Advertentie

Teken de kinderpetitie..!!


Mauro huilt...

x


“Wij willen een kinderpardon.

Limburgser dan Vlaai. Noord-Hollandser dan kaas. Frieser dan de Elfstedentocht. En Zeeuwser dan het meisje. Dat zijn de kinderen die ons land moeten verlaten. 14 jaar oud, 10 jaar in Nederland. 9 jaar oud, 8 jaar in Nederland. 13 jaar oud, 13 jaar in Nederland.

Als wij niks doen, ligt hun toekomst in Irak, Afghanistan, Eritrea, Angola. Landen waar ze de taal niet van spreken, waar ze niemand kennen, waar ze vreemden zijn. Wij laten dit niet gebeuren. Deze kinderen horen hier. Wij willen een kinderpardon. Wij willen ze uit onzekerheid halen en welkom heten in hun land. Daarom deze hartenkreet.

Minister Leers, doe niet zo kortzichtig. Laat zien dat Nederland groot kan zijn. Of het er nu 20 of 2.000 zijn, deze kinderen horen hier. Geef ze de kans om een mooie toekomst in Nederland op te bouwen. Geef ze de kans om mee te bouwen aan een mooie toekomst voor Nederland. Geef ze een kinderpardon!”

x
Angela Groothuizen, Marco Borsato, Paul de Leeuw, Khalid Boulahrouz, Jörgen Raymann,

Humberto Tan, Jan Mulder, Anna Drijver, Patrick Lodiers,

Thomas Acda, Filemon Wesselink, Manuel Broekman,

Vincent Bijlo, The Opposites, Appa, Hanneke Groenteman,

Eric Corton, Margriet Eshuijs, Daphne Bunskoek. Peter van der Vorst,

Tanja Jess, Hind, Georgina Verbaan, Peter R. de Vries,

Waylon, Halina Reijn, Nasrdin Dchar, Jolande Sap en Tofik Dibi.

Mauro lacht!

Advertentie

ON NL Banner

32 gedachten over “Teken de kinderpetitie..!!

 1. Arme kinderen ze moeten blijven weet je we moeten al die oproer marokkanen het land uit sturen en ook die 20.000 somaliers die verslaafd zijn aan een niet in nederland verboden verdovend middel kweenie meer hoe heet heet qad ofzo ! Die kunnen niet werken vanwege dat middel waar zijn we mee bezig al die polen die uitkeringen krijgen en de nederlanders moeten naar de voedselbank ! Wat is dit voor een regering ? Ik ben het zoooooooooooo zat ! Ik sta om 6 uur iedere ochtend op betaal me scheel aan het ziekenfonds 162 euro per maand vanaf januari.

  Dan die polen en somaliers liggen in bed terwijl ik op de fiets naar mijn werk zit ! Dit kan toch echt niet ! De meeste polen zijn niet verzekerd ! Op mijn werk in een ziekenhuis zie ik dan bij een Poolse naam als verzekering verschijnen : zelfbetaler dan ben ik al misselijk want dat betekend dat ze niet verzekerd zijn en daar betaal ik voor ! natuurlijk ook jullie allemaal maar ik betrekt dit op mijzelf ! De slavische volken komen hier alleen maar om pinpassen te kraken en verder nog te stelen weg ermee oprotten uit ONS land ! Weg met die rotzooi en zo een jochie als Mauro moet weg wat een belachelijk iets dat kind mag gewoon blijven en weg met al die polen en slavische volkeren. Nederland is gek en krom !
  Zo dat ben ik weer even kwijt !

  Welterusten als het jullie lukt mij soms niet vanwege de onoprechtheid van nederland !

  1. Lekker genuanceerd Glenn , ik ken zat Polen en andere oosterburen die gewoon al hun lasten afdragen en verzekeringspremies betalen , 50 – 60 uur per week werken , het werk dat de Nederlanders niet willen doen . Gewoon normale jonge mensen die ook van hun vader en moeder houden en hier de kans beetpakken om een beetje een toekomst op te bouwen , een gezinnetje te stichten enzo .
   Uiteraard komt er ook wat uitschot naar het land van melk&honing , procentueel zal dat echter niet veel verschillen van de heilige Nederlanders .

