Advertentie

De macht van ionische velden..


Judith Moore is een van de meest krachtige hedendaagse mediums en in staat om kosmische bewustzijnsvelden te lezen en ermee in interactie te treden. Haar werk spitst zich de laatste jaren toe op het begeleiden van grote groepen zielsverwanten en geïnteresseerden in deze intensieve tijden van ascentie. Met name haar talent om Aardse ontwikkelingen af te zetten tegen de fenomenale kosmische ontwikkelingen, vormen een aantrekkelijke informatiebron voor velen. Ook het boek dat ze schreef met de Nederlander Mr. Johan Keijser, over de diepere kracht achter de graancirkelformaties, die jaarlijks overal ter wereld opduiken, is in dit opzicht een revolutionaire visie.

Wij plaatsten hier al meer artikelen van Judith, maar als je dieper in haar werk wilt duiken, raden we je aan de speciale Nederlandse website JudithMoore.nl te bezoeken. Het onderstaande artikel is opnieuw een van de informatiebronnen over de actuele ontwikkelingen op Aarde. Met name de kosmische invloeden en de invloed van de krachtige zonne-activiteit, zijn onze aandacht waard. Dat we inzien dat ons gedrag, onze gevoelens worden beïnvloedt door deze oerkrachten. We zijn onderdeel van het grote kosmische spel, zo blijkt telkens weer.

Even voor de goede orde willen we je duidelijk maken dat wanneer hieronder wordt gesproken over ‘positieve ionen’, er sprake is van een negatieve invloed  op het menselijk lichaam en omgekeerd: als er over negatieve ionen wordt gesproken, betekent dit een positieve invloed op het lichaam. Het is feitelijk hetzelfde effect als de ionisatie-apparaatjes bewerkstelligen, wanneer ze in de huiskamer onze lucht zuiveren met negatieve ionen..! Of wanneer de lucht na een onweersbui zo lekker fris is, hetgeen komt door negatieve ionen..!!x

* * *

x

– Boodschap van de ‘Grote wijsheid’ –

x

De macht van de ionische velden en gedachtevormen

x
2011 © Judith Moore
X

Deze boodschap is gechannelled door Judith, vanuit het veld van ‘De Grote Wijsheid’. 

Judith Moore, voorjaar 2011

Aarde beweegt zich door een heel intens magnetisch zonneveld. Het zonnemagnetisme beïnvloedt de intensiteit en snelheid van elektromagnetische energie die vrijkomt uit gedachtevormen. Onze geest genereert ionen en natuurlijk komen negatieve ionen vrij bij elke keer dat we wat we noemen een positieve, liefdevolle gedachte hebben. De kracht van één positieve gedachte is drie keer groter dan die van een negatieve, omdat de positieve het negatieve ionische veld versterkt.

Maar de kracht van een negatieve gedachte heeft een grotere snelheid en is in staat om enorme hoeveelheden positieve ionen te genereren, die je energie doen weglekken en je met een uitgeput gevoel achterlaten. Positieve ionen (die je voelt als nare energie) geven een krachtig magnetisme af dat feitelijk de zgn. negatieve gedachtevelden versnelt. De Chaos-factor op de planeet is hoger dan ooit, wat zal worden versterkt als Mercurius retrogade gaat lopen. Dit betekent dat er een verhoogde kans is op ongelukken, ruzie, intense emoties en depressie.

Het zijn met name de walvissen en dolfijnen, de zogenaamde ‘Cetaceans’, die de nieuwe kosmische invloeden op Aarde helpen integreren.

We kunnen het gevoel krijgen dat we terug getrokken worden in oude gedragspatronen en gedachtevormen. Dit komt gewoon door de snelheid van de magnetische trekkracht. Op het moment dat we onszelf toestaan te focussen op negatieve gedachtevormen, zullen deze zich versnellen en lijken situaties daardoor hopeloos en wanhopig, groter dan ze al zijn. Dat komt doordat de opening in de polaire velden het magnetisme van de balans tussen negatieve en positieve ionen afstoot. Het zal in de basis verleidelijk zijn om je over te geven aan negatieve gedachtevormen, maar dat zal absoluut de opening in polariteiten versterken en de harmonie van je veld negatief beïnvloeden.

De personen die werken met de kracht van positieve gedachten zullen opmerken dat hun gedachten over een positief resultaat een grotere kracht hebben. Als je eenmaal in de harmonie komt van positieve energie versterkt dit de negatieve ionen en zul je je in een toestand van gunst en gratie voelen. Focus is van vitaal belang, de focus op positieve resultaten in uitdagende situaties ontkent niet de werkelijkheid van de uitdaging, maar voorziet simpelweg in de energie nodig voor het meest weldadige resultaat en het hoogste potentieel in welk situatie dan ook.

Wat opgaat voor jou als individu wordt versterkt in het collectief. Houd je hart open en denk helende gedachten wanneer wereldwijde en persoonlijke crises intenser kunnen worden. Jullie lichtlichamen geven respons op de harmonie van Een, dus dit is de absoluut beste manier om te floreren tijdens deze periode van hevige chaos.

Dit veld zal zich steeds intensiever worden naarmate het magnetisme van de polen zich in een intense voortdurende verandering bevindt en deze verandering enorm wordt versneld door het Zonnemagnetisme. De ascensie werkers hebben het vermogen om de stoot te geven naar kritische massa en het collectief positief te beïnvloeden door simpelweg te focussen op de Harte Harmonie van Vrede in elke situatie. Je bent al de verandering aangegaan die nodig is om de vijfde dimensie met je licht te stabiliseren; herinner je gewoon dat goedheid nu krachtiger is dan ooit tevoren in de geschiedenis. Het kan erop lijken dat het negatieve sterker is, maar het heeft alleen maar meer snelheid.

5 gedachten over “De macht van ionische velden..

 1. Nou weer zo’n goed artikel, moet zeggen dat dit weer een sollicitatie is naar 5D functioneren toe, frappant dat er nog maar weinig zijn die er eigenlijk al zijn en weten waar ze over praten, Judith Moore is niet de enigste die het snapt en begrijpt, de clou is makkelijker dan wordt aangenomen.
  Mensen nemen steeds altijd maar weer een aanloop of doen voorbereidingen in de hoop straks over die heel brede stinksloot heen te kunnen komen, weinig zullen beseffen dat men er eigenlijk al is, de false flag plaatsen om het allemaal zo moeilijk mogelijk te maken.
  Weer de Dualiteit ten toonkunst gespreid, weer een mooie en fraaie luchtspiegelling die 2 kanten van strijd geleverd wordt en maar een paar van de 7 miljard die de middenweg neemt om de dans van de Ionen te ontspringen, oude wijze Guido probeert steeds ons weer de weg te wijzen >>> ‘Hit the road jack’.

  http://www.youtube.com/watch?v=Q8Tiz6INF7I

  1. Ik kan geen weg wijzen, bén mijn weg. Kan alleen maar tonen hoe de wegwijzer staat.. En nu weg naar bed.

  2. Dat is nou idd wat ik bedoel Guido, wegwijzende taal gebruik, beter dan de ANWB dat bewijzert, of de klok dat aangeeft, tis jou wijzende weg!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.