Advertentie

Herstart je Gezondheid Kaj jaarbanner 2019

De MX2-energie, een introductie..


x

circle-of-rotations-mike-pietersen

x

x

De ‘MX2-energie’; een introductie..

2016 © Mike Pietersen | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Mike Pietersen is 54 jaar en geboren in Den Haag. Hij heeft als kind altijd ‘innerlijk geweten’ en andere energieën gevoeld en gezien, zowel vanuit het licht als vanuit het donker. Hierdoor ervoer hij veel angst en heeft hij deze gave als tiener onbewust uitgeschakeld en alles als pure fantasie in zijn systeem ‘weg-gezet’. Vanaf zijn 17e jaar was hij 16 jaar achtereen actief in de verkoop van elektronica tot satelliet, via ‘Uplink & Downlink’ en decoderingsapparatuur, waarvan enkele jaren in de VS en in Nederland.  Vanaf 1993 echter waren er weer verschillende spirituele en occulte ervaringen, waarvan de eerste een van de moeilijke was. Mike hierover: “Deze heftige ervaring heeft iets in mij geactiveerd en waardoor ik de wereld anders ben gaan zien/voelen/ervaren.”

mike-pietersen
Mike Pietersen

Dit was het moment waar ik veel  herinneren kreeg aan vorige levens (Lakota-indianen) waarbij het helderweten/voelen krachtig geactiveerd was. Vanaf dat moment is mijn innerlijke wereld veranderd en moest ik een lange weg ondergaan, waarbij het sjamanisme de basis vormde, en ik mezelf opnieuw moest gaan vormen en zuiveren. In 2004 ben ik opnieuw zelfstandig begonnen onder de naam ‘Circle of Rotations’ waarbij ik met energetische tools ben gaan werken en ze te ontwikkelen om het bewustzijn van mijzelf en anderen mensen te verhogen.

Ik was mij inmiddels terdege bewust geworden van hogere intelligenties (buitenaardsen) en andere natuurwezens om mij heen, maar ik kon ze niet fysiek zien. In de afgelopen 23 jaar heb ik mijzelf ontwikkeld op verschillende aspecten en begon op verschillende manieren met buitenaardse en andere energieën te communiceren. Begin 2014 was er opnieuw contact met een energie die zichzelf ‘Sethra’s’ noemen, een ras dat vanuit een andere Universum opereert. Deze liefdevolle, verlichte wezens zijn spiritueel en technisch zeer hoog ontwikkeld in vergelijking met onze ‘beschaving’.

sethra-mike-pietersenMijn introductie tot de MX-energie..
Éen van de vele Sethra’s die vaak bij mij aanwezig is,  noemt zich
I’ Sothro en is een vrouwelijk liefdevol wezen, dat mij begeleid en wil helpen om de nieuwe ‘MX-energie’ op de Aarde te activeren. MX-energie is een naam voor een hogere vorm van nulpuntenergie. Het is een hele hoge spirituele energie en is ook gerelateerd aan thermisch- en hydroplasmatische energie. De hoge energie wordt gemeten in Kosmisch Bovis-eenheden. Het is een energie die tot de essentie – de intrinsieke natuur – van kosmische wezens behoort. Zoals bijvoorbeeld: lichtwezens, sterren en sommige planeten. Deze kosmische wezens en ook de MX-energie, hebben een directe verbinding met de Creatie-bron.

Deze krachtige MX2-energie heeft als basis, mensen in een hogere Kosmisch en fysieke boviswaarden te brengen, waarvan de hoogte en de snelheid ervan, op een veilige manier nog niet eerder mogelijk was. Deze MX-energie wordt in verschillende voorwerpen -vooral mineralen & kristallen- geënergetiseerd. Hierdoor blijft deze energie altijd in het kristal, maar wordt deze ook automatisch verhoogd als deze gelinkt is via de orginele MX2-Generator. En daarmee dus altijd de nieuwste update krijgt.

