Advertentie

Prageet Harris en de ‘Stargate’..!


Pregeet Harris en Julieanne Conard worden geïnterviewd tijdens een workshop in Frankrijk.
Pregeet Harris en Julieanne Conard worden geïnterviewd tijdens een workshop in Frankrijk. Op de achtergrond de ‘Stargate’.. (klik voor interview met beiden)

x

x

 

Kom je ook, kom je de ‘Stargate’ proberen?

x

Prageet Harris & Julieanne Conard en de ‘Stargate’..!

2014 WantToKnow.nl/.be

x

Prageet Harris komt volgende week weer naar Nederland met ‘Stargate’, een inter-dimensionale doorgang. Stargate is een geometrische vorm die diverse lagen van Heilige Geometrie bevat, een vorm van bewustzijn dat een sterk multi-dimensionaal energieveld in de ruimte creëert. Prageet houdt in Centrum Zonnewijzer, voor jou als wanttoknow-lezer, een aantal healing-meetings en workshops. Prageet Harris is een internationaal bekend channel en healer, die met channelen begon in 1987 in zijn woonplaats Maui in Hawaii.

Samen met zijn gids ‘Alcazar’ heeft Prageet in 1989 de ‘Stargate’, of in goed Nederlands, de ‘sterrenpoort’, ontworpen. Prageet werd zich na een aantal jaren bewust van het feit dat deze gids ‘Alcazar’,  eigenlijk een ‘hoger deel’ van zichzelf is. Al meer dan 20 jaren reist Prageet met ‘zijn’ Stargate door de VS, Canada en Europa, om zo mensen te begeleiden in hun proces van bewustwording. De workshops met Prageet en deze ‘Stargate’ zijn in één woord ’transformerend’. Stel je voor: in de krachtige helende energie van de Stargate te zijn en te worden meegenomen naar verschillende dimensies..! Een ervaring die je nooit meer zult vergeten! Het is zeer aan te bevelen donderdag eerst naar de lezing/healingavond te komen wanneer je een persoonlijke sessie wilt doen; de Stargate werkt dan al in op jouw deelname. Een proces dat tijdens een privé-sessie dus verdiept kan worden.

xAlcazar Stargate

x

Het doel van deze workshop is het multi-dimensionale DNA van de deelnemers opnieuw te activeren. In dit DNA ‘huizen’ de mysteries van onze ziel, waar we ons (nog) niet bewust van zijn. Prageet zal, met hulp van zijn persoonlijke gids ‘Alcazar’, een aantal meditaties doen met de groep.

Samenwerking met Julienne Conard
Julienne Conard werkt sinds 2012 samen met Prageet Harris, nadat ze een sterke verbinding had waargenomen met ‘Alcazar’, die haar had uitgenodigd om mee te helpen met het Stargate-project. Al snel bleek ze in staat om de inspiraties van ‘Alcazar’ ook zelf door te geven. Maar dat niet alleen, ook de energetische velden bekend als de ‘Eenhoorns’ en het bewustzijn van de sterrenconstellatie van, wat we kennen uit de astronomie als ‘De 4 zusters van Cassiopeia’, worden door Julienne gechanneld.

Prageet Harris
Prageet Harris

Los van de diepe wijsheid van Alcazar, deelt Julieanne de muzikale frequenties van de Eenhoorns, zowel in haar workshops als in private sessies. Eenhoorn-bewustzijn communiceert voornamelijk via geluid, met de hulp van woorden van hen die ze ondersteunen, en voor wie ze de healing be-doelen.

‘De 4 zusters van Cassiopeia’ hebben een volledig andere focus. Zij willen via Julieanne werken, voor de nieuwe kinderen van deze tijd, omdat ze veel te delen hebben voor deze nieuwe, wijze wezens. Ook Julieanne houdt van het werken met de energieën van de Stargate, en het vieren van de weg-van-zelfontdekking, die het proces van werken met de Stargate voor haarzelf en anderen met zich meebrengt.

Hoe de Stargate tot stand kwam..?
In 1989 gaf Alcazar het ontwerp van de Stargate aan Prageet, via een channeling. En sindsdien blijft Alcazar in de buurt om te assisteren bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en technieken om de persoonlijke groei van mensen te versnellen. Nu, na bijna 20 jaar, heeft de ervaring geleerd, dat de Stargate een bijzonder krachtig instrument is, dat mensen daadwerkelijk kan helpen bij het overkomen van hun zelf-gecreëerde beperkingen en het zich weer laten realiseren van hun hoogste potentieel..

Samen met de inzichten en gevoeligheden van Prageet en Alcazar worden workshops en meetings met de Stargate een unieke, plezierige en transformerende ervaring.

