Advertentie

Open brief aan Koning Willem Alexander..


asjaAstrid Mulder & Jago Roersma (AsJa) geven op hun site bezoekers een beeld en overzicht van de verbinding van het zielenleven met het aardse leven. Het één staat daarbij niet los van het ander; het is eerder de Aardse matrix die het diepe onbewuste creëert. Zij laten zien hoe je door de verbinding met je ware zelf, de sluier van het onbewuste kunt afnemen. Eenmaal ontsluiert, openbaart zich een geheel nieuwe werkelijkheid, één die dit aardse leven overstijgt. Met hun website brengen proberen ze alle belangrijke informatiebronnen en invalshoeken met elkaar in verbinding te brengen, zodat de puzzelstukken van transformatie als een geheel te overzien zijn.

Astrid & Jago hopen door dit werk, dat ook jij, samen met hen, zult meereizen in onvoorwaardelijke vrede, liefde, vrijheid, waarheid en eenheid. Zodat we samen, als reizigers in vrede, opnieuw in eenheid gaan met onze goddelijke bron. Ze wensen jou in elk geval veel plezier op hun site, die minstens één bezoekje waard is.
Ze hopen je van voldoende nieuwe informatie te voorzien middels het boek dat zij schreven en de artikelen, de links en verwijzingen naar andere sites, de boeken, films en video’s die hén in elk geval veel gebracht hebben en hun inzichten en bewustzijn verder hebben ontwikkeld.

Voor sommigen is de informatie die ze geven al zeer bekend, voor anderen zal het ego soms nog even flink gaan steigeren, wanneer je de vernieuwende en transformerende informatie die ze aanbieden, tot je krijgt. Maar zo zeggen ze: “Wees niet bevreesd, kom los van de angst…en laat alles rustig op je inwerken..”  Geniet, laat je verwonderen en openbaren… en dat vooral met plezier!
De koning is dood, leve de koning.. Speciaal met het oog op de aanstaande troonswisseling in het Nederlandse koningshuis, schreven ze de onderstaande open brief aan Maxima en Alexander, pardon… Willem-Alexander.. Een brief die in respect geschreven is, een brief die mag losmaken wat mogelijk nog niet stroomt.. Stuur hem gerust door, want ‘hoe meer zielen, des te meer vreugd’…

* * *

x

Open brief aan Koning Willem Alexander..

x

 

24 februari 2013

Beste Willem-Alexander en Maxima,

Uit Liefde en respect naar u als onze gelijke, en medemens, zijn wij zo vrij om u beiden zonder uw koninklijke titels aan te spreken. Tenslotte zijn we allen van dezelfde Bron; de Bron die ons allen de kroon en het koninkrijk heeft gegeven; welke zetel heeft in ieders ziel. Met dit schrijven willen we graag onze visie betreffende uw plannen voor een troonswisseling met u delen.

maxenalexanderBeatrix, uw moeder en schoonmoeder heeft een moedige stap genomen door afstand van de troon te nemen. In een eerder schrijven naar haar hebben we haar dit ook gevraagd te doen; gezien een monarchie niet meer in deze tijd past. De tijd Nu is bestemd om elkander in gelijkwaardigheid en met Ware Liefde te omarmen.

Het is daarmee onze wens dat ook ú met ons, en het hele volk, in gelijke treedt. Dit zal een werkelijk voorbeeld zijn van Ware Liefde, voor u zelf én uw medemens. Dit sluit ook aan op de eenvoud die u voor zelf en uw gezin wenst. Een ware koning heeft geen aardse status, kroon en troon nodig, een ware koning is élk mens die vanuit Goddelijke Liefde en Waarheid leeft. Dus wij zien geen reden waarom u de zogenaamde aardse troon van uw moeder zou moeten overnemen.

Ooit was er een tijd dat het koningschap misschien nodig was, temeer omdat er nog zovele onwetenden op deze aarde waren. Echter in deze tijd zijn vele mensen wakker geworden; we zijn gaan inzien dat het oude leven een meer dood dan levend leven is, geketend aan allerlei banden, wetten, hiërarchieën en machtsstructuren.

Loesje RegelsOok u en uw familie vallen onder de zelfde ketenen: want zeg nou zelf, hebt u een wérkelijk vrij leven, kunt u gewoon als de gelijke mens die u in werkelijkheid bent, gaan en staan waar u maar wilt, en uw medemens met Liefde ont-moeten en omarmen? Neen, ook u heeft zich laten ketenen door de aardse machtsstructuren, door uzelf het onechte koningschap aan te meten.

Toch kunt u, net als uw medemens, uzelf van deze ketenen bevrijden; door het Goddelijke Zelf in u te laten spreken, zetel te nemen op uw ware (innerlijke) troon i.p.v. de aardse troon van uiterlijke vertoning. Misschien denkt u dat uw medemens nog graag een monarchie wenst, maar deze mensen die dat wensen zijn slechts blind en onwetend. Zij hebben juist u nodig om wakker te worden geschud, en de Waarheid te zien.

U bent als prins en prinses in het leven geroepen om al de slapende wakker te kussen, en de blinden het Licht te geven, maar daarvoor heeft u wel eerst u zelve wakker te kussen en het Goddelijke Licht in uw hart te laten schijnen. Wij hopen dan ook van ganser harte dat u afziet van de troon en alle uiterlijk vertoon en daarmee de ketenen van ongelijkwaardigheid loslaat, en kiest voor een leven in vrijheid, waarheid en gelijkheid.

Het vermogen dat u, van uw belastingbetalende medelander heeft opgespaard en in beheer heeft genomen, kunt u dan gelijk inzetten voor doelen die ons áller belang aan gaan; door het opzetten van een plan voor armoedebestrijding in ons eigen land middels het stimuleren en ontwikkelen van zelfvoorzienende biologische buurttuinen en het planten van fruit -en notenbomen door het hele land.

