Advertentie

Een bijzondere ontmoeting..(lezersbrief)


De lezersbrief die we hier vorige week op WantToKnow plaatsten over de UFO-ontmoeting, heeft voor veel mooie reacties gezorgd. Ook de reacties van mensen, die ernstig aan onze verstandelijke vermogens twijfelen, dat we dit soort artikelen plaatsen, schaar ik toch onder de mooie reacties. Want..

Alleen door het delen van dit soort ervaringen, komen we een stap dichter bij het respecteren van elkaars gevoelens en ervaringen. Want steeds weer blijkt dat ‘Realiteit’ een bizar gegeven is, want wat is nou precies ‘waar’..? Steeds meer kom ook ik tot het besef, ondanks mijn semi-wetenschappelijke studie, dat waarheid iets subjectiefs is. Ieder mens heeft en beleeft dus zijn eigen waarheid. En onze wetenschap maakt er dan helemaal een potje van, want als je het niet kunt bewijzen, wat je dus beleeft, dat is het dus niet waar..

Hoe mooi zou het niet zijn als de wetenschap dienend is. Daarmee bedoelend dat de wetenschap juist probeert -in het volle respect van wat mensen beleven- handen en voeten te geven aan de ervaringen die mensen hebben.

In plaats van datgene te bewijzen, dat vaak tot eer en glorie dient te strekken van de wetenschapper in kwestie.. De onderstaande lezersbrief is wederom een intense reactie. Degene die deze reactie instuurt, wil graag anoniem blijven en daar hebben we respect voor.

‘Helena’, zoals we haar noemen, deelt een prachtige ervaring met ons. Naar ons idee is dit verhaal niet direct een UFO-ervaring, of ‘buitenaards’ zo je wilt. Deze ervaring past naar ons gevoel beter in de sfeer van de boekjes die de Haarlems arts Hans Moolenburgh, over Engel-ervaringen schreef.

 

Het succesvolle boekje van Dr. Hans Moolenburgh is niet voor niets zo veelverkocht!
Het succesvolle boekje van Dr. Hans Moolenburgh is niet voor niets zo veelverkocht!

Maar waar het ons om gaat, is het delen van je ervaringen, het daardoor verruimen van je blik en het bewonderen van dit magnifieke leven dat we leiden. Tot je dienst! Hier is het verhaal van ‘Helena’:


 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Graag zou ik anoniem willen blijven omwille van mijn huidige activiteiten. Ik zou niet graag hebben dat mensen in mijn onmiddellijke omgeving mijn geloofwaardigheid en het vertrouwen dat ze in mij hebben ter discussie gaan stellen. Maar als je gelooft dat de ervaring die ik je ga vertellen tot iets positiefs kan bijdragen mag je die op je site zetten.

Mijn herinneringen gaan terug tot mijn 3e jaar en ik weet nog dat ik toen al veel vragen stelde. Ik ontdekte dat er iets niet klopte met de aarde. Ik had toen het geluk dat ik in de natuur verbleef, want we woonden aan de rand van een bos en ik speelde heel dikwijls in het bos alleen temidden van de dieren (herten, adders, everzwijnen, vossen, eekhoorns, uilen, roofvogels, mieren enz.). Het waren en zijn nog altijd mijn maatjes.

Maar ik verbleef ook temidden van een familie vol intriges en kon maar niet vatten waarom mensen elkaar zo konden pijnigen. De natuur was helemaal in orde, helemaal in balans, maar waarom deden en waren de mensen dat dan niet? Pas veel later ontdekte ik dat ANGST hier de grote boosdoener was.

Maar toen dacht ik dat ik op de verkeerde planeet was gedropt, maar ik weet nu wel beter. Ik ben nooit gelovig geweest maar wel overtuigd van de EENHEID in de verscheidenheid, vanuit mijn WETEN en ERVARINGEN.

En ook UFO’s maken daar deel van uit. Ik heb genoeg van deze ‘vliegende schepen’ gezien om te weten dat ze bestaan, dat we ze kunnen oproepen en dat we er zelfs mee kunnen communiceren. Dat laatste ontdekte ik nog niet zo heel lang geleden..

