Advertentie

Hoe de FDA een effectieve kankerkliniek sloot!


Genezing van kanker is misschien veel dichterbij dan het lijkt.. Misschien is kanker daardoor ook veel minder heftig dan het lijkt.. Als ik het onderstaande artikel vertaal, wordt dat me heel duidelijk.
Om me heen is kanker aan de orde van de dag, heftiger dan ik het vanuit het diepst van mijn hart zou willen wegtoveren.. Kan het zo simpel zijn, dat een plant ons één van de oplossingen aan kan dragen..?
Zal ik het omdraaien..? Is het onderstaande artikel een leugen, is het verzonnen? Van A tot Z gelogen..? Daar geloof ik helemaal niets van.

Het gaat er bij mij niet in, dat de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit, de ‘FDA’ en de hele kliek overheidsambtenaren die achter de sluiting van de experimentele kankerbehandelingskliniek zaten, niet wisten wat ze deden.. Er is dus heel simpel een macht achter de schermen werkzaam, die precies, maar dan ook precies weet, wat ze teweegbrengen, met het terroriseren van deze kliniek.

Het gaat voor onze redactie te ver om journalistiek achter dit verhaal aan te gaan; laat de journalist die dit verhaal leest, of aan wie het is doorgestuurd, zijn werk doen. In allle onbevangenheid.
Want ook hij of zij zal kanker in zijn omgeving tegenkomen. En gelooft de journalist in kwestie dan, dat het een ongeneeslijk proces is, of is er ‘gewoon’, zoals in feite uit het onderstaande artikel blijkt, ALTIJD RUIMTE VOOR GENEZING!?

Misschien sluiten we veel van onze eigen, ongekende mogelijkheden wel uit, door maar aan te nemen, dat kanker behandeld moet worden met chemo, met pillen, heftige operaties. Wordt het niet eens tijd voor een omarming van deze ziekte als een onderdeel van ons dagelijkst leven? Over een doofpot gesproken..!

XX

* * * * * * *

Aloe Vera:
Hoe de FDA een uiterst effectieve, natuurlijke, kankerbehandeling
effectief de nek omdraaide.

door Paul Fassa, citizen journalist (NaturalNews)

© vertaling Guido Jonkers/WantToKnow.nl / februari 2010

origineel HIER

Een terroristische aanval, precies één maand na de 11 September aanval op de VS, vond plaats in Tampa, Floria. Maar het bijzondere was dat de terroristen dit keer van de FDA waren, the Food &  Drug Administration, oftewel de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit.

Bijgestaan door gezondheidsambtenaren van de staat Florida en lokale sherrifs. Het doel van de aanval, was een uiterst succesvolle, uiterst efficiente, alternatieve kankerkliniek, die een aloe vera extract aan het onderzoeken was. Sommige patiënten van deze kliniek, mensen die positief reageerden op de behandelingen, werden nu afgesneden van hulp door deze kliniek en in feite zeer effectief ter dood veroordeeld door federale- en staatsoverheden.

De gebeurtenis en de omgevingsfactoren.

Het Aloë Vera-extract dat deze kliniek gebruikte was ontwikkeld door Dr. Danhof, MD, PhD. Hij wordt beschouwd als de Aloë Vera-autorititeit in de staat Texas. Hij was druk bezig om zich door de bureaucratische papierwinkel te worstelen, die hem een IND-status zou geven. (IND staat voor investigational new drug, oftewel een Medicijn-in-onderzoek)

Dwarsdoorsnede van een Aloë Vera. Er zijn meer dan 300 soorten van deze genezende plant.

Dr. Danhoff zou gebruik gaan maken van de gegevens die de kliniek, via de proefbehandelingen zou gaan verschaffen, en hij werd daarbij geassisteerd door Dr. Daniel Mayer en voedseldeskundige Joseph Di Stefano. Zij hadden als team de Aloë Vera-plant gebruikt als extract bij de behandeling van zo’n 100 patienten, die in feite al waren opgegeven..!

Maar liefst 94 van deze mensen overleefden de behandeling en toonden geen enkele bijwerking van de behandeling! Over het geheel genomen, had de kliniek een genezingsgraag van maar liefst 80%..!!