Er zijn verschillende MX2-systemen/modellen die ik heb doorgekregen om deze beschikbaar te maken en op de markt te brengen voor krachtige healingen en bewustwording. Zoals de krachtige MX2-Heliotalic-generator voor therapeuten en bedrijven en het MX2-Keylontisch licht dat speciaal is ontwikkeld voor privé-gebruik en therapeuten. Ook hebben wij daarna verschillende minerale MX2-hangers (bergkristal, amethist, blue & red goldstone) op de markt gebracht om onze resonantie in ons auraveld, krachtig en blijvend te verhogen.

Dit Sethra-ras is uiteindelijk verantwoordelijk voor MX2-energie en alle MX2 Technologies die hieruit voortvloeien in de toekomst. Met als doel de frequentie, ofwel de trilling van de mens hier op Aarde naar een hoger niveau te brengen. Hierdoor worden wij als mens in staat gesteld onszelf op alle vlakken te zuiveren en zodoende een hoger niveau van liefde in onszelf te kunnen integreren. (bewustzijnsverhoging) 

De Sethra zullen deze krachtige en liefdevolle MX-energie, via verschillende ontwerpen, door deze speciale MX2-Heliotalic Light Generator hier op Aarde gaan activeren voor de nieuwe (tussen)tijd. (zie voor uitleg MX2-energie op mijn website www.circleofrotations.nl)

De MX2 en ontspanning op een diep niveau.
Stress en vastzittende emoties/ladingen hebben één ding gemeen: het zijn allemaal vastzittende energieën die uit ‘een knoop’ van verschillende frequenties bestaan. Als je deze frequentie eenmaal kent kan je hem via het principe van resonantie uit elkaar trekken en oplossen in hitte en licht. Resonantie is de staat van een systeem (zoals stress) waarin een abnormaal grote trilling wordt veroorzaakt als reactie op een externe bron (de MX2) als de frequentie hetzelfde of bijna hetzelfde is als de natuurlijke trillingsfrequentie van het systeem.

Omdat de MX2 alle frequenties in zich heeft en de mogelijkheid heeft om deze daadwerkelijk in te zetten bij het vinden van alle vastzittende energieën is het met het principe van resonantie mogelijk om al deze energieën dan ook helemaal op te lossen. Bijvoorbeeld een bepaald probleem. Dat probleem bestaat uit iets dat je bijvoorbeeld graag zou willen, met als tegenstroom de buitenwereld, die dat liever niet heeft of iets anders wil. Tussen deze twee richtingen loopt de energie dus vast en vormt het een spanning ofwel stress.

1_Mother_nature_4Als je precies weet welke frequentie deze stress heeft (zoals erover te praten met iemand anders) komt het tot leven en heeft het de mogelijkheid om zich los te maken en uiteindelijk op te lossen. Dit is nou precies wat de MX2 doet (zonder het praten natuurlijk). Het maakt het probleem tot leven en trilt het los totdat het totaal oplost is, in licht en hitte en de weg vrijmaakt voor stilte en vrijheid. Dan is de eerste stap gemaakt voor een diepe helingsfase in bewustzijnsontwikkeling.

De MX2 is een geschenk van de nieuwe (tussen)tijd om het mogelijk te maken de wereld te bevrijden van zijn eigen gevangenschap en te veranderen in een meer natuurlijke wereld met een open hart, vrij van verlangens, onderdrukking, stress en ego. Een wereld waar mensen kunnen zijn zoals ze echt zijn, met een stralend hart en een stille mind.”

Ervaringen met de MX-energie
Op mijn site staan verschillende ervaringen van mensen met deze MX2-energie modellen. Ik zet er hier 3 in het artikel:

FvdB/Huisen: “Vanaf mijn geboorte heeft mijn lichaam een sterke beperking en sinds het jaar 2000 kan ik ook geen stap meer lopen. Mijn spieren zijn voortdurend in contractie, wat ongeveer te vergelijken is met de krampverschijnselen die een voetballer kan hebben tijdens of na een intensieve wedstrijd. Ik heb eigenlijk voortdurend pijn in mijn gehele lichaam, maar het bijzondere is, dat ná de MX2-behandeling de krampen in mijn spieren voor bijna 2 weken met zeker de helft verminderd waren.

