Advertentie

UFO’s in en om Mexico..


x

UFO’s in en om Mexico..

2012 WantToKnow.nl/.be

x

Mexico lijkt een aantrekkelijk land te zijn voor UFO’s. Dat kun je concluderen als je kijkt naar de enorme hoeveelheid filmopnames van UFO’s, die de laatste jaren zijn gemaakt.
Wat maakt bijvoorbeeld met name de Mexicaanse badplaats Tijuana en omstreken zo’n bijzondere plek, dat er zoveel UFO-waarnemingen worden gedaan? Deze stad ligt, zoals je op de kaart kunt zien, tegen de grens met Californië/VS en is daarmee bijzonder, omdat het stadje feitelijk tégen de grens aan is gebouwd.

Deze opname is van 9 Juli jl. en gemaakt in het Mexicaanse plaatsje Tijuana, waar in het verleden al meerdere spectaculaire opnames zijn gemaakt. Deze bijzonder duidelijke opname is ook ‘spectaculair’ te noemen, omdat hij in de eerste plaats bij daglicht is gemaakt, waardoor de contouren van de UFO duidelijk te zien zijn. Ook het commentaar van degene die deze UFO heeft gefilmd lijkt authentiek en inhoudelijk is duidelijk het ontzag voor de waarneming te horen.. Wanneer je goed kijkt is een ronddraaiend lichtje te zien, onder de UFO. Een fenomeen dat vaker wordt geobserveerd bij UFO’s. Maar oordeel vooral zelf.
X

x
Dan wordt het 18 Augustus en wordt deze vloot van zeker 5 UFO’s ’s avonds gefilmd, ook weer bij Tijuana. Een spectaculaire opname, ook deze weer. Jammer dat hij waarschijnlijk uit de losse hand is gefilmd, maar de opname is duidelijk genoeg om de UFO’s duidelijk in beeld te krijgen. Oordeel zelf…

x

x

Tot slot een opname uit 2004 waarin een hele vloot UFO’s werd gefilmd, inderdaad ook boven Mexico. Indrukwekkend, to say the least. Een opname van 27 Januari van dit jaar, maar deze vloten van UFO’s zijn de afgelopen jaren al veel vaker gefilmd. Een van de persoonlijke verhalen bij dit filmpje gaat als volgt:

Het was een zonnige morgen, zo rond 9 uur en er was geen wolkje aan de lucht en de temperatuur lag nog rond de 10 graden C. Samen met mijn gezin verbleef ik in een appartement van het ‘Letran Valle’-vakantiepark in Mexico Stad. We wilden juist gaan ontbijten, toen ik uit het raam keek en ver weg een vloot van objecten zag vliegen, die op het eerste gezicht op weerballonnen leken. Maar toen we met z’n allen er even naar keken, bleek als snel dat er absoluut geen sprak was van weerballonnen. De objecten konden we waarnemen op zo’n 5 tot 6 kilometer van ons huisje en de objecten waren bezig met een gestadige klim. Elke UFO leek de anderen te volgen. We telden maar liefst 75 van deze objecten. Gezien de hoek tot aan ons appartement, zou ik zeggen dat ze op zo’n 40 to 60 kilometer hoog zaten, toen ze langzaam Noordelijk begonnen te vliegen.

Het is moeilijk te zeggen of ze zelf een soort licht uitstraalden, of dat het licht afkomstig was van het zonlicht, dat overigens érg intens was. De objecten waren moeilijk te volgen, ze leken relatief klein en soms verloren we ze uit het oog in de strakke blauwe lucht. Met onze telefoons hebben we ook nog enige foto’s gemaakt, totdat ze over ons gebouw vlogen en we ze niet meer konden zien. De hele waarneming heeft ongeveer 15 minuten geduurd en ik slaagde er nog wel in om met mijn oude digitale camera, een ‘Canon Rebel XT semi-pro’ (8 mega-pixels) zo’n 10 foto’s te maken, zonder dat ik werkelijk kon zien of ik iets op beeld had; daarvoor waren de UFO’s té ver weg. Ik kon ook bijna niet focussen met de lens. Bij het nakijken van deze beelden op de computer had ik wel degelijk een aantal objecten ‘gevangen’, maar de contouren waren té onscherp om er écht iets op te kunnen zien.”
X

x

x

6 gedachten over “UFO’s in en om Mexico..

  1. Bij nader inzien , het lijken verdacht veel op sombrero’s , was het vlak na een wervelwind ? EHHH puta madre , the bloody wind tookeh my hat into the sky .

 1. Dat laatste filmpje? Ze tonen sterrenstelsel zoals grote beer enz.

  Het tweede filmpje. Niet veel op te zien wel veel geroep.

  Het eerste filmpje leek me geloofwaardig tot op een gegeven moment een sfeermuziekje te horen was.

  Nou ja, ik ben er van overtuigd dat er vliegende schotels door ons luchtruim zwerven.
  Maar ik begin steeds meer te begrijpen dat we worden bedondert door onze eigen medemensen.
  Propaganda is wat je alle dagen te zien krijg.
  Het is nog nooit zo onduidelijk geweest wat waar is en wat leugen is en wat schijn is.
  Ik trek het me ook niet meer aan. Ik moet wel toegeven dat ik wel af en toe teleurgesteld ben om te ontdekken dat het weer net niet helemaal duidelijk is hoe het zit.
  Zal wel aan mij liggen. Im wil altijd weten hoe het nu echt in elkaar zit. ??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.