En hoe bizar is het om te constateren dat deze kliniek gesloten moest worden, vóórdat Dr. Danhoff in staat was om de resultaten van de behandeling vrij te geven. De officiële versie van de handelwijze van de FDA, is dat zij in het geweer kwamen, op basis van klachten van locale oncologen, die meldden dat zij business verloren..

Er had niet 1 patient geklaagd. De kankerpatiënten die behandeld waren, waren verrukt dat deze behandeling slecht US$ 1200,- kostte en dat ze slechts 25 tot 40 behandelingen dienden te ondergaan, voordat er verbetering zichtbaar werd. Eén chemobehandeling kost al méér dan al deze behandelingen bij elkaar..!

Tijdens de inval in de kliniek riep een aanwezige patient: “Wij zijn volwassenen zeg, en we zijn hier volkomen vrijwillig. Waarom donderen jullie niet gewoon op en laat ons met rust!” Een van de FDA-agenten bleek toen te hebben geroepen dat het hun laatste behandeling was geweest.. Hoe is het mogelijk dat deze patient en verschillende anderen, die nog onder behandeling waren, vervolgbehandelingen ontzegd werden, door zakelijke klachten van de kanker-industrie..?

De helende eigenschappen van Aloë Vera verder onder de loep.

Er zijn meer dan 300 verschillende Aloë Vera soorten op aarde. De soort die in de belangstelling staat van veel wetenschappelijk literatuur is Aloe Barbadensis Miller. De specifieke focus van de wetenschappers is gericht op de groep polysaccharides die in deze Aloe Vera aanwezig is, en die genezende stoffen bevat die bekend zijn als Aloe polymannans. Deze stoffen hebben een heel skala van helende effecten!

Misschien staat ie bij jou ook wel (vorstvrij!) in de tuin: Aloë Vera.

Deze polymannan-stoffen variëren van klein, tot zeer groot. Het bijzondere is dat de genezende werking parallel loopt met de grootte van de stof. En het zijn precies de grote moleculaire ketens van deze polymannan-stoffen, die Dr. Danhoff uit de planten extraheerde voor zijn kankerpatiënten. Het bleek noodzakelijk om deze grote ketens te injecteren in het lichaam, omdat het spijsverteringskanaal van de mens er zeer moeilijk raad mee weet.

Een ander aspect van deze polymannans, in het bijzonder de grote ketens, is hun capaciteit om het immuunsysteem te heroriënteren, eigenlijk te herijken. Deze stoffen blijken in staat om witte bloedlichaampjes stevig te bekrachtigen in hun vaardigheid om giftige stoffen in het lichaam te determineren. Zonder de hulp van deze polymannans, blijken de witte bloedlichaampjes te vaak in het duister te tasten, en dat kan weer leiden tot schadelijke cytotoxic auto-immuun reacties.

Of zoals onderzoeker Dr. Ivan Danhof het verwoordt:
“De extreem grote moleculen hebben een uitermate positieve werking op het evenwicht van het immuunsysteem. Daardoor ontstaat een bijzondere weerstand tegen auto-immuun-situaties in het lichaam (‘AIDS’..), zoals kanker, en vele andere ernstige verstoringen van het immuunsysteem.
Dit grote Aloë Vera-molecuul is ook verantwoordelijk voor de aanmaak van een natuurlijke stof in het lichaam, die ervoor zorgt dat een tumor wordt afgesneden van bloedtoevoer.”

Aloë Vera-therapie RIP?

Is hier de medische mafia aan het werk. De FDA leek in ieder geval ernstig in haar sas met de sluiting van deze revolutionaire kliniek. Hierdoor werd het onderzoek van Dr. Ivan Danhof uitermate ondermijnd. Niemand werd aangeklaagd, niemand ging naar de gevangenis.. Maar natuurlijk was er schade! Maar dan van de kant van de patiënten die op een nieuwe, revolutionaire en vooral uitermate efficiente wijze, behandelingen kregen die hen levenskansen bood. Binnen één jaar overleden zeker 8 patienten, die bij Dr. Danhof onder behandeling waren..

