Orgonite en chembusters…


x

ORGONITE EN CHEMBUSTERS VAN ‘ATELIER CASA’..

2012 © Candia Salomé en Sandra Manus

x

De laatste tien jaar is duidelijk te voelen dat de energie om ons heen verandert, het voelt scherper, zwaarder en het is tegenwoordig nog maar moeilijk om je energetisch lichaam optimaal in balans te houden. Het is niet meer een natuurlijke staat van zijn, maar het begint een kunstmatig ritueel te worden, van aarden, afschermen, energie omhoogbrengen, en weer afvoeren.

Wanneer je tegenwoordig op een mooie dag omhoog kijkt zie je ook regelmatig het inmiddels bekende rasterpatroon ontstaan. Zorgvuldig opgebouwd uit dikke vliegtuigstrepen. Toen we kinderen waren, keek je naar de hemel en zag je af en toe een vliegtuigstreep achter een vliegtuig en je juichte want zo vaak zag je dat niet. Die streep bleef even hangen , maar verdween binnen een paar minuten. Tegenwoordig zie je alleen nog maar strepen en die vliegtuigen zijn al uren verdwenen. Een dikke laag achterlatend waar soms de zon niet meer doorheen kan stralen.

Een mooie Orgonite van Atelier CaSa, gemaakt met verschillende metalen en edelsteentjes.

Een tijdje terug werd er een derde UMTS mast op een appartementen complex in de buurt geplaatst, en dit was de reden voor een eyeopener. Okay het zijn lelijke dingen en het is moeilijk te begrijpen dat mensen dit op hun gebouw accepteren, ook is het opvallend dat het aantal ziektegevallen direkt onder die mast schrikbarend hoog is. Maar wie legt die link? Appartementen zijn voor de ouderen onder ons, en tja… Wanneer je ineens je ogen opent voor de omstandigheden in je eigen omgeving, merk je dat het universum je iets te vertellen heeft.

In eerste instantie zie je de masten en de strepen als losstaande feiten. En legt nog geen verband hierin.Je merkt dat er iets niet klopt, maar voor de verbanden zal je verder moeten kijken. Ook wil je op een gegeven moment antwoorden op vragen die je steeds meer tegenkomt.  Wij liepen tegen vragen op zoals  waarom voel je je op vakantie beter? Waarom hebben zoveel mensen van die rare klachten, waarom schieten er zo velen in een burn out. Waarom zijn er nog maar zo weinig strakblauwelucht dagen?

Binnen onze praktijken, waar wij werkzaam zijn als energetisch therapeut, werden wij ook regelmatig  geconfronteerd met klachten zoals bv. . vermoeidheid, hoofdpijn, oorsuizingen, futloosheid, slaapproblemen, duizeligheid, onrust, allergie, geïrriteerdheid, spanning, onbalans, concentratie verlies, burn-out, stress, depressiviteit, migraine, enz. zowel bij volwassenen als kinderen.We kwamen erachter dat deze klachten geheel of deels worden veroorzaakt door een verstoorde energiebalans. Het gaat erom dat de negatieve belasting van onzichtbare straling wordt getransformeerd, zodat er weer een gezonde balans ontstaat in de energiehuishouding.

Deze negatieve energetische belasting vind plaats zonder dat je het door  hebt. Overal waar we ons bevinden, is straling aanwezig. Dit brengt disbalans in al onze energievelden. Het vermindert op deze manier onze levenslust zonder dat we daarom gevraagd hebben. In huis is er al veel op te lossen wat elektrosmog betreft.  Bijvoorbeeld  de DECT-telefoon en zeker de DECT-babyfoon eruit, alles weer aan de oude vertrouwde en plint-ontsierende kabel en de mobiele telefoon alleen aan als er gebeld moet worden en ‘s nachts al helemaal uit.

Maar kunnen we hetzelfde van onze buren verwachten? Nee, dus het lost helaas maar een klein deel op, want een Dect telefoon straalt dwars door alle muren heen en het draadloze netwerk  van de buren twee huizen verderop wordt ook gemeld op de computer thuis. En dan staan er ook nog drie van die masten in een straal van 200 meter.. Op internet is veel informatie te vinden over elektromagnetische straling, een goed boek is ook ‘De risisco’s van het draadloze tijdperk’ van Karel van Huffelen. We worden 24 uur per dag gebombardeerd met indringende en ongewenste straling van diverse bronnen. Hier zou toch  een  oplossing voor moeten zijn.

