Advertentie

Idee Israëlische krant: ‘Aanslag op Obama’!


Idee: ‘Aanslag op Obama’, hij is niet pro-Israël!

WantToKnow.nl (met dank aan DR!)

2012 © vertaling WantToKnow.nl/be – Guido Jonkers

x

Kennelijk is het pro-Israëlbeleid van de regering Obama, sommige Zionistische fanaten nog niet gek genoeg.

Een Amerikaans-Joodse krant heeft brutaal gesuggereerd dat ‘Mossad agents’ de president van de VS, Barack Obama, zouden moeten ‘omleggen, op basis van zijn ‘onvriendelijke houding naar Israël toe.. In een poging om de controverse hierover te sussen, sprak de eigenaar van de krant, Andrew Adler, de ‘geruststellende’ woorden dat zijn krant het niet zo bedoeld had, maar dat hij nieuwsgierig was geweest naar de reacties van zijn lezers…

Voor zover wij weten loopt deze ‘krantenman’ nog vrij rond, en gaat de TSA op dit moment wel door met het fouilleren van baby’s, oude vandagen en invalide mensen op vliegvelden, om mogelijk terroristische activiteiten ‘in de kiem te smoren’..!! Acties waarbij het goed mogelijk zou kunnen zijn, dat de president doelwit is van deze terroristen..

De krant waarin het artikel verscheen, de ‘Atlanta Jewish Times’ heeft een oplage van tussen de 5000 en 10.000 per week, waarvan er zo’n 3500 abonnementen zijn.
In het betreffende artikel dat werd gepubliceerd op 13 januari jl., stelt de eigenaar van deze krant aan zijn lezers voor, dat zij even de minister-president van Israël zouden mogen zijn. Dus even Benjamin ‘Bibi’ Netanyahu van zijn troon en de lezer erop.. .

Inmiddels is de opgestoken storm rond de Atlanta Jewish Times en haar eigenaar Andrew Adler aanleiding geweest voor Adler om op te stappen als (hoofd)redacteur. In een open brief op zijn website betuigt hij spijt..:

“Er zijn geen excuses, er zijn geen verklaringen; er rest alleen maar een diepe verontschuldiging. De meeste diepe en oprechte verontschuldiging die ik in mijn leven heb gemaakt. In mijn column die op 14 Januari verscheen, heb ik me schandalig uitgelaten én uiterst onverantwoordelijk. Dit is definitief mijn laatste column geweest.
Ik ben opgestapt als uitgever van deze krant en mijn naam zal voortaan niet meer in verband worden gebracht met de Atlanta Jewish Times. Er wordt gezocht naar een ‘Joodse-leider uit Atlanta’ om de krant een nieuw gezicht te geven”…!

Kijk onder dit artikel naar het interview rondom deze Adler, die snikkend zijn excuses maakt voor het Tv-kanaal AID. De reporter vraagt vriendelijk nog hoe het kan dat er ‘een beetje een storm is opgestoken rondom de uitspraken van Adler’..

Wat had Adler geschreven dan?
“Geef het signaal voor een actie van Mossad-agenten, die zich op het grondgebied van de VS bevinden, om een president van de VS uit te schakelen, die bewezen heeft, zich onvriendelijk tegenover de staat Israël uit te laten. Dit met het doel om de vice-president zijn plaats te laten innemen, waarbij de VS met kracht gaat worden gedicteerd, beleid uit te voeren dat de Joodse staat moét helpen met het bestrijden van haar vijanden.”

Barack Obama gaat op bezoek bij AIPAC, de Joods-Amerikaanse lobby-club in de VS. (klik voor lead naar website) Hij vertelt in 2009 dat hij Israël goed gezint is, dat hij het land zal steunen; want zónder de steun van AIPAC was Obama nooit president geworden.

Meneer Andrew Adler schreef tevens in het artikel, “dat de Israëlische minister-president een order zou moeten uitvaardigen, om de VS-president om het leven te brengen, om het bestaan van de staat Israël te waarborgen. Denk er eens over na”, zo vervolgd Adler, “lk heb over dit Tom Clancy-scenario nagedacht. Denk je niet dat dit bijna spookachtige scenario onderwerp van discussie is geweest in de binnenste machtskringen van Israël?”

Het was begin December dat de Republikeinse presidentsambt-ijveraar Mitt Romney het president Obama voor de voeten wierp, dat hij de meest ‘traditionele bondgenoot, de staat Israël’ niet genoeg had ondersteund. Obama op zijn beurt had al laten weten, dat zijn regering bijgedragen heeft in de verdediging van Israël, door enorme steunbedragen te donaren, ondanks de uiterst slechte economische vooruitzichten van de VS zélf.
Tijdens de 71 algehele vergadering van de ‘Union for Reform Judaism’ in National Harbor in Maryland, liet Obama, óók begin December, al weten dat hij er trots op was dat in deze moeilijke tijden, hij ervoor gevochten had om het hoogste bedrag aan Amerikaanse steun in de geschiedenis van de VS voor Israël te verzekeren, en hierin geslaagd was.

x

Hier het interview met de excuses die Andrew Adler maakt tegenover het Amerikaanse volk.