De medische maffia is erin geslaagd weer een kankerbehandeling, die uitermate betekenisvol leek, naar de kelder te helpen. Een behandeling die uiterst effectief bleek, zonder bijwerkingen en vooral uiterst economisch. (lees goedkoop!) De ‘oorlog tegen kanker’ blijkt steeds vaker een oorlog te zijn tegen de genezing van kanker.

Bronnen:
Raid Background HIER

Raid Details by John Hammell HIER

Aloe Vera Healing with pdf access to “What is Aloe Vera?” HIER

Dr. Danhof

115 gedachten over “Hoe de FDA een effectieve kankerkliniek sloot!

 1. Alleen als je zout of kraan water gebruikt wordt het zilver chloride ja dan krijg je een blauwe kleur.
  Degene waar je het over hebt ging er ook nog eens vrolijk onder de zonnebank liggen.
  Maar geniet wel van zijn status, er is trouwens een cure voor, http://www.eytonsearth.org/forum/about7.html
  En als je kleinkind met een koortslip of tussen de teentjes wondjes heeft en het daardoor weggaan ik heb geleerd wie geneest heeft gelijk.
  Er zijn op deze aardbol ongeveer 126 mensen die aan agaria lijden.

 2. Dirk111
  Ik kom hier niet voor het eerst alleen reargeer ik niet zoveel.
  Kijk en luister.
  Ik wil niemand af branden, heb alleen soms moeite met mensen die constant vanuit de medische gevestigde orde bewijzen willen zien, tewijl we weten dat honing het besten is tegen wondjes.
  Gait je vangt meer vliegen met honing dan azijn.

 3. mensen, mensen toch, hier krijg je nu kanker van, van altijd in strijd zijn met elkaar, stress, stress en nog eens stress.
  Rustig blijven en iedereen moet doen wat goed voelt, volg je instinct.
  En deze site is er niet om ruzie te maken.
  En wie heeft er nu gelijk? Niemand weet het. Ach, en wat is gelijk hebben? Welke meerwaarde hangt daar aan vast?

 4. Veel heen en weer gepraat. Concreter….. Een buurman van ons heeft een jaar geleden het verdict gekregen van botkanker. Heeft beenmergtransplantatie gehad, chemo gehad en alles wat de “reguliere” geneeskunde maar kan doen. Onlangs zijn er terug bloedtesten gedaan. En die waren niet goed. Concreet: Wie kan die man helpen? Geef daar eens concrete voorstellen voor……… AUB

