Advertentie

Piloot fotografeert UFO tijdens dagvlucht!


 

x

 

Piloot fotografeert UFO tijdens dagvlucht!

© vertaling WantToKnow.nl – Bron: HIER

x

De foto hierboven is er één van een serie van 3 en is nu plotseling opgedoken, hoewel hij is genomen op 16 September 2011. De traingle-vormige UFO werd waargenomen gedurende 5 seconden, door de piloot van het watervliegtuig, waarvan je dus op de foto de linkerdrijver ziet. Dit is het commentaar dat hij bij de foto aanlevert:

“Ik ben een piloot van een luchtvaartmaatschappij met meer dan 14.000 vlieguren, in unieke vliegtuigen zoals de HU16b, het vliegtuig dat je gedeeltelijk op deze UFO-foto ziet. Daarnaast ben ik gediplomeerd A&P-werktuigbouwkundige/inspecteur met een 25 jarige staat van dienst op vliegtuigen zoals deze HU16b. Deze ‘Albatross’ die we hebben, is een testtoestel voor satelliet-breedband internet, want wij zijn als een van de zeer weinige bedrijven in de wereld, in het bezit van satelliet-systemen aan boord van vliegtuigen, die high-speed internet hebben. Ons vliegtuig zit barstensvol omdat het dus een testvliegtuig is, om de breedbandfuncties te testen.

De kwaliteit van mijn ogen is uitstekend en bij een heldere hemel kan ik een weerballon met een diameter van 5 meter onderscheiden op grote afstand; ik ben daarop ook getraind en ik zie ze dan ook de hele tijd als ik in de lucht ben. Op het moment dat ik dit schrijft kan ik me niet anders voor de geest halen van het object, dan dat toen ik het zag een vage vlek was. Ik zag het niet goed, omdat het in dezelfde richting vloog als het vliegtuig. Deze foto is de meest duidelijke van de 3 foto’s die maakte met mijn IPhone. Toevalligerwijs was ik een paar foto’s aan het maken van Mount Jefferson en de ‘Sisters’ in de ‘Bend-area’. (De eerste foto uit de serie van de piloot zie je hieronder)

Het is duidelijk voor mij dat wat ik fotografeerde geen balloncluster is. Heel eenvoudig omdat dit ‘ding’ ons HORIZONTAAL passeerde..! Als je naar de eerste foto kijkt, zie je dat het object van rechts komt. Als je ziet hoe weinig afstand we afleggen in relatie tot de achtergrond, kun je de snelheid van het object inschatten. We vlogen op dat moment op een hoogte van 11.500 foot, ongeveer 3,5 kilometer hoogte en met een snelheid van ongeveer 200 mph, dat is zo’n 300 km/u. Het ‘ding’ was in een flits voorbij. Voor mij oog was het niets anders dan een vage vlek. Het enige geluk dat ik heb om het na te vertellen, is dat deze opname er zo strak uitgekomen is.

Het object heeft een behoorlijke afmeting; onze vleugel is ongeveer 16 meter lang en de gele drijver van ons watervliegtuig, die zo’n 12 meter van de cockpit zit, is zo’n 3 meter lang. Naar mijn gevoel is het object een beetje van dezelfde afmeting als ons eigen watervliegtuig, of iets langer. Dat betekent dat het ongeveer 25 meter lang zou moeten zijn. Naar mijn idee was het zo’n 350 meter van ons vliegtuig verwijderd. Het object maakte totaal GEEN geluid dat ik kon horen, noch liet het enige contrail achter zich of verbrandingsgassen van enige aard. Het object was ‘gewoon’ een paar seconden in onze buurt en was toen verdwenen.

Ons vliegtuig vliegt zuid-oost in de buurt van ‘Bend’ of ‘Sisters’ in Oregon.”

Wil je een totale vergroting zien van de bovenstaande foto, in HighRes, klik dan op deze foto of die hieronder.!

Advertentie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.