Advertentie

(1e?) Minister weg om dure griepvaccins..


Terwijl het onderzoek van de EU nog in volle gang is, komen er in heel Europa scheuren in het machtsbastion van de farmaceutische invloedsferen. Het blijkt wel degelijk dat de farmaceutische industrie zich niet heeft kunnen bedwingen en haar invloed zodanig is gaan uitbreiden, dat het zich heeft moeten verlagen tot omkoping, fraude en excessieve lobby-praktijken.

De slachtoffers zijn natuurlijk al die burgers van de EU-landen die volkomen onnodig vaccinaties krijgen toegediend, op basis van valse angstverhalen over pandemieën die ons dreigen te gaan teisteren. Iedereen staat de uitzendingen van Pauw & Witteman nog bij, bij het uitbreken van de Mexicaanse griep. Ab Osterhaus vond het reden genoeg om te juichen, “YES!, 33 miljoen vaccins besteld”, zo luidde de SMS die hij ontving, een paar dagen ná het ‘officiële eerste geval in Nederland.
Het zal naar ons idee niet lang meer duren of de uiterst dubbele rol van Osterhaus zal volledig op straat liggen. YES!

Het onderstaande bericht spreekt boekdelen. Een Bulgaarse minister die kennelijk ook persoonlijk munt uit de miljardenwinsten van Big Farma meende te moeten slaan. Een rechtszaak tegen hem gaat volgen en de details zullen bekend worden. Een minister als commercieel agent voor de farma… Het moet toch niet gekker worden.

De van corruptie verdachte Bulgaarse minister van Gezondheid, Bozhidar Nanev, heeft heel wat uit te leggen.

De Poolse minister die zich echter niet liet manipuleren door Big Farma spreekt ook boekdelen. Het is voor ons, ‘argeloze vaccinatie-ontvangers’, nu slechts een kwestie geworden van minnen en plussen.

Want de voorstellen van het contract dat Big Farma hen aanbood en dat de Poolse regering NIET tekende, waaronder geheimhouding (!!), mag gewoon openbaar worden.. Laat het maar eens lezen. De uitkomst zal eenduidig zijn, een onbedaarlijke rioollucht is al waarneembaar.

X

* * * * * * *

Minister weg om dure griepvaccins

X

De Bulgaarse minister voor Gezondheid Bozhidar Nanev is afgelopen maandag, 29 maart afgetreden, kort nadat vervolging tegen hem was ingesteld. Nanev zou tijdens de griepepidemie vorig jaar de staat hebben benadeeld bij de inkoop van Tamiflu.

Half december sloot Nanev met medicijnfabrikant Roche een contract van ruim 3 miljoen euro voor de levering van 200.000 vaccins. Volgens de openbaar aanklager had de Britse National Health Service aangeboden de vaccins veel goedkoper te leveren. Door het contract met Roche zou Bulgarije 1,25 miljoen euro teveel hebben betaald.

Zodra de aanklacht bekend werd, liet premier Boyko Borisov weten het ontslag van Nanev te verwachten. Bestrijding van corruptie en misdaad staan hoog op de agenda van Borisovs centrumrechtse regering. Volgens de openbaar aanklager zijn er overigens geen aanwijzingen dat Nanev baat heeft gehad bij de deal met Roche. Maar waarom het dan nodig bleek om 1,25 miljoen meer te gaan betalen voor hetzelfde vaccin, dat is onduidelijk. Nanev zelf zei erop te rekenen dat zijn naam wordt gezuiverd. De griepepidemie ontregelde in grote delen van Bulgarije het openbare leven. Scholen en overheidsdiensten bleven dagenlang gesloten. Ongeveer twintig Bulgaren overleden aan het H1N1-virus.

26 gedachten over “(1e?) Minister weg om dure griepvaccins..

 1. Alle,en als ik zeg alle bedoel ik alle, alle overheden zijn door farmabelangen beinvloed. Daar is niets nieuws aan. Het doel lijkt me, is niet om diegenen die zich om lieten kopen met veel bombarie neer te sabelen.
  Het doel is een mentaliteit te verkrijgen waarin dit soort zaken niet meer mogelijk is en kan zijn.

  Daarvoor moet een eerlijke analyse plaatsvinden van de conditionering die geld op ons gedrag uitoefent. Pas dan wordt duidelijk dat we allemaal gevangen worden door ditzelfde streven en denken van dit moment. En het wordt tijd daar heel helder en eerlijk over te zijn.