En zo kwamen we terecht  in de wereld van Wilhelm Reich. Hij is de grote ontdekker van ‘Orgonite’, dat is afgeleid van het woord Orgon. Orgon is een ander woord voor levensenergie. En Orgonite heeft alles te maken met de verbetering van de levensenergie. Als de levensenergie wordt verbeterd breidt dit zich ook uit naar de woon en leefomgeving. De trilling van de verbeterde energie is hoger dan die van de door straling belaste energie. De hogere trilling stimuleert de lagere trilling om je heen, om in een hogere trilling mee te resoneren. Zo ontstaat er een harmonieuze energie balans tussen mens en omgeving. Op deze manier wordt de kwaliteit van alles wat leeft verbeterd. Wat een waardevolle informatie, en wat was deze man zijn tijd ver voorruit. Naast orgonite is Wilhelm Reich de ontdekker van de cloudbuster. Een variatie op de cloudbuster is de chembuster.

Een Chembuster is een positieve levensenergie generator!
De Chembuster heeft een bodem van orgonite met daarin koperen buizen voor de geleiding, zuivering en richting. De positieve energie wordt vanuit de chembuster verspreid, zoals bij een fontein.

*Trekt vuile/negatieve energie aan en zet deze om in een schone/positieve energie, ter  bevordering van je woonomgeving.

*Het is een krachtig hulpmiddel voor het neutraliseren van straling zoals, elektrostress van EMF (Elektromagnetische straling) zoals; computers, mobiele telefoons, magnetrons,   zendmasten, hoogspanningskabels, Wi-Fi,  DECT-telefoons, hoogspanningsmasten, alle andere draadloze apparatuur.

*Het versterkt de werking van o.a. kristallen, symbolen, edelstenen, mineralen.

*Manifestatie van Liefde en Kracht.

*Neutraliseren van zogenaamde chemtrails.

Sceptisch, maar toch bereid een kans te wagen, besloten we er ieder één te maken en dan natuurlijk gelijk het tuinformaat. Het voelde goed maar we wisten niet of het zou werken, maar ach, zelfs als dat zo was hadden we in ieder geval lol gehad. Het was even puzzelen om aan de goede materialen te komen, en na ruim een week hadden we allebei een tuinbuster van 2 meter hoog. We wonen ieder aan de andere kant van het bewuste appartementen gebouw, en besloten dat we met onze busters de 3 masten zouden omsluiten. Zodat we er geen last meer van zouden hebben.

De wellicht wat vreemd uitziende chembuster heeft een enorme kracht.

Al snel kwamen we erachter dat een chembuster kieskeurig is, je voelt wanneer deze niet op de juiste plaats staat, onze ervaring is dat als je hem op een plek zet die je mooi vind maar die niet zo geschikt is, je waarschijnlijk ‘s nachts je bed uit moet  om hem te verplaatsen. Na die ervaring begrepen we dat de buster contact zoekt, op de beste plek wil staan, ook als dit optisch niet helemaal verantwoord is, dat hij een portie aandacht nodig heeft  en dat hij toch ook wel graag gepoetst wil worden. Dit doen we regelmatig en we merken dat wanneer je aan het poetsen bent, je even in contact gaat, je geeft je nieuwe intenties eraan, en dit maakt hem krachtiger. Die intenties hoeven niet perse met straling te maken te hebben maar kunnen ook te maken hebben met levensfases.

Tegenwoordig behandelen we onze buster dus als een dierbaar kunststuk. Regelmatig bewonderen we hem, poetsen we braaf de pijpen en zorgen we voor mooie plantjes in de omgeving. En de energetische douche die de chembuster produceert wordt steeds sterker. Met de biosensor meten we regelmatig zijn bereik uit en dat groeit  in het begin per dag. In huis voelt alles luchtiger en energierijker, we zijn vrolijker, hebben minder last van klachtjes en slapen weer goed, mits de buster op de goede plaats staat.  Andere gezinsleden vinden het bijzonder dat er ook duidelijk zichtbare resultaten zijn, zoals de onderbroken vliegtuigstrepen recht boven de buster. Zo is heel goed te zien hoe hoog het bereik  is.

Enthousiast kregen we  een ongekende inspiratie en creativiteit over ons heen. We begonnen te zien wat we met Orgonite kunnen bereiken wanneer het verspreid en gebundeld wordt, en hoe belangrijk het is om juist in deze tijd een tegen hangende positieve energie te creëren. En krachten te bundelen. We besloten dus dat deze wijsheid niet alleen voor ons is en dat we het heel graag willen delen. En als de werking zo enorm is, zouden we dan misschien  zelf een raster kunnen creëren van orgonite door het te verspreiden?

