Advertentie

‘Archonten, aangenaam!’ Bizar fenomeen..


Alloya Huckfield is een jonge vrouw, die al een intens leven achter zich heeft. Ze is tegenwoordige als healer/teacher werkzaam, geeft daarnaast internationaal workshops en schrijft boeken en artikelen. Eén van die artikelen kun je hieronder lezen over de Archonten.(HIER en HIER een gedicht van Karel Jongepier over deze ‘wezens’. Zoals je weet, schreven we hier op de site al eens over deze parasiterende wezens, die mogelijk vele miljarden jaren al door universa kruisen en hun levenskracht halen uit nietsvermoedende levensvormen, die hen, onwetend, van deze levensenergie voorzien.

alloya huckfieldHet talent van een parasiet is het vermogen om energie af te tappen van een ander levend wezen, vaak zónder dat dit wezen ervan af weet, of zonder dat dit wezen er iets degelijks tegen kan doen. En beide zaken zijn van toepassing op ons mensen.. Althans dat is de ervaring van Alloya in haar dagelijkse werk, waarin ze mensen healings geeft en hen in energetische staat kan helpen. Vaak zijn Archontische krachten dan aanwezig op/bij deze persoon, zódanig dat ze haar of zijn leven behoorlijk ondermijnen..

Want laten we welwezen: een parasiet hóórt feitelijk niet op zijn gastheer te zitten..! Maar als je het vanuit het menselijk bewustzijn bekijkt, krijgt daar een ander aspect van deze parasiterende krachten de aandacht. Wanneer wij ons BEWUST worden van onze parasiet, deze kunnen herkennen, eventueel op aanwijzing van een healer of anderszins, dan kúnnen we met onze menselijke creatiekracht, deze parasieten verwijderen uit onze energetische leefomgeving.

Wegwezen jij! Opgedonderd.. En ja, dat zijn daadwerkelijk woorden waarmee een Archontische kracht kan worden verdreven, vanuit de onderliggende intentie om deze ook écht te verwijderen.. Lees het ervaringsverhaal van Alloya Huckfield hieronder en doe er je voordeel mee. Je perspectief op deze energieslurpers, uiterst intelligente binnendringers, zal erdoor worden verrijkt. En hopelijk daarmee ook je bewust-Zijn..

Volgens gnostische geschriften zijn Archonten een soort niet-organische wezens, die in ons zonnestelsel aanwezig waren, vóór de vorming van planeet Aarde. Het woord stamt van het Griekse woord ‘archai’, wat zoveel betekent als: ‘van origine, het begin van alles, vóór de tijd uit’.. In de klassieke Mediterane wereld werd het woord ‘archon’ gebruikt als aanduiding voor de gouverneur van een provincie, of in meer losse betekenis, als bemoeming van een religieuze of gouvernementele autoriteit. Daaropvolgend is het woord ‘Archons’ of in onze taal ‘Archonten’ te vertalen vanuit de Gnostische geschriften.

* * *

x

archons

x

– De Archonten Agenda –

‘Archonten, aangenaam!’ Bizar fenomeen..

2014 © Alloya Huckfield/WantToKnow.nl/.be

x

Archonten zijn negatieve parasitaire en intelligente entiteiten die de mensheid al sinds mensenheugenis lastigvallen. Ze leven in verschillende dimensies en bewegen zich van de ene naar de andere dimensie door de lagere frequenties van de zesde tot de eerste dimensie. Ze beïnvloeden onze dagelijkse werkelijkheid, maar zijn voor ons onzichtbaar. Alle levensvormen in onze Melkweg zijn op de een of andere manier met hen besmet. Er zijn twee typen Archonten: een embryonaal type en een reptielachtig/draakachtig type. Deze beschrijvingen komen overeen met de ‘Greys’ en ‘reptilians’ in getuigenissen van hedendaagse ontmoetingen met ET’s.

Archonten zijn vormloos, maar voor degenen die ze in de 4e-dimensionale lichamen kunnen zien, verschijnen ze vaak als zwarte slakachtige entiteiten. Ze lijken met hun glibberige bewegingen op grote slang-slakken. Genezers en mediums spreken over ‘zwarte slijmerige slakachtige wezens’ die rond de huizen hangen van mensen die problemen hebben met astrale entiteiten, geesten en overledenen. Ze kunnen ook in de aura’s van mensen zitten, met hun tentakels in de chakrapunten, zichzelf voedend met het energielichaam van de mens. In de Middeleeuwen werden bloedzuigers gebruikt om bloed van mensen te ‘zuiveren’, Archonten voeden zich parasitair met de levenskracht van een levend persoon.

Archonten: moordenaars, plunderaars van Universele werelden..
Archonten bewonen planeten in het sterrenbeeld Orion. Dit systeem is niet hun oorspronkelijke wereld, maar het is een van de vele systemen die deze wezens hebben overgenomen en tot hun wereld hebben gemaakt. Ze leven in uitgeholde grotten, waar ook hun nageslacht wordt geproduceerd. In het centrum van de planeten is een Hydra-achtig wezen (een mythische veelkoppige draakachtige waterslang) wiens tentakels het doolhof aan grotten met negatieve angstenergie voeden, energie die wordt gecreëerd door mensachtige wezens die daar zitten opgesloten.

Leonardo da Vinci tekende de 'Heilige Familie' en verborg een archontisch wezen in de tekening, Het is met name de rechterarm van Maria, die argwaan opwekt over de juistheid van het 'originele beeld'.. Een ongeziene tekening dus feitelijk van het verborgene.. Opnieuwe Da Vinci's magistrale geest onderstrepend..!!
Leonardo da Vinci tekende de ‘Heilige Familie’ en verborg een archontisch wezen in de tekening, Het is met name de rechterarm van Maria, die argwaan opwekt over de juistheid van het ‘originele beeld’.. Een ongeziene tekening dus feitelijk van het verborgene.. Opnieuwe Da Vinci’s magistrale geest onderstrepend..!!

De wezens voeden zich met de lage energieën, die ze door mentale marteling bij mensachtigen opwekken. Mensachtige wezens van andere systemen in onze Melkweg zijn gevangen genomen door reptiel-rassen en Greys en worden nu gevangen gehouden in de grotten van deze gastheerwerelden.

Archonten prefereren de negatieve, donkere, gepolariseerde energie, die mensen in staat van intense en langdurige angst produceren. Zodra deze parasieten zichzelf tot een bepaald niveau hebben ontwikkeld, kunnen ze zichzelf projecteren naar andere dimensies, als een kronkelende slang door de lagere niveaus bewegend.

Ze zoeken naar wezens die direct kunnen worden beïnvloed en die emotionele voedingsenergie voor hen afscheiden. Deze parasitaire wezens laten mensachtige wezens leven in de illusie van scheiding, angst, duisternis, isolatie, pijn, lijden en marteling. De hersengolven die bij mensachtigen worden opgewekt leiden tot een reactie in het emotionele lichaam.

Verstoken van de Schepper-energie
Archonten zijn volledig afgesneden van het voedende licht en de liefde van de Schepper, de Universele Dromer. Ze zijn zodanig afgesneden van het licht en de liefde, dat ze om te overleven zichzelf volledig moeten voeden met de energieën van andere wezens. Ze infiltreren een gastheer en beginnen deze vanuit zijn onderbewustzijn te beïnvloeden.

Sommige wezens zijn meer vatbaar om door Archonten te worden ‘bezeten’ dan anderen; de gevallen reptielachtige krachten vanuit Alpha Draconis bijvoorbeeld, de ‘Draco’, zij zijn bijna volledig overgenomen. (Onze uitdrukkingen met Draco, zoals ‘draconische maatregelen’ komen uit een tijd, dat wij onder invloed stonden van deze wezens!)

holy family Da Vinci uitsnede spiegel heelDe Draco zijn agressief en produceren enorme hoeveelheden hormonale, chemische, energetische stoffen in de hersenen en organen, voedsel voor de Archonten. Het is een symbiotische relatie. De Archont leeft in de geestmatrix van de gastheer en stimuleert de gastheer een werkelijkheid te creëren die de Archont dient.

Archonten kunnen geen eigen realiteit creëren; hun connectie met het Licht is lang geleden verbroken. Ze kunnen alleen geïnspireerde gedachten van andere lagere dimensionale wezens kopiëren. Ze nemen wezens die op de lagere niveaus leven over en misbruiken de goddelijke geërfde creatieve vaardigheid van hen om realiteiten te creëren die de agenda van de Archonten passen. Archontische krachten houden ons bewustzijn in de 3e dimensie, waar simulatie heel makkelijk met ons op de loop kan gaan. Hoe meer een bezeten wezen in de donkere realiteit terechtkomt, hoe makkelijker het wezen wordt bestuurd.

Archonten zijn intrapsychische geest-parasieten die via telepathie en simulatie toegang vinden tot menselijk bewustzijn. Ze infecteren onze verbeeldingskracht en gebruiken de kracht van de schijn om te misleiden en verwarring te creëren. Archonten zijn niet in staat tot een onafhankelijke gedachte of keuze; hun enige doel is plaatsvervangend te blijven bestaan via mensen.

Energetische ‘shapeshifters’..

Het resultaat van het originele en het gespiegelde detail uit de tekening van Da Vinci.
Het resultaat van het originele en het gespiegelde detail uit de tekening van Da Vinci.

Ze kunnen vormen kopiëren en zelf van vorm veranderen, of zoals wij dat noemen: ‘shapeshiften’. Ze houden mensen voor de gek en zorgen ervoor dat mensen hun invloed accepteren. Ze zijn zeer intelligent en opereren op verschillende dimensies tegelijk. Wanneer we strijden tegen een demonische reptielachtige kracht in de vierde dimensie, vechten we waarschijnlijk ook tegen de Archont die de geest van de reptielachtige heeft overgenomen..

De Archonten hebben de geestmatrix van ons Melkwegstelsel misvormd en alle wezens die actief zijn in de lagere niveaus zijn op een of andere manier onder hun invloed; maar sommigen hebben er een grotere genetische aanleg voor; bijvoorbeeld reptielachtigen worden simpeler geïnfiltreerd door deze parasieten. Veel van de oorlogen in onze Melkweg werden geactiveerd en vervolgens gevoed door Archonten; het levert hen laag-frequent voedsel op van bijvoorbeeld doodsangsten.

Galactische oorlogen hebben veel leed veroorzaakt en als emotionele energetische voeding de Archonten gediend en ons sterrenstelsel is inmiddels helemaal geïnfecteerd. Alleen wezens van hogere frequenties zijn niet onder hun invloed gekomen en zijn relatief onschendbaar, zolang deze hogere (liefdes-)frequenties gemanifesteerd blijven.

Via de reptielenkrachten is de mens door de Archonten gevangen genomen. De mensheid stuurt hierdoor haar ‘slachtoffer-energie’ de kosmos in. En deze slachtoffer-energie trekt weer meer negatieve krachten aan, zoals de reptielen, die de mensheid negatief willen beïnvloeden. De mensheid en de Aarde hebben te maken met een Archonten epidemie van enorme proporties. (Feitelijk een spiegelbeeld van de verhalen van Harry Potter, waarbij ‘goed en kwaad’ ook wordt verbeeldt middels hogere en lagere  frequenties)

Archonten op het wereldtoneel..
Als we om ons heen kijken zien we veel negatieve realiteiten op het wereldpodium. Waar komt dit vandaan? De gemiddelde man en vrouw zijn goedhartig, maar gedraagt zich vaak alsof ze geen hart, geen geest en geen eigen wil hebben. Ze zijn geïnfecteerd door de intra-psychische geestparasieten. Archonten kunnen onze geest beïnvloeden door onbewuste conditioneringstechnieken. De tactieken van de Archonten bestaan o.a. uit het invoeren van ‘mentale vooroordelen/fouten’ (intellectuele virussen, valse ideologieën, religieuze doctrines) en simulatie; Archonten zijn nietsontziende rasplunderaars.

Een diagnose stellen is moeilijk. Ze kunnen jouw geest sturen, je mond woorden laten zeggen, waarvan je denkt dat het jouw eigen woorden zijn. Ze kunnen in jouw onderbewustzijn kijken. Ze kunnen je chakra’s overnemen en de een na de andere besmetten. Vooral de zonnevlecht is een favoriete ‘deur’, om je van daaruit uit balans te brengen..! Mensen die compleet zijn overgenomen door Archonten hebben machtige posities op Aarde.. Mensen die letterlijk dus zichzelf niet meer zijn..! Het lijkt een horrorscenario, maar bedenk dat je nog altijd in staat bent om het onderscheid te maken. Letterlijk en figuurlijk. Vanuit je basis-liefdeskracht.

Heb je je ooit afgevraagd waar negatieve gedachten vandaan komen? Die stem in je hoofd die je negatief toespreekt of op anderen neerkijkt, die ervoor zorgt dat je jezelf en anderen negatief veroordeeld. Heb je je ooit afgevraagd waarom je gemakkelijker negatieve gedachten denkt dan positieve? Heb je je ooit afgevraagd waarom die negatieve gedachten leiden tot angst en zorgen, vooral in je zonnevlecht? Gevoelens van slopende zwaarte in je lichaam? Dat is een teken van infectie door Archonten.

