Advertentie

9/11: ’t Verhaal van dansende Israëli en Palestijnen..?


8 Uur na de aanslagen op de WTC-torens in New York, op 11 september 2001, houd de politie in Bergen County in New York 5 mannen aan, waarvan later bekend werd dat ze stads/autokaarten bij zich hadden, die hen aan de aanslagen linken. Het blijkt dat de mannen zich in New Jersey, recht tegenover de WTC-torens op Manhattan, rondom Liberty Park hadden opgehouden. Daar irriteerden ze enkele buurtbewoners, die hen konden zien, met hun daden en gedrag. De woning van Maria (achternaam blijft geheim) kijkt uit op de WTC-torens. Haar buurvrouw belde haar kort nadat het eerste vliegtuig de toren geraakt had.

5 dancing israeli

De mannen blijken Israëli.. en staan officieel bekend als de gebroeders Sivan en Paul Kurzberg, Oded Ellner, Omer Marmari en Yaon Shmuel. Het blijkt dat deze mannen de aanslag hadden gefilmd en ook foto’s hadden gemaakt van elkaar, met op de achtergrond de smeulende resten van de WTC-torens..! Maria zag de drie mannen geknield zitten op het dak van hun witte autobusje, dat op het parkeerterrein van een appartementengebouw stond. “Het leek alsof zij een speelfilm aan het opnemen waren”, aldus Maria. En Maria had het bij het rechte end, want deze kerels, waarvan er enkele jaren later 2 als Mossad-agenten werden herkend, waren daar ‘om het evenement te filmen’… Dan weet je dus (van te voren) dat dit ‘evenement’ gaat plaatsvinden, toch?

Dat niet alleen, maar het meest irritante voor de bewoners is het feit, dat deze mannen even daarna, de aanslagen staan te vieren, doordat ze ‘rondhuppelen en juichen’. Aldus de bewoner in haar telefoontje naar de politie. Ze vond hun gedrag zo verdacht, dat ze het nummerbord van het busje noteerde en aan de politie doorgaf. Het duurde niet lang voordat de FBI hen kon aanhouden en het nieuws besteedde daarna aandacht aan de witte autobus.

Deze 5 Israëli, die sámen in het busje reden, worden daarna aangehouden op Route #3 in East Rutherford, rond 16:30 uur dezelfde dag.. Ze worden naar het politiebureau gebracht en verhoord, maar hen wordt tenslotte niets ten laste gelegd; en de mannen worden vrijgelaten. Ruim 2 maanden ná hun arrestatie (voorlopige hechtenis). Wat zich echter preciés heeft afgespeeld op het politiebureau en tijdens de verhoren, blijft vooralsnog zeer onduidelijk, ondanks het verhaal van één van de betrokken agenten. Lees het hele verhaal over deze ‘5 dansende Israëli’..

X

* * *

5 dancing israeli map manhattan liberty park

x

x

9/11: ’t Verhaal van de dansende Israëli en Palestijnen..?

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Bronnen die dicht bij het onderzoek staan vertellen dat er ook ‘ander bewijsmateriaal’ werd gevonden, die de 5 Israëli (want dat waren het), aan de aanslagen linkte.”Er lagen stadskaarten in het busje, waarop bepaalde plaatsen waren gemarkeerd”, aldus deze bron, die verder het volgende zei: “Het leek er sterk op dat ze ermee te maken hadden. Het leek erop alsof ze wisten wat er stond te gebeuren, toen ze stonden te kijken bij Liberty State Park”..

911-fox-news-israeli-connections1

De agenten die het busje hadden aangehouden, zagen heel wat, dat hun achterdocht wekte. Een van de inzittenden had US$ 4700 aan cash bij zich, verstopt in een.. sok. Een zakmes werd gevonden. Een andere man had twee paspoorten. De grootste verrassing was echter, dat alle vijf de jongemannen Israëlische staatsburgers bleken te zijn.

Het bleken inderdaad de 5 mannen te zijn, die zo irritant voor sommige bewoners van de huizen in de buurt waren geweest. De mannen hadden aparte foto’s genomen, die na hun aanhouding door de FBI in beslag werden genomen, ontwikkeld en afgedrukt. Op de foto’s waren de mannen zichtbaar en ze zouden elkaar gefotografeerd hebben met op de achtergrond de brandende/smeulende restanten van de WTC-torens.

