Advertentie

Hoe zijn we hier beland? Waar gaat het naar toe..?


x
X

Hoe zijn we op dit punt beland?

En waar gaat het naartoe..?!

2021 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Er is in de afgelopen weken weer zoveel informatie vrijgekomen, dat het je waarschijnlijk duizelt als je het allemaal leest. Is dat het geval, dan raad ik je aan, het nogmaals te lezen. En resoneert het met je gevoel, voeg het dan toe aan jouw waarheid, anders laat je het gewoon los. Deze gevangenis, die ‘Aarde’ wordt genoemd, maar niets met onze echte aarde te maken heeft, is een voor ons volstrekt omgekeerde wereld, die al duizenden jaren in handen is van de reptilianen en hun handlangers. Alles wat normaal is in de vrije wereld, is hier binnenste buiten gekeerd, met de bedoeling.. de uitgang verborgen te houden. Dat is de belangrijkste reden waarom het zo moeilijk is, om het allemaal te kunnen begrijpen.

Alles is hier opgezet om de mensheid tegen elkaar op te zetten.  Alle harmonieuze frequenties/ trillingsvelden om ons heen, worden continu verstoord . Onderstaande foto, laat nog eens heel duidelijk zien hoe nauw de mens en de natuur met elkaar zijn verweven. Realiseer je goed, jij bent de énige levende persoon binnenin je eigen hologram.

De mensen die je om je heen ervaart, zijn slechts aspecten, die bij iedere ontmoeting een ander masker kunnen dragen. Die maskers worden grotendeels door de Matrix ingevuld, om jou te ondermijnen. In feite is iedere ontmoeting, die je met de mensen om je heen hebt, een nieuwe. Dit is de reden, dat we moeten stoppen met oordelen en veroordelen, omdat de persoon die je nu voor je hebt , niets te maken heeft met de persoon uit de vorige ontmoeting.

Velen van ons voelen, dat er iets niet klopt in deze realiteit. Alles, druist in tegen wat we van binnen voelen. De hele maatschappij is erop gericht, om jou buiten jezelf te trekken, omdat dit voorkomt, dat je via je hart, verbinding maakt met onze èchte wereld. Hoe minder we over onszelf delen, hoe veiliger het is. Dit maakt ook duidelijk, waarom ze de sociale media platforms hebben opgezet. Alle informatie die je daar over jezelf deelt, kan tegen je worden ingezet.

Wie zijn de boosdoeners in dit verhaal?
De belangrijksten zijn:

 • Big Farma
 • De Chinese Communistische Partij (CCP)
 • Wereldwijde overheden, die continu alles manipuleren via het CDC ( Amerikaanse RIVM)en de WHO.
Veel publicaties over de verbinding van nazi-Duitsland met de kopstukken in de VS.. Ongeloofwaardige informatie voor het volk, maar de keiharde waarheid..!

Alles is gericht op het creëren van angst. Angst brengt je in een lage frequentie, waarin je eenvoudig te bespelen bent. Onze scheppingskracht is namelijk zo groot, dat alles waar we in gaan geloven, door onszelf wordt gecreëerd.  Dus geloven we, dat gevaccineerde mensen een gevaar voor ons gaan opleveren, dan is dat het geval. Maar weet ook, dat er tijdens de ontploffing van de atoombom op Hiroshima in WOII, Boeddhistische monniken waren, die, door volledig aanwezig te zijn in hun lichaam, er niets aan hebben overgehouden.

Het startpunt van wat er momenteel gaande is, startte al tijdens WOII. De hele wereld werd bedreigd met een invasie van de Nazi’s en de Jappen. Vervolgens werd Korea de grote bedreiging, gevolgd door de start van ‘de Koude Oorlog’ met het Varkensbaai incident in Cuba, waarin het communistische Rusland  de hoofdrol in speelde. De Britten vochten in diezelfde periode, tegen de communisten in Vietnam en Zuid Oost Azië. Vervolgens, vielen de VS Vietnam aan.