Lichtwerkers worden op dit moment enorm aangevallen door Archonten.
Ze zorgen ervoor dat lichtwerkers dalen in bewustzijn; Archonten wakkeren oude onopgeloste kwesties aan. Of ze manipuleren anderen om te handelen in de geest van de Archonten agenda. Lichtwerkers krijgen de schuld van dingen die ze niet hebben gedaan en andere mensen projecteren hun problemen op hen.  Dit kan veel stress veroorzaken, deze moeten zich verdedigen. Archonten kiezen daarvoor mensen uit, die dicht bij deze Lichtwerkers staan, om hen van hun pad te duwen.

Gewoon mensen die deel uitmaken van hun ziele-familie. Is de schade gedaan, dan verdwijnt de Archont naar een andere dimensie en de persoon die was overgenomen heeft geen herinnering aan het spel dat werd gespeeld. Archonten kunnen ook meerdere mensen rondom je beïnvloeden, zodat je het gevoel kunt krijgen dat ‘het’ aan jezelf moet liggen en waarbij je aan jezelf gaat twijfelen. Als een lichtwerker geïsoleerd raakt, dan is hun taak tot een goed einde gebracht..!

Hoe hoger op de ladder jij klimt, hoe meer je aan jezelf werkt, hoe lichter je wordt, hoe meer je een doel wordt voor deze Archontische aanvallen. Als motten naar een vlam. Hoe groter de vlam, des te meer motten je zult zien. Archonten pikken jou uit de zee van het collectieve bewustzijn en gebruiken hun tentakels om je aan te vallen, hetzij rechtstreeks via je eigen gedachten, of door negatieve gedachten van een ander.

Mijn ervaringen met Archonten
Persoonlijk kreeg ik met deze wezens te maken door mijn praktijk als genezer. Ik kreeg mensen in behandeling, waarvan ik zag dat ze deze zwarte slijmerige tentakels in hun aura bij zich droegen. Ik zag bundels ervan in hun aura, vooral in de zonnevlecht, de zetel van het ego. Wanneer ik deze mensen begon te behandelen met licht en waarheid groeide de Archonten-energie alleen maar…

archonsEen van mijn cliënten zal ik nooit vergeten. Zij had last van depressies en constante moeheid. Hoe ik ook probeerde, ik kon de slijmerige tentakels niet uit haar zonnevlecht trekken. Op geen enkele manier. Ik kon zien hoe tentakels eenvoudige embryo’s vormden. Toen ik mijn eigen hoogste zielenergie om een antwoord vroeg op de vraag welke energie hier zou kunnen helpen hoorde ik tot mijn verbazing: Satan..!

Nou moet ik beginnen met te vertellen dat ik geen vooroordelen of angsten heb tegenover Satan, zoals zoveel New Age-mensen dit be-00rdelen en veroordelen. Ik vind dat Satan ook deel van de hele creatie is en onderdeel van het multi-dimensionale spectrum. Deze cliënt gaf mij toestemming om de golflengte van Satan op te zoeken en samen hebben we de cliënt omarmd. De zwarte satanische energie verstikte de Archonten..

Archonten in mij..
Een volgende ontmoeting met Archonten was tijdens een regressie naar een vorig leven van mijzelf. Ik bevond me in een planeet, die was uitgehold. Ik was een mens, maar niet van de Aarde. Er waren er velen zoals ik, opgesloten binnen de muren. In onze chakra’s tentakeluiteinden die zwarte vloeistof in ons lichaam pompten. Het was alsof wij containers waren voor deze vloeistof. Mijn geest was in horror en ik had elke hoop opgegeven. Met remote viewing keek naar de eigenaar van deze tentakels: een hydra-achtige zwarte octopus. Ik bevond me op Rigel van Orion.

Vanaf toen kreeg ik vaker te maken met Archonten. Mensen veranderden voor mijn ogen van vorm. Ze werden ineens oud, duister, kwaadaardig en woedend. Mensen gedroegen zich niet naar hun karakter. Voor hun ogen kwam een schim en de kleur van de ogen kon compleet veranderen. Ik zag hoe de infectie van persoon tot persoon uitbreidde. Angst is hun favoriete voedsel. Wanneer we bang zijn onze macht te verliezen worden we een gemakkelijke prooi voor hen.

In het begin heb ik de fout gemaakt hen als ‘simpele astrale parasieten’ te zien. Ik realiseerde me al snel dat zij zeer intelligent waren en hoe meer zij de mensheid infecteerden hoe intelligenter ze werden. Ze voedden zich namelijk met onze verbeeldingskracht, want ze hebben zelf geen enkele verbeeldingskracht. Ze gebruiken hun krachten om mensen te misleiden en verwarring te creëren, om hun eigen agenda te manifesteren: complete dominantie te bereiken.

Ik zag hen in de lichamen van andere mensen, mensen ook die compleet waren overgenomen. Er is een groot verschil tussen beiden. In het begin is een Archont nog niet volledig gevormd als entiteit; een Archont kan ook slapend aanwezig zijn. Het kan jaren duren voordat een bepaalde golflengte de Archont wakker maakt. Zodra de Archont dan is verrezen, voedt hij zich met de energie die door ons DNA wordt verspreid en dat kan een geboorteproces van een embryonale parasiet in onze zonnevlecht tot gevolg hebben.

De parasiet kan in iedere chakra zitten, maar de start is vaak vanuit de zetel van het ego. Vandaar uit neemt de entiteit de macht over, van de rationele gedachtenkrachten tot het onderbewuste. Het kan onverwerkte thema’s opwekken, trauma’s en negatieve gedachten patronen triggeren. Alle gedachten van de gastheer kunnen worden beïnvloed. En de gastheer heeft geen idee. De gastheer geeft de wereld rondom hem de schuld.

Ze geven anderen de schuld van het hebben van negatieve emoties en gedachten, terwijl die gedachten van henzélf zijn. Het is een projectiespel en wanneer een persoon hevig onder de invloed is van een Archont zal hij anderen omschrijven als egoïstisch en negatief. Ze beschuldigen anderen en zien hun eigen projecties niet.

Deze Archontische episode kan anderen ook besmetten. Mensen in de nabijheid, die ook onverwerkte emoties bij zich dragen, kunnen worden getriggerd.  Zodra de Archont zich heeft gevoed met negatieve emoties kan hij zich in het onderbewustzijn verbergen. De persoon die zojuist nog gemeen en negatief was heeft er geen herinnering aan.

Ayahuasca-sessies stellen de ZIel van een mens in staat, de energetische essentie van de materiële wereld te bekijken..
Ayahuasca-sessies stellen de Ziel van een mens in staat, de energetische essentie van de materiële wereld te bekijken..

Zelf ook geïnfecteerd…
Pas na een recente Ayahuasca-ceremonie kwam ik erachter dat ook ik was geïnfecteerd. Tijdens de ervaring bemerkte ik enorm negatieve gedachten en emoties. Ik werd enorm moe en depressief en begon me te realiseren dat ik hier de laatste maanden vaker last van had gehad. Niets had geholpen. Tijdens de ceremonie keek ik achterom en ik zag tot mijn walging een grote zwarte ‘slak’ op mijn rug zitten. En met de hulp van de sjamaan kreeg ik deze ervan af; de energie die zolang verstopt had gezeten kon toen weer vrijelijk stromen door mijn ruggengraat. In mijn hart was weer ruimte voor geluk en warmte..!

Deze ervaring gaf mij een diep inzicht in het fenomeen. Ik begrijp wat Archonten inhouden, wat ze met je doen en ik weet nu hoe je ervan af kan komen. Ik heb krachtige helderzienden gesproken die ‘nesten vol Archonten’ hebben gezien onder grote steden, vooral onder gevangenissen en ziekenhuizen. Op plaatsen waar mensen onder stressvolle condities samenkomen en samenleven.Sommige mensen die het thema Archonten onderzoeken zeggen dat het reptielachtigen of ‘Grijzen’ (Greys) zijn, maar dat is niet correct. De reptielen en Gray-clones zijn volledig overgenomen door de Archonten, ze hebben geen vrije wil. Het lijkt erop dat er meer rassen zijn geweest die door de Archonten zijn gevallen.

Waar komen zij eigenlijk oorspronkelijk vandaan?
Ik heb het verhaal gehoord over een ras van humanoïden, die een kunstmatig wormhole creëerden in de buitenste regionen van ons universum, daarmee een scheur makend waardoor Archontische entiteiten ons universum konden infecteren. In mijn derde oog zag ik ons universum als een ei van licht in de oceaan van donkere leegte. Scheuren ontstonden in het ei, het licht triggerde iets in de donkerte en een zwerm van Archonten gingen onze realiteit binnen. In aanvang wilden ze alleen overleven en voelden ze zich bedreigd. Ze gingen op zoek naar voeding, ze vonden ‘Mind’…

Ze vonden eerst de reptielen, die ook geprogrammeerd zijn om zo te overleven. Maar, of misschien daardóór, waren de reptielen snel onder de invloed van de Archonten. De reptielachtigen daalden namelijke al duizenden jaren geleden in bewustzijn. Hoeveel rassen in ons universum zijn er dan wel niet te pakken genomen door deze Archonten..? De besmetting met Archonten begint met het verlagen van je frequentie, zodat je op het astrale vlak vast komt te zitten. Je bent daar snel beïnvloedbaar en je kunt worden bestuurd. Dit kan door veel methoden worden bereikt: drugs, alcohol, pillen en medicijnen. Mensen die aan de heroïne of Meth verslaafd zijn hebben de Archonten vaak gezien.

De Archonten kunnen hun trillingen fuseren met die van ons, het is een proces van deconstructieve interferentie. Ons mentale lichaam raakt vervormd, daarmee rechtstreeks onze gedachten beïnvloedend in een spiraal van negatieve energie. We beginnen te geloven dat deze negatieve gedachten van onszelf zijn. We gaan vervolgens zo leven in een Archontische nachtmerrie, die wordt teweeggebracht door onze eigen creatieve krachten.

Het Archonten-raster..
“Een etherisch Archonten Raster – strekt zich uit 8,6 mijl vanaf de Aarde de lucht in en ook 8,6 mijl onder de oppervlakte van de Aarde” (HIER) Ik heb dit raster niet alleen zelf gezien, maar ik ben er vele malen doorheen gegaan op verschillende inter-dimensionale en astrale reizen. Het lijkt op een verbrijzeld stuk glas, een vertekend illusionaire matrix, die als je er verstrikt in raakt uiterst vervreemdend kan zijn.

Het is slechts een smalle band van energie, die echter krachtig genoeg is om je geheugen schoon te vegen!! Hierdoor worden de intenties van het dimensionale reizen vergeten. Ik praat veel over deze barrière in lezingen over je ziel. Zielen worden erdoor in een kunstmatige incarnatiecyclus gebracht. Missies die eerst nog vers in het geheugen lagen worden simpelweg ‘vergeten’.

Doordat ik steeds vaker de barrière slechtte, kreeg ik volledig toegang tot de Akasha-kronieken, die informatie over het verleden, het heden en de toekomst bevatten. Verleden, heden en toekomst, die allen tegelijk bestaan. Informatie over mijn levens, mijn ziel en informatie over de levens van anderen kwamen binnen handbereik. Sinds 2012 ontstaan er steeds meer gaten in de barrière van het Archontenraster, door de energie die vanuit het centrum van het sterrenstelsel op ons afkomt.

Onze gewiste geheugens..

Een dergelijk energetisch grid is door de Archonten rondom onze Aarde 'geweven'.
Een dergelijk energetisch grid is door de Archonten rondom onze Aarde ‘geweven’.

Voordat we op Aarde incarneren zijn we ons bewust van deze barrière. Maar de barrière werkt, zoals gezegd, als een filter. Alle belangrijke informatie, wie we zijn, wie we in hogere frequenties zijn, wat onze missie op Aarde is, dat vergeten we allemaal. We raken gericht op de linker hersenhelft, de rationele geest.  Wanneer we door de barrière gaan worden er ook nog eens automatische, negatieve gedachtenpatronen en fundamentele controlemechanismen gedownload. Het schoolsysteem hier op Aarde bijvoorbeeld, richt zich op de agenda van de Archonten..! We worden gestimuleerd alleen onze linker hersenhelft te gebruiken en aldus geprogrammeerd.

Ik werd steeds beter in het onthouden wie ik werkelijk was. Meer, veel meer, dan het ego. Ik kon ook steeds meer belangrijke informatie meenemen voor en over anderen. Het probleem met doorgangen maken in het net van de Archonten is dat ze doorkrijgen waarmee je bezig bent. Het lijkt een alarmsysteem dat afgaat.

Gehackt door Archonten..? Hoe aards zijn ze dan wel niet..
Vervolgens word je door hen aangevallen. Je bent bijvoorbeeld bezig in een zin en vergeet ineens wat je wilde vertellen. Je hoort rinkelende geluiden in je linker oor. Mijn computer raakte van slag als ik artikelen wilde plaatsen over de ‘Grijzen’ van Zeta. Het klinkt misschien nogal paranoia, maar ik ben er zeker van dat in het centrum van onze werkelijkheid aan AI-intelligentie is. Een ‘Artificial Intelligence’, een kunstmatige intelligentie.