62 gedachten over “Idee Israëlische krant: ‘Aanslag op Obama’!

  1. AIPAC is ook geen Israëlische organisatie.. Jeetje, ben je er weer..? Ik dacht dat je naar huis was..? Wist ook niet dat een organisatie kan praten, schrijven, reageren.. Lekker naamloos rondtetteren..?
   Even inhoudelijk op je verhaal ingaan: Misschien is het nog wel erger trouwens, ‘enkele duizenden abonnee’s’.. Dan kan een dergelijke gedachte des te gevaarljker rondsluipen, of post vatten.. Snap ook niet zo goed wat de grootte van een krant ermee te maken heeft. WantToKnow is ook niet zo groot, en toch komt Likoed NL hier haar PR-verhalen ophangen.
   Of je er afstand van neemt, is wellicht een veel belangrijkere vraag?

   En trouwens: lezen is altijd een probleem als je vol overtuigingen zit, niewaar..? Want wat staat er als eerste regel bovenaan het artikel..?? ‘Amerikaans-Joodse krant’.. Zit je mijn woorden ook nog een beetje te verdraaien..!
   Volgende excuus wordt ws.: “Maar de Mossad wilde Obama niet doodschieten, alleen bang maken”..?

  2. likoed moeten jullie niet onzedelijk geklede dames afknallen ?? , hoe durven jullie het woord nederland te gebruiken voor jullie semi-terroristische organisatie , met alle respect maar jullie landgenoten zijn wel wereld kampioen in het : op verdachte wijzen ombrengen van tegenstanders , het decimeren van bevolkingen en met oog op de aanslagen in IRAN , HET PLEGEN VAN TERRORISTISCHE AANSLAGEN op regerings officials , ongeacht wat deze mensen in de planning hebben verdienen zij een eerlijk proces volgens INTERNATIONALE WETGEVING. Israel heeft meer dan 100 kernbommen en ik zie hun die vele malen eerder gooien dan die ene mogelijke bom van iran.

   als jullie vinden dat ik met mijn eerste zin grenzen overschrijd dan was dat precies mijn bedoeling , ik heb een hekel aan mensen die andere onder shot houden en onder tussen zeuren dat hun neus bloed

   -bedreigende reactie verwijderd-

  3. Met alle respect, maar de uitdrukking ‘met alle respect’, wordt ook steeds meer te pas en onpas gebruikt. Waarbij ik denk dat de uitdrukking ’te pas en te onpas’ nog wel een tijdje ‘vers’ is. 🙄
   Om het andersom te zeggen. Het is voor mij ‘een omgekeerd potje zwartmaken’.. De ketel verwijt de pot dus dattie zwart is.. En nu weer uitademen Bartek!

 1. ik word gewoon schijtziek van hun hele : wij doen niet aan aanslagen , wij zijn vredelievend maar ondertussen op grote schaal politieke tegenstanders elimineren of ontvoeren, en dan komt de hun premier in Nederland zieltjes winnen en als er dan iemand vraagt over de aanslagen in Iran of zij de hebben uitgevoerd: daar kunnen wij geen vragen over beantwoorden , dit zijn binnenlandse aangelegenheden , blijkbaar is Nederland alleen goed als bondgenoot als ze geen vragen mogen stellen.
  pull the trigger and dont ask any questions politiek in de dop.

  IK heb totaal niets tegen de Israelische bevolking , het is een practig land met prachtige mensen , maar ze gebruiken hun energie op de verkeerde manier , je kan niet roepen dat je alle wijsheid bezit en ondertussen deze op de verkeerde manier gebruiken met als uitkomst het verlies van veelal onschuldige mensenlevens.

  1. Moet je voorstellen Bartek.. Jij roept: “maar ze gebruiken hun energie op de verkeerde manier”.. Maar ze mogen hun energie toch gebruiken zoals zij dat wensen. Het is denk ik dan: ‘voor mij gebruiken ze..’ enz.
   En stel je voor dat ze het deden zoals jij het zou willen, op de ‘juiste’ manier dus.. Dan had je nooit geweten dat je ‘schijtziek’ van Likoed kon worden.. Is toch een hele ervaring..? Nietdan? Noudan! En ik geloof écht dat wij ook én foutjes maken én prachtige mensen zijn..

  2. een neutrale opstelling t.o.v. alles wat gebeurt te hebben valt niet mee . Voor je het weet kies je partij en raak je het overzicht kwijt , erg menselijk .