  1. Geld is per definitie neutraal; juist door onze invloed krijgt het een energetische lading. Het kan dus ten goede en ten kwade worden aangewend.. (zoals met Álles (HAARP…))
   Het bijzondere ervan is ook, dat deze energetische lading eraan blijft hangen (ook aan ‘giraal’ geld!!). In de zakenwereld geldt ook het gezegde, dat geld dat je werkelijk ‘verdient’ bij je blijft, voor je werkt. ‘Slecht geld’, onzuiver verdiend, loopt net zo hard weer van je weg. In dat opzicht is er voor farmaceuten dan ook weinig houvast aan het ‘smerige geld’ dat ze verdient hebben. Onverdiend..

   Het grote probleem is vooral dat we geld steeds meer verlaten als MIDDEL, en het zijn gaan zien als DOEL. Dit kan per definitie NIET, want geld is dus een ruil-MIDDEL.

   In oorlogen zie je de werkelijke waarde van geld = NIETS. Geld is dus ‘vertrouwen op’. Vertrouwen dat het gedekt is; vertrouwen dat ik het ook weer aan de bakker kan geven, als ik het van mijn werkgever krijg enz. Vertrouwen.

   Achter het misbruik (het geld zien als DOEL) zit niets anders dan diepe, diepe ANGST. Geld wordt als doel gezien, omdat het ‘veilig’ lijkt. ‘Als je er maar genoeg van hebt, kan je niets gebeuren..’ Vanuit deze angst ontstaat ook ‘HEB-ZUCHT’. Het verhaal van Charles Dickens, ‘A Christmas Carol’ is hiervan een schitterend voorbeeld.

   Als je jezelf van die angst-emotie hebt verlost, neutraal naar geld kunt kijken, werkelijk eerlijk die angst NIET meer voelt.., die angst niet meer op geld projecteert, als de oplossing van je ‘ANGST’, dan lijkt er ineens een overvloed van te zijn.. Dé overvloed die komt als je loslaat.. hahaha. Dan is geld maar één van de spiegeltjes van de enorme overvloed aan alles-wat-er-is. (Gedenk echter de spreuk van Ghandi: ‘Er is genoeg voor ieders behoefte, maar té weinig voor ieders hebzucht‘)

   Alleen te focussen op geld als dé grote boosdoener, gaat naar mijn idee dus wel wat anders…

  2. Menselijk gedrag is het probleem. Zeg ik toch?

   Geld conditioneerd gedrag en niet in ons voordeel meer wetenschappelijk hoor je daar niets over omdat wetenschap daarvan ook profiteert.
   Daar ben ik denk ik duidelijk over geweest.

   Geld interesseert me niet en inderdaad ik hoef me daarover geen zorgen meer te maken en dat doe ik dus ook niet.
   Maar er zijn genoeg mensen die zich daarover iedere minuut en iedere seconde zorgen moeten maken omdat simpelweg het overleven daaraan vastgebonden zit.En die mensen kan je in princiepe zover krijgen dat ze overal oe in staat zijn.
   Zolang geld niet neutraal is in de ogen van een meerderheid verandert de situatie met al onze problemen niet.

  3. Haddock ik probeer je duidelijk te maken, dat het JOUW wereld is, waar je over praat; jij VINDT dat..

   “Geld conditioneerd gedrag en niet in ons voordeel meer wetenschappelijk hoor je daar niets over omdat wetenschap daarvan ook profiteert. Daar ben ik denk ik duidelijk over geweest.”

   Ik vind dat volstrekt onvolledig..! Er worden wel degelijk goede dingen gedaan met geld. Nog 1 keer dan?

   Geld = neutraal
   Mens = subjectief
   Mens + geld = subjectief.

   Ergo: mens verneukt de wereld door geld
   Ergo: mens verbeter de wereld door en met geld.
   Ergo: Mens ken uzelve..

   Geld is niets anders dan een neutrale enzym, dat het proces versneld of vertraagd, zonder daarbij zelf ten onder te gaan.
   De mens heeft in zijn eigen creatie, geld, zichzelf een KEIHARDE spiegel gecreëerd. Haddock je kijkt in je eigen geld-spiegel…
   Makkelijk vind ik altijd ergens achteraan te leren roepen, zeggen, etc.: “Dat vind ik, dat zie ik, dat is mijn mening e.d.” Dan komen je persoonlijke uitspraken altijd naar je terug; kun je eerder de intensiteit van eigen uitspraken e.d. voelen..