Het stimuleren en ontwikkelen van projecten voor vrije, schone en duurzame energie en het stimuleren en ontwikkelen van projecten voor gezonde en zuivere voeding en leefwijze, voor alle mensen. Zie het beiden eens voor u; van koning/koningin naar één van de vernieuwende leiders van ons Nederland, zonder enig eigen belang of belangenverstrengeling.

Zie het beiden eens voor u; een Nederland met een werkelijk práchtige uitstraling; heerlijk groen, schoon en  natuurzuiver, waar mens, dier en natuur volledig met elkaar in balans zijn, in eenheid leven, en door Liefde gedragen worden. Alleen al van dit beeld stromen bij ons de harten over van Liefde en warmte! Met het nemen van deze stappen zal de échte kroon; de Goddelijke Kroon u vele malen beter passen en sieren, omdat het een kroon is die ons állen in gelijke past en siert.

Het is ons van harte gemeend dat wij onze wensen voor ons land en onze medemens, in een persoonlijk gesprek met u beiden, graag tot concretere stappen willen omzetten. Niets lijkt ons mooier dan wanneer harten elkaar nader komen om ons allen in eenheid te verrijken.

Met Liefdevolle groeten,

Astrid Mulder & Jago Roersma

ASJA – ReizigersInVrede

 

51 gedachten over “Open brief aan Koning Willem Alexander..

 1. Dit vind ik heel puur, hier kan toch niemand aanstoot aannemen, zo vanuit het hart, of moet ik zeggen de ziel? Gelijk heb ik het gedeeld op fb. En de site bezocht van Asja, een hele mooie, bruikbare toevoeging. Fantastisch, een verrijking. Ook de links die aangeboden worden, informatie waar je wat aan hebt. Een feest!!!

  1. Juist Alice, jij begrijpt het tenminste. Ik heb een pittig mening hier achter gelaten over de inhoud van de onnozele reactie van ene Antonia die helemaal niets begrijpt van wat er speelt.
   Als Antonia president wordt, zal het weer beter gaan in dit land, denkt zij of hij:).

  2. De brief opstelling, die raakte mij. Die vind ik getuigen van puurheid, zonder oordeel.
   (hoewel om de mensen die nog wel achter een monarchie staan als blind en onwetend af te doen?) Of Willem Alexander en Maxima deze onder ogen krijgt weten we niet, maar alleen aan hun is het besluit hoe ze willen en kunnen reageren. Zij zijn ook mensen die op weg zijn net als wij. Niemand kan imo uitmaken wie ontwaakt is en wie niet. Dat is oordelen, we zijn allemaal op weg, op onze levensreis hebben we elkaar nodig. En ik respecteer zowel de zienswijze van Antonia als van Albertien, waaruit ook duidelijk blijkt hoe er verschillend tegenaan gekeken wordt. Anders had ik niet meer gereageerd, dat komt door het compliment van Albertien en een compliment is nooit weg natuurlijk maar in dit geval vond ik het onverdiend, want voor begrijpen is nog wel wat meer nodig. Vooral de medemenselijkheid die van de brief uitgaat, de ware liefde waarover wordt gesproken, de Goddelijke kracht die we allemaal in ons hebben, daar lees je op deze manier niet zoveel over. Mijn opzet is, of deze slaagt weet ik niet altijd, om mijn waarheid te delen zonder te kwetsen. Een van mijn credo’s is: “je kan beter jezelf ophemelen, dan een ander afkraken.” Dan kom je n.l. in die negatieve spiraal terecht, terwijl we de opwaartse willen toch?
   Trouwens ik heb het boek van Ekhart Tolle, De Nieuwe Aarde ook gelezen, een mooi duidelijk boek, het raakte mij in mijn kern, ik heb er veel van geleerd.

  3. De brief zit vol met waardeoordelen en aannames vanuit hun eigen werkelijkheid. Dit getuigt helemaal niet van respect naar anderen en puurheid en gelijkheid. Een koning kan alleen bestaan wanneer anderen hem als zodanig willen zien. Wanneer hij uit vrije wil koning wil zijn en anderen uit vrije wil hem willen zien als hun koning, wie ben jij dan om dat niet te respecteren, gun ieder zijn plezier.

   De ware intenties van iemand leer je niet kennen door hun mooie woorden maar door hun daden, mensen die vol zitten met mooie woorden, doen dit vaak om hun werkelijk daden te vervullen/compenseren. Zoek maar verder op internet op bijvoorbeeld argusoog + asja dan openbaart zich de diepere werkelijkheid.

  1. Nou goed, als je dan toch ergens tegenaan moet kijken…(en het klaar blijkelijk maar om 2 dingen gaat),dan zie ik die Waldemar wel zitten.

  2. Niet oranje?! dat klinkt erg Bitter…. cheers ! 😉 ander drank kleurtje dan maar…

  3. goh de echte Oranje Prins is veul leukerderderder dan het geïnfiltreerde gezette trojaanse pils paard, ‘zuivere’ erfopvolging was er niet voor niets blijkbaar..

 2. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Er lopen nog veel burgers rond met ooglappen boven hunne neus, die zich laten verleiden door de glans, glitter en glamour van Hollywood en Broadway via schoenen van royalty’s, waarnaast democratische verkozen volksvertegenwoording dol graag mee paraderen, niet vies zijn van criminaliteit en corruptie op het eigen palmares binnen en buiten Davos. Wie hing er in de lucht, niet van de Aarde…

 3. En Willem en Maxima gaan dit ook doen ??? Welnee te gek op macht maar….. hoop dat ze na gaan denken dat hun einde echt nabij is dus…. De brief was heel mooi dat moet je aangrijpen als die aan jou gericht is maar denk niet dat die twee daar enig begrip voor hebben ! Ze voelen zich zo boven ons staan dat ze het niet kunnen begrijpen want ze zijn KONINKLIJK ! Maar nogmaals mooie brief uit het hart !
  Omver schoppen dat zgn. koninkijk huis !