 2. Zolang er nog idioten lopen te roepen “eigen volk eerst” en niet beseffen dat deze wereld van iedereen is.
  Zolang veel Nederlanders neerkijken op buitenlanders.
  Zolang onze eigen kinderen vaak heel slecht behandeld worden.
  Zolang niet alle rechters oprecht rechtspreken.
  Zolang de kinderbescherming vreselijk faalt.
  Kortom, zolang wij met z’n allen er nog steeds niet van overtuigd zijn dat de kinderen ons aller verantwoordelijkheid zijn.
  En dat het niet uit maakt hoe ze hier zijn gekomen en waarom.
  Zolang niet iedereen begrijpt dat de kinderen de toekomst zijn voor iedereen maar vooral voor deze aarde.
  Als men maar niet schijnt te begrijpen dat kinderen die met veel liefde worden opgevoed, gekoesterd, welkom geheten en verzorgd.
  Herstel.
  Als iedereen dit eindelijk eens begrijpt dan mag zonder uitzondering ieder kind blijven en bovendien een beregoed leven worden gegeven.
  Ieder kind. Altijd.

  1. Het wordt tijd dat iedereen zich weer als een kind mag voelen. Inclusief de leiders, de koningen en keizers. Zie de wereld weer eens uit kinderogen. Dan voel je je veel beter en omdat de mensen om je heen dit merken, door je doen en laten, voelen zij zich beter en geeft jou als leider een nog lekkerder gevoel. Je zal toch leider mogen zijn over een volk die elkaar liefde toedraagt i.p.v. haat? Die jou als loyale koning graag ziet zitten in je troon vol schoonheid? Leve Koning Arthur!

  2. @Selene
   Je commentaar zou zo uit (overwegend rechts)Vlaanderen kunnen komen.
   Voeg er ook gerust aan toe :
   Zolang een kind geen kind meer mag zijn en maar stil zit, of het voor de tv of gameconsole is, doet er niet toe. Zoniet : kom op met de Ritaline.
   Wat heeft de mens toch met dat ‘mijn en dijn’, met ‘hier en ginder’, terwijl alles en iedereen één is.
   En steeds weer is het kind de dupe van de kortzichtige grote-mensen-spelletjes.

  1. Ooh Martijn Tineke Schouten is Errug, …….. Kramp in m’n buik van het lachen ook…

  2. Als Dawn die Spaanse Tineke Zigeuner Mama Blues van Martijn hijs Fijn ook zo herkenbaar super lachuh vin dan kan het censurerende geïrriteerde nerveus wordende Ashtar Command de integrale astrale aetherische instant fusion Ecat Versmelting van mijn Iraanse blonde hersenzaadcellen zelfs niet meer tegen houden, een onbevlekt onbevangen ontvangenis resulterende in een spontaan nieuw kinDicke Jezus, Dickke Trom Jezus 2, dat ons zal redden uit de Gouvermentale Departement van Oeverloze Defensie of van Eeuwige Oneindige Detentie (D.O.D. Acroniemen tot je er bij neervalt die Amerikanoos) zal het gevolg zijn, weet ik zeker.. je zou er Arabische kamelen bulten van krijgen..

   http://www.infowars.com/government-censors-document-revealing-plans-to-wage-war-on-americans/

   Quote:

   ” Dik Trom is een ondeugend en dik kind (zijn vader zegt altijd over hem het is een bijzonder kind, en dat is-ie). Vanwege de ondeugendheid van de hoofdpersoon had Kieviet oorspronkelijk moeite een uitgever voor het eerste boek te vinden; via vrienden kwam hij uit bij Pieter Kluitman. Het duurde acht jaar voordat de eerste druk van ‘Uit het leven van Dik Trom’ was uitverkocht. Pas toen het boek vanaf de tweede druk door Johan Braakensiek werd geïllustreerd, begon de verkoop te lopen. Het tweede boek kende zijn eigen tegenslagen: het werd door de Duitse bezetter van Nederland in de Tweede Wereldoorlog gecensureerd.. ”

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Dik_Trom

  3. Martijn je bent een blijft nog steeds een jankenbalk hier van groot formaat, gelukkig hoor dat het maar 2de hands traantjes zijn… Met al zijn je verlichtingspogingen dan ook niet gegrond als het om rooie rendieren neuzen gaat of af geschoten jeugdsentiment in spe bok the NON Bearded Ones…

   Whoes need a GURU?.. NOT YOU ! 🙂

  4. @Paul, alleen die laatste zin slaat ergens op. Ik laat me de les niet meer voorlezen man met baard. Je bent niet veel waard, daar je alleen wijsheid vergaard door internet, you’re a robot. Luister eens naar je kloppend hart, je zit vol smart, laat los, dit is illusie. Je zei tegen mij, sta in je kracht en wees vrij, doe het zelf eens. Ik ga mijn gang, wees maar niet bang, wordt toch eens wakker.