 2. Is AIPAC dezelfde organisatie die ook Wilders steunt? Die mag ook iedereen voor rotte vis uitmaken en als je een vraag hebt over de ‘inkomsten’ van de PVV is er een grote stilte….
  En ja het is off topic maar ik stoor me aan dat de demonstrerende leerkrachten van partijen als de PVV en VVD te horen krijgen dat ze op kosten van de belastingbetaler een soort uitje aan het doen zijn en dat ze beter maar zelf moeten betalen (door salarisvermindering).
  Het wordt tijd dat Wilders en Co. ook hun salaris inleveren want ze doen niets wat nut heeft….helemaal niets. Alleen maar het volk splijten…brrrrr.

  @ Bartek….je hebt gelijk met je onthutsing, het is echt allemaal heel hypocriet. Dat hebben de VS en Israel in gemeen.

  1. Als Wilders zijn sponsors bekend moet maken , zou hij nog steeds diezelfde grijns op zijn smoel hebben ?
   Ik moet toegeven dat ik af en toe wel om hem moet lachen , zijn rebelse houding en uitspraken . Aan de andere kant lijkt hij te zelfverzekerd alsof hij ’the force ‘ achter hem heeft .
   Hier in de buurt is grote ophef over een moskee die gebouwd gaat worden , de PVV steekt zijn dikke neus er vet in . Zouden ze hetzelfde doen als het een synagoge was ?
   Iets in Wilders vertrouw ik niet omdat hij lijkt gemaakt te zijn door puppetmasters , altijd op het randje met zijn uitspraken , maar er nooit op te pakken . Hij lift mee op het succes van Pim die wel echt was en er daarom niet meer is .
   De hele politiek meurt gewoon naar verrotting en handjeklap , fistfucking met de media . Dat kleine krantje van dit artikel heeft inmiddels wel de aandacht gekregen waar het om vroeg , wereldwijd . Ook krijgt het voor elkaar om Oblabla neer te zetten als een anti- israel politicus , ammehoela , als dat zo was dan zat íe niet op zijn troon . Hij weet precies welke hand hem voert en waar hij niet in mag bijten .
   a man of a thousand faces
   http://www.youtube.com/watch?v=ACRRRnoN6nQ

  2. Wilders = mossad hondje. Na de tweede wereldoorlog zijn joden nog nooit zo beschermd geweest als heden ten dage. Tijd dat Henk en Ingrid overstappen op SP. Emil Roemer, dat ie tenminste een vent. Die geblondeerde mossadstrijder moest maar eens weg uit ons politieke bestel. Niets te zoeken hier. Go back to Israël, misschien dat ze hem daar nog wel geloven.

 3. Likoud Nederland zo kan het ook !

  CMN TV: The General’s Son
  http://www.youtube.com/watch?v=c4ZfnpN4Dfc&feature=player_embedded
  http://www.cmn.tv/videos/the-generals-son/

  Miko Peled is a peace activist who dares to say in public what others still choose to deny. Born in Jerusalem in 1961 into a well known Zionist family, his grandfather, Dr. Avraham Katsnelson was a Zionist leader and signer of the Israeli Declaration of Independence.
  His Father, Matti Peled, was a young officer in the war of 1948 and a general in the war of 1967 when Israel conquered the West Bank, Gaza, Golan Heights and Sinai. Miko’s unlikely opinions reflect his father’s legacy. General Peled was a war hero turned peacemaker. Miko grew up in Jerusalem, a multi-ethnic city, but had to leave Israel before he made his first Palestinian friend, the result of his participation in a dialogue group in California. He was 39. On September 4, 1997 the beloved Smadar, 13, the daughter of Miko’s sister Nurit and her husband Rami Elhanan was killed in a suicide attack. Peled insists that Israel/Palestine is one state—the separation wall notwithstanding, massive investment in infrastructure, towns and highways that bisect and connect settlements on the West Bank, have destroyed the possibility for a viable Palestinian state. The result, Peled says is that Israelis and Palestinians are governed by the same government but live under different sets of laws. At the heart of Peled’s conclusion lies the realization that Israelis and Palestinians can live in peace as equals in their shared homeland
  http://2012indyinfo.com/2012/01/24/the-generals-son/#more-24855

  Gilad Atzmon Interview Part 1en2
  http://www.youtube.com/watch?v=RtQeKrC2kVc&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=aZHsHXgYcpQ&feature=player_embedded#!

  Ierse journalist zet Europese Centrale Bank voor het blok
  http://www.dossierdenhaag.nl/000954-Ierse-journalist.html#axzz1kOs03jsT
  http://www.youtube.com/watch?v=JqJyR8cpSB4&feature=player_embedded

  1. Ik zie niet direct wat die link naar die Ierse journalist met het artikel te maken heeft. Maar ik wil er toch even op reageren.
   In dat filmpje verwart de heer Klaus Masuch het een en ander.
   Banken dragen niet bij aan de economie. Ze produceren niets. Ze genereren geen welvaart.
   Banken zijn financiele werktuigen om welvaart die andere mensen geproduceerd hebben af te romen. Banken kunnen wel bijdragen aan een destabilisatie van de economie. De heer Klaus Masuch wil die destabilisatie dan weer ongedaan maken door nog meer geld af te romen van de mensen die er voor gewerkt hebben en dus een stukje welvaart geproduceert hebben.

