Advertentie

1/3 Amerikaanse militairen: ‘Géén COVID-vaccin’..!!


x
x

1/3 Amerikaanse militairen:

‘Géén COVID-vaccin’..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Ongeveer een derde van de Amerikaanse militaire troepen heeft het vaccin tegen het CCP-virus, of het nieuwe coronavirus, afgewezen, meldde het Pentagon deze week. Het was generaal-majoor Jeff Taliaferro, topambtenaar in de groep van ‘Joint Chiefs of Staff’, die de mededeling deed, dat het leger een vaccinatie-acceptatiegraad heeft, van tweederde voor het Corona-virusvaccin: “Onze eerste schatting van de eerste gegevens blijkt deze acceptatiegraad aan te tonen.” zei Taliaferro tijdens een hoorzitting. “En natuurlijk verschilt dit per specifieke groep militairen. Wij geloven dat het vaccin nemen, het juiste is om te doen. Het is duidelijk veilig voor militairen in dienst”.

Kijk een nuchtere en uiterst erudiete kerel, die zijn leven wijdt aan het bestrijden van de Heilige Graal van de medische INDUSTRIE.. Een man die zijn woorden zorgvuldig kiest en niet ‘zomaar’ wat gaat roepen..! In hoeverre zou zijn oproep een rol spelen bij de weigering van 1/3 van het Amerikaanse leger om zich te laten vaccineren?

Taliaferro merkte daarbij op, dat militaire topfunctionarissen willen, dat het militaire beroepspersoneel de prik krijgt. “En we moeten doorgaan met het onderwijzen van onze troepen op dit gebied en hen helpen de voordelen te begrijpen.” Generaal-majoor Steven Nordhaus, Chief Operations van het Bureau van de Nationale Garde, vertelde het onderzoekspanel, dat ook de Nationale Garde een COVID-vaccin-acceptatie-percentage heeft van ’tweederde tot 70%’, een afspiegeling van het gemiddelde cijfer van leger in het algemeen.

Volgens de website ‘Military Times’ zijn van de, ongeveer 916.000 doses vaccins, die aan het personeel van het Ministerie van Defensie (DOD) zijn toegediend,  359.000 militairen minstens één dosis toegediend. Terwijl 147.000 militairen volledig zijn gevaccineerd. Een citaat van Bob Salesses, waarnemend minister van defensie voor binnenlandse defensie en wereldwijde veiligheid. Deze Salesses liet in de hoorzitting weten, dat ‘het waarschijnlijk rond eind juli, augustus zal zijn’, voordat Defensie haar civiele, militaire en tijdelijk personeel heeft gevaccineerd.

“Met nieuwe varianten die overal ter wereld opduiken, weet ik niet zeker of we twee jaar kunnen wachten op de volledige goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA)”, zei senator Mike Rogers (Republikein/Alabama) tijdens de hoorzitting, volgens de Military Times. “Het is van cruciaal belang voor onze nationale veiligheid dat elk dienstlid, evenals burgerpersoneel en contractanten van Defensie, zo snel mogelijk vaccins krijgen.” Eerder nog had het Ministerie van Defensie van de VS, niet aangegeven, hoeveel militairen de prik hebben geweigerd of gaan weigeren.

Een woordvoerder van Defensie, John Kirby vertelde nieuwsbronnen, dat Defensie, geen systeem heeft om de vaccinaties onder militaire troepen bij te houden. Hij ontzenuwde het idee dat het Pentagon informatie achterhoudt voor nieuwsuitgevers en het publiek. “Niemand verbergt gegevens,” zei Kirby. “We hebben geen systeem voor alle diensten om specifiek gegevens bij te houden met betrekking tot die individuen die om wat voor reden dan ook weigeren in te enten.”

Zowel de Pfizer als de Moderna vaccins voor het Corona-virus worden toegepast, met een nood-goedkeuring van de FDA (Food- and Drugs Administration). Dit betekent dat het agentschap het gebruik ervan nog niet volledig heeft goedgekeurd.. Niet zo vreemd dan toch, dat 1 op de 3 militairen, in ieder geval op dit criterium zijn prik niet wil halen..

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.