 5. Beste Guido, in mijn optiek beheer jij een informatieve site met een graad van betrouwbaarheid die ik hoog inschat en er daarom ook vaak naar verwijs op mijn website(s). Zo ook met betrekking tot dit artikel. Zie: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com
  .
  Het zou mij niets verbazen dat deze informatie juist is. Een identieke actie (zeer onterecht) heeft destijds (Bilthoven, oktober 2007) in Nederland plaatsgevonden onder auspiciën van de ‘Inspectie Gezondheid Zorg’ (IGZ) m.b.t. Dr. T.Simoncini en zijn succesvolle behandelingen met natriumbicarbonaat waar ik ook mijn website(s) naar vernoemd heb. Lees hier een schokkende brief, die wij toendertijd hebben ontvangen, van een ooggetuige (bij ons- WWK – bekend): http://natriumbicarbonaat.blogspot.com/2007/12/schokkende-brief-patient.html
  .
  De subtitel van het boek ‘Chemo? Of kan ik zelf kiezen?: http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ van mijn vriend Drs. H.J. (Henk) Trentelman (mede-oprichter WWK) luidt ‘er zijn andere mogelijkheden’ en natuurlijk zijn die er, behalve het al decennia lang toegepaste, mensonvriendelijke en vaak zinloze protocol van, vergiftigen, verbranden, verminken of een combinatie daarvan (oneerbiedig uitgedrukt). Henk Trentelman is in mijn ogen de best geïnformeerde kankerpatiënt van Nederland en overleeft (alternatief) al bijna 15 jaar een agressieve vorm van prostaatkanker. Zijn gehele familie (vader, moeder, broer en zus) zijn regulier (oneerbiedig) uitgeroeid, dus overleden, evenals mijn halve familie!
  .
  Er zijn letterlijk en figuurlijk meer wegen die naar Rome leiden (Dr.T.Simoncini) en daarom probeer ik op mijn andere weblog een en ander in kaart en onder de aandacht te brengen: http://natriumbicarbonaat-info.blogspot.com/2009/12/machtige-wapens-in-de-strijd-tegen.html Dus, in mijn optiek, effectieve, mensvriendelijke (nog alternatieve) behandelingen van kanker, die vaak worden doodgezwegen en/of in discrediet gebracht! Ook komt het nogal eens voor dat zeer hoopgevende behandelingen kort in het nieuws zijn en vervolgens van de aardbodem verdwenen lijken te zijn. Ik onderschrijf daarom jouw visie van een medische maffia die de bestaande protocollen in stand willen houden ten koste van het leed en de pijn van miljoenen kankerpatienten! Kanker en met name de meestal zinloze behandelingen met chemo is helaas een giga wereldhandel die in het belang van de economie moet worden gehandhaaft! Hoe bizar en hoever kan de mensheid nog zakken?! Begin me zo langzamerhand te schamen een mens te zijn!
  .
  Ton Claessen (64), lid/mede-initiatiefnemer/webmaster landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK): http://welzijnkanker.nl/index.htm en tevens webmaster van eerder genoemde websites met als adagium…. WIJ LATEN ONS NIET KISTEN!
  .
  @Jacqueline
  Henk Trentelman heeft zijn leven mede te danken aan behandelingen met dendritische cellen en hyperthermie die hij destijds bij zijn vriend Robert Gorter in Keulen heeft ondergaan. Ik wens je bijzonder veel steun, kracht en wijsheid in jouw strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte die zeker vaak (alternatief) te winnen is.
  .
  @Gait
  Kritisch mag en moet je zelfs zijn want er is ook veel (alternatief) kaf onder het koren. Echter om een goed oordeel te kunnen vormen moet je de tijd nemen en objectiviteit betrachten en niet onmiddellijk alles wat alternatief is of lijkt naar het rijk der fabelen verwijzen. Mocht je dat niet lukken droom dan rustig verder…. Sinterklaas en de Paashaas bestaan ook.

  Met verontschuldiging voor het plaatsen van de (spam) links, maar moest dit doen om een en ander duidelijk te maken.

 6. @gait als ik het mag zeggen: vooral even je mond houden en goed luisteren c.q. lezen………….. Probeer eens niet zo primair te reageren en een weloverwogen antwoord te geven ipv gezwets in de ruimte, alhoewel dat betekent misschien weer teveel in je hoofd zitten…. en hier wil men vooral gevoel:-) Ok ik ben van mening verandert, ventileer vooral je gevoel want dat neemt men serieuzer dan een weloverwogen reactie:-)

 7. Rife, Priore, Pautrizel…allemaal wetenschappers die kanker (en andere ernstige ziektes)konden genezen op basis van…bio-energetische en bio-elektromagnetische principes.

  Lees ook een het boek AIDS & biological warfare van Thomas Bearden (misschien volgt er een kort artikel van mijn hand hierover) om te lezen dat kanker allang een uitgemaakte zaak is volgens vele wetenschappers die hier nou niet bepaald om zijn gewaardeerd vervolgens…

 8. @Aram en Jacqeline

  De werkzame stof die Rick Simpson uit de henepplant haalt is THC. Voor meer info kan ik een site doorgeven, maar dit laat ik wel via Guido lopen wanneer er geïnterreseerden zijn . Er is 1 man in Nederland die deze olie maakt en ook kan leveren. Kuur kost ca. € 600,- (ca. 3 mnd). Ik heb zelf contact met de organisatie van Rick gehad en uiteindelijk de site en een mob.nr. gekregen. Tis verboden en rara hoe komt dat toch…..Dus stuur ff een email naar Guido en Guido weet mij wel te vinden. Het hier plaatsen lijkt mij niet handig, want dadelijk wordt de site opgedoekt en de beste man in de gaten gehouden.