Ik begon steeds meer vreemde e-mails binnen te krijgen. Volgens een hackervriend kwamen ze vanuit het Witte Huis, van Echelon, het geheime surveillance systeem van de Amerikaanse overheid; ik kon het niet geloven. Mijn nieuwe website bleek ineens verdwenen, mijn wachtwoorden waren allemaal veranderd. Het leek een soort van waarschuwing, ze konden spelen met mijn leven zoals ze dat wilden. Hoe meer ik aan mijzelf werkte, hoe meer licht of waarheid trillingen ik voelde, hoe erger de aanslagen werden…!

Persoonlijk in het nauw gedreven..
Ook op luchthavens had ik veel last. Mijn seminars over zielintegratie en buitenaardse ontmoetingen liepen namelijk storm. Luchthavenpersoneel gedroeg zich erg vreemd en in Los Angeles werd ik gevolgd door twee mannen. Ze namen op straat zelfs foto’s van me en bleven me in de gaten houden voor het huis waar ik logeerde. Ik werd er bijna paranoïde van, maar andere mensen bevestigden dat de mannen mij inderdaad volgden; het lag dus niet aan mij, het wás gewoon zo!

Eenmaal thuis voelde ik weer een psychische aanval. Ik was bang en had constant last van geluiden in mijn linkeroor. Ik vroeg mijn ziel om hulp. Er werd mij verteld dat dat ik niet onder deze matrix uit zou kunnen komen, zolang ik op Aarde was. Maar ik zou mijn eigen signaal kunnen versleutelen, zodat zij mij niet konden volgen. Ik leerde mijn aura te laten draaien, als een draaideur. Door remote viewing zag ik de oorsprong van mijn surveillance, een zwarte piramide ergens in Amerika. De letters NSA kwamen naar voren. Binnenin de piramide waren vele etages en enorme computers, waarmee wereldwijd, mensen als ik, die wakker zijn en wakker worden, in de gaten worden gehouden.

Ik zag dat al deze rare ervaringen met Archonten-energie te maken hebben. Ze volgen me. Niet alleen in de derde dimensie, maar ook in de vierde, in de astrale wereld. In 1990 werd ik voor het eerst volledig overgenomen door Archonten..

Vrienden en vriendinnen overgenomen..
Een van mijn vriendinnen had een ervaring in een stenen cirkel in Cornwall Engeland. Een plaats waarvan ik later ontdekte dat Crowley daar een zwart ritueel had gehouden. Mijn vriendin mediteerde met een groep Duitsers, maar  werd overgenomen door ‘iets’ en viel voorover op de grond. Vanaf toen veranderde ze..! Als we met meer mensen samen waren was er weinig aan de hand, maar zodra zij en ik samen waren zag ik haar voor mijn ogen van gedaante veranderen. Haar irissen werden staalachtig grijs (terwijl ze normaal mooi helder blauw zijn) haar stem verlaagde en haar karakter werd gemeen en manipulatief.

We hadden telepathisch contact en ik hoorde op die manier wat zij dacht, welke gemene dingen ze me toewenste. Ze stal in het geniep spullen van mij en probeerde een wig te drijven tussen mij en mijn vrienden. Ze vertelde hen dat ik gek was geworden. In het begin geloofden ze haar ook. De Archont blijft namelijk verborgen, toont zich niet aan anderen, alleen aan mij. Tot een van mijn vrienden haar opzocht in haar nieuwe flat. Tot zijn grote schrik was haar nieuwe flat precies hetzelfde ingericht als de mijne. Weggenomen spullen van mij lagen bij haar. Kussens, handdoeken, schilderijen, alles.. Het was werkelijk heel griezelig.

Toen begon het mijn vriend te dagen. Het begon op te vallen hoe de vriendin feitelijk was veranderd. Op een dag wilde ze mijn huis in en ik verbood haar binnen te komen. Daarna is zij werkelijk gek geworden en werd toen opgenomen in een instituut. Het leek erop dat de Archonten mij uiterst sluw wilden bereiken via haar.

Een ander voorval van Archonten-invloed gebeurde toen ik logeerde in München. De man des huizes, waarmee ik het enorm goed kon vinden, kreeg dezelfde staalachtig grijze ogen (terwijl ze bruin waren), en zijn woorden werden gemeen. Ik herkende het wezen dat hem overnam; dat gebeurde daar meerdere malen. Maar zodra de ‘demon’ zijn zegje had gedaan veranderden zijn ogen weer in bruin en het gesprek ging door alsof er niets was voorgevallen. Ik wist dat het niets te maken had met mijn gastheer, maar ik was wel blij dat ik daar weg kon.

tesla-energy-universe-vibrationDe Archonten-soorten..
Ik heb het gevoel dat er verschillende niveaus van Archonten bestaan. Alsof ze een groeiperiode kennen en zich in steeds meer vormen kunnen veranderen. Sommigen zijn namelijk méér ontwikkeld, intelligenter. Tijdens een seminar in België werd ik ontvoerd door een Archont (lees het verhaal ‘The Navigators of the AbZu’) die mij lastigvalt. Hij zag eruit als een zwarte schaduw met rode, duivelachtige ogen, die probeerde met occulte symbolen mijn wil over te nemen. Ik heb over de hele wereld meerdere ervaringen meegemaakt met Archonten-energie en ben dus sterker geworden. Ik zie nu duidelijk wat er gebeurt…

Ooit was ik aanwezig bij een seminar, dat werd gegeven door een kennis van mij; over genezen via het’ Transformatie Proces’ (een methode die ik haar heb geleerd). Zij kondigde de groep aan dat zij na de lunch een van ons zou meenemen door een proces, en dat dit het moeilijkste zou zijn wat ze ooit had gedaan. Het zou gaan over iemand die iets verschrikkelijke had meemaakt. Ze bedoelde mij, dat voelde ik meteen.

Na de lunch werd ik op een stoel midden in de kamer gezet. Iedereen keek naar me; sloot mijn ogen nadat ik haar had horen zeggen: “Aloya werd ontvoerd toen ze drie jaar oud was”. En daarna hoorde ik niets meer; was weer in de grotten, de zwarte muren, in de uitgeholde planeet ergens op planeet Orion. De tentakels van de reuzenoctopus zaten weer in mijn chakra’s. Dit wezen at niet alleen mijn lichtlichaam, hij loosde ook zijn excrementen in mijn lichaam. Het was de meest walgelijke ervaring die ik ooit had meegemaakt. Na deze ‘workshop’ had ik veel heling nodig!

Na deze heftige ervaring begon ik de ‘infectie’ in andere mensen ook te herkennen. Het begint zoals gezegd, vaak met de solar plexus, daarna worden ook andere chakra’s besmet. Ik probeerde aanvankelijk op mijn manier met lichtenergie te helen, maar ontdekte al gauw dat daardoor de Archonten alleen maar sterker worden. Ik eindigde dus met het sturen van zwarte energie, jawel Satan-energie… Mensen vasthouden in die ‘leegte’ verstikt de Archonten uiteindelijk en de zwarte slakachtigen verlaten het lichaam.

Mensen worden depressief en voelen zich hopeloos; sommigen worden suïcidaal. Zodra de parasitaire entiteit is verwijderd, voelen ze een toename in energie. Je zou denken dat ik met al die ervaring zou hebben herkend dat ik zelf ook besmet was. Maar dat is hoe deze entiteiten werken, ze zijn in staat zichzelf uiterst slim te vermommen. Velen denken dat het hun eigen gedachten zijn, ze denken dat ze zelf depressief zijn. Maar deze gedachten komen rechtstreeks van de Archonten..

Een jaar lang heb ik me hopeloos en moe gevoeld.
Ik dacht dat mijn werk niet goed genoeg was, dat ik mijn missie niet vervulde. Ik had het gevoel dat ik het universum in de steek liet. Tot ik een Ayahuasca ceremonie deed en besefte dat dit de invloed was van Archonten en dat ik was besmet. De constante gevoelens van negativiteit werden veroorzaakt door de zwarte entiteit die mijn licht opzoog. Mijn levensenergie werd afgetapt. De sjamaan herkende het probleem en bood hulp. Zodra de zwarte kracht was verwijderd voelde ik mijn kundalini weer stromen en gevoelens van vreugde waren terug.

Het menselijke energielichaam (Alex Grey)
Het menselijke energielichaam (Alex Grey)

Vanaf die dag komen allerlei mensen naar mij om te praten over de Archonten en ben ik in staat hen te helpen en ze te verwijderen, maar ik ben niet altijd succesvol. Licht is niet de manier om te weg te krijgen, veel beter is het om te werken met obsidiaan zwart, de steen werkt zeer goed om ervoor te zorgen dat je niet opnieuw te pakken wordt genomen.  Mensen zeggen, dat we hen liefde moeten sturen. Ja, dat klopt. Maar niet voordat ze veilig zijn verwijderd. Het lijkt erop dat we allemaal op de een of andere manier geïnfecteerd zijn met hen. Ik kwam onlangs deze tekst tegen in een artikel over donkere materie, waarvan ik denk dat het betrekking kan hebben op het onderwerp ‘Archonten’.

Zijn deze entiteiten donkere plasma wezens?
‘De laatste resultaten van de Wilkinson Microwave Anisotropy Probe (WMAP, een satelliet die tot taak heeft de temperatuurfluctuaties van de kosmische achtergrondstraling in kaart te brengen) tonen aan dat meer dan 95% van het heelal bestaat uit onzichtbare niet-baryonische (niet opgebouwd uit vertrouwde deeltjes zoals protonen en neutronen) Donkere Materie en energie. Nog geen 5% van ons universum is op dit moment zichtbaar en meetbaar. Natuurkundigen noemen dit “standaard materie”.

Meer dan 95% is samengesteld uit onzichtbare materie, ‘Dark Matter (Donkere Materie)’ (DM). DM is niet in telescopen te zien, maar de gevolgen zijn wel zichtbaar door haar gravitationele invloed. Ongeveer 23% van het heelal zou bestaan uit DM. De Donkere Plasmatheorie stelt dat DM aanwezig is in ons hele zonnestelsel, vooral rond de Aarde. Donkere materiedeeltjes regenen dag en nacht neer op aarde en dat al 4,6 miljard jaar lang. Deze deeltjes worden opgevangen in het zwaartekrachtveld van de aarde. Ook het embryonale Zonnestelsel bevatte al donkere materiecomponenten.

Er zijn dus veel redenen om te concluderen dat er halo’s van donkere materiedeeltjes doordringen in de Aarde. Daarmee worden onzichtbare ’tegenhanger-aardes’ gecreëerd, die co-roteren en hetzelfde zwaartekrachtveld als onze zichtbare aarde delen. Volgens Stephen Adler van de Princeton University en Xu en Siegel van de University of Arizona heeft de Aarde een halo van DM om zich heen ter grootte van Jupiter. De DM creëert een donkere atmosfeer, waarin donkere levensvormen en bewustzijn leven. De Donkere Plasmatheorie stelt dat DM vooral uit plasma en exotische deeltjes (chargino’s en neutralino’s) bestaat.

In laboratoria is geëxperimenteerd met minimale plasmacel systemen. DM plasma levensvormen kunnen zijn geëvolueerd vanaf het begin van de Aarde. Deze kunnen inmiddels net zo gevarieerd zijn als de ons bekende levensvormen die zijn gebaseerd op koolstof, van een microbe tot een walvis. Van intelligentie en bewustzijn variërend van een duizendpoot tot de mens. De entiteiten die wij geesten, engelen, djinns, demonen, goden en godinnen, Maria verschijningen, buitenaardsen, biologische Ufo’s, feeën en overledenen noemen, kunnen exotische plasma levensvormen zijn van DM of van de ’tegenhanger-aardes’.

Worden er symbiotische relaties gevormd tussen levensvormen van plasma en de ons bekende biologie van koolstof? Kan het zijn, dat wanneer het koolstoflichaam sterft, het bio plasma lichaam doorleeft in de tegenhanger Aardes?  Het universum is gemaakt uit wat we kunnen zien, wat licht uitstraalt, en uit wat we niet kunnen zien, in het plasma van het universum. Als je door een telescoop kijkt zie je ‘Birkelandstromen’, grote lichtbundels, elektrische stromen die magnetische velden genereren, welke weer invloed kunnen hebben op de plaats in de ruimte van de stromen zelf. Parallelle bundels trekken elkaar aan en gaan om elkaar heen spiraliseren. Het lijken zilveren slangen van licht.’

Nu weten we, dat er waarschijnlijk ook structuren zijn van DM, werelden, velden van bewustzijn, entiteiten, sterrenstelsels, planeten, wezens in het plasma, die voor ons oog onzichtbaar zijn. Lees wat Ananda Hari hierover zegt (lees over Ananda Hari in mijn boek ‘The Navigators of the AbZu’ HIER te downloaden):

“Hoe zou een rudimentaire vorm in het donkere plasma universum eruit kunnen zien? Als een slang? Als zwarte orbs? Slakken? Wormen? Ik heb grote slangachtigen en octopusachtigen gezien in mensen. Zijn deze entiteiten eerst een orb, dan een slakachtig, dan slangachtig om te evolueren tot een octopusachtige structuur? Komen deze Archonten uit het donkere plasma universum? Ananda Hari zond een straal van licht van de 9de dimensie naar de 8ste dimensie om leven te creëren, ontstond tegelijkertijd de DM? Zoals Sophia in de Gnosis van de Nag Hammadi.