  1. Je kan vitaminen inderdaad niet vervangen door medicatie.Maar het wordt wel gepoogd door de huidig vastgestelde en voorgeschreven ”normale” hoeveelheden per dag.
   In de zestiger jaren werd veel vitamine b12 verschreven bij een breed spectrum aan klachten die inderdaad veelal door b12 gebrek werden veroorzaakt. Later ontwikkelde men medicatie om symptomen te bestrijden die ontstonden door dit vit.b12 gebrek en werden deze medicijnen ingezet..Dit met rampzalig gevolg wat de kennis van huisartsen artsen en specialisten aangaat over symptomen en hun werkelijke oorzaken aangaat. Maar lucratief is het wel natuurlijk want je kan mensen medicatie verschaffen en afhankelijk maken, met chronisch gebrek aan bepaalde essentiele voedingsstoffen.

  2. Ik ben overtuigd van de verhoging van onze Aardse frequenties. Hierdoor is het steeds moeilijker ’tegen de stroom’ in te roeien. Laat staan te liegen, bedriegen, kortom tegen de Waarheid in te gaan.
   (De ‘Hoogste Waarheid’ heeft natuurlijk de hoogste frequentie..)
   Alles, maar dan ook alles, dat zwaar en stroperig wordt gecreëerd, gaat feitelijk (en voor velen voelbaar..) al tegen deze stroom in.
   En in mijn ogen zijn dat zeker chemische medicijnen. Dus geen natuurlijke, die het lichaam helpen her-inneren, maar met chemische stoffen, nagebootste kwaalverdrijvers.

   Farmaceuten krijgen het ook van die kant op hun boterham. Boterham met zware stroop, inderdaad..

  3. Beste Guido,waarom we ons ergens bewuster van worden is moeilijk te zeggen. Aardse frequnties lijken me een vaag begrip.

   Als je begrijpt hoe het menselijk denken zich in onze sociale omgeving MOET ontwikkelen,dan begrijp je automatisch dat ons geleerd wordt te liegen en te verdringen.
   Iedereen liegt,maar het wordt tijd juist DAT gegeven eens te leren begrijpen. We liegen om sociaal niet op te vallen en nemen daardoor ook niet meer waar dat we daarmee onzelf niet meer trouw zijn..

   Velen zijn ”beleefd” tegen iemand anders vanuit een aangeleerd sociaal respect.

   Ik hou niet van die valse beleefdheid die ontstaat vanuit een rangordedenken of ”sociaal” denken,want het is op de keeper beschouwd niet sociaal.. ik neem aan dat je dat al gemerkt hebt.
   Ik durf iedere mening ter discussie te stellenen voorop ook de eigen.

   Oneerlijkheid dient ons tenslotte niet omdat we met dat gedrag in staat zijn wezenlijke zaken te verdringen.

   Maar ja wees eens zo eerlijk tegen je vrouw als ze vraagt hoe haar nieuwe jurk haar staat en je antwoord luidt: ”Je lijkt wel een aardappelzak”We willen sociaal niet in een isolement vallen. En dat wordt in onze samenleving door diegenen gebruikt die macht bezitten en meer geld willen.

  4. Haddock, dat ben ik echt met je eens. Maar dan redeneren we wel vanuit ons huidige denkklimaat en het vraagt niet zo heel veel sociale intelligentie.
   Als je gewoon maar met de botte bijl erop los kapt in naam van de eerlijkheid neig je volgens mij meer naar autisme.

   Wat jij wil dat jou gebeurt doe dat ook aan een ander. En heb je naaste lief als jezelf. Dat zijn voor mij toch wel grootheden alleen al omdat er een ontstellend grote wijsheid in vervat ligt. Alleen, dan leef je vanuit liefde en niet vanuit de (jouw!!) harde waarheid.

  5. Sociale intelligentie wordt misbruikt omdat we gewend zijn in vele situaties te liegen of te zwijgen,dat bedoel ik hiermee te zeggen.

  6. @Haddock

   Wie probeer je nou steeds te overtuigen? Ik zie steeds in je reacties dat je de wereld wil verbeteren. Hoe ziek de samenleving wel niet is, wat er allemaal mis is. Neem er kennis van en doe wat je wilt doen, dan straal je dat uit naar je omgeving, meer wordt er niet van je verwacht! O ja toch nog, wees vooral lief voor jezelf!!!!!!
   Ik wens je alle goeds.

 2. Haddock,

  “Sociale intelligentie wordt misbruikt omdat we gewend zijn in vele situaties te liegen of te zwijgen,dat bedoel ik hiermee te zeggen.”

  Omdat ik niet meer kan reageren op deze reactie zet ik mijn reactie maar in een nieuwe posting.