 9. @ Ton

  geweldig dat hoofdstuk over de eed van Hippocrates.
  Iedere arts zou dit moeten lezen.
  Er moet toch een mogelijkheid zijn om dit via de media groots aan het licht te brengen? Misschien met z’n allen staan we sterk. ER MOET IETS GEBEUREN!!!!!
  LATEN WE OVERGAAN TOT ACTIE!!!

 10. @Jaqueline

  Je schreef in je bericht hierboven dat we tot actie moeten overgaan en daar ben ik of beter zijn wij (WWK) het natuurlijk geheel mee eens. Echter, dat hebben we al oeverloos gedaan. We hebben diverse malen ‘Pauw en Witteman’ en ‘Knevel en van de Brink’ benaderd en ook nog vele andere, al dan niet gemanipuleerde, media. Met uitzondering van publicaties in het magazine Frontier, Uitzicht en Spiegelbeeld (hebben maar een beperkte oplage) zonder succes. Mobiliseren van de publieke opinie middels de ‘Main Stream Media’ (MSN) was en is nog steeds ons doel. Echter we worden door hen doodgezwegen of in discrediet gebracht. Te explosief wat wij hebben te melden, want de huidige ‘status quo’ moet blijkbaar in stand worden gehouden. Hoe schandelijk! In onze gelederen bevinden zich, behalve alternatief genezen patiënten, ook artsen/wetenschappers. Een aantal van hen was bereid om zitting te nemen in een tv-discussiepanel met reguliere artsen/wetenschappers. Dit hebben wij aan zendgemachtigden voorgelegt, wederom zonder resultaat, maar wij geven niet of beter nooit op! Werken nu zelf aan een professionele documentaire waarover (waarschijnlijk) binnenkort een promo op ‘You Tube’wordt geplaatst.
  .
  Op mijn weblog (zie bericht hierboven, 10 maart) is ook veel informatie te vinden over Dr. Robert Gorter, compleet met video-getuigenissen van genezen patienten waaronder Harmen Wagenmakers die nog maar heel kort te leven had, maar dankzij genoemde therapie leeft hij nog (zie nieuwspagina, waarin zijn speciale dank aan Henk Trentelman): http://tinyurl.com/ydajpzj en video: http://www.kanker-actueel.nl/NL/video-13124.html

 11. @Ton
  Ja, ik ken Harmen Wagenmakers, heb ook contact met hem gehad, ben door hem bij Robert Gorter terecht gekomen. Kees Braam van kanker-actueel heeft mij inmiddels ook gefilmd en ik kom dus binnenkort ook op die site.
  Maar wat je schrijft over de media, het is toch diep treurig, ze worden gewoon tegen gehouden, want anders…………
  dus eigenlijk zou je zeggen het helpt niet, maar we moeten niet opgeven, ik heb er alles voor over om het nogmaals bij het publiek bekend te maken, misschien gewoon in de Prive, dat leest volgens mij heel Nederland, maar dan is het weer niet geloofwaardig. En wat Andries Knevel betreft, hij moest zich schamen, zo een christelijk persoon, wat zou GOD straks tegen hem zeggen als hij “boven” komt?

 12. @Ton: fantastisch werk, ga zo door Ton. Zoveel mogelijk via You Tube, want dat wordt wel bekeken.
  @jaqueline: helaas zit de angst/indoctrinatie er (nog steeds) goed in bij het grootste gedeelte van de bevolking; ze hebben hun werk “goed” gedaan, de MSM en de politiek. Toch lijkt Privé me ook wel een goed idee. Zelf zal ik het blad niet kopen of lezen, maar dit soort bladen liggen wel bij de kapper, wachtkamer huisdokter, – ziekenhuizen en – instellingen. Pers van treinkranten een idee? Of gewoon stencils in de treinen achterlaten; dit ga ik in ieder geval doen: artikelen zoals op deze website e.a. overnemen en daarin linken vermelden.
  Enneh, Andries Knevel een christelijk persoon? Mmmhh, m.i. dient ook hij de MAMMON. Je hoeft niet eens goed op te letten om op te merken dat hij evenzogoed als de “heidenen” (NOS, NOVA, NETWERK etc.) wereldgelijkvormig is, met een glazuurlaagje van christelijkheid. Hij aapt na. Oh ja: “alle wijsheid bij de mensen is dwaasheid in de ogen van God”.

