Advertentie

Wanneer is de Mensheid vrij van angst..?


planet-earth

x

* * *

Bij het openen van zijn blog op zijn website ‘BuitenAardsContact.nl‘, plaatst Martijn van Staveren het onderstaande artikel over de boeien van de mensheid, die ‘angst’ heten. De angst om te bewegen, handelen en zelfs te denken, blijken absoluut verlammend in onze Aardse ontwikkeling. Reden temeer onszelf eens goed in de ogen te kijken en de bange ‘Zelf’ gerust te stellen. Martijn van Staveren helpt een handje in dit proces van afwegen en vooral afpellen..

do you trustMartijn hierover: “De Mensheid zal een daadwerkelijke radicaal andere koers dienen in te slaan, om vernietiging van de huidige ecologische systemen, flora en fauna en uiteindelijk de Mensheid zelf te voorkomen.

Om dit te bereiken zullen er enorme offers noodzakelijk zijn vanuit onze samenleving en deze start werkelijk bij onszelf! Mijn visie is dat dit mogelijk is, door letterlijk alles uit de kast te halen waarover gesproken dient te worden. Laten we beseffen dat wijzelf de verantwoording dragen van ons handelen en ook zeker bij machte zijn het tij te keren nu het nog kan.”

x

x

Buitenaardsen wachten op ons:

Wanneer is de Mensheid vrij van de angst?

2014 © Martijn van Staveren

x

In de hoek waar veel mensen bezig zijn met spirituele ontwikkeling, wordt zoveel mogelijk vermeden, aandacht te geven aan zogenaamde negatieve onderwerpen. Je zou er namelijk de negatieve krachten mee versterken en vergroten. Door je alleen bezig te houden met uitsluitend positieve onderwerpen is het mogelijk de wereld naar een nieuwe werkelijkheid te brengen. De vrijheid van de Mensheid hangt hiermee af van de inzet van de welwillende mensen die alleen de waarheid onder het mom van het ‘licht’ verspreiden.

fear yodaEnige jaren geleden werd het voor mij compleet duidelijk dat de tijd aangebroken was om de moed en lef te tonen met elkaar te gaan onderzoeken welke positie de Mensheid op deze prachtige planeet heeft op een radicaal andere wijze. Is het daarbij mogelijk de ogen gesloten te houden en aansluitend te (s)preken over de krachten van het licht, zónder onszelf werkelijk te begrijpen en te weten welke krachten de Mensheid bezit? En is het daarbij dan kloppend om gevoelens, waarbij de mensen voelen dat deze ‘negatief’ van aard zijn te mijden?

Wat zijn negatieve gevoelens en wat doen deze gevoelens met ons? De afgelopen 8 maanden zijn voor mij  in een sneltreinvaart voorbij gegaan, waarbij ik met letterlijk honderden mensen tot diepgaande uitwisselingen ben gekomen. Mensen uit allerlei lagen van de samenleving welke intensief contact hebben met Buitenaardse beschavingen. Mensen zoals, artsen, techneuten, leraren, bankmedewerksters, psychologen, zelfstandig ondernemers, noem het maar op en allemaal liepen ze voortdurend tegen het thema “doodsangsten” aan.

Hoelang willen wij, de Mens, blijven volhouden dat wij ons moeten laten verdoven door gevoelens van angst? Dat wij kennelijk niet groots genoeg zijn de werkelijke werkelijkheid aan te kunnen? Is het onmogelijk te aanvaarden dat het grootst denkbare scenario zich al tijden geleden heeft voltrokken voor de Mensheid en dat de herinneringen hiervan compleet zijn gewist, geherprogrammeerd en in verschillende tijdslijnen zijn opgedeeld?

Tweespalt
Gewoon, om tweespalt te zaaien. Slaven kun je alleen blijven onderdrukken door ze voortdurend te misleiden, te mishandelen en ze bij elkaar weg te houden. En om zekerheid te krijgen dat ze slaaf blijven zul je ze zo nu en dan ook een aardigheidje moeten geven, waarmee je weer credits opbouwt en ze hun positie blijven accepteren.