  Groetjes
  Pietje

  1. hey prins hyper met de marine pet in conclaaf met z’n matties op het water closet die hum door de scriptie sjjjitt hebben geholpen, er kan nog geen bedankje van af, gatver zeg, ik hang m’n dingetje maar weer een tijdje in de waslijn, kan geen kwaad, op weg naar het ontkullo proces in de vijfde dichtheid van de zesde dimensie en hoger…

  2. Niet alleen is het een prachtig geschreven bericht, het feit is heel simpel.Erfopvolging is niet democratisch.Eens was de monarch nodig ter bescherming van land en staat.Waarom is Republikeins Genootschap niet booming?Prins Claus was hoogst verbaasd dat de monarchie nog kon voortgaan.

 4. Guido schrijft; (Het vermogen dat u, van uw belastingbetalende medelander heeft opgespaard en in beheer heeft genomen, kunt u dan gelijk inzetten voor doelen die ons áller belang aan gaan; door het opzetten van een plan voor armoedebestrijding in ons eigen land middels het stimuleren en ontwikkelen van zelfvoorzienende biologische buurttuinen en het planten van fruit -en notenbomen door het hele land.),

  Het vermogen, zijn gewoon aandelen, die haar Oma heel, heel vroeger heeft gekocht van Shell, jammer dat jouw Oma die toen niet heeft gekocht, dan was JIJ nu ook rijk geweest.

  Leuk bedacht !, wie vertelt jouw hoe jij je uitkering of salaris moet beheren, heb jij al een paar buurttuinen op gezet ?, of laat je dat aan anderen over ?, prachtig al die goed doelen, maar ik zou zo zeggen, begin bij je zelf en reken niet op anderen, dan weten Wij dat je het echt serieus bedoeld.

  En dat koningschap ?, jij hebt dus liever President RUTTE, voor 4 jaar !, ach.. als de goede man bijna goed in zijn taak is ingewerkt, dan moet hij al weer stoppen, want wat is 4 jaar ?, dan nemen we weer een andere president, die moet ook eerst een beetje leren en natuurlijk kosten, die Presidenten NIETS, alleen wat koffie, de rest doen ze voor niets. ha..ha..

  Persoonlijk heb ik liever iemand die jarenlang ervaring heeft en ook deuren opent in het buitenland, zodat we als een klein land zaken kunnen doen met het buitenland, zodat we ook alle uitkeringtrekkers (zieken), (niet willen werken), (niet kunnen werken), ( etc.) aan het eten kunnen houden.

  Het gaat al eeuwen goed en willen jullie dat veranderen ?, ik denk dat jullie pas komen kijken, eerst eens heel goed “huiswerk” doen, en je erin verdiepen, wat de consequenties zullen gaan worden ?, het is zo gemakkelijk om een brief te schrijven oh.. prachtig, maar wat wordt dan het alternatief ? of ben je soms jaloers ?