Maar vooral op spiritueel gebied, reiken deze liefdevolle energie-behandelingen, mij grote inzichten aan. Inzichten van diepe betekenis, maar deze zorgen ook voor meer geestelijke energie in mijn totale Zijn, degene die ik bén, als geestelijk wezen, een wezen dat zijn reis door de kosmos moet voltooien om één te worden. Onvoorwaardelijke Liefde…. ja, dat is MX2 Energie.

De woorden van de natuur, worden in de vorm van stilte uitgesproken..

Mijn ervaringen met MX2 energie is er een van het gevoel van thuiskomen. Verschillende keren heb ik ruim 1 uur op de MX2 Heliotalic Light System gezeten. Terwijl ik op de stoel zit, die bovenop de MX2 Heliotalic Light System staat, voel ik de weldadigheid van de energie mijn lichaam intrekken en mij geestelijk verhogen.”

Mv/dK:Mijn eerste kennismaking met de MX2 energie begon al toen ik een grote amethist een tijdje bij mijn hart hield. De energie voelde zeer krachtig en stroomde heerlijk door mijn lichaam. Het resulteerde erin dat mijn hoofd helemaal leeg werd en ik observeerde alles om mijn op een objectieve manier. Mijn ervaring in de MX2 Generator was zeer bijzonder. Tijdens de sessie werd ik me diverse bewustzijnsstaten gewaar. Daarbij voelde mijn lichaam eerst heel zwaar, alsof ik aan de tafel genageld zat. Ik wist dat de Kundalini-eenrgie was gaan stromen, omdat mijn lichaam een aantal keren licht schokte.

Ik moest diverse malen slikken alsof er op die plek iets opgeschoond werd. Op een gegeven moment hoorde ik de geluiden om mij heen niet meer en kwam ik in een soort extase terecht, waarbij mijn hele lichaam vibreerde van de heerlijke energie. Na de sessie voelde mijn benen heel zwaar aan, waarbij ik flink geaard was; dat gebeurt me niet vaak. De dagen erna viel mij op dat de kleuren in de natuur heel sprankelend bij me binnen kwamen. Het meest opvallend was dat er van alles weer ging stromen in mijn leven, mijn punt van aantrekking was opeens heel duidelijk versterkt. Ik kijk zeer uit naar een volgende MX2 sessie.”

SF-Eindhoven: “Mijn ervaring met de MX2 Heliotalic Light System is eigenlijk met geen pen te beschrijven, er gebeurt zoveel moois te gelijkertijd op veel lagen (binnen en buiten het lichaam) en op hoog trillingsniveau. Tijdens een MX2-sessie ervaar ik opruiming, reiniging en herstel, waardoor mijn Zelf-Bewust-zijn meer ruimte krijgt. Daarbij voel ik me tevens opgeladen na een sessie met krachtige, positieve energie. Na een sessie ben ik vaak met stomheid geslagen, over wat er allemaal gebeurt en voorbij is gekomen. Voor mij is het een pure traktatie om me te mogen onderdompelen in deze zachte liefdevolle energie. Bedankt hiervoor!”

 Neem gerust contact met me op, als je de MX2-energie eens wilt ervaren, in een healing. (HIER)

Mike Pietersen,

oktober 2016

Advertentie

21 thoughts on “De MX2-energie, een introductie..

  1. Je kunt ook energie van koeienstront maken. Nadat de koeien genoten hebben van het malse gras in de wei. Gebeurt al jaren.
   Rioolwater schijnt ook mogelijkheden te hebben.

   Ik snap dat geknoei met eten niet. Bio-energie in Afrika is hot. De mensen zelf verdienen er geen cent aan. Het enige wat ze terug krijgen is totaal verziekte landbouwgrond.

  2. Het gras wordt niet gemaaid en gebruikt Koekje, lees het nog even daar het opgewekt wordt uit de wortels van het gras…

  3. Ik zie het.
   http://www.plant-e.com/product/plant-e-diy-box-home/
   The products are based on a technology that was developed at Wageningen University. In 2007 the technology was patented, and Plant-e was able to get the patents from the university in 2009.