Prageet Harris vertelt over de ontwikkeling van de Stargate:
“Ik begon als leraar in Londen en ontdekte toen de Baghwan Shree Rasjnees, die later Osho werd. Hij draaide mijn leven volledig op z’n kop. Ik verhuisde naar India en leefde maar liefst 5 jaar in de ashram van Poona. Daarna bracht ik 2 jaar door in de Osho-gemeenschappen in Brussel en Keulen, en verhuisde naar Oregon in de VS, toen Osho daarheen verhuisde.

Daar heb ik 3 jaar doorgebracht en zag met eigen ogen hoe we samen dor gegraasd land volledig transformeerden in een bloeiende stad, met grote akkers met biodynamisch- en biologisch voedsel. Een bloeiende stad, die aan duizenden sanjashins onderdak bood en waar liefde en meditatie als dagelijkse intentie werd neergezet. Vooral in de aanwezigheid te mogen verkeren van Osho, was een extatische ervaring, stilte, oeverloos.

Hij sprak ook over de mogelijkheid van totale transformatie van de wereld, op het moment dat er 1000 Buddha’s zouden zijn. En voor mij werkt de Stargate dan ook preciés op dit terrein: we creëren sommige van deze Buddha’s..! Hierbij wordt een hoger bewustzijn geactiveerd, bij hen, die in de aanwezigheid van deze Stargate zijn en de ruimte voor de volgende stap in zich dragen!”

Een healing-avond bestaat uit korte meditaties met achtergrondmuziek. Deze meditaties ontvangt Prageet via channeling met zijn gids ‘Alcazar’. Tijdens de healingavond ontstaat er een interactie tussen de Stargate en de mensen die aanwezig zijn. Dit is het unieke aan en de kracht en schoonheid van de Stargate, je hoeft zelf niks te doen! De geleide meditaties verhogen de individuele frequenties van de deelnemers. Jouw rol is het waarnemen van wat er gebeurt met je eigen lichaam en energieveld. De healingavond is laagdrempelig; voor iedereen die een sprong wil maken in zijn of haar leven!

Een korte video, een beschrijving van de Stargate, gevolgd door een korte ervaring. Als je je erop instelt, ben je in staat het energieveld van deze structuur, gebaseerd op heilige geometrie, te voelen. Musiek: ‘The Silent Path’, uitgevoerd door Robert Haig Coxon. Een klein filmpje over deze bijzondere Stargate:

xx

x

En juist door de intentie van de groep als geheel verhoogt de Stargate haar energie en maakt contact met hogere dimensies. De Stargate begeleidt iedereen die aanwezig is in de verandering van het eigen energieveld en helpt iedereen persoonlijk op de meest passende manier. Dit kan heling en balans voor het fysieke lichaam betekenen, een enorm inzicht of diepe ontspanning en verwijdering van stress.

Persoonlijk karma kan verwijderd worden, maar ook latent aanwezige delen van de multi-dimensionale DNA-strengen worden gestimuleerd om te ontwaken, met als resultaat een groter bewustzijn. Veel mensen ervaren hun gidsen en engelen op een hele tastbare wijze. Het is ook mogelijk dat je verrezen meesters gaat zien. Neem water mee om te drinken! De Stargate kan grote veranderingen in je leven veroorzaken! Dit is een unieke kans om kennis te maken met de Stargate. Je hoeft tijdens een workshop met de Stargate alleen te focussen op jouw intenties en je keuze om deze ervaring aan te gaan, dan gaan ze dit werk namens jou doen. Een proces dat niet gestuurd kan worden door middel van ons ‘denken’..!

Alcazar Stargate2

Want dit proces wordt begeleid door onze ziel, ons hogere zelf. Je zorgt er dus eigenlijk zélf voor dat je de ervaring/behandeling krijgt die precies bij jou past. Dit is wat de werking van de Stargate dan ook zo bijzonder en uniek maakt. De resultaten kunnen spontaan ontstaan tijdens de workshop of zullen merkbaar zijn na een aantal dagen, weken of soms zelfs jaren. Wees er op tijd bij als je deel wilt nemen, in de workshop is er plaats voor zo’n 20 mensen. De prijs van een prive-sessie is naast de organisatie van de events opgebouwd op basis van de kosten om het mogelijk te maken Prageet en Julieanne naar Nederland te brengen.

