Advertentie

Ziektes versus bewustzijn..


 bannerblog7b

x

x

Ziektes versus bewustzijn
x

2016 ©  Janosh/deze uitvoering WantToKnow.nl/be

x

janosh
Janosh

Janosh: “Als dit de eerste blog is die je van mij leest, dan geef ik je graag wat meer context: wat ik maak zijn hologrammen. Die hologrammen zijn gebaseerd op geometrie. Ik zie ze voor me als gekleurde beelden en wanneer ik voel dat de tijd rijp is, maak ik ze na op mijn computer. Het ontwerpen ervaar ik als een channeling. Het is dan net alsof ik een kijkje achter de werkelijkheid mag nemen.

Vaak krijg ik tijdens of daarna informatie over wat ze betekenen. Elk hologram heeft namelijk een unieke frequentie. Zo noem ik ze ook: ‘frequenties’ (alsof je een radio afstemt op een frequentie). Zowel online als in workshops en presentaties deel ik meer over wat je kunt bereiken als je met deze frequenties leert werken. Het zijn unieke sleutels tot passie, creatie en bewustzijn.”

De laatste tijd denk ik veel na over waar ik sta. Ik geef workshops waarin ik mensen laat ervaren wat geometrie is en wat het met je doet. Het is mooi, het is mijn passie, maar het voelt nog niet compleet. Ik mis iets, maar wat? Alsof ik nog niet alle ingrediënten heb om het project waar ik al ruim 12 jaar aan werk naar een hoger plan te tillen. Er is iets in mij dat zegt: nog één sleutel en dan is het rond. Dan klopt alles en kun je los. Regelmatig krijg ik informatie door over hoe wij evolueren als mensheid en ik voel dat we nu op een cruciaal punt zijn gekomen.

Ik krijg steeds meer bevestigingen dat de volgende stap in onze groei te maken heeft met zelfgenezing – waarom weet ik niet, maar dit is wat ik constant oppik. Er is een kracht die ons drijft om de grenzen van de geneeskunde te verleggen. Ik ben niet verbaasd, want mijn gedachten werden al een tijdje naar dit thema getrokken. De vraag is: wat moet ik ermee?

Bewustzijn bepaalt of je gezond bent of niet
Belangrijke inzichten die ik kreeg in 2015 gingen over familiekarma en hoe dit ons beïnvloedt in hoe we ons voelen, ontwikkelen en gedragen. Karma zit diepgeworteld in het DNA en is bepalend voor de kwaliteit van je leven. Maar daarin heb je altijd een keuze, want niets staat vast. Niemand is een geboren pechvogel omdat ie iets van vorige generaties heeft meegekregen. In het nieuws zul je er de komende jaren steeds meer over horen, want ook de wetenschap durft langzaam de conclusie te trekken dat ons DNA niet vastligt. Het is niet onveranderlijk, zoals men altijd heeft aangenomen.

Daarnaast is het ook bekend – steeds meer wetenschappelijk onderzoek wijst dit uit – dat we via ons DNA bewust invloed hebben op ons lichaam en daarmee ook op ziektes en onze geestelijke toestand. Ziektes en ongemakken zijn dus geen gevolg van verkeerde genen; ze zijn de uitkomst van ons eigen proces. Laat ik het anders formuleren: wij programmeren ons DNA door hoe we ons voelen, handelen en gedragen. De conclusie die hieraan verbonden is, is hard en eerlijk, namelijk dat je bewustzijn bepaalt of je gezond bent of niet.

Ben je van nature een spiritueel persoon, dan sta je vast niet te kijken van dit verhaal. In de spirituele wereld worden er al langere tijd verbanden gelegd tussen ziektes en bewustzijn. Maar de sleutel die nog altijd ontbreekt, is hoe je het oplost. Er bestaat immers geen handleiding over hoe je het DNA herschrijft. Totdat we die sleutel vinden, zijn we aangewezen op de medische wereld, want wat kun je anders doen als je ernstige kwalen krijgt? Al jarenlang heb ik het gevoel dat ik ergens dichtbij zit, zeker als ik zie wat een activatie met mensen doet. Ik voel de kracht van de geometrie, die doorwerkt tot op het diepste niveau. Maar zoals ik deze blog begon: ik mis nog iets. Het plaatje is nog niet compleet.

'Eigenliefde' (© Janosh)
Het hologram ‘Eigenliefde’ (© Janosh)

De angst om ziek te worden
Wat ik eerder in columns en ook vaak tijdens workshops zeg: ik wil geen aspirientje zijn. Wat ik daarmee bedoel, is dat ik dit werk niet doe om iemand tijdelijk z’n pijn en zorgen te laten vergeten. Wat ik wil creëren, is bewustzijn. Ik wil niet vertellen hoe het zit, maar zorgen dat mensen zelf bij de kern van hun proces komen. Wat daar voor nodig is, is een stukje eigen verantwoordelijkheid en daar ligt ook het probleem. Wat ik regelmatig zie gebeuren, is dat mensen die bij mij een workshop komen doen, zich gelijk geïnspireerd voelen en vol optimisme beginnen aan hun veranderingsproces. Helaas zie ik velen na niet al te lange tijd weer iets terugvallen in oude gewoontes, tot het punt waarop ze weer een nieuwe workshop nodig hebben om de boel te ‘resetten’.

Zo’n terugval is heel normaal. Een psycholoog geeft er medicijnen voor. Ook ik bereid mensen voor op een kleine terugval, alleen in plaats van ze ergens van afhankelijk te maken, wil ik dat ze herhaaldelijk hun eigen kracht activeren. Daarom geef ik allerlei tips mee over hoe je de energie gaande kunt houden en altijd vertel ik erbij: herhaling is de kracht. Programma’s in ons DNA worden niet in één dag aangemaakt, dus kun je zo ook niet in één dag afbreken. Faalangst of angst voor afwijzing zijn vaak heftige emoties, ontstaan vanuit herhalende omstandigheden, wat al begint tijdens de opvoeding en de ontwikkeling van ons leven. Je moet de ui laag voor laag afpellen en dat vereist inzet, doorzettingsvermogen en discipline.