Daarbij zou één van de mannen, Sivan Kurzberg, zijn aansteker hebben aangestoken en deze als het ware ‘onder’ de smeulende resten op de achtergrond hebben gehouden, daarbij tevens een zegevierend gebaar makend..! Kijk naar dit filmpje dat over deze 5 Israëli het verhaal vertelt. Kijk op het einde naar de Tv-show waarin 3 van deze mannen verschijnen, in november 2001, 2 maanden na de aanslagen en kort na hun vrijlating.. Luister naar de wijze waarop één van de mannen zich/hen uiteindelijk verraadt…

“..ONS DOEL WAS OM DEZE GEBEURTENIS TE DOCUMENTEREN..”

Tja, als je van te voren plant om een bepaalde gebeurtenis te gaan vastleggen, dan is het natuurlijk handig dat je weet wát er gaat gebeuren en waar je dan het beste je film/foto-apparatuur kunt neerzetten, om én uit de buurt te blijven van veel pottekijkers én toch een goed beeld te hebben van de ‘gebeurtenis in kwestie’..

‘Wij zijn niet jullie probleem’..
Volgens het politierapport vertelde een van de inzittenden dat ze tijdens ‘de aanslagen’ op de West Side Highway in Manhattan waren geweest. Chauffeur Sivan Kurzberg zei: “Wij zijn Israëliërs, wij zijn niet jullie probleem. Jullie problemen zijn jullie problemen. Het probleem zijn de Palestijnen.”

De mannen zijn ‘onderdeel’ van een groep van 60 verdachte Israëli die in de VS werden opgepakt.
Na hun aanhouding bleek inderdaad dat de 5 mannen Israëlische paspoorten hadden; ze zeiden dat ze als verhuizers werkten in dienst van een bedrijf dat ‘Urban Moving Systems Inc.’ heet en een opslagplaats heeft in Weehawken, New Jersey. De mannen worden uiteindelijk maar liefst 71 dagen vastgehouden in een Federal Detention center in Brooklyn, New York.

 

Gedurende die tijd zijn de mannen regelmatig ondervraagd door FBI- en CIA-contra-terrorismeteams. Deze 5 mannen stonden bij deze teams bekend als ’the high-fivers’.. Door hun zegevierend gedrag dat hen had verraden op 11 september.. Een van de redenen van deze transitie van deze zaak naar de contra-terrorismeteams, aldus ABC News, was de het verdachte ‘Urban Moving’. Het zou als dekmantel fungeren voor een spionageproject van de Israëlische geheime dienst. (Na de arrestatie van de mannen werd het kantoor van de Urban Moving Weehawken in New York door de FBI doorzocht.)

Enkele van de mannen verblijven in solitaire gevangenschap voor een duur van 40 dagen, anderen kregen niet minder dan 7 leugendetectortests.. Een van de mannen, Paul Kurzberg, de broer van Sivan, weigerde 10 weken lang mee te werken aan deze leugendetectorproef. Toen hij uiteindelijk toegaf, bleek hij leugens te vertellen..

De vijf Israëli’s werden gevangengehouden, ‘officieel’ omdat hun toeristen- en werkvisa voor de VS verlopen waren. Twee maanden na hun arrestatie werden zij door een order van een rechter terug gemaand naar Israël. Maar bronnen lieten weten, dat de zaak toen werd opgeschort. Inderdaad.. ‘op aandringen van het Witte Huis’..

alan sabrosky 911

Dominik Suter gaat er als een haas vandoor..
De FBI doet ook huiszoeking bij de werkgever van de 5 Israëli, die uren duurde; dozen werden meegenomen en een dozijn harddrives van de computers. De FBI had eerder al deze eigenaar van Urban Moving ondervraagt. Zijn advocaat is er zeker van dat op alle vragen van de FBI antwoord werd gegeven. Maar toen de FBI enkele dagen later terugkwam, bleek de man dus gevlogen.

De eigenaar van ‘Urban Moving Systems Inc.’, de Israeli Dominik Suter, had zijn bedrijf als een steen uit zijn handen te laten vallen en was gevlucht naar Israël.. En dat was in zo’n grote haast, dat hij sommige van zijn klanten gewoon liet verrekken, door hun meubels e.d. in opslag te laten staan, in plaats van af te leveren. Hij had koffiekopjes op de tafels laten staan, boterhammen lagen op bordjes in het kantoor en computers en mobiele telefoons lagen overal voor het grijpen..

