Advertentie

Overheid Brussel: “We zijn geen 5G-proefkonijnen!”…


X
X

Overheid Brussel:

“We zijn geen 5G-proefkonijnen!”...

2020 © WantToKnow.nl/be

x

De Brusselse overheid wil geen plan goedkeuren, waarbij het gaat om een proefproject voor het aanbieden van het supersnel draadloos internet 5G-netwerk. Volgens de wethouder van milieu, Céline Fremault (CDH) is de reden simpel: ‘Brusselaars zijn natuurlijk geen proefkonijnen’..! In juli 2019 tekende het Gewest waarbinnen de hoofdstad Brussel valt, een protocolakkoord over de uitrol van een 5G-netwerk. Als hoofdstad van het land, zou Brussel dan dit jaar, 2020, de eerste stad worden in België met supersnel internet. Maar zo ver lijkt het dus niet te komen.

De huidige regering komt er niet uit met de Gemeente Brussel, waardoor dit 5G-dossier zal worden doorgeschoven naar de volgende regering. Een proefproject is met de huidige stralingsnormen niet haalbaar, en daarbij meldt mevrouw Fremault in een gesprek met de Brusselse nieuwssite Bruzz, dat ze niet van plan is om een uitzondering te maken.

“Ik kan zo’n technologie niet verwelkomen als de stralingsnormen, die de burger moeten beschermen, niet gerespecteerd worden. 5G of niet. De Brusselaars zijn geen proefkonijnen, waarvan ik de gezondheid met winst kan verkopen. “

Het Brusselse gewest heeft bijzonder strenge stralingsnormen voor telecomtoepassingen. De norm van 6 volt per meter leidde in het verleden al tot problemen om snel mobiel internet via 4G in de hoofdstad aan te bieden. De Brusselse normen zijn zo’n vijftig keer strenger dan die van de ­Wereldgezondheids­organisatie en de Europese Unie. Maar volgens tegenstanders van Fremault, handelt ze kortzichtig. Het zou een krampachtig vasthouden aan het verleden zijn en ook slecht voor de gezondheid…

Want zo redeneren ze, worden door het afblokken van 5G, heel wat medische toepassingen afgesneden. Want doordat er geen wachttijd meer is tussen zender en ontvanger bij het 5G-netwerk, kan deze technologie ingezet worden om operaties op afstand uit te voeren, waarbij cruciale minuten zouden worden gewonnen. En ook bij de verkeersveiligheid speelt 5G een belangrijke rol, want deze laat toe, dat bussen, auto’s, trams en andere voertuigen direct -zonder tijdsverlies- met elkaar communiceren en zo verkeersongevallen zouden vermijden.

Vanaf 1 april uitrol 5G in België
In Nederland is men voorzichtig met alle uitspraken over de uitrol en tests van 5G, maar in België startte telecomprovider Proximus woensdag 1 april als eerste operator in België in 30 gemeenten met het veelbesproken mobiele 5G-netwerk. Daarbij zou het gaan om een ‘light’-versie op de bestaande mobiele telecominfrastructuur. Maar alleen valt nu Brussel daarbuiten, omdat daar de stralingsnormen te streng zijn. Het uitrollen van 5G zou een paradepaardje gaan worden voor Proximus en met name voor de  nieuwe topman Guillaume Boutin.

En hoewel er nog geen vergunning vergeven is in België, pakt Boutin bij zijn intrede meteen groots uit, door meteen met 5G te komen, hoewel er nog geen vergunning vergeven is in België en het om een beperkte versie van die nieuwe technologie gaat. Naast het feit dat er nog geen 5G-spectrum is geveild, zijn er ook nog geen nieuwe stralingsnormen en heeft Proximus ook geen nieuwe antennes geïnstalleerd. Een boel blabla dus van meneer de Proximus-directeur..

Maar.. zo laat de beste man weten, met de bestaande infrastructuur kan het bedrijf naar eigen zeggen wel 5G aanbieden, ‘met snelheden tot 30% boven die van 4,5G.’ Proximus laat weten dat dit zal blijven evolueren en het niet voor ‘de noodzakelijke uitrol van 5G’ in de plaats komt. De bedoeling is dat 5G op termijn zowat 10 keer sneller wordt dan 4G. Deze uitrol zal dus niet in het Brussels Gewest plaatsvinden. Ook Gent ontbreekt in de lijst van 30 gemeenten waarin Proximus zijn 5G-netwerk zal uitrollen.

Hypocriete politiek: normen verlagen, zodat het wél kan..!
De politieke partij MR (Mouvement Réformateur = hervormingsbeweging) in het Belgische parlement, heeft een motie ingediend, die een 5G-netwerk in het hoofdstedelijk gewest Brussel en de stad Brussel mogelijk moet maken. Volgens hen mag Brussel, vooral omwille van de economische gevolgen, de boot van 5G niet missen. En ja, er moet ook rekening gehouden worden met de mogelijke gevolgen voor de gezondheid…

De MR-motie voorziet een verlaging van de globale norm van 6 naar 3 volt per meter op de 900 MHz-band, maar dan wel per technologie en per operator in alle publiek toegankelijke zones. Daarnaast komt een nieuwe norm van maximum 7 V/m op de 900 MHz-band, gecumuleerd voor de 2G-, 3G-, 4G- en 5G-band voor gesloten woningen. Deze is nog steeds 35 maal strenger dan de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie.

