Advertentie

De échte aardbeving tijdens de aardbevingsoefening..


De bomaanslagen in Londen op 7/7 /2005 en de aanslagen van 9/11, hebben BEIDE gemeen, dat er uitgebreide oefeningen gaande waren, PRECIES op de dag dat de daadwerkelijke aanslagen plaatsvonden.. Jawel, en het waren ook oefeningen die PRECIES de soort aanslag betroffen, waarvoor werd geoefend.. Een patroon dat op basis van de kansberekeningen op de 1 op de honderden miljarden zou lopen.. Zeker waar het 2 gevallen betreft..

En er is weer een dergelijk geval bijgekomen.. Dit geval is het de aardbeving die Mexico trof,  met een kracht van 7,9 op de Richterschaal op dinsdag 20 Maart jl. Zoals je hierboven kunt zien op het biljet, is deze aardbeving dus eigenlijk aangekondigd..? Wat is de kans anders dat een aardbeving plaatsvindt, PRECIES op de plek waar de oefening plaatsvindt, en PRECIES op hetzelfde tijdstip…!?

Dit is de vertaalde tekst van het waarschuwingsbiljet:


x
* * *

Wat gebeurde er die dag?
Het blijkt dus dat de overheid van Chiapas, Mexico, een mega-simulatie-oefening aankondigt voor een aardbeving. Deze gaat plaatsvinden met een kracht van 7.9 ° op 12:oo ’s middags oop 20 Maart.

Met een verschil van 2 minuten, gebeurt op die dag PRECIES datgene waarvoor men aan het oefenen is.. De feitelijke aardbeving had een kracht van 7,8 en de plaats was de provincie ‘Guerrero’, vlakbij de plaats waar de oefening werd gehouden..

De 13-jarige Malia Obama, dochter van.., verbleef in het midden van het aardbevingsgebied..

De zaak kwam aan het rollen via deze YouTube van ‘DutchSense’. Deze man registreert nauwlettend al enige tijd de bizarre fenomenen, die zich -zoals dit geval- voordoen op en rondom onze Aarde. Hij was de man die ons attent maakte op de UFO-achtige verschijningen rondom de zon.. (HIER en HIER)

En.. Wat doet de Malia Obama in het epicentrum..??
De dochter van Barack Obama, om het verhaal helemaal ongelooflijk te maken, zo lijkt het, was precies in het epicentrum van de beving met een aantal vrienden aanwezig, voor een voorjaarsvakantie. Malia was daar voor een door haar school-gesponsored service project. De 13-jarige Malia was ongedeerd en het Witte Huis bevestigde dit via Kristina Schake, de woordvoerdster voor ‘First Lady’ Michelle Obama.

De vraag is natuurlijk wat hier in hemelsnaam aan de hand is..? Toeval op toeval op toeval..?
x

79 gedachten over “De échte aardbeving tijdens de aardbevingsoefening..

 1. Iran of je familie Obama, dat zou zo maar een stukje in een foute film kunnen zijn.

  En dan een heerlijk kopje starbuckskoffie in beeld.

  Proost, en niet morse-n.

 2. Ben ik de enige die het opvalt dat het steeds in maart is dat dit soort vreemde aardbevingen plaatsvinden?
  Volgens mij was de aardbeving destijds in japan ook in maart.
  Tevens valt mij op dat zowel in mijn eigen stukken over haarp als ook de stukken op want to know, de meeste filmpjes ‘ door de gebruiker’ verwijders zijn of geweigerd worden embedded af te spelen.

  Of constateer ik dat als enige?

  1. Nexus, klopt, vaak zijn filmpjes die er toe doenzijn vaak door de gebruiker verwijderd!

  2. Maart is afgeleidt van Mars. En god Mars betekent altijd rampspoed, oorlog en onheil. Cappice mijn vriend. 😉

 3. Ligt het aan mij of heeft dat meisje op de foto zo’n rare plek boven haar oog?
  Misschien agv een eerdere ‘ongehoorzaamheid’ van Obama, of is het MK Ultra project nog steeds gaande?
  Het lijkt me maar niks, marionet spelen in het live theater, vooral die hoofdrol niet.