DNA (Janosh)
DNA (Janosh)

Daarnaast hebben we een blauwdruk in ons DNA die we meekrijgen uit onze familielijn. Dit noemen we familiekarma. Hoe vaker dit wordt doorgegeven, hoe krachtiger de overtuigingen en gewoontes worden. Als je hier niet bewust van bent en niks mee doet, is er een kans dat je op een bepaalde leeftijd zonder duidelijke reden zomaar ergens last van krijgt. Ziekte hoort daar bij. Ons DNA activeert reacties in ons lichaam om signalen te geven dat er iets geheeld of veranderd moet worden om met onze zielsmissie in contact te blijven.

Met andere woorden: het prikkelt ons om te ontdekken waarom we hier aarde zijn. Zijn we met onze zielsmissie verbonden, dan gaat alles makkelijk, kunnen we wonderen verrichten en zullen we niet ziek worden. Dan hebben we geen ziektes meer nodig om ons de weg te wijzen. Misschien ligt zelfs hier wel de grootste angst van ons allemaal: de angst om ziek te worden.

Een snelle oplossing
Ziek worden betekent niet het einde van de wereld. Vaak is het puur een lichamelijk signaal dat je iets in je leven moet veranderen. Toch zijn veel mensen bang om ernstig ziek te worden en het is de angst die creëert dat er naar een snelle oplossing wordt gezocht. Vaak komt men dan uit op voeding. Als het om gezondheid gaat, is dat het eerste waarin men een stap zet. Ik zie veel mensen obsessief een nieuw dieet volgen, met een waslijst van wat ze allemaal moeten eten en een nog veel langere lijst met wat ze niet mogen.

Begrijp me niet verkeerd hoor: ik ben voor het idee om bewust om te gaan met wat je eet, maar doe het omdat je voelt dat je er behoefte aan hebt. Doe het niet vanwege een nieuwe hype of iets dat je in een tijdschrift hebt gelezen. Als ik dan mensen uitgebreid reclame hoor maken over hun fantastische dieet alsof al het andere niet deugt, krijg ik maar één gedachte: ‘Lieve schat, wat zie je er bleek en beroerd uit. Dat kan toch niet de uitkomst van je voedingspatroon zijn?’

Een andere oplossing, zijn vitaminepillen. We slikken van alles, omdat we denken dat we daarmee gezond blijven, maar voelen we ook echt wat ons lichaam nodig heeft… en wat niet? Maken we bewust contact met ons lichaam en met wie we werkelijk zijn? Misschien heb je wel helemaal geen vitaminepillen nodig, maar heb je je gek laten maken door iemand in je omgeving of een spotje op tv. Er wordt zoveel geroepen en reclame gemaakt voor al die pillen die we zonder nadenken in ons lichaam stoppen, terwijl dat in mijn beleving helemaal niet de bedoeling is. Ben je down of ziek, dan is dat omdat je niet in je element bent. Je leeft je leven niet zoals de bedoeling is.

Over de wijze waarop ons DNA werkt als motor van al onze fysiek-menselijke frequenties is nauwelijks een voorstelling van te maken..
Over de wijze waarop ons DNA werkt als motor van al onze fysiek-menselijke frequenties krijgen we steeds meer aanwijzingen en voorstellingsvermogen..

We zijn geprogrammeerd
Ondanks de voedsel en vitamine rage worden we toch ziek, voelen we ons vermoeid en zitten we bij tijd en wijle niet lekker in ons vel. Alles wat we van buiten naar binnen halen, kan helpen om ons even een beter gevoel te geven, maar is het ook daadwerkelijk de oplossing? Door de vele sessies die ik met de jaren gegeven heb, ben ik veel patronen gaan herkennen. Gedragspatronen als gevolg van emotionele blokkades, waaruit vervolgens ziektebeelden ontstaan.

Sommige angsten en patronen zitten zó diep, dat we er niet meer bij kunnen en ons ook niet meer afvragen waarom we ziek worden of in bepaalde situaties terechtkomen. We halen er de boodschap niet meer uit. Bovendien worden we in het dagelijks leven totaal niet gestimuleerd om te ontdekken wat de boodschap is. Zijn we down of ziek, dan vliegen de meesten onder ons gelijk naar een arts of specialist. We vertrouwen volledig op zijn raadgeving en stellen geen vragen als we een kuur met bijwerkingen krijgen voorgeschreven. Alles om beter te worden, toch?

Altijd als ik hier op afstand naar keek, dacht ik: er klopt iets niet. Wat leren mensen hier nou van? Maar als ik me dan afvroeg wat er dan wèl zou werken, kon ik niets bedenken wat makkelijker zou zijn dan af en toe een pilletje innemen. Het past bij hoe we zijn geprogrammeerd om naar de quick fix op zoek te gaan. Geen moeite doen, gewoon een pilletje nemen. Simpel toch?

De wil om in kwetsbaarheid naar de kern te gaan, ontbreekt in ons systeem. Dat is waarom ik veel van mijn cliënten constant moet inspireren om bij te les te blijven. Wat ik vaak bespeur is een soort laksheid, wat voort komt uit de neiging om je eigen kracht weg te geven. Ze leggen liever de verantwoordelijkheid bij een ander neer (ook bij mij) dan dat ze de moeite nemen om zelf met toewijding het proces aan te gaan. Zo ontnemen veel mensen zich de kans om zichzelf op een dieper niveau te helen en erger nog: om zichzelf écht te leren kennen.

DNA-is-multidimensionaal-Frequentie is de genezing
Waarom zo’n focus op ziektes en pillen? Omdat het iets vertegenwoordigt, een zeker ongeloof. Als het om onze gezondheid gaat, denken we heel beperkt over onze mogelijkheden. Ik voel het als mijn missie om hier iets aan te doen, maar zoals ik begon aan deze blog: ik mis een sleutel. Aan de ene kant weet ik wat geometrie met ons doet. Ik voel de kracht van de sessies die ik doe en wat voor invloed ze hebben op ons DNA (hoe de codering ongefilterd binnenkomt en ons helpt om nieuwe informatie aan het onderbewustzijn te geven). Dit geeft in de eerste instantie een energie boost, maar je moet het herhalen. Je kunt het niet eenmalig doen en verwachten dat alles is opgelost.

