Advertentie

Voorzitter federale verkiezingscommissie: “Er is sprake van kiezersfraude”.


x

Voorzitter federale verkiezingscommissie:

“Er is sprake is van kiezersfraude”.

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Het is nogal wat, wanneer de voorzitter van het Federale Verkiezingscomité Trey Trainor (HIER), meldt, dat de 2020 US Elections illegaal kunnen zijn, door wijdverspreide fraude..! Tijdens een interview, gisteren, vrijdag de 13e november (!), liet  deze Trainor er geen onduidelijkheid over bestaan. Hij sprak met een journalist van ‘Newsmax TV’s ‘National Report’‘  en zei daar, dat de bureaus die de stemmen nog steeds aan het tellen zijn, ‘are not granting observers access to watch the ballot counting process could be involved in voter fraud’. Dat deze bureau’s dus geen obersevatoren toelaten bij het tellen van de stemmen, zoals door de rechtbank bepaald, en hierdoor betrokken kunnen zijn bij verkiezingsfraude.

“Ik geloof dat er op deze plaatsen sprake is van kiezersfraude”, zei hij. “Anders zouden ze de waarnemers naar binnen laten gaan.”

Ondanks het winnen van een gerechtelijk bevel, waardoor de Trump- campagne, waarnemers mag en kan sturen, om toezicht te houden op het tellen van de stemmen in Pennsylvania, vanaf een afstand van zes meter, worden volgens Trainor, de waarnemers “niet op een zinvolle manier in de stemlokalen toegelaten.” En dat, wanneer waarnemers wel worden toegestaan om te kijken, de ‘doelpalen verplaatst worden’, uit de buurt van de zes meter, die vereist is en toegestaan, door het gerechtelijk bevel.

Hij zei de claims, die in de juridische processen, door de Trumpcampagne worden ingediend ‘zeer geldige beweringen’ zijn, die ‘volledig’ door het juridische rechtssysteem dienen te worden gescreend. Hij voorspelt dat enkele van de wettelijke gevolgtrekkingen, waarschijnlijk bij het Amerikaanse Hooggerechtshof zullen eindigen. Kijk naar deze video van het interview. (Helaas nog niet kunnen vertalen!).

Deze voorzitter van de Federale Kiescommissie, James Trainor, is een Republikein en werd genomineerd door president Donald J. Trump, en daarna ingezworen door de Senaat van de VS 19 mei 2020. Hij werd benoemd voor een termijn die eindigt op 30 april 2023. Hij is een Texaan en al meer dan 20 jaar actief als jurist binnen het overheidsapparaat. Met name op het gebied van het kiesrecht, het campagnefinancieringsrecht en de ethiek.

Hij was voor de staat Texas, General Counsel (adviseur) van de secretaris van Texas en counsel/adviseur van het Texas House Committee on Regulated Industries. Trainor heeft ook zitting gehad in de Adviesraad van de Commissie voor verkiezingsondersteuning van de Verenigde Staten. Voordat hij tot de Commissie toetrad, was Commissaris Trainor partner bij het advocatenkantoor Akerman, LLP, en had hij zijn eigen privé-praktijk.

 

2 gedachten over “Voorzitter federale verkiezingscommissie: “Er is sprake van kiezersfraude”.

 1. Ooit ‘voorzag’ ik, ja ja, dat dan weer wel, dat het eerste land wat zich uit de shit gaat trekken, de VS zou worden. Gek gegoeg, gevolgd door Nederland. Waarbij de jeugd in de VS en in NL een belangrijke rol zal gaan spelen.
  Gezien het feit de Trump weg moest???, omdat hij de agenda dwars zit, is er een blatante hoeveelheid gesjoemeld.
  Het laatste woord is hier nog niet over gezegd want Biden is ervoor aangetrokken om heel veel aan Trump te danken maatregelen terug te draaien. Dat valt dusdanig op dat het verschil te zien is. Het leger staat goeddeels nog steeds achter hem en dat gaat te oplichters opbreken.
  Een revolutie is niet onmogelijk en langs het coca-cola effect komt dat in NL terecht.

 2. De Senaat is nog in handen van de Republikeinen, dus Biden is machteloos. Het politieke systeem zorgt er wel voor dat geen vd partijen grote veranderingen kan doen. Bovendien zitten beide partijen zo dicht bijelkaar, dat het weinig uitmaakt. Misschien zal Biden er iets meer zijn voor alle bevolkingsgroepen zodat je een burgeroorlog kan voorkomen met alle schietgrage malloten daar.
  Trump zet mensen tegen elkaar op, maar ook de Democraten voor Trump hebben de armoede en de scheiding in de maatschappij nooit willen stoppen.
  Als we ook hier kiezen om samen te leven, metelkaar dan hoeven we minder achter ons te kijken, maar jij hoopt waarschijnlijk op oorlog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.