De daarop volgende oorlog speelde zich af in Afghanistan. Rusland en de VS waren hier opnieuw, bij betrokken. De Russen streden tegen de Mujahadeen, die moslimfundamentalistische ideologieën aanhingen. En de Mujahadeen werd op zijn beurt, weer gesteund door de VS. Toen de CIA zich in de strijd begon te mengen, om de Afghaans papavervelden en daarmee de opiumhandel in handen te krijgen, veranderde de Mujahadeen in de Taliban.

Met de opium, werden harddrugs als heroïne, morfine en andere medicijnen gecreëerd. Dus ook toen al speelde Big Farma een belangrijke en misdadige rol. Maar het diende vooral als financiering voor de Deep State.

ISIS, nam in 2007 de rol van boeman over van de Taliban, en was niets anders dan een door de DeepState gefinancierde terroristische organisatie. Op 11 september 2001, startten ze met een nieuw hoofdstuk. Op die dag, had de wereld verlost zullen worden van de Federal Reserve. Deze heeft de wereld al sinds 1913 in zijn greep, door middel van het uit lucht gecreëerde FIAT geld, dat eindeloos bij geprint kan worden. Het goud, dat het FIAT geld zou gaan vervangen, lag opgestapeld in de kelder van gebouw 7.

Eind van de middag op 11 September 2001, stort gebouw no.7 in. Uiterst verticaal, dus uiterst gecontroleerd. Zo simpel is de conclusie..! Wellicht stof om eens over na te denken EN je verder in te lezen/te informeren, wanneer je nog steeds de ‘officiële’ versie van 9/11 aanhangt..?

Tijdens de aanslag op de Twin Towers is WTC-gebouw #7 door de DeepState, met explosieven, gecontroleerd naar beneden gehaald. Er zijn verloren gewaande beelden opgedoken, die laten zien hoe het gebouw rechtstandig instort, na een reeks explosies, die zowel zichtbaar als hoorbaar zijn. Bij dit gebouw, was net zo min een vliegtuig betrokken, als bij het Pentagon of vlucht 93, die zogenaamd neerstortte in Pennsylvania. De BBC had 25 minuten voordat het gebouw naar beneden kwam, al aangegeven, dat dit het geval zou zijn geweest.

Dus leugen, op leugen, op leugen, die allemaal werden ingezet om de Nieuwe Wereld Orde vorm te kunnen geven. Op 26 oktober 2001, werd vervolgens de ‘Patriot Act’ ingevoerd. Hiermee kreeg de FBI de bevoegdheid, om de overdracht van informatie af te dwingen, zonder een gerechtelijke opdracht. Het zou wel moeten gaan om informatie waarmee spionage en terrorisme voorkomen kon worden. We weten ondertussen, hoe corrupt hiermee om werd gesprongen.

Vanaf die ‘zwarte’ dag, worden we dagelijks overspoeld met angstberichten via de buis.
Hierdoor raakten mensen volledig gehypnotiseerd, waarmee het rationele denken werd uitgeschakeld. Osama Bin Laden, de leider van de Taliban, zou het grote brein, achter deze aanslag, en nog vele daarop volgende terroristische aanslagen, zijn geweest. Die aanslagen, zo wilden ze ons laten geloven, zou hij als een zwaar diabeet, vanuit de grotten in Afghanistan hebben voorbereid.

Jaren later, onder het presidentschap van Obama, werd hij dan eindelijk opgespoord  en doodgeschoten. Echter, voordat onafhankelijke onderzoekers de kans kregen onderzoek te doen of het DNA inderdaad overeenkwam, was zijn lichaam al in zee gedumpt. Geloof jij het nog? De Patriot Act verliep in mei 2015, maar werd onmiddellijk vervangen door de ‘Freedom Act’. Hiermee hebben ze in de afgelopen 20 jaar op een hele slinkse wijze, steeds meer van onze rechten vernietigd. Om nieuwe regels en wetten in te kunnen voeren, werden keer op keer ‘Valse Vlag’ aanvallen ingezet .