Zo gauw je terugvalt in aanpassend gedrag, komen oude angsten en onzekerheden weer boven en zakt de energie. Dan is het effect van de sessie weg. De kunst is dus om het regelmatig te doen, maar dan nog… je kunt niet de hele dag activaties bekijken. Toch voel ik al een tijdje: de sleutel ligt in het vasthouden van de energie. Dan gaat het systeem reageren en zal de programmering in je DNA – laat ik zeggen de tijdsklok in jou die bepaalt hoe en wanneer je ziek wordt – worden overschreven.

tesla energy kleinDe doorbraak vond ik uiteindelijk in een bijzondere ontmoeting die ik had in oktober 2015. In het vliegtuig onderweg naar Barcelona ontmoette ik een wetenschapper. Die ontmoeting was alles behalve toevallig, want ik had ’s ochtends mijn vlucht gemist, iets dat me nog nooit gebeurd was. Al snel werd duidelijk waarom ik naast deze man moest zitten. Hij is patholoog-anatoom en wist werkelijk alles over ziektes en de oorzaken en effecten ervan. Ook hij maakte een directe koppeling met bewustzijn en het DNA, wat in zijn werkveld op z’n zachtst gezegd ‘gedurfd’ is.

Ik sprak dus met een echte voorloper, eigenwijs genoeg om de algemene aannames aan de kaak te stellen – een man naar mijn hart. Zijn verhaal intrigeerde mij enorm en zo kregen we een interessant gesprek. We raakten niet uitgesproken over de heersende dogma’s over geneeskunde en met een van zijn uitspraken bevestigde hij dat ik ‘t in de juiste richting had gezocht. Hij zei me: ‘Combineer verschillende zintuigen op verschillende momenten om de frequenties stabiel te houden, want frequentie is de genezing.’

Op het moment dat de wetenschapper het woord ‘frequentie’ gebruikte, voelde ik iets in mij gebeuren. De man wist nog niet eens wat ik deed, maar met dat ene woord pakte hij precies de kern van alles wat ik met de wereld wil delen. Hij noemde ons gedrag, onze emoties en hoe we in het leven staan een frequentie. Een frequentie die ons lichaam beïnvloedt. Zijn visie is als wij onze frequentie veranderen, dan veranderen we de programmering in ons DNA. Nadat ik hem vertelde wat ik precies deed, verraste hij me met de vraag: ‘Weet jij wel wat je doet en wat je naar de wereld brengt?’ Zijn confronterende opmerking kon ik niet direct plaatsen, maar in de weken na onze ontmoeting begon langzaam het kwartje te vallen.

einstein energy realityIn de communicatie met de wetenschapper gaf ik aan dat ik zocht naar iets om mensen gedurende langere periodes in dezelfde frequentie te houden, maar dan wel op een manier die aansluit op hun manier van leven. Ik wilde iets ontwikkelen dat niet te complex is en dat ondersteunend is. Ik ben hem ontzettend dankbaar voor zijn antwoord, want met zijn advies reikte de wetenschapper mij precies aan wat ik miste. Hij zei: ‘Maak een homeopathische remedie met de frequenties die je maakt en je hebt het rond.’

De Energy Kit
In één zin werd de vraag die ik mezelf al jaren stel beantwoord, namelijk: hoe houd je de energie gaande? Ik heb zo veel geprobeerd en zo vaak mijn nek uitgestoken om mensen na een workshop op de rit te houden, maar het ging te langzaam voor mijn gevoel. Steeds liep ik tegen hetzelfde probleem aan en dat is dat mensen in hun eigen omgeving moeite hebben om zich van oude patronen los te maken. Blijven ze er te lang in hangen, dan worden ze ziek, depressief en soms zelfs levensmoe. Dan mag de impact van een activatie nog zo groot zijn, het levert op langer termijn niets op als je thuis in dezelfde energie blijft zitten.

Hoewel ik het leuk vind om mensen een positieve ervaring te geven, wil ik meer dan een aspirientje zijn, want ik kick niet op een compliment of applaus. Daarvoor doe ik dit werk niet. Wat ik wil voor de mensen die ik in hun kracht zet, is dat het blijvend is. Dat ze niet meer terugvallen, maar voor altijd iets omzetten. Een remedie, hoe simpel het ook lijkt, is de sleutel die dit mogelijk maakt. Toen ik daarmee aan de slag ging, begon alles te stromen en je weet wanneer iets klopt als het voor je gevoel makkelijk gaat.

Op het juiste moment waren de juiste mensen daar om me te helpen en zo had ik in een paar weken de eerste sample binnen: een remedie gebaseerd op frequenties. Pure frequenties in kleine korrels. Helend en 100% natuurlijk. De sleutel om wakker te blijven en van binnenuit je kern te laten ontwaken! Het was lang zoeken en aftasten, maar ik ben blij dat ik dankzij de hulp van een deskundige de sleutel heb gevonden. Wij kunnen onszelf genezen, of het nu gaat om ziekte, angst, onzekerheid of iets anders. De kracht om te genezen hebben we allemaal. Het zit in ons, alleen moet je het eerst activeren..!

Van hart tot hart,

Janosh

www.janosh.com

Voor het geval je nog mocht twijfelen..
Voor het geval je nog mocht twijfelen..

52 gedachten over “Ziektes versus bewustzijn..

 1. Tja, het placebo effect is soms heel krachtig.

  De nieuwste trend in de wetenschap is epigenetica. Dat wil zeggen dat het DNA een passende reactie probeert te geven op de buitenwereld. Dat staat haaks op de aanname DNA dat zomaar vanuit het niets verandert.
  Soms gaat dat mis: http://www.leefbewust.com/2014/nieuws/diabetes4.html

  Mijn opa nam altijd een extra haring als die griep dacht te krijgen. Laat haring nu net boordevol zink, vitamine D en en gezond vet zitten.
  Voor hem werkte dat, maar iedereen zit anders in elkaar. Domweg alle aangeboden voedingssupplementen, diëten tot je nemen werkt natuurlijk niet. Het gaat om wat bij jou past.
  Voedinssupplementen en voedingsgewoonten botweg afbranden als zijnde kortzichtig, vind ik pas echt kortzichtig.