Daarnaast duizenden dollars aan goederen in opslag.. Suter werd later op de 9/11-verdachtenlijst van de FBI geplaatst, waaruit je mag concluderen, dat de VS-autoriteiten het gevoel hadden, dat Suter wel degelijk iets geweten heeft van de 9/11-aanvallen. En de vijf jongemannen hebben tijdens de verhoren ontkend te werken voor de Israëlische inlichtingendiensten. En hun Israëlische advocaat Ram Horvitz, verwierp het hele idee als ‘dom en stupide’.

Maar volgens Vince Cannistraro, voormalig ‘Chief of Operations Counterterrorisme’ bij de CIA, en consulent in dienst voor ABC News, werd de aandacht getrokken toen een paar van de namen voorkwamen in de spionnendatabase. Volgens Cannistraro geloven nogal wat mensen in de Amerikaanse inlichtingendiensten dat de mannen die gearresteerd waren werkten voor de Israëlische geheime dienst. Er wordt gespeculeerd dat ‘Urban Moving’ werd opgezet om in het geheim een inlichtingenoperatie op te starten.

Jewish Daily Forward LogoHet Joodse weekblad ‘The Forward’ dat in New York uitkomt, berichtte dat de FBI de conclusie had getrokken dat minstens 2 van de Israëli’s agenten waren, die voor de MOSSAD werkten. Én dat het bedrijf, Urban Moving Systems, de werkgever van de 5 jongemannen, een dekmantel was voor deze groep. Het zou aan een journalist van ‘The Jewish Daily Forward’ zijn bevestigd, door 2 voormalige CIA-agenten.. Die ook hadden verteld, dat het gebruik van kleine busjes een vaak gebruikte tactiek is van inlichtingendiensten. Kijk naar deze video over de betrokkenheid van de MOSSAD bij de aanslagen van 111 september 2001.

https://www.youtube.com/watch?v=jNYYS3aVSBU

Wat deden zij dan op hun busje?
Volgens henzelf hadden ze op internet over de aanslag gelezen… Omdat ze vanuit hun kantoor niets konden waarnemen gingen ze naar de parkeerplaats om beter zicht te hebben. En waarom zij lachten toen het WTC in brand stond? Onvolwassen gedrag… Volgens ABC News hebben de Amerikaanse regering en Israël een deal gesloten. Na 71 dagen arrest werden de vijf gevangenen uit hun hechtenis ontslagen en op het vliegtuig naar Israël gezet.

De mannen verschenen dus op Israëlische talkshows om over hun ervaringen in Amerika te praten. Een van hen ontkent de blijdschap of het lachen op 9/11. Feit is dat wij uit een land komen, waar elke dag terreur plaatsvindt. “Wij wilden de gebeurtenis alleen maar vastleggen..”

Tot op de dag van vandaag, blijven de cruciale vragen rondom deze kwestie onbeantwoord..!! En geloof het werkelijk, er is genoeg reden om aan te nemen, dat de Israëlische regering (=MOSSAD) indirect betrokken is bij deze aanslagen. Kijk naar de nieuwsverslagen, politieverslagen en klokkenluiders- en anonieme verklaringen, kijk naar de verklaringen van inlichtingendiensten en de commentaren van de Israëlische regering zelf..

Israël heeft -dat is algemeen bekend- een enorm spionagenetwerk in de VS, waarbij ‘moslim-extremisten’ het doel zouden zijn.. Of is de zaak omgekeerd..? Danst de VS simpel naar de pijpen van de Israëlische regering.. Of zoals een voormalige CIA-contra-terrorisme-expert het vertelde: “Het staat totaal niet ter discussie dat de order om de onderzoeken naar deze Israeli te staken, direct uit het Witte Huis kwam. Binnen de CIA ging het verhaal, dat dit werd gedaan als ‘cover-up’, om elke publieke betrokkenheid van ‘Israëlische staatsburgers’ bij de aanslagen van 11 september te verbergen.

Dus begrijp dat dit dus een POLITIEKE beslissing is geweest en geen, op juridische gronden genomen beslissing en/of op basis van intelligentie-rapporten of iets dergelijks. Het feit dat we moeten toegeven dat de Israëlische geheime dienst in ieder geval MINIMAAL vooraf op de hoogte was van de komende aanslagen, is al een nachtmerrie om te handlen, laat staan nóg verdere betrokkenheid van Israël.”