  Verder weet ik als ex-medisch secretaresse die nog gewerkt heeft op een afdeling radiotherapie-in-oprichting dat er meerdere specialisten zijn, vnl. oncologen, die zelf nooit chemotherapie en/of bestralingen zouden ondergaan, ook niet wensen voor hun familie of vrienden. Ik ken er een die (stiekem) zelf alternatieve therapie heeft ondergaan; hij loopt nu nog na al die jaren (ben er 10 jaar uit) rond.

  Zo heb ik ook nog contact met een specialist waarvoor ik gewerkt heb en waarvan bij zijn vrouw 3 jaar geleden borstkanker werd geconstateerd. Hij zei me eerlijk dat de angst er zo in zat dat ze toch maar de reguliere weg hebben bewandeld, mede omdat er geen uitzaaiingen waren.!?!. Vreemd? Ja, dat vind ik ook, maar wie weet hoe stijf hij en zijn vrouw vast zat aan de dogma’s en dat wereldje. We hadden het wel eens over alternatieve therapie en hij stond daar toen welwillend tegenover omdat hij wist dat de alternatieven vaak verbetering en genezing bood, in ieder geval verbetering van kwaliteit van het nog te leven leven bij kankerpatiënten. Ook wist hij van collega’s die in het geheim voor henzelf of patiënten (niet alleen voor kanker hoor) alternatieve artsen raadpleegden omdat deze niet eigenwijs alles terzijde wierpen, want: resultaten! En dat geldt. M.i. zijn dat artsen met een geweten en hebben deze de instelling om werkelijk soelaas te bieden, maar nog niet vrij en frank (zeg maar nog laf) om dit systeem aan te pakken. Tja, begin er maar eens aan hè.

 13. Excuus:

  “Ook wist hij van collega’s die in het geheim voor henzelf of patiënten (niet alleen voor kanker hoor) alternatieve artsen raadpleegden omdat deze niet eigenwijs alles terzijde wierpen, want: resultaten! En dat geldt.” Dit moet zijn:

  Ook wist hij van collega’s die in het geheim voor henzelf of patiënten (niet alleen voor kanker hoor) alternatieve artsen raadpleegden omdat deze collega’s niet eigenwijs alles wat “alternatief” is terzijde wierpen, want: resultaten! En dat geldt.

 14. @ Willy, het systeem aanpakken? Zou het systeem hen dan niet aanpakken, zij die het ondersteboven willen gooien? Vergeet niet dat we hiet met wereldeconomie te maken hebben. De schoorsteen zal en moet blijven roken hoe dan ook. Dit systeem krijg je dat ooit omver?
  Wat ons te doen staat is niet opgeven!!!!! Mond op mond reclame, doorvertellen in je eigen omgeving werkt ook goed. Is kleinschalig maar ’t werkt. Stuur links door naar je vrienden en familie en verzoek hen dit ook weer door te mailen, dit zorgt voor een sneeuwbaleffect.