Parallel daarmee wil de MR ook dat een Preventiefonds voor gezondheidsrisico’s door blootstelling aan elektromagnetische golven wordt opgericht. Volgens het principe ‘de vervuiler betaalt’ dient dat fonds door de operatoren gespijsd te worden.

 

4 gedachten over “Overheid Brussel: “We zijn geen 5G-proefkonijnen!”…

 1. In het artikel (hier boven) staat dat het blokken van 5G heel wat medische toepassingen zou afsnijden.Juist in ziekenhuizen zou men voorzichtig moeten zijn met apparatuur die straling afgeven en dat doen ze meestal ook zoals met röntgenapparaten.Om teveel straling te voorkomen mag men maar eens in de zoveel tijd blootgesteld worden aan dergelijke straling om ergere ziekten zoals kanker te voorkomen en 5G heeft altijd een hoge dosis straling.Ook ziet men in ziekenhuizen vaak dat medische mensen altijd een soort bescherming dragen in de vorm van een schort wanneer ze met dergelijke apparaten werken moeten.Bij 5G wordt iedereen onbeschermd aan hoge doses straling blootgesteld en dat moet men gewoon niet willen om op zeker te spelen.Gisteravond keek ik naar Jinek en daar hadden ze het uiteraard over complottheorieën en dat 5G in verband wordt gebracht met corona waar ze nogal luchtig over deden en weinig of niets werd verteld over het onderzoek wat door IARC onderdeel van de WHO is uitgevoerd en waaruit bleek dat 5G mogelijk kankerverwekkend kan zijn.De Nederlandse overheid zegt toch vaak genoeg dat zij advies van de WHO opvolgen,maar waarom negeren ze dan totaal deze uitslag? Overigens worden ook vaak beelden van een man getoond die bij daglicht een zendmast aansteekt en zijn auto duidelijk in beeld laat zien (op camera beelden is te zien dat deze auto recht tegenover de camera geparkeerd staat) Het zou volgens teletekst NOS gaan om een Toyota Aygo,maar hoe logisch is dat?
  1.bij daglicht 2.overal hangen camera’s en kennelijk wordt door de vermeende dader juist hier niet eerst gekeken of er ook een camerabeveiliging is 3.Toevallig staat juist de dader zijn/haar auto duidelijk zichtbaar in beeld 4. Dan loopt de dader duidelijk zichtbaar door beeld en zelfs het in brand steken wordt vast gelegd op beeld. Waarom heb ik het gevoel dat dit niet klopt?
  Is dit de opmaat om alle zendmasten te gaan bewaken? Wordt dit gebruikt om de strijd tegen de in hun ogen complottheorieën en sites aan te gaan? Ten slotte werd bij Jinek verteld dat de coplottheorieën wereldwijd verspreid worden en dat is denk ik juist het probleem wanneer je 5G tegen de zin van velen in wil in gebruik gaan nemen.

 2. We zijn geen proefkonijnen !!!!!!!!!! Dat is een goede grap. Als morgen het Brussels gewest een extra bom geld kan afpersen van de Vlamingen om te storten in het Brusselse zwarte gat … dan zijn alle gevaren voor de gezondheid door 5G in een seconde verdwenen. Dit 5G dossier zal bovendien achter de schermen ook nog gebruikt worden als chantage wapen in andere dossiers.
  De MR : de Franstalige liberalen, zitten in het Brussel Gewest in de oppositie en in de meerderheid in de federale regering. De meerderheid van socialisten en groenen in het Brussels Gewest zitten in de federale regering in de oppostie. Maar vergis U niet, achter al deze partijen loopt als een rode draad de loges… de werkelijke macht in België sinds de ramp van 1830…!! We zien hier dan hoogstens een strijd tussen “clans” binnen de loges… waar de gezondheid geen enkel belang heeft, maar enkel dient als dekmantel voor verborgen agenda’s.
  En dan het volgende :” Preventiefonds voor gezondheidsrisico’s door blootstelling aan elektromagnetische golven… “ (einde citaat uit de tekst van WTK). Nog een goede grap… lees : de zoveelste vetpot waaraan de corrupten in het Brusselse Gewest zich gaan vetvingeren. Ik begrijp dat het voor buitenstaanders niet altijd mogelijk is om klaar te zien in de Belgische beerputten en mesthopen, maar bij deze is dan ook al enige opklaring gegeven.
  Nederland zal dit nu ook beginnen te begrijpen in het kader van de “corona crisi” en de druk om gelden te storten in de zwarte gaten in het zuiden, cfr. de solidariteit !! De EUSSR is immers een België in het groot. Dus , als de vos de passie preekt, boer pas op je NL ganzen !!!

 3. Let op: belangrijke relatie met straling en stralingsgeleiding van aerosols en nano-materialen, bijv HAARP! https://www.youtube.com/watch?v=0il7onRhJzs

  Mark McCandlish talks to (The Human Condition Tv) host John Consemulder. Another previously thought lost gem! Mark McCandlish (check http://www.markmccandlish.com/) talks about chemtrails, CO2 problem, global warming, nano-particles, the ecological consequences, aerosols, geoengineering, aviation principles, the reality of steering the jet streams, and weather engineering (and weather warfare), HAARP, firestorms getting worse because of flammable aerosols in nature, , influencing hurricanes and tsunami’s, the relationship between chemtrails and HAARP, Tesla and scalar physics, what the future holds and more.

  We actualy spoke for 3 hours about many topics and i guess we could have talked for some days more…(to be continued?)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.