Advertentie

Désirée Röver.


Gezien de huidige ontwikkelingen rondom de vaccinaties en de Mexicaanse varkensgriep H1N1, geven we graag het woord aan Désirée Röver. Zij zet zich met een niet aflatende ijver in voor openheid rondom deze ‘pandemie’. Er is in haar ogen één groot spel gaande, inzake het bedonderen van de Nederlandse bevolking. Dáár waar een overheid zich naïef toont in haar opstelling naar de farmaceutische wereldgrootmachten, daar staat Désirée op de bres.
 
Net als John Consemulder is haar enige doel om een overheid te laten werken volgens het VIT-principe: Verantwoordelijk, Integer en Transparant. Het woord is aan Désirée.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Big Brother is HERE!

Désirée Röver, onderzoeksjournalist
Désirée Röver, onderzoeksjournalist

Meestal vallen mijn waarschuwingen op dovemansoren: cognitieve dissonantie… ik vertel iets dat geheel buiten de aangeleerde perceptie en referentiekaders van de luisteraar valt. De reactie is meestal regelrechte afwijzing en ontkenning, en agressie tegen de boodschapper. Het grote publiek, in toenemende mate gehypnotiseerd door voetbal, poker en televisiehoeren, heeft de tussenstapjes gemist van de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal in 1951 naar het dwangbuis van de huidige EU.

Vrijwel niemand doorziet de eugenetische (lees: volkenmoord) reikwijdte en de interconnecties tussen alles wat zich nu afspeelt. Geprogrammeerd door kerken, media, scholen en universiteiten kunnen/willen de meeste mensen niet geloven wat zich voor hun ogen ontrolt. En evenmin wat een enkeling hen aanreikt aan feiten en context.

Er staan nu dingen te gebeuren die nooit meer zijn terug te draaien. Allereerst zijn dat de genetisch gemanipuleerde vaccinaties, zoals de HPV-vaccins en de brouwsels tegen de ‘H1N1’ labvirussen — die nu net zo min ‘Mexicaans’ zijn als zij in 1918 ‘Spaans’ waren.

In december 2009 zal de illegale Amerikaanse president, Eliminati marionet en winnaar van de Nobel Please Prize, in Kopenhagen een ‘milieuverdrag’ ondertekenen.
Lord Monckton of Benchley, ooit Margaret Thatcher’s adviseur, las dit 200 pagina’s tellende docudrama nauwkeurig door en waarschuwt ons voor de gruwelijke hoofdpunten daarin:

1. Het creëren van een wereldregering,

2. Overdracht van de Westerse rijkdommen naar de derdewereldlanden omwille van ‘genoegdoening van de klimaatschuld’, en

3. Handhaving onder dwang.

Lord Christopher Monckton
Lord Christopher Monckton

Lord Monckton:

“De woorden ‘democratie’, ‘verkiezing’, of ‘stem’ ontbreken in deze tekst. De derdewereldlanden zullen dit verdrag ondertekenen omdat ze geld ruiken, de meeste linkse landen zullen het steunen, de EU-landen zullen kritiekloos instemmen. De fabel van global warming, wordt misbruikt voor het stelen van ieder denkbaar menselijk recht. (terwijl ons in werkelijkheid een ijstijd wacht.. DR)

De communisten die vanachter de Berlijnse Muur de milieubeweging kwamen binnen tuimelen en Greenpeace overnamen, staan nu op het punt om een communistische wereldregering te vestigen. 

De apotheose is hier. Wanneer dit verdrag wordt ondertekend, overstemt dit de Amerikaanse constitutie…
Wanneer u Obama’s handtekening niet tegenhoudt, dan behoren de Amerikaanse vrijheid, democratie en voorspoed voorgoed tot het verleden. En geen enkele hierna door u gekozen regering heeft dan nog de macht om dat ooit te keren.”

Eenzelfde lot hangt Nederland boven het hoofd. De EU is niet alleen allang baas in Hollands buik, documenten als die van de Club van Rome tonen aan: de milieu-agenda is een volkenmoordagenda.

Vanwege de ernstig beperkte en eenzijdige overheidsinformatie rond de (‘Mexicaanse’) griepvaccins diende StralingsArm Nederland (SAN) in juli 2009 een Wob-verzoek in voor het overleggen van alle documentatie rond de aanschaf van de H1N1-vaccins door het ministerie van VWS en het CBG (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen). Nadat deze verzoeken Klinkklaar waren genegeerd, spande SAN tegen VWS en CBG een kort geding aan.

Uit de pleitnota van de VWS/CBG-advocaat blijkt dat deze beide instanties volledig zijn overvleugeld door de Europese Commissie en de European Medicines Agency (EMEA, voor tweederde door Big Farma gefinancierd). Volgens een ‘centrale procedure’ (lees: Europese shortcut voor multinationals) zijn de vaccins door de EMEA ‘goedgekeurd’, en verwierven zij een handelsvergunning voor heel Europa.

Rol en zeggenschap van de Nederlandse overheid: NUL. Geen aparte Nederlandse beoordeling noch een Nederlandse handelsvergunning. Bestuursinstanties zijn dus slechts doorgeefluik in wat door de EU wordt goedgekeurd, aangekocht, gespoten…!!

Rol en zeggenschap daarin van de Nederlandse overheid: NUL. Geen aparte Nederlandse beoordeling. Geen Nederlandse handelsvergunning. Nederlandse bestuursinstanties zijn dus slechts doorgeefluik in wat door de EU wordt goedgekeurd, aangekocht, gespoten… Terwijl de H1N1-vaccins een nog nooit eerder vertoond steriliserend en aborterend heksenbrouwsel blijken, gebaseerd op een in een laboratorium vervaardigd virus, spreken de Gezondheidsraad, VWS, CBG en EMEA in een medisch ‘balletje-balletje’ over ‘veel ervaring met dit soort vaccins’.

De constructie van ‘mock-up’ vaccins reduceert de H1N1-goedkeuringsprocedure tot een farce van vijf dagen. Gecombineerd met de meest smerige adjuvantia, bekend om hun opzettelijke autoimuuneffecten, zijn alle EU666 Biodefense stockpile mock-ups gebaseerd op H5N1– lab-tycoon Osterhaus ‘verwachtte’ immers al sinds 2005 een vogelgrieppandemie; hij hield pas op met die aan te kondigen na de komst van H1N1 (de plan B optie, nadat in februari 2009 Baxter plan was mislukt om de vogelgrieppandemie te starten door het naar Europa sturen van gewone griepvaccins ‘besmet’ met levend H5N1). De klaarliggende H5N1-vaccins heten nu ineens ‘mock-up’-vaccins.