Prageet Harris en Julieanne Conard zijn dus deze week in ‘Centrum Zonnewijzer’.. ! We zijn blij om te kunnen melden dat wij van WantToKnow weer zullen samenwerken met Centrum Zonnewijzer om jouw de mogelijkheid tot deze ervaring te bieden. Het toeval wil dat Julieanne Conard door omstandigheden niet met Prageet naar Rusland kon reizen deze week en daardoor nu al in Nederland is.. En.. Een ander bijzonder ’toeval’ is dat er twee StarGates mee zijn gekomen uit de VS, en .. Er nu al in ‘Centrum Zonnewijzer’ een geplaatst zal worden! Mocht je dus unieke persoonlijke sessies willen boeken deze week en begin volgende week, vóór het officiële bezoek van Prageet en Julieanne, dan kun je ook hiervoor opgeven via deze e-mail: info@healingsoundmovement.com.

 

Wil je kennis maken met de Stargate?
x

De lezing volgen,
x

de workshop meemaken..?

x

Woensdagavond 22 oktober

(19:00 – 22.00 uur):

Prageet en Julieanne een boeiende lezing in Centrum Zonnewijzer. (€ 25,-)

*

Donderdag 23 en vrijdag 24 oktober

Individuele (healing)sessies met de Stargate.

Doordat Julieanne al in Nederland is, kun je hier vóór volgende week ook al gebruik van maken..

Aanmelden voor persoonlijke sessies via info@healingsoundmovement.com (ruime sessie € 125,-)

*

Zaterdagmiddag 25 oktober

(10:00 tot 17:30 uur)

Prageet en Julieanne geven een speciaal Stargate seminar/workshop/ervaringsdag. (€ 125,-)

*
Wil je boeken voor één van deze meetings, mail dan even naar

contact@wanttoknow.nl met je boeking.

We bevestigen dan je deelname en je krijgt de bankdetails door voor betaling.
Betaling dient te geschieden vóór een van deze activiteiten plaats vindt.

50 gedachten over “Prageet Harris en de ‘Stargate’..!

 1. Maar als je geen stargate hebt, hoe kom je dan aan een hoger bewustzijn, en je kan zelfs je persoonlijk karma laten verdwijnen!!!
  Nee ik weet uit eigen ervaring dat karma is opgebouwd uit dualiteiten waarvoor we naar de Aarde zijn geincarneerd en die kan je alleen maar in balance brengen door de dualiteiten onder ogen te zien en op je zelf dient te betrekken zodat je steeds minder mensen en situaties nodig hebt in de buitenwereld omdat je de innerlijke wereld bewust hebt omgezet zodat de buitenwereld veranderd.
  Een Stargate is een middel dat buiten je zelf staat, je hebt dit niet nodig om een hoger bewustzijn te kunnen krijgen, je hoeft je alleen maar Bewust te worden van wie je ten diepste bent!
  En zodra je weet dat jij de schepper zelf bent dan kan je gaan werken aan je innerlijke belevingswereld door alles op je zelf te betrekken en alles en iedereen als een spiegel te zien zodat jij jezelf kan helen.

  1. Staat er ergens dat je het ‘nodig’ hebt..?? Gebruik je geen kleren, auto, bus, tram, voedsel, om jezelf te laten groeien, voortleven, verder-komen..?? Niets is nodig, alles mag, niets moet.

  2. Ik ben het grotendeels met Raymond eens!
   “kleren, auto, bus, tram, voedsel”, daar is niets mis mee, integendeel, we hebben deze hulpmiddelen zelfs nodig, maar de kern …. lijkt mij uitstekend door Raymond weergegeven.
   Alleen bij de laatste zin (“En zodra je weet dat jij de schepper zelf bent dan kan je gaan werken aan je innerlijke belevingswereld door alles op je zelf te betrekken en alles en iedereen als een spiegel te zien zodat jij jezelf kan helen.”) zou ik willen opmerken dat dit voor eenieder geldt; dus als IK aan mijn innerlijke belevingswereld werk, en alle anderen niet, dan … ?
   Alle miljarden lichaamscellen werken [normaliter] harmonisch met elkaar samen, op-/zodat het geheel (het lichaam) zich als een eenheid, een geheel ervaart en ook als zodanig kan functioneren.

  1. In 1994 is er ook al een grote geplaatst in een oud klooster in Tilburg. Door wie durf ik niet te zeggen

 2. Zie nieuwe video met Julieanne Conard met korte StarGate demo in Centrum Zonnewijzer hier! https://www.youtube.com/watch?v=lcRRdjPpyl8&feature=youtu.be

  Prageet Harris en Julieanne Conard (Stargates International, USA) zijn in Nederland! Woensdagavond 22 oktober geven zij een boeiende lezing/healing meditatie in Centrum Zonnewijzer (http://www.centrumzonnewijzer.nl/) en zaterdag volgt de unieke workshop/meditatie/ervaringsdag, maar je kunt ook individuele sessies met de Stargate en Prageet of Julieanne boeken (vanaf woensdag 22 oktober t/m zondag 26 oktober), via info@healingsoundmovement.com!