  1. Jij ziet , jij ziet ….wat ik nie zie . Heeft Pino misschien op haar hoofd gepoept ?

  2. @ ienimini
   Dat ligt aan jou, het is een wat ver doorlopende haargrens . Ik vind haar er alleen niet echt als een 13 jarige uitzien maarja…..

  1. Wel een lekker deuntje maar die tjoep stopt bij mij steeds op min. 3.02 🙁

  2. Update eens naar nieuwe drivers COZ, hier doet ie het primadeluxe, enne rip hem ook zo weg naar me OCZ3 vertex schijfje toe.

  3. Dus binnenkort een aardbeving in de VS…?!
   Het achtergrondmuziekje is idd een beetje irritant maar kan uit 🙂

 4. Enige nuance is hier wel op zijn plaats:

  -Er vinden wel vaker dergelijke oefeningen plaats in Mexico
  -Die dag hebben er 180 schokken plaatsgevonden
  -Chiapas is overigens niet de plek waar die aardbevingen plaatsvonden volgens mijn Mexicaanse vriendin.
  -De uiteindelijke meting was 7,4 op schaal van richter en dus niet 7,9

  En het feit dat Russia Today en Telesur(Nieuwszender van Chavez) hier niks over melden zegt mij genoeg. Chavez zou zo’n nieuws direct op de voorpagina zetten omdat hij al eerder zijn bedenkingen in het openbaar heeft geuit over HAARP.

 5. Jammer dat vele mensen als kleine kinderen reageren , waarom zit je op deze site als je niets zinnigs toe te voegen hebt ?!

  Als je hier de ernst niet van inziet ben je nog niet wakker!

  1. Misschien zie je zelf wat over het hoofd heen Mark, wanneer is wakker wakker zijn?

   Je moet het zo zien, jong geleerd is hier oud gedaan, we weten waar we het over hebben en kunnen dat primadeluxe verpakken, alleen er zijn van die egoluitjes die het maar NOOIT! willen snappen. Bij goede kennis en wetenschap hoort nu ook wel humor thuis en geen zuurheden, anders moet je je morgen toch maar eens melden om 10:00 bij het Catshuys.

   Prettige Avond nog verder…

  2. @ Mark ,
   hoe reageren kleine kinderen volgens jou ? En wat is wakker ? Is de volgende stap van wakker zijn bewust zijn ? In gruwel uitschreeuwen hoe verschrikkelijk het allemaal is , is dat wakker zijn ? Of je er van bewust zijn dat de werkelijkheid/ realiteit een verneukte vorm van waarnemen is , is dat wakker zijn , of is dat bewust zijn ? Inzien dat er toevallig iets te veel toevalligheden zijn , is dat wakker worden of bewust zijn ? Het hele gezeik en de stinkende manipulatie en leugen doorzien , het relativeren , de humor er van inzien , tja de ernst ook , maar je niet laten kisten , is dat no niet wakker zijn , wakker zijn of bewust zijn ? The ball is back in your corner .

  3. Paul , da’s nie eerluk , ik hep meer letterjes getiept en kwam op dezellufde minuut , Fucking illuminati zit mij te dwarsbomen , ik zweer het je .

  4. Dacht dat we een USB 3.0 connectie hadden, maar er zit WEER 80 MBITS INTERNET CLOUD tussen… Zal volgende keer een timer starten met ‘Handicap’.

  5. Handi cap = een handige pet ? Ooops moet zerieuz blijven anders zijn we kinderachtig . Krijgen we daar weer gezeik over enzo . Je krijgt mij niet heet met upgraded termen over competuters , ik sla gewoon terug met Latijnse plantenamen : Digitalis .