Dus weer hars, koper en stenen gekocht en in no time hadden we een hele collectie.We hebben een proefweekend gedraaid tijdens een atelier route, in eerste instantie om naar de reacties op onze producten te kijken. Deze waren overweldigend. Mensen die een klein orgonite figuurtje meenamen, gewoon omdat het er leuk uitziet en die een week later terugkomen met enthousiaste verhalen. Zoals de mevrouw die al jaren een gons in haar hoofd had,  en het eigenlijk had opgegeven dat hier nog iets aan te doen zou zijn. Nu zij met het figuurtje op zak liep was de gons verdwenen.  Iemand anders die ineens weer een hele nacht door kon slapen. Iedereen die Orgonite bezit merkt verschil.

Nu, ruim een  jaar later, hebben we een webshop, wordt er over ons gepraat en staan we op beurzen. De reacties van mensen die Orgonite of een chembuster aanschaften zijn overweldigend. We merken dat heel veel mensen het nog niet kennen, maar als we het Orgonite-verhaal vertellen, zijn ze direct enthousiast. Wanneer ze een tijdje Orgonite hebben staan merken ze hoe kunstmatig de oude balans was, en hoeveel natuurlijker hun omgeving nu aanvoelt. Hoe kleine en grote klachten verdwijnen en hoeveel meer levensenergie er is.

We specialiseren ons inmiddels in op maat gemaakte chembusters. We meten energetisch uit wat er nodig is in een persoonlijke situatie en vervaardigen dan een Chembuster op maat. Deze wordt door de nieuwe gebruiker ervaren als een positieve douche in huis, die de hele leefomgeving met positieve gevolgen beïnvloedt. De orgonite verspreid zich inmiddels door het hele land, en we bouwen een gezamenlijk raster van schone energie, die zo hard nodig is als tegenhanger van alle elektromagnetische vervuiling, maar ook om gezamenlijk de trilling op aarde te verhogen. En gelukkig zijn er steeds meer mensen bekend met deze materie, het is een vrije energie en voor iedereen toegankelijk.

Wij merken absoluut het verschil in onze woonplaats, bijvoorbeeld dat de masten geen invloed meer hebben. Wanneer je in een omgeving bent waar geen orgonite of Chembuster is, kun je vaak duidelijk voelen of er in de buurt een antennemast staat, ook al zie je hem niet direct. Je kunt het voelen aan een duwende energie die je uit balans brengt. Wanneer je langer op zo’n plek blijft ga je het merken aan je spieren, je krijgt zware benen, een tintelend hoofd en je zicht verminderd, uiteindelijk krijg je vaak hoofdpijn. Gelukkig zorgt een Orgonite op zak, dat  je hier totaal geen last van hebt.

Om je trilling te verhogen, dien je in balans te zijn en aanwezig in je eigen kern. Helaas is het tegenwoordig moeilijk om met zoveel elektrosmog die balans te vinden en te behouden. En Orgonite is daar een uitstekend hulpmiddel bij. Waar het om gaat is er niet tegen te strijden maar met intentie en indien nodig een vrij eenvoudige oplossing een positieve balans te creëren in je eigen leefomgeving. We willen toch allemaal een schone leefomgeving zonder beperkingen en in volledig samenzijn?

Wij hebben onze passie gevonden vanuit een vraag,  en sinds  we orgonite vervaardigen, merken we dat we in een flow zitten om steeds een stap verder te gaan. We worden enorm geïnspireerd en het voelt zo goed. Dit is onze bijdrage voor de nieuwe aarde, en we gaan door. Want wanneer we dit steeds meer mensen laten voelen  kunnen we uiteindelijk  leven in een leefklimaat dat in balans is.

De werking van Orgonite is wat dat betreft letterlijk terug te vinden in ons enthousiasme m.b.t. tot de productie hiervan. Wij als Atelier CaSa (CAndia en SAndra) zijn zoals gezegd al jaren bezig met energetisch werk, het éénheidsbewustzijn proces volgend en integrerend in ons dagelijks leven. Als aarde op weg naar de 5e dimensie, levend vanuit je hart (hartbewustzijn) i.p.v. het verstand. Door het werken aan orgonite, heeft dit proces als nooit daarvoor versterkt.

Voor ons leeft het letterlijk door ons heen….  Werken aan een gezondere leef en woonomgeving is werken aan een gezonder Bewustzijn, waardoor je beter in staat bent om in je eigen kracht te staan en te leven vanuit je IK Ben. Onze orgonite producten zijn voor ons stuk voor stuk even dierbaar, en het mooiste is, dat het met onze liefdevolle intentie is gemaakt en ontstaan. Graag nodigen wij u uit om te kijken op Atelier CaSa of onze producten ook iets voor u kunnen betekenen.

Liefdevolle-groet,

Candia Salomé en Sandra Manus

 

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *