Advertentie

Hoe de FDA een effectieve kankerkliniek sloot!


Genezing van kanker is misschien veel dichterbij dan het lijkt.. Misschien is kanker daardoor ook veel minder heftig dan het lijkt.. Als ik het onderstaande artikel vertaal, wordt dat me heel duidelijk.
Om me heen is kanker aan de orde van de dag, heftiger dan ik het vanuit het diepst van mijn hart zou willen wegtoveren.. Kan het zo simpel zijn, dat een plant ons één van de oplossingen aan kan dragen..?
Zal ik het omdraaien..? Is het onderstaande artikel een leugen, is het verzonnen? Van A tot Z gelogen..? Daar geloof ik helemaal niets van.

Het gaat er bij mij niet in, dat de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit, de ‘FDA’ en de hele kliek overheidsambtenaren die achter de sluiting van de experimentele kankerbehandelingskliniek zaten, niet wisten wat ze deden.. Er is dus heel simpel een macht achter de schermen werkzaam, die precies, maar dan ook precies weet, wat ze teweegbrengen, met het terroriseren van deze kliniek.

Het gaat voor onze redactie te ver om journalistiek achter dit verhaal aan te gaan; laat de journalist die dit verhaal leest, of aan wie het is doorgestuurd, zijn werk doen. In allle onbevangenheid.
Want ook hij of zij zal kanker in zijn omgeving tegenkomen. En gelooft de journalist in kwestie dan, dat het een ongeneeslijk proces is, of is er ‘gewoon’, zoals in feite uit het onderstaande artikel blijkt, ALTIJD RUIMTE VOOR GENEZING!?

Misschien sluiten we veel van onze eigen, ongekende mogelijkheden wel uit, door maar aan te nemen, dat kanker behandeld moet worden met chemo, met pillen, heftige operaties. Wordt het niet eens tijd voor een omarming van deze ziekte als een onderdeel van ons dagelijkst leven? Over een doofpot gesproken..!

XX

* * * * * * *

Aloe Vera:
Hoe de FDA een uiterst effectieve, natuurlijke, kankerbehandeling
effectief de nek omdraaide.

door Paul Fassa, citizen journalist (NaturalNews)

© vertaling Guido Jonkers/WantToKnow.nl / februari 2010

origineel HIER

Een terroristische aanval, precies één maand na de 11 September aanval op de VS, vond plaats in Tampa, Floria. Maar het bijzondere was dat de terroristen dit keer van de FDA waren, the Food &  Drug Administration, oftewel de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit.

Bijgestaan door gezondheidsambtenaren van de staat Florida en lokale sherrifs. Het doel van de aanval, was een uiterst succesvolle, uiterst efficiente, alternatieve kankerkliniek, die een aloe vera extract aan het onderzoeken was. Sommige patiënten van deze kliniek, mensen die positief reageerden op de behandelingen, werden nu afgesneden van hulp door deze kliniek en in feite zeer effectief ter dood veroordeeld door federale- en staatsoverheden.

De gebeurtenis en de omgevingsfactoren.

Het Aloë Vera-extract dat deze kliniek gebruikte was ontwikkeld door Dr. Danhof, MD, PhD. Hij wordt beschouwd als de Aloë Vera-autorititeit in de staat Texas. Hij was druk bezig om zich door de bureaucratische papierwinkel te worstelen, die hem een IND-status zou geven. (IND staat voor investigational new drug, oftewel een Medicijn-in-onderzoek)

Dwarsdoorsnede van een Aloë Vera. Er zijn meer dan 300 soorten van deze genezende plant.

Dr. Danhoff zou gebruik gaan maken van de gegevens die de kliniek, via de proefbehandelingen zou gaan verschaffen, en hij werd daarbij geassisteerd door Dr. Daniel Mayer en voedseldeskundige Joseph Di Stefano. Zij hadden als team de Aloë Vera-plant gebruikt als extract bij de behandeling van zo’n 100 patienten, die in feite al waren opgegeven..!

Maar liefst 94 van deze mensen overleefden de behandeling en toonden geen enkele bijwerking van de behandeling! Over het geheel genomen, had de kliniek een genezingsgraag van maar liefst 80%..!!