  1. Je bedoelt dat de kop spreekt over een Israelische krant.
   Terwijl in de eerste zin van het artikel wordt gesproken over een Amerikaans-Joodse krant?

  2. Grappig nietwaar..? Reageren niet bij het topic, maar weer bovenaan het draadje.. Lekker de vlag van Likoed bovenop. Anders had Likoed helemaal onderaan gestaan bij 1.4 Nou plezier ermee.
   En dan de tekst: “Lees de kop van het artikel eens”… Bedoel je: ‘Ashamed and regretful’? 🙄

  3. Ik heb even een korte blik geworpen op de website van Likoed Nederland.
   Mijn indruk is dat het erg eenzijdige nieuwsberichten zijn.
   Niets dan slechts over de palestijnen en moslims.
   Terwijl dit toch gewoon mensen zijn als u en ik. Dus er zullen slechte mensen tussen zitten, maar het merendeel zal gewoon vredelievende mensen zijn, die die oorlog tussen Israeliers en niet Israeliers haten.

 4. We laten ons nog veel te veel verleiden tot een reactie op mensen die expres hier iets plaatsen om een reactie uit te lokken in plaats van gewoon hun eigen mening te geven. Het is misschien verstandiger ze gewoon te negeren en dood te zwijgen. Heel moeilijk maar vaak wel afdoende.
  Het is namelijk niet de woorden waar we op reageren in deze gevallen maar de mensen die er achter zitten. Als het we echt enkel woorden zouden zien dan werden veel woorden gewoon niet gelezen. Maar we zijn mensen en blijven nieuwsgierig naar wie er achter zit. ;D

  1. Heerlijk toch..? IN de reactie jezelf observeren. Jezelf laten gaan EN in de hand houden. Dank LIKOED, for getting to know myself better..
   Neem er eens een voorbeeld aan joh…!! hahahhaaha..

  2. Vind je het gek? Kom eens een dagje ‘wanttoknow’-en..!
   Wat ik bedoel weet je toch wel. Dank donker, dat je met het Licht laat zien! Dank Likoed om me weer te realiseren welke vlag ik mooi vindt..!

 5. doodzwijgen doen we in de doem kerk van de Sovjet EuSSr Doema, daar zijn we goed in, negeren is regeren, typisch oud hollands, wat niet weet dat niet deert, natuurlijk zou ik graag willen weten wat of wie er achter die Likoed vlag schuilt, lijkt mij normaal, willen weten wie iemand is, waar iemand voor staat, geen idee wat Likoed betekent,

  met z’n allen voor ons eigen met zo’n post 55 neopreen half lucht doorlatend oranje high tech plastic klapper boom wind jack van net iets te duur, zolang de pensioenfondsen nog niet tot nul gereduceerd zijn, net zo iemand als Selene, zo’n tijdloos eindeloos loze beloften serie ouderwets zeeuws zuinig zouteloos politiek correct en volledig X loos dus zinloos, een beetje van dittem en een beetje van dattem, van links en een beetje naar rechts, maar wel vooraan in de spiri piri piri kerk, dagelijks Ferry Mingelen natte kranten in de wind wijsneus getverderrie onzaligheden via de staatsomroep met een kluitje in het riet niet geïnteresseerd in het publiek ver beneden en boven het maai veld?!

  lijkt mij ook heel gezond voor een dynamisch druk bezocht blogje, dat we elkaar dood zwijgen, wees er maar trots op.. Achter de ellebogen land, wat voor een vlag zou daar bij passen? Groeten ook aan de dynamische interactieve diep gravende retoriek van Eye, daar bloeien we van op met z’n allen, je ken er 6 Season of Treason documentaires tegen aan gooien en krijgt nog geen scheet van een reflectie terug te zien, dan was Dawn nog heilig in haar frequente repliek, ga zo door, negeren is regeren as always in dit pokken lang, blèèèèèh zou Lianne terecht gezegd hebben…

  Quote:

  ” Doema (Russisch: дума, de gedachte) is de aanduiding voor verschillende vertegenwoordigende lichamen in Rusland. Doema’s zijn zowel in het huidige Rusland als in de Russische geschiedenis te vinden. De bekendste doema is de Staatsdoema (Государственная дума), vaak kortweg Doema genoemd, het lagerhuis van het Russische parlement. ”