  1. Ik wil hierbij zeggen dat dit een prachtige brief is, puur geschreven vanuit het hart en het wordt de hoogste tijd dan WA en echtgenote deze brief een ter harte zouden nemen. Antonia begrijpt niets van wat er in de brief is geschreven en zij zet mensen weg die een uitkering hebben, nou Antonia je moet je schamen. Jij zult wel een goed betaalde baan hebben, mensen die werkloos zijn geworden omdat hun bedrijf wordt gesloten, hebben recht op een uitkering, ook zieken hebben recht op een uitkering. Je moet niet iedereen over één kam scheren, je bent bevooroordeeld, pas maar op, straks ben jij aan de beurt en piep je wel anders. Jij spreekt hiervan jaloers zijn, op wie dan, daar heeft het niks mee te maken, blijkbaar vindt jij dat we het al eeuwen goed doen, jij zou je huiswerk eens moeten doen en je erin verdiepen waarom deze crisis bewust is gecreëerd. Ja het ging al eeuwen goed, de bomen groeiden in de hemel, maar nu niet meer, het einde is in zicht omdat wij als mensen teveel waren gehecht aan de materie, het geld, het meer was en is nooit vol, maar nu is het gedaan met de leuke dingen, het ego kan niet meer gevoed worden omdat het nu eens tijd wordt om niet meer van buiten naar binnen te leven, want dat ego weet zijn honger nooit te stillen, het hebben van de zaak is alweer het einde van het vermaak en het ego wil opnieuw meer. Antonia haar meer van materie is blijkbaar nog niet genoeg gevuld, dat is de hebcultuur, alleen maar hebbe hebbe hebbe, waarom, wordt je daardoor een gelukkiger mens Antonia?
   Antonia zou het het boek eens moeten lezen van Eckhard Tolle, de nieuwe aarde, hoe goed hij geschreven heeft over wat het ego wil en hoe egoïsch wij als mensen zijn. Deze crisis is wereldwijd bewust gecreërd door de illimuntie die de menheid al honderden jaren in diepe slavernij houd, wordt jij maar eens wakker Antiona! Het eindspel is nu gekomen, het kosmische plan is al in werking gezet, voor zover jij daar iets van afweet of over hebt gelezen. Je zou je daarin eens wat meer moeten verdiepen en onderzoeken waarom wij in deze chaotische wereld leven en niet zo onrespectvol zijn naar mensen die leven van een uitkering, leef jij van eenuitkering Antonia? Ik denk het niet, want anders zou je niet zo oordelen, je weet echt niet waar je het over hebt dame of misschien ben je wel een man.
   WA is member van de Bilderberggroep, die samenwerkt met de rijkste families op aarde, de illuminati, Vaticaan, Goldman Sachs, Rotschildfamilie, queen Elisabeth en ook deze WA zal er alles aan doen om het volk nog meer te knechten. Deze mensen leven in weelde en zijn schatrijk, hun rijkdom is gestolen van de hardwerkende mensen die nog meer worden uitgemolken en leeggezogen en alweer staan er grote bezuinigingen op het spel door dit miezerige mislijkmakende mannetje, bilderbergaanhanger Rutte er wordt nog meer bezuinigd, zakkenvullers zijn het, ze zijn niet beter dan al die rovers van de banken die weglopen met hoge bonussen en intussen een wanprestatie leveren en vervolgens lachend weglopen met hun vette bonussen.Opnieuw wordt weer een bank overeind geholpen waarvoor de belastingbetaler weer voor moet moet bloeden.
   Ons volk slaapt nog steeds en is schaapachtig, wanneer komt de tijd dat ook wij met z’n allen de barricaden opgaan, als geknecht en uitgeknepen volk. Rutte zou eens op moeten stappen, hij gaat het zeker niet redden en er zullen weer nieuwe verkiezingen komen, maar opnieuw zal het volk weer kiezen voor de oude partijen, juist ja de rijken en ook de domme linkse stemmers van de partij van de arbeid, wiens broekzak inmiddels ook rechts wordt gedragen. Ook Wim Kok bracht menig bezoekje aan de bilderberggroep, uitgenodigd door queen Bea, een dame met twee gezichten, pas op!, alle uitgenodigde politici worden daar geïniteerd en worden gehersenspoeld, smeerlappen zijn het allemaal, geen enkel inlevingsvermorgen, maar het volk stemt en krijgt wat hen in de schoot wordt geworpen, mensen moet bewust worden en wakker worden, want zo graaft elke kiezer zijn eigen graf.
   Het wordt eens tijd dat het volk wakker wordt geschud, met name ook al die aanhangers van oranje, het oranjecomité bestaat uit oude en domme mensen, de rijke pensionada’s, die profiteren van onze pensioenpot, die denken dat ze daar recht op hebben, omdat zij zich wegzet voelen als de grote opbouwers van dit land, wat een bizar iets, de generatie na deze zeurende bejaarden, zijn ook hard werkende mensen, loonslaven zijn wij geworden en intussen maken zij op onze kosten leuke reisjes in hun campertjes naar warmere oorden. Daarvan krijgen wij nu dus de rekening van gepresenteerd!!!
   Het is een schande hoe deze vuile VVD’er als een Henk Krol zo opkomt voor de ouderen die wat in zouden moeten leveren, terwijl de meesten leven van hun AOW en een goed pensioen, juist ja de VVD stemmers. Voor dit soort mensen komt die Krol nu op, voor de rijke pensionada’s, terwijl er ook mensen zijn die alleen rond moeten komen met een klein AOW pensioen, wat bijna gelijk staat aan een bijstandsuitkering, maar doorvoor komt deze Krol niet op, nee, hij komt op voor de rijke pensionades en hun campertjes en hun reisjes.

   Dit is de generatie van ouderen waarmee wij zitten opgescheept, klagers zijn het, niks is goed, ouderen in bejaardenhuizen die klagen over het eten, ze hebben het nog nooit zo goed gehad, in de oorlog kregen ze hun eten via voedselbonnen en opnieuw het gezeur en geweeklaag dat vroeger alles beter was, een generatie ouderen die nog lang niet ontwaakt is en niet eens beseffen hoe goed ze het hebben!
   Nu wordt er van ons verwacht dat wij straks onze ouders in huis nemen, mantelzorgers zijn, daar hebben wij als hard werkende mensen, loonslaven dus, geen tijd meer voor, maar Rutte vind blijkbaar van wel. Dit kan wel, maar dan moet er een ombuiging komen in het geldsysteem, dan moeten wij terug naar de basisbehoeften en dat is niet zo moeilijk hoor, wij hebben inmiddels genoeg bij elkaar gespaard, geraapt aan goederen, het meer lijkt me nu toch wel eens een keer vol.

   Misschien kan Antonia straks onze nieuwe president worden, blijkbaar weet deze persoon wel moet hoe ons land te besturen en er voor te zorgen dat we weer een economie krijgen waarin de bomen weer tot in de hemel moeten groeien. Ik wens je veel wijsheid en inzicht toe en je zou je eens wat meer moeten verdiepen in hoe dit systeem is gecreërd, Marcel Messing kan je wellicht nog enigszins wakker schudden. Wordt jij maar eens goed wakker Antonia en anders….slaap rustig verder en vertrouw maar op Wa en echtgenote, dan komt het vast wel goed in dit land!!!

  2. Antonia snapt er blijkbaar sowieso geen ruk van want lezen blijkt niet haar sterkste kant te zijn . Met de eerste twee woorden gaat ze al de vaut in ,nl.”Guido schrijft” . Zelfs een eerste klasser van het speciaal onderwijs zou nog in de gaten hebben dat dit stuk door Astrid en Jago is geschreven .
   Terug naar de schoolbankjes Antonia ……en voor straf dit artikel even goed lezen http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/willem_de_laatste_een_nep-koning_in_een_nep-staat

  3. @ cozmic
   He dat lucht op ,dacht even dat ik de enige was die van artikel 21 wist ( gelezen in red de republiek ) Ik sta pal achter dat linkje van jou en als men even na denkt , zonder de mindfuck van het sprookje , dan kan men niet anders dan tot dezelfde conclusie komen . Deze regeringsvorm incluis de marionetten zijn staatsgevaarlijke fraudeurs! Zij dienen direkt alle frauduleus verkregen goederen en gelden ter beschikking van het nederlandse volk af te staan en zich terug te trekken uit publieke functies. Zoals misschien wel duidelijk erken ik geen enkel koningshuis dat claimt bij de gratie gods koning over mij te wezen, ik heb geen stem uit de hemel gehoord nog een wijzende vinger gezien om die claim kracht bij te zetten . Het is niet meer dan een holle kreet van een frauderende mevrouw ( straks meneer)die de soevereiniteit van het nederlandse volk heeft verkracht en bespot.