En nu de ervaring die ik graag met jullie wil delen, alhoewel ik ze niet kan vergelijken met het artikel waarop ik reageerde. Ik kan ze eerder vergelijken met het videofilmpje van de Braziliaanse boer, dat op Niburu verschenen is. Zo’n 30-tal jaren geleden was ik zo ziek dat ik het niet meer zag zitten en dacht dat de enige mogelijke uitkomst de dood zou zijn. Het enige wat me op de been hield waren mijn 3 kleine kinderen, waarvoor ik de moest en wilde zorgen.

Van knopje naar bloem, van rups naar vlinder. Transformatie is ons leven..
Van knopje naar bloem, van rups naar vlinder. Transformatie is ons leven..

Toen ik daar in bed zo over aan het denken was werd de kamer ineens verlicht met een wit-gouden gloed. Sceptici zullen nu wel al denken dat het een droom was, maar dat was het niet, daar ben ik absoluut zeker van. Dit licht werd sterker en er vormde zich een heel groot wit-gouden ei, dat een hoogte had van zeker 3 meter en daarin begon zich een menselijk silhouet af te tekenen.

Ik had moeite om ernaar te kijken, zo intens was dat licht. Het silhouet werd duidelijker naar gelang ik ernaar keek en er tekende zich een mannelijke figuur in af, die nog altijd omgeven werd door dat felle, intense licht. De figuur straalde Liefde en Vrede uit en kwam naar me toe en nam mijn hand. Wat er toen gebeurde staat me nu nog altijd even scherp en duidelijk voor de geest.

Door de aanraking voelde ik een stroom van vloeibaar goud in mijn hand en arm komen, welke zich verspreidde door mijn hele lichaam. Ik werd helemaal opgevuld met een heel intense warme energie die ik niet kende. Er werd niet gesproken. De figuur glimlachte en ik bedankte hem in mijn gedachten voor zijn komst en voor de zo speciale ervaring van Liefde en Vrede.

Stilaan vertrok hij zoals hij gekomen was. De figuur werd een silhouet in een wit-gouden ei, het ei veranderde in een gloed in de kamer en verdween geleidelijk.

Maar ik bleef achter met die intense gloed in mijn lichaam. Ik kon opstaan, bewegen, opnieuw leven en voelde me nog nooit zo goed en gezond. Die energie is zeker 3 maanden in mijn lichaam gebleven. Daarna echter geleidelijk aan verminderd en verdwenen.

En ik wil hier nog eens benadrukken dat ik deze ervaring zeker niet gehad heb omdat ik in iets “geloof”.

Vanuit mijn ervaringen veronderstel ik dat er verschillende dimensies zijn. Dat zou kunnen de verschillende ervaringen verklaren van mensen die met het UFO-fenomeen te maken hebben.

Sorry, het is nu toch nog een lange mail geworden. Je ziet maar wat je ermee doet, je hoeft het helemaal niet op je site te plaatsen als je voelt dat je lezers het niet goed kunnen ontvangen.

Met vriendelijke groeten,

“Helena”

Advertentie

ON NL Banner

95 gedachten over “Een bijzondere ontmoeting..(lezersbrief)

 1. @guido
  Dank je, dit is echt “mijn” onderwerp. Ben er van overtuigd dat engelen de wezens zijn die ons bijstaan, helpen, begeleiden, liefhebben,innerlijke kracht geven,en dat alles doen ze zonder daarbij onze vrije wil te beinvloeden.Het enige wat je hoeft te doen is te vragen of ze je willen helpen.
  Dus…… wordt vervolgd??

 2. een warm verhaal van een warme persoonlijkheid.

  jammer dat de omgeving meestal begint te grinniken bij zulke verhalen.
  zoiets zou je toch in geuren en kleuren aan iedereen moeten kunnen vertellen?

  en of je het nu gelooft of niet, het is mijns inziens nergens voor nodig iemand uit te lachen om iets waar je zelf geen verstand van hebt.

  iedereen heeft zijn eigen waarheid, vergeet dat niet.

  daarbij, we lezen wel graag sprookjesboeken en men kijkt graag naar leuke verfilmingen die een goed gevoel geven.
  dit is uiteindelijk net zo iets dus voor iedereen uiteindelijk ook nuttig te horen alleen al omdat het een goed gevoel geeft.

  als je gevoel anders zegt heb je misschien moeite te accepteren dat er toch echt ook goede mensen op de wereld rondlopen. hoe moeilijk dit voor sommigen ook is voor te stellen.

  luister naar je hart.

  selene

 3. wat een prachtige ervaring! bedankt dat je dit met ons wilde delen. ik ben ook benieuwd naar je ervaringen met UFO’s en hoe jij contact met ze maakt. misschien dat je daar ook ooit eens wat over wilt vertellen. maar in ieder geval bedankt hiervoor.