  Zie artikel, video, meer informatie en aanmeldingen via: http://www.wanttoknow.nl/ins…/prageet-harris-en-de-stargate/

  1. Jouke, hartelijk dank voor deze link. Fantastische speech, die me een half uur gekluisterd hield aan het beeldscherm en me bijzonder emotioneel in mijn wereldje maakte en me mijn blijheid in het leven liet ervaren. Mijn blijheid of optimisme, die tegelijkertijd mijn kwetsbaarheid is in ogen van anderen. Prima, dat hou ik graag zo.

  2. wat een mooie ,nog niet door mij geziene/herkende kant , van jim Carry. Niets wezenlijks nieuws maar in een ozo herkenbare vorm gegoten , die ( denk ik) heel veel mensen aan het denken kan zetten . Mij heeft het vol geraakt, en met een grote grijns op mijn toet heb ik de hele speech vol bewondering en verwondering , gefascineert uitgekeken .Mooi man!

  3. Nou, heren Jenne, Harrie en Marcel ik heb hem nog een keertje afgespeeld en werd opnieuw geraakt, dieper zelfs. Bij mij geen tranen, wel herkenning AND A BIG SMILE 😀

  4. jah je mot doen wat je graag doet, de Nieuwe Religie, grote kans namelijk dat je mislukt bij het doen wat je niet graag mag. Maar wat heb ut met die spirogeet met sterregat naar saturnus te maken vraag ik mij zijdelings af, die kampeertent zonder doek, kleindochter met strak truitje praat met Alcatrash, god van de gevangenen op venus, ik vind het best. Neen dan liever Aluminum mus Admiral William H. McRaven z’n speech, hij heeft geen idee wie de commencement toespraak deed toen hij z’n afstudeer feestje had, 50 jaar geleden, laat staan waar het over ging. Die Navy zonneklep pet vind ik mooier, wit met gouden dingetjes, in plaats van zo’n misplaatste vlag op een modderschuit socrates saturnus square jurk petje met kwast. Task completed, het zijn de kleine dingetjes waar het op aan komt, zegt ie. Als je de wereld wilt veranderen maak dan eerst je bed netjes op, en peddel dan naar de kust. Plunging in the surf back on the beach. Iedereen moet peddelen, starting point destination en een gps om je te guiden. Hij zat in een boot met lange kerels, maar de boot was gemaakt voor kleine kereltjes. Tough cookies, grappige gasten, kleine voetjes met kleine flippers, uniform inspectie, je haar moest goed zitten met genoeg stijfsel en de bokkengesp van je riem glimmen. Sugar cookies heette dat. Veel studenten konden niet accepteren dat alle moeite voor niks was. Je moest gewoon door gaan. Multiple fysical events, even je metaal testen. Tijd voor het circus, niemand wilde dat, betekende meer uitputting tijdens de zeehonden training. Ze werden steeds sterker, het leven zit vol met circus artiesten, daar worden je core clownsz nieren getest. De slide voor life was nog het ergste, je moest het touw inklimmen en zo hard gaan slingeren tot je naar de overkant kon. Je kon zo vallen. In een paar minuten was het record gebroken en menigeen z’n benen. Dat moet je er maar voor over hebben, naar de haaien, tijdens het nachtzwemmen. Zwem niet weg, doe alsof je niet bang bent, laat het beest maar rustig rondjes om je heen zwemmen, geef hum een gerichte goed getimede klap op z’n snuit, dan gaat ie wel weg. En pas op de vijandige schepen, die zwemmen meer dan 2 mijl onder water, soms is er wat licht dat door komt. Maar als je bij het schip komt wordt het maanlicht zwart, zoek naar de kiel, dat is je objective, al kan je je handen niet voor je gezicht zien. Elke navy zeehond weet dat. Zorg dat je goed composteert, rustig stay grounded, ga niet vluchten, zonder slaap en zonder lastig gevallen te worden door je maten, het moeras zal je overspoelen, en de brullende winden maken je onverstaanbaar.