  5. Martijn “JE BENT POEP”, dat wou je toch steeds horen?!

   Pasop voor uitglijders joh!, want daar ben je blijkbaar nog zo goed in, elke jaar weer, men moest eens wat vaker gaan strooien voor je…

  6. @Paul, we hadden elkaar gevonden, we hebben elkaar weer verloren. Ik wou het graag weer goedmaken maar ik ben langzaamaan ook veranderd. Via Facebook wou ik zelfs vrienden worden, nee, Paul is te goed voor mij blijkt. Ach, stik lekker in 5d, ik zit aan geen dimensie vast gelukkig. Ik wou maar zeggen, het is geheel aan jou, het is een keuze van jou en je (vrouw) vriendin.

   http://www.youtube.com/watch?v=w24XB7ikAw8

  7. Weet je Martijn je zit zelf meer vast in 5D dan ik zelf, hahahahaha

   Ik ben NIET te goed voor je, nee in tegendeel maar heb helemaal geen zin in je!
   Soms moet je keuzes maken en tja als je dan voor de zoveelste keer aan de zelfde steen je kop stoot, haak ik af, gekke is dat ik met andere mensen daar weer geen last van heb. Hoe zou dat nu kunnen??! Mooie ZEN gedachte niet waar?!

   Over liegen gesproken… Martijn met zijn rooie FOP Neus…
   http://www.uploadplaatjes.nl/plaatjes/8/327626.jpg

  8. Elke mongool kan me zelfs vinden op facebook bv. Die foto is nep want ik was toen ook nep. Kon onmogelijk mezelf zijn. Had ik al last van toen ik 10 was dus geen eer aan jou. Diegene die mij werkelijk kennen die hebben alles losgelaten, één met dat wat is.
   Ik lees iedereen in een seconde uit, jammer voor jullie…

  9. Ga zo door Martijn… Familie van Rutte???

   tjonge jonge jonge doe eens toch eens normaal man, je bent nog steeds NEP…

   Wat een mongool man, hehehehe, je zelf zo te kijk zetten… 🙂 🙂 🙂

 3. Ik vraag mij af hoe je voor mensen kunt zorgen als je onderscheidt maakt tussen mensen.
  Mensen die hulp nodig hebben nog wel. Ik zou dat niet kunnen. Ik heb in de zorg gewerkt en vond het alleen een voorrecht iemand weer een glimlach of zucht van opluchting te horen en zien slaken. Weleke taal ze ook spraken en uit welke laag van de bevolking dan ook.
  Ik was soms verrast over de wijsheid van eenvoudige mensen en de eigenwijsheid van hoog geschoolde mensen. En ook mensen die nooit geen goed woord voor anderen over hadden heb ik net zo goed verzorgd. Ze werden er een stuk milder van in hun taal.
  Geeft je te denken hè, of niet?

 4. Grappenmakers zijn het. Zij wonen allemaal lekker rustig – verwijderd van de allochtonen – in hun villa’s in het Gooi die BN’rs.
  En wie betaalt de kosten? Want let wel, een kind komt niet alleen. Dan komt heel de familie mee, alle kinderen (stuk of zes) met pa en ma en opa en oma mee. Oh ja, de neven en nichten ook, want er moet ook getrouwd worden. En zo voort. Enfin die familie heeft een woning nodig. Krijgen ze – wel een grote natuurlijk – en huursubsidie ook, want werken doen ze niet. Kan ook niet zonder opleiding en alleen een Afrikaans dialect brabbelend; zullen ze ook nooit krijgen. Om die uitkeringen en te krijgen geeft men ze professionele hulp en die moet ook betaalt worden. Ook moet hun woning ingericht worden. Scholing en vervoer naar speciale scholen? Kassa.
  En zo kun je oneindig doorgaan.
  Iets anders is dat het een aanzuigende werking zal hebben. Immers, men weet, beval ik of bevalt mijn vrouw in Nederland, dan zijn we voor altijd onder de pannen. Zo is het en niet anders. En u en ik, de hardwerkende autochtonen krijgen de rekening gepresenteerd.

 5. Bij de petitie tegen kinderarbeid ontbreekt de kinderslavernij op de tabak-
  plantages in Malawi! Zie het 6 minutenfilmpje op het internet ‘Malawi’s
  tobacco-children’. Wilt u dit toevoegen?
  Verder wordt een petitie voorgesteld voor de bescherming der mensenrechten van alle ongeboren kinderen.
  Tevens een petitie voor een behoorlijke regeling voor slachtoffers van strafbare feiten: alle slachtoffers van strafbare feiten hebben recht op kosteloze rechtsbijstand, uiteraard ongeacht inkomen of vermogen. Verdachten krijgen hun onkosten vergoed na gebleken onschuld.
  Deze regeling is niet van toepassing voor lieden als de De Rothschilds en alwie een schaamteloos groot vermogen heeft.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.