Sophia wordt beschreven in het Geheime boek van Johannes in de Nag Hammadi. Er ontstaat een breuk in het pleroma omdat Sophia zelf aan het scheppen slaat. Zij baart een misbaksel. Het is een monster met de kop van een leeuw en het lichaam van een slang. Dit monster schept de hemel, de twaalf tekens van de dierenriem en de zeven planeten. Hij denkt dat hij alleen is. Hij wordt de demiurg genoemd. Sophia verbergt hem. Sophia heeft de zichtbare wereld gecreëerd, haar creatieve aanwezigheid zorgt ervoor dat Donker plasma levend wordt. Ze geeft een deel van haar intelligentie aan het plasma en er worden werelden geschapen. De entiteiten gaan plunderen en worden de tirannieke Archonten.

De zwarte vormen die ik in de lichamen van mensen zie voeden zich met het licht van de mensen. Ze vallen Lichtwerkers aan en eten hun lichtlichamen. Wat als hetzelfde proces op megaschaal gebeurt in het sterrenstelsel, grote slangachtigen voeden zich met lichtsystemen. Het universum eet zichzelf op, zwarte gaten doen dat. Deze processen gaan door op macro en microniveau. De zwarte wezens komen ons lichaam in door de zwarte gaten in onze chakra’s. Ze besmetten de mens en na verloop van tijd hopen ze de persoon helemaal overgenomen te hebben.

Mensen schrijven persoonlijkheden toe aan Reptielen en Grays. Ik geloof dat deze wezens helemaal zijn overgenomen door Archonten, zoals veel levende wezens in ons sterrenstelsel. In de film Stargate is Apophis gastheer voor het slangencreatuur dat zijn hoofd en lichaam controleert. Komen Archonten via zwarte gaten in onze werkelijkheid? Er wordt gezegd dat wetenschappers van de Hadron Collider een zwart gat willen creëren tussen onze realiteit en andere parallelle universa. Zijn zij bezig deuren te openen voor Archonten?

Waarom worden zoveel Lichtwerkers aangepakt?
Mensen die zoveel mogelijk licht in hun aura proberen te verwezenlijken. Misschien weet Jay Alfred het antwoord.
Wetenschappelijke uitgaves uit 2008, die gaan over anomalieën bij ruimtevaartuigen, satellieten en zwarte gaten noemen ook de aanwezigheid van zwarte orbs, donkere materie, in onze atmosfeer. Binnen de context van de Donkere Plasmatheorie lijkt dit te wijzen op het bestaan van donker plasma in de omgeving van de Aarde.

Om te begrijpen hoe donkere plasmadeeltjes interacteren met gewone materie moet het ionisatieproces van Donkere Materie worden begrepen. Meestal zijn er geen botsingen tussen donkere plasmadeeltjes en gewone materie. Ze kunnen door elkaar heengaan. Dit komt door de lage densiteit van de deeltjes, donkere materiedeeltjes gaan gewoon door de grote lege velden binnen de gewone materie zonder iets van schade te veroorzaken. Maar, plasma lichamen bezitten een plasma golflengte. Als de plasma oscillaties hoog zijn nemen de kansen op collisies tussen plasma en gewone deeltjes toe.

Wanneer een donkere plasmavorm focust op een doel, dan zal de dichtheid van donkere plasmadeeltjes daar toenemen. Dit resulteert in een toename van de oscillaties en een toename in botsingen met gewone materie. In dat geval kunnen elektronen van plaats veranderen en een elektrische stroom te genereren. Atomen vallen als het ware uiteen. Zo kan waterstof zijn (enige) elektron verliezen bij een temperatuur hoger dan 5400 K.

dark earth cover bookHet wordt dan een ion, dit is het ionosatieproces. Een gasvormige substantie met een deel ionen wordt een plasma genoemd. Dat het een ion wordt, is het gevolg van het verliezen van het negatieve elektron dat de positieve lading van de kern als het ware bedekt in normale, elektrisch neutrale toestand. De elektronen zijn in een plasma niet meer gebonden aan de kern van de atomen. En zowel de negatieve als de positieve deeltjes zijn vrij in de ruimte. Dit is een belangrijke eigenschap van een plasma want het bewegen van deze deeltjes heeft als gevolg dat er een elektrische stroom vloeit.

In ons elektriciteitsnetwerk stromen elektronen om elektriciteit te maken. Maar een beweging van positieve ionen is net zo goed een elektrische stroom. In gewone omstandigheden is de uitstoot van deeltjes ultra zwak. Maar, als er wordt gefocust op een doel, dan zal de intensiteit toenemen. Er kunnen verschillende kleuren licht ontstaan en elektromagnetische straling, als ook microgolven.

Naast licht genereert plasma ook hitte. De microgolven die ontstaan door het Donkere ionisatieproces verhitten biologische weefsels. Microgolven zorgen voor thermo-elastische golven van akoestische druk. In het hoofd kunnen de zachte weefsels worden aangedaan en golven gaan via de botten door naar het binnenoor. Daar ontstaan geluiden, die andere mensen niet kunnen horen. De regelmatige botsingen tussen donkere materiedeeltjes uit het donkere plasma met gewone materiedeeltjes kan bovendien een pulserend elektromagnetische veld opwekken.

Plasma creëert vooral in de microgolf frequentie, maar ook radiogolven en infrarood golven kunnen ontstaan. Soms is het detecteer baar op zichtbare golflengten. Een microgolf gloed kan worden gezien voordat er visuele detectie is (net zoals een microgolf na-gloeien). Met andere woorden, de zichtbaarheid van een levensvorm van plasma, of biologische ufo, kan worden voorspeld wanneer eerst een microgolf gloed wordt gedetecteerd. Als de frequentie toeneemt, is de ufo waarschijnlijk in aantocht.”

De Archonten worden genoemd in de Nag Hammadi-geschriften, die gevonden werden als perkamentrollen, bewaard in luchtdichte kruiken.
De Archonten worden genoemd in de Nag Hammadi-geschriften, die gevonden werden als perkamentrollen, bewaard in luchtdichte kruiken.

De slakachtige Archonten..
Zo worden ze vaak beschreven met ‘een gloed’ rondom hun contouren. Is dat het gloeien wat hierboven wordt omschreven? Archonten zijn laag vibrerende gedachtevormen, die door onze eigen creatieve geest worden gevoed. Op een rare manier geven ze ons de kans om te kiezen hoe onze realiteit er uit moet zien. Denken we onze eigen gedachten of laten we ons in met de archontische gedachtepatronen? Archonten hebben emotionele energie nodig om te overleven.

De mensheid is sinds lang hun voornaamste voedingsbron. Zij hebben voeding nodig die op dezelfde frequentie trilt: negatieve emoties, foltering en lijden. Archonten beïnvloeden ons om deze emoties te ervaren. Het lijkt of zij hand in hand werken met de matrix van hen die de baas spelen in onze wereld. Hoe kunnen wij erachter komen of wij zelf zijn besmet?

Symptomen

Gedeeltelijke infectie:

– Komt het voor dat je ineens doodmoe bent, terwijl je daarvoor nog overliep van energie?

– Kun je ineens ‘zwaar’ voelen of veel zorgen ervaren, vooral rondom je zonnevlecht?

– Ineens negatieve gevoelens en gedachten hebben over jezelf, die je een depressie doen belanden

– Je wordt snel aan het twijfelen gebracht, vooral wanneer je gemediteerd hebt, een fijne ervaring hebt gehad met een geleid gids.

– Heb je ineens het gevoel alsof alles hopeloos is wat je doet, vooral Lichtwerkers

– Trek je alles in twijfel, jezelf, je vaardigheden, begin je aan een kille zelfanalyse?

– Spelen oude thema’s op, kwesties waarvan je dacht dat deze allang verwerkt waren?

Volledige infectie:

– Heb je het gevoel dat iemand jou psychisch aanvalt, heb je een naar gevoel in de zonnevlecht?

– Zoek je onder je vrienden, op zoek naar de dader?

– Heb je het gevoel dat de mensen rondom verschrikkelijke Ego’s zijn, terwijl jij het Zelf bent?

– Word je woedend en reageer je arrogant op anderen, omdat je vindt dat zij egoïsten zijn, terwijl zij in hun eigen licht staan en jijzelf met je ego bezig bent? Is het woord ‘ego’ een moeilijk woord voor jou?

– Heb je het gevoel dat jouw spirituele pad het enige juiste pad is. Dat je de waarheid in pacht hebt.

– Krijg je meer kracht door anderen op hun fouten te wijzen?

– Psycho-analyseer jij anderen en geef je anderen de schuld terwijl jij dezelfde dingen doet maar ze niet van jezelf ziet?

– Stap jij over grenzen van anderen heen en sta jij erop dat zij hun twijfels en fouten aan jou opbiechten?

– Heb je het gevoel dat je anderen moet redden van zichzelf?

– Heb je het gevoel dat je beter bent dan anderen?

– Ben jij er verantwoordelijk voor dat intieme groepen uit elkaar barsten?

– En geef je iedereen daarvan de schuld, behalve jezelf?

Tekenen dat iemand in jouw omgeving door Archonten is besmet:
Vaak zijn we zelf niet besmet met Archonten, maar is er iemand in de omgeving die de Archonten-agenda doorvoert voor hen.

 • Ben je plots het mikpunt van persoonlijke aanvallen door iemand van wie jij dacht dat je een hechte band had?
 • Beschuldigt deze persoon jou van dingen die je niet hebt gedaan?
 • Ben jij ineens het slachtoffer van een haatcampagne?
 • Wordt jij geïsoleerd van je vriendengroep?

mind controlTot slot, last but not least
Ik begrijp, dat iedereen dit wel eens meemaakt en ik zeg ook niet dat iedere keer als zoiets gebeurt er Archonten achter zitten. Maar, als je actief aan jezelf werkt, of probeert om negatieve krachten bloot te leggen, kan je door Archonten worden aangevallen. Deze wezens zijn lastig en maken misbruik van New Age ideeën. Zij zullen anderen die door hen besmet zijn naar jou leiden, om je te veroordelen in de naam van de New Age beweging. Negativiteit, volgens de New Age beweging, wordt groter als je er aandacht aan besteed. Hierachter kunnen Archonten zich verschuilen.

Terugkijkend had ik ooit een vriendin die duidelijk was besmet. Ze had veel boeken gelezen over het niet veroordelen van andere mensen. Ze werd zeer ‘heilig’, maar ze bracht veel tijd door met het kastijden van mensen die wel veroordelend waren. Die andere mensen waren vaak niet veroordelend bezig, maar uitten alleen wat ze om zich heen hadden zien gebeuren. Ze werd een moeilijk persoon om bij te zijn. Ik herinner me dat ze tekeer tegen me ging omdat ik mijn afkeer voor gekookte wortelen uitte.

Pas toen besefte ik dat ze ietwat gek was geworden en als er iemand veroordelend was, zij het was. Ze werd een soort ‘New Age gedachtepolitie’. De mensen begonnen haar te vermijden. Ik merkte, dat als ik bijvoorbeeld sprak over de Illuminatie, ze in woede uitbrak en mij veroordeelde omdat ik daders in een kwaad daglicht zette en veroordelend bezig was. Als we ons vermogen om tinten licht en donker te zien verliezen, als gevolg van een New Age idee dat we niet mogen oordelen, dan hebben de Archonten gewonnen.

Er is een groot verschil tussen veroordelen en een onderscheidingsvermogen hebben.
Dus hoe gaan we op aarde om met deze ‘besmetting’?  Tegen ze vechten heeft geen zin, daarvan worden ze alleen sterker. Licht sturen werkt ook niet. Maar, de donkere licht frequentie van obsidiaan werkt veel beter. Dat helpt ze verhongeren. Geluid lijkt een naar de oppervlakte drijvend effect te hebben; tijdens sjamanistische genezingen zal het gebruik van de ratel ze naar het oppervlak drijven. Stel jezelf voor: je hele lichaam en aura zijn glanzend zwart door zwart licht. Je kunt merken dat je je ziek gaat voelen, dat je wilt kokhalzen door een slijmerig gevoel in de keel. Het lijkt erop dat de zonnevlecht en de keel de plaatsen zijn in het lichaam die het meeste reageren.

Laat de energie van te willen braken toe, ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand daadwerkelijk fysiek overgeeft, maar het gevoel alsof ze gaan overgeven is er wel. Sta jezelf toe om lawaai te maken, uit de infectie in geluid, grom, schreeuw, maak kreunende geluiden als een dier, maken elk geluid dat je kunt om deze parasiet uit je lichaam te krijgen. Schudden van je lichaam helpt ook om deze parasieten omhoog en naar buiten te krijgen, zoals als een hond zou schudden om zich te ontdoen van vlooien.

Veel Lichtwerknemers werken niet graag met donker licht, ze denken dat het negatief is en op een of andere manier het Kwaad dient. Dit is de grootste truc die de Archonten hebben uitgehaald. Het is tijd om je duistere kant te integreren en heel te worden. Als je alleen met het licht werkt ben je vatbaar voor angst en ben je een een wandelend diner voor de Archonten. Het is tijd om al onze krachten te gebruiken om in balans te komen al het licht te integreren, dit is de enige manier om onszelf te desinfecteren.