   Peter Gabriel — Growing Up (live)
   http://www.youtube.com/watch?v=Kh80jJNgRrY

   University of Texas at Austin 2014 Commencement Address – Admiral William H. McRaven
   http://www.youtube.com/watch?v=pxBQLFLei70

  5. Monika 4.5,
   ‘T is voor de elite, de volgende stap is de Kab’bala, eerst maar eens lezen Helena Blavatsky, dit zijn zeer interessante tijdsverdrijven dure spelletjes voor de rijken met een goed gevulde geldbuidel.
   In het dagelijkse leven zit zoveel mystique mysterieus denken op gesloten, je moet het willen zien, en leren te ontdekken, ont-dekken, blootleggen, stel je geest open voor de fijnere nuances in je denken, let eens op de vele facetten in de geuren die ons omringen, de oude grieken zijden dat de neus direct verbonden was met de ziel, wordt je eigen meester, en je hebt geen Guru nodig, je moet hem leren ontdekken en vinden, hij zit in je zelf, in ons allemaal, we komen allemaal uit die zelfde oer bron van kennis, groetjes Jenne

  6. Autsch ’toevallig’ kwam ik het volgende tegen, was mijn onaangename onderstroom gevoel niet voor niks, de horror schilderijen van meneer en de ‘lolligheid’ die mij meest zeer aan de oogjes doet, kon er de vinger niet achter krijgen, veel plezier met jullie nieuwe leermeester;

   Jim Carrey Is The Satanic High Priest In L.A
   http://sofakingme.com/?vid=hiasdUbGOho

  7. Ja Hyper, dat zou zo maar kunnen…het is ook niet mijn acteur, geen film met hem bekeken….heel Hollywood is een grote mindcontrol.
   Veel mensen zoeken blijkbaar steeds naar het ‘goede’ en laten zich onwetend (onbewust), van het ‘alarmbelletje’ ontnomen, leiden door het ‘slechte’….ook in de spirituele wereld, helaas.

  8. Hyper Alert 4.8

   het is zo denk ik, ben benieuwd wat Jauke Cozmic hier van vindt, hoe hebben ze dit land zo op zijn knieen gekregen, nou in Nederland is het niet veel beter.

  9. Duszzz dear beste Cozzie, omdat die ‘fundie gore grrrristen honden’ hunne bek dicht moeten houden mogen de satanistische hoge priesters gewoon hun gang blijven gaan met het publiek openlijk te beduvelen met giftig solipsistisch gedram in de ruimte, waar ze zelf overigens absoluut niet voor gaan en zeker niet in geloven? de rotzooi is voor de ‘kleine monstertjes’ (Lady Gaga over haar lievelingetjes, het stomme ignorant zombie honden publiek).

  10. Cozmic, Hyper Alert, A.U.B. graag jullie persoonlijk kijk op dit soort zaken, gewoon wat je er van vindt, groet Jenne

  11. Tsss, mijn visie er op? Nou vooruit dan maar met de geit.
   Het aangedragen youtjoepje van Hyper bevat ca. 1 minuut en 20 seconden over Jim Carrey, de rest is random gelul net als de 80 seconden over Jim Carrey.
   7 minuten en 45 seconden volgeluld door een bang kleinzielig persoontje die overal satanisten en demonen ziet, volledig gefixeerd op de sterren van het witte scherm om ze daarna tot de ultieme gevaarlijkste vijand te bombarderen. Zo’n zielig gefixeerd persoontje ratelt een youtjoepje vol over zijn/haar angsten en andere zielige persoontjes voelen zich daardoor gesterkt en verspreiden dergelijke fictionele angstpulp over satanische hogepriesters en demonen.
   Ik kan nog even doorratelen maar ben bang dat ik dan weer ouderwets grof om de hoek kom, dusdanig weinig respect heb ik voor alle killjoy’s in de wereld. Al het positieve moet afgekapt worden omdat ze zelf te bang zijn om hun kop boven het maaiveld uit te steken. Dat is ook de tendens die ik zie op de meeste alternatieve media, de negativisten weten overal hun stempel op te drukken, bange schijtluizen die nietsontziend hun angsten projecteren en alles wat opbouwend is ridiculiseren om hun kooi te verstevigen. Waardeloze lui waar je eigenlijk geen energie aan moet besteden want hun hele setup is negatief gericht, ook al lijken ze soms even positief te kunnen zijn zie je ze bij de minste of geringste aanleiding weer naar het drama aangetrokken worden, geboren slachtoffers zonder ruggengraat of inspiratie, eigenlijk zielloze mensen. Ze geven alles en iedereen de schuld van hun lijden en nemen nooit enige verantwoordelijkheid voor hun eigen leven. Intussen proberen ze zoveel mogelijk anderen mee te sleuren in hun drama door alle aandacht naar zich toe te trekken en een ieder die er iets van zegt te ridiculiseren en indien nodig zwart te maken.
   Think I made my point, kan nog verder hoor 😉

  12. Cozmic, dank je, duidelijke taal, ik haal me zelf hier niet bij, geef ook geen mening, moet eerlijk zeggen dat ik met al het gegeven over dit soort zaken, behoorlijk in de war kan raken, wie ben ik en waar ben ik, hou het steeds eigenlijk meer op het positieve, je vraagt je wel af natuurlijk waar je als klein mensje heen wordt gebracht, groet Jenne.