De Verenigde Staten, zijn het enige èchte vrije land ter wereld. Hier worden de mensen beschermd door de grondwet, waarin staat, dat alle mensen recht hebben, om zich te verdedigen met behulp van een wapen. Deze wet is ingevoerd tijdens de Revolutionaire Oorlog. Het beschermde de bevolking, hun gemeenschappen, steden, koloniën, en uiteindelijk staten, nadat de VS zich in 1776 onafhankelijk had verklaard van Groot Brittannië.

De DeepState probeert er alles aan te doen, om deze wet omver te gooien. Ze weten dat ze geen schijn van kans maken tegen de Amerikaanse bevolking, en daarmee ook de wereld, zolang deze wet gehandhaafd blijft. Dit gaat ze niet lukken, omdat de drang naar vrijheid, de mensheid vele malen sterker maakt.

Wat willen ze hiermee bereiken?
Alles heeft te maken, met de volledige controle willen verkrijgen op deze planeet. Big Farma maakt jaarlijks miljarden euro’s winst met moderne medicijnen, die je niet gezond maken maar aan een lijntje houden. Bij de meeste medicijnen wordt namelijk vermeld, dat je ze de rest van je leven dient blijven te slikken. Maar denk even na, de wetenschap is vandaag de dag in staat om door tijd te reizen, we staan aan de vooravond van het kwantum internet, maar ze zijn niet in staat om ziekten te genezen?

Al veel vaker is er -op kleine schaal- overeenstemming over de daadwerkelijke essentie van de werking van homeopathie. Een wereldwijde doorbraak lijkt nabij.

Rara hoe kan dat… Ze zijn uit op steeds hogere winsten, en helaas trappen nog steeds, heel veel mensen in de mooie praatjes van Big Pharma. Natuurgeneeswijzen zijn in de afgelopen jaren meer en meer verdreven. We leven letterlijk in een omgekeerde wereld. Wat werkt, wordt verboden en de waarheid wordt verborgen gehouden, onder het kopje ‘complot theorie’.

Vervolgens zorgen ze, dat de angst flink wordt opgevoerd, met als gevolg, dat mensen in de rij staan voor een experimentele vaccinatie. Deze heeft wereldwijd al heel wat meer slachtoffers veroorzaakt, dan het nog nooit aangetoonde Covid-19 virus zèlf.

Wat heeft de Chinese Communistische Partij hiermee te maken?
De Chinezen hebben in de afgelopen decennia, op strategische wijze allerlei bedrijven opgekocht. Vele mensen op sleutelposities, hebben ze voor grote bedragen om weten te kopen, om van binnenuit hun overname te kunnen bewerkstelligen. Bill Gates en Big Pharma werken heel nauw samen, en zijn eigenaar van Google, Microsoft, Apple, Samsung etc.

In China, heeft de bevolking  een speciale app op hun telefoon, waar echt alles mee gedaan wordt. Je ontvangt er je salaris op, je betaalt er mee, je reist ermee en je wordt er 24 uur per dag mee gemonitord, dus ook je gezondheid. Wanneer iemand in je directe cirkel ziek wordt, heeft dit onmiddellijk consequenties, omdat dit jou eveneens, zal gaan verbieden bepaalde locaties binnen te gaan.

Om weer toegang te verkrijgen, kunnen ze je dwingen tot specifieke vaccinaties, gemaakt door de farmaceutische bedrijven, die gesponsord worden door Bill Gates en de CCP. De meeste regeringen wereldwijd, ook onze Nederlandse overheid o.l.v. Mark Rutte, zijn hierbij betrokken. Kijk eens hier, hoe Rutte ‘ruimte’ maakt voor het idee van NWO-leider Klaus Schwab, voor het ‘Build, back, better’-motto, dat onze huidige maatschappij VOLLEDIG op de kop zal zetten..!!