En hoe bizar is het om te constateren dat deze kliniek gesloten moest worden, vóórdat Dr. Danhoff in staat was om de resultaten van de behandeling vrij te geven. De officiële versie van de handelwijze van de FDA, is dat zij in het geweer kwamen, op basis van klachten van locale oncologen, die meldden dat zij business verloren..

Er had niet 1 patient geklaagd. De kankerpatiënten die behandeld waren, waren verrukt dat deze behandeling slecht US$ 1200,- kostte en dat ze slechts 25 tot 40 behandelingen dienden te ondergaan, voordat er verbetering zichtbaar werd. Eén chemobehandeling kost al méér dan al deze behandelingen bij elkaar..!

Tijdens de inval in de kliniek riep een aanwezige patient: “Wij zijn volwassenen zeg, en we zijn hier volkomen vrijwillig. Waarom donderen jullie niet gewoon op en laat ons met rust!” Een van de FDA-agenten bleek toen te hebben geroepen dat het hun laatste behandeling was geweest.. Hoe is het mogelijk dat deze patient en verschillende anderen, die nog onder behandeling waren, vervolgbehandelingen ontzegd werden, door zakelijke klachten van de kanker-industrie..?

De helende eigenschappen van Aloë Vera verder onder de loep.

Er zijn meer dan 300 verschillende Aloë Vera soorten op aarde. De soort die in de belangstelling staat van veel wetenschappelijk literatuur is Aloe Barbadensis Miller. De specifieke focus van de wetenschappers is gericht op de groep polysaccharides die in deze Aloe Vera aanwezig is, en die genezende stoffen bevat die bekend zijn als Aloe polymannans. Deze stoffen hebben een heel skala van helende effecten!

Misschien staat ie bij jou ook wel (vorstvrij!) in de tuin: Aloë Vera.

Deze polymannan-stoffen variëren van klein, tot zeer groot. Het bijzondere is dat de genezende werking parallel loopt met de grootte van de stof. En het zijn precies de grote moleculaire ketens van deze polymannan-stoffen, die Dr. Danhoff uit de planten extraheerde voor zijn kankerpatiënten. Het bleek noodzakelijk om deze grote ketens te injecteren in het lichaam, omdat het spijsverteringskanaal van de mens er zeer moeilijk raad mee weet.

Een ander aspect van deze polymannans, in het bijzonder de grote ketens, is hun capaciteit om het immuunsysteem te heroriënteren, eigenlijk te herijken. Deze stoffen blijken in staat om witte bloedlichaampjes stevig te bekrachtigen in hun vaardigheid om giftige stoffen in het lichaam te determineren. Zonder de hulp van deze polymannans, blijken de witte bloedlichaampjes te vaak in het duister te tasten, en dat kan weer leiden tot schadelijke cytotoxic auto-immuun reacties.

Of zoals onderzoeker Dr. Ivan Danhof het verwoordt:
“De extreem grote moleculen hebben een uitermate positieve werking op het evenwicht van het immuunsysteem. Daardoor ontstaat een bijzondere weerstand tegen auto-immuun-situaties in het lichaam (‘AIDS’..), zoals kanker, en vele andere ernstige verstoringen van het immuunsysteem.
Dit grote Aloë Vera-molecuul is ook verantwoordelijk voor de aanmaak van een natuurlijke stof in het lichaam, die ervoor zorgt dat een tumor wordt afgesneden van bloedtoevoer.”

Aloë Vera-therapie RIP?

Is hier de medische mafia aan het werk. De FDA leek in ieder geval ernstig in haar sas met de sluiting van deze revolutionaire kliniek. Hierdoor werd het onderzoek van Dr. Ivan Danhof uitermate ondermijnd. Niemand werd aangeklaagd, niemand ging naar de gevangenis.. Maar natuurlijk was er schade! Maar dan van de kant van de patiënten die op een nieuwe, revolutionaire en vooral uitermate efficiente wijze, behandelingen kregen die hen levenskansen bood. Binnen één jaar overleden zeker 8 patienten, die bij Dr. Danhof onder behandeling waren..

