Advertentie

Familie Skripal doet wat Rutte cs nálaat..!!


Professor Dave Collum (Cornell Universiteit),

hoogleraar chemie & moleculaire biologie:

 

“I will say it again:
Anybody who tells you this nerve agent
must have
come from Russia is a liar;
a complete and utter liar.
They are simple
compounds:”

x

vert.

“Ik zeg het nógmaals:
iedereen die je vertelt dat dit zenuwgas
uit Rusland afkomstig moet zijn,
is een leugenaar;
een grote en nietsontziende leugenaar.
Het zijn allemaal simpele ingrediënten.”

twitter.com/DavidBCollum/status/97843…

New Scientist (HIER)

“Exclusive: Other countries could have made ‘Russian’ nerve agent”

“Exclusief: andere landen waren in staat,
het Russische zenuwgas’ te fabriceren.”

* * *
x

x

Familie Skripal doet wat Rutte cs nálaat..!!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Een familielid van de vergiftigde, 66-jarige ex-spion Sergei Skripal, eist dat er antwoorden komen van de kant van Groot Brittannië, inzake de vergiftigingszaak van haar neef Sergei. Nicht Viktoria is 45 jaar oud en meldt dat ze naar het Verenigd Koninkrijk wil afreizen om haar ernstig zieke neef te bezoeken. En zijn dochter en haar achternicht Yulia (33 jaar), die tegelijk met haar vader werd vergiftigd op 4 maart jl. in Salisbury. Ze heeft daarnaast vragen voor de Britse autoriteiten, over hetgeen er met de huisdieren van de vader en dochter is gebeurd.

Volgens haar is het ook onzin, dat ze beiden thuis zouden zijn blootgesteld aan het zenuwgas. Als dat zo is, aldus deze Viktoria, zouden de huisdieren het ook niet hebben overleefd; 2 katten en 2 cavia’s. De politie, die de zaak onderzoekt, heeft laten weten, dat de hoogste concentraties van het zenuwgas, dat door Groot Brittannië wordt geduid met ‘Novichok’, gevonden zouden zijn op de voordeur van het huis van Sergei Skripal. Dat betekent dat het duo thuis vergiftigd zou zijn en toen naar de binnenstad van Salisbury is gegaan.

Victoria de nicht van Sergei Skripal, in een interview met een Russische Tv-zender

Volgens Viktoria zijn de claims van de politie ‘nonsens’, omdat het allereerst heel moeilijk tot onmogelijk is, om zo dicht bij het huis van Skripal te komen. En in de tweede plaats is het verhaal van de huisdieren natuurlijk van belang. Dáár hebben we nog niets over gehoord. Zijn die dood? Dat lijkt me het meest voor de hand liggen dan, met dit zéér giftige zenuwgas. Wat gebeurde er met de huisdieren? Zo moeilijk is die vraag toch niet? Het verhaal gaat dat de dieren ongedeerd uit het huis gehaald zijn.

Viktoria in een interview met een krant uit Moskou
“Ze hadden een kat uit Rusland meegenomen, Masyanya. En ze hadden een kat uit het asiel gehaald. En er waren de beide cavia’s. Die katten zouden kunnen zijn weggelopen, maar die cavia;s zouden dan toch in hun kooi aangetroffen moeten zijn? Elke info hierover blijft achterwege.. Ik hoop dat ik dit kan uitzoeken, als ik naar hen toe ga.”
Volgens buren zouden de dieren ‘in beslag zijn genomen’, maar dan is het natuurlijk vreemd dat zij ongedéérd waren. Een politiewoordvoerder wilde niet reageren op vragen van de Britse pers over dit aspect van deze zaak. Volgens andere bronnen zijn de dieren echter door de politie ‘gewoon’ in het huis aangetroffen en daarna volledig aan hun lot zijn overgelaten. De katten en de cavia’s, zouden daarna -achter de verzegelde deuren- zijn gestorven en weggehaald zijn door de politie.

Het blijkt dat de hond van dochter Yulia, die ze in Moskou achterliet, toen ze haar vader ging bezoeken, in een kennel verblijft. De verzorgingskosten voor deze hond, zijn inmiddels voldaan door een onbekende. Viktoria heeft geen idee wie dit gedaan heeft, maar ze vermoed dat de vriend van Yulia hier iets mee van doen heeft. “Doordat hij het geld heeft betaald, kan ik niet meer bij hem komen. Hij doet het kennelijk uit naam van Yulia. Ook dáár ga ik induiken, als ik haar spreek. Volgens Viktoria is haar achternicht weer in staat om haar ogen te openen, te drinken en een beetje te eten en heeft ze zelfs al enkele woorden gesproken.”