En door in de oorspronkelijke formule H5N1 te vervangen voor H1N1, pretendeert men dat deze beide vaccins hetzelfde zijn, en dat de H5N1-vaccin‘studies’ model kunnen staan voor die met H1N. Deze ‘studies’ werden door de producenten aangeleverd en hebben bovendien veel te weinig proefpersonen!). Wat is dit?Wetenschap? Roulette? Of ordinaire volkenmoord?

Verzet tegen deze vaccinatiewaanzin wordt arrogant van tafel geveegd door de hoogst geplaatste doolaards in dit gedicteerd gedachtegoed: professoren. Nobel- en overheidsprijzen moeten hun geleerdheid en autoriteit onderstrepen, maar zijn in werkelijkheid zijn beloningen, voorbehouden aan de meest gehoorzame cognitief consonante slaven (lees: wetenschappelijke papegaaien).

links:

• Triton-X,  HIER (pdf)

• Vaxigrip,  HIER (pdf)

• VRBPAC, HIER

• Intradermaal griepvaccin SanofiPasteur, HIER

• Huisarts over varkensgriep, HIER en HIER

• Lord Monckton, HIER

• “Ein unhaltbarer Zustand”, HIER

• Document StralingsArm Nederland kort geding en recente ontwikkelingen. HIER

Advertentie

179 thoughts on “Désirée Röver.

 1. Bij de eerste ‘hier’ achter ‘Huisarts over varkensgriep’ kom ik op de site van ‘gebroken pennen’, maar met een gebroken link.
  Zou het artikel zijn weggehaald of is er een technisch mankementje?

  PS: even over usability: Het woord ‘HIER’ komt miljoenen malen voor en zoekmachines zullen links achter het woord hier niet zo interessant vinden. Mensen die scannend lezen hebben hetzelfde.

  Beter: huisarts X over varkensgriep op ‘Gebroken Pennen’

 2. @Joris: webbeheerder G over jouw commentaar: Dank! Koppeling hersteld. Ik kan niet bij elke koppeling een hele zin zetten Joris, maar dank voor je oplettendheid! Als het goed is, kijken zoekmachines ook ‘achter’ de opgegeven links. En als we ergens een hekel aan hebben, zijn het ‘scannende lezers’.. haahhaha (Straks moeten we ons logo nog vervangen voor een streepjescode..)

 3. Tja, zin om te vloeken maar ik hou me in. Geen nieuws, maar goed geschreven en samengevat. Ik mis de huidige situatie in Oekraïne.

  Hier een impressie van de toestand aldaar.

  Vliegtuigen spuiten virussen in Kiev, drie dagen later blijkt H1N1 `gemuteerd´ te zijn en sterven mensen aan aandoeningen die lijken op long pest. Quotes, `De bacterie van longpest lijkt in een virus te zijn gezet`, `de longen van de slachtoffers zien eruit als brand slachtoffers´. Het virus is inmiddels in Noorwegen, Canada, VS, Turkije, Tsjechië, Rusland en Wit-Rusland. Dit is een killer virus in tegenstelling tot de H1N1 De Mexicaanse griep wordt genoemd. De media is hier niet mee bezig en de maatregelen die normaal gesproken van kracht gaan op bijvoorbeeld Schiphol worden niet uitgevoerd (bv. quarantaine). Zo kan het doel worden bereikt om zoveel mogelijk mensen te vermoorden. Dat zijn voor zover ik kan overzien de ware feiten van dit moment en ik vrees dat dit pas het begin is. Wapen jezelf met vitamine D3, onderzoek dit voor jezelf en je directe omgeving.

  PS Laat dit bericht je alsjeblieft niet verlammen in angst, maar zorg dat je kunt anticiperen op wat er komen gaat.

  PPS zoek dit verder uit, qua informatie is dit het topje van de ijsberg. Tip Dr. Bill Deagle interview met Project Camelot http://www.projectcamelot.org

 4. @René

  krijgen we weer de engelse ziekte in het leven? Als er word geadviseerd om verhoging van de algemene dagelijkse hoeveelheden van vitamine D flink op te pompen( alle D vitaminen maar D3 zeker)is calcium toch? De engelse ziekte was een verschrikking daar je botten zo scheef als een hoepel gingen groeien door de afbraak van calcium in de botten ipv opname! En als ik lees dat deze aardsvolk genocide van de elite ( georgia guidestones laten geen beste statistieken zien voor de mens…) een brandbom voor de longen betreft, meen ik dat vitamine D3 weinig zal helpen tegen het virus! Welke is ontstaan vanuit een bacterie…(hoe dan, de samenstellings wijziging van bacterie naar virus… net als van vloeibaar zichtbaar naar gasvorm onzichtbaar KEN TOCH NIET NATUURLIJK ZIJN…) Enfin nog belangrijker als dit waarlijk gebeurt is het msm HOT news! Hoeveel filmateriaal is er voor handen en naar buiten gekomen nav dat verhaal van die israelische man die voor het betreden van de ambassade is gepakt???? Kom op dit zijn wel pittige verhalen….verlammen in angst is de allerslechtse raadgever, beter uitzinnig van gelukzaligheid….

  mvdg GalliLéon

 5. Als het goed is doet de link naar Gebroken Pennen het gewoon. Anders zou het kunnen zijn dat je het met een andere browser moet proberen. Hier werkte het in ieder geval.

  Bedankt voor de verwijzing trouwens!

 6. Ik heb veel respect voor het werk van Desiree, maar waarom zoekt ze op een enorm confronterende wijze de aanval? Je ontvangt immers wat je geeft. Ik vind het niet raar dat Desiree door een groot publiek wordt afgewezen. Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, maar ik denk dat Desiree veel meer draagvlak zou creëeren voor haar onderzoek als ze haar boodschap anders zou brengen en dat hoeft absoluut niet met meer nuance. Daarmee wordt de directe en indirecte invloedsfeer een stuk groter.
  Veel mensen zijn nu pas aan het ontwaken, toespelingen als: Het grote publiek, in toenemende mate gehypnotiseerd door voetbal, poker en televisiehoeren,… zijn in mijn beleving niet bevoordelijk voor de te brengen boodschap.
  Begeleiding ipv overstelping en ondertussen de waarheid vertellen.

  Succes.