Het in het vooruitzicht stellen van een zware sanctie kan helpen om pogingen uit de slavernij te willen komen te voorkomen, juist door ze met diepgewortelde angsten in te boezemen. Deze gevoelens zijn voor het gros der slaven voldoende zich verre te houden van een andere blik op hun eigen bestaan. Gevoelens welke overigens niet verifieerbaar zijn voor de slaven, wegens het gebrek aan tijd en bereidwilligheid om deze gevoelens te beleven en te doorleven.

Knielende mannelijke kracht voor een ontwapenende schoonheid
Overgave aan ontwapenende oprechtheid en schoonheid

Het is tijd lieve mensen om onze Oorspronkelijke moed en veerkracht in te zetten. JUIST NU, in een tijd waarin het lijkt dat wij op geen enkel wijze meer invloed hebben op de wereldse gebeurtenissen. Echter niets is minder waar! Het is aan ons, om te durven oversteken over de zeeën van het zogenaamde gevaar, daar waar anderen je graag vandaan willen houden.

De grootste stap voor de Mens is om haar eigen angsten te durven aanvaarden, de blokkades te durven doorbreken en de eigen grootsheid aan te wenden. Gaan we gebukt ten onder aan onze slaafsheid of gaan we fier en rechtop terug naar ons domein als scheppende wezens!

De informatie welke nu naar voren mag komen is bekrachtigend om terug te kunnen keren in ons super-bewustzijn. En ja, het zal vele gevoelens in onszelf gaan raken waar heftige reacties op kunnen komen. Dat is goed! Dat is heel erg noodzakelijk en precies waar onze dienstbare Buitenaardse Galactische vrienden op wachten. Er is zoveel gaande, dat wij praktisch stekeblind zijn geworden. Durven wij de schillen van onze ogen te halen en aangeleerde en voorgeprogrammeerde gevoelens van angst in ons bewustzijn te laten transformeren naar liefde, kracht en wijsheid?

Buitenaardse Ervaringen
Gedurende mijn hele huidige leven ben ik op de hoogte van mijn werkzaamheden hierin en ben mij zeer bewust van de uitdagende ontmoetingen in deze rol. Ook ben ik mij zeer bewust van de verschillende wijze waarop je mijn informatie kunt implementeren. Hierbij maak ik direct een kanttekening dat deze informatie niet ‘mijn’ informatie is, louter bestemd voor iedereen die het aandurft vanuit een leeg veld opnieuw waar te nemen en in te voelen. Het is informatie welke wij allen in ons dragen in ons non-lokale bewustzijn. Ik ben bereid om deze reis te maken en af te maken, samen met iedereen die het aandurft naar een diepere laag te reizen van het leven in de Kosmos.

Er wordt meer ‘gekeken’ dan ooit door onze Galactische bondgenoten, doordat er nu een expliciete golf gaande is de weggehouden data terug te brengen in het veld van werkelijkheid. Dit is een taak welke alleen de Mens op Aarde ZELF in beweging kan zetten. Velen kijken met diepe ontroering naar ons, in afwachting of wij het stokje weer overnemen. Niemand kan dit alleen, we hebben elkaar hierbij nodig, vanuit waarheid, liefde en respect. En liefde is, alles dat is. Ben jij bereid om jou werkelijkheid en grootsheid te onderzoeken?

x

* * *

x

Voor mensen die het verhaal van Martijn willen horen over Buitenaardse Contacten: klik HIER voor informatie over de nieuwe 4-delige lezingenserie die hij verzorgt, in samenwerking met Centrum Zonnewijzer en WantToKnow.nl

28 gedachten over “Wanneer is de Mensheid vrij van angst..?