De ervaring heeft me geleerd dat het gemakkelijk is om weer besmet te raken. Het is belangrijk met regelmaat jezelf spiritueel te reinigen. Iedere morgen neem ik niet alleen een fysieke douche, ik stel mezelf dan ook voor omringt door een donkere schil. Dit helpt. Maar als ik andere mensen om mij heen die zijn besmet moet ik alsnog erg oppassen. Iedereen die ervaringen heeft met deze parasieten of hulp nodig heeft, aarzel niet om contact met mij te zoeken. Ik ben altijd bereid om meer te leren van de ervaringen van andere mensen. Zo kunnen we beter begrijpen wat ze precies zijn en hoe ze werken.

143 gedachten over “‘Archonten, aangenaam!’ Bizar fenomeen..

 1. Archonten? Ik dacht dat ze dat gewoon xenomorphs noemden? Maar best hoor, toffe schepsels. Uitdaging voor de magicians van ’t FX-department. Vooral toen Sigourny Weaver die reuze archont (een koningin-versie) te lijf ging met die werkrobot op die alien-planeet. Dat was knallen. 🙂

  1. Nou deze juffrouw heeft duidelijk de mosterd gehaald bij de Alien-films, met een snuifje Predator erbovenop en wat Aura-saus.
   Sorry dat ik een kat een kat noem en een alien een alien.

 2. Satan oproepen lijkt me geen goed idee…überhaupt een vreselijke visualisatie. Ik zou snel een andere ‘kant’ opkijken 😀
  Voor mij is dat niet de ware energie, zoals de liefdes energie het goddelijke in zich draagt. Wie satan nodig heeft, heeft in mijn ogen al verloren…dat is wat we nu juist niet nodig hebben. Er is al zoveel toedoen van satan in de wereld. Maar toch bedankt voor de openheid.

  1. Haha no way Guido.
   Ik hou van me en ook van mijn ‘schaduwkant’ en richt me liever naar het licht. Had nooit behoefte om in het ‘donker’ te zoeken.

  2. Wie z’n Satan kan omtoveren, door inzicht, is bevrijd. Het leven geeft alle mogelijkheden, wees wakker, zie de ellende aan en weet, het komt op en het gaat voorbij. Toch, laat het niet in z’n kracht staan, doorzie de ellende, neem er geen deel aan, doch probeer mensen eruit te halen. Alleen is ook maar alleen, lijkt leuk maar daarvoor zijn wij hier niet.

  3. Oh Monika, tast eens in het duister, want zonder je kelder op te ruimen, blijft het ellende. De schaduwkant, het is een hulpje, het geeft ons aan waar we niet echt zijn, ook de kelder moet leeg. Shit, schrijf ik dit naar jou of naar mezelf? Misschien beiden…

  4. Martijn…ik weet alles wat ik moet weten. Neem het dan maar aan. Oke?
   Het is een keuze…ik leef er goed mee. En als jij dat wil doen, heb ik er vrede mee. 🙂

 3. beste GuidoJ, ik wil jou en Alloya Huckfield heel erg hartelijk danken door voor het eerst echt duidelijk maken van wat ik in mijn praktijk heb gedaan.
  Niemand wilde mij geloven, zelfs de mensen die ik de rotzooi zoals hierboven omschreven uit hen trok en hen dit kon laten voelen met alle hierboven beschreven symptomen als braakneigingen. Sommige mensen probeerden mij, vooral in het begin, via de politie en de belastingdienst te laten stoppen en later via de inspectie voor de gezondheid.
  Maar wat ik nog even wil aan tippen:kijk eens goed boven de wijsvinger op de rechterbovenhoek van tekening. Bij mij komt er een archonttype tevoorschijn in het beeld. bedankt en blijf het goede werk volhouden want ik moet helaas steeds meer afhaken, maar geef het graag door aan de jeugd die weet waar zij mee bezig is. Groeten en sterkte Robv

 4. Het artikel voelt voor mij niet goed. Alle signalen zijn ernaar dat je in zogenaamde negatieve entiteiten moet gaan geloven die je overnemen. Iets wat jou kan beheersen van buitenaf. Dus angst creeeren en je een slecht gevoel geven. En engelen, ufo’s e.d. ook al archonten of plasma afgeleiden daarvan? Kom op zeg! En archonten voeden zich met licht? Dat is echt absurd want dan zouden ze zelf verlicht raken. De reptielen kunnen al niet tegen lichtenergie en ook zij zouden beheerst worden door archonten!?? Bij mij gaan de alarmbellen rinkelen en ben van mening dat een zogenoemde “mol” (NSA?) achter deze informatie zit om ons lichtwerkers uit evenwicht te brengen. Maar mij krijg je niet op het verkeerde been. Jammer joh! Blijf in mezelf geloven.

  1. Helemaal met je eens Jannes, ik vond dit artikel ook gericht op angst creeren bij Lichtwerkers, dat er veel bedrog en negatieviteit in het universum is ben ik eens maar we moeten bij ons zelf beginnen om het te verlichten en het Goddelijke Licht zal hoe dan ook overwinnen!

 5. Eindelijk een heel goed artikel over dit onderwerp dat door iedereen die zich als liefdevol ziet en zich bezig houdt met spirituele zaken niet onder ogen wordt gezien of angstvallig wordt vermeden, terwijl het juist dan en daar zijn invloed kan doen gelden en kan worden verklaard.

 6. Alles wat waarneembaar is, donker/licht, etc. dat is niet echt. Het is waarneembaar, tijdelijk, het is niet het zelf. Dat wat alles waarneemt is oneindig, geen begin, geen eind, zoek het maar eens echt uit. Hoe je DAT wilt noemen, dat moet je zelf weten maar uiteindelijk gaat het voorbij alles. Het is DAT waarin alles opkomt en verdwijnt. Wakker worden? Doe het eens echt, voor jezelf, zonder woorden, gevoelens, emoties. Dat zijn maar dingetjes die opkomen, wees eens echt OPEN!

 7. Het goede, dat hoort bij jouw, het slechte, dat is van de archonten. Nou, niks is van jou, het komt op en gaat. Je kan bang worden, je gelukkig voelen, etc. Het komt op en gaat. Wat is wezenlijk echt? Wat is onveranderlijk? Praatjes vullen geen gaatjes, be awake. Wat is dat? I am that, wat is dat? Geen formule voor, toch is het werkelijk en iedereen is dat in z’n diepste. Door de angst heen is het Daar, toch ook hier, het is één.

  1. Wat ik hiermee wil zeggen, of die archonten bestaan of niet, die energieën bestaan. Net als de helende energieën. Maar goed, zijn ze eeuwig? Wie of wat neemt ze waar? Dat is eeuwig. Ben niet zo van de Walt Disney verhalen. Al zijn ze redelijk verhelderend als je niet te veel mee gaat met de verhaallijnen. Wake up!

  2. Voor wie in Archonten geloofd, of demonen, gevallen engelen en aan de aan de andere kant in engelen, ik kan jullie vertellen, it’s all in the mind. Het is niet echt. Het is het dualisme, in het denken van de mens. Alleen in het denken van de mens bestaat dit. Wordt toch eens wakker, zie dat wij mensen met ons denken de hele wereld verzieken. Wordt wakker en het kan zomaar anders zijn. Stop met die slachtoffer rol. Stop met de beste te willen zijn. Wij zijn maar een druppel. Wat gebeurt er met een druppel als die in de zee komt? Ben je dan nog de druppel? Nee, je valt ineen met de zee en daarin in het gehele bestaan. Een druppel kan ook verdampen, meegaand met een wolk, toch hij komt terug. Wij als waarnemer kunnen zeggen, tja, tis regen, hagel of sneeuw, maar wat is het verschil? Alleen de waarnemer maakt het verschil, het blijft water. Al die achonten shit is maar bedacht, bestaat alleen in het bange denken wat fake is.

  3. Martijn, Cole’s paradox; IAMNIVERSE
   http://www.iamniverse.com/bcolesparadox.html
   You only experience your perspective. All communication is an experience of self. Your reality experience is like looking in a universal mirror. You are the Universe en alles daartussen. Welke energieën er niet bestaan? Geen, alles is uit het perspectief van het denken. Denken? Is dat denken wel van jou? Is het de Bron die wil ervaren? Dus wat is echt? Allen een stukje van de Bron, omdat alles ervaren wil worden in een oneindig getal en mogelijkheden om heel te worden. Dan rijst de vraag, is alles dan genoeg?

  4. Martijn, god gaaf ons de keuze. Daarmee staat en valt het spel. Als maatschappij worden er steeds verkeerde keuzes gemaakt. Omdat velen denken dat ze geen keuze hebben. Dat het zo moet hoe het gaat, terwijl ze alleen andere keuzes moeten maken. Zo gaat dat met de mensenkinderen, wie niet weet wat god is, kan ook het een met het andere verwisselen.

  5. Martijn, ik ben nog op zoek naar een paar tweede hands archonten, ik bied er net iets minder dan 2x nix voor, weet jij een adresje?

  6. @Odette, ik ga je link nog even bekijken, je bent een wakkere, komt eigenlijk uit het idee van Youpie van ’t Hek, slapers, wakers en dromers. Tja Monika, het standpunt is belangrijk, als ik denk uit een wolk van frustratie of agressie, dan zijn m’n gedachten niet helder, daarvoor dienen ze opgelost te worden. En ja Cozmic, ik weet er wel een paar voor je te vinden, krijg je er nog lichamen bij ook 😉 Abuse them zou ik zeggen haha. Kan ze niet uit hun velletje halen jammer genoeg…

  7. Martijn, dat heb je mooi goed.
   Het is zo belangrijk in welke gemoedstoestand men zich bevindt, wanneer men naar de wereld kijkt. Hier komt weer de vraag van Plato om de hoek kijken. Bepaalt het bewustzijn het zijn, of het zijn het bewustzijn? Ik dacht dat we naar meer dan 2000 jaar wel zouden kunnen stellen, dat het bewustzijn het zijn bepaalt. Maar ergens lijkt me ook dat het wereldlijke zijn, je bewustzijn bepaalt om te leren….

  8. Blij dat Tijn nog humor heeft, zelfs al zit het ff flink tegen. Juist DAN sleept de humor je er doorheen.

 8. Het is er allemaal, waar je je op focussed, datgene komt naar voren in de illusie. Je speelt een rol in je eigen geschreven drama, mag het een archontje meer zijn mevrouw? Inzichten kunnen verblindend verhelderend zijn, het ontwaken gaat veel trager, als een slak uit de winterslaap. Soms doet de schepper er ook nog een schepje bovenop omdat het geschapene te schappelijk lijkt en er herender een schaapje loss ist, ach mal. Geef je kip nooit teveel curry FFS http://www.youtube.com/watch?v=2H8xEGXwpm4

  1. Ieder verhaal heeft zijn eigen waarheid en veel verhalen zijn waar gebeurd. Tijdlijnen in de creatie zijn 1 grote wirwar en vele boodschappen worden gebracht met meerdere lagen die stuk voor stuk naar diepere inzichten leiden.
   De geschiedenis van de Aarde gaat miljarden jaren terug en begon tevens gisteren, bewustzijn herkent zich in ervaringen, in beleving, multidimensionaal beleeft bewustzijn alles tegelijkertijd en nooit zodra de tijd wordt uitgeschakeld, dan is nooit nu en nu nooit, alles is er, door de tijdbeleving kan er een separatie gemaakt worden. FF krabben, zat een archont in m’n kont getverdont.
   Puur zuiver bewustzijn resoneert met de bron, de oorzaak van al dat is. Zolang er nog archonten in je donder zitten heb je nog wat om uit te vogelen. Hoe meer krediet je ze geeft, des te sterker zijn ze.

  2. JENNE, je hebt mij meerdere malen gevraagd om uit te weiden over tijdlijnen.
   Gaat me niet lukken in een reactie vakje.
   Daar moet ik je dus teleurstellen. En toch niet. Je moet gewoon beter leren lezen, het staat meest tussen de regels voor de goed verstaander.

  3. Cozmic, beschrijf nu eens helder wat jouw inzichten zijn. In de postings wordt het niet echt duidelijk. Je beschrijft heel veel, maar ook heel verwarrend, althans dat vind ik… Stel je statement even heel duidelijk, dat vraag ik aan jou.
   En daarnaast lieve Cozmic… Wat voor jou helder is, hoeft dat voor een ander niet te zijn. Dus, heb jij gelijk ? Dat is nog maar de vraag natuurlijk… Maar al zou je het hebben, het gelijk, wees dan please geduldig naar de mensen die nog niet zover zijn…

  4. Anna 11
   Heeft niet iedereen zijn eigen gelijk? En wat is het voordeel dat je behaalt als je kleuterdingen blijft doen als je aan universitair werk toe bent? Dat laat respect naar de ander die op een ander paadje loopt natuurlijk onverlet.

  5. Anna, jouw fixatie op mij is op zich al ziek, vandaar mijn verzoek om op te rotten.
   Je voegt niets toe, je klampt aan. Rot dus lekker op archont.