 7. Haha, ook dat is al geprobeerd Roland. Ook dan steken we de kop in het zand. Ik heb Desiree een paar keer ontmoet en zij verteld zaken ook heel rustig, netjes en echt. Vergis je ook niet in de energie die gemoeid gaat om al het gedemoniseer van je af te blijven zetten en overeind te blijven met machtige apparaten die je maar wat graag om willen duwen. Dat gaat je uiteindelijk ook niet in de koude kleren zitten. Het is nogal eenvoudig om van de zijlijn te gaan roepen dat het beter kan Roland, vind je eigenlijk ook niet een beetje?

 8. Ach Lunik de beste stuurmannen staan altijd aan wal, toch? Er zijn gelukkig een hele groep burgers wereldwijd bezig om naar voren te treden tegen de gevestigde en onderdrukkende orde. Veel weerstand ervaren wij, echter de flexibiliteit van deze mensen is na de afgelopen jaren wel erg op de proef gesteld, daar waar zij vrolijk doorgaan met het verder domineren,corrumperen en winstmaximaliseren. Word een constante nuance verwacht van de mensen die zuiver en waar spreken! Het is een omgekeerde wereld waarin we leven, en uit bepaalde reacties blijkt dat er toch nog vele zoekende zijn die vast blijven klampen aan de structuur en samenhang van de illusie, die enkel de onwaarheden herbergen! Wanneer gaat die cruciale groep nou eens ZIEN wat er WERKELIJK speelt, zodat we kunnen formeren met die grote groep van de middenstand op deze wereld! WIJ kunnen, weten en willen dat de systemen VOOR ons werken NIET TEGEN ons, of ENKEL voor de ELITE maar voor ALLEN! WIJ die wakker zijn dragen allen de verantwoording voor de manifestatie van de 21e eeuw! Het is werkelijk onbegrijppelijk dat mensen die handelen uit onvoorwaardelijkheid, zonder enkele tegenprestatie verwachtend, enkel om te dienen voor het collectief zo weining body ontvangt die wel zo nodig is om de geplante zaadjes te kunnen kiemen en tot wasdom te brengen! Het belang van HUN is enkel de burger in de kiem te smooren….! Desiree Rover U ROCK, DON’T STOP! Een dame van uw klasse blijft toch op haar strepen blijven staan…!

  mvdg GalliLéon

 9. @ rene

  Pandemic (H1N1) 2009, Ukraine – update 2

  17 November 2009 — Preliminary tests reveal no significant changes in the pandemic (H1N1) 2009 virus based on investigations of samples taken from patients in Ukraine. Analyses are being performed by two WHO influenza collaborating centres as part of the global influenza surveillance network.

  Preliminary genetic sequencing shows that the virus is similar to the virus used for production of the pandemic influenza vaccine, reconfirming the vaccine’s efficacy at this time.

  Related links

  Pandemic (H1N1) 2009

  Additional questions about the pandemic virus circulating in Ukraine will be answered as more data is available.

  WHO commends the government of Ukraine for its open sharing of samples to inform global monitoring of the virus for signs of change.

  A total of 34 samples were analysed independently by the WHO Collaborating Centre for Reference and Research on Influenza, Mill Hill in London, UK, and the WHO Collaborating Centre for the Surveillance, Epidemiology and Control of Influenza in Atlanta, Georgia, USA.

  http://www.who.int/csr/don/2009_11_16/en/index.html

 10. Aan Desiree, dank voor je artikel.

  De rol van de Nederlandse overheid is nul zeg je. Ik was zelf ook geneigd dat te concluderen na het kort geding in Zwolle afgelopen oktober. Later dacht ik: is het niet ook een verschuilen van de Nederlandse politiek achter de EU voor een eigen keuze die wel is gemaakt? De Poolse regering heeft immers geen vaccins ingekocht. Die ruimte was er dus kennelijk nog wel.

  Aan Roland: ik vind er zelf wel wat voor te zeggen dat mensen eigen verantwoordelijkheid mogen dragen voor de eigen waarheid. Dus maw als bepaalde info die hen wordt aangereikt mensen te ver gaat, dan is dat (gelukkig) aan henzelf. Daar hoeven anderen niet voor op te draaien. Maw: Desiree is niet de oorzaak als mensen haar zienswijze te ver vinden gaan. Je draait in mijn ogen de zaken om. Desiree. En wie zegt dat Desirees enige doel moet zijn dat ze de ogen van mensen opent? Misschien vindt ze het wel heel lekker om dingen gewoon uit te drukken zoals je ze ziet, dat zou voor mij namelijk de aantrekkingskracht zijn om dingen onomwonden te zeggen.

  Het is maar een tip Roland en doe ermee wat je wilt: Misschien is het een aanrader voor jou Roland om los te laten dat je invloed hebt op de mate waarin mensen open staan voor dingen. Dat is in deze tijd in elk geval wel mijn persoonlijke les.

  Tot slot: ik ben er voor mezelf achter dat het geen zin heeft om dingen te zeggen tegen anderen om iets van ze gedaan te krijgen. Ik ken die les maar al te goed. Dan neem je die ander eigenlijk niet serieus Roland. Dus wat ik bedoel: jij vraagt van Desiree dat ze strategisch praat (dus niet helemaal zegt wat ze echt denkt) en de doelgroep voor ogen houdt en haar woorden zorgvuldig kiest om die te bespelen in de richting van meer bewustzijn op wat er gaande is. Dat werkt uiteindelijk gewoon niet m.i. Mensen voelen het donders goed aan als je hen iets zegt met als inzet om ze te veranderen. Mensen zijn namelijk niet gek. Het beste is nog volgens mij dat Desiree zichzelf is en zegt wat ze echt denkt. Dat is voor alle partijen het beste energetisch gezien. Want mensen die op mij af komen om iets van me gedaan te krijgen (daar heb ik een neus voor), daar gaat een zuigkracht vanuit. Hoe goed ze hun woorden ook kiezen, hoe goed ze me ook een veer in mijn reet steken en hoe goed ze zich ook in mij verdiept hebben.

  Groetjes,
  Dorien

 11. @ roland
  het viel me op dat desiree niet fris uit haar ogen kijkt, (mijn waarheid hoef je niks mee) dus ben ik haar filmpjes op internet gaan kijken , binnen 4 minuten is mij de oorzaak van haar wonderlijke gedrag duidelijk geworden, het verlies van haar zoon door kanker (de medische wetenschap kon hem niet redden) dat is volgens mij de oorzaak van haar zoektocht naar redding en straf voor de medische wetenschap.

  de zegt en citeert zaken die kant nog wal raken bv de relatie van aids en het polio vaccin (waanzin)
  enz enz enz

  http://www.youtube.com/watch?v=cIXTe-1EVfo&feature=PlayList&p=E8084070F56DA995&index=0&playnext=1

  ik zou zeggen bekijk de filmpjes zelf eens een keer, bijzonder hoe ze kijkt wat ze verteld maar absoluut niet serieus te nemen en zelfs gevaarlijk !!