  Ben ik helemaal met je eens, ik begrijp je goed. Kijk alleen maar eens naar de nepnamen op forums. Mensen durven/kunnen/willen niet hun eigen naam gebruiken. Terwijl het spirituele streven is dat we allemaal EEN willen worden. Hoe moet dat als we zelfs onze eigen naam al voor elkaar verstoppen? Hoeveel echte persoonlijke dingen worden er gedeeld?

  En hoe ver weg blijven onze discussies vaak? Hoev

  Er zijn gewoon nog een hoop verbeterpunten, zeker die, wanneer het dichter op het lijf komt.

  Het is een vriend die mij op mijn fouten wijst!

  MAAR WEL IN LIEFDE!

  1. Als je doelt op mijn naam,beste Abranna,ik ben uit een europees land gezet omdat ik grof bedrog aan de kaak stelde in het gezondheidswezen en mijn existentie vernield werd..Daarom lijkt het me beter gewoon anoniem te blijven hoewel het me eigenlijk niet werkelijk meer interesseert wat er zou gebeuren als ik mijn naam openbaar zou maken.
   Ik weet hoe onze rechtsmacht werkt in dat soort zaken en ik weet hoe regeringen werken in dat soort zaken.Recht bestaat niet als je te diep boort. Dus ik vraag me oprecht af wat dit blog hier wil bereiken en hoe men denkt iets te bereiken.

 3. Het ego houdt van drama het wil gelijk krijgen. Zittend op zijn troon wil het waarheid maar er zijn vele ego’s dus waarheden. Deze emotionele implantaten zorgen voor verdeel en heers methode jij past in mijn waarheid en bent dus goed jij past er niet in en bent slecht.
  Deze waarheden worden gevormd met gebruik van maar 10% van onze hersencapaciteit.
  Hahaha. Het ego schept hiermee een schijnwereld waarin macht roem leugen angst verwarring hebzucht manipulatie hoogtij vieren. Kijk maar om ons heen hoe de zeeën de lucht de aarde en ons voedsel vervuild zijn met alle gevolgen van dien. Zie de emotionele en mentale vervuiling die dag in en uit over ons heen gegoten wordt .
  En toch is het eenheid veroordeel het niet het hoort bij deze dualiteit en binnen de ervaringsweg van het ego is het volmaakt om tot inzicht te komen van de illusie.
  Daarom zei Jezus wie de wereld kent heeft een lijk gevonden prachtige uitspraak vind ik gewoon raak het is zoals het is. Zo werkt nou eenmaal in onze buitenwereld, basta genoeg, de waarheid hoef ik daar niet te vinden ik kan de waarheid niet bedenken laat staan maken.De waarheid is er al nooit weggeweest of aangetast door je hart er voor te openen met een zuivere intentie kiest de waarheid jou en vult je met de Liefde wat niet van deze wereld is en toch weer wel.

  1. Waar staat dat van dat lijk Janee?

   Trouwens, dat van die 10% is allang achterhaald hoor. Strelend voor het ego natuurlijk maar ja, mooier kunnen we het toch niet maken 😉

  2. Bedankt voor de link Janee. Ik ga hem op mijn gemakje bekijken 🙂

   We gebruiken gewoon onze volledige hersencapaciteit.
   Over hoe we het gebruiken valt te praten. Tkan beter lijkt mij.

   Voorbeeldje:

   Een (ik geloof) Engelse neuroloog heeft onderzoek gedaan naar de werking van de hersenen van kinderen.
   De kinderen van nu zijn internet kinderen geworden. Ze surfen anders dan volwassenen. Volwassenen blijven nogal eens even lezen op een pagina en keren ook (wel eens) terug naar een vorige pagina. Kinderen echter blijven maximaal enkele seconden op 1 pagina en keren er nooit meer terug.
   De structuur van de hersenen is hierdoor ook veranderd want de hersenen zijn plastisch: vervormbaar door gebruik. Deze kinderen hebben een hersenstructuur ontwikkeld waarmee ze zich niet meer of veel moeilijker kunnen concentreren. Alles wordt letterlijk veel vlakker. Ze kunnen (alleen nog maar) van het een naar het ander hoppen zonder daar enige diepgang in te kunnen/willen ontwikkelen.

 4. bijzonder warrig stukje !
  Bozhidar Nanev heeft tamiflu te duur ingekocht en dus Bulgarije voor 1,25 miljoen euro benadeeld.
  is dat Fraude ? of is dat dom ?

  tamiflu is trouwens een virus remmer en geen vaccin

  dus wat heeft de beste man nu verkeert gedaan ? heeft hij tamiflu te duur ingekocht of de vaccins of beide ?