  6. Het is nog niet erg bevordelijk dat er een vooruitgang zit tussen de personen hier, het is er niet bepaald op vooruit gegaan, naar wat ik lees.
   Ach daarom dat ik weg blijf en weg rot in mijn vooruitgang met een tal van archonten op me nek die de ene beschadiging na de andere met succes toe passen. Voioral Cozmic, nog steeds een lone wolf die graag in een voetlicht wil staan en je laat leiden door een engeltje en een duiveltje op je beide schouders. Schelden of tieren van je doet me niks, dat weet je wan tik kian je een plaatsje geven hahaha.

  7. Shit, die gast is weer over op een nieuwe versie. 5.5? Of 66.6? Anna, voor mij is Cozzie heel duidelijk te volgen hoor…

  8. Geen probleem beste Cozmic, het is een prachtig onderwerp de tijdslijnen, maar het is te aards, ben op dit moment verder, om te zeggen meer Cozmics bezig, daar waar het allemaal van daan kwam, vriendelijke groet !

  9. goude tip voor Anna? Meer naar binnen kijken en minder naar buiten. Cozmic heeft net als de meeste hier zijn eigen visie en kijk op de zaken. Je snapt het of je snapt het niet. Wat je niet voelt (wat niet resoneert), hoeft je ook niet te storen. Dat is een keuze die jezelf maakt.

  10. nou zoh helder is dat niet en zeker niet ongevaarlijk, vanuit dat zogenaamde relativisme van de in zichzelf opgesloten waarnemer die het waargenomene (gnoom) zelf zou zijn zit je al snel in het Morale Relativisme en dat is van de first tenets premier principe van het Satanisme waar vrijwel een ieder in het Westen mee doordrenkt is zonder dat ie het zelf beseft, stelletje zwarte tentakel mede collega slijmjurken bah, haaah gatver blèèèh, jèèèk, ik weet niet wat daar in die mistige stoom home sauna’s gebeurt, wat een verdriet en verraad, en nouh oprotten graag, terug in je hol, of maken wuh er een ouderwets extra lang mistig draadje van op deze mistige turks griekse bloody Sunday, ook goed. Okay ik geef het toe, je mist ze toch ergens wel… dat zooitje ongeregeld met het ie quuuh van een tekkel met te veel kerrie saus in z’n slobber blobber mikkie, tering tuig welcome back; Right and Wrong exists, geloof het maar, neem dat maar aan. Quote: ‘de meeste mensen zijn helaas op het punt gekomen dat ze het verschil niet meer weten tussen Right and Wrong, that’s it, tokkie tuig folks…’ ;

   Mark Passio – Moral Relativism | Subjective Morality vs. Objective Truth
   http://www.youtube.com/watch?v=N8-FekleBo4

  11. Hyper, lachen is gezond…mooie samenvatting. Wat ben je toch een woordacrobaat 😀

  12. Marcel 13.6
   Beetje verlate reactie, maar door omstandigheden… Iedereen heeft gelijk. En dat geldt voor de zogenaamde NWO ook. En dat gelijk staat voor mij synoniem aan gelijk willen hebben. Maar daarnaast is er ook een geweten. En dat geweten is in ieder van ons aanwezig. Voor mij is duidelijk wat het geweten doet. En archonten zijn voor mij gewetenskwesties. En dat proef ik ook uit bovenstaand artikel. Daarnaast geloof ik niet in klassen. En als ik dan al moet kiezen ben ik liever de onschuldige peuter, dan de corrupte universitair geschoolde verwordene hypocriet 😉

  13. En 13.7…
   Je weet wat jezelf hebt gedaan, dus kom niet met deze ongein aan…

  14. Marcel, nog even weer terugkomend. Ik was de afgelopen paar dagen bij mijn moeder. Ze is 77 nu en nog heel quiek, ik ben er nog maar een spaander van…
   Mijn moeder is in een tijd opgegroeid van armoede. Een gezin met 11 kinderen. De omstandigheden van toen, daar kunnen de meesten zich geen voorstelling meer van maken. In dat opzicht zijn we zwaar verwent. Haar leven was een zwaar leven. Haar is veel misgegund.
   Ze viel tussen wal en schip, in dat grote gezin, en in dat opzicht zie ik in haar een goede opvolging… In dat opzicht zie ik en weet ik nu ook ik daardoor bepaald ben, ondanks dat ik dacht dat ik dat wel wist. Het gaat veel verder dan dat ik voor mogelijk heb gehouden. En zelfs dat wist ik al jaren terug. Hoe kom je af van je komaf?

  15. Anna 11
   Jij komt niet van je komaf af, want zoals je zelf zegt blijf je liever kleuter dingen doen dan te groeien en naar een universitair ( waarom dat per definitie gelijk staat aan corruptie ontgaat mij even)nivo te gaan . Voortschrijdend inzicht is aan jouw dus niet besteed.
   Archonten zijn parasitair dus hoe jij ze tot een gewetens kwestie ( keuzemogelijkheid van de vrije wil) hebt gepromoveert is mij een kompleet raadsel. Ik ben er tevens van overtuigt dat niet iedereen een geweten heeft, was dat maar waar dat zou idd stukken schelen .

  16. Verder Anna11 als je je wilt losmaken van je voorgeschiedenis is het erkennen dat jij de keuze hebt gemaakt in je ouders al een hele stap. Vandaaruit kun je hun programmering loslaten en vervangen door een eigen keuze gestoeld op voortschrijdend inzicht, iets waar jouw ouders schijnbaar geen tijd voor hadden.Imo getuigt het echter wel van slachtoffer denken door te stellen dat wij ons geen voorstelling kunnen maken van de strijd van het leven zoals door onze ouders gestreden , dat impliceert namelijk dat zij beter waren dan wij, en is dat wel zo? Je stelt je daardoor machtelozer op dan je werkelijk bent en ontneemt jezelf de mogelijkheid van groei. Een gedrag dat doorheen veel van jouw postings zichtbaar wordt, het zij zo.

  17. Marcel zelf heeft ook een Archont (vergeet hij zelf ook nog wel eens) en dat is zijn uitkeringsinstantie. Die kunnen GOED op je nek zittem en je kort houden om je zo te manoeuvreren dat je haast niks meer kunt ondernemen.
   ps het lijkt wel een open sollicitatie voor wie wil mijn archont hier worden zodat deze flink op ieders nek kan komen zitten. Ik hoef er niet eentje en ook niet aan de telefoon. AUB!

  18. Vooruit dan maar Paul 5.5 De aanname die je hier boven neerzet gaat uit van een tekort aan improvisatie en creatief vermogen. Het gaat uit van een materieel uitgangspunt en niet van uit een meer holistische kijk op de wereld. De beperkingen die een uitkeringsinstantie kan opwerpen zijn slechts materieel,en in die zin ook nog erg klein. Er bestaat een wereld aan mogelijkheden buiten geld om. Maar goed dat weet jij eigenlijk ook wel toch? Het verbaasd me wel dat jij “de archont “wil spelen met je speldenprikje een beetje Paul onwaardig immers. Maar het raakt me niet verder dan dat het verbazing opwekt , groet marcel.

  19. 13.21, euhm…even denken…volledige infectie?!
   Is het nog niet genoeg?
   Zoals Goethe al schreef, ‘men merkt de intentie, en is ontstemd’.

  20. Anna, de appel valt niet ver van de boom volgens Newton, en appels met peren vergelijken zal je ook niet helpen, maar dat je bij geboorte gedoemd bent is pertinent niet waar, voorbeelden genoeg van in de menselijke geschiedenis, van mensen die zich op veel onderwerpen onderscheiden hebben.

  21. Paul, goed dat je er weer bij bent, in welke vorm dan ook, hoop doet leven, courage, denk aan die in Siberie gevonden Boudhistische Monnik die al 200 jaar aan het mediteren is, zijn lichaams temperatuur is nog steeds 37°, groet!

  22. Marcel beetje waar is het wel, mensen zijn met voorbedachte rade van een lood zware gouden uitkerings en subsidie slaven bal voor zien, waardoor ze toch gehinderd worden in hun uitspraken en handelingen, tegen hun meesters.

  23. Monika, die Goethe had in zijn warme behagelijke omstandigheid zittend overal een gepast bourgoisisch antwoord op, mooi maar onwerelds, vraag maar aan Anna
   universitair gevormde geesten zijn niet zinvol, zij heeft het meer met de metafysische krachten, maar die gaan haar ogenschijnlijk ook boven haar petje.

  24. Jenne , het wordt pas waarheid als je er geloof aan gaat hechten en daardoor jezelf beperkt tot het domein van materie.
   Of zoals boedha zei gehechtheid staat aan de wortels van het lijden.

  25. @ Jenne

   Niemand kan mij zo verwennen als jij ouwe vriend, alweer een tijd geleden dat ik je charmante stem hoorde klinken in de foon. (ik hoor hem nog steeds). Ik moet ook weer ontdooien, was te ver van ijs geraakt en zit te kijken of ik er nog wat van kan bakken met schrijven. Naar het schijnt gaat alles in slowmo weer vooruit, net als een slak die overdag 2 meter uit de put kruipt en ’s nachts een meter terug glijdt. Al een beetje in gesneeuwd daar in Zuid Frankrijk? Ik hoop dat wat archonten daar de weg voor je sneeuw vrij houden scheelt met zout strooien. Zal een kijken of iik wat meer tijd heb tussen alle revalidatie en ziekenhuis bezoek door om je werk weer te belezen en de vlam laten hervatten in mijn schrijfgerei.

  26. Dan zal ik het nogmaals, maar dan anders toelichten. Het geweten is het ongeschonden deel van elk menselijk wezen. Dit deel wordt geweld aangedaan door manipulatie in vele vormen. Daarvan is onderwijs er één. Ik zie archonten als een psychisch fenomeen. Deze ontstaan in de interacties tussen mensen, die veelal een onbewust verleden met zich meeslepen. Ik bestudeer mijn leven lang al de psychologie, en vind daar eigenlijk een groot deel van alle antwoorden.
   Elke studie is uiteraard een interactie met jezelf. Dat geldt ook voor de kunstopleiding die ik gedaan heb. Creativiteit is een essentieel aspect van het menselijk wezen. En het mogen uiten daarvan is belangrijk voor een humane samenleving. In kader van bovenstaand artikel vind ik het werk van Alice Miller goed aansluiten. http://ccgt.nl/capita_apr11.htm
   Een andere is Bert Hellinger met zijn familieopstellingen. Thema’s binnen een familie gaan vaak generaties terug. Alleen de relatie met je ouders onderzoeken is niet afdoende wat mij betreft. http://eerstelijnspsychologie-familieopstellingen.nl/familieopstellingen.html
   Ook wil in kader van bovenstaand artikel Mark Passio graag aanhalen. Ik kwam hem een anderhalf jaar geleden op het spoor, en zijn werk sprak me erg aan. Door zijn ervaringsdeskundigheid kan hij negatieve energie vanuit een ander perspectief belichten. Nieuw interview met Mark Passio, sluit ook uitstekend aan op het artikel. http://www.youtube.com/watch?v=mu86F5qNJfE Kan er nog velen aan toe voegen, maar laat het hier maar even bij.

 9. Ik ben Alfa en de Omega, ik ben de eerste en de laatste, het eind en het begin, het begin en het einde.

  Symbiose van kwaad op goed, is niet meer toe gestaan, de Archonten zijn lang geleden, al in quarantaine gesteld, en in de black hole binnen de menselijke
  liefde geworden tot een positieve kracht, ik ben Alfa en de Omega, µ oo, dat is de tijds duur, van ons denken.

  1. Dit gegoochel heb ik vroeger gemaakt, ik vermoed dat de psychiaters zullen zeggen: “Hij zat in een psychose”.

   ALPHA 13781 = 1x3x7x8x1 = 168 : 600 (van 27993600) = 0,28 x 77760000 (360x60x60x60)
   = 21772800 : 60 : 60 : 60 : = 100.80 – 90 = 10graad48minuut kreeft

   OMEGA 64571 = 6x4x5x7x1 = 840 : 600 (van 27993600) = 1,4 x 77760000 (360x60x60x60)
   = 108864000 : 60 : 60 : 60 : = 504.00 – 360 = 144-120= 24graad Leeuw

   van 10graad48minuut Kreeft (ALPHA Het Begin) Sirius Leo Grote Hond naar 24graad00minuut Leeuw (OMEGA Het Einde) Ras Elased A. Leo Leeuw = 43graad12minuut.

   360graad = 1296000sec en 43graad12mt = 155520sec gedeeld 1296000 : 155520 = 8,33333333
   (het zonlicht doet er 8,3 minuut over om de Aarde te bereiken).

  2. Rudie J.G.

   Prachtige meetkundige getallen, die zeker juist blijken te zijn!

   Mijn gedachten zijn in een minium van tijd, bijna op het zelfde menselijke herkenbare moment aan de andere zijde van het universum, geholpen door het étheré medium.

   Dit is vele malen sneller als het licht, één menselijk brein heeft de capisiteit om het hele universum te leiden, we zijn gemaakt naar zijn evenbeeld, the CRAZY DIAMONT.