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Doema

 6. doodzwijgen doen we in de doem kerk van de Sovjet EuSSr Doema, daar zijn we goed in, negeren is regeren, typisch oud hollands, wat niet weet dat niet deert, natuurlijk zou ik graag willen weten wat of wie er achter die Likoed vlag schuilt, lijkt mij normaal, willen weten wie iemand is, waar iemand voor staat, geen idee wat Likoed betekent, met z’n allen voor ons eigen met zo’n post 55 neopreen half lucht doorlatend oranje high tech plastic klapper boom wind jack van net iets te duur, zolang de pensioenfondsen nog niet tot nul gereduceerd zijn, net zo iemand als Selene, zo’n tijdloos eindeloos loze beloften serie ouderwets zeeuws zuinig zouteloos politiek correct en volledig X loos dus zinloos, een beetje van dittem en een beetje van dattem, van links en een beetje naar rechts, maar wel vooraan in de spiri piri piri kerk, dagelijks Ferry Mingelen natte kranten in de wind wijsneus getverderrie onzaligheden via de staatsomroep met een kluitje in het riet niet geïnteresseerd in het publiek ver beneden en boven het maai veld?!

  lijkt mij ook heel gezond voor een dynamisch druk bezocht blogje, dat we elkaar dood zwijgen, wees er maar trots op.. Achter de ellebogen land, wat voor een vlag zou daar bij passen? Groeten ook aan de dynamische interactieve diep gravende retoriek van Eye, daar bloeien we van op met z’n allen, je ken er 6 Season of Treason documentaires tegen aan gooien en krijgt nog geen scheet van een reflectie terug te zien, dan was Dawn nog heilig in haar frequente repliek, ga zo door, negeren is regeren as always in dit pokken land, blèèèèèh zou Lianne terecht gezegd hebben…

  Quote:

  ” Doema (Russisch: дума, de gedachte) is de aanduiding voor verschillende vertegenwoordigende lichamen in Rusland. Doema’s zijn zowel in het huidige Rusland als in de Russische geschiedenis te vinden. De bekendste doema is de Staatsdoema (Государственная дума), vaak kortweg Doema genoemd, het lagerhuis van het Russische parlement. ”

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Doema

 7. Beste Hyperalert,

  Met betrekking tot je reactie: “de censuur staat weer aan”. Er stonden twee berichten van je misschien 10 minuten even on-hold. Deze zijn meteen toen dat zichtbaar was geplaatst.
  De reden is simpel: je gebruikt Russische karakters. We ontvangen dagelijks een stuk of tweehonderd (of meer) Russische spam berichten en dus staan al deze karakters op een zwarte lijst.
  Geen Nederlander gebruikt deze in zijn dagelijkse reacties maar jij was nu even de uitzondering op de regel.

  1. Een kort lontje Hyper.. Hold your horses.. Wat moet jij trouwens met Russische karakters..?
   Ik zal er straks één reactie van maken..

  2. Jah is goed Guido, staat wat netter dan zo’n fragmentarische alinea exercitie, goh dusz er zijn veel Russische George Soros spammers op moment Admin, zat ik op 1 of andere manier toch in tune met het loony universum..

   Quote:

   ” loony , looney or luny (ˈluːnɪ)

   — adj , loonier , looniest , lunier , luniest
   1. lunatic; insane
   2. foolish or ridiculous

   — n , loonier , looniest , lunier , luniest , loonies , looneys , lunies
   3. a foolish or insane person ”

   http://dictionary.reference.com/browse/loony

 8. Mossad agents posed as CIA to recruit Jundallah members:

  http://tribune.com.pk/story/321450/mossad-agents-posed-as-cia-to-recruit-jundallah-members-report/
  “It’s amazing what the Israelis thought they could get away with,” a US intelligence officer told Foreign Policy.

  Israel sets up assassination and sabotage unit in Iran :

  http://www.presstv.ir/detail/224518.html

  Dit zijn black ops operaties met als uitlokking een militaire reactie van Iran , daar bij komt dat volgens internationale wetgeving dit strafbare feiten zijn die vallen onder het artikel terrorisme.

  nu ben ik niet de meest vriendelijke persoon inderdaad , ik weiger passief toe te kijken hoe onze wereld en de vele onschuldigen mensen het leven laten door het toe doen van Fundamentalisten.

 9. Likoed, isse nie goed! Zit die idioot nou weer onder een partijnaam z’n zegje te doen?
  Ga ik hier eerdaags maar met een SP logo lopen reageren, zullen ze leuk vinden (not!).
  Likoed, je bent een mafkees, wat je hier ook van naam gebruikt, geen partij, merk of naam en logo van een ander gebruiken aub. Niet te geloven dit.

  1. Bij de SP mag je al je geld inleveren, als je geld hebt, en bij de Likoed mag je al je wapens inleveren, als je wapens hebt?

   Bijna hetzelfde?