 4. Ook de reacties van mensen, die ernstig aan onze verstandelijke vermogens twijfelen.

  Het is geen twijfel hoor..

  Ik weet dat de realiteit hard is maar er is geen onkomen aan.

 5. Wauw dat is echt een mooie ervaring. Ik zou inderdaad ook wel meer willen over het contact hebben met hen en hoe dat moet.

  met vriendelijk groeten
  Jorn

 6. Jullie reacties hebben me een voor een diep ontroerd, ik ben jullie heel dankbaar en stuur jullie een hééééle dikke harteknuffel.
  Tessa en Jorn, ik kan jullie vraag niet rationeel beantwoorden. Wat ik wel heb gemerkt is dat de ervaringen die ik gehad heb telkens gepaard gingen met héél sterke emoties. In verband met ufo’s bvb was dat een héél sterk verlangen naar THUIS en bij de ervaring die jullie hebben gelezen was het een héél sterk verlangen om te blijven leven voor de kinderen. Ervaringen hebben me geleerd dat de natuur ook prachtig reageert op heel sterke emoties van bewondering, verwondering! Er is écht EENHEID in de verscheidenheid.

 7. Dit klopt ook wel kijk maar eens naar de onderzoeken van de Japanse wetenschapper Masaru Emoto. Emoties veranderen de structuur van het water, ten goede of ten slechte. Ik vindt het echt heel mooi dat intenties en emoties invloed hebben op de omgeving en dat daar OOK reacties op komen.

  met vriendelijke groeten
  Jorn

 8. Uiteindelijk is ALLES energie en zou je eens moeten weten, wat je allemaal met je INTENTIE teweeg brengt en kunt brengen..!! Emoto is inderdaad hét bewijs. The Secret is hierop gebaseerd, overigens een beetje erg (Amerikaans) gericht op materiële welvaart ipv welzijn.. Maar goed. Dank voor jullie prachtige bijdragen!

 9. Lieve Lena,

  Dank je wel voor het delen, het is in heel veel lijnen precies wat in mijn leven ook gebeurt is. Als kind had ik steeds het gevoel van ‘dit is niet waar’, ‘wat hebben ze me nu geflikt’. De wereld voelde als een gevangenis, mensen vond ik vreselijk gemeen en nep. Ook ik was alleen maar in de natuur, ik en mijn pony, meer was er niet voor mij. Al heel jong wist ik dat ik vaker hier op aarde geweest was. Niemand in mijn omgeving had het over reïncarnatie gehad, maar ik wist het gewoon.

  Toen mijn kids klein waren, had ik een hele moeilijke periode. Emotioneel barstte ik zowat uit elkaar, inwendig gilde ik alles kapot. Op dat moment kwam er een rood/witte ovalen energie, 3 meter hoog. Zoveel liefde, geruststelling, hij gaf mij het over donderende gevoel van het komt allemaal goed. Nog even volhouden, het wordt makkelijker. Dit geschenk heeft er voor gezorgd dat ik heel lang verder kon.

  En het werd allemaal “makkelijker”. Nog steeds heb ik een vreselijke heimwee naar huis, diep in mijn hart doet het soms zo’n pijn. Maar gaande weg heb ik geleerd met het leven hier om te gaan. Een tijdje geleden heb ik de vrede in mijn ziel gevonden, geaccepteerd dat ik hier ben. Sindsdien komen mijn spirituele gaven weer te voorschijn, ik “mag” ze weer gebruiken. Nu ben ik net als jou, iedereen staat vrij te geloven wat hij of zij wil. Daarom is het ook geloven! (boeddhisme is het enige geloof dat zichzelf niet opdringt aan anderen!!!)