 12. @ roland
  het viel me op dat desiree niet fris uit haar ogen kijkt, (mijn waarheid hoef je niks mee) dus ben ik haar filmpjes op internet gaan kijken , binnen 4 minuten is mij de oorzaak van haar wonderlijke gedrag duidelijk geworden, het verlies van haar zoon door kanker (de medische wetenschap kon hem niet redden) dat is volgens mij de oorzaak van haar zoektocht naar redding en straf voor de medische wetenschap.

  de zegt en citeert zaken die kant nog wal raken bv de relatie van aids en het polio vaccin (waanzin)
  enz enz enz

  http://www.youtube.com/watch?v=cIXTe-1EVfo&feature=PlayList&p=E8084070F56DA995&index=0&playnext=1

  ik zou zeggen bekijk de filmpjes zelf eens een keer, bijzonder hoe ze kijkt wat ze verteld maar absoluut niet serieus te nemen en zelfs gevaarlijk !!

  Je hebt in zoverre gelijk dat het interessant is om naar te kijken. Naar mijn mening een vrouw die, in een taal die niet haar moedertaal is, toch heel duidelijk en rustig haar mening geeft. Een aanrader, bedankt.

 13. ik had een vraagje voor onze geit
  Geen enkele expert ( ik bedoel ‘overheids-expert) kan deze beantwoorden: de cassettebandjes en automatische antwoordmails van overheid , GGd , postbus 51, RIVm etc

  De expert van het grieppandemie video chat antwoordde me het volgende ;

  Beste Marc,
  Dit zijn veel te moeilijke vragen om door mij te laten beantwoorden. Dit zijn vragen voor een apotheker. Ik raad je aan om je vraag te stellen aan het College ter Beoordeling Geneesmiddelen. Zij keuren producten goed alvorens ze op de markt (mogen) komen, dus zij zouden moeten weten wat er in de producten zit.

  op hun site http://www.cbg-meb.nl/cbg/nl kan je onder het knopje contact een formulier invullen met je vraag.
  Succes,

  Jim van Steenbergen

  Hier komt de vraag dan zijn we tevens meteen verlost van de mantra
  : squaleen is veilig……………….

  Ok Gait jij gaat het antwoord geven he ? Let op.
  En zoals Lord mockton dan zegt tegen al baby gore : anders ga je gewoon zwijgen ok?

  Wat u zegt klopt;squaleen is een lichaamseigen stof !!
  Het wordt zelfs gebruikt als gezondheids supplement.

  Toch had ik nog een vraag aangaande deze kwestie.

  Ik heb enige wetenschappelijke literatuur hierover bestudeerd en hoop dat u mij nog een keer kunt bijstaan.

  en ik hoop van harte dat u nogmaals mijn angst kunt indammen .

  Via de website van Novartis vond ik het volgende :
  Adjuvant MF-59 is oil based and composed of squaline, Tween 80 and Span 85

  Ok Dus squaline en tween 80 ( polysorbaat ) zijn volkomen veilig. Das juist.
  Alleen de toevoeging span 85 dient om de genpoemde emulsie te
  stabiliseren.

  Span 85 levert precies voldoende electrische veldsterkte op om partikeles zwevend te houden; Deze elektro-actieve stof leidt ertoe dat de afzonderlijke fijne deeltjes in de emulsie steeds op dezelfde manier rondzweven en niet kunnen gaan klonteren.
  tot dusverre duidelijk………..

  WAT IS DAN PRECIES DE RELATIE MET HET GEVAAR VAN VACCINS WAARIN DIT SPAN 85 IS VERWERKT?

  wetenschappelijk is bewezen dat allerlei elektro-actieve stoffen ladingsverschuivingen kunnen veroorzaken van elementen binnen moleculen.

  Dus ladingsverschuivingen binnen aminozuren en eiwitmoleculen kunnen een andere ruimtelijke structuur krijgen aangemeten. Op die manier kunnen normalier lichaamseigen moleculen ineens een ‘vreemd’karakter krijgen en door het lichaam als een anit gen kunnen worden aangezien..
  Squaleen en polysorbaat zijn volkomen veilig, maar- dan- komt span 85 er aan te pas om te zorgen voor een goede stabiliteit van de ontstane suspensie. En tegelijkertijd leidt dan die elektro activieteit van span 85 tot een ladingsverschuiving in de aminozuren en eiwitten van dat squaleen, dat daardoor opeens niet meer zo perfect lichaamseigen is.

  DUS IK HEB GROTE ZORGEN AANGAANDE HET VOLGENDE :

  Als men pure squaleen inspuit of slikt, gebeurt er helemaal niets verontrustends. Maar als je de aldus met polysorbaat 80 en Span85 bewerkte – en (deels) vervormde – squaleen (en eveneens vervormde polysorbaat) in een lichaam brengt, oraal of per injectie, dan herkent dat lichaam deze stof niet meer als een natuurlijke lichaamseigen stof en ziet het lichaam deze vervormde moleculen aan voor antigenen of allergenen en worden er antilichamen gevormd, met een sterke immuunreactie – en zelfs eventueel een anafylactische shock (of anafylactoïde reactie) – als gevolg. Ook de emulgatormoleculen – die hier een combinatie zijn van twee wel vertrouwde stoffen – worden nu als lichaamsvreemd en dus als antigeen beschouwd.

  En bovendien kunnen die lichaamsvreemde – en op onvoorspelbare manier vervormde – eiwitten alle mogelijke lichaamsfuncties ontregelen doordat ze onterecht allerlei receptoren kunnen bezetten, waardoor lichaams- en/of breinfuncties uitvallen of juist onbedoeld worden geactiveerd.

  • Door het elektro-actieve aluminium worden ook ladingsverschuivingen bewerkstelligd, maar dan pas hoofdzakelijk nadat het in het lichaam is gespoten. Bij vacins die alleen aluminium hydroxide bevatten en geen MF59 is alleen aluminium verantwoordelijk voor de ladingsverschuivingen binnen het vaccin, dus binnen de eiwitten van de antigenen die het vaccin vormen. Dat betekent dat het lichaam ook antilichaampjes aanmaakt tegen zomaar vreemde eiwitten die niets van doen hebben met de specifieke ziekmakers waartegen werd gevaccineerd. Daarna leidt aluminium hydroxide nog lange tijd tot ladingsverschuivingen van moleculen in het lichaam zelf.