   Voor mij hoeft alle licht hocuspocus niet meer zo.
   Gewoon echt, 100% zonlicht op je velletje en geen zonnebril dragen 🙂

  4. Vroeger in mijn dorp, hadden vele inwoners een gas koker dit wil zeggen een huls van ijzer diameter 1.5 meter met eeh huls van ijzer die vericaal bewegen kon, naar gelang de druk van het aardgas dat uit de modder opborrelde, slangtje naar de keuken en kachel, energie voor niets, maar geloof niet dat dit nog is toegestaan, zelfde als water uit je Eigen put, wat ook verboden is al in de 70 iger jaren.

  1. En uit de schoorsteen komt droppoeder? 🙂
   Stoom wordt gemaakt op de boot door kolen te verbranden (zwarte rook, niet echt schoon) en de hitte laat het water koken, waardoor stoom vrijkomt.

 1. Maar er wordt natuurlijk hier over een heel ander soort energie gesproken dan van de voorgaande reacties. Het heeft veel overeen met Munay-Ki (ik hou van jou) het regenboog lichaam te verkrijgen. Het is ongeveer dezelfde weg die hier wordt begaan, die uiteindelijk de Ziel het samengaan, het één worden, met de Bron bevorderd. Om een vergelijk te kunnen maken een begrijpelijk artikel hier over met een aantal (7) korte films van 10 min. die de hele inwijdingsweg tonen, doorgegeven door Inca medicijnmannen.
  http://www.spiritualia.be/blogs/angelus/2013/1/munay-ki-een-sjamanistisch-genezingsproces.html

 2. Geweldig, zo’n apparaat, aan de ontwikkeling waarvan veel mensen zullen hebben bijgedragen.
  Ik begrijp dan ook dat zo’n apparaat geld kost, enerzijds. Anderzijds, voor veel mensen is [zelfs één keer] 70,00 euro per uur niet op te brenegn. Deze verdeling (wie kan het wél en wie niet zich permiteren) stuit me altijd tegen de borst. Kan dit [gelijk]waardiger geregeld worden?

 3. ja ja, de zoveelste geweldige uitwerking hebbende producten die z.g.wonderen doen.
  laat je niet verleiden door suggestie.
  je hoeft niet verlicht te worden, dat ben je n.l. al.
  denk aan het placebo-effect van medicijnen en wees bewust van je eigen onbegrensde kracht.
  je portemonnee is van dit soort verleidingen de grote verliezer.

 4. Het onderzoek naar alternatieve energie ligt op dit moment een beetje op z’n kont. Mijn Canardschapje staat helemaal vol met net geen COP >=1
  projecten. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeen.
  Het enige wat nooit begrijp en nooit WIL begrijpen is wanneer het een extraterrestriele beschaving is, waarom dat het gebruik van die verwerpelijke taal?
  Woorden als healing en energy is toch Engels? In deze tijd de meest a-harmonische, fascistoide, imperialistische klote taal die er bestaat.
  Ophouden met die troep en niet veramerikaansen van het taalgebruik (de lang verwachte wens van het illuminati schuim).
  Verder ben ik zeer benieuwd naar het apparaat en wil wel eens zien of het bij mij ook werkt.
  Mehran Keshe heeft al afgedaan, helaas.
  Maar ooit komt er weer wind in de zeilen!!!!

  1. Nog even ter aanvulling:
   Veel woorden zijn ook in het Frans uitspreekbaar. Hetgeen ik tegenwoordig veelvuldig doe. Mensen gaan dat accuut vreemd reageren alsof ik een rare uitslover ben… Als ik dan uitleg waarom en aan de ander kant de taalvervuilers aanspreek op collaboratie met de illuminati-taal dan valt eindelijk het kwartje.
   Bij sommigen dan…

  2. Rob, en wat te denken van de Energie die je kunt putten uit het denken en zien en luisteren naar, toen wij op ons laatste adress woonden in Amsterdam, keken we uit op die goeie ouwe Westertoren, je weet wel die van Willy Alberti, met zijn gouden kroon, grenzend aan de Jordaan, met al zijn lieve aardige warme Jordanezen, nu vol met English Speaking Homo’s de nieuwe rijken de Juppen.