  Wat mij erg heeft geholpen is een zin die ik ergens op het www las: THUIS IS IN JE ZIEL EN DIE HEB JE ALTIJD BIJ JE.

  Selene
  Ja er zijn inderdaad ook heel veel goede mensen op de wereld. Nu mijn wonden zijn geheeld en ik krachtig in het leven sta, zie/herken ik bij bijna iedereen zijn of haar mooie energieën. En zolang men elkaar niet hun eigen mening/wil oplegt is het best te doen met elkaar. Leven en laten leven……

  Veel liefs Anneke

 10. leuk berichtje

  even een citaat

  “En ook UFO’s maken daar deel van uit. Ik heb genoeg van deze ‘vliegende schepen’ gezien om te weten dat ze bestaan, dat we ze kunnen oproepen en dat we er zelfs mee kunnen communiceren. Dat laatste ontdekte ik nog niet zo heel lang geleden..”

  nou probleem opgelost denk ik ! een camera er bij, ufo oproepen en filmen maar.
  bewijs geleverd !

  heren ufonauten kom er maar in !!

  Vriendelijke Groet
  Gait

 11. Het zou mooi zijn zo’n filmpje. Maar het probleem is vaak dat ALS het gefilmd is, niemand het geloofd omdat ze dan zeggen dat het filmpje nep is. Onlangs was er nog een filmpje van een UFO uit Italie waar bewezen was door experts dat het filmpje echt was. En dan gaan mensen nog vertellen dat het filmpje nep is. Dus dan kom je weer nergens:(

 12. Ik zelf begin er voor open te staan wat er allemaal gepost word maar altijd nog met enige sceptis.
  Omdat de werkelijke bewijzen niet gegeven kan worden. Hoewel ik in mezelf gevraagt heb aan noem het maar God. Om mij te helpen mijn leven te verijken (niet materieel) Kwamen dit soort sites in mijn leven. En dat opzich vind ik al een verijking. En het mooie aan dit pad is dat ik me zo sterk en bewust ben gaan voelen, dat het een verslaving lijkt. maar wel een die de goede positieve richting op koerst.
  Mijn dank is groot ondanks mijn sceptis.

 13. @ Jorn

  nee hoor als je de nos cnn enz uitnodigt om het te filmen en evt Balkenende er bij om mede namens nl te communiceren met de et’s dan geloof ik je gelijk !!

 14. @ Gait

  ik heb al jaren contact met wezens van de pleijaden.
  wezens die ze hier reptilians noemen geloof ik.
  ik kan dit bewijzen mijn structuur van mijn huid is anders dan de gemiddelde mens. als ik mijn dna laat onderzoeken komt daar uit dat mijn dna anders is dan dat van de gemiddelde mens.
  bij mij zijn de 12 dna strengen actief en niet de dubbele helix zoals nu nog bij jullie.
  er gaan grote dingen gebeuren ! voor 2012 onze tijd , wie wint of verliest is voor jullie nog een vraag, voor mij een weet er is een galactische oorlog aan de gang wees daar bewust van !!
  het strekt zich op sommige astrale vlakken zelfs uit tot meerdere multiversums en niet aleen dit universum.

  ik weet dat het uiteindelijk goed komt met jullie en al dat is.

  groet Ilse

 15. @ ilse

  Sorry ik bedoel er niks mee, maar ik weet niet hoe ik hier op moet reageren, of dit is waar of je hebt hulp nodig , in beide gevallen vind ik het interessant, als ik het alleen maar om aan te tonen dat er waarschijnlijk een steekje bij je los zit, mocht het echt zo zijn , dan zullen we in 2012 wel meer te weten komen denk ik
  ha ha
  vriendelijke groet
  Gait

 16. ik kan niet zeggen waar ik nu ben maar als je me zag zou je me geloven.
  ik zie er uit als een albino met psoriasis, alleen wat grijzer en mijn huid is wel gelijk matig.
  maar het maakt me eigelijk niet uit wat je denkt of wat je wil zeggen. het is jou leven jou waarheid jou keuses. als jij me dan gek vind is dat jou probleem niet het mijne.

  ik kan er niks aan doen dat ik zo geboren ben, dat ik anderen kan VOELEN huilen, ondanks dat ik ze zie lachen. enz als de mensheid eens wat meer naar elkaar zou luisteren in plaats van oordelen werd het een stuk prettiger in de wereld

  Groet Ilse

 17. @Ilse: en veel mensen maar ‘denken’ en vooral geloven, dat het ‘deurtje’ van het hart naar buiten opengaat.. Waarom het zo moeilijk gaat..
  Het deurtje gaat nl. naar BINNEN open…!
  @Gait heeft ook hulp nodig, kennelijk; zijn wereld staat op instorten. Zo niet, dan toch..