De resultaten van hun zogenaamde wetenschappelijke onderzoeken, zijn stuk voor stuk gemanipuleerd en in lijn met de agenda, die ze aan het uitrollen zijn. Dit is al zeker 30 jaar het geval. Alle betrokkenen zijn op afstand bestuurbaar, omdat ze heel bewust, chantagegevoelig zijn gemaakt met behulp van geld, drugs, prostituees, kinderen, etc.

De Mainstream Media blijft volhouden, dat er overal mensen dood neervallen als gevolg van het Covid virus. Maar zeg eens eerlijk, hoeveel mensen ken jij, die zonder onderliggende ziektes, daadwerkelijk zijn overleden aan Covid-19? Echter, iedereen kent mensen, die zijn overleden aan kanker. Covid-19, zou volgens de hoofdrolspelers, nu na 14 maanden, de méést dodelijke ziekte allertijden zijn, maar toen Ebola uitbrak, wat ècht een dodelijke ziekte is, droeg niemand een masker of werden er wereldwijd lockdowns ingevoerd.

De hele Covid- farce, is een poging van de ‘Chinese Communistische Partij’, om de wereldbevolking tot slaaf te maken. Hun eigen land dient als voorbeeld. Het is een land waar mensen elkaar niet mogen omhelzen, waar ze zonder app, niet naar een café of bioscoop mogen. Het is in het kort gezegd dus, een volledige overname van de vrije mens.

Maar helaas….. na 14 maanden angstzaaierij, wordt duidelijk, dat NIEMAND om ons heen feitelijke en alléén overlijdt aan Covid-19. Covid-19 is niet meer dan (een stevige uitvoering van) de aloude griep, die als GRIEP ineens op wonderbaarlijke wijze uit de statistieken is verdwenen. Dit is in maart 2020, al door de Britse overheid toegegeven.

Het COVID-19 ‘vaccin’, is geen traditioneel vaccin.
Het is feitelijk een ‘gentherapie’, om ons DNA te veranderen. Genetische manipulatie ten voeten uit.. Daarbij zijn alle Covid vaccinaties, geen één uitgezonderd, formeel-juridisch nog gecategoriseerd in een experimentele fase. De FDA ( Food & Drugs Administration) heeft eind april jl. aangekondigd, dat geen enkel Covid-19 vaccin, door hun is goedgekeurd. Dat zou op zijn vroegst, pas in 2023 het geval kunnen zijn. Dit houdt in, dat iedereen, die zich vrijwillig heeft laten vaccineren, letterlijk als proefkonijn is gebruikt, met alle gevolgen van dien.

Een ander heel belangrijk punt, dat nog nauwelijks aan de orde is gekomen, en waar dus niemand bij stil lijkt te staan is, als dit vaccin werkelijk het menselijke DNA veranderd, je niet langer als mens beschouwd hoeft te worden. Er zijn nog geen officiële rechtszaken geweest, die dit punt aan de orde hebben gesteld, maar in theorie bestaat het wel degelijk.

En ben je niet langer mens, dan verlies je alle rechten van een mens.
Je verliest hiermee je bezittingen en rijkdom.

De fase die hierop volgt is, dat je nergens meer naar toe zou mogen zonder je ‘vaccinatiepaspoort’. Dat scenario, lijkt verdomd veel op de film ’The Giver’, waar iedereen, die zijn huis verlaat, zichzelf moet vaccineren. Die vaccinatie voorkomt, dat je ontwaakt uit de hypnose. Het vaccin heeft alle kleur van het leven geneutraliseerd, waardoor het een ’zwart/wit’ samenleving is geworden. Je staat dan dus vollédig onder controle. Plaats je iets op Facebook of Twitter, dat ze niet aanstaat, rijd je te hard, of kleed jij je op een manier die ze niet aanstaat, etc., etc. dan kunnen ze je app ‘downgraden’.