 1. Een prachtige uiteenzetting van Martijn, maar ik vraag me af of wij als mensen het getij nog vroegtijdig kunnen keren. Velen leven nog in een staat van niet bewust zijn, het niet durven kijken naar de werkelijkheid van ons bestaan als mens zijnde en ook de situatie van de planeet ziet er al te best uit.
  De elite is 1%, wij zijn met 99% en het zou ons toch moeten lukken om alles te kunnen stoppen.
  Zolang de media, tv en kranten nog steeds ons hersenspoelen met het leugenachtige nieuws, de mensheid in mind control wordt gehouden, is gevaarlijk. Gelukkig hoor ik vanuit andere landen ook kritische geluiden vanuit de wereld van de journalistiek, kranten en dan neem ik als voorbeeld de Duitse journalist Ulfkotte die wel zijn nek heeft uitgestoken en een boek heeft geschreven hoe de journalistiek in elkaar steekt, de meeste journalisten in ons land, vormen een onderdeel van de propagandamachine en zijn beïnvloed door de CIA, heet dat niet Ultra MK?
  Het zou al zoveel ogen openen als ook de tv programma’s en de kranten de waarheid zouden durven te vertellen, wat zij allen weten wat de waarheid is, maar staan blijkbaar zo onder controle van hun werkgever en daarbij ook onder de controle van de top van de piramide, dat men bang is om zijn baan en salaris te verliezen.
  Hoe lang duurt het nog voordat deze riooljournalisten ook de werkelijke waarheid durven te vertellen? Irma Schiffers heeft overigens nog een prachtig artikel daarover geschreven, daarbij neemt ze geen blad voor haar mond en gelijk heeft ze!
  Ik weet wel zeker dat de journalisten ook deze berichten lezen op de bewuste klokkenluiderssites, hoe lang duurt het nog voor hun geweten begint te knagen, dat je elke dag in staat bent om alleen maar leugens te verkondigen op tv en in de krachten, schandalig toch??

  Ik probeer zo nu en ook mensen wakker te schudden, maar helaas zijn velen niet bereid om op onderzoek uit te gaan. Ik ben dan weer een coompletdenker, doemdenker en wat al niet meer, soms word ik moedeloos van deze onbewuste houding!
  Men gelooft nog teveel in de mainstream media.
  Toch heb ik ook gelezen dat 86% van de bevolking het vertrouwen volledig is verloren in de politiek, dit is toch ook wel weer een teken aan de wand….lijkt mij.
  Wij mensen, moeten uit onze luie stoel komen, het niet meer willen wat hier door onze strotten wordt geduwd, wet, na wet, na wet en alsmaar bezuinigen, het wordt ons opgelegd door deze waardeloze parasiterende regering en wij…..doen niks, we staan er naar te kijken, we mopperen wat, maar gaan weer door met onze werkzaamheden.

  Ik zou de oplossing zo niet weten, om het tij te keren, maar het is tijd om wel wakker te worden NU, het is 1 minuut voor Twaalf.

  Toch blijf ik vertrouwen in een goede afloop, hoe dan ook, er is een Goddelijk Plan, wat zich aan het ontvouwen is, daar hoort uiteindelijk veel chaos bij, maar uiteindelijk blijf ik toch vertrouwen op die Bron, hoe, wat en wanneer dit gaat gebeuren, ik weet uiteindelijk ook helemaal niets.

  Maar lieve mensen, wordt wakker allemaal.

  Nog een hele fijne jaarwisseling en een gezond 2015!

  1. Albertina.
   Misschien is het een troost ook ik probeer mensen te overtuigen om eens verder te kijken dan hun neus lang is.
   Deze week waren de mensen van Brink aan het staken en hebben zij de geldautomaten niet gevuld hierdoor ben ik bij de geldautomaat mensen tegen gekomen die geld wilden pinnen maar omdat de automaat leeg was lukte ze dit niet dit was een mooi moment om met mensen in gesprek te gaan en te vragen wat zij er van vonden.
   De meesten begonnen een lulverhaal dat zij slachtoffer waren omdat anderen staakten.
   Ik heb daarop geantwoord met een wedervraag namelijk als u nu ontslagen wordt dan vind u dat goed en doet verder niets,toen kreeg ik weinig antwoord terug maar vervolgens zei ik het ligt volgens mij aan de banken omdat deze steeds meer zeggenschap krijgen en vervolgens stelde ik de vraag als de banken morgen zeggen we geven geen geld meer uit wat gaat u dan doen u ziet wat er gebeurd als u nu al geen geld kunt pinnen.
   Vervolgens zei ik u moet natuurlijk niets,maar denk er eens over na want volgens mij is het zo gegaan dat vroeger ging men naar de balie maar die persoon achter de balie moet betaald worden dus toen kwam dat mooie kaartje om geld mee uit de muur te halen en werd de balie medewerker op straat gezet,vervolgens moest men steeds vaker voor diensten gaan betalen welke vroeger onder service vielen om de mensen zo aan te sporen om te gaan internetbankieren daardoor konden ze ook weer mensen ontslaan en u ziet wat er van komt nu staat u hier en u kunt niet aan geld komen is dat vooruitgang of spekt u alleen maar de banken zodat zij flinke bonussen kunnen uitdelen?
   Sommigen gaven mij toch gelijk dus dat geeft hoop dat ze hier toch eens over gaan na denken en verder vertellen.
   Verder wens ik ook iedereen een gezond en voorspoedig 2015 toe.