 18. @ Guido

  mijn wereld is still going stong
  van jou wereld ontbreek nog steeds elk bewijs. sorry tis niet anders

  @ ilse
  ik denk dat je een aardig wat emotioneel ingesteld meisje bent
  en hoop niet dat ik je op wat voor manier gekwetst heb, want dat verdien je niet volgens mij.
  ik denk wel dat je eens met iemand moet praten over je “beleving” het lijkt me verstandig dat dat dan wel iemand is uit de reguliere zorg. en niet iemand die zijn wijsheid haald uit niet te bewijzen paranormale onzin.

  Vriendelijke Groet
  Gait

 19. @Gait
  Ik heb ook moeite met bepaalde ontboezemingen van Ilse
  @Ilse
  Ik ben heftig geinteresseerd in die 12 geactiveerde DNA strengen. Helaas zit ik nog in het stadium van gelukzalige onwetendheid in de 3d wereld. Maar hoe weet je dat van die 12 strengen?

 20. @gait , ik ben echt blij dat we jou erbij hebben.
  niemand die nog zomaar klakkeloos een verhaal gelooft maar in plaats daarvan zichzelf afvraagt of het wel kan wat hier staat.
  nogmaals dank. je behoedt ons allemaal voor massahysterie met je voorbeeld.

  blijf bij ons we koesteren je.

  hartelijke groeten en veel liefs van selene.

 21. Wij zullen nooit de indruk wekken dat je en artikel of gegevens zomaar moet aannemen. Die indruk wek je, wat mij betreft nu een beetje, Selene. Maar het is goed hoor allemaal. Alleen gaat het een beetje om de toon die de muziek maakt, dus een soort vooringenomenheid ipv openheid. Ik vind het schitterend om van gedachten te wisselen.

  @Ilse: de 12 strengen DNA worden in channelingen (die inderdaad heel moeilijk te bewijzen zijn..!) heel vaak genoemd. Bijv. Steve Rother en de Groep hebben hier meermalen over gesproken. Wellicht is het een idee Ilse, met Tessa eens een soort interview te doen, telefonisch of fysiek.

  Kijk voor achtergronden van dit verhaal (12-DNA) bijv. HIER
  of via het Engelwezen KRYON (inderdaad weer geen verdere bewijzen mogelijk..) HIER.
  Van KRYON heb ik in de afgelopen 4 jaar veel channelingen gelezen, waarbij me de tranen in de ogen kwamen. Dát op zich was voor mij veel ‘bewijs’.
  Het spijt me als ik hier wat zuur overkom tegen bijv. Gait, maar ik voel zijn weerstand in vooral de wijze waarop hij deze uit. Ik dien deze niet zo binnen te laten komen en wellicht niet zo te uiten. Excuus Gait. Fijn dat je in ons midden bent!!

 22. @ Gait
  ik voel dat je het goed bedoeld en snap dat jij niet kun bevatten hoe ik hier gekomen ben, mijn moeder had al regelmatig met reptilians contact, daar ben ik uit voort gekomen. ik weet niet of mijn vader een reptilian was of dat door hen mijn dna geactiveert is. dat hoor ik in een later stadium, is mij beloofd.

  @ droppie
  twaalf dna stengen heeft iedereen.
  aleen is bij de meeste mensen de overige strengen nog niet geactiveerd, maar ook dat gaat gebeuren !! nu is het zoals sommigen noemen , junk dna
  Grappig dat je over 3d begint, eigelijk zijn er nog veel meer demensies maar door hier nog niet ontwikkelde technologie vervagen de grenzen tussen dementies en universums.
  weet wel, er lopen veel hybrides rond, en we zullen steeds herkenbaarder en normaler worden het “al dat is” is aan het versmelten de sluiers worden weg gedaan !!