  13. Jenne, reactie 4.1 jenne dwaallicht
   21 oktober 2014 om 17:03
   Fantasties mens, he Cozmic bedankt makes my day !!!

   Even later….. na de paranoia posting van Hyper
   jenne dwaallicht
   24 oktober 2014 om 14:36
   Hyper Alert 4.8

   het is zo denk ik, ben benieuwd wat Jauke Cozmic hier van vindt, hoe hebben ze dit land zo op zijn knieen gekregen, nou in Nederland is het niet veel beter.

   Welke Jenne is wie?

  14. Cozmic, paranoia heb ik er niet in gelezen….ik haal het positieve eruit 😉
   Natuurlijk zijn er christenen die met de bijbel komen, maar het gaat niet om de kerk. Er zijn absoluut zeker demonische krachten op deze wereld wat ook in de film en muziek industrie zichtbaar is, maar ook elders.
   Er zijn zo veel mensen met mooie verhalen, maar verandert daardoor de wereld…nee. Je kijk erop kan veranderen, we zullen de ‘new earth’ niet meer meemaken….en of het überhaupt plaats vindt in deze dimensie…voor mij welkom hoor, daarvan niet.
   Ik weet precies wat Carrey bedoeld met het ‘opeens is het er’ en je wilt het vasthouden…dat heb ik ook…maar dan is het weer weg…en dat is de Erkenntnis van dat er meer is…maar meer ook niet, op dit moment.

  15. Wie het wil weten…
   Wikipedia zegt:
   Carrey has been a critic of the scientific consensus that no evidence links the childhood MMR vaccination to the development of autism, and wrote an article questioning the merits of vaccination and vaccine research for the Huffington Post.[67] With former partner Jenny McCarthy, Carrey led a “Green Our Vaccines” march in Washington, D.C., to advocate for the removal of toxins from children’s vaccines, out of a belief that children had received “too many vaccines, too soon, many of which are toxic.”[68]

   Carrey is a follower and an advocate for the law of attraction. In an interview with Oprah Winfrey in 1997,[69] Carrey revealed that as a struggling actor he would use visualization techniques to get work. He also stated that he visualized a $10,000,000 check given to him for “Acting services rendered”, placed the check in his pocket, and seven years later received a check for $10,000,000 for his role in Dumb and Dumber.

  16. Cosmic 4.16

   Ja dat vraag ik me zelf ook vaak af, ik zou zo verdomd graag willen dat ik wist wat nu toch de echte waarheid is op deze wereld, kijk ik ben altijd van goede wille geweest, en hou me zelf ook niet groter als dat ik ben, heb zorgen genoeg in mijn dagelijkse doen en laten, maar wil anderen daar niet mee vervelen, maar ben moeilijk te overtuigen, en daar door een twijfelaar.
   Ik kan je dus met de beste wil van de wereld niet zeggen wie en wat ik ben of denk, ik hoop dat je me wilt begrijpen, groet Jenne
   Nou en als hij zich verkocht heeft aan de duivel, kun je je altijd nog afvragen waarom, wat is de echte reden, en dan voor hoeveel, een mens blijft een mens alhoewel een clown nog weer veel gecompliseerder kan zijn.

  17. Monika, welke New Earth, ik heb zoveel New dit en dat meegemaakt, nou horen roepen dan, en het wordt maar steeds groter de chaos, kan er werkelijk geen touw meer aan vast knopen, en eigenlijk intereseerd het me ook niet meer,
   maak me meer zorgen om the silent Spring, het gaat niet goed met onze planeet, nou de mensen doen er niet meer toe, die zijn redeloos verloren one way or the other.
   Had mijn verhaal over mijn verloren liefde aan jouw gericht, dat over Magdalena, dat houd mij bezig op het moment, dat leven van nu is zoveel anders, maar zou best wel niet waar kunnen zijn, everything is an illusion,
   zo direct word ik wakker en heb alles gedroomd, lig in een groene weide vol bmoemen en insecten zoemen om mij heen een vogel zit op een grote steen naar me te kijken, en schud zijn kopje en vliegt fluitend weg, groet Monika

  18. Jenne, het was een mooie verhaal en ik kon met jullie allemaal meevoelen…ja de liefde, het is iets moois. De een leeft het en de ander filosofeert erover…
   Ik heb de laatste tijd heel veel oude duitse speelfilms gekeken, echt oude en ik kon er niet genoeg van krijgen, moet ik bekennen. Waarschijnlijk een soort vlucht voor de wereld die ik waarneem.
   Het ‘New Earth’ of ‘de nieuwe aarde’ is een boek van Eckhart Tolle, die zijn voornaam koos na Meister Eckhart en die ook bij Oprah in de talkshow was, omdat hij heel populair is in de spirituele wereld.
   groetjes.