De medische maffia is erin geslaagd weer een kankerbehandeling, die uitermate betekenisvol leek, naar de kelder te helpen. Een behandeling die uiterst effectief bleek, zonder bijwerkingen en vooral uiterst economisch. (lees goedkoop!) De ‘oorlog tegen kanker’ blijkt steeds vaker een oorlog te zijn tegen de genezing van kanker.

Bronnen:
Raid Background HIER

Raid Details by John Hammell HIER

Aloe Vera Healing with pdf access to “What is Aloe Vera?” HIER

Dr. Danhof

115 gedachten over “Hoe de FDA een effectieve kankerkliniek sloot!

 1. http://www.natuurdietisten.nl/detail.php?id=512&cod=488&page=9

  We zijn in staat lichamseigen ”chemotherapie” te ontwikkelen in ons eigen lichaam. Daarvoor hebben we echter voeding nodig van groente en fruit dat salvestrolen bevat. En salvestrolen worden enkel door planten aangemaakt die niet bespoten worden. Bespoten planten hoeven namelijk geen stoffen aan te maken die ze beschermen,maar juist die stoffen ontbreken.
  Een bepaald gen wat verantwoordelijk is voor de productie van een enzym,zorgt ervoor dat deze salvestrolen een stof aanmaken die kankercellen vernietigt. Wij zijn zover gekomen dat we deze natuurlijke systemen volledig ondermijnt hebben. Dit zijn tevens de bewijzen voor de werking van alternatieve methoden tegen kanker zoals de moermantherapie en andere methoden die op natuurlijke basis werken. Natuurlijk is het moeilijk om iets wat onnatuurlijk kapot gemaakt is even snel op natuurlijke weg weer te genezen. De reguliere methoden maken daar dankbaar gebruik van door ieder alternatief genadeloos te bestrijden.

 2. Als je een coloscopie of een darm onderzoek ondergaat om te kijken of je poliepen hebt die goed of kwaadaardig zijn dan moet je een paar dagen van te voren “Clean Prep” drinken om de darmen schoon te maken, maar in die “Clean Prep” zit een chemische suiker die “(Type bij Google) – aspartaam e951 -” wordt genoemd en die is kankerverwekkend, wetenschappers ook medische hebben in verschillende delen van de wereld testen gedaan met muizen die Aspartaam kregen en ze kregen allemaal tumoren in de hersenen maar dat wil niet persé zeggen dat dat ook gaat gebeuren bij ons mensen, Maar toch?????

  In een Amerikaans laboratorium was men bezig om een maagpoeder te maken en toen ze een scheikundige deling deden ontdekten ze dat die zoet smaakte en sindsdien wordt hij als commerciële suiker verkocht en Aspartaam is 200x zoeter dan suiker, dus kassa ting ting.

  Praktisch alle frisdranken trouwens ook veel andere producten daar zit Aspartaam in en Coca Cola (zagen de bui al hangen) heeft besloten om die in het buitenland te vervangen door Stevia-suiker die uit de blaadjes komt van de Stevia-plant die legaal te koop is bij de tuincentra, momenteel staat de Nederlandse en Europese wetgeving niet toe dat die Stevia-suiker wordt gebruikt in frisdranken. (als er op het etiket staat: “Geen Suiker toegevoegd” en ergens anders op het etiket staat: “Aroma” wees dan op je hoede want het kon welk eens Aspartaam zijn)

  In rode wijn zit veel Salvestrolen daarom worden de Franse niet makkelijk dik want bij het eten drinken ze altijd wijn en die salvestrolen vreten een deel van het vet op of schakelen ze uit, met gevolg dat deze Vasovin goed is voor hart en vaten. Zie: http://www.pr-ide.be/pressroom/uploads/8405_Vasovin%20Populair%20NL.dochttp://www.pr-ide.be/pressroom/uploads/9596_Vasovin%20Wetenschappelijk%20X.doc

  Ik mag geen reklame maken maar ik gebruik “Vasovin Capsules” en in elk tablet zit Salvestrolen van een halve fles rode wijn en je moet 2 capsules tegelijk innemen 1x per dag bij het eten, en daarnaast maken die salvestrolen de kankercellen het leven zuur. Type bij Google: – salvestrolen en rode wijn -.