 15. @Fan: je hebt gelijk, het systeem heeft hen (en ook ons) aangepakt en ingepakt. Indoctrinatie, angst zaaien etc. begint al bij het opgroeien van het jonge kind en dat van generatie op generatie, dus tja wie ziet nou nog helder en klaar en waar kunnen dan leugen/misleiding van waarheid onderscheiden? Alleen diegenen die wakker beginnen te worden of het zijn en die staan vaak alleen want de omgeving wil maar niet wakker worden, houden van lekker sudderen. En inderdaad zal alles geprobeerd of uit de kast gehaald worden om de mensheid slapende (gedrogeerd) te houden omdat diegenen die de touwtjes in handen hebben er rijkelijk aan verdienen en dat zo willen houden en nog meer meer meer geld/macht begeren. MACHIAVELLI!!! Hoe hoger je komt hoe meer vilein Het Spel. Het is niet voor niets dat als dictatuur wordt ingevoerd het eerste de denkers/filosofen, schrijvers, kunstenaars en wakkere mensen bedreigd, gevangen of vermoord worden. Hier ten lande vindt onder de zogenaamde democratie min of meer hetzelfde plaats, zij het meestal bedekt. Het gaat vaak uiterst geraffineerd, alhoewel de wakkeren onder ons zich niet voor het lapje laten houden. En Fan, ik probeer al zo veel als mogelijk mond-tot-mond-reclame toe te passen: een behoorlijk energieverslindende taak, maar ik blijf zoveel als mogelijk door gaan. Soms behaal ik een succesje, maar dan toch bij mensen waarbij het ooglid al optrekt.

 16. Wat is daar logisch aan? We kwamen niet in Rome door de lange files, gelukkig bood de alternatieve route uitkomst. Het wil niet zeggen dat de hoofd route de enige weg is naar Rome!

 17. @Gait, Gait……… let op je zinsopbouw…….. wat kwam er op? ik ken wel de uitspraak: dat kwam op als poepen en daar heb jij volgens mij wel wat mee als het gaat om het plaatsen van linken:-)

 18. Hallo mensen, mijn gevoel zegt me dat een aantal mensen hier zich continu uit de tent laat lokken door Gait.
  Het beste medicijn is nog altijd: geen energie meer aan verspillen.
  De reacties van Gait zijn geen normale scepsis meer, maar puur om irritatie te zaaien, disharmonie.
  Proberen deze Gait op andere gedachten te krijgen faalt 100%.
  Het is hetzelfde als tegen een blinde zeggen: Dat moet je zien.
  Waarop de blinde zegt:Ik zie het niet, dus het is er niet, bewijs maar dat hetgene wat jij ziet er wel is.

 19. @Ronald, ik laat mij niet uit de tent lokken maar heb er plezier in @Gait af en toe op zijn nummer te zetten:-) zonder echt aanvallend te willen zijn maar alles met een knipoog

 20. waarom het ver van huis zoeken als we hier in nederland ook goede behandelingen kunnen geven voor tumoren en kanker.
  ik ben ook eerst de reguliere weg gegaan omdat je niet beter weet maar als dat dan mis gaat ga je verder kijken.
  ik heb onlangs nog een mevr met blaaskanker behandeld.
  ze zijn verrast in het ziekenhuis van de resultaten.
  kijk verder zoek verder maar blijf bij je zelf en verlies je niet in bitterheid en woede ook dat en de stres die dat met zich mee brengt is negetief voor het lichaam en kan er weer kanker ontstaan.het is genezen van lichaam ziel en geest.

 21. Ik lees vaak de reacties op een artikel en wat mij opvalt, dat sommigen in staat zijn zulke nonsens te produceren, dat ik denk, die is vast werkzaam voor de Stichting Kwakzalverij. Als ik de onzin, die ene Gait produceert, lees of misschien moet ze haar naam in Geit veranderen, die de belachelijke stelling poneert, dat “colloïdaal zilver” ronduit gevaarlijk is, dan ben je toch wel heel ver heen. Is blijkbaar bevriend met Prof. Dr. van Dam van die Kwakzalverij Stichting, die het ene na het andere stupide artikel produceert, maar daarvoor heeft ie ook waarschijnlijk Prof. Dr. voor zijn naam gezet. En ze wilt overal bewijs van zien, terwijl de hele medische wetenschap inmiddels overloopt van de in eigen keuken verzonnen wetenschappelijke rapporten. Neem jij nou maar gauw je pilletje, want er komt geen zinnig woord uit je waffel.

 22. Net zo off topic, maar hopelijk net zo interessant: vanavond (2-22 uur Argusoogradio) ben ik in gesprek de wereldberoemde soundhealing pionier (en auteur en muziekproducent) Jonathan Goldman!