 23. @ilse,ik begrijp je erg goed, ik was zelf een verhaal apart toen ik een klein jongetje was en iedereen in mijn omgeving vond mij raar en stil, (dat kwam omdat ik te veel wist en zag) de mensen om je heen willen of kunnen het niet begrijpen en vinden je eigenlijk een gek ook al zeggen ze dat niet,( maar dat zag ik door alleen naar ze te kijken.

  Ik kon toen letterlijk zien wat ze dachten)dat is gaande weg verdwenen toen ik de leeftijd van 20 bereikt had,omdat ik normaal wilde zijn net als de mensen om me heen,als ik me kwaad maakte dan kon ik lampen laten exploderen en meer nog,maar wat is normaal?
  Nu 21 jaar later komt dit weer terug met van alles en nog wat er omheen,als ik mijn hand ergens op leg bij mensen met klachten zoals pijn en stress verdwijnt het als sneeuw voor de zon,dankzij websites als deze en Niburu niet te vergeten ben ik mezelf weer normaal gaan vinden en zit ik weer op het goede spoor, krijg mijn kracht en speciale gaven weer terug en daar ben ik erg blij om.
  Ik weet wat waarheid is en wat niet,vroeger was ik er bang voor nu niet meer het is leuk en leerzaam om speciaal te zijn cq anders of voor mijn part gek als mensen het zo willen zien of noemen.
  Ik zou zeggen wees trots op jezelf met wie je bent en hoe je eruit ziet en wat je weet,en mensen zoals als gail die het paranormale als onzin afdoet,daar werd ik vroeger kwaad om maar kan ik nu om lachen(zei weten (nog) niet beter)maar dat komt nog wel….leuk dat je reageerde.

 24. @Tom
  Je bent van harte uitgenodigd om een keer bij mij langs te komen.
  Aangezien ik de laatste tijd (lees maanden) zeer moe ben, zou ik mij graag wat fitter willen voelen. Misschien kun jij mijn moeheid verhelpen?
  Wellicht komt de moeheid door het ascentie proces waar wij ons nu misschien wel in bevinden. Echter is het maar de vraag of dit proces zich daadwerkelijk voltrekt…

 25. @Ilse en Tom
  Vertel meer over jezelf……?!
  Er zijn nog zoveel onduidelijkheden in deze wereld,Ik heb sterk het gevoel dat we van jullie veel kunnen leren.

  groetjes
  Lianne

 26. Arjan dat je moe bent komt door het ascentie proces daar heb je gelijk in,ik heb er zelf ook last van,neem de tijd voor jezelf en rust als je lichaam er om vraagt,en op je uitnodiging om langs te komen ik woon in zwitserland op dit moment,en ben niet van plan om nog dit jaar naar nederland te komen dus helaas.

 27. @lianne ik zal erover nadenken,om meer te vertellen,dit is de eerste keer dat ik reageer op een reactie van een erg mooi artikel,en omdat ik altijd erg veel negatieve reacties in mijn leven heb gehad en veel teleurgesteld ben door mensen,ben ik dichtgeklapt en ben nog steeds aan het leren of mischien beter gezegt aan het ervaren,ik denk erover dat beloof ik je.

 28. @ Guido

  ik zou dolgraag een interview willen doen maar je zult begrijpen dat ik doodsbang ben om in de publiciteit te komen. nu kan ik me nog verschuilen in gothic kleding en met zwart geverfd haar en blijf ik anoniem. als ik in de publiciteit kom, word ik vast aan alle kanten bekeken en onderzocht dit wil ik ten alle tijde voor komen ik ben een mens geen proefkonijn, waarschijnlijk weet je al van ons bestaan anders had je deze site niet begonnen, zo rond 2010 komen er meer mensen zoals ik in de openheid en in 2012 zal het de gewoonste zaak van de wereld zijn, ik zou best wat wangslijm willen opsturen dat zou je kunnen laten onderzoeken op de 12 dna strengen maar meer kan ik niet doen

  @ Tom
  ik vind je heel dapper , maar maak geen misbruik van je kunnen, later kan dat tegen je gebruikt worden.
  we zitten in een overgangsfase en ik en waarschijnlijk jij ook weet hoe die afloopt we hebben meerdere broeders en zusters hier rondlopen , ik denk nu al zo’n 5 % dat is een schatting dat weet ik, ik kan het niet bewijzen om dat net als ik de meeste nog niet in de publiciteit willen komen.

  het zien van gedachten in nog steeds voor mij erg schokkend, sommige mensen, lijken zo aardig maar zijn in en in kwaad, het is heel moeilijk om dat te zien, dat vergt veel energie
  mensen genezen heb ik nog nooit probeert ik weet ook niet of ik het kan, ik meid de meeste mensen toch een beetje, mijn uiterlijk helpt niet echt mee.