  De Surinaamse groenten – Antroewa en Sopropo – zijn vrij bitter van smaak je moet er echt van houden, en ze schijnen medisch heel goed te zijn voor het lichaam, misschien als je in het westen woont kun je is navragen op een markt of in een winkel die misschien Surinaamse groenten verkopen.

 3. Er is geen enkel bewijs of zelfs maar de geringste aanwijzing dat aloë vera iets doet tegen kanker: http://www.iocob.nl/kanker/aloe-vera-niet-zinvol-bij-kanker.html

  In Amerika is het verboden om van iets dat is geregistreerd als supplement, te beweren dat het ziektes kan genezen. De firma die dit preparaat fabriceerde (MLM-organisatie Mannatech), deed dit wel, vandaar dat de FDA instellingen waar dit preparaat aan de man werd gebracht onder het mom van kankergeneesmiddel, heeft gesloten.

  1. Wederom een onvolledige, nietszeggende, dus gelogen stelling TW..! Het ging, bij het door jouw gepresenteerde onderzoek, om behandeling van KANKER AAN HALS OF HOOFDSTREEK, DOOR BESTRALING EN CHEMOTHERAPIE… Tjonge tjonge, 2x klikken en je valt door de mand..! Met leugens en halve waarheden hier doen wat je de ander verwijt..!?

   Voor mensen die het na willen checken:
   Klik eerst op de link van TW, kijk dan even wat (orale) mucositis is: ‘Een vorm van kanker op de huid, die ontstaat (BIJ 80 -100% !) door chemotherapie en/of intensieve bestralingen, bij de behandeling van kankers in de nek en hoofdgebied.’
   http://www.oncoline.nl/index.php?pagina=/richtlijn/item/pagina.php&richtlijn_id=565
   Mucositis is een uiterst pijnlijke onsteking en zweervorming van de slijmmembranen die rond het spijsverteringskanaal liggen. Deze Mucositis treed in het algemeen op als negatieve bijwerking van chemotherapie en/of bestraling tegen kanker.

   Men heeft dus geprobeerd om met Aloë Vera-creme de huid te behandelen bij Orale Mucositis, in het onderzoek wat TW aanhaalt. De Aloë Vera werkte daar niet. De conclusie van TW: Aloë Vera helpt niet tegen kanker. Een onvolledige, onjuiste en uitermate ondeskundige reactie!
   Of: Hoe de pot de ketel verwijt dat ie zwart ziet! Ik wens je veel succes en een zonnige dag.

  2. Kankerpatiënten injecteren met aloe vera wordt niet meer gedaan, aangezien hier doden bij zijn gevallen.

   In vitro lijkt aloe vera soms kankerwerende eigenschappen te hebben, maar dit zegt niets over de werking van aloe vera als systemische therapie. Gebleken is dat systemische toediening van aloe vera gevaarlijke bijwerkingen geven en doden tot gevolg gehad, zonder dat enig kankerwerend effect ooit is aangetoond. Het preparaat is op de markt gebracht onder de naam T-UP. Vanwege de grote risico’s is dergelijk gebruik van aloe vera niet meer toegestaan en worden klinieken waar deze toepassing wordt gebruikt, gesloten.

   Een studie in Italië wees uit dat een aantal patiënten die naast chemotherapie ook aloe vera kregen toegediend, iets langer leefden en minder bijwerkingen rapporteerden. In verband met methodologische problemen zijn de uitkomsten echter helaas niet heel betrouwbaar.

   In verband met de ernstige bijwerkingen van systemische toediening van aloe vera, zonder dat een kankerwerende werking is aangetoond, wordt aloe vera nu alleen nog gebruikt op de huid. Ook bij deze toepassing blijft het effect zeer beperkt.

   Er is gewoon geen bewijs dat aloe vera kanker kan genezen. Uitspraken op basis van in vitro tests of methodologisch slecht onderzoek zijn naar mijn mening onverantwoord.