  • Door het elektro-actieve Span85 wordt in vaccins het squaleen-aandeel blootgesteld aan ladingsverschuiving, waardoor er extra lichaamsvreemde moleculen in het vaccin zitten, waardoor een immuunrespons sterker wordt. En tevens ook het a-specifieke stress-syndroom ernstiger verloopt. Daarna werkt Span85 ook nog geruime tijd door in het lichaam, waardoor daar ook nog aminozuren en eiwitten een verkeerde vouwing kunen krijgen.

  • Voegt men aan een vaccin echter tegelijk aluminium hydroxide plus MF59 toe, dan zal onder invloed van aluminium plus Span85 er een nog sterkere ladingsverschuiving kunnen ontstaan binnen de antigenen van het vaccin en squaleen. De ontstane immuunreactie zal dan des te heviger verlopen, net zoals de effecten daarna nog in het lichaam zelf.

  De pogingen van de farmaceutische industrie – en dan met name van Novartis – om zo zuinig mogelijk om te gaan met het verdelen van antigenen over de in te spuiten doses – door gebruik van gemanipuleerd squaleen – maakt dat vaccins steeds gevaalijker worden en tot steeds meer bijwerkingen gaan leiden.

  De voor Nederland bedoelde H1N1-griepvaccins van Novartis moeten we dan ook met de grootst mogelijke bezorgdheid tegemoet zien. Niet alleen bevatten ze gemanipuleerd squaleen – in de vorm van MF59 – en ook aluminium hydroxide, maar iedere Nederlander moet er volgens minister Klink ook nog eens tweemaal mee worden ingespoten.

  In relatie tot het gebruik van squaleen in MF59 en de gevonden antilichaam tegen (het vervormde) squaleen is het volgende artikel interessant:

  * Asa PB, Cao Y, Garry RF., “Antibodies to squalene in Gulf War syndrome. », Exp Mol Pathol. 2000 Feb;68(1):55-64.

  met groet,

  marc

  MET DANK AAN TEUNI kUIPER

  DOWNLOAD DIT WETENSCHAPPELIJK BOEK AUB

 14. ZIJ zien niet DE natuurlijke samenhang, ZIJ zien GEEN vrouw welke is getekend en gekend door het leven, ZIJ zien geen vrouw die WEET door de ERVARING van het leven, ZIJ zien geen vrouw, geen moeder die juist door verlies van haar EIGEN kind en het ermee gepaarde proces enkel heeft KUNNEN concluderen dat er iets heel erg mis is op deze wereld en dat de vele industrieen waartussen wij dagelijks leven GEEN enkel belang hebben bij het welzijn van de mens maar enkel het belang van de WINSTMAXIMALISATIE van de ELITE dienen!

  JIJ GAIT ZIET ENKEL WAT JE ZELF WIL ZIEN EN NIMMER WAT ER AAN WAARHEID EN ILLUSIE is, jij ziet geen samenhang, legt geen verbindingen om je inzichten te vergroten, je oordeelt enkel op niet maar verkondigt het als een mening, die zelfs als mening niet genoeg waarde heeft om bij te dragen aan een verrijking van het inzicht!

  Weet niet of je de poppetjes van AB klink en z’n handlangers hun ogen wel eens hebt gezien maar achter die gaylord bril van hem zie je enkel poppetjes van de politiestaat waarin hij tot beide ellebogen zit ingepropt!

 15. bij deze wil ik ook nog even niet nalaten , HET VOLGENDE, de extreme domme opmerkingen ouders in de trant van ;
  “ja wie zijn wij om aan de regering en artsen te twijfelen ?”

  “ja ik heb mijn kind laten inenten want het gaat toch om de gezondheid van je kind”

  “HET GAAT TOCH OM JE KIND”

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MEVROUW OF MENEER

  HET GAAT OVER U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  WAAR HET OM GAAT IS UW VOLGEVRETENHEID IPV JE EENS TE LATEN INFORMEREN HOE HET ECHT ZIT EN HET FEIT DAT U ZICH TOTAAL LAAT MANIPULEREN EN ZICH GEWOON LAAT OPROEPEN DOOR DE GGD ( GESTAPO GEZONDHEIDS DIENST )

  EN DAT U DAN TOT UW ‘GERUSTSTELLING’ LEEST IN DE KRANT,
  IN ELKE KRANT OVERIGENS , MAAR SPECEFIEK DINSDAG 24 NOVEMBER HET AD……..
  IK CITEER DE REDACTEUR EN TEVENS VADER VAN EEN GEVACCINEERD KIND ;wouter van wijk;

  “VEEL MENSEN TWIJFELEN, MAAR WIJ NIET. EN BIJ DOCHTER JANNEMIJN IS HET ALLEEN MAAR EVEN AU”

  JA HOOR GOOI ALLE WETENSCHAPPELIJKE LITERATUUR OVERBOORD TAV VAN DE GEVAREN VAN VACCINATIES , WANT IN DE KRANT STAAT HET ; EN OSTERHAUS, KLINK EN COUTINHO ZEGGEN HET OOK ;
  – DE BABY ZEI ALLEEN MAAR EVEN -AU-

  KAN HET NOG ONNOZELER ?
  NOTABENE IN EEN KRANT WAARBIJ FC KNUDDE DE ENIGE SERIEUZE BIJDRAGE IS……….

 16. Ah kom op Marc, het is toch ook allemaal een beetje entertainment. Die mensen bij de krant willen gewoon materiaal voor nieuwsitems enzo, maakt niet uit wat het is eigenlijk als het maar iets is. En als we dat allemaal niet willen zien of lezen, dan wachten we toch gewoon tot na 23:00 uur en dan zetten we televisiehoeren weer op.

 17. @ Gait

  Welke alfabetsoep organisatie betaald jou. Jij bent vaste bezoeker van deze site en ik vind het raar dat jij de MSM en de WHO quote, terwijl 99 procent van de bezoekers van sites als deze hun vertrouwen hierin hebben verloren en juist hun heil zoeken bij de alternatieve media voor informatie.

  Mochten mijn insinuaties misplaatst zijn dan biedt ik mijn excuses aan, iedereen heeft recht op zijn of haar versie van de waarheid. Ik hoop voor jou dat je op tijd de werkelijkheid kunt onderscheiden van de fictie die aan ons verkocht wordt als waarheid.