  4. @ Marcel ,
   Dat gedoe met de gratie gods word ik inderdaad ook kots\__/misselijk van . Je zal maar anostisch ingesteld zijn , valt die hele gratie gods ook in het ijskoude doopwater . Mijn voorstel is om er de gratie Kots van te maken , dat zet die hele farce in een duidelijker perspectief . Laten we er dan ook maar meteen hare/zijne Naaiesteit van maken .
   http://www.indigorevolution.nl/Manisch-Matrixsief-Het-koningslied.html

  5. @ coz
   Jah lekkah Als dat mensen nog niet aan het denken zet ga ik straks zelf nog even tekeer!

  6. Het Evangelie van Thomas (Nag Hammadi geschriften)

   Jezus zei:
   Het Koninkrijk van de Vader is gelijk
   een man die goed zaad had.
   Zijn vijand kwam bij nacht
   en zaaide onkruid tussen het goede zaad.
   De man stond hun niet toe
   het onkruid uit te trekken.
   Hij zei tot hen:
   Doe niets,
   opdat jullie niet met het onkruid
   ook de tarwe mee uittrekken.
   Want op de dag van de Oogst
   zal het onkruid zichtbaar zijn;
   het zal worden uitgetrokken en verbrand.

  7. Evangelie van Thoma, logion 20

   De leerlingen zeiden tegen Jezus:

   “Zeg ons waar het Konninkrijk der Hemelen op gelijkt?”

   Hij zei tot hen:

   “Het gelijkt op een mosterdzaadje,
   het kleinste van alle zaden.
   Maar als het in bewerkte aarde valt
   brengt het een grote plant voort
   en wordt tot een schuilplaats
   voor de vogelen des hemels.”

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Mosterd

  8. Antonia, jij hebt zeker wel een punt; verbeter de wereld begin bij jezelf. Ze weten het allemaal mooi te vertellen maar brengen het zelf niet in de praktijk. Veel lege arrogante woorden maar geen daden.
   Door deze reizigers in vrede is de website De Hoogstetijd zo in discrediet gebracht dat ze daarom de keuze hebben moeten maken om te stoppen. Zij hebben dit gewoon laten gebeuren, terwijl door hun deze nieuwsbrief in verband is gebracht met het in ere houden van een katholieke priester die uit de kerk is gezet vanwege sexueel misbruik( de reiziger in vrede). Het was zo’n mooie nieuwsbrief met een hardwerkende redactie, dit hebben ze niet verdiend. Van mij hierbij nog mijn onvoorwaardelijk liefde voor iedereen die zich heeft ingezet voor deze nieuwsbrief.

  1. Haha, dat toontje van het eigen gelijk zet zich ook nog door in de tweede alinea. Alsof Beatrix is afgetreden omdat zij dat hebben gevraagd en Beatrix daardoor heeft ingezien dat het koningshuis niet meer van deze tijd is. Dacht het niet…. Dan leef je wel volledig in je eigen werkelijkheid.

  2. dit is de enige reactie van waarde, al die overige zijn nietszeggend en zeer subjectief

  3. Met “dit is de enige reactie van waarde, al die overige zijn nietszeggend en zeer subjectief” bedoel je jouw eigen reactie ? 🙄

 5. Een goed artikel en ik ben het daarmede eens. Maar dat mens en dier en natuur met elkaar in balans zijn, dat bestrijd ik, want dat is helemaal niet waar.

  Teddy

  1. Dat staat er ook niet Teddy. Ze vragen hen zich voor te stellen dat het zo zou zijn…
   Liefs Frank

 6. Wat is nu de ware aard van deze brief en de schrijvers? Hier kom je pas achter als je verder kijkt dan de uiterlijke schijn en op onderzoek uitgaat naar de diepere beweegredenen. De waarheid kan dan worden onsluierd en hierdoor kan het ego van een aantal lezers en reageerders wel gaan steigeren. Deze beweegreden zijn vaak minder zuiver dan aan de buitenkant wordt getoond. En velen vinden het toch vaak prettiger om te leven met een mooie ilussie.

  Er is al eerder discussie op deze website geweest over deze reizigers in vrede ( zie discussie 17).

  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/hoe-dr-hamer-kanker-genas-en-daardoor-n-paria-werd/comment-page-2/#comments

  Dit is de manier waarop de onvoorwaardelijke liefde en het leven in vrede door hun in de praktijk wordt gebracht. Ik denk dat de Beatrix en haar familie voor hun een groot voorbeeld kan zijn over hoe je ware onvoorwaardelijk liefde in de praktijk brengt. Elkaar steunen in dik en dun, tijdens ziekte en gezondheid, er altijd voor elkaar zijn. Dit los van hun afkomst en achtergrond en de oppervlakkige discussie over de monarchie.

  Het echte leven draait toch om de ware onvoorwaarde liefde en hoe je daar daadwerkelijk mee omgaat.

 7. Wat is nu de ware aard van deze brief en de schrijvers? Hier kom je pas achter als je verder kijkt dan de uiterlijke schijn en op onderzoek uitgaat naar de diepere beweegredenen. De waarheid kan dan worden onsluierd en hierdoor kan het ego van een aantal lezers en reageerders wel gaan steigeren. Deze beweegreden zijn vaak minder zuiver dan aan de buitenkant wordt getoond. En velen vinden het toch vaak prettiger om te leven met een mooie ilussie.

  Er is al eerder discussie op deze website geweest over deze reizigers in vrede ( zie discussie 17).