Xnetanyahu 911 benefits

x

En dan..

Het fake-verhaal van de dansende Palestijnen die de aanslagen vierden..

 

Herinner je de Tv-beelden van de zogenaamde ‘feestvierende Palestijnen’, die vlak náa de aanslagen op dinsdag 11 september 2001 werden uitgezonden..? Alsof deze Palestijnen het allemaal heerlijk vonden, dat de VS was getroffen door deze ‘moslim-aanslagen’… De door de Zionistische krachten gecontroleerde nieuwsmedia in de wereld, waren verantwoordelijk voor het uitzenden van deze beelden, die volledig fake waren. De westerse media draaien mee in de nieuwscarrousel van de 5 grote corporaties, door klakkeloos hun nieuws over te nemen. Aldus kon de manipulatie van de Amerikaanse publieke opinie plaatsvinden.. Want precies dát was het doel van deze beelden..

Natuurlijk moest het hele ‘officiële verhaal’ rondom de ‘daders’ van de aanslagen van 11 september worden ‘bekrachtigd’.. Maar vooral de haat die werd gezaaid, diende natuurlijk om ‘wraakgevoelens’ te initiëren en aan te wakkeren.. Juichende mensen zien, als je landgenoten worden vermoord bij een terroristische daad, is de wraakgevoelens in het hart proberen te ontsteken.. En dat mag je overlaten aan de Zionistische kabal in de VS.

Het was het Duitse magazine ‘Der Spiegel’, dat deze fakery ontmaskerde. Maar het was te laat, het ‘nieuws’ ging al de wereld rond. Wanneer je de volledig videotape bekijkt, zie je het spelletje van de video-teamleden. Ze wilden hun video van ‘juichende Palestijnen’ en dat kregen ze, door het e.e.a. zélf in elkaar te zetten.. Als geoefende regisseurs..! Maar ze maakten natuurlijk fouten, van ‘beginnende regisseurs’.. Zo lopen er voorbijgangers klakkeloos voorbij, totaal onverschillig voor het aangeboden snoepgoed..

 

De video is gemaakt door de teams van Reuters EN AP/Associated Press.. Wat op zich al bijzonder is..2 Concurrenten die samenwerken om juichende mensen te filmen..? Volgens officiële berichten van deze beide bureau’s wilden deze teams de straat op in Gaza en andere bezette gebieden, om te zien wat de reactie was van burgers op de aanslagen in Washington en New York, die dinsdag 11 september 2001. Is de video, die vervolgens het resultaat is, nu een gevolg van de vertekende visie die deze persbureau’s hebben op de Palestijnen, of is het een weloverwogen daad van nieuws-verkrachting en – manipulatie..?

Het is daarom belangrijk om uit te vinden wie de mensen waren achter deze video. En welke agenda ze uitvoerden.. De mensen van ‘Der Spiegel’ vonden in ieder geval uit, dat de video in elkaar was gezet en dat de juichende Palestijnse vrouw en kinderen, snoepgoed hadden uitgereikt gekregen, wanneer ze zouden dansen en juichen..

Dan toch ook als journalisten die ‘dansende Israëli’ laten zien?
En waarom werd het Amerikaanse publiek niet met de beelden van de 5 Israëli, die toch door de FBI waren ontwikkeld en vrijgegeven hadden kunnen worden..!? Alleen al het bericht over deze 5 Israëli duurde maanden, voordat er ook maar iets werd vrijgegeven. En dan worden de foto’s van de betreffende mannen nóg niet expliciet getoond..! Er werd geen verklaring gegeven, noch door Reuters, noch door AP/Associated Press, over de manier waarop de kinderen en de vrouw aan het juichen werden gebracht..!

In de grote media in de VS werd niet eens verteld over de dansende Israëli, DÁT ze hadden gedanst en dat DIT de aanleiding was geweest voor buurtbewoners om de politie te bellen..! “De mannen leken wel heel blij, weet je.. Ze leken helemaal niet geshockeerd. En precies dát vond ik bijzonder vreemd” was het commentaar van één van die buurtbewoners over de feestvierende Israëli.. .

Het motto van de Mossad laat er geen onduidelijkheid over bestaan..
Het motto van de Mossad laat er geen onduidelijkheid over bestaan..