  3. Jenne

   Of de cijfertjes wel – deels – of niet “juist blijken te zijn” laat ik in het midden, wel geloof ik dat er 1 of ander systeem bestaat, en of je die wilt toewijzen aan de “Opperheerser de Natuur de Evolutie enz laat ik ook in het midden, ik mag graag onderzoeken, ik zou alle mensen wereldwijd willen adviseren: “Ga ook alles onderzoeken” neem niks klakkeloos aan van anderen en of heb geen vooroordeel gebruik je hersens je hebt ze niet voor niks, er zijn genoeg mensen die lachen om b.v. Ufo’s Astrologie Geesten 9/11 nou noem maar op maar zelf ook gaan onderzoeken: “Ja doei”, zouden deze mensen misschien om zichzelf lachen.

  4. Rudie J. G.

   Je kunt er over lezen filosoferen en discusseren, als je dat onderzoeken wilt noemen ?.
   Verder moet je aannemen wat men je verteld, of heeft geschreven op muren en percament etc.
   Het grootste duidelijkste gegeven is Pi 3,14 +/-, het is een universeel gegeven een van de basisen van onze meetkunde.
   En zo zijn er meerderen voor de rest zijn het aannames vaak gebouwd op onze intuïtie.
   De verre verre voorouders van ons konden Hoe ?, communiseren door middel van de étheré met anderen intilligentia.
   Ook hebben wij het verleerd of willen het met op zet niet tot ons nemen wat onze verre verre voorouders ons in Mythen willen vertellen.
   Je hoeft niet een gelovig Christen te zijn om de bijbel te lezen, er staat veel in wat door overlevering aan ons verteld wordt.
   Nu zo maar wat gedachtes, groet Jenne

  5. Rudie.J,G

   Je houd er een wat vreemde manier van reageren op na, je past een soort dovemans oren techniek toe, geloof het allemaal, volgens je zelf ben je een fenomenale rekenaar zo in je uppie, en de rest van de wereld doet er niet echt toe, nu is niet mijn idée van bezig zijn met elkaar, een one way denk show, groet Jenne

 10. Het verhaal komt me niet onbekend voor, en wordt in vele verschillende manieren door veel verschillende oude en moderne culturen en zienswijzen belicht.

  Demonen, Vampyrs, Larvae, Djinn, etc het zijn allemaal negatieve parasitaire bewustzijnsvormen die ooit opgeroepen zijn van ONDER het menselijk bewustzijnsniveau, waar negatieve entiteiten schuilen, in tegenstelling tot positieve entiteiten en bewustzijnsvormen van BOVEN het menselijk bewustzijnsniveau, om taken te vervullen voor de oproepende magiër, die met behulp van de kennis en begrip van bepaalde Natural Divine Laws ze naar zijn wil boog.

  Dat het niet zichtbaar is met de 5 zintuigen (wel met het 6e) maakt het gelijk een lastig onderwerp voor de intellectuele links-breinigen om te bevatten, daar het niet meetbaar of aantoonbaar is in de materiële wereld.
  Er is echter genoeg studiemateriaal aanwezig in bijv mystieke, occulte en esoterische kringen en tradities voor degenen die er een beter begrip van willen hebben.

  Kennis van Goed en Kwaad is verstandig, zodat je niet met een onbewust keuze onbedoeld het kwaad assisteert. Het is NIET zo dat kennis-nemen-van-kwaad energie-laat-vloeien-naar-kwaad, alleen “onwetendheid” doet dat.

  Wat voor mij geweldig werkt;
  (zeg deze woorden hardop en met wil en intentie, door de vibratie schud je belemmeringen af: UNTANAS, QUERTAS, CHIETAL,
  and GOYANA, HUERTAL, SEMVETA–ARDAL )
  ((bron http://www.crystalinks.com/emerald6bw.html ))

  1. Succes! Ik hou me daar helemaal niet mee bezig, kan je nagaan…ik leef nog en zie nooit lelijkheid on me heen, behalve dat wat zich in de wereld op zich al manifesteert. Heb je daar nog niet genoeg aan en moet je je dan nog overgeven aan deze energieën? Dat is wat ze willen. Jij denkt dan je bent er vrij van maar zij hebben jou precies daar waar ze je willen hebben. nl dat je het opneemt, net als het artikel, voor de andere kant. Als je erin geloofd dan ben je al verloren, je trekt dan onvermijdelijk de stront aan. Voor de duidelijkheid, ik weet dat er een andere kant is, dat is voor mij voldoende, om te weten wat ik moet doen.

 11. Waarom heb je emoties zoals blijheid en verdriet? Omdat het een niet zonder het ander kan geschieden. Als je nooit blij bent geweest, dan kun je ook nooit verdrietig zijn geweest en andersom. Heb je deze gevoelens niet, dan ben je geen mens meer, maar een zombie. Het is dus heel simpel: Accepteer je gevoelens en ga weer verder. De media en het huidig systeem laten ons geloven dat we er van alles aan moeten doen. bv. Het ultieme geluk verkrijgen. Denk aan het perfecte uiterlijk(botox/witte tanden), veel vrienden hebben, het hebben van geld of dat je niet verdrietig mag zijn enz. Zij zijn juist de spelbrekers van het natuurlijk aspect van de mens. De mens is een aarddier en gedijt het beste op die frequentie. Al het andere valt onder mindcontrol.

 12. Ik heb toch enige moeite met het voorschrijven van satanische energie om archonten te lozen. Het klinkt mij enigzinds als van de drup in de regen komen . Archonten zijn parasieten en doen in die zin alleen dat wat ze nodig hebben tot overleven, waarintegen satanische krachten doelbewust bezig zijn ter verdelging en overheersing van de ‘menselijke’ ziel. Archonten kun je makkelijk te lijf door geen voeding meer te genereren, dat wordt met satanische energieen toch wel wat lastiger, lijkt mij.

  1. Marcel

   Ik geloof die tekst uit de bijbel: “Onderzoek alles en behoud het goede”, dus als “Archonten (Ark Honden?)” slechte wezens mochten zijn na onderzoek zou ik er ook niet mee in zee gaan.

  2. Ja Marcel, ik enigszins ook. Ze schrijft dat het de energie van Satan is. Je kan je beter verre daarvandaan houden. Maarrr, er is ook donkere energie uit het universum en dát is heel wat anders. Dit heeft niets met de energie van Satan te maken. Van die donkere energie is zo ongelofelijk veel, het universum is er sterk mee verbonden en haalt zijn kracht daaruit. Jaren geleden kwam ik een vrouw tegen die hier mee werkte voor haar praktijk en haalde daar spectaculaire resultaten mee. Ik heb haar uit het oog verloren helaas en nooit kunnen achterhalen hoe ze dat deed. Ik geloof dat ik nog maar eens flink mijn gedachten/onderbewustzijn moet over laten gaan.

 13. De eerste vraag die je je zelf moet stellen, is het/dit allemaal geen hersen schim, leven we wel werkelijk in een werkelijkheid, is het geen droom wereld, met absurde uitwassen van uit je ziel, vol illusies en fantasiën, persoonlijk heb ik nu niet en nooit niet zo veel kwaad onder vonden, niet van archonten of andere kwaadaardige satalieten, ik sta hier ook niet voor open, pareer de aanslagen op mijn denken, en verpak ze in mijn menselijke liefde en gevoelens, en hang ze vol sierlijke opschik, zo dat ze voor de zender bij ontvangst onherkenbaar zijn.
  In het tijdperk van nu, proberen sommigen het negatieve zwaarder te laten wegen, als de sunny site of the street, met grote diepe menselijke humor versla je al het kwaad, van lachen hebben ze niet terug, ik ken een foto van een Fransman een partisaan die door de Duitsers wordt gefussieleerd, hij lacht ze toe, hij lacht ze uit, o wat prachtig, kan een mens toch het grootste kwaad verslaan, op dat moment wordt het de incarnatie van het beste en grootste waar wij als mensheid overbeschikken.

  1. Beste “familie van”, hoe gaat het met Jenne? Leuk te zien dat je in zijn voetsporen treedt. De appel valt niet ver dan de boom. 🙂

  2. Hallo beste Sun, wat doet je dit denken, heb ik een metamorfose doorgemaakt,
   of kom ik terug uit het Lemniscaat, als geréincaneerde persoon, of zou ik misschien Janus moeten heten, ben onder de tweeling ster geboren, loop dus inderdaad op twee benen, maar als je wat ouder wordt is alles aan hevige fluctuaties onderhevig, soms pulseerd je geest heftig, en er zijn momenten van l’etarchie en diepe meditatie, ben aan de beroemde druppeltjes begonnen, met veel honing/kaneel, en ook curcuma, wens je goede nacht groet Jenne the same as allways, het huis van een vriend van ons in Engeland hete Allways, mooie naam met diepe betekenis!

  3. Hoi Jenne, ik dacht nog, misschien een vergissing van mij. Alsof je ergens hernieuwde energie hebt opgedaan? Geen idee, je manier van schrijven lijkt anders. 🙂

  4. Sun, ja dat had ik ook al, dat op de zondag de hele familie om tafel zit en dus ook af en toe mee schrijft. Maar het is dus Jenne, he and himself. 😀
   Jenne, weet je het wel zeker…misschien schrijft je vrouw stiekem je commentaren? 😉

  5. Nou beste Dames zou me niets verwonderen,van mijn Carla, werkelijk tot alles in staat, behalve mij ontrouw zijn, alhoewel het leven verbergt vele geheimen.
   Een oude vriendin met haar dochter op bezoek gehad, kreeg een cadeautje zo als altijd, een boekje over mijn geliefde dichter Herman Gorter, de smiecht, geheime geliefden, brieven aan Ada Prins en Jenne Clinge Doorenbos.
   Ik bedoel maar liefde vergeeft echte liefde, het gaat als het ware in elkaar op het versmelt, en dan is het één grote liefde toch.

 14. ik heb niet zo lang geleden ergens van een site in geloof in 5d.com een hele oude foto gedownload van een fluer/ archon/ parasiet/ bij een artikel heir over en als verwijzing naar een ven de laatste onthullingen van Don Juan aan carlos Castaneda over het grote Waarom??? en ik meende dat hij zei “were just food for them”[ onze energie]

  ik kan het artikel zo gauw niet meer terug te maken maar het had te maken met het gecorrumpeerde reincarnatie systeem van incarneren, kennis opdoen, bovenkomen, slade wiped clean, en huppetee ziel weer naar beneden voor volgende ronde. dit alles in het kader van “energy harvesting met en zonder lichaam en daarom het vasthouden in deze magnetisch holografische box die wij onze werkelijkheid noemen.

  jammer dat ik geen plaatje kan uploaden. ik zal proberen het orginele artikel terug te vinden.

  1. L4a,

   Iedere Boudhistische Lama kan je leren hoe je zelf tegen deze harvesting van je ziel, hem leeg zuigen en als een lege spons terug zenden om opnieuw te kunnen worden geincarneerd te beschermen.
   Deze voedsel keten wordt natuurlijk steeds overvloediger, met het aantal mensen wat enorm toeneemd op deze planeet.
   Ze zijn verwant aan onze ordinaire huismijt, die zich voeden met ons lichaam, de vuil opruimers van wat er van ons afvalt.
   Bekend zijn de ontdekkingen in de ondergrondse van Londen enorme rollen huidschilfers en menselijk haar vol mijten die daar rond tollen om dat er geen goed lucht verversings systeem aanwezig is.
   Maar de meeste mensen zijn levende prooien, voor alles en ieder één, of wij hollografisch zijn, moeilijk te zeggen, ons brein is zodanig groot en gecompliseerd dat alles mogelijk blijkt.

  1. Leg uit, leg uit, wat precies? Satan, archont of duivel, heb je ook zo glibberige visies? Er is hulp hoor… 😉

  2. Je hebt losse woorden. En dan vormen een heleboel woorden een artikel. Het is net als een mop: je snapt hem, en als ie uitgelegd is, kun je er niet om lachen. Er ontbreekt iets… Succes Monika..

  3. Waarom wens je me succes?
   Omdat ik de ‘mop’ niet snap? Ik snap hem heel goed, alleen heb ik er niets mee en doe ik dan ook mijn grapjes mee. Mag dat niet?
   Moeten we allemaal achter ieder weerstand in het leven een ‘archont’ zien? Dat is niet mijn levensfilosofie. Ik heb er nooit met zulke negatieve energieën te maken gehad. Zo hou ik het ook graag.
   De enige remedie in deze voor mij, is naar het licht te gaan, niet het slachtoffer te wezen en eventueel de levensomstandigheden veranderen maar zeker niet ‘satan’ opzoeken.
   Had je trouwens ook gereageerd als de reactie was ‘wat een slecht artikel’ ipv wat een goede? Ik had eigenlijk met mijn vraag graag gehoord wat die er goed aan vindt…dan had ik misschien nog iets geleerd. Nu voel ik me ‘gecorrigeerd’ oftewel ‘mond gesnoerd’…
   is het dan allemaal zo serieus?

 15. Stel gewoon theoretisch want ik weet het natuurlijk ook niet dat wij als wezen op een planeet in de ruimte wonen en dan worden we als geest door een Ufo naar de Aarde gebracht en we kiezen een moeder-foetus uit en worden geboren, en als we heen gegaan zijn komt onze geest weer uit het lichaam en worden we meegenomen door een Ufo naar de Maan (tussenstation?) om bij te komen van het leven een eventuele ziekte en de dood en worden we weer teruggebracht naar onze planeet.