  Op zoek gaan naar wat bij jou persoonlijk (is je DNA, ‘chemische’ geschiedenis, je vroegere en huidige leefomstandigheden…) past, loont. Soms is dat je inlezen, soms zelf uitproberen.
  Iedere dag is weer anders, laat staan dat jaren vergelijkbaar zijn. Je zoektocht is dus nooit helemaal afgerond.

  Allergie kan uitdoven, misschien heb je opeens behoefte om vlees te gaan eten, misschien wil je een minder hectische omgeving, misschien ben je opeens als een gek alles over ontgiften aan het lezen… .

  Ik las ergens dat een homeopaat merkte dat haar behandelingen nauwelijks meer aansloegen. Ze pakte het toen anders aan. Eerst mensen ontgiften en voedingsdeficiënties opheffen (is een vak op zich). Veel klachten verdwenen. De rest van de klachten kon ze vervolgens ‘opeens’ wel homeopathisch behandelen.

  1. Koekje, ik kreeg even ergens een rolberoerte toen ik ergens las dat ziekte te maken zou hebben met je bewustzijn.
   Toen ik daar een reactie op wilde maken, was desbetreffende passage verdwenen.
   Want er worden meer dan genoeg kinderen geboren met een aangeboren ziekte.
   Moet je deze kinderen dan gebrek aan bewustzijn verwijten?
   Hoe dan ook, het staat er niet meer, maar hopelijk als eerste reactant weet jij wel dat het er stond…

   Hoe dan ook vind ik je opmerking interessant:
   “Ik las ergens dat een homeopaat merkte dat haar behandelingen nauwelijks meer aansloegen. Ze pakte het toen anders aan. Eerst mensen ontgiften en voedingsdeficiënties opheffen (is een vak op zich). Veel klachten verdwenen. De rest van de klachten kon ze vervolgens ‘opeens’ wel homeopathisch behandelen.”
   Ben benieuwd wat Janosh hiervan vindt met zijn toko 😉

  2. Anna, ooit aan de mogelijkheid gedacht dat je je foetus al een energetisch stempel kan meegeven?

  3. Het is bekend de moeder aan haar ongeboren kinderen alle stress (van welke soort dan ook) onverkort meegeeft. De gevolgen daarvan kan het kind een leven lang meedragen. Niemand valt wat te verwijten, maar treurig is het wel.
   Voor mij klinkt dat wat minder ‘zweverig’ als energetisch stempel.

  4. Imke, ja absoluut, voor mij is daar geen twijfel over.
   Het heeft een enorme invloed op wie iemand “wordt”, of misschien beter constant aan het worden is in het zijn.
   Het geldt ook voor met name de eerste jaren van de mens.
   Een baby heeft nog geen zelfbesef, in de zin van een zelfstandig wezen, los van ouders en omgeving te zijn.
   Het is nog één met alles.

  5. Koekje, het benoemen als energetisch stempel vind ik zelf eigenlijk wel mooi verwoord door Imke.
   We zijn energetische wezens, iig is dat mijn overtuiging 😉
   Maar denk dat het veel verder gaat dan stress, intenties om een kind te al dan niet te willen concipiëren hebben ook een vergaande invloed.
   Uberhaupt zijn intenties van vergaande invloed, mensen onderschatten voor mijn gevoel wat dat teweegbrengt.
   Teweegbrengen is creeeren…

  6. O, op die manier ben je al voor je geboorte een energetisch gebrandmerkt wezentje. Oef. Weg vrije wil. 🙄
   Is weer eens wat anders als slachtoffer van atoombommen.
   Of kind van een moeder die zich tijdens haar zwangerschap met de beste bedoelingen liet vaccineren.
   Is een happy verblijf in de baarmoeder sowieso nog wel mogelijk…

   Toch maar snoepjes van Janosh?

 2. De hoofdoorzaak van ziekte is luchtvervuiling. Daarom worden kinderen nu met zoveel afwijkingen geboren. Het laatste MSM nieuws is dat Nederland en Slovenie de meeste kankerdoden in Europa hebben levert hiervoor het bewijs. Kijk eens oo de kaart van luchtvervuiling van Europa en je ziet de roodste vlekken Nederland en Noord Italie. De enorme vervuiling op de hoogvlakte van Noord Italie komt uiteindelijk terecht in Slovenie. Net zoals alle vervuiling uit de ons omringende berggebieden van Duitsland, Nelgie en Frankrijk in Nederland terecht komen. Dit opgeteld met onze eigen enorme luchtvervuiling van verkeer (scheepvaart, auto’s, vliegtuigen) en industrie is de oorzaak van de hoge kankersterfte. Ziekte is in het algemeen een tekort aan zuurstof en bouwstoffen op celnieveau. De hersenen spelen hier in de allerbelangrijkste rol. Daar bevindt zich de coordinatie van deze bouwstoffen. Ultrafijnstof vernietigd hersencellen en het zenuwstelsel. Daardoor is de coordinatie van zuurstof en bouwstoffen voor de cellen ontregeld. Het gebruik van Cannabis toont dit aan. Cannabis zorgt voor een snellere vervanging van kapotten hersen- en zenuwcellen. Daarmee kan het lichaam zichzelf weer genezen. Een van meest zenuw en hersen beschadigende ultrafijne deeltjes zijn de koolstof nanobuisjes die geproduceert worden door de benzine auto katalysator en die ook in industriele rookgas reiniging wordt gebruikt. Helaas zijn er geen monitor systemen die deze stoffen in de buitenlucht zichtbaar maken. Dit is dus de manier waarop de elite hun depopulatie agenda onzichtbaar tot uitvoer brengt.

  1. Nog even een toevoeging. Kanker is eigenlijk helemaal geen ziekte. kanker is een overlevings mechanisme. Kankercellen zijn cellen die kunnen overleven en functioneren zonder zuurstof. Als kanker patienten geen kankercellen zouden produceren zouden ze al dood zijn.