  3. En wederom geen woord over je uiterst onzorgvuldige en uiterst misleidende eerste reply!! Ook in de laatste reactie weer allemaal verhalen zonder bronnen, leads oid.

  4. Zeg Guido,

   Misschien kun je even dat berichtje plaatsen van mij, met al die links naar mijn “verzonnen bronnen”.

   :-))

 4. Guido ik weet niet goed waar ik dit moet plaatsen? Misschien heb jij een idee?

  Als je de weg maar weet dan kan je wel genezen? lees maar!

  https://sites.google.com/site/nocancerfoundationnl/reactie-3

  “De wetenschapper, ondernemer en astronaut Wubbe Ockles verklaarde in 2008 bij het programma van Andries Knevels dat hij de enige Nederlander was die slechts één week kanker heeft gehad. Wat was het geval? Hij wist de weg in België waar zij hem van zijn kankerkwaal hebben verlost. Vervolgens vroeg Ockels zich in dat programma af waarom dit niet in Nederland mogelijk was? In de verwachting dat de kranten daar de volgende dag vol over zouden staan, werd er met géén woord over geschreven. Dit komt door het feit…………….”

  “Enfin, hoe het verder ook zij, vast staat dat Witteman ook door Wubbe Ockles is getipt want ook hij ging voor zijn prostaat kanker naar België. Ook hij was enige weken later weer het haantje en kon zijn programma ‘onderbroekenlol’ bij Pauw&Witteman, dankzij zakkenvol aan subsidiegeld, voortzetten. “

  veder op deze site ervaringen van mensen die het middel Flaraxin hebben gebruikt. zie link
  https://sites.google.com/site/nocancerfoundationnl/reactie-tom-van-der-wal
  Waarom komt dit niet op tv of andere media?

  Wel propaganda over het bofvaccin dat binnenkort weer door studenten moet worden genomen? Hoezo? Als je die prik op kinderleeftijd al hebt gehad dan hoef je toch niet meer? En diegene die het bofvirus bij zich draagt die kan daarmee gevaccineerden toch niet besmetten. Dus wat is het probleem? Worden we nu weer massaal bang gemaakt? Het lijkt mij meer een bewijs dat die bofvaccinatie niet werkt? Of niet doet wat het zou moeten doen? Men begint nu ook het angstvirus rond te strooien over de kinderopvang. (lees telegraaf op internet vandaag.)Medewerkers zouden gevaar lopen en uiteindelijk weer de kinderen. En zo kan je dan ook weer de ouders en hun collega’s en de buren van die kinderen bang gaan maken voor de bof. En zo heb je uiteindelijk weer het hele land op stang. Kassa!!!

 5. Kanker: hier wordt oorlogstaal gesproken en zo naar gehandeld.
  Een heel confronterend boek: De KEIZER aller ZIEKTES: een biografie van kanker, door oncoloog Siddharta MUKHERJEE

  ISBN 978- 90- 23 426981

  Overrompelend en aangrijpend boek. Het leest als een thriller, met kanker als hoofdpersoon.

 6. wanneer zullen de grote geld magnaten eens ophouden met positieve natuurlijke middelen die onze gezondheid bevorderen tegen te werken??
  En wanneer zullen onze Politieke (Leiders) eens inzien dat de mens een eigen inzicht heeft en recht op eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van zijn/haar gezondheid???
  Reken maar dat de uitgave van de zorgverzekeringen spoedig zouden slinken. Aan mevr. Schippers wil ik vragen stop met de rancune tegen de Homeopathie!!! Kijk eens naar de bijwerkingen van de reguliere medicaties. Ik zelf heb hele nare uitslag op mijn armen gekregen van reguliere medicatie tegen hoge bloeddruk!!

 7. Ik ben ook een exkankerpatient, ik had kwaadaardig schildklierkanker, volledig genezen, dit is inderdaad schandalig maar de farmaceutische industrie zal een grote strop lijden als dit door zou gaan, ik vind echt vreselijk dat dit gebeurt laat de farmaceutische industrie lekker failliet gaan en daar waar mensenlevens gered kunnen worden moet dat gewoon gebeuren ….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.