 2. de media en regereende instanties zijn ermee gebaat, dat angst hun beste metgezel is
  zo is terrorisme ook in het leven geroepen om aan het zgn.profiel te kunnen beantwoorden
  Dus believe me FEAR W’LL ALWAYS WITH US

  1. Mooi Coz…
   Maar in essentie hoeven we geen enkel contract af te sluiten.
   Een contract is altijd een dwangmiddel.
   In essentie zijn we misschien niet vrij, zoals we dat denken en graag zouden willen.
   Ik heb vanuit mijn menszijn alleen het verlangen gekend.
   Door opvoeding van kerk en staat gedwongen tot vrije wil én onderdanigheid.
   Wat een discrepantie toch?

  2. Wow Marcel 3.2, Een echt aha moment, Dank! Iemand heeft dit al eens gezegd tegen mij in een wat afgeschermde manier. Hij zei duidelijk; Ben je je bewust dat je je ziel verkoopt als dit ondertekent wordt? Ik dacht nog, nou nou, kalm aan, zo nuchter als de Nederlander kan zijn. Het is uiteindelijk na twee jaar met een sisser afgelopen, maar toch! En nu pas realiseer ik zijn manier van leven…Werk aan de winkel voor de slapenden 😉 Nu nog het bsn nummer.

  3. Marcel, waarom zit in de afbeelding van een hart alleen het continent Amerika, en niet de hele wereld? Of is de inhoud alleen voor Amerika? Weet je dat misschien?

   Leg uit, leg uit? Een nieuwe ‘religie’?

  4. Wars als ik ben voor religies durf ik te stellen dat het gaat om een inzicht in het groter geheel . Waarom het plaatje is monika weet ik niet en dat is niet echt interessant de inhoud echter wel

 3. Quote: Cosmic Law states that all SOULS when originally created were given complete free will by their CREATOR. It also states that no created SOUL has more free will than any other created soul.
  PRIME CREATOR, the original CREATOR of SOULS, enforces every one of HIS COSMIC LAWS to the letter! Thusly, those who trespass on HIS Cosmic Laws, get “spanked” by the “universal justice system” — in a very unpleasant way. This fact is very well known by those that work with Cosmic Law.

  1. Nou ja, of je me even kunt uitleggen wat het verschil is tussen God en de creator?
   Juist daarom verbaas ik me Marcel, jij bent tegen kerken en religie, oke, maar wat is dan het verschil met deze message…ik zie het niet.
   Erbij komt, ik ben geen voorstander om te zeggen, dat het ‘spanked’ is als je nu veel ellende meemaakt, en het zo ‘gecreëerd’ is?
   Zeker zijn de machten uit der geestelijke sfeer op beide kanten, dat is niets nieuws onder de zon. Alleen denk ik dat het beter is het ‘donkere’ naar het licht te brengen, en de misstanden in de wereld te benoemen. De kunst daarin is, positief te blijven. Ja er is een dualiteit, maar dat hoort bij deze tijd-ruimte-constructie…

  2. Ik ben niet tegen kerken( mooie gebouwen kunnen heel goed liefde en schoonheid reflecteren) En zie niet een verschil tussen god en prime creator, dat zijn slechts termen voor een en hetzelfde. Ik heb niets met religie dat is waar, maar ben er niet tegen ,ik heb er niets mee das heel wat anders.Ik denk dat je met je spanked een verkeerde associatie maakt. Maar een ding is zeker als je een k*tleven hebt komt dat doordat jij dat hebt gecreeert, door de keuzen die jij hebt gemaakt . Pas als je dat erkent kun je ook de mooie kant daarvan zien namelijk dat jij dus ook diegene bent die het kan veranderen! En nee er is geen dualiteit enkel polariteit en daar begint de weg uit het dualistische illusionaire gedachtegoed.