  Je moet toch toegeven dat het gek is dat iedereen doorgaat alsof er niet aan de hand is terwijl blijkt dat de global warming zwaar wordt overdreven door de recent geopenbaarde gehackte bestanden. In Kopenhagen gaat men gewoon door met de C02 tax! Ook in het geval van de situatie in Oekraïne doet men alsof hun neus bloed en er niets aan de hand is.

  Ik ben ervan overtuigd dat de situatie in Oekraïne echt zo erg is als geschetst. Door een paar simpele zoektermen kun je hierachter komen, maar ik heb het gevoel dat debunken een hobby van jou is geworden en wat dat betreft wens ik je daarbij veel plezier. Ik hoop alleen dat je niet lachend ten onder gaat.

 18. Ik denk dat mensen dusdanig gefrustreerd zijn, tot over hun oren, dat ze niet meer anders kunnen dan doofstom doorgaan met wat ze gewend zijn. Jongens geloof me, al dondert er een gloedgolf over Amsterdam, wij blijven met z’n allen in de file staan richting de A10.

 19. Lieve Gait wat doe je nu? Je houdt ons altijd zo scherp met je feitelijke kritiek en nu ga je het op de persoon spelen…
  Jouw conclusie over Desiree is psychologie van de koude grond. Echter jouw gedrag heeft wel een naam: bullying.

  @Mar thx voor de link naar antwoorden van Klink.

 20. Gait,
  Hoe kom je bij je conclusie over Mevr.Desiree?
  alleen door het bekijken van filmpjes?
  Heb je Desiree weleens persoonlijk gesproken in het fysieke leven?

  welke wonderlijke psychologie hanteer jij Gait?

  het kan zijn dat je de wijs in pacht hebt nietwaar?
  maar kom met beide voeten maar eens heel snel terug op deze wonderlijke aarde.

 21. @ Mar

  Bedankt voor je linkje…

  Kom ik dit tegen als antwoord van Ab Klink;

  “5 (Antwoord van Klink)
  Omdat vaccins een biologisch product zijn, moet er altijd rekening worden gehouden met tegenvallende opbrengsten in het productieproces. Daar ben ik mij vanaf het begin bewust van geweest. Op het moment van aanschaf was er geen aanleiding om aan te nemen dat het productieproces van de vaccins zo veel vertraging zou oplopen. ”

  Sinds waneer is een vaccin een biologisch produkt? nou mag die Ab sukkel van een Klink mij eens uitgebreid vertellen of Squaleen en Thiomersal daar ook onder vallen !?
  Denk eerder dat onze vriend John Consemulder daar wel een goed antwoord op heeft !

 22. @ grace @ Angelique

  het is geen conclusie ik denk dat het zo is hoeven jullie echt niet te denken jullie mogen zelfs denken dat ze een messias is allemaal prima dit is mijn conclusie , hoeft niet die van jullie te zijn feit is wel dat ze niet feitelijk te maken verbanden legt zoals bv het polio / aids verhaal en dat is op zijn minst wonderlijk te noemen.

  en nee rene, ik word hier voor niet betaald helemaal mijn eigen vrije wil

 23. Ik stel voor weg te zappen bij de grote Gait show, we geven hem veel te veel lol om er op in te gaan en gaan in negatieve emoties zitten.

  Meer over vitamine D3. Het is een bijzondere vitamine die aan babys tot 1 jaar oud wordt verstrekt om een tekort aan te vullen. Het is daarom ook in de winkels te krijgen.

  Het wordt aangemaakt door direct contact met zonlicht en er worden in 20 minuten tot een half uur blootstelling met de zon 10.000 eenheden van aangemaakt in je lichaam. Toch is de dagelijks ‘aanbevolen’ hoeveelheid maar 200 eenheden! Gek hé.

  Je lichaam slaat het teveel aan D3 op in je lichaamsvet totdat het er een beroep op doet. Je kunt er dus veel meer van nemen dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid, het wordt simpelweg opgeslagen en doet je lichaam geen schade aan.

  Wat doet het? De vitamine wordt in je lichaam een soort hormoon die een natuurlijk antibioticum is. Daardoor heb je relatief weinig griepgevallen in de zomer. Omdat we boven de 30e breedtegraad leven krijgen we in de winter te weinig D3 binnen en worden we ziek. Rond de poolcirkel worden mensen zelfs suïcidaal door gebrek aan zonlicht, of hier een link te maken valt met D3 weet ik niet, maar het is een bijzonder gegeven.

  Op dit moment is er een chirurg in Kiev die geïnfecteerd is met de gemuteerde versie van de H1N1 die in leven word gebracht met dagelijks 2 injecties van 30.000 eenheden D3. Zijn collega die nagenoeg tegelijk geïnfecteerd raakte was een dag later overleden.

  Dit is de informatie die tot mij kwam en ik weet niet 100% zeker of het allemaal klopt en daarom verzoek ik iedereen het zelf goed uit te zoeken (ook jij Gait 😉 ).

  Mijn bronnen zijn:
  http://www.youtube.com/watch?v=HH1rB-Ya2UQ
  uitleg over D3 door Gabriële Stahler

  Intervieuw met Dr. Bill Deagle
  http://216.18.197.204/audio/Bill_Deagle_24_November_2009.mp3

  http://projectcamelot.org/index.html#Ukraine_24_November

  De MSM heeft nu ook een bericht naar buiten gebracht van twee gevallen in Frankrijk waarbij H1N1 “gemuteerd” zou zijn.

  http://www.nu.nl/buitenland/2132389/twee-fransen-overleden-gemuteerde-griep.html

  Hier een overzicht.
  http://news.google.com/news/search?aq=f&cf=all&ned=us&hl=en&q=mutation

  Help jezelf en je omgeving met deze informatie.