  19. Monika,
   Wat betreft Tolle denk ik te populair in de spirituele wereld.
   Daar gaan we weer, mensen geven uit alle onmacht hun macht uit handen aan iemand die een spirituele ervaring heeft gehad, die nu als norm voor spiritualiteit wordt gezien.
   Dat lijkt me de bedoeling toch ook niet.
   En iedereen maar ja en amen knikken.
   Je kunt de ervaring van Tolle ook als een paranoia ervaring zien die vanuit zijn zware depressie omhoog kwam.
   Genoeg mensen die in deze paranoia beland zijn trouwens.

  20. En hetzelfde geldt voor Jim Carry…
   Zeer succesvolle acteurs denken dat ze God zelf zijn geworden.
   En dat ze (de) anderen, het gepeupel, de les kunnen lezen.
   En natuurlijk, ook deze mensen hebben een geweten, maar deze is niet meer of minder zuiver dan van welk mens dan ook.
   Een kritische noot lijkt me dus wel op zijn plaats.

  21. Monika 4.21

   Het is een echt stukje uit mijn leven, geen verhaal dus, maar wel verhaald ja dat wel.
   Met het toenemen van je leven blijven de donkere wolken zich samen pakken aan je horizon, en zoek je de Zon op in alles, maar je moet opassen dat je niet zo’n onechte grapjas wordt.
   Ik geef graag, ben als een appelboom vol appels die zijn volgelade takken buigt zo dat mensen er van kunnen plukken, dit zeggende in mijn misschien verkeerde overmoed.
   Groet Jenne

  22. AnnaII, zijn wij het gepeupel of lezen wij de les, ook het gepeupel kan zijn les lezen, opstand, revolutie, denk dat het daar al lang tijd voor is, maar het lontje wil niet branden, het is waarschijnlijk nog geen tijd!
   Je bent bent een stuk critiser geworden ook cynischer in je uitspraken, tijd van het jaar misschien, maak er maar het beste van beste Anna, Vr. Groet Jenne

  23. Mooie tip Guido 😉
   Kende het artikel nog niet ondanks dat ik veel in de catacomben van Wtk vertoeft heb.

   Maar maak ernstig bezwaar tegen het citaat wat nu op front Wtk staat van deze Toller Mann:

   Accepteer- en handel dan.
   Wat ook het huidige moment bevat,
   accepteer het alsof je het hebt gekozen.
   Werk altijd met dit moment,
   nooit er tégen in…
   Dit zal op wonderbaarlijke wijze,
   je hele leven transformeren.
   -Eckhart Tolle (1948 – ), spiritueel leraar

   O ja?
   Alle ellende die vele mensen overkomt, accepteren alsof je het gekozen hebt?
   Vertel dat de slachtoffers van de vele oorlogen, van de Gaza, de Mh370/Mh17, 9/11 niet te vergeten en ga zo maar door.
   En dit zal op wonderbaarlijke wijze je leven transformeren?
   Dacht het niet…

  24. Na een verkeerde plaatsing, een 2e poging op draadje 4…

   Want daarmee wordt feitelijk gezegd, ach wat doet het ertoe als je ziek bent, dood gaat, het is wonderbaarlijk, wees blij dat het je overkomt, je bent gezegend met je ziekte en/of doodgaan, al dan niet in de loopgraven…
   What a mindfuck…

  25. Haaah die hAnnie wordt ineens fel pissig, kiek uut pasz op, rook uit haar neusgaten, ik vond juist zo’n fijne quote, beetje meegeven zoals die doorgezende riethalmen kan op z’n tijd soms wel helpen AnnA, ze is Ox, die zijn daar te struktureel sterk voor waarschijnlijk, snakies zoals ik houden van Oxen, kun je je ergens aan optrekken, het gareel om de stevige doch bevallige schouders, even aan haar horens voelen, als het stuur van mijn skelter van vroeger, tuut tuut ik kom er aan, kijk eens zonder handen mama….

   voor whom de bell tolls, wilde animale geluiden met een stevig doem en gloem randje langs de zwaaiende petroleum olielamp in het vooronder;