Misleiding is the name of the game. Het MOSSAD-adagio..
De videoclip die REUTERS/AP-crew produceerde had maar één doel: het MISLEIDEN van de Amerikaanse burgers, teneinde de support voor Israël te verstevigen. Daarnaast natuurlijk om de Palestijnen in een slecht daglicht te stellen; maar als je kijkt naar het moment van uitzenden, vlak ná de aanslagen waarbij bijna 3000 doden vielen, kun je je afvragen wie degenen zijn, die de ‘ongevoeligen’ zijn..

En ja hoor, het was nog lang niet genoeg.. De pro-Israël-groep, die zichzelf ‘Honest Reporting’ noemt (‘eerlijke rapportage’) riep mensen op, via haar website, onder het kopje ‘Palestijnse festiviteiten’, om de media attent te maken op deze dansende Palestijnen. “We moedigen u aan om contact te zoeken met lokale Tv-stations en producers, en te éisen dat die deze video tonen en de foto’s publiceren..” Waarom hebben deze crews zoveel haast gemaakt om in de Palestijnse gebieden deze video’s in elkaar te zetten? Wat is de normale reactie van deze mensen, als er een videoteam komt, dat snoep uitdeelt?

Het gevolg was niet moeilijk te raden..
Bijna alle Tv-netwerken (onder controle van de Zionistische mediatycoons) lieten de beelden zien, alsof die representatief ook waren voor álle Palestijnen, daarbij ook nog eens keurig hun journalistieke PLICHT verzuimend, om netjes de beelden te voorzien van commentaar en deze wellicht ook te relativeren als ‘eerste beelden’..! Als het een beeld is dat zo voor zich spreekt, die ‘dansende mensen’, is het wellicht ook verstandig uit te leggen, waarom die 5 Israëli zo blij waren, na het opblazen van de beide WTC-torens..

Conclusie
Het volledige verhaal, zoals jij dit hier leest, is feitelijk onbekend in de VS; zelfs 15 jaar na de aanslagen, zal de gemiddelde Amerikaan slechts de weerzin delen en vertellen over die dansende Arabieren die hij/zij zag op de Tv..  Het verhaal is toch verbijsterend..? Wist jij dit allemaal..? De krachten áchter deze, laten we het PR-stunt noemen, wisten maar al te goed, hoe vér hun reportage zou reiken.

Zij hebben de macht om met VALSE BEELDEN, DE LEUGEN ALS WAARHEID TE PRESENTEREN en daarmee de publieke opinie te vergiftigen.. En ze hebben de macht OM BEELDEN NIET TE LATEN ZIEN, DIE DE WAARHEID TONEN.

Inzake de Palestijnen die dansten, blijkt zelfs het feit dat het ‘Politmagazin’ van Der Spiegel, slecht 10 dagen ná deze beelden van de Palestijnen, het werkelijke verhaal postte, weinig invloed gehad te hebben op de journalisten in kwestie..!

En als dan uiteindelijk de grote TV-zender ABC commentaar levert op het uitblijven van nieuwsberichtgeving rondom de ‘5 Dansende Israëli’, is dat van een kaliber, waar je broek van afzakt.. Zij lieten de advocaten van deze Israëli aan het woord, die spraken over ‘de daden van onvolwassen jongens’.. Niemand bij ABC die journalistiek een stevige vraag durfde stellen, maar zich wel durfde verschuilen achter dit heel erg dunne argument: ‘De jongens zijn onvolwassen’..

x

* * *

911 gebrek aan onderzoek

Advertentie

12 gedachten over “9/11: ’t Verhaal van dansende Israëli en Palestijnen..?

  1. (Na wat klooien heb ik mijn juiste profiel weer terug en kan ik weer onder mijn eigen naam reageren)

   Voor degenen die de moeite misschien niet nemen om de link die ienepien in bovenstaande reactie geeft aan te klikken, heb ik het intro van het artikel vertaald. Het origineel staat naast de volgende foto:
   http://www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2013/03/purim911-242×320.jpg

   Israel viert op feestdag Poerim de succesvolle 9/11 operatie

   Gedurende meer dan elf jaar heeft Israel uitbundig het succes gevierd van haar 9/11 operatie tegen de Verenigde Staten van Amerika. Het laatste voorbeeld: Israëlische kinderen waren onlangs vermomd als brandende Twin Towers, compleet met binnenvliegende en exploderende vliegtuigen, om de excentrieke feestdag te vieren bekend als Poerim.