  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/hoe-dr-hamer-kanker-genas-en-daardoor-n-paria-werd/comment-page-2/#comments

  Dit is de manier waarop de onvoorwaardelijke liefde en het leven in vrede door hun in de praktijk wordt gebracht. Ik denk dat de Beatrix en haar familie voor hun een groot voorbeeld kan zijn over hoe je ware onvoorwaardelijk liefde in de praktijk brengt. Elkaar steunen in dik en dun, tijdens ziekte en gezondheid, er altijd voor elkaar zijn. Dit los van hun afkomst en achtergrond en de oppervlakkige discussie over de monarchie.

  Het echte leven draait toch om de ware onvoorwaarde liefde en hoe je daar daadwerkelijk mee omgaat.

  1. Halfomhalf, ik kan met je meedenken dat je verder moet kijken dan de uiterlijke schijn, maar dan moet je wel verder kijken dan alleen het zichtbare negatieve gedrag van Asja, maar je verder afvragen waarom vertonen zij dit gedrag?

   Ik ken Astrid en zij heeft het echt niet gemakkelijk gehad in leven, psychiatrische problemen, veel onbegrip, geen moeder kunnen zijn voor haar kind, moeilijke relaties, schulden (vandaar ook geprobeerd om snel rijk te worden met netwerkmarketing en geld voor haar zelf binnen halen met haar stichting). Vandaar ook het krampachtig vasthouden aan haar eigen droomwerkelijkheid en haar huidige passieloze, negatieve, inhoudsloze partner. Allemaal uit angst en angst is nu éénmaal een slechte raadgever. In de praktijk blijft het voor haar moeilijk om anderen echt onvoorwaardelijk lief te hebben, zeker wanneer deze kritisch zijn en haar wijzen op het feit dat ze ook maar een gewoon mens is met nog veel zaken die ze nog moet verwerken, veel dromen die niet zijn uitgekomen en de frustraties daarover. Het leven in haar eigen droombeeld is voor haar veilig en prettig. Dit kun je haar allemaal niet kwalijk nemen, ze doet hard haar best om iets van haar leven te maken en zich te onwikkelen tot een mens die ook haar dromen in praktijk kan brengen, alleen heeft ze nog een lange weg te gaan in haar zielsonwikkeling.

   Tot nu is van al haar dromen en idealen alleen het oud worden gehaald, maar ik wil ervoor zorgen dat het voor haar zonnestralen gaat regenen.

   Namaste.

  2. Ik heb lang nagedacht maar hier toch even mijn reactie. Ik vind het vervelend dat Astrid nu in een kwaad daglicht staat ivm met oplichting en wat er gebeurd is met de website “De hoogste tijd”, Dit heeft ze niet verdiend.

   Ik ken haar al van voor deze relatie en het was altijd een lieve, dromerige spiritueel zoekende vrouw die erg druk was met haar werk, haar eigen spirituele ontwikkeling, haar reizen en mooie spirituele projecten als bijvoorbeeld de vredesbijeenkomsten op de Dam. Echter, ze is ook goedgelovig en te misschien te naief voor deze harde wereld; iedere nieuwe foute goeroe is voor haar een nieuwe halfgod, iedere nieuwe spirituele stroming is haar de nieuwe waarheid en iedere nieuwe man is de ware liefde en haar tweelingziel. Daardoor trekt zij steeds mannen aan die daar gebruik van maken. Mannen waar andere vrouwen die spiritueel verder ontwikkeld zijn en die geloven in zichzelf met een grote boog omheen lopen.

   Nu zie je weer dat het niet goed met haar gaat. Deze man heeft haar financieel volledig afhankelijk van hem gemaakt en daardoor heeft hij haar kunnen afzonderen van haar vrienden en mag ze niets meer zelf doen of beslissen, alles moet in overleg met hem en samen met hem. Ze is nu opeens erg bezig met geld en alles wat ze wil hebben (dure sportauto, wit paard etc) terwijl ze hier nooit mee bezig was en daarnaast alleen erg druk met het wijzen naar anderen. Iedereen is opeens niet goed bezig en leeft alleen maar vanuit negativiteit. Alleen zij en Jago zijn goed bezig en leven vanuit de goddelijke liefde. Echter wel helemaal eenzaam, ongelukkig en alleen boven op de spirituele piramide.

   Ik zag haar laast weer naar lange tijd en ik ben mij rot geschrokken; helemaal geen levensvreugde meer, alleen maar negativiteit over anderen en de wereld waarin we leven. Doffe ogen, dood en dun haar, sterk vermagerd door haar moeizame houding tot voeding, grauwe wallen en veel problemen met haar gezondheid. De foto bij dit artikel is echt geen recente foto, er was echt bijna niets meer over van de mooie lieve vrouw die ze voorheen was.

   Ik hoop echt dat de god van liefde haar kan helpen en haar vanuit de donkere schaduw in het zonnetje kan zetten. Van haar andere (beste) vrienden moet ze niet hebben die zijn allemaal ook erg druk met zichzelf.

   Astrid, vanuit ons veel liefde. We denken vaak aan je tijdens de meditatiesessies en sturen je dan onze positieve energie en liefde.

   Hartegroet!

  3. Marjanne;

   Je bent niet helemaal goed geinformeerd en daardoor schets je wel een verkeerd beeld.

   Op het moment dat Jago en Astrid een relatie kregen had ze haar baan al opgezegd om snel rijk te gaan worden met netwerkmarketing en haar stichting. Jago heeft haar juist gevraagd om hiermee te stoppen omdat hij van mening was dat je niet rijk moet willen worden met het oplichten van je vrienden en bekenden. Hij wilde hier niets mee te maken hebben. Zij heeft toen toegezegd dat zij weer op een eerlijke manier geld zou gaan verdienen. Tot nu toe maakt zij echter die belofte niet waar, waardoor Jago financieel voor alles opdraait en ze steeds heel weinig geld hebben en ze bijna niets kunnen. Het klopt inderdaad wel dat dit een heel moeilijk punt is in hun relatie en Astrid inderdaad niet alles kan krijgen wat ze wil hebben.