  Groet Ilse

 29. nou ik kan denk ik een beter gesprek voeren met leden van de josty band. geeft niks hoor dat zijn prima en leuke mensen die ook nog naar een ander luisteren

  hier komt helaas niks zinnigs uit
  grijze huiden ? schubjes ? lampen laten knallen ? gedachten zien ? tuurlijk.

  zeg fijn weekend allemaal ik kom hier niet verder voor mij houd het op
  Met Vriendelijke Groet
  Gait

 30. @ilse Ik zal nooit misbruik maken van mijn kunnen,dat kan ik niet en wil ik niet,het is een gave en daar ben ik me van bewust,dat zit niet in me slecht zijn,dat druist in tegen alles waar ik voor sta,die paar mensen waarmee ik in contact sta zeggen dat ik magische handen heb en zeggen mij dat ik er iets mee moet gaan doen,dat ik daar een hoop geld mee kan verdienen,zelfs dat kan ik niet,ik zou het geld goed kunnen gebruiken maar als ik er wat mee zou gaan doen,zou ik er geen geld voor vragen,ik heb niets met geld,nooit gehad,ik heb ook nooit zonder gezeten moet ik zeggen,als ik het nodig heb komt het vanzelf op me pad,daar ben ik erg dankbaar voor en vandaar dat ik me er nooit voor zou willen laten betalen,maar het probleem is wat je zegt een hoop mensen zijn in en in slecht of kwaad,en ik heb ook problemen om me onder de mensen te begeven,als ik in de supermarkt loop en het is er te druk,dan moet ik er uit,ik zie van alles en voel van alles,al die indrukken van mensen die moe zijn wanhopig,haatvol of dat ik zie dat ze komen te overlijden,kan mij heel erg van me stuk brengen zo erg zelfs dat ik daar weken van moet bijkomen,dat kost mij een hoop energie,ik heb wel eens momenten dat ik deze gift als een straf zie,ik ben ook niet alleswetend,maargoed aan elk voordeel zit ook een nadeel,ik probeeer daar iets aan te doen en dat gaat de laatste tijd wel beter moet ik zeggen,veel liefs Tom

 31. @Gait, ik kan je alleen maar aanraden om je verder te verdiepen in materie zoals deze. Ik lees al ruim 30(!) jaar over dit soort zaken en voor mij was het -helemaal ‘logisch’- een groot ontbrekend stuk in de grote legpuzzle van het leven.
  Ik zou je aanraden de boeken van Barbara Marciniak te lezen, ze beginnen gewoon op de grond.. Ook channelingen zijn waardevol, als je ze met je hart blijft wegen. Kijk het materiaal van KRYON eens door! Er is al veel vertaald over deze bijzonder intelligente energie.. Of hoe JIJ het wilt noemen.
  Uiteindelijk is alles energie, uiteindelijk is alles LIEFDE. Onze ‘afdaling’ in de materie, is een heel dappere queeste, die we zijn gaan ondernemen om het Licht op Aarde weer te doen laten schijnen.
  Maar als je jezelf hierin niet herkent, is dat helemaal goed. Dank dat je hier was, bent, blijft of weer zult komen!

 32. Ohja Gait en anderen: Kijk gewoon eens naar de prachtige documentaire van Bram Vermeulen. ‘In den beginne’.
  Maak een bakkie koffie en ga lekker 50 minuten kijken naar deze revolutionaire presentatie. Het heeft in ieder geval mijn leven veranderd. HIER vind je hem.