Hierdoor wordt je bank app geblokkeerd, kun je niet langer boodschappen doen, niet langer reizen, niets meer. Het komt er dus op neer, dat jij van het ene op het andere moment een gevangene in je eigen huis bent geworden. In Israël, zijn ze hier op een experimentele basis, al mee bezig. Dat is het eerste land, waar ze recent een vaccinatie paspoort hebben geïntroduceerd. Zonder paspoort kun je niet langer reizen, musea , bioscopen, of festivals bezoeken. Alle DeepState overheden, volgen dezelfde programma’s en dezelfde richtlijnen, met de bedoeling je zo snel mogelijk gevaccineerd te krijgen. Dit, zou dus de letterlijke introductie van BIG BROTHER betekenen.

Ze willen de ouderen onder ons, zo snel mogelijk uit de weg ruimen. Hiermee verdwijnt hun kennis, en wordt er veel geld uitgespaard, omdat de pensioenen niet langer uitbetaald hoeven te worden. De meeste jongeren weten hun ware afkomst niet, en zijn daardoor gemakkelijk te manipuleren. Ieder half jaar zullen ze wel opnieuw gevaccineerd moeten worden, om ze onder controle te kunnen houden. Zou dit script doorgang vinden, dan zou ons leven veranderen in een wereld, waarin de ‘Ministers van Gezondheid’, die verre van gezond zijn, ons moeten gaan vertellen hoe we gezond kunnen blijven.

Waar mannen, die zich laten ombouwen tot vrouw, toegelaten moeten worden in de vrouwenteams van de Olympische Spelen. Waar presidenten en ministers, frauduleuze leugenaars zijn, die gesponsord worden door China, zoals de poppenkast, die we momenteel in de VS zien afspelen, onder leiding van de NEP president ‘Joe Biden’. Canada, onder leiding van ‘Justin Trudeau’, wordt een tweede Cuba. Trudeau treedt hiermee in de voetsporen van zijn vader… ‘Fidel Castro’!.

Regeringen liggen wereldwijd in bed met Big Farma en de WHO. Door middel van ‘angstporno’ willen ze je overtuigen van het bestaan van een virus, dat tot op heden niet is aangetoond. Alle mensen, die in de afgelopen 14 maanden zijn overleden, leden aan obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten, kanker, etc. en kregen het etiket opgeplakt te zijn overleden aan Covid-19. Dus besef goed, na de vaccinatie, ben je een genetisch gemodificeerd wezen geworden. We leven tegenwoordig letterlijk in een Science Fiction. Wordt wakker nu het nog kan, want de waarheid wordt al flink gecensureerd.

Wat kun je hieraan doen?
Het wordt echter steeds duidelijker, dat de CIA, FBI en de NSA, onder leiding van de DeepState, onze grootste vijanden zijn. Gelukkig, zijn mensen wereldwijd massaal aan het wakker worden. Dit heeft tot gevolg gehad, dat we met zijn allen in de afgelopen weken, met de ‘Evergreen’ crisis in het Suezkanaal, een nieuwe, veel positievere, tijdlijn hebben geopend. In de oude tijdlijn, hadden we nu midden in de 3de wereldoorlog gezeten, die zou zijn opgestart in het Midden Oosten. Deze, zou gaan ontketend worden tussen de Christenen en Moslims.

Dit plan was mede ontwikkeld door de ‘Galactische Federatie’, onder leiding van de ‘Asthar Command’. Hun thuisbasis is momenteel Mars, en ook zij houden zich in leven met het consumeren van mensen. Zodra de oorlog flink zou zijn opgestart, zou de wereld gered gaan worden door ‘Jezus Sananda’, die zijn zetel in Jeruzalem zou gaan opeisen. Deze Jezus, heeft een satanische afkomst en heeft niets te maken de oorspronkelijke leer van het christendom.

Het ’Ox -gas’, waar ik in mijn vorige artikel heb bericht, blijkt ondertussen al op meer dan 29 containerschepen te zijn aangetroffen, voornamelijk in de containers van de DeepState firma ‘Evergreen’. Dit gas, zou door 5G geactiveerd gaan worden, waarmee alle vogels en zoogdieren, dus ook de mens, uitgeroeid had kunnen worden. Het enige leven dat hierna zou overblijven, waren de bomen, planten, insecten en reptielen. De menselijke slaven, die op Mars gevangen worden gehouden, zouden worden overgebracht worden naar hier, om de machthebbers van voedsel en slavenarbeid te kunnen voorzien.