  6. Ernst is in je zelf gegraven schutters putje blaff balletjes opgooien voor de holen hel hond van de buren zodat jezelf niet bloot komt te staan in het licht van het open congregatie veld en narrig kan doorgaan met diep gravend door graven verzonken in ernstige niet moedige onmondige gedachten genoten in solitaire eenzame genoegzaamheid inwaarts gekeerd te midden van steeds diepere kuilen omfloerst omringd door granaten gaten slingers van collega holen beer konijnen.. ?

   Quote:

   ” De stam van de holenbeer (The Clan of the Cave Bear) is een historische roman uit 1980 van de Amerikaanse schrijfster Jean M. Auel die zich afspeelt in de prehistorie. Het is het eerste deel van de De Aardkinderen-serie.

   De reeks speelt zich af tijdens een laat deel (35.000 tot 25.000 jaar geleden) van de laatste ijstijd, het Weichselien, op verschillende locaties in het deel van Europa dat niet bedekt is met gletsjers. Het beschrijft voornamelijk het leven van hoofdrolspeelster Ayla, een cro-magnonmens die opgroeit bij een groep neanderthalers.

   Het meisje Ayla verliest door een aardbeving haar ouders en wordt in een vluchtpoging verwond door een holenleeuw. Op dat moment is ze rond de 5 jaar oud. Ze wordt gevonden door een stam Neanderthalers die door dezelfde aardbeving verdreven is uit haar vorige woongebied. Zij nemen haar op en voeden haar op. Maar al gauw blijkt dat ze meer verschilt van haar stamgenoten dan alleen haar uiterlijk doet vermoeden. Ayla zal gedurende haar jeugd opgroeien bij deze Neanderthalers, totdat ze verstoten wordt, ongeveer op 14-jarige leeftijd.

   De kleine groep (alias stam) van Stam-mensen (alias Neanderthalers), die Ayla opgenomen heeft, bestaat in het begin van het boek uit 20 mensen. Ayla zal het 21e lid worden van deze stam. Later zal dit aantal veranderen door geboortes en sterfgevallen. ”

   http://nl.wikipedia.org/wiki/De_stam_van_de_holenbeer

  7. @ Mark

   Als Coz en ik ‘TE’ kinderachtig blijken te zijn, laten we gewoon ‘BINK HYPER’ op je af gaan, Hij is altijd ‘DRESSED TO KILL’ als een ‘ADULT’ in zijn taal gebruik en ‘ALERTER’ dan welke andere wakkere ten volle bewust menselijk wezen.

   U BENT GEWAARSCHUWD!!!

  8. Paul , mijn intentie was niet om Mark af te zeiken , wel om hem te laten nadenken dat we allemaal op ons eigen ‘steppingstones’ staan , wb eigen ontwikkeling in het doorzien van wat er gebeurt . Wie nog doodserieus deze gebeurtenissen aanziet en geen idee heeft van de 4D matrix zal inderdaad denken dat hel op aade losgelaten wordt . ANGST !!! Wellicht denkt Mark dat we dat erg licht opnemen en uit hij zijn zorgen , bravo voor hem , ik probeerde hem te laten nadenken over zijn visie . Over zijn oordeel over anderen , die zogenaamd onzinnig en kinderachtig zijn .

  9. Dat weet ik Cozmic, wordt altijd een beetje moe van zulke zeurende mensen, dat ik daar door gewoon een stuk harder ben geworden dan ik ooit voorheen ben geweest. Soms moet je keihard wezen anders wordt er teveel over je heen gewalst en daar pas ik een beetje voor, niet kwa EGO hoor maar gewoon altijd het zelfde gezeur om niks. Tikken uitdelen is verleden tijd, maar aangeven dat je veter los zit, moet ook kunnen deze tijd, anders struikel je er misschien over. Ik zelf draag graag sandalen…

  10. Paul , ik snappie ,
   ik heb echter altijd nog dat ik inzicht wil delen , voordat ik het veroordelen veroordeel .

  1. Fantastisch met perfecte muziek erbij!! 🙂
   Het leven is mooi én grappig.
   De zon doet nog ff een tukje achter de wolken, maar de dag begint toch goed, thx!