  2. Ik heb geen geld en ook geen wapens, scheelt dat weer….phoeh he.
   SP wil alles wat socialer, zijn tegen de geld grijp methode. Ze zullen altijd concessies moeten doen daar ze nooit alleen macht krijgen. Dus als je ultra links begint, mag je hopen dat je nog ergens links uitkomt. Emile Roemer is de man die het kan. Altijd beter dan die geld graaiers. Die krijgen allemaal een topfunctie ergens nadat ze hun politieke loopbaan met veel ellebogenwerk hebben doorstaan. Of, ze hebben al jaren een topfunctie gehad, gaf ze te weinig machtsgevoel, dus dan maar in de politiek voor een hongerloontje. Sodemieter toch op, loop ik me rot te werken om alles nog een beetje recht te breien, bij hun kan het nooit op, zoveel verdienen ze.

  3. @ Martijn….ja dat klopt wel….maar het is een vraag van de tijd wanneer Roemer ook niet meer anders kan dan wat er moet….zolang we nog in politici geloven maken we toch geen kans….het systeem is fout, niet de man….helaas…

 10. en nu fftjes van de andere kant bekijken, deze man heeft misschien wel gelijk..
  http://www.dailystar.com.lb/News/Middle-East/2012/Feb-05/162223-netanyahu-says-strength-israels-only-guarantee.ashx#axzz1lXOP1Jgy
  het is Israël voor zichzelf ze hebben schijt aan andere landen die hun kant van het verhaal totaal negeren.
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4184838,00.html
  Israël is omsingeld door vijanden die niets liever willen dan irrealis totaal te vernietigen.
  ‘Het Zionistische regime (Israël) is een kankertumor en zal verwijderd worden,’ beloofde de Iraanse opperleider Khamenei.

  1. @ henkie
   zou dat typefoutje freudiaans kunnen wezen? De intuitie die stiekum om de hoek kwam piepen? ik vond irrealis mooier daar spreekt een soort van ontgoocheling uit , die ik wel passend vind klinken .
   Voorstel als we het voortaan over Israel hebben noemen we dat Irrealis, hetgeen de lading denk ik beter dekt.

  2. @marcel
   nope, typte isreal en zag dat mooie rode streepje dus d’rop klikken met rechtermuisknop en koos zonder te kijken de 1e verbetering..
   De staat israel voortaan irrealis noemen.. het past idd wel goed bij dit landje, ongelooflijk dat het nog steeds bestaat na al die pogingen van zijn vijanden om het te vernietigen.

  3. @ henki alleen daarom al toch?
   En natuurlijk van wege de geringe realiteitszin van de leiders van israel. IR-REAL-IS gewoon omdat het klinkt als”niet getuigend van enig realiteitsbesef”nouja voor mij dan toch.

  4. @Henkie, dat zouden de woorden geweest zijn van Ahmedinejhad. Er zijn al vele stukken geschreven, door erudiete mensen, die de toespraak letterlijk vertaald hebben, en geen WOORD over de vernietiging van de staat Israël zijn tegengekomen.
   Als hij dát gezegd had bovendien, zou hij dan zo onthaald worden door orthodoxe Joden.. HIER

  5. @GuidoJ.
   ik weet van de toespraak die verkeerd vertaald was, in 2005. (Khomeini zei, dat het regime dat Jerusalem bezet moet verdwijnen van (de) bladzij van de tijd.”)

   ‘Het Zionistische regime (Israël) is een kankertumor en zal verwijderd worden,’ dat heeft de Iraanse opperleider Khamenei vorige week gezegd.
   Ook was hij er trots op dat Iran al jaren de islamitische terreurbewegingen Hezbollah en Hamas steunt in hun strijd tegen de joodse staat.

   vandaag: http://www.wnd.com/2012/02/ayatollah-kill-all-jews-annihilate-israel/
   The Iranian government, through a website proxy, has laid out the legal and religious justification for the destruction of Israel and the slaughter of its people.
   The doctrine includes wiping out Israeli assets and Jewish people worldwide.

   De auteur van het artikel, Alireza Forghani, is een conservatieve analist en een strategisch specialist die behoort tot het kamp van Khamenei. Zowel de aan Khamenei verbonden website Alef als het door de Revolutionaire Garde gerunde persbureau Fars en de officiële website van het Iraanse parlement namen Forghani’s artikel onverkort over, waardoor zelfs de grootste sceptici zullen moeten erkennen dat Iran inderdaad Israël van de kaart wil vegen en de joden wil uitroeien.
   http://xandernieuws.punt.nl/?id=652588&r=1&tbl_archief=&

   volgens mij willen ze Israël wel kaput hebben…

  6. Henkie , als je al deze info bij elkaar legt , krijg je dan ook niet het idee dat er groot spel gespeeld wordt ? Het creëren van angst en onzekerheid ? Zouden de hoge heren in Iran niet gewoon spelers zijn in de grote soap , de zionistische dans des doods waarin de enige echte slachtoffers vallen onder de burgers ?
   Ik kan het niet anders zien dan een theatrale act in het eindspel om nog meer angst en verdeeldheid te zaaien , de meer dan 1,5 miljoen doden in Irak waren nog niet genoeg om de bloeddorst van sommigen te lessen . Het zou me niet verbazen als de hellehonden die de staat Isnotreal runnen bereid zijn om hun eigen bevolking op te offeren in hun zucht naar vernietiging , zolang het Zion programma maar zijn weg vindt .