   Metallica-For Whom The Bell Tolls (Live Big Day Out)
   http://www.youtube.com/watch?v=ztk1V4utYdA

  26. Odette, leuke muziekjes, nooit van gehoord Karafun, ik vind Take it Easy van de Eagles altijd fijn om naar te luisteren, helpt me vaak over een diepe zucht ! heen, voor het naar bed gaan, nostalgigogo naar de fijne jaartjes, toen ik nog lekker een psychopatische illusionaire hippy was volgens Cozmic,
   ja de illusies zijn verworden tot een réaliteit, niet die réaliteit die wij voor stonden, meer een shit réaliteit om aan Cozmic’s doem scénario te voldoen, is er nog wel een utopia city, waar je zorgeloos je zelf kunt zijn, het is zo’n op gefokte zooi, zielige manier van leven, als ik me krantje koop staan daar al die pakjes sigaretten uitgestald, met roken dood/Fumé tué, ik krijg gewoon zin om weer te gaan roken wat een verschrikkelijke provocatie door die schoften, nou groetjes

  27. “Woehaaaa Hypert, pinkie en wijze vingert hoog in de lugh.”
   Doe het jezelf eens voor in de spiegel Coz.
   Illuminatiesymbool toch?
   En middelvinger omhoog?
   Wordt dan in combi met bovenstaande alsnog een trias symbool.
   Hands up, dat zijn twee keer vijf vingers, daar ga ik voor.

  28. HiFi High Five, hold your hands up in the air voor Detroit, komt ie, even zalig op en neer stampen en dampen en golven, ben en blijf verzot op muziekjesz en vrouwtjesz en en en en eten en en en en ik haat google cars, ze willen namelijk dat je binnenkort niet meer zelf mag rijden, van de week bij de doe het zelf benzinepomp zag ik naast mij in mijn linker oog een vaag vrouwtje met op het eerste gezicht een vage auto, zoals het gehele wagenpark momenteel uit vage visgraatkale afgekloven vage onder constructie grasmaai auto’s bestaat, door pressie van de staat. totdat vaag vrouwtje instapte de deur dicht klapte en de sleutel omdraaide, het hemelse geluid, gauw gekeken, er stond op de zijkant V8, en aan de achterkant Audi S4 (B6, rond 2004), tien jaar oud, toen het nog mocht, van de overheid.

   http://www.carblogger.nl/plannen-bijtelling-2016-voor-bijna-niemand-leuk/

   http://www.carblogger.nl/dit-krijg-je-als-je-google-een-auto-laat-ontwerpen/

   THE SOUND OF THUNDER – AUDI S4 B6
   http://www.youtube.com/watch?v=rQSNOyUfeVk

   Fedde Le Grand – ‘Put Your Hands Up For Detroit’ (Official Video)
   http://www.youtube.com/watch?v=SYs2HHYqmxw

 3. Vanavond geven Prageet Harris en Julieanne Conard (Stargates International, USA) in Centrum Zonnewijzer een bijzondere presentatie/meditatie/Stargate activatie…

  Gratis parkeren en nog genoeg ruimte (je kunt dus gewoon komen en aan de deur betalen a contant). Je kunt ook individuele sessies met de Stargate en Prageet of Julieanne boeken (vanaf woensdag 22 oktober t/m zondag 26 oktober), via info@healingsoundmovement.com!

  1. Want daarmee wordt feitelijk gezegd, ach wat doet het ertoe als je ziek bent, dood gaat, het is wonderbaarlijk, wees blij dat het je overkomt, je bent gezegend met je ziekte en/of doodgaan, al dan niet in de loopgraven…
   What a mindfuck…

  2. John, dan maar even van de gelegenheid gebruik maken van deze mistake…

   Dit zegt Tolle:

   Accepteer- en handel dan.
   Wat ook het huidige moment bevat,
   accepteer het alsof je het hebt gekozen.
   Werk altijd met dit moment,
   nooit er tégen in…
   Dit zal op wonderbaarlijke wijze,
   je hele leven transformeren.
   -Eckhart Tolle (1948 – ), spiritueel leraar

   Wat is jouw visie op het geheel inzake alles wat jij aankaart?
   Vaccinatieschade, aspartaam, E621 en ga zo maar door?

 4. Hallo,
  Prachtig werk van Prageet. Heel bijzonder!
  Mbt de persoonlijke achtergrond van Prageet staan wat (storende) spelfouten:
  Baghwan Shree Rasjnees moet zijn Bhagwan Shree (of Sri) Rajneesh en Sanjashins moet zijn sannyasins. Voor de rest een prima tekst en uitleg.
  Hartelijke groet, Mano

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.