 6. Goh, Niemand commentaar op Benjamin Fulford z’n laatste actie op tv? dan nog maar eens hier plaatsen dan,

  Benjamin Fulford legt zijn kaarten bloot op de japanese televisie…
  Het lijkt een rariteiten kabinet maar de tijd zal het ons leren !!!
  Bij gebrek aan een beter draadje plaats in het maar ff hier.
  Have Fun !!!

  http://www.youtube.com/watch?v=kjY0vMs7J3U

  1. jawel Simba heb het 3x bekeken vandaag best bijzonder maar ook aparte sfeer, ga deze week Alexander Romanov eens zien wat die te zeggen heeft.

  2. Simba , ik had het wel bekeken en uit respekt voor jou heb ik mijn smoel gehouden . Benjamin fullofshitford begint steeds meer op een walking talking joke te lijken . Samson en Gert op zijn Japans in dit verhaal . Ook die Romanov die zo van de straat geplukt lijkt te zijn en minder kennis ten toon spreidt dan de gemiddelde Niburu lezer , en Putin nog graag even een vinger in zijn reet steekt , ahhh fn bullshit .
   Het lijkt er meer en meer op dat Benjamin Fullofshitford met zijn betaalde blogje de hele boel in de maling zit te nemen , misscgien is hij dusdanig de weg kwijt dat hij het zelf geloofd , Wilcocks nam hij ook even mee , waar is hij nu ?
   Mijn conclusie ; Fulford is een schyzofrene acteur , forget about this piece of shit .

  3. ik kreeg ook dubbele gevoelens alsof er een spelletje met mij gespeeld werd.

  4. I rest my case ! Ik luister tegenwoordig alleen nog naar mijn gevoel , de mindmatrix verteld een ander verhaal , mijn hele gevoel met Fulford = fucking nep , nep en nog eens nep . Ook hoe hij die nep lul Illuminati erbij betrekt , jeeeszz hoe achtelijk denk je gotverslimme wel niet dat we zijn ?

  5. Deed me ff aan een Monthy Python sketch denken, wat een dwaze Japanse En Russisch leed vermaak omtrent een stuk rariteit, idd, zoals Cozmic het ook toestopt, het zit allemaal heel anders in elkaar dan wat men weer spiegelt hier. Ik wordt een beetje moe van dit soort verhaallijntjes, tijd om eens te gaan SLAPEN !!!

  6. Het leuke is dat aan de andere kant van de plas, de ple#ris is uitgebroken op exact dezelfde manier als hier op wtk achtige sites over dit optreden van BJF.
   Natuurlijk ziet het eruit als een rariteitenkabinet maar die malle Jap met z’n bolhoedje is al geruime tijd onafscheidelijk van BJF en zijn beschermer.

   Hier even een linkje uit The Japanese Times over deze meneer en is héél interessant.

   http://www.japantimes.co.jp/text/fl20090709jk.html

   Aangaande het Poetinverhaal, heb ik inmiddels zo mijn eigen mening. Dat Poetin met 63,3% heeft gewonnen in Rusland met ongeveer 1,3 miljard stemgerechtigden, wil wel wat zeggen ondanks de verwoede pogingen vanuit het westen om kiezersbedrog rond te strooien. (met name de USA liep daarin voorop en die hebben het zelf uitgevonden denk ik dan zomaar)Ik heb het zelf nooit zo op de Russen gehad maar mijn mening en standpunt aangaande Poetin is al geruime tijd aan het bijdraaien sinds ik weet hoe de westerse kliek, inclusief EU en NL in elkaar steekt.