  Over principes van soundhealing, geluid en licht, kristallen, intentie, bewustzijn, visualisatie, creatie en manifestatie, heilige geometrie, Cymatics, heilige klanken en teksten en een gesprek over zijn aankomende boek ‘The Divine Name’. Ook zal er speciale muziek van Jonathan Goldman worden gedraaid tijdens de live uitzending.

  Zie voor info bij agenda op http://www.healingsoundmovement.com en Jonathan’s website: http://www.healingsounds.com

 23. Als wij de diagnose “kanker” horen, dan zullen de meeste van ons met gekruiste armen gaan zitten wachten tot de patient over een jaar dood is, netzo als velen in de medische wereld. Dus theoretisch helpen we mee dat de patient lijdt. En ik zeg echt niet dat het allemaal zo koek en ei is in de: “Alternatieve of Natuur of Biologische wereld” NEE, daar zitten inderdaad genoeg bedriegers tussen, maar er zitten ook bonafide mensen tussen die het wel degelijk goed menen met de kankerpatient, en ze willen ook graag helpen, ze vinden het ook erg dat de mensen moeten lijden, maar zij worden constant over dezelfde kam geschoren door de arrogante van de gevestigde orde die menen alle evolutie-wijsheid in pacht te hebben. En dat hebben ze niet, want als ze dat wel hadden, dan gaven ze de kankerpatient een pilletje en was hij of zij volgende week weer genezen.

  Op mijn site http://www.gouvie-gezondheid.hyves.nl/
  staan mijn gedachtes hoe kanker mogelijk zou kunnen ontstaan, klik bij “berichten” op “kanker” ga naar pagina 2 en lees Donderdag 03 Juli 2008 19.44

 24. In het kader van de landelijke vrijwilligers actie ‘NL DOET’: http://tinyurl.com/yk7uns6 heeft BN-er Leonie Sazias een gesprek gehad met (helaas) Nederlands meest ervaren kankerpatiënt en WWK-lid Drs.H.J. (Henk) Trentelman die al bijna 14 jaar (alternatief) prostaatkanker overleeft.

  Ondanks een recente dwarslaesie t.g.v. uitzaaiingen kan Henk nu zijn voeten en benen weer bewegen!! Henk maakt (wederom) gebruik van alternatieve mogelijkheden-middelen! Binnenkort zullen wij het gehele gesprek / interview (4 delen) op ‘You Tube’ plaatsen.

  Wij gaan dus zeker niet met gekruiste armen zitten wachten tot de patient is overleden, zoals Rudie J. Gouvernante schreef, want er zijn andere mogelijkheden, zoals ook de subtitel luidt van het boek ‘Chemo? Of mag ik zelf kiezen!’van auteur en kankerpatient Henk Trentelman!
  .
  Henk en Leonie op website ‘ NL DOET’ (foto): http://www.flickr.com/photos/nldoet/4443036811/
  .
  Ton Claessen, mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK). Weblog: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com

 25. BN-er Lèonie Sazias in gesprek met WWK-lid Drs. H.J. (Henk) Trentelman, helaas Nederlands meest ervaren kankerpatiënt, nu in vier delen te zien op ‘You Tube’: http://www.youtube.com/watch?v=MLHiD0g1y0M

  In deel 1 laat Henk zien dat hij zijn voeten en benen (ondanks dwarsleasie) weer kan bewegen. In deel 2 ondermeer aandacht voor de therapie met dendritische cellen en in deel 3 voor de therapie met natriumbicarbonaat. In deel 4 doet hij een oproep om nu eindelijk eens te luisteren naar wat kankerpatiënten zelf willen!

  Ton Claessen, mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK). Weblog: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com

 26. De video (4 delen) waarin BN-er Léonie Sazias in gesprek is met (helaas) Nederlands meest ervaren kankerpatiënt en WWK-lid Drs. H.J. (Henk) Trentelman (72), heeft een update ondergaan per 5 april 2010. De nieuwe link om deze video’s te bekijken is: http://www.youtube.com/watch?v=xJrK2oxHCXc Zie voor meer info mijn bericht(en) hieronder.

  Ton Claessen (64), lid/mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK) en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com met als adagium… WIJ LATEN ONS NIET KISTEN!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.