Met het opruimen van de D.U.M.B.’s (Deep Underground Military Bases), is de aanvoer van menselijk vlees, zo goed als helemaal, tot een halt gekomen. De machthebbers raken meer en meer in paniek, en proberen op allerlei manieren aan hun voeding te komen. Dit heeft tot gevolg, dat wereldwijd in alle havens, maar ook op open zee, de containerschepen door de vrijheidsstrijders, continu gecontroleerd en onderzocht worden.

Ieder van ons, bestaat in werkelijkheid, in net zo veel variaties als dat er keuzes zijn. Dit varieert van heel goed, tot heel slecht. Dit zijn allerlei verschillende tijdlijnen, die parallel aan elkaar worden afgespeeld. Waar jouw bewustzijn in aanwezig is, is de tijdlijn waarin jij je momenteel begeeft. Een interessant boek uit 1989 is ‘One’, van de bestseller auteur Richard Bach, waarin hij de vraag stelt:

“Wat als we de mensen zouden kunnen ontmoeten die we over twintig jaar zouden zijn? Wat als we de mensen konden confronteren die we in het verleden waren, en degenen die we nu zijn in parallelle levens, in alternatieve werelden?”

De oorspronkelijke Bijbel, geschreven in de oude Hebreeuwse taal, beschrijft al die verschillende tijdlijnen. (HIER)  Hebreeuws kent geen klinkers en spaties tussen de woorden, en kan dus van links naar rechts, van rechts naar links, van boven naar onder, van onder naar boven en diagonaal gelezen worden. Het is nauwelijks voor te stellen, maar ieder van ons staat daar in benoemd met alle mogelijk tijdlijnen, die er te bedenken zijn.

De reptilianen, onder leiding van de ‘Alpha Draconis’ en de ‘Asthar Command’, hebben het grootste deel van de oorspronkelijke Bijbel vernietigd, in de hoop, dat daarmee ook de voor hun ongunstige tijdlijnen vernietigd zouden gaan worden.

Ik heb me in 1997, toen ik in Israël woonde, in deze Bijbel code verdiept, en was mindblowing. Ik kon allerlei gebeurtenissen uit mijn verleden traceren, met behulp van een speciaal ontwikkeld computerprogramma.  De toekomst, is een open boek en hangt volledig af van welke keuzes we gaan maken. Het lijkt erop, dat deze aarde in de huidige tijdlijn, binnen niet al te lange tijd zal ophouden te bestaan.

Ons DNA, zal ons op het juiste moment, van de juiste informatie voorzien, hoe we veilig over kunnen stappen naar de nieuwe aarde. Deze is al door mensen waargenomen. ‘Sungazing’ is een manier om dit te kunnen zien. Ben je dit van plan, doe het dan tot 1 uur na zonsopgang, en vanaf 1 uur voor zonsondergang.  (HIER)

Het zijn dus interessante tijden. Alles wat nodig is, is zorgen dat we meer en meer naar binnen keren. Op deze manier zijn we in staat onze frequentie zo hoog mogelijk te houden. Tegelijkertijd, wordt jij hiermee weer de ‘bewuste’ schepper van je ‘eigen’ realiteit. Dus neem verantwoordelijkheid voor je eigen acties, en ben je het ergens niet mee eens….., ben een voorbeeld hoe het ook anders kan.

Een prachtig voorbeeld hiervan, vond recent plaats op een school in de VS, waar een hele groep ouders, op een vredevolle manier, demonstreerden tegen de mondkapjesplicht en de PCR-testen, waartoe het schoolbestuur had ingestemd. Het bestuur weigerde in gesprek te gaan met de ouders, en verliet de zaal. De ouders besloten toen het bestuur per direct te ontslaan, waarbij ze een nieuw bestuur hebben gekozen, die wel in het belang van de kinderen,  de juiste beslissingen neemt.