   Ik ben zelf nog steeds in leven doordat ik nu mijn slaap/werkkamer omgebouwd heb tot een cleanroom. Ik zorg dat er maximaal zuurstof binnenkomt en maximaal gefilterd wordt op ultrafijnstof en gassen. Daarnaast houdt ik de luchtvochtig heid op een redelijk hoog niveua omdat dat ook helpt om ultrafijnstof af te vangen. Vochtparticle in de lucht gebracht zijn negatief geladen en ultrafijnstof is positief geladen en vangt op die manier ook ultrafijnstof af. Als de buitenlucht slecht is overlijden de mensen hier in de stad bij bosjes. Ik lag voorheen dan vaak in het ziekenhuis, maar dat is niet meer sinds ik mijn cleanroom heb.

  2. “Ziekte is in het algemeen een tekort aan zuurstof en bouwstoffen op celniveau.”
   Soms lees je dat kanker veroorzaakt wordt door aantasting van de mitochondriën (https://nl.wikipedia.org/wiki/Mitochondrion), de energie fabriekjes in de cel, ze maken ATP aan. Die mitochondriën functioneren het meest efficiënt met zuurstof.

   Dat heeft (kort door de bocht gesteld) niets met DNA ‘sec’ te maken, maar wel met inderdaad luchtverontreiniging, voeding, stress, levenswijze.

  3. Richard, ik heb in de afgelopen jaren vele reacties van je gelezen, maar ben het niet met je eens dat luchtvervuiling de oorzaak is.
   Dat jij daar overgevoelig voor bent is wel duidelijk, en vind het ook vreselijk voor je, dat je bent uitgeweken naar een ander land, en dan weer opnieuw hiermee te worden geconfronteerd.
   In dat opzicht, los van alle kritiek die ik heb op de ongecensureerde versie van het Janosh artikel die hier niet meer valt te lezen helaas, denk ik wel dat er een relatie is tussen ons bewustzijn en ziekte.
   Echter niet zoals Janosh het stelde, want het valt hier niet meer te lezen.
   Die relatie is wat mij betreft zeer belangrijk, maar niet in de zin van schuld, echt niet…
   Ik denk dat we niet moeten onderschatten, naast luchtvervuiling waar jij vooral onder lijdt, de vervuilingen en andere ‘misdaden’ op andere gebieden als chemtrails, straling in welke vorm dan ook, pesticiden, voedselverarming door kweekmethodes, biologische genocide middels plagen die oa Lyme en vele andere infecties veroorzaken, vaccinaties, en ga zo maar door veroorzaken.
   Er is teveel waar een mens met zijn unieke dna gevoelig voor kan zijn om de boel te laten ontsporen, bij jou dit, bij een ander wat anders.
   Maar ondanks vind ik wel dat we de relatie over bewustzijn en ziekte hier zouden moeten kunnen bespreken omdat onze maatschappij ondertussen de mens ontheiligd heeft.
   En die ontheiliging kost vele slachtoffers.

 3. Beste Janosh, erg mooi artikel en herkenbaar hoe je d.m.v. het zoeken op frequenties en met beelden (hologram) tot inzichten komt.
  Voor mij is de sleutel, waar je het over hebt je Zelf, dus lijkt het mij, dat je in wezen ook jezelf met je Zelf kan genezen/helen. Toch is het mooi en ondersteunend om daar een homeopatisch middel bij te hebben, wat je zelfgenezing in werking kan zetten, vanuit je kern.
  M.i. zou dit perfect aansluiten bij waar gepensioneerde homeopatische huisarts Jan Ellenbroek uit Groningen met een groep mensen (waar ik ook toe behoor) mee bezig gaat dit (verder) te onderzoeken. Hij zoekt het genezingsproces tegenwoordig in de mens zelf en heeft de homeopathie volgens mij achter zich gelaten. Het zou echter geen gek idee zijn om eens contact met hem op te nemen.
  Ik zie overigens om mij heen ook steeds meer mensen die bij elkaar aansluiten, doordat ze op dit punt in hun leven zijn gekomen, waar jij nu ook bent en dan die laatste sleutel nog..
  Hartelijke groet, Josefien Harmsen

  1. Mooi artikel voor gezonde mensen die lijden aan rolberoertes die behoren bij het leven zelf…
   Een echte zieke gaat echt niet beter worden van de Janosh Toko Remedies…
   Je zou bijna willen dat gezonde mensen eens echt (chronisch) ziek worden opdat ze weten hoe dat dan voelt…

  2. “Je zou bijna willen dat gezonde mensen eens echt (chronisch) ziek worden”
   Liever niet zeg, zo meteen gaan die ook denken dat het allemaal aan hun te lage tril getal ligt. En Janosh maar steeds blijer worden. 🙄

 4. Er is onder een heel ander artikel gesproken over narcistisch misbruik.
  Ik vind het hier op zijn plaats om dit fenomeen in kader van psychisch ziek zijn te bespreken.
  Psychisch ziek zijn ligt weer op een ander plan dan fysiek ziek zijn.
  Narcisme, is mijn stelligste overtuiging, het probleem van onze hedendaagse maatschappij, en niet sinds tien jaar hoor, op zijn minst duizend…
  Naast dat ik ervan overtuigd ben dat we als mensen/mensheid spirituele, maar vooral spirale ontwikkelingsfasen doormaken.
  Spiraal betekent dan het zelfde cirkeltje rond, maar toch weer net iets meer bewust zijn.
  Wie schiet, maar niet doden aub 😉

  1. Beste Anna, Narcisme is op zich niets mis mee, ’t is hoe je er mee om gaat, en dat geld voor heel veel milde menselijke afwijkingtjes, de Italianen zijn er meester in ze verkopen het met de nodige mimik, of lichaams taal, je weet wel zo van die mooie bewegingtjes.
   Die vreselijke bling bling figuren, met smakeloze leeghoofdigheid gekleed, tja dat heeft niets met Herman Hesses Narcis en Goldmund te doen, het is een kunst om heel nonchalant heel goed gekleed op vallen door je menselijke eenvoud, ik kan het soms onroerend vinden, als mensen zie in van die belachelijke korte colbers rond sjouwen, billen tikkertjes, om dat een slemiel van een homo die denkt dat hij verstand van kleding heeft dit
   uitdraagt.
   Ik ga maar niet verder misschien wordt het verkeerd begrepen, maar een beetje eigen waarde mag best, en je moet gewoon zorgen dat je een fatsoenlijk lijf hebt, dat helpt een heel stuk, en een vaas met Narcissen doet wonderen, voor je gevoel, Jenne

  2. Jenne, gezond narcisme is niets mis mee, een gezond ego is de basis.
   Het woord is in dat opzicht enigszins besmet geraakt.
   Maar mijn punt is meer dat een 1% elitisch, psychopatisch deel van de mensheid, de rest van de mensheid in de tang lijkt te hebben.
   In dat opzicht kunnen we eigenlijk wel spreken van narcistisch misbruik van de mensheid 😉

  3. Ach beste Anna, het is waar men de grenzen wil leggen bij veel onderwerpen, en dat is dan ook weer een hele persoonlijke questie.