   Ben er direvt voor om de oude Europese talen nieuw leven in te blazen, uiteindelijk vind je in elke taal Larynse woorden, Italiaans is prachtig, Frans is mooi en misschien Duits de meest practische als zijn gramaticéa zou worden vereenvoudigd.

   Inderdaad is de Engelse taal voor dagelijks gebruik geeigend, maar in zijn literatuur zeker zo gecompliseerd als welke taal ook, het is de taal van de Imperium builders, de werkelijk grootste roof staat ter wereld, kijk in hun musea, en Hollywood heeft hier ook mee te maken, plus de internet en IPhone mannipulatie.

   En dan Energie, ’t maar wat je nodig hebt, of wat voor Eisen je steld, mijn zoon heeft in zijn kleine huisje, een hout kachel, drie lichtpuntjes, veel boeken, een Eigen moestuin, eijn vrouw is afgestudeerde fylosofe/psycholoque, heb vele gekend van de oude generaties, die met weinig, en daar door ook weinig zorgen, prettig leefden, vooral sociaal onderling, momentaal eet de mensheid de planeet in een ras tempo op, en dat in hun domme onwetendheid.

   Groet Jenne

  3. hihihi :o) ben het volkomen met je eens :o). Ik gebruik gewoon helen en bewust zijn (ipv healing en consiousness en zo. “Têta heling”: zo veel mooier dan healing :o) The mind: is het verstand, als ik goed versta maar sommigen gebruiken “mind” omdat ze het juister vinden… ja. Waar sta je dan op zo’n avond waar je de mensen allerlei wil uitleggen hé :o) Heliotalisch licht-systeem: kan toch ook! Toch,…

 5. Mijn inziens bevinden die “energieën uit andere universa” zoals de “Sethra’s” zich in elk van ons. Rond elk van ons als een deel van ons zelf zijnde. Niet van elders. Al machtige ervaringen meegemaakt. En ze hebben die afbeelding die strookt met onze eigen voorstelling van wat mooi is. Maar zo lang we denken dat ze allemaal van “buitenaf” komen, kunnen we niet verder want dan zet je jezelf vast. Je denkt dat je zelf niets kan als die “anderen” er ook niet zijn. Nee, je meesters, je “anderen-rondom-je-die-je-helpen”: ze zijn allemaal deel van je zelf. En, elk op zich, anders en goed. Al ooit de naam “eFStig” gezien of gehoord? ik wel. Ik ken “hem”. Helpt me bij de Reiki: wanneer er te veel plekken zijn om te herstellen helpt deze verschijning me om alles gedaan te krijgen. Heeft niets heiligs of buitenaards. Het is gewoon jezelf in al zijn bewuste schoonheid. Grappig :o)

 6. De MX2 heeft mij geholpen door mijn angst heen te gaan. Tenminste ik had net dat zetje nodig. Het contact met buitenaardse is mij ook niet vreemd. Dat bleek ook in de ontmoeting met Mike na het meten van de bovis energie. De buitenaardse helpen ons inderdaad met healen van ons zelf en de planeet. De mensen die mij nu inspireren en soms helpen zijn Martijn van Staveren en Haggai Katz. Allebei benadrukken zij dat wij onze eigen creators zijn. Dat is waarom we hier zijn…

 7. De MX 2 energie heeft mij goed geholpen en ben hierdoor sterker en rustiger geworden .Het is zijn geld waard en ik blijf ook maandelijks naar een therapeut voor een sessie gaan want dit geen zonde van het geld.

 8. Ik heb al ervaringen met energie. Elk energie heeft zijn/haar eigen kleur. Bij de foto voelde ik al enorme warmte op me afkomen. Grappig nu ik denk met wats app foto daar pik ik ook energie van mensen op. Daarom plaats ik nooit mijn foto. Ik krijg te veel informatie. Ik heb de hanger besteld vandaag. Ik laat nog weten wat mijn ervaringen zijn.

  1. Alexandra, ik weet niet of Mike zo heel veel op de site komt hier. Wellicht even een mailtje sturen op z’n eigen site. Even googlen of klikken op de links hierboven van zijn MX2-site. Succes!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.