Harriet Algra

mei 2021

TotalHealthFoundation.nl

 

Bronvermelding:

https://drcharlieward.com/david-mahoney-the-truth-in-how-we-got-here-where-we-are-going/

9/11 – Did You Know: BBC Reports on Building 7  https://youtu.be/0ZqP8moItcc

https://www.quarant.nl/patriot-act-betekenis-en-definitie/

https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/04/5genocide-gates-and-rutte-genocide-plan.html

https://drcharlieward.com/its-all-in-plain-sight-with-jason-q/

https://nicholasveniamin.com/gene-decode-5-discusses-quantum-physics-non-terrestrials-and-timelines-with-nicholas-veniamin/

https://www.amazon.com/Bible-Code-Michael-Drosnin/dp/0684849739

7 gedachten over “Hoe zijn we hier beland? Waar gaat het naar toe..?

 1. De bijbelcode is saai en een bedrog, hier een andere bijbelcode: https://radioisrael.nl/bijbelcode-onthult-ware-oorzaak-van-coronavirus/. Charlie Ward is misleiding en een geldverzamelaar.
  Vervelend dat je een rotfamilie hebt, maar ik heb de allerbeste kinderen van de wereld en mijn ouders zijn ware diamanten schatten! Ja, je moet in het nu leven en liefdevol omgaan met mensen, ik zelf ken weinig mensen met maskers op die telkens veranderen. De VS vrij? De verkiezingen gestolen, de grenzen wagenwijd open enz. https://www.youtube.com/watch?v=eiATj4hT2Ik&ab_channel=FoxNews. Het Lelietheater van Lulu Wang gaat over de culturele revolutie van de 70tige jaren, de geleerden waren de criminelen en de kinderen werden gedwongen om hun leraren/leraressen te vernederen en fyziek te pijnigen, ook in kampen opgesloten. Daar zijn ze wel op terug gekomen met al hun fabrieken en AI. Het belangrijkste land is je eigen land en de anti-Christ zit haast achter de tralies en dan gaat het Coronacarnaval de prullenbak in! https://mariannestelling.nl/page/2/ 5mei heeft hier wel een bevrijdingklank!!!

 2. Tot op heden heb ik geen enkel (ondergronds) maglev-vervoersmiddel in de VS kunnen traceren op internet. Tunnelboormachines op basis van atoomenergie echter wel.

 3. Hoe zijn we hier beland? Waar gaat het naar toe..?
  Chaos is het oud-Griekse woord voor ‘leegte’ (onmetelijke diepte) en is in de Griekse mythologie het ‘Niets’ waaruit de eerste goden ontsprongen. Chaos wordt wel voorgesteld als een bodemloze leegte waar alles eindeloos valt; niet naar beneden, want er is geen enkele oriëntatie mogelijk, maar alle kanten op. Uit deze uitgestrekte malende wanorde ontstond orde in de vorm van Nacht,…
  Ik werd meteen getriggerd door deze aanhef….
  Dat is precies het onderwerp waarmee ikzelf druk bezig ben: de eerste drie hoofdstukken van Genesis.: over de schepping en hoe de kosmos uit de Leegte van het Niets is geschapen, een Leegt die eerst gevuld was met chaos.

  Teleurstelling.
  ik heb niets in het artikel gevonden dat ons iets wijzer maakt over de vraagstukken van het ontstaan van de kosmos, en de mensheid.

  Dus… toch maar even inhoudelijk door het artikel heen gelezen.
  Reptilianen: afgezanten van de Slang uit het Paradijs, de Grote Bedrieger… Ja, die heeft het in belangrijke mate voor het zeggen in deze wereld en dat al vanaf het eerste begin der mensheid, nog nooit overwonnen, zal voorlopig ook niet gebeuren.
  Waarom denk ik dat dit zo is…..?
  De Slang werkt uitsluitend via ons eigen hart en hoofd en fluistert ons van allerlei ongein in. En zolang we dat niet in de gaten hebben, blijven we het slachtoffer van de Slang en zijn grote baas Lucifer.
  Het verhaal over de maskers: een nog al erg oppervlakkige weergave van de Ikken-wereld waar Gurdjieff ons zo uitgebreid over leert. Maskers (Grieks: personae) blijven zeer in de mode, omdat we er allemaal mee rondlopen en niets in de gaten hebben. en ook Emanuel Levinas zegt veel wijze dingen over maskers en hoe wij met anderen om kunnen gaan (lees ‘de ‘Ander in ons’, geschreven door France Guwy) .