   Voor hen die meer willen weten waar die feestdag voor staat:
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Poerim

 1. Nou overheid ik geloof lekker niet in het officiele verhaal van 911. Er zijn explosieven gebruikt om de twintowers rechtstandig in elkaar te doen zakken.

 2. Over de propaganda oorlog , een deel van een reactie ingevolge een artikel op de website van Aanirfan :
  http://aanirfan.blogspot.be/2017/09/9-11-inside-job-daily-mail.html
  met citaat :
  “18 August 2001….23 days before the start of GWOT….
  “A group of American business and political leaders are building a pro-Israel media “war room” in Washington, D.C.
  The group will be called “Emet”-which in Hebrew means “truth.” Emet will try to address biased media coverage of the Israeli-Palestinian conflict and also make the case that the conflict, while serious and important, pales in comparison to the larger geo-strategic threat posed to the United States and the West by Iran and Iraq, both of whom are trying to build and/or acquire weapons of mass destruction. Funding Emet is Leonard Abramson; he sold U.S. Healthcare to Aetna in the mid-1990s for $8.9 billion. Abramson has recruited a powerful board of directors, including Bernie Marcus, founder of Home Depot; Les Wexner, founder of The Limited; Edgar Bronfman Sr., who once owned Seagram’s; and Lou Ranieri, a major Wall Street player who now co-owns one of Israel’s largest banks. Also joining the board are Jeane Kirkpatrick, former U.S. Ambassador to the UN, and Jack Kemp. Seriously, Davy ”
  Men was dus blijkbaar goed voorbereid en wist dan ook wat er ging gebeuren.

  1. Jaaah en waar staat die in het stuk…? Zo weet ik toch niet welke video het is.. Erop klikkend zien dat ie niet werkt..

  2. Het Joodse weekblad ‘The Forward’ dat in New York uitkomt, berichtte dat de FBI de conclusie had getrokken dat minstens 2 van de Israëli’s agenten waren, die voor de MOSSAD werkten. Én dat het bedrijf, Urban Moving Systems, de werkgever van de 5 jongemannen, een dekmantel was voor deze groep. Het zou aan een journalist van ‘The Jewish Daily Forward’ zijn bevestigd, door 2 voormalige CIA-agenten.. Die ook hadden verteld, dat het gebruik van kleine busjes een vaak gebruikte tactiek is van inlichtingendiensten. Kijk naar deze video over de betrokkenheid van de MOSSAD bij de aanslagen van 111 september 2001.

   https://www.youtube.com/watch?v=jNYYS3aVSBU
   Zo duidelijk genoeg?

 3. Het is inderdaad onbegrijpelijk dat na 16 jaar en een massa argumenten die duiden op wat er werkelijk gebeurd is en wie er voor verantwoordelijk is, de “officiële versie” nog steeds aanvaard wordt door de klassieke politiek – MSM – pseudo intellectuele & wetenschappelijke middens en het grote publiek. Er zijn natuurlijk de handlangers van de samenzweerders, de nuttige idioten, het klootjesvolk, .. maar dit alleen kan deze algehele “omerta” niet verklaren. Ook omkoping en chantage… geeft geen verdere verklaring voor deze omerta. Dit geldt ook voor lafheid – onverschilligheid – bangheid… Er is ook de cognitieve dissonantie , zie def :
  “Cognitieve dissonantie is de onaangename spanning die iemand ervaart bij tegenstrijdige overtuigingen, ideëen of opvattingen of als er wordt vastgesteld dat diegene in strijd met de eigen overtuiging handelt.” Dit geeft m.i. evenmin een volledige verklaring. De vraag is dan ook hoe dat men er in slaagt om na al die jaren de leugens over 11.9.2001 in stand te houden.

 4. ’t is stil op de WTK site, jammer !!!
  Gebeld met mijn familie in de verenigde staten van noord America, chaos de zuidelijke confederatie staten worden opnieuw gekruisigt, Robert E. Lee zijn standbeeld verwijderd,
  het echte America van, Joan Beaz “” the night they drove old Dixie down “” herhaalt zich, hoe dit af gaat lopen, De Engelse Zionistische Yankey’s, met Soros zijn imigranten, zijn bezig het land van binnen uit te vernietigen, het beetje historie wat er was wordt vernietigt, no roots, drugs and wiskey, is wat ze blijft, ik zou zeggen put your bajonet up, and fight, and hold your freedom, like te old Athénians, bether to die than a slave ! Jenne

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.