   Zij hebben ons niet in de tang, maar wij naïvelingen trappen er steeds opnieuw in, weetje nog die appel en het paradijs, waar we vrolijk uit gemieterd zijn, vanwege één appel.

   En dat de mensheid voortdurend en op hele lange termijn, voortdurend misbruikt worden, ja maar wij schijnen een verbruiks middel te zijn, ten minste daar heeft het de schijn van.
   Groet Jenne

  4. Soms zou ik willen dat ik een beetje meer narcistisch ingesteld was.
   Wat dat betreft is het weer het oude verhaal: Niets in deze wereld is eerlijk verdeeld. 😆

  5. Koekje, je moet leren eerst een beetje van je zelf te houden, is moeilijk helemaal met een protestantse achter grond !

   Want pas dan kun je echt van een ander houden, dit is geen wet van meden en perzen, maar wel bekend in de psychologie van het houden van !

   Dit houden van je zelf, kan bestaan uit een goede lichamelijke hijgiëne, en verzorging, fatsoenlijk kleden, een beetje eigenwaarde kweken, mooi duur parfumtje, iets persoonlijks creéeren !

   Maak geen lichamelijke en geestelijke sloof van je zelf, daar is niemand mee gebaat !

   Groet Jenne

  6. Ik heb ooit een piano met alleen witte toetsen gezien, maar dat was een automaat, ergens in de binnenlanden van Arkansou zo als ze daar zeggen!

   leuke vondst Jouke !

  7. Ik sprak een psychologe die stelde dat narcisten ALTIJD een te lage eigenwaarde hebben. Je zou het niet zeggen he?

 5. Zo goedkoop, Janosh, om met zo’n dun “kijk nou toch wat mij ’toevallig’, maar niet heus, is overkomen” zeikverhaaltje, jezelf in de kijkerd te zetten. Zelf word ik niet blij van jou kleurrijke hologrammen; geen idee van welke entiteit je die oppikt, maar ze voelen voor mij niet zuiver. En nou maar lekker binnenlopen met je nieuwe zelfgefabriceerde watertjes, he?

  1. Josefien, mooie naam trouwens !

   Ik kreeg vroeger van mijn moeder een soort Chinese kijkdoos, als je die draaide kreeg je steeds opnieuw een wonder van kleuren, in een specifiek patroon te zien, toen wist ik nog niet dat dit hologrammen waren, tot stand gekomen door channeling, en die toen zogenaamde PINDACHINEES waar mijn moeder dit speeltje kocht ook niet.
   Jammer weggegooid, maar niet vergeten ik moet zo,n 9 jaar zijn geweest, dus +/- 71 jaar geleden.
   Groet Jenne

  2. Hoi Josefien, smaken verschillen, zelf heb ik ook nooit geresoneerd met de kleurrijke werken van Janosh. De frequenties die ze uitzenden voelen voor mij kunstmatig gefabriceerd en hebben voor mij dus een hele andere frequentie dan harmonische frequenties uit de natuur. En wat jij schrijft: “niet blij van worden en voelen niet zuiver” dat heb ik dus ook met deze kleurrijke werken. Een ieder heeft een andere ervaring. Maar ook hierbij heb je volgers die geen andersdenkenden kunnen tolereren. Als je eenmaal volger bent, is je mind niet meer open, helaas…
   Dat wil overigens niet zeggen dat natuurlijke frequenties niet gekopieerd en/of opgenomen (en afgespeeld) kunnen worden zoals bijvoorbeeld de aarde resonantie.

  3. Mensen zouden eens moeten weten wat je met bepaalde frequentiecombinaties allemaal niet kan ‘aanzetten’. Koekje ik zou zeggen probeer eens wat uit, ontdek het voor jezelf. Ik heb zelf heel veel zien en voelen gebeuren o.b.v. ‘frequenties’. Als dan ooit de Tesla kwartje gevallen is, dan zie je de oneindige mogelijkheden.
   1 mooi voorbeeld is de infinity symbool, maar die staat niet op zichzelf; het vergt totale overgave/ verhoging van je frequentie en het ‘weten’ i.p.v. het ergens in geloven.
   http://www.youtube.com/watch?v=RqlhGoYiXS4

 6. Prachtige ontwikkeling Janosh! Je hebt een waar geschenk gematerialiseerd voor een ieder die hiermee resoneert.
  Jouw verhaal is een prachtig voorbeeld hoe we geholpen worden om ergens inzicht in en bewustzijn op te krijgen. Ook een waar geschenk voor je zelf!
  Een stap nader tot de Eenheid in Alles en iedereen!

  1. Vind ik ook, Tineke, steeds meer mensen worden zich gewaar wat er aan transformatie naar eenheid in de wereld gaande is en doen pogingen dit aan anderen te laten zien. De meesten worden hierop aangevallen op een vreselijke manier en we zullen stand moeten houden, omdat we gaan voor een goede zaak voor de mensheid, ook al ziet en voelt nog lang niet iedereen dit zo en wordt er ook veel misbruik van gemaakt.
   Hieronder staat mijn naam, maar dat ben ik niet (even voor de duidelijkheid, want iemand kan ook zomaar mijn naam misbruiken alhoewel deze Josefien ook toevallig dezelfde naam kan hebben als ik). Ik schrijf het alleen maar even en ik reageer met ‘Josefien Harmsen’ en reageer er positief op. Mocht er door Josefien weer negatief worden gereageerd, dan ben ik dat niet.