   Ik heb een sterk gevoel/geloof ontwikkeld in het hele BRICS landen verhaal waarin China en Rusland de koplopers zijn. Wat ik bijvoorbeeld hier op WTK heb gemist, is de melding van de stille staatsgreep die vorige week in China heeft plaatsgevonden en deze al ruim 2 maanden geleden door BJF is voorspeld…

   Wat jullie kennelijk niet weten/lezen, zijn de vele vragen die BJF krijgt op zijn blog over de Gnostic Illuminatie en die Alexander Romanoff waarin ze BJF openlijk vragen of hij nog wel goed snik is om met hem in zee te gaan en of hij wellicht tóch een Clone is van BJF, zoals beweerd door een ex White Heat die in mijn ogen een overduidelijk gevalletje van desinformant is van de Cabal en daarmee nog behoorlijk succesvol is gebleken…

   Die Romanoff vertrouw ik gevoelsmatig voor geen meter maar eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik dat gevoel 2 jaar geleden ook had bij BJF.

   We zullen zien…

  7. Nog ff als aanvulling, de opmerking van BJF aan één van zijn blogbezoekers over de betrouwbaarheid van Romanoff.

   Hello,
   This Alexander Romanoff or Richard Sorge or whatever it is he calls himself has provided physical proof that he represents seriously powerful and dangerous people. That is why I opened a dialogue with him. It does not mean I agree with everything he says.
   My view is that any new pyramid type hierarchy must be completely transparent and meritocratic and structured so that anybody can climb to the top if they are good enough. I also think that we must avoid having a single leader at the top but always at least a small council representing all the main interest and opinion groups. Freedom of the press and transparency are the best way to keep corruption out of the system.

   Benjamin Fulford

  8. @ simba-nl
   Heb het stukje theater op de helft weggeklikt…..Als ik een hoge japanner zou spelen in een stuk dat waarheids getrouw moet overkomen , zou ik niet de archetype japanner met samoerai zwaard ( overigens klopt de optuiging ervan totaal niet , de beheersbaarheid van het wapen is ernstig belemmerd door de gordijnkwast op het heft)en nepzware stem nadoen .
   Ook lijkt het me niet gewenst om een volgende pyramide achtige hiararchie te installeren . Hoe transparrant dan ook, geeft het immers weer een mogelijkheid tot overheersing en achterkamertjes politiek. Nee dit hele stukje amateur theater hoort m.i. meer thuis op de buhne.
   Hoe zit het overigens met het aftreden van de paus( 15 maart zou dat worden aangekondigt)? Ook leuk om te weten dat een paus nooit aftreed slechts sterft en dan wordt een ander benoemt dus het zou een eerste keer wezen dat het gebeurt( bij mijn weten)
   Heel misschien dat alles van benjamin toch op waarheid berust echter ik vind dat zeer onaannemelijk, en ook wat oninterressant .

  9. Als ik alle reacties bekijk, dan zie ik oordeel en oordeel.. De vraag is misschien héél simpel.. “Waarom is het shit”.. En als je dat zo voélt, is het dan, zéker in dit geval, niet essentieel, dat het zo voelt voor jou als beschouwer. Wat me het meeste stoort is het gescheld echter op dit verhaal.. Dat vind ik dan weer zonde. Zuurheidsgraadverhogend.

   Ik zit te kijken naar idd de Gert en Samsomshow, maar juist met het gevoel, dat dit zó krankzinnig is, wat de wereld feitelijk ook IS, dat het wel écht moet zijn..!! Die 3 toeschouwers vooraan, wat een bizarre toestand..

   Op welk kanaal wordt dit nu uitgezonden in Japan, weet je dat Simba.. ?

  10. @ guido
   Ik vind dat je generaliseert. Ik heb met opzet mijn mening als mijn mening geponeerd en zeker niet als DE WAARHEID neergezet( let op toevoegingen als ;als ik, lijkt het mij,m.i.( mijns inziens),ik vind.). Jammer dat je daar schijnbaar overheen leest.