Afgezien van het verhaal van Viktoria, de nicht van Sergei Skripal, is het uitermate zwakke in het verhaal over het ‘vergiftigde huis’, dat er dagenlang, toen het onderzoek bij het restaurant in Salisbury-centrum doorging, een agent voor de deur van het huis heeft staan posten. Onbeschermde kleding dragend. Enkele dagen later, verschenen plotseling de ‘ballon’-kostuums, van de onderzoeksteams. Of de agent(en) in kwestie nog leeft/leven is onbekend..

Het vreemde verhaal van het zenuwgas in het woonhuis.
Het zenuwgas als vergiftigingsmiddel, betekent een directe, agressieve verlammingsaanval, van de persoon die is blootgesteld aan het gas. Dit is in bizarre tegenspraak met de feitelijk tijd, die tussen de besmetting thuis en het gedrag ná de wandeling naar het centrum heeft gezeten.. Alleen al dáárom is de optie, dat het zenuwgas thuis moet zijn toegediend, volstrekt ongeloofwaardig.

Sergei was een geziene gast in het centrum van Salisbury en was met zijn dochter naar het centrum gewandeld, waar ze -voordat ze naar het Zizi-restaurant in kwestie waren ingegaan- nog eerst een drankje hadden gedronken in de ‘The MIll’. Op de beelden van de CCTV-camera’s blijkt dat vader en dochter blij gewandeld hadden, voordat ze in het centrum aankwamen op die zondagmiddag van de 4e maart..

Eén van de pubmedewerkers vertelde dit relaas aan een Engelse journalist:
“Ik herinner me heel goed dat ze binnen kwamen. Hij was hier al eens eerder geweest, en ik vond het een toffe vent.Ik had zijn dochter nog nooit ontmoet. Ze zaten allebei kort daarna aan een drankje en hadden plezier. Kort daarna zijn ze weggegaan en alles is volstrekt normaal gegaan; er is niemand bij hen in de buurt geweest in de pub.”

Nadat ze in het restaurant van Zizzi hadden gezeten, verlieten ze het restaurant en liepen terug door de straat en winkelcentrum ‘Market Walk’. Daar werden ze 15 minuten later aangetroffen, bewusteloos op een bankje. De rest is bekend.

x

* * *

 

12 gedachten over “Familie Skripal doet wat Rutte cs nálaat..!!

 1. Om dat ik uiteindelijk toch wel begaan ben met jullie lot, even het volgende bericht !
  De site = theeventchronicle.com = wellness = multiple sclerose is LYME disease : ananatomy of a cover – up.

  Als je gebeten ben door een teek, moet je onmiddelijk homeopatise middelen gebruiken! Dit is Ledum Palustre 5ch te samen met Apis Mellifica 5ch, 5 granules van beide ieder uur, na duidelijk aantoonbaar vermindering, om de 2 uur 5 granules van beide, 4 dagen bij besmetting, daarna 2x per week van beide 5 granules 4 weken, daarna 1x per week 5 granules van beide, ook weer 4 weken, geeft ook bescherming !
  Ik wens jullie een mooi voorjaar zonder Teken beten, lees het artikel, maar doe het wel zittende, want er is enige steun nodig voor dit soort nieuws, groet Jenne

  1. O mijn God, mijn vermoeden was juist, daar is hij weer!!! En WEER met een reactie die NIETS van doen heeft met het bovenstaande artikel!!! Het voorjaar begon zo leuk.

  2. Paul Harmans, ja dat is schrikken, als er zo maar weer een normaal mens opduikt, met ja menselijke gevoelens, ja wat moet je daar nou mee, als je gewend bent met je lege bordje bij het doorgeef luik te staan om gevoerd te worden, met halve en hele leugens.
   Ik had een zekere band met verschillende mensen, maar velen zijn nu ergens anders en ik dus ook onder vrienden, voor jouw beledigingen sta ik niet open, misschien rekenen de teken wel met je af, uit mijn naam.