  7. @ meneer Likoed…..aha, Saudi Arabië….heel interessant….hoort dat niet bij de VS?! ….nee? oh,ik dacht van wel…hoe kom ik nou op zulke gedachtes?
   Er is maar een ‘landje’ in deze streek dat niet ‘bezet’ is door de Romeinen ehh VS 🙂
   en dat is? Ja precies…dat is de Iran.

  8. Monika , ik vind het een gevaarlijke vent die de aggressieve kant van de islam predikt , voor zover ik al iets heb met al die achterlijke Abrahamistische geloven . Ze staan elkaar allemaal naar het leven terwijl ze in dezelfde 4D namaaklichtgodheid geloven . Besnijdenissen zouden wat verder doorgevoerd moeten worden , heel die snikkel eraf , zijn we binnen no time verlost van die oorlogszuchtigen . Doopceremonies verlengen tot tien minuten onderwater houden en hoppa , next !
   Werkelijke beschaving en spiritualiteit komt voor mij niet uit het naleven van regels uit een antiek boek vol contradicties , al die zgn religies die elkaar uitmaken voor heidenen zijn voor mij een farce , niets te doen met enige vorm van spiritualiteit , slechts het opdringen van eigen visies en belangen om het volk klein te houden .
   The Cozmic Matrix
   http://www.youtube.com/watch?v=f4sF6mq-Tns&feature=BFa&list=UUOpwg-UMqzuHxfcK5SSiZ2A&lf=plcp

  9. ze zeggen ‘meneer’ tegen hem, meneer Likoed (van de Mac DoNuts reclame van vroeger)
   Is het al volle maan MoonIka?
   ik voel me vandaag zo lekker gek worden, multi gelaagd dwars door de dimensies heen crossen, zalig.. of is het mijn derde bakkie kofff?

   Moon & Eye Ai Ai Ai (mmm ze is lief als ze goed hard gaat op haar oranje bezem steeltie en een reserve oranje eentjes zeepje in haar zwart poezelige fluwelen Pralende Prada Posse tassie) ik mag ineens een vertaal opdracht doen voor m’n pa, is ook eeuwen geleden, het bevalt me wel, van technisch medisch vak jargon naar een soort Engels dat ik zelf mag boetseren, heerlijk… totaal andere ervaring dan van Engels naar Nederlands, ik heb nu het gevoel dat ik meer de wereld bestorm, van klein naar groot, dingen klinken zo veel interessanter in het Engels, en er zijn zoveel meer woorden om uit te kunnen kiezen lijkt het wel, zalig hoor.. Leve de Webster van Merriam Merry Me Marianne..

   Zullen wij ons de Antigone Ant Orion Posse Club (AAOPC) gaan noemen of zo, lijkt me geweldig met een club huis, dat ding van die andere Angels is nou toch leeg komen te staan?

   Die stevig en hard door Bonende Bono’s snappen tenminste wat relaxen is, laat ze maar wapperen in de wind, daar waren ze ooit voor bedoeld, worden ze ook niet te heet, is beter voor de inlandse lome maar ouwe taaie heirloom zaadjes, vooral ook wetenschappelijk gezien (Koen de medicinale kale GGZ schetenwappert)

   Quote:

   ” Antigone (Sophokles); Antigone (Gr. Ἀντιγόνη) is een klassieke tragedie van de dichter/tragicus Sophokles over Antigone uit de Griekse mythologie. Het motto van het stuk: om gelukkig te worden moet je verstandig handelen (maar wat is verstandig handelen…) en de goden niet tarten (maar wat is de goden tarten…). Het centrale thema van het stuk: Het individuele geweten versus de staatswetten; de morele of goddelijke wetten versus de menselijke wetten. ”

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Antigone_%28Sophokles%29

   Quote:

   ” Posse mit Gesang (“farce with singing”, plural: Possen) is a form of popular German-language music drama, that developed in the late 18th and early 19th centuries. Early examples are sometimes called ‘Possenspil’ or ‘Possenspiel’. It is also sometimes referred to simply as ‘Posse’ (farce).

   Associated with Vienna, and also Berlin and Hamburg, the Posse mit Gesang was similar to the Singspiel, but generally had more action and less music than the more operatic form. Viennese examples included Ferdinand Raimund’s Der Alpenkönig und der Menschenfeind of 1828 and many of the works of Johann Nestroy. Composers who contributed music for Posse included Wenzel Müller, Conradin Kreutzer, and Philip Jakob Riotte ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Posse_mit_Gesang

   Sinead O’ Connor – You Made Me The Thief Of Your Heart
   http://www.youtube.com/watch?v=iVKzfGyZTyo

  10. Politiek , eigenbelang , machtlust , onderdrukking . Zij misbruiken religie om hun doel te bereiken .
   Bush die zich profileert als christen is daarvan een goed voorbeeld . Kurden en Sjiïten en Soenieten die elkaar afmaken … niets te doen met Allah , allahmaal politiek en eigenbelang . Vader Abraham zou zich in zijn graf moeten omdraaien .