 24. mw rover

  citeert meestal mensen de door de rest van de wereld niet serieus genomen worden zie onderstaande links , mw rover is niet academisch geschoold mw rover is dus een havo ? klantje dat niet geïndoctrineerd wil worden door een of andere academie, maar citeert dus wel academici die of geroyeerd , of bewezen niet sporen.

  zie de linkjes voor eerst het verhaal van rover en dan over de man die ze citeerd

  http://www.nujij.nl/desiree-rover-waarschuwt-ernstig-
  tegen.6087294.lynkx
  http://rationalwiki.com/wiki/Andrew_Moulden

 25. @ gait

  Waarom moet iedereen hoog geschoold zijn waneer hij mee wil praten over bepaalde onderwerpen? een vuilnisman, loodgieter en of een vakkenvuller word over het hoofd gezien, hun uitspraken doen d’r dus niet aan toe.
  Er zijn mensen die meer kennis in huis hebben dan mensen die daar speciaal voor opgeleid zijn en het omgekeerde is ook zo’n verhaal, je komt ook niet altijd aan de baak waar voor je geleerd hebt.
  Desiree Rover is iemand die zich bezig houdt met het onderzoeken naar bepaalde zaken, van al diegene die hier op wanttoknow hangen en de onderwerpen hier over delen met elkaar, moet ik persoonlijk op toewijzen dat de meesten van ons, niet eens in de buurt komen met een drs, titel of wat er ook maar dicht in de buurt bij komt.

  Tis gewoon wie je bent en waar je voor staat!

 26. Hoe meer geschoold hoe meer geindoctrineerd.
  Alles veranderd
  en het is maar goed dat ooit iemand door anders te denken op pad is gegaan ondanks de angst misschien van de aarde af te vallen en toen ontdekte dat de aarde rond was en dat je er niet af kunt vallen. Dat zet pas zoden aan de dijk.
  Dat is pas vooruitgang. Anders hadden we nu nog allemaal in onze grot gezeten. Hoewel, misschien waren we toch wel beter af geweest. Geen vaccinaties, je mocht nog ziek worden en ook dood gaan. Er was geen overbevolking, dat regelde de natuur zelf nog. Je was die je was en altijd bent geweest. No nonsens.
  Wie haalt de taalfouten er even uit?

 27. De aarde schijnt dus niet plat of rond te zijn, volgens het donut principe zoals ook het magnetisch veld functioneerd en de aarde waarschijnlijk een inner wereld heeft zal de kubische vorm nog lang op zich laten wachten.

 28. @Riet

  Mensen worden steeds laconieker onder de indoctrinaties dus moet er een steeds groter spectakel opgevoert worden en dat kost peseta’s en ligt logistiek lastiger om over discretie nog maar te zwijgen dus ik ben benieuwd waar de grens van hun kunnen ligt.

 29. om in een bepaalde richting waarschuwingen te kunnen geven, moet je wel in die richting geschoold zijn anders kun je dus niet onderbouwen wat je zegt , en krijg je van die bio energetische verhalen en mensen die je met behulp van water rondedansjes geluid en dergelijke willen genezen en al het wetenschappelijke bewijs links laten liggen.

  als je 11 wetenschappers hebt en 10 zeggen een weg oversteken zonder te kijken is levens gevaarlijk en 1 uit Australië die om zijn bijzondere uitspraken al geroyeerd is , zegt een weg oversteken zonder te kijken is veilig en super efficiënt en alle andere wetenschappers zijn gek en geïndoctrineerd. wie geloof je dan ?

  en als dan ook nog iemand met een gezellig huisvrouwen clubje lezingen in het land gaat geven om dat ze voelt dat wetenschapper nr 11 toch gelijk heeft , want ze kent iemand die goed heeft uit gekeken en toch aan gereden is. en heeft boeken gelezen en vind zich nu weg en waterbouw onderzoeksjournaliste wie geloof je dan ?

  ga je dan ook morgen oversteken zonder te kijken ? want je voelt dat het goed zit , of blijf je zelf uitkijken ?

 30. Ah ik ben al over gestoken ! moet ik dan weer terug om zonder te kijken of jij ook veilig aan de overkant kan komen.
  Niet zo moeilijk hoor, tis afhankelijk hoe breed die weg is en wat voor weg het is, wat je kan daar 11 wetenschappers over laten struikelen, dan ontbreekt de wegenbouwer en de ir. of ing. die het bedacht heeft.
  De weg kan veilig of onveilig geconstrueerd zijn maar kan ook doodlopend zijn, gezien de lokatie, situatie en de wel gestelheid van de weg in onderhavig toestand van weers omstandig heden, blijft de normale weg gebruiker nog altijd het soort die daar dagelijks aan deel neemt.
  Daar hoef je niet in gespecialiseerd in te zijn, of tevens een beroeps opleiding voor te hebben gedaan, om gebruik van de weg te maken.
  Met zonnebriel, oogkleppen op of alla ‘Ray Charles’ de weg met stok over te steken.

  Waar je op probeert te borduren Gait, is niet stand tot zaken, ik zelf was 1 van de lui die juist dit soort mensen een lezing liet geven ergens in Nederland en of naar haar boek te luisteren die ze zo juist geschreven had, ieder zijn verhaal en invals hoek als burger zijn, zonder vast gepinheid dat je eerst 5 bulls in je zak moet hebben zitten om te mogen deel te nemen aan een bepaalde discussie.

  Niemand zit op zijn plek in deze maatschappij waar hij eigenlijk voor heeft geleerd, jij blijkbaar ook niet…

 31. tjonge paul wat diep
  mw rover kan niet beoordelen of de stoffen in de bv vaccinaties schadelijk zijn voor den mensch om dat ze daar niet voor heeft geleerd (schoenmaker blijf bij je leest )
  ze heeft haar academische studie niet afgemaakt om dat ze niet geïndoctrineerd wilde worden. dus de andere wetenschappers die ze citeert zijn niet geïndoctrineerd ? hoe kan ze bepalen wie wel geïndoctrineerd is en wie niet heel bij zonder toch ?

 32. Halloootjes
  Gait! ik snap nu pas dat je een viroloog bent!
  Of had je dat al gezegd en heb ik ff niet opgelet..
  Alles goed verder?
  Kom nou een keer eten bij me.
  Pa is er ook dan en Guido skyped wel mee denk ik.

 33. Ah Gait kan nog altijd veeeeeel dieper, niet dat ik deeltijd steenkolenhakker ben in een lokale goudmijn maar mijn geschoolde achtergrond heeft hier eigenlijk ook niks te zoeken, zeker niet waneer het over griep flu’s en andere vaccins gaat en andere idiote vondsten, af en toe verander je nog wel eens van richting of heeft er een omscholing plaats gevonden.
  Het schrijven hier van mij komt ergens in de buurt van mijn scholings projekt, inplaats van schrijven hielden we ons meer bezig met het tekenen en de bok, ook zelfs machinaal.