  11. Marcel hou eens op met dat zielige gemuts man.. Ik zeg dat ik wat zie. Ik zeg niet dat ik dat ALLEEN zie, en dat ALLES wat jij riep oid, daar ALLEMAAL onder valt. Heb je dat gevoel wél, dan mijn diepste gevoel van spijt; het is NIET zo bedoeld geweest geworden geworden.. 🙄

  12. @ guido
   Jammer dat je een in potentie waardevolle aanvulling ,zielig gemuts noemt( is dat geen oordeel?)Maar goed je staat volledig in je recht om dat zo te ervaren hoor.En spijt is overbodig , ik voelde me alleen verkeerd begrepen. Vandaar mijn korte uitleg.
   Overigens stel je wel degelijk dat je alleen oordeel en oordeel ziet,dat geeft geen blijk van een ruim gezichtsveld ,hetgeen ik wel bij jou (normaliter) herken. Je zet dat feit,oordeel , op de voorgrond en wat je aandacht schenkt groeit toch?
   Ik vind trouwens een argumentatie als”het is zo absurd , net als de wereld nu , dat het wel waar moet zijn”, een beetje overdone hoor. Dan kan je geen enkel gevoel meer vertrouwen als het gaat om gekkigheid.
   Wat bedoel je eigenlijk te zeggen met deze zin, is me niet helemaal duidelijk.
   “En als je dat zo voélt, is het dan, zéker in dit geval, niet essentieel, dat het zo voelt voor jou als beschouwer.”
   Volgens mij gaat het toch om het feit of iets resoneert met je of niet , en is dat niet juist waar je met deze zin aan refereert? Als je gevoel zegt, het is bogus ,dan is dat toch zo voor jou?

  13. Wat ik probeer te zeggen, is het verhaal IN HET MIDDEN te laten. Waarheid, leugen.. Ik kan er niet over oordelen, of BJ de waarheid, de hele waarheid en niets anders dan de waarheid spreekt. En wat ik voel of vindt is MIJN waarheid, maar niet DE waarheid, toch? Er is ook nog zoiets -om maar even wat te noemen- als BJ’s waarheid..

   We moeten toch met z’n allen toegeven, dat deze man, in samenspraak de laatste tijd met David W, behoorlijk wat ECHT stof doet opwaaien.. Dat is in ieder geval zoals ik het waarneem.

  14. @ guido
   Dat ie stof doet opwaaien is een feit, vaak ook nog eens gefundeerd zoals het lijkt. En we zullen zien wat een algemene waarheid zal blijken te zijn, vooralsnog zet ik er een paar vraagtekens achter.

  15. Zoals al gezegd, de gemiddelde reacties op andere en dan met name USA sites/blogs zijn ongeveer van een zelfde strekking. Natuurlijk oogt deze uitzending voor geen meter maar is dat belangrijk? de fancy dure propaganda spots van de “tegenpartij” zien er wél gelikt uit maar daarvan weten we zeker dat ons een oor wordt aangenaait.

   @Marcel, die Jap is toch wel degelijk het hoofd van de global vechtsportclub zoals je in mijn linkje kunt zien.

   Je kunt jezelf afvragen waarom BJF en die Jap zich zó etaleren.

   Zeer binnenkort komt er een aanvulling van David Wilcock.
   Wat mij betreft mag een ieder zijn eigen mening hierover hebben maar het is idd een vaststaand feit dat er niet snel positiviteit gezocht wordt maar zoals gewoonlijk veel in het negatieve wordt getrokken door vooringenomen standpunten. Het lijkt mij ook dat velen die zich bezig houden met geopolitiek, economie, spiritualiteit, 2012 enz. slijtageverschijnselen beginnen te vertonen. Mensen raken sufgekletst en vragen zich af, wanneer gaat er nu eens wat gebeuren… als val van de economie, landing van de aliens aka Galactische Federatie, massale arrestaties van de Cabal die het 6 uur journaal halen enz.