 33. @ alle belangstellende

  Intenties….
  Waarom doen we dingen? Waarom vinden we dat we ales moeten (kunnen) zeggen? Waarom is het belangrjk wat anderen van me/ ons vinden? Waarom vinden mensen het leuk om andere mensen te kwetsen?

  Allerlei vragen die me dagelijks bezig houden. Als we nu gaan kijken naar het initiele bericht over engelen, mogen/ moeten we concluderen dat goedheid bestaat. Is vele vormen.
  Het is alleen de vraag of we deze goedheid willen zien. Het heeft niets te maken met niet kunnen zien. Het heeft alles te maken met niet willen zien.
  Het verbaasd mij altijd dat forums worden gebruikt om ongezouten meningen te ventileren. Het blijkt dat de annonimiteit van een forum daar een belangrijke reden voor is. Als je de mensen daadwerkelijk bij elkaar zou brengen en ze hetzelfde onderwerp zou laten bespreken, juist de sceptici het stilste en de meest teruggetrokken gesprekspartners zijn.

  Dus kom ik wederom bij de intenties.

  Waarom geven mensen alleen hun “eerlijke” mening als niemand ze kan zien?
  Ik denk dat het voortkomt uit onzekerheid. Misschien schamen ze zich voor hun eigen mening, misschien is men onzeker over het feit of ze wel of niet in hun waarde worden gelaten, misschien is men nog niet zover dat hij of zij de waarheid kan of wil bevatten.

  Al met al vaak reden genoeg om “versluierd” mee te doen.

  Hierin moet/mag iedereen bepalen wat hij of zij zelf wil.
  Ik vraag hierin wel een ding.
  Laat eenieder in zijn of haar waarde. Jou mening kan anderen heel erg pijn doen.
  Iemand pijn doen voor je eigen plezier of onzekerheid staat lijnrecht tegenover de grondslag van het bovenstaande artikel, maar nog veel belangrijker: Het staat lijnrecht tegenover de mensheid.

  Hiervoor zijn wij hier niet.

  Durf te leven. Wees eerlijk (in ieder gevel tegenover jezelf).

  Gr Corne

 34. @ ilse

  ik heb gezocht op reptilians maar dat zijn niet van die lekkere jongens

  http://www.reptileconspiracy.com/

  ik zal binnen kort nog meer zoeken en hier door geven.
  jij geeft aan dat het bestaat, ik geloof er niet in maar als jij een hybride bent en je kunt het bewijzen ? zijn we in donkere tijden aangekomen.

  en nu een wijntje op de onzin weg te spoelen.

  Gait

 35. Jeetjes, had er geen idee van dat het mededeling van mijn ervaring zulke uiteenlopende comments zou opleveren. Het is de eerste keer dat ik zoiets doe. De intentie waarmee iemand een reactie plaatst is heel belangrijk, maar wij kunnen daarover niet oordelen en natuurlijk kan het niet de bedoeling zijn om iemand pijn te doen.
  @ Gait: een antwoord op jouw comment over het binnenroepen van de ruimteschepen. Ja, daar heb ik zelf ook aan gedacht. Heel toevallig (als toeval bestaat;-) ben ik er achter gekomen dat dit mogelijk is en dat je contact kan maken en respons kan krijgen. Maar ik ben zeker niet de enige die dat meegemaakt heeft en er zijn groepjes mee bezig, zoals Gilliland en Steven Greer en nog vele anderen die resultaat hebben maar het momenteel nog stil houden.
  Mijn prioriteit gaat daar niet naar uit, alhoewel ik respect heb voor de mensen die zich daarmee bezig houden.
  Verder zou ik willen zeggen dat Sitchin het wel eens bij het rechte eind zou kunnen hebben ivm de geschiedenis van de aarde en de mensheid. Maar de reptilians zijn nu lid van de Galactische Federatie, alles is in evolutie.
  En wist je dat wij allemaal reptilian DNA hebben? Onze hersenstam is reptiliaans, dat weten de wetenschappers.
  @ Ilse: ben je al te weten gekomen wat je zielenplan is? Dat zou wel eens groots kunnen zijn ten aanzien van de versnelde ontwikkeling die nu aan de gang is.
  Het ga jullie allen goed!
  Misschien vertel ik nog wel eens een ervaring als ik wat meer tijd heb!
  In Lak’ech Ala K’in

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.