 34. Toch ff een reactie en vind dat Désirée Röver wél gelijk heeft, alle berichten wat ik hoor en lees zijn er wel negatieve gevolgen. de vaccinatie kan ADHD PDD-NOS en autisme veroorzaken. ik vind ook dat door het vaccin het bewustzijn van het kind naar beneden wordt getrokken en kinderen gewoonweg niet meer hunzelf kunnen zijn, spuit alle kinderen maar gewoon met alle “rotzooi” het zou verboden moeten worden. Ik heb echter ook medelijden met alle kinderen en vind het persoonlijke overweging nogal dom van alle ouders die er zo makkelijk in tuinen en massaal hun kind maar een vaccinatiespuit laten geven.

  Thiomerasol kan ook op oudere leeftijd o.a de ziekte van Alzheimer veroorzaken, zelfs hersenvliesontstekingen bij kinderen en andere ziekte en dat geldt voor meer stoffen die in alle vaccinaties word toegediend….de lezing die ik gehoord heb hierover ben ik nogal door geschokt en heeft mij op het andere been gezet en ben er meer over na gaan denken, anders gaan zien, voor mij dus geen vaccin meer en als ik kinderen had gehad had ik het geweigerd en was ik mijn kind(eren) gespaard gebleven

 35. @ MIra
  en nee ik ben geen viroloog
  en helaas kan ik niet bij je komen eten het lijkt me heel leuk hoor en je kan vast goed koken maar er zijn mensen hier op de site waar ik mijn gezin niet aan bloot wil stellen, als ex militair ben ik zelf niet zo bang aan gelegt maar mijn vrouw en mijn kinderen zijn me alles en die stel ik niet aan onodig gevaar bloot , maar wederom bedankt voor je aan bod !!

 36. @Marc G: Squaleen is een lichaamseigen stof, ja. Alleen maakt het een groot verschil hoe deze stof het lichaam binnen komt. Komt squaleen (bv via spruiten) oraal het lichaam binnen dan heeft het positieve effecten, wordt het geinjecteerd dan identificeert het immuunsysteem het als een vreemde stof en valt het uiteindelijk zelfs de lichaamseigen squaleen aan.

  @Gait: De tijden dat juistheid van informatie alleen bij mensen ligt waarvan het hun beroep is, is lang achterhaald.
  Iedereen kan informatie vergaren en daar simpele en nuchtere conclusies aan vastknopen.
  Daarnaast is het ook nog eens vaak zo dat mensen in hun eigen vak “vast” zitten en absoluut niet buiten hun “box” kijken, waardoor hun “expertise” ernstig gekleurd is.

  Opmerkelijk vind ik persoonlijk dat bijvoorbeeld aanhangers van kwakzalverij.nl absoluut en helemaal niet naar het gekwakzalver dat in de reguliere gezondheidszorg plaatsvindt, en er alleen maar op uit zijn om aan te tonen dat wat ze niet kennen niet werkt.
  Misschien zit er nog teveel militair in je Gait, en is je vertrouwen in “het gezag” rotsvast. Als dat zo is, dan is je blik op je “omgeving” nogal gefilterd.
  En dat stel ik – een eveneens ex militair.

 37. @Gait

  “maar er zijn mensen hier op de site waar ik mijn gezin niet aan bloot wil stellen”

  Je kan je gezin ook tips geven en dan gaan kijken wat ze zelf doen i.p.v jouw opvattingen wet te maken op je eigen eiland.

  Of zie ik dat verkeerd? =)

 38. @ineke

  Bedankt voor het toevoegen
  http://www.youtube.com/watch?v=cIXTe-1EVfo&feature=PlayList&p=E8084070F56DA995&index=0&playnext=1

  Waarom geven vele mensen een oordeel als ze niet eens de werkelijke achtergrond weten of verder gaan kijken dan hun neus lang is, zelf op bepaalde onderzoek uit gaan, wat waar kan zijn en wat niet… ik zeg niet direct dat Desiré Rövers gelijk heeft, maar ik sta zeker wel achter haar wat ze naar buiten brengt en vind ik zeker ook goed van haar. Ze kan ook zeker gelijk hebben, haar boek heb ik nog niet gelezen, door wat ze naar buiten poogt te brengen wordt door vele ook totaal niet serieus genomen en wordt ook in grote mate belachelijk gemaakt. Ze is recht door zee, en wat over haar ogen gezegd wordt is ze zeker bewust, zegt waar het op staat, terwijl ze met beiden benen op de grond blijft staan. Dus heb ik wel bewondering voor haar dat ze dit doet en vele mensen wakker doet schudden om het naar buiten te brengen, er kan ook zeker waarheid in zitten.

 39. @ Gait

  Zou jou wel eens mee willen maken waneer jouw vrouw en of je kinderen door medische fouten om het leven worden gebracht en in welke klank kleur als gedrags code daar in gaat toe treden.
  Dan kunnen wij waarschijnlijk aan jou oppperen dat je dan ook in staat bent bepaalde dingen te gaan doen waarvan je aanvankelijk eerst niks van wilde hebben, maar nu tot actie over gaat.
  Je mag dan een ex-militair zijn en dan een keiharde houding voor jezelf aan nemen en de wereld als goed uitziend iets mag toe vertrouwen, terwijl het lven vol zit met zaen die gewoon niet door de beugel kunnen.
  Afgeven op iemands ogen en dat iemand zijn zoon heeft kwijt geraakt en gelijk maar in een verkeerd daglicht wordt geplaatst is zelf niet goed snik, je mag dan de hele tijd introvert zijn naar alles toe wat de meeste hierop borrellen, hou ook eens rekening ermee dat iedereen anders is dan jij en anders na denkt over bepaalde zaken.
  Misschien kijk jij wel niet geheel fris uit je ogen, misschien heb jij nog menig slaapkorreltjes in je ooghoekjes zitten.
  Wil je correct tegen gas aan Desiree Rovers dan moet je het niet zo doen als je het nu doen want dan val je wel heel erg ernstig door de mand heen als pulp.
  Heb eens respect voor de ander en sta open wat iemands pleidooi en zijn verhaal is, sta in 1 lijn met zijn of haar gevecht, tis voordat personage een eigen gevecht tegen een groter geheel, een strijd die anderen heel moeilijk kunnen aanvangen en laten we zeggen winnen.
  Iemand kwetsen omdat ie niet doet zoals jij het zien wilt is gewoon te erg voor woorden…

 40. lol @ Moos

  Ja helemaal op zijn plaats, kunnen we een goed voorbeeld aan nemen, alleen Guido zal er niet zo erg blij mee zijn als er straks niks meer gereageerd wordt op al deze onderwerpen hier !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.