  2. Ja, geweldig ook je energie sprays https://janosh.com/nl/about/products/ om je eigen frequentie hoog te houden. Het placebo-effect is schier oneindig.
   Energie flessen, energie armbanden, energie dozen, energie muziekjes… .

   Geometrische figuren. Gek dat ik veel meer voel bij sommige graancirkels. Misschien omdat die (oorspronkelijk) in graanakkers, rechtstreeks in de natuur gemaakt zijn. Zie je nog een stukje blauwe hemel, glooiende heuvels enzo. Wel of geen ET’s, ach. Beter dan jouw (sorry) figuren die voor mij smaken naar goedkope synthetische snoepjes.
   Enne Chopin https://www.youtube.com/watch?v=T_GecdMywPw is ook heel mooi hoor. Vooral als ie door de juiste mensen gespeeld wordt. Dat wil zeggen non-robots.

   Mensen die elke dag keihard hebben moeten oefenen en nog eens oefenen en zich open stellen voor wat met de muziek bedoeld zou kunnen zijn.
   https://www.youtube.com/watch?v=ktEEhff3u2I

  3. Josefien Harmsen, 8,1

   Je kunt je naam ook schrijven zo als hij oorspronkelijk is bedoeld.

   Joséphine, klinkt mooier, en de vrouwen die deze naam droegen, waren vrouwen uit onze geschiedenis van de mens !

  4. Hyper, waarom vind jij dat, het is toch waar wat ik schrijf, toch geen mensonge of iets anders, deze mevrouw wil zich onderscheiden van iemand anders die de zelfde naam bezigt ! nou zo doende !

  5. Ik ben het langzaam ook redelijk zat aan het worden; heb Jenne regelmatig gevraagd er hier geen buurtcafé van te maken, met alledaagse lulkoek.. Jenne heb nou ajb een beetje zelfreflectie en adem eens UIT voordat je weer een reactie plaatst..? OK. Het is gewoon de grote Jenne-show als je hier op de site komt..!! Anders nemen we gewoon afscheid van elkaar, ok? Ik heb respect voor je leeftijd en toewijding Jenne, maar luister ajb even..! NIETS DOEN IS OOK EEN OPTIE..

  6. Eelco heeft veel problemen, en wordt daardoor backstabbing gemeen.
   Jammer, dat er geen verbetering in zit…

  7. Guido.j 8.6

   Absoluut helemaal waar, en ik neem het aan van jouw, om dat ik weet dat je dit moet doen, zal proberen me te bezadigen, vriendelijke groet Jenne

  8. Ebola ik loop niet voor jou, zeker niet op deze laaghartige manier, probeer dit soort streken maar bij een ander.

  9. en meneer Jenne het zit niet alleen “tussen de oren” bij Anna, daarvoor ken ik haar te goed en lang genoeg van nabij, het virtuele vergif voorbij.

  10. en als je zo nodig mijn “problemen” hier op de openbare schandpaal wil bespreken; ik zeg ga je gang begin maar, hoe vaak hebben we elkaar in het eggie gezien? you don’t know sjitt about me, Anna wel, goden zij dank toch nog iemand, en jah ik heb wat met wtk opgebouwd door de jaren heen, met vallen en opstaan, wtk taal geleerd stapje voor stapje, met plaatjes en quotes en hints, en soms ging het er snoeihard aan toe, en toch wist ik dat het niet verkeerd bedoeld was ergens deep down ver weg, das het verschil, dat het er hard aan toe gaat soms wil niet zeggen dat het verkeerd zit, nu het omgekeerde, en vooral het halfhartige, daar zit te veel opgehoopt vergif dat uitgeknepen moet worden..

   vechtsjitscheiding vernederland, gelukkig ben ik nooit gescheiden op die manier, de mensen waar ik wat mee heb daar werk ik het mee uit tot op de dag van vandaag, het gaat steeds beter, zelfs mijn economische onzekerheid is daardoor onlangs minder op de helling komen te staan, ik mag mij gelukkig prijzen dat ik dat geluk nog mag hebben, en het goede heb ik daar zelf aan bij gedragen, elke dag weer, ik ben gek op mijn peutjes en zij op mij, wat wil je nog meer, dat is mijn kracht, zelfs mijn ‘vijanden’ haten mij niet, en das de grootste kunst, nu Lianne Docu tijd over Connection (bus maatschappij van Haramein) http://resonance.is/ Wanneer komt Odette weer eens terug? niet boos blijven Odie kom op zeg.

 7. “‘Maak een homeopathische remedie met de frequenties die je maakt en je hebt het rond.’”

  Maar dan ben je nóg steeds afhankelijk!

  Allereerst even ter ondersteuning van deze uitspraak.
  In het kleine Twentse dorp Vriezenveen overleed vorig jaar een dierenarts, dokter Abma. Indien nodig, ging ik met een ziek huisdier graag naar hem toe. Het eerste wat dr. Abma deed, was met een wichelroede (op batterijen, waarmee de specifieke frequentie van de verschillende organen werd gemeten) over de ruggegraat van het dier heen gaan. Vervolgens moest ik een homeopathisch middel op de zieke plek houden en werd er opnieuw gemeten. Wanneer de wichelroede dan niet meer uitsloeg, was het middel oké! Zo heb ik eens meegemaakt dat hij iemand’s puppy, wiens achterlijf geheel verlamd was, op deze wijze volledig heeft kunnen doen herstellen!
  Het is goed te beseffen dat het hier dieren betreft. Voor mensen is een ander aspect primair van belang; want, zoals Janosh zegt: “Vaak is het (- een ziekte -) puur een lichamelijk signaal dat je iets in je leven moet veranderen”.
  Dus ben ik van mening dat een natuurgeneesmiddel alléén onvoldoende is. Uiteindelijk gaat het immers dus om de bewustwording van je eigen valkuil(en).
  Twee opmerkingen hierbij;

  1] In dit opzicht vind ik dat psychologen tegenwoordig bedrieglijk werken, opmdat zij hoofdzakelijk werken met gedragstherapie. Dat betekent dat getracht wordt om het gedrag dusdanig te wijzigen, dat cliënt weer probleemloos kan meedraaien in de maatschappij. Waarmee bedoeld wordt: weer [onder]deel zijn van de werkslavenmaatschappij (belasting betalen). De cliënt mist daardoor de kans om meer zichzelf bewust te worden!