  11. Cozmic, je bevestigt waar hij het over heeft….vrijheid tot aan het destructieve aan toe? Ik wil niet dat ze iemands sn….. eraf halen of iemand verdrinken. Nee!
   Ik heb begrip ervoor dat je hem niet vertrouwd en dat je het grotere plaatje ziet en toch is hij niet op oorlog uit. Ik geef hem het voordeel van de twijfel …http://www.youtube.com/watch?v=oIQc9Tcncxs…ily 😉

  12. @ Hyper…ja het is zo goed als volle maan…dat scheelt 😉
   Ik vind zo een club wel een goed idee…wij tegen de rest van de wereld…en iedereen die zich wil aansluiten mag mee doen….en we beginnen in Nederland en gaan dan even via het Noorden van Duitsland naar Engeland, vandaar uit maken we een boottochtje met Laura naar Amerika en daar gaan we de statue of liberty naar beneden halen met onze vrienden, de walvissen…..ja het is nog veel te doen…Maar ja je bent nu aan het vertalen geslagen…sterkte toch maar, want het kan soms wel (tenminste bij mij) wel op ‘mierenneukerij’ uitlopen (kan dat woord? Heb even niets anders paraat):)
   Ik ben trouwens blij met je quotes, daarmee krijg ik de kans om dieper in jouw aangeboden materie in te duiken 😉

 11. Ter uwer informatie….
  Er leven 35.000 joden in Iran, met volledig gelijke rechten. Ons wordt steeds verteld hoe slecht het minderheden in Iran hebben. Alles een grote media-leugen.
  Hier een paar feiten op een rijtje:

  – er zijn 18 synagogen in Teheran en 25 in geheel Iran.
  – zij mogen hun religie en cultuur vrij uitoefenen
  – Joden zijn binnen het Iraanse grondwet gelijk gesteld en beschermd
  – Joodse begrafenisriten en scheidingswetten worden geaccepteerd
  – Joden hebben een eigen krant die ‘Ofogh-e-Bina’ heet
  – in Joodse scholen worden jongens en meisjes opgeleid
  – er is een Joods ziekenhuis in Teheran
  – ook een Joodse bieb met meer dan 20.000 boeken
  – een Joods bejaardentehuis en een begraafplaats
  – Teheran heeft meerdere koosjer-slagers en restaurants
  – Joden dienen in het leger en vochten in de Irak-Iran oorlog
  – er is een Joodse afgezante in het parlement
  – tijdens de wo II kregen 5000 Joden door Iraanse diplomaten paspoorten om ze voor
  de holocaust te redden
  – ofwel Israel een premie van ca. 50.000.- Dollar per gezin betaald, om de Iraanse
  Joden te animeren om naar Israel te emigreren, wordt deze mogelijkheid amper benut

  enzo, enzo…..
  bron: Alles Schall und Rauch

  1. Dacht je dat Ahmedinidjad zo onthaald zou worden, door orthodoxe Joden, als hij werkelijk de Joden zou willen vernietigen. De uitdrukking ‘de staat’ Israël staat voor een veel ander begrip..!!
   Het gaat de Zionisten niet om de Joden.. Het gaat om oorlog, het gaat om macht en overheersing. Er zitten hele andere krachten achter het Zionisme, dan achter het Judaïsme.. Verdiep je erin, bijv. via het werk van David Icke, en je zult van een koude niet-Joodse kermis thuiskomen..

  2. En hoe moet ik weten dat je mij een schatje vindt.. ehh, ik bedoel dat jij dit weet. Van dat zionisme..? Het wordt er allemaal niet duidelijker op.. 😉

  3. okee bedankt voor de info, zal het allemaal bekijken because: i want to know!

  4. U heeft duidelijk nooit Iraanse Joden gesproken. Ik wel.
   Die zijn met gevaar voor hun leven de grens met Turkije overgesmokkeld omdat de onderdrukking te ontlopen. Hun oude vader kon niet mee, en wordt nog steeds gegijzeld door de Iraanse geheime dienst.
   U ziet toch hoe nietsontziend het bewinde tegen mensen die rechten willen, homo’s en overspelige vrouwen op treed. Kan u toch ook wel nagaan hoe Joden daar leiden? Idioot dat staatspropaganda van een afzichtelijke islamitische dictatuur, die vrouwen laat stenigen omdat ze zich hebben laten verkrachten, verspreid wordt.

 12. Jongens jongens (en Dames) wat gaan jullie weer los door die achterlijke Likoed. De Witte Hoeden lossen dat probleem binnenkort wel op, samen met de Draakjes !!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.