   En over dat wijzen naar anderen moet je maar denken: als met één vinger wijst naar anderen dan wijzen er altijd nog drie naar jezelf. Je weet dan gelijk over wie ze het hebben als ze wijzen naar anderen. Ik heb het hier ook wel over met Jago, dan wijs ik hem hierop als hij begint met wijzen naar anderen. Ik hoop dat hij hiervan leert en het leven weer in zijn eigen hand gaat nemen.

  4. Marjanne,

   Wat is dat nu voor een veroordelende opmerking; dat de vrienden van Astrid te druk zijn om haar te willen helpen? Wanneer je met 1 vinger wijst naar anderen, wijzen er 3 naar jezelf,

   Je kunt pas iemand echt helpen al zij hier zelf voor open staat. Zo ver is het nog niet, ze weet dat wij er voor haar zijn wanneer zij hulp wil. We zien ook wel dat het niet goed met haar gaat, we hebben ook ogen in ons hoofd en gevoel. Maar ze kiest hier nu nog voor (jammer genoeg). Het is inderdaad een koppige angstige steenbok die erg vasthoudend is aan haar eigen gelijk.

   Daarnaast ben ik zelf een high sensetive persoon en kan niet goed tegen zijn negatieve energie, Ik voel het gelijk wanneer hij binnenkomt of wanneer zijn energie in een ruimte hangt. Ik krijg gelijk barstende hoofdpijn, benauwdheidsklachten en last van wegtrekende energie. Ik probeer haar daarom meer van afstand te helpen, dit kan voor haar anders voelen. Soms heeft ze daardoor misschien ook wel het gevoel dat ik erg druk ben met mezelf. Maar het kan even niet anders, ik moet echt ook aan mezelf denken.

  5. Marjanne,

   Het is niet zo dat we allemaal te druk met onszelf zijn om weer aandacht te besteden aan de verhalen en problemen van Astrid. Veel oude vrienden van Astrid hebben haar losgelaten in liefde. In hun vertrouwen geschaad door de oplichting, genoeg van de negativiteit en haar gevoel van superoriteit, en genoeg van al haar gedrag dat niets te maken heeft met het delen van liefde.

   De grap is dat haar vriendje in zijn vorige relatie steeds dacht aan haar en nu hij met Astrid is de bijna de hele dag alleen maar denkt aan zijn ex. (kijk ook maar naar zijn inbreng op de website). Het lijkt mij lastig om een relatie te hebben met iemand die zijn vorige relatie en zijn scheiding nog helemaal niet heeft verwerkt en daar bijna de hele dag in zijn hoofd druk mee is.

   Je weet een paar dingen zeker wanneer je relatie op hun manier is ontstaan:
   je partner is niet vertrouwen, hij is iemand die vreemd gaat.
   Hij is in staat om je per direct in te ruilen voor een ander.
   Hij is bereid om zijn identiteit aan te passen aan zijn nieuwe partner.
   Wanneer hij bij je weg gaat zul je een heel ander persoon zien.
   Hoe hij met zijn ex, zijn familie en zijn vorige vrienden omgaat, zo zal hij ook met jou, jouw familie en jou vrienden omgaan,
   Je zult nooit weten wat er daadwerkelijk allemaal in zijn hoofd omgaat omdat goed hierover kan liegen en de schijn kan ophouden.

   Gedrag uit het verleden is een goed voorspeller voor gedrag in de toekomst, beter dan de sociaal gewenste antwoorden die je krijgt wanneer je vraagt wat iemand zou doen.

   Ik zou daar ook angstig van worden en dit is vaak ook de oorzaak van eetstoornissen en destructief gedrag.

   Wij wensen Astrid dan ook veel liefde in haar leven, maar wij laten het los.

  1. @dp fan; bij mij werkt de link niet. Bedoel je Everything Zen van Bush? Niet mijn muziek, maar om alle frustraties er helemaal uit te gooien kan het misschien lekker zijn, zeker voor Jago.

   Geen sex, ruzie met je broers, op zoek naar nepgoden, misschien toch maar op naar een andere lover en ” zen, echt niet!” Etc. Veel zaken in zijn leven komen in het nummer terug, het lijkt wel speciaal voor hem geschreven 😉

  2. Yogalover; Hoezo zou Jago geen sex hebben?

   Op hun website staat wel dat ze al jaren geen sex met elkaar hebben omdat er geen sexuele aantrekkingskracht is naar elkaar. Maar Jago is een gezonde man van in de veertig en heeft dan ook echt wel sex. Binnen hun relatie is dat ook geen probleem. Het is geen vreemgaan (begrip vanuit de egoliefde), maar het delen van onvoorwaardelijke liefde. Jalousie en sexuele exclusiviteit komen voort uit ego-liefde en passen dan ook niet in hun levensvisie.

   Ik heb ook geprobeerd om mijn partner hiervan te overtuigen, maar jammer genoeg deelt zij deze visie niet. haha, gelukkig zijn wij nog niet sexueel op elkaar uitgekeken. Het lijkt mij niets een relatie die sexueel volledig is dood gebloed.

  3. Valerio, ik had inderdaad op hun website het verhaal over hun sexleven gelezen, oftewel het ontbreken hiervan. Erg gelachen over de opmerking dat ’s morgen even op elkaar liggen nog veel lekkerder is dan sex. Dat zegt wel iets over je sexleven. Het leek mij zo frusterend voor Jago, in het begin wordt je verleid door urenlange tantrische sex, het kan niet op. Maar na een aantal maanden is er niets mee, je mag alleen nog maar bloot even op elkaar liggen. Ik denk dat alle gezonde mannen hier zich heel erg genaaid over zouden voelen.

   Ik wist niet dat hij nog wel sex mocht hebben met anderen, dit stond niet in het verhaal. Het lijkt mij wel iets dat inderdaad binnen hun levensvisie over liefde past.