  16. @Cozmic, het is natuurlijk je goed recht om die Romanoff (Romanov?) te wantrouwen. het frapante is echter dat ook steeds de naam Richard Sorge opduikt terwijl deze in 1944 al is overleden en meester spion was van Stalin.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Sorge

   Wat de werkelijke reden van BJF, David Wilcock en natuurlijk bolhoedje is om deze, ogenschijnlijk “duistere” man in hun kamp te trekken, zal wellicht ooit nog eens duidelijk worden maar ik heb inmiddels geleerd om “In the middle” te blijven en toe te kijken omdat niets meer is wat het lijkt (leek) te zijn. Zo is onlangs de wereldberoemde complotters site “AboveTopSecret” ogenschijnlijk door het ijs gezakt omdat deze gefinancierd bleek door de CIA… Nu kun je jezelf natuurlijk afvragen, Door wélke kant van de CIA… Geloven we in een “Good Side” én een “Bad Side” van de CIA of is alles wat CIA heet, negatief besmet? Ik weet het niet en het gros van de mensheid en zeker de complotters zullen het afdoen als, De gehele CIA is fout evenals het gehele Pentagon en vooruit, dan maar gelijk het volledige militaire apparaat terwijl weer anderen roepen dat er juist de meeste hulp te verwachten valt van insiders binnen die club…

   Ik heb geen kristallen bol of channelcontacten met hogere wezens dus wie het écht weet, mag het van mij zeggen maar ik denk/voel dat binnen korte tijd de echt oprechte personen achter de gordijnen vandaan gaan komen waarbij ik zéker ook niet uitsluit dat bijvoorbeeld een Poetin daar wel eens deel vanuit kan maken.
   De echte complotters weten natuurlijk allang dat het communisme én de koude oorlog één groot toneelspel was van wat we nu de Cabal noemen.

   Kortom, niets is wat het lijkt te zijn en het zijn innteressante tijden…

  17. @ Simba ,
   ‘in het midden’ blijven is waarschijnlijk wel een gezonde optie 🙂
   Ik weet niet of je dat artikel van de AC-site hebt gelezen , maar mij geeft dat wel even te denken . Een Joegolslaaf die claimt de reïncarnatie van de laatste tsaar te zijn en zichzelf uitroept tot grandmaster van de Illuminatie , daarna alle informatie van de AC website kopieert en het uit wil brengen in boekvorm onder zijn eigen naam , de schrijvers van het orginele werk welliswaar 25% biedend . Tja als Fulford met zulke lieden in zee gaat…. Hij noemt zichzelf ook wel Black Dragon en AlexanderAntiChrist !? http://www.youtube.com/user/AlexanderAntiChrist/featured
   Het geheel doet me steeds meer denken aan een opgevoerde show waarbij boekenverkoop en betaalblogjes een vette rol spelen . My 2 centjes ..

  18. Wat ik nou zo werkelijk prachtig vind bij het filmpje zijn alle commentaren in het Russisch en in het Japans, hoewel we het niet verstaan wat ze zeggen kunnen we er uit op maken vandegene die het wel verstaan het zien als een leuke 1 April 2012 joke.

   Ga ik elders kijken en vertalen dan stuit ik overal op dezelfde internationale vrolijkheid, dus we laten het lekker in het midden wat het is, vermaak me alleen er uitstekend bij hoe overal men reageert en hoe men elkaar in de haren vliegt en elkaar de waarheidsles leest.

   Wie is nou helemaal wakker hier?! Niemand naar het blijkt…

  19. @Cozmic 12.19, natuurlijk geeft het zwaar te denken maar ik ben nu wel eens nieuwsgierig waaróm ze hem erbij hebben getrokken terwijl het gros van de mensen die vent zo bij het grof vuil zouden zetten. Wát weten ze, wat wij nog niet weten !!!

  20. Niemand is Verlicht maar Iemand Niet..
   Iedere Aard Bewoner heeft nu minstens honderd duizend dollar te besteden om er alsnog wat moois van te maken op deze schitterende blauwe Slavische planeet.
   De Witte Draken zijn de Zeurende Zwart Kijkers een beetje zat aan het worden.