  “De Bulgaarse minister voor Gezondheid Bozhidar Nanev is afgelopen maandag, 29 maart afgetreden, kort nadat vervolging tegen hem was ingesteld. Nanev zou tijdens de griepepidemie vorig jaar de staat hebben benadeeld bij de inkoop van Tamiflu.

  Half december sloot Nanev met medicijnfabrikant Roche een contract van ruim 3 miljoen euro voor de levering van 200.000 vaccins. Volgens de openbaar aanklager had de Britse National Health Service aangeboden de vaccins veel goedkoper te leveren. Door het contract met Roche zou Bulgarije 1,25 miljoen euro teveel hebben betaald.”

 5. jeetje, erg interessant. Ik vindt het zo langzamerhand erg moeilijk worden. Dit soort verhalen, de blije Ab Osterhaus en dan ook al de eerdere films van Radar over de pharma industrie en ook buitenslandse films die laten zien hoe vuistdiep big pharma in de Food and Drug Administration zat en wat voor beerput daar toen is opengegaan.

  Ik hoop dat dit toch echt heel grondig wordt uitgezocht. Want uiteindelijk betalen we met zijn allen de rekening. Als eerste het geld want dan voor vaccins is uitgegeven wat niet nodig is. Maar wellicht veel belangrijker, wie kun je nog vertrouwen, hoe weet ik nog dat een arts zelf goed heeft nagedacht of dat hij als stroman van de phara industrie zijn eigen vakantiehuisje aan het verdienen is door mij allemaal medicijnen voor te schrijven.

  Als zowel een FDA als de WHO volledig zijn omgekocht door big pharma dan moeten we in Nederland en wereldwijd toch echt heel hard wakker worden en deze systemen uitruimen van dit soort commerciele belangen. Hier de links van de documentaires:

  Documentaires die laten zien dat de farmaceutische industrie voornamelijk door marketing en niet door goede medicijnen geld verdient. Stuur ze door naar vrienden en familie om onze zorgpremie naar beneden te krijgen. TROS Radar publiceerde een aantal zeer goede documentaires over dit onderwerp:
  Hypeziektes: http://www.trosradar.nl/index.php?id=uitzending&itemUid=1411

  Tweeluik farmaceutische Industrie
  deel 1: http://www.trosradar.nl/index.php?id=uitzending&itemUid=1237
  deel 2: http://www.trosradar.nl/index.php?id=uitzending&itemUid=1239

  Ook zijn er een tweetal Engelstalige documentaires gemaakt die op een pijnlijke manier laten zien hoe de psychiatrie in combinatie met de farmaceutische industrie en gladde marketingbureau`s honderden miljarden verdienen aan het medicaliseren van gedrag. Wees voorbereid op schokkende beelden en onthullingen:
  Marketing Madness: http://www.cchr.org/#/videos/marketing-of-madness-introduction
  Making a Killing: http://www.cchr.org/#/videos/making-a-killing-introduction

 6. Weet niet waar ik dit anders moet plaatsen, maar de moeite van het vermelden waard!

  Vaccin tegen lintworm
  Een veldtest met een vaccin tegen de ‘varkenslintworm’, ondanks zijn naam een van de lintwormen die mensen treft, slaagde erin om de besmettingsketen te breken. Het is de eerste keer dat een vaccin tegen een parasiet de besmetting kan stopzetten. Wat inhoudt dat de varkenslintworm, en de epilepsie die hij veroorzaakt, uitgeroeid zou kunnen worden. Het onderzoek werd uitgevoerd in Kameroen door Emmanuel Assana, onderzoeker bij het Instituut voor Tropische Geneeskunde. Het onderzoek haalt binnenkort de omslag van het gereputeerde vakblad International Journal for Parasitology, maar wordt nu reeds door het blad vervroegd vrijgegeven op het internet.

 7. DE ?? natuur ! is de beste genezer maar ja wij??? de mens moeten het zo nodig slopen ;kijk maar eens in hetregenwoud van de wereld daar gaan 5/6 voetbal grote velden om alleen maar omdat de mens een stoel wil hebben om te zitten een bed van hout om te slapen en een deur/raamkozijn in zijn huis om ?? er een glasplaat in te zetten om de kou buiten.s huis te houden. KAN DUS OOK VAN ALUMINIUM OF PLASTIEK gemaakt wordennet zo sterk als hout en de beplanting die we nodig hebben om? bepaalde ziektes tegen te gaan heb je stoffen nodig uit bepaalde bomen! planten! die worden nu ?? mee vernieticht . alleen maar voor dat ?? hout stoppen mensen met onze mooie natuur zowel boven ! als onder de grond!de zon geeft genoeg energie als je het maar goed doet dan blijfd de wereld gezond .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.