  jJ eigen hologram: .Je bent het centrum van je eigen hologram. Inderdaad je eigen gemaakte wereld van ikken waarin je ronddraait en ronddraait zonder zin, zonder de ware Zin van het leven zelfs maar te kunnen vermoeden en waar Reptilianus de baas is. en je zou moeten wensen dat je daar uit kon stappen om terecht te komen in de de wereld van Adam, de Nieuwe Mens. Er zijn vele handleidingen (o.a. de Bijbel) die deze stap mogelijk kunnen maken. Maar allemaal vereisen ze dat er hard gewerkt moet worden. Zeker, er zijn helpers, maar denk niet dat het allemaal zo maar gebeurt omdat er aliens zijn die dat voor ons regelen .
  (Maar ik begrijp natuurlijk wel dat zo’n verhaal zeer lage verkoopcijfers heeft.)

  Wie zijn de boosdoeners in dit verhaal?
  Ik zou zeggen de mens zelf die in het midden staat van z’n eigen wereld vol ikken, die de mens voortdurend misleiden en hem/haar de Slang en Reptilianus doen volgen.

  De bijbelcode: Ja daar zou ik wel een mooi verhaal over kunnen schrijven.
  de bijbelcode is absoluut niet saai, integendeel, vaak is ze zeer schokkend, maar dikwijls ook heel bemoedigend en richting gevend naar de Waarheid. mooi ook omdat elk letter in het Hebreeuws (net als het Oude Grieks) een getalswaarde kent die naast de afbeelding van de letter een extra dimensie geeft aan de betekenis .
  Klein voorbeeld: de Mens Adam wordt in de Beginne door Elohim geschapen en gemaakt.
  Adam, de Mens, wordt in het Hebreeuws gespeld: Aleph(1) – Daleth(4) – Mem. (40/600)
  Aleph betekent: komend uit de eenheid, Daleth betekent: doorgaan door de Poort, en Mem kent twee betekenissen: die oorspronkelijke waarde en de z.g sluitwaarde (sluitwaarde: wanneer de
  Mem als laatste letter van het woord staat ) die sluitwaarde geeft een keuze mogelijkheid: Adam, de mens dus, kan de 40 volgen en die staat voor de dood, of hij kan de 600 volgen en die staat voor eeuwig leven, waarbij de veelheid van het leven voortdurend verbonden wordt met de eenheid.

  mijn advies: Harriet, probeer eens een mooi verhaal te schrijven over hoe het Goede, het Schone en het Ware uit de bodemloze leegte te voorschijn komt… ik vermoed namelijk dat je daarover veel meer weet dan je laat blijken….

 4. Zijn er parallellen tussen hoe de rechtelijke macht nu functioneert en wat er in de jaren ’40 gebeurde? https://www.cafeweltschmerz.nl/waar-blijft-de-rechterlijke-macht-juridisch-coronajournaal-9/

  In de VS hebben meer dan 120 hoge militairen buiten dienst in een open brief gewaarschuwd tegen binnenlandse conflicten, omdat burgers die vrijheid willen tegenover burgers komen te staan die een controlestaat accepteren. https://www.theepochtimes.com/120-retired-generals-military-officers-sign-letter-warning-of-conflict-between-marxism-and-constitutional-freedom_3813043.html of hier: https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2021/05/2021-US-Open-Letter-from-Retired-Generals-and-Adm.pdf

  Misschien plaats ik dit niet op de goede plek.
  Overigens: de columns van Harriet Algra lees ik graag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.