   Benjamin Fulford Explains How the White Dragon Foundation Can Continue to Pay You
   http://www.youtube.com/watch?v=JYi1jbtStvc

   Dawnie zou zeggen ze beloven ons gouden bergen met geld en dan komt de Anti ggrrrChriest omdat we “Yes We Can” gezegd hebben (omgedraaid klinkt als ’thank you satan’ als Oboema het zegt)

   Oboema en Jose – Japan
   http://www.youtube.com/watch?v=4e720tHnr9Q

  21. Ik denk dat ik Simba’s devies maar ter hand ga nemen ; grote bak met popcorn , wat beukenootjes en een glaasjes grenadine …. let the show begin . Uiteindelijk is het toch allemaal één grote soap . Ik merk dat ik mezelf te kort doe door me op te fokken over leugens en halve waarheden , juist door het zoeken naar externe waarheden krijg je weer last van tunnelvisie . Één gek kan meer complottheoriën creëren dan honderd complotters kunnen oplossen . Wat er uiteindelijk overblijft is een labyrinth waar niemand meer uitkomt .
   Nog even éénntje om het af te leren :)http://www.youtube.com/watch?v=j-rxe9Ayb8c&feature=player_embedded

  1. Weer een hele zit en is nog maar het begin maar ik moet toegeven, hij heeft de feiten van de veranderingen weer heel goed weergegeven en voldoende onderbouwing met de nodige linkjes.

   Interessante tijden en gebeurtenissen !!!

  2. Simba, het leest lekker soepel weg die Divine Goddelijke Interventies van David en het barst van de bizarre feiten, geen gezwam in de ruimte.. Stel het was een fantasie verhaal, en dat is het niet, dan nog is het de moeite waard om te lezen, het beste boek vlak voor het slapen gaan of om wakker bij te worden in de vroege namiddag.

  3. @ Simba_NL

   Ik zou je haast willen zeggen kom op 10 en 11 Mei 2012 naar CHIZONE in Scheveningen toe, waar je deze vraag stelling zelf aan David Wilcock kan stellen, Misschien gaat hij dan een stukje dieper op de materie in voor je.

  4. @Paul, interessant én opmerkelijk toch dat hij, ondanks de tegenstellingen, blijft refereren aan BJF…

  5. @Paul, Vorig jaar hebben we natuurlijk ook samenwerking tussen BJF en DW gezien over de opgeblazen DUMBS e.d. In de jongste DW versie haalt hij ook weer het onderzoek van BJF aan.

   Linksom/rechtsom, waarom BJF de laatste tijd de weg lijkt kwijt te zijn, kunnen we alleen maar naar gissen. Toch zegt mijn gevoel dat er meer achter zit omdat het malle bolhoedje er óók bij aanwezig was. Als je niet beter weet, lijkt het idd Monthy Pyton maar die bolhoed is een zeer gerespecteerd mannetje…

  6. Wat voor de Engelsen John Steed was is dat blijkbaar voor Japanse vechtsport Meester Dai Kaku, maar bij navraag bij sommige sportbeoefenaars die verwant zijn aan Chinese en Japanse gevechtskunst hebben zij meer aan Bruce Lee aan de muur hangen dan dat ze ooit van deze Dai Hatsu hebben gehoord. Met 1 gebaar kan hij dus wereldwijd 200 miljoen Karateka’s een Banzai achtige aanval in scene zetten?! Klinkt veel belovend!!!

   We shall see in the near Future…

 7. @Cozmic… “wat beukenootjes en een glaasjes grenadine …. let the show begin”
  Als het goed is gaat ie morgen beginnen… maar je weet het… daarna…
  Oogjes dicht en snaveltje toe, slaap lekker…

 8. Nederland gaat eind dit jaar een internationale nucleaire terreuroefening houden in samenwerking met Interpol en het Internationaal Atoomenergieagentschap (IAEA). Dat heeft minister Rosenthal gezegd tijdens een nucleaire top in Zuid-Korea……

  hoop maar dat dit ECHT gewoon een oefening is dan…

  1. Ook het begin van de reportage is een beetje vreemd!
   Het gaat over het gebruik van zijn stem!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.