 8. Ik reageer eigelijk nooit op dit soort forums maar ik wil nu toch reageren op wat er allemaal over jago wordt geschreven door vrienden en bekenden van Astrid.

  Het zou goed zijn als ze eens met hem zouden praten en niet over hem. Dan kom je pas achter het ware verhaal. Ik geniet zelf altijd van de gesprekken met hem, deze zijn warm, liefdevol en zeker niet inhoudsloos. Fascinerend hoe je dan soms de door hem opgebouwde muur/ façade kunt breken en zijn ware emoties dan ziet. Hij heeft het zeker niet gemakkelijk in zijn huidige relatie. Hij heeft hiervoor alles opgegeven maar wat heeft hij hiervoor terug gekregen? Hij mist dagelijks zijn gezin, het contact met zijn vrienden en familie, zijn huis, het onbevangen leven met vakanties, feestjes en lekker genieten maar met name ook de vrijheid die hij altijd had en de tijd voor zichzelf. Deze emoties zijn niet bespreekbaar met Astrid omdat zij dit als bedreigend ziet en daardoor hier heel afwijzend op reageert.

  Gelukkig kan hij met mij en anderen hier wel over praten, alleen moet hij hier nog zijn weg in weten te vinden binnen hun relatie. Hij is daarin eerder wat te lief en conflictvermijdend en is zeker niet zo dat hij daarin zijn wil steeds oplegt aan Astrid.

  Ik ben het wel met alle eerdere schrijvers een dat deze twee koppige steenbokken zeker niet het beste in elkaar naar boven halen.

  Jago, kop op, laat je niet gek maken door alles wat iedereen van je vind en over je schrijft. Zoek je eigen weg en je zult het geluk vinden.

 9. Ik moest even denken, waar heb ik dit toch eerder allemaal gelezen? Maar nu weet ik het weer. Precies een jaar terug heeft hier een artikel gestaan over een zelfde tweelingzielpaar met een website met een vergelijkbare inhoud: Jan en Patricia. Het lijkt soms wel knip en plakwerk. Alleen was deze relatie voor het einde van het jaar 2012 ter ziele en de website is uit de lucht. De reacties waren toen ook al vergelijkbaar.

  Wat is dat toch met die tweelingziel relaties; het zijn altijd dezelfde labiele types die er van overtuigd zijn dat ze zo’n relatie hebben, dan lezen ze allemaal dezelfde boeken en websites, dan denken ze zelf ook een boek en een website te moeten schrijven/ starten, dan raken ze helemaal overtuigd van het feit dat zij de uitverkorenen zijn voor de nieuwe dimensie en het delen van onvoorwaardelijke liefde, daardoor hebben ze ontzettend hoge verwachtingen van hun relatie en zijn ze ontzettend benauwend druk met elkaar. En ja hoor…. dan ontstaan steeds weer dezelde problemen met sex, de buitenwereld die het anders ziet en met het gebrek aan geld. En dat hoor je na verloop van tijd niets meer van zo’n paar.

  History repeating. Wnneer je hetzelfde doet met dezelfde ingredienten dan krijg je ook hetzelfde resultaat. Het leven is zo simpel, maar we willen het maar niet zien.

  Ik wens Jago en Astrid dan ook veel sterkte voor het komende jaar en ik kijk met verwachting uit naar het tweelingzielpaar (en hun boek en website) die volgend jaar aan ons wordt voorgesteld door Guido.

 10. Hallo landgenoten,
  Alle kritiek op het Koningschap ten spijt, dienen we ons er van bewust te zijn, dat zo lang De Kroon existeert, deze ten dienste van het algemene welzijn moet kunnen functioneren. En dus overeenkomstig de eedaflegging op De Grondwet tegen schendingen in het geweer moet kunnen komen. Op gronde daarvan geldt het Koningschap van oorsprong als een onafscheidelijke twee- eenheid. En valt het onder de zwaarste vorm van Majesteit- schending, ook maar te durven beweren, dat de koning stilzwijgend schendingen zou gedogen. Desondanks stelt Frank Visser der Rijksvoorlichtingsdienst, dat Koning Willem Alexander niet bekwaam is om daar tegen in het geweer te komen. En heeft ook de Nationale Ombudsman laten weten, deze verklaring volkomen te delen.

  De Directeur van het kabinet der Koning is nog brutaler, door het Beschermheerschap der koning te saboteren. En wel door aan de Kroon gerichte bezwaarschriften tegen schendingen, te onderscheppen en aan de Staatssecretaris door te spelen. Gezien van regeringswege,middels schendingen Der Grondwet en Het Wetboek Van Strafrecht, vele miljarden aan het algemene welzijn worden onthouden, is dit een boven het begrip “politiek” verheven vorm van criminaliteit. Waaraan de regering zich schuldig kan blijven maken, zo lang onuitgesproken de schuld daarvan, op stilzwijgende instemming der kroon kan worden verhaald.

  Waar het om gaat is het gedogen van valsheid in geschriften, waarmee ons land in strijd met de letterlijke (juridische) betekenis, ten onrechte onder “de rijke ontwikkelingshulp verplichte landen” is ingedeeld. Hetgeen in De Grote Van Dale zelfs wordt beklemtoond, met de verwoording van “arm zijn” synoniem aan een “berooide schatkist” te stellen. Het geen wordt bevestigd. met het feit, der jaarlijks toenemende gigantische staatsschuld. De regering kan met deze vorm van corruptie blijven doorgaan, zo lang dit juridisch aan het zwijgen van de Kroon kan worden toe geschreven. Aldus is het van allergrootste belang van Koning Willem Alexander te vernemen, in hoe verre hij zich inderdaad voor dit criminele karretje laat spannen. Den wel bij het onderkennen daarvan, zich als waarachtig Beschermheer Der Grondwet daarvan zal distantiëren.

  A.J.v.Himbergen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.