  3. Marcel, de quote is een stukje uit je link, die je hebt gegeven. Mijn leven is een goed leven, daarvoor ben ik dankbaar.
   Mijn leven is een vol leven, en er is ruimte voor mede-leven.
   Omdat ik (wij) het hier goed heb, hebben anderen daardoor minder, of hebben het zelfs slecht. Hoe noem je dat dan? Polariteit? Dualiteit? Eerlijk gezegd, geef ik niet zoveel om (definitie)woorden. Maar kijk eerder hoe het IS. Maar goed het is hoe je in het leven staat. Half vol, half leeg…? Ik hoor bij de eerste in iig, maar beide kloppen.

  4. Marcel, wat ik wel grappig vind. Je hebt een hele tijd tegen het dualisme ‘gevochten’…en sommigen o.a. ik, hadden het gevoel dat het erbij hoort in het leven. Dus onbewust al vanuit de polariteit gedacht…want een b.v. adelaar ziet berg en dal als hetzelfde.
   Hou je haaks daar in het noorden <3

  5. Monika
   Die quote herkende ik wel , alleen waaruit jij opmaakt dat ik een verschil zou zien tussen god en creator is me een volkomen raadsel.
   Wezenlijk is er niets verandert in mijn “strijd”( al zou ik het zelf nooit zo noemen) Tegen het dualistisch denken. Jij lijkt dat niet te zien en ziet een radicale ommekeer? Wonderlijk, misschien een aha momentje van jezelf , dat hoop ik dan maar.
   Nog een tip betrek niet alles op je persoon. Ik deel slechts inzichten, en niets zo veranderlijk als dat …..

  6. De wereld ben ik en ik ben de wereld, zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden…in jouw ogen betrek ik je inzichten op mijn persoon. Waarom? Omdat ik reageer? Het ging me in eerste instantie om de inhoud, jouw inzichten die ik uiteraard ook gedeeltelijk deel. Misschien wordt het voor mij dan levender en heel belangrijk, ik kan niet voor anderen spreken.

  7. Monika
   Ik boel me niet geroepen om je vragen te beantwoorden , immers de antwoorden zitten zowel in de vraag besloten als in jezelf.

  8. Wat is religie, als je het één mooier vindt als het andere, en als dat je gevoelens bespeeld kom je in een invloeds sfeer van mooier vinden, aanbidding zonder bidden, bewondering, het heeft zovele facetten, spreek je over een persoon, die wordt dan al gouw op een voetstuk gezet, heeft hij leiders en verleiders en mannipulatie talenten ontstaat een groep, etc.etc. een religie in een noten dop.
   Dat de mens een unieke créatie is, is wel bijna zeker, buitenaards leven zal naar alle waarschijnlijkheid, een grote mate van gelijkenis met de insectenwereld hebben, veel eenvoudiger voor geprogrammeerd, niet dat menselijke wikken en met gevoelens spelen, wat ons funerable maakt, maar ook tot de komende leiders van de totale étheré, een menselijk brein is zo groot het kan het hele universum met gemak over zien, en gebruiken, dat is wat ons zo uniek maakt ons brein.

  9. Overigens monika je schrijft dat je kijkt hoe het is. Hoe is het dan? en als jij de wereld bent en de wereld is jou ,ben je dan niet verantwoordelijk voor die situatie zoals het is? En hoe kan je die dan laten voortbestaan?
   als een adelaar zowel berg als dal als een en hetzelfde zien vrees ik voor een botsing met de berg.
   Zomaar wat vragen en opmerkingen
   Verder is dualisme absoluut niet hetzelfde als polariteit , en kun je geen duisternis naar het licht brengen ….. wel andersom.