  1. mc, neem de moeite svp, het is een belangrijk artikel, zelfde strekking als dit Skripal een cover- up, kan vreselijk gevolgen hebben voor je gezondheid, bij verontachtsaming.
   Groet Jenne

  2. Kijk, dat bedoel ik, als Jenne al eens een linkje geeft om zijn loze gebrabbel kracht bij te zetten, dan werkt het niet. Na al die jaren van gebakken lucht in dit forum pompen, heeft hij nog nooit begrepen hoe je een werkende link in je reactie zet. En zoals iedereen weet is dat zo simpel als wat, maar blijkbaar toch nog te ingewikkeld voor Jenne.

   Voor mij is het voorlopig weer over bij WTK, ik kijk misschien vluchtig even naar de artikelen en beslist niet meer naar de reacties, de naam Jenne deed me vroeger al besluiten om meteen het rode kruisje rechtsbovenin een ram te geven. Dat gaat nu dus weer gebeuren!

  3. Een stuk zelfbeheersing is essentieel voor een stier, om niet in de val van de rode lap te lopen. Te stormen. Zijn dood tegemoet galopperend.. Hold your horses Paul..!
   Of zoals de Boeddha had kunnen zeggen.. “Niets doen is óók een optie”…

 2. Elk leven is niet in waarde uit te drukken omdat elk leven gewoon onbetaalbaar is.
  Dat de familie Tripal vraagtekens zet bij het hele verhaal dat door de Engelsen de wereld is in geholpen geeft natuurlijk ook al aan dat ze de boel niet vertrouwen en wanneer er een familie is die recht op de waarheid heeft dan is het wel de familie Tripal.
  De vraag die bij mij telkens opduikt is waarom de Engelsen en hun handlangers voor twee mensen het risico nemen dat er nog veel meer mensen kunnen omkomen?Hiermee bedoel ik zonder bewijs te leveren van de vergiftiging en/of de weigering medewerking aan elk Russisch verzoek te verlenen de Russen de schuld te geven en sancties te treffen.Wanneer de Russen het zat zijn zou een oorlog kunnen ontstaan en dat zal vele malen meer levens kosten.
  Is dit niet gewoon een zaak wat opgelost kan worden door een grondig politieonderzoek in te stellen zoals dat bij elk misdrijf gebeurd waarna de dader/s bestraft kunnen worden?Waarom de zaak zo opblazen met alle risico,s van dien?
  Trump doet hetzelfde in Syrie want ook Assad zal boete voor de gifgas aanval zegt hij.
  Maar wat schiet men ermee op om nog meer doden te veroorzaken door luchtaanvallen uit te voeren? En wat maakt het voor diegene die omkomt uit of dat door gifgas of bommen komt?
  Daarbij komt ook nog dat ook hier de Russen die bondgenoot van Assad zijn en daar op verzoek van Assad zijn wederom in een moeilijk parket gebracht worden door de VS en bondgenoten die blind volgen zonder eerst op bewijs te wachten.Het lijkt er erg op dat niet de Russen maar de VS en bondgenoten alles in het werk stellen om een derde wereldoorlog uit te lokken.

 3. Geachte hr Harmans

  Bij deze onderschrijf ik uw beleving als “Het zou de mijne kunnen zijn”. Deze site wordt al een hele tijd overspoeld met de reacties van mensen met óf een klap drank op, óf een klap dope, en wat daar verder in de opbouw van die persoonlijkheidsstructuur ontspoord moge zijn van die mensen, wou ik hier verder maar niet bespreken. Het is de moeite niet waard.
  De onsamenhangende schreeuw en scheldpartijen en het onvermogen tot het opnemen van gegevens en informatie uit deze site, doen nu niet bepaald nopen tot een zinvolle mate van communicatie.
  Jammer vind ik het wel.
  Zonde van de site.

 4. Geachte hr Harmans

  Bij deze onderschrijf ik uw beleving als “Het zou de mijne kunnen zijn”. Deze site wordt al een hele tijd overspoeld met de reacties van mensen met óf een klap drank op, óf een klap dope, en wat daar verder in de opbouw van die persoonlijkheidsstructuur ontspoord moge zijn van die mensen, wou ik hier verder maar niet bespreken. Het is de moeite niet waard.
  De onsamenhangende schreeuw en scheldpartijen en het onvermogen tot het opnemen van gegevens en informatie uit deze site, doen nu niet bepaald nopen tot een zinvolle mate van communicatie.
  Jammer vind ik het wel.
  Zonde van de site.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.