat toch iets te maken met de onbewuste drang naar normalisatie onder invloed van de wegkwijnend vertrouwen in de aan alle kanten verkrachte democratie en de capitulatie t.b.v. de EU dictatuur.
  (als ik jouw artikel in directe termen mag verklaren)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.