  10. Weet je Marcel, wat het is…het maakt niet uit wat ik zou schrijven, je hebt er geen ‘vrede’ mee. Zou het werkelijk bestaan…en consensus met jouw denken? 😉

  11. Marcel, wist jij dat de Inca’s en nu dus de Peruanen o.a., geen geld kenden alles onderling met ruilen van werkkracht en nog steeds zijn er grote streken waar dit very very old system of Karl Marx’s works, hoorde dit van een vriend die had voor de Duitse TV verschillende reizen met de Camera’s mee mogen maken, een andere planeet, Groet Jenne PS doet mij ergens denken aan Staphorst ander basis maar zelfde onderlinge systeem, mooi tijd, verlang er naar terug, a fin je begrijpt !

  12. Monika
   Als je werkelijk achter jouw uitspraken stond en deze niet deed om mij uit te dagen zou een consensus in denken met mij heel wel mogelijk zijn.Ook een gerespecteerd verschil in denken behoorde dan tot de mogelijkheden. Als je echter zelfs de meest elementaire logica uit het oog verliest en vragen gaat stellen die geen enkele grondslag in mijn inzichten hebben ja ……dan wordt dat wel lastig

   Neen jenne dat wist ik niet maar een goede groningse gewoonte is ook diensten uitruilen met gesloten beurs.

 4. Op het moment dat ik het potret te zien kreeg van de Pantocrator hangende in het Sainte Catharina klooster in de Sinaï, begon mijn denken alles te mobiliseren wat ik in indenken en opslag van gegevens in mij had, daar uit begon ik een créatie voor mij zelf te formuleren, het groeide en bloeide, en werd een waarachtig stuk van me, begon mijn denken te beheersen, en heeft mij enorm geholpen het geweld van het dagelijkse kwaad te kunnen doorstaan, het wordt wel steeds moeilijker, om dat het kwaad bezeten vormen begint aan te nemen, maak me daar door grote zorgen om de mensen van wie ik houd, maar voel wel duidelijk dat elk mens elk individu zijn eigen créatie maakt met wat er op hem af komt, we hebben allemaal de waarheid in ons, zoek en gij zult vinden, de waarheid komt voort uit onze intuïtie, en die kan voor ieder mens er anders uit zien.

  De angst is een gegeven door de natuur aan ons om te kunnen overleven, het klikt de juiste chemie aan in ons lichaam waar door we over leven, dat is angst.
  Landurig in een psychopatische stress situatie leven is geen angst, maar een blokage van de gevoelens, het afsterven van de mogelijkheid om beslissingen te nemen, l’etarchie !
  Groet Jenne

 5. Ik heb ooit de Inca’s bestudeerd, wat die mensen hebben gepresteerd door op inzichten en overleveringen van een ander zuid Amerikaans volk, welke dan weer waren beinvloed door de waarschijnlijk eerste Europeanen geland op dit continent, Phoenisïers met Keltisch Ibirische bemanning, onlangs door middel van DNA onderzoek vast gesteld, deze blonde blauwogige stammen vermengden zich al snel maar ze bezaten nieuwe kennis, en vooral andere kijk op vele aspecten van bouwen en landbouw.
  De Inca’s konden zelf op grote hoogte landbouw plegen, de muren fungeerden als verwarming rond om de terrasen, in combinatie met de natuur, en respect voor deze is er veel mogelijk, op een gezonde niet commerciele basis natuurlijk, maar hoe gaan we dat doen, hoe kunnen wij de mensen het volk, de NWO naar onze hand zetten, en van onze planeet een werkelijke mooie harmonieuse planeet maken, zonder religies, zonder oorlog en hebzucht, zo iets als de 10 geboden, zacht aardig of keiharde uitroeing van de niet willenden, is er eenkeus ?

 6. Prime Creator; werd bij Malva Meditatie Omnicreativiteit genoemd en elke planeet heeft zijn Godheid, zijn logos, Ariadne is de naam van de logos van Moeder Aarde, onze God.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.