  2] Eveneens vind ik de toepassing van EMDR een misleiding. Want hierbij worden [gedrags]problemen rechtstreeks in het onderbewustzijn opgelost. Terwijl dat nu eigenlijk juist níet de bedoeling is. Toch? Weer niets bewust gemaakt.

  Dus als je middels een frequentiemiddel bent genezen van je kwaal, hoe voorkóm je herhaling van die kwaal dan???

  1. Het frequentiemiddel geneest niet imo. Het houdt je een spiegel voor. Ook in onbewuste toestand aan je lichaam. Deze spiegel fungeert als advocaat van de duivel, waardoor lichaam en geest zich zullen ‘richten’, precies zoals je omschrijft bij de dierenarts. Dat kleine hondje werd daarna toch ook niet meer mank..?

  2. Guido, hoe denk jij dan dat het zit met dieren.
   Hebben die dan dus ook het vermogen om om in de spiegel te zien?
   Werd het kleine hondje niet meer mank door zelfinzicht of werd dit hondje niet meer mank door inzicht bij de hondeneigenaar?

  3. Guido.j,

   Wat ik graag wil opmerken dat in verband met ziektes vaak wordt voorbij gegaan aan het beroep wat iemand uitoefend, heel veel ziektes zijn terug te voeren op het uitge-oefende vak, beroeps ziektes dus !
   Heb in mijn veehouders tijd en schaapsherder, in Wales stof longen opgelopen, van wege het vochtige klimaat alles zit onder de schimmel, als je daar niet geboren bent, en dan nog, ze zeggen “” it wash the cof that carried him of, not the coffin they carried him of in !
   Moest naar een droger klimaat van onze vriendin doktor, wijn maken en verbouwen, weer een ander verhaal met zijn grote risico’s en bijwerkingen!
   Op mijn avond cursus caligrafie, bij het letter zetten, een ouwe getrouwe, Jenne voor het plassen handen wassen van wege loodvergiftiging, de lettertjes uit de onder en bovenkast zijn van lood, zodoende, al doende leert men, Groet Jenne

  4. Bert Maathuis, ik vind dat je wel zinnige punten ter discussie naar voren brengt.
   Ik ben mijn leven lang door alle opvattingsstadia gegaan, congruent met mijn fysieke, mentale en zielsaspecten.
   Ik dacht in al die jaren en dat zijn er ondertussen velen ;), dat ik ergens wel het antwoord zou vinden.
   Helaas, na diepe zoektochten, diepe inzichten, wordt het er voorlopig nog steeds niet beter op.
   Ik beginsel ben ik in mijn volwassen leven nooit ziek geweest, krijg geen griep, heb nooit koorts, waar de meeste mensen ogenschijnlijk mee kampen, ik niet haha…
   Maar toch gaat het met mij niet goed, al jaren niet, je kunt je bewustzijn zijn tot en met, zelfs daarom en daardoor dingen kunnen verklaren, maar daarmee zijn de problemen niet opgelost.
   Ik denk dat ziekte voor gezonde mensen vooral een spiritueel probleem is, dat ze denken te kunnen tekkelen met vooral spirituele prietpraat omdat ze ziekte op een manier zoals die ook kan toeslaan gewoonweg niet begrijpen.
   En het zijn vaak de gezonden met hun kwaaltjes die weten hoe het zit….

  5. Anna,

   jij moet s’nachts slapen beste meid, het zit bij jou net als bij ieder één tussen de oren, geluk moet je zelf creéeren, een ander doet dit niet, of of of natuurlijk.
   Helaas brengt het internet wel veel kennis, maar niet die soort waar je gelukkig van wordt, lezen was voor mij altijd en soms nog een goede therapie,
   en een stukje fietsen, lekker langs jouw mooie rivier, en is even straks tussen de boter bloemen liggen, en naar de vliedende wolken kijken die langs de hemel gaan, het horen van een kieviet, en een hond die blaft in de verte, een toren klok die zachtjes luid, ja geef je zelf de ruimte, ruim je hoofd op, voorjaars schoonmaak, groeten Jenne

 8. Het boek: (Borst)kanker. Het is niet wat je meemaakt, maar hoe je ermee omgaat! geeft een mooie aansluiting op je verhaal Janosh. Meerdere aanwijzingen in jouw verhaal worden uitgewerkt aan de hand van mijn ervaringsverhaal met aansluitend spirituele en informatieve benaderingen. Ervaringsverhalen zijn voor veel mensen tastbaarder om het ‘ niet tastbare/niet zichtbare’ te begrijpen.
  Je kunt meer informatie vinden op mijn website.
  http://www.elizabeth-visser.nl/
  Succes met de verdere ontwikkelingen.

 9. Creatie is mooi. Het komt voort uit iets wat we niet kunnen benoemen. Dat is misschien ook Janosh, waar je niet de vinger op kunt leggen. Je kunt het channeling noemen, ik noem het creatie in jouw werken. Degene die op zoek is naar iets, zoekt zichzelf. Wie zijn eigen kern zoekt, vindt geen kern. Het grappige is namelijk, er is geen kern. Er is alleen maar oneindige ruimte en stilte. Daarin verschijnt en verdwijnt alles weer. Energie kan nooit verloren gaan, alleen veranderen. Het is ying-yang, het is wat het is. Zonder stilte geen muziek, zonder ruimte geen creatie. Oh ja, ik ken je werken niet goed maar deze hierboven vind ik leuk, ga lekker door, creëren is prachtig, spelen met kleuren, vormen, geluiden, het maakt niet uit maar SPEEL! Namasté

 10. Albert Einstein stated: “Concerning matter, we have been all wrong. What we have called matter is energy, whose vibration has been so lowered as to be perceptible to the senses. There is no matter.” All matter beings vibrate at specific rates and everything has its own melody. The musical nature of nuclear matter from atoms to galaxies is now finally being recognized by science.

  https://attunedvibrations.com/solfeggio/

  http://youtu.be/tbE5bVl8r2g

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.