Advertentie

candida banner april 2019

Teken je ook voor een ‘schone hemel’..?


 

x

Teken je ook voor een ‘schone hemel’..?

2012 WantToKnow.nl/.be

x

Vaste WantToKnow-bezoeker ‘Monica’ attenteerde ons op de volgende actie, waar jij je steun aan kunt geven. Sinds begin oktober 2011 is in Duitsland op een site van de overheid (Bundesministerium für Bildung und Forschung, dus het Ministerie voor Onderwijs en Onderzoek) een extra uitleg over geo-engineering, dus chemtrails… Als je HIER klikt krijg je de pdf op je scherm die het hoe en waarom uitlegt.

Geo-engineering
Zoals je ziet is -als te verwachten viel- het fenomeen chemtrails volledig verstopt achter de term ‘geo-engineering’.. Dit fenomeen is hier op de site al een paar jaar geleden beschreven en het lijkt erop dat overheden, onder de toenemende druk om openheid te geven over chemtrails, overstag gaan, maar slechts de halve waarheid willen vertellen..! Chemtrails zijn er in hun optiek om het weer te besturen, want anders gaat het allemaal vreselijk mis met de wereld, met name door het steeds maar stijgende CO2-gehalte in de atmosfeer.

De boodschap toont allemaal goede bedoelingen, de boodschap lijkt een totaalplaatje van oplossingsgerichtheid te passen, maar het is -nogmaals- slechts een deel van de waarheid. Er wordt gesproken over geo-engineering gesproken in het kader dat het dus goed is voor de aarde in relatie met CO2. Dit raakt de hele wereld en daarom ook voor iedereen de oproep, als je hiervoor voelt, om de petitie te ondertekenen; deze actie is 5 april jl begonnen. .

Hier vind je voor een -inmiddels wereldwijde-  handtekening-actie tegen chemtrails. Opgezet door de website ‘Sauberer Himmel’, wat je vertaalt als ‘Een schone hemel’. Hier kom je op deze website.

HIER meer over het fenomeen ‘geo-engineering’ hier op de site.

 

Advertentie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.