  En misschien heeft elk ras wel zijn eigen planeet (God zei: “mijn huis (heelal?) heeft vele woningen”) en kunnen we daardoor misschien niet opschieten met mekaar op Aarde, misschien is de Aarde wel de gevangenis of de inrichting van het heelal, en misschien is dit wel de reden waarom Ufo’s vaag doen en zich niet willen bekend maken en of uitleggen wie ze zijn wat ze willen en of laten pakken, misschien mogen wij niet weten dat wij de 2e en of meerdere generaties ufonauten te zijn.

  Misschien was Eva (baas?) van de Ufonauten wel een genetica die de baarmoeder heeft geactiveerd, want wat kan er altijd in een appel gaan zitten: “een worm”, en wat kan er altijd in een baarmoeder gaan zitten: “een foetus” en die lijkt in de beginfase sprekend op een worm, en omdat je in het paradijs niet geboren kan worden en ook niet kan sterven want daar heb je het eeuwige leven moesten zij verplicht op Aarde geboren worden waar je wel dood kan gaan en opnieuw geboren kan worden.

  Misschien waren God en of de Goden wel beu van ons en wilden ons niet langer dogen en hebben ons het paradijs uitgestuurd en hebben de Aarde voor ons gemaakt omdat ze niet wilden doden zoals wij mensheid vaak wel doen als iets of iemand ons niet bevalt, denk maar aan die 500.000 Iraakse kinderen onder de 6 jaar (Unicef) omdat we de olie niet makkelijk konden krijgen, dus door ons niet te doden hebben God en of de Goden ons het leven gered en wonen ze als beloning in het paradijs, wie weet.

  Deze generatie heeft last van “Archonten”.
  http://www.youtube.com/watch?v=XqHYzYn3WZw
  https://www.youtube.com/watch?v=XqHYzYn3WZw

  http://www.youtube.com/watch?v=UdJ6pnPW2b4
  https://www.youtube.com/watch?v=UdJ6pnPW2b4

 16. Het is een sterk verhaal waarbij een kanttekening misschien is te plaatsen. In dit verhaal wordt ook de bewuste mens, hij die weet heeft van zijn ziel en zijn doel, te veel neer gezet als een slachtoffer. Een mens met gnosis, of kennis, ondervindt deze krachten inderdaad maar zal niet zo snel bewoond worden door een Archont als dit stuk verhaalt. De ziel die een verbond tot stand heeft gebracht met de Geest is van binnenuit verbonden met het licht en daardoor plaatst zo’n mens zich buiten het trillingsveld van de Archonten. Via andere mensen, en dat vind ik goed in de tekst, worden verlichte mensen toch gehinderd.

  1. tuurlijk, altijd maar weer voornamelijk die andere mensen met hun rammelende schaduw klokken spel tegen de achtergrond van de flakkerende vlam van de walmende olielamp, nooit eens de tondel doos van die zelf benoemde leutige lucifer licht drager zelve, goh hoe zou dat toch kunnen, soort zelf richtend verschoningsrecht van het naar binnen gekeerde koningshuis complex door automatische erfopvolging?

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Tondeldoos

   http://www.encyclo.nl/begrip/leutig

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Verschoningsrecht

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Erfopvolging

  2. ja zo werkt het. Iedereen weet dat een olielamp licht geeft, maar het probleem is vaak dat ze vergeten zijn olie erin te doen. Snap je hem. Je kunt jezelf lichtwerker noemen maar toch zie alles nog steeds in duisternis.
   Een leuk youtube: The Trouble with Experts (ruim 43min).

 17. Soms heb ik ook last van zo’n archont maar dat dat is verklaarbaar door mijn nickname. Gewoon genoeg water drinken dan droog je niet uit en is die archont zo weer weg.

  1. L4a, nogmaals dank voor het plaatsen van de link in het bijzonder van skyfish van unicus magazine. De puzzelstukjes gaan in elkaar passen en mijn vermoeden/aanvoelen van dit alles, bevestigd. De sluiers worden weggenomen, Dank!
   Nu wordt ‘Het lied van de parel’ nog begrijpelijker.
   http://www.marcelmessing.nl/content.asp?m=m8&s=m17&ss=P160&l=NL
   Wat de oesterschelp treft, beschadigt de parel niet.

  2. LC resonantiekring 4 nog meer truth jazeker zeer zeker allemachtig jezumina nog an toe bedankt en speciaal wat mij betreft voor de klink klare hard mee resonerende Zuid-Afrikaanse woestijn ontbossings ontzoogdierings vervuilings geen toeval versie van het verhaal voor een nieuwe planeet met nog meer reptiliaanse mensen met I foon implantaten en siliconen kunst stock bull market hersenen zonder hart voor de diepere gronden van de moeder planeet Eridu Earth Aarde, onderhoudend verteld en minutieus uitgelegd door Credo Mutwa onze antieke moedige zanussie sjaka zulu sjamaan met koperhoudend bloed himself, kwestie van goed afstemmen,

   Quote; “to read more of what South African culture says about these entities: ” ;

   http://www.unicusmagazine.com/skyfish.htm

   http://www.whale.to/b/mutwa.html

   Quote: “De resonantie-hoekfrequentie ω0 (in radialen per seconde)” ;
   http://nl.wikipedia.org/wiki/LC-kring

   Bombino – Azamane Tiliade (Official Video)
   http://www.youtube.com/watch?v=Ss9Znucx4GM

  3. Jenne je wilt eg niet weten wat voor diepe ellende zich voor en achter de schermen zich al lang en breed heeft afgespeeld, daar lusten de honden geen brood nog pap van, terwijl ik er nog maar een fractie van weet en mijn buik er al lang meer dan vol van heb, hoe diep kunnen we zinken, zeer diep, nog veel dieper dan je durft te denken, into the abyss, krokodillen tranen hebben geen zin zo;

   Quote: “Hoge level spelers vinden het vaak makkelijker om een langere periode bij de Abyssal demons te blijven met een wapen zoals chaotics of drygore wapens, een genezende summoning familiar (bijvoorbeeld een bunyip). Prayers zoals Soul Split kunnen de levenspunten van de speler goed in verhouding houden. Deze methodes, samen met de kans dat de Abyssal demons vaak lobster droppen, is een goede tactiek voor het bestrijden van de Abyssal demons. ”

   http://nl.runescape.wikia.com/wiki/Abyssal_demon

  4. l4a wil graag contact met Hyperalert over bio resonantie tegen Macroben
   mag ik een gmail contact adres als je die hebt. Zelf heb ik geen!!!

  5. L4a,
   Als je contact wil met Hyperalert moet je even Guido mailen.
   Bovenaan pagina wtk onder kopje Over ons en dan Contact.

 18. Cozmic, 13.2

  Dit is het juiste antwoord op jouw bericht aan mij.
  Is het wel zinvol om je beste gedachtes en energie zo ongevraagd in het openbaar te prononceren, waar ze vaak helemaal niet eens goed worden gelezen en op prijs gesteld.
  Op eens voelde het aan als een troep lonely wolfs, niks hand in hand de sardaigne dansen, ben soms erg teleur gesteld, melancholique nostalgische ouwe provo, groet Jenne

  1. Monika, er zo veel mooi’s te zien en beluisteren, deze Sardaigna is een ronde dans, de deelnemers vormen een ring hand in hand, heet ook “dansa del Amies”, en is lang verboden geweest door Franco.
   Op volksfeesten in heel Catalonië, ook in Frans Catalonië wordt deze dans uitgevoerd, onder gezang en muziek, het hoogte punt van de verbroedering.
   In Limoux duurd het Carnaval 3 weken het langste van Frankrijk, met prachtige middeleeuwse muziek, en veel confetti, om je weer op de been te helpen.
   Groet Jenne.

  2. Jenne, in een ideale wereld zou het harstikke mooi zijn als je je gedachten, ideeën en inzichten zomaar openbaar zou kunnen neerpennen.
   Helaas is de realiteit van dit moment anders, ook al adresseer ik een posting direct naar jou toe komt er meestal toch een bezeten stalker tussendoor.

  3. Cozmic, het zou mooi zijn om via de étheré of ether onze gedachten te kunnen zenden en ontvangen, volgens ? moet het eens mogelijk zijn geweest, Télepathisch gedachten overbrengen via de metafysische wetten/kanalen.
   Er is zoveel verloren gegaan, de reeds 200 jaar mediterende Boudhistische monnik met nog steeds een lichaams temperatuur +/- 37°, het is een zich steeds vernieuwende Boudha, of de Pyramide in Indonesie Gunung Padang veel en veel ouder als de Egyptische, +/- 40 OOO jaar, dan kom je tot het slot som wat doet het er allemaal toe.

  4. Jenne, met sommige mensen heb ik wel een telepatische band, het is er wel.
   Vaak lijkt er veel ruis op de lijn, maar die ruis ben je zelf. Telepatisch liegen is niet mogelijk en telepatisch fout begrijpen ook niet. Natuurlijke vibraties hebben gewoon hun eigen vibratie. Zo kan je ook niet liegen tegen dieren en natuurwezens. etc etc etc etc. Eigenlijk zijn er maar 2 talen, ware communicatie… en de rest. Ware communicatie resoneert op meerdere lagen en wordt geenszins beperkt door grammatica. Een hond en een baby kunnen daar het beste en het snelste communiceren.

 19. Archonten zijn een vorm van zgn. elementalen. Deze elementalen zitten ook in onze golflengte (ik heb een hekel aan het woord demensies, er zijn er maar drie). Na onze stoffelijke dood komen we ze tegen, als astraal overblijfsel dat we nu zijn geworden. Ook dit is tijdelijk!
  Mijn advies is “laat je zo min mogelijk in met alles wat occult is, ook New Age”.
  Blijf van drugs af en leef een normaal leven, dat is de beste manier om gezond te blijven. Blijf weg van Yoga e.d. in het byzonder van Hatya yoga. Neem iedere dag vijf minuten om even rust in jezelf te vinden, kan op een stoel.
  Het allerbeste gewenst voor iedereen.

 20. Ik lees vaak op deze site maar dit verhaal gaat mij toch veeeel te ver!
  Wezens die volledig afesloten zijn van de bron…..dit is tegenstrijdig met het “alles dat is” concept.
  Alles is minimaal verbonden met alles dat is.
  Ik zie dit artikel daarom ook als een scare-campaign.

  1. Joost, ik durruft ut bijna niet toe te geven maar mijn Engels is niet zo goed. Waar gaat het in het kort over?

  2. Joost, heel veel dank voor deze super interessante bijdrage.

   @ Guido, super dat je dit artikel hebt geplaatst. Bedankt!

   @Cozmic, in kort gaat het erom dat we heel, maar dan ook heel waakzaam moeten zijn met en over onze gedachten. Bewustwording is de eerste grote stap naar vrijheid. De waarnemer wezen van jouw gedachten en contact hebben met je “echte ik”. Deze wezens of enkelbijters zoals hij ze noemt, leven van onze negatieve gedachten. Ze hebben zich genesteld in de hoogste regionen van de regeringen/overheden omdat die mensen het meest beinvloedbaar zijn (macht/geld/sex).

   Ik herken het omdat ik vroeger heel negatief over mezelf heb gedacht, heel wat keren tegen muren ben gelopen en uiteindelijk het licht heb gezien in de vorm van “de kracht van het nu”. Dat is heel wat jaren geleden en nog steeds bemerk ik dat ik soms hele nare gedachten kan hebben maar nu zie ik het en neem ik het waar.

   Als je de pagina met google bekijkt en dan vertaald in het Nederlands, dan is het redelijk te volgen.

   Liefs van Boppie

  3. Allrighty Boppie, denk dat ik mijn rubberen kaplaarsen maar weer aan gaat trekken, kenne die enkelbijters der lekker niet bij.
   Ja die archontjes, je zou ze eigenlijk gewoon een teringtrap motten verkopen asse ze ja naar de enkels vliegen, niet dan ?

  4. Hahaha Cozmic, ik gebruik gewoon mijn (geestelijke) vliegenmepper. Een paar keer goed meppen en weg zijn ze 🙂

 21. Zo maar wat gedachten:Als alles uit de bron komt en dus een is, zijn ook mensen en archonten een. Nu hebben archonten een parrasitaire houding en lijken die niet eenzijdig op te kunnen geven . Dat laat de mens imo 3 mogelijk heden:
  1 Schop ze van je af alsof het bloedzuigers betreft, met geweld , vanuit het zelfverdedigingsprinciepe.
  2 Vraag ze vreindelijk te vertrekken omdat je hunb gezelschap niet langer op prijs stelt.
  3 Maak dat je geen smakelijk hap[je meer voor hen bent door je emoties en dus energetische ontladingen onder controle te krijgen.
  De eerste twee lijken mij persoonlijk kansloos , maar daar wij een zijn en een parrasitaire verhouding mij tegenhoud in mijn ontwikkeling lijkt mij optie 3 de beste . Geweldloos en de mogelijkheid open latend om een andere energievorm te vinden vanwaaruit zij zich kunnen evalueren en terugweg kunnen vinden naar de bron.Imo ( op dit moment) is een verwijdering een eerste noodzaak om vanaf een afstand een dergelijke verhouding tot stand te kunnen brengen . Willen ze alsnog niet veranderen dan staan optie 1 en 2 nog open.
  Immers door het zoeken naar een oplossing vanuit strijd werk je een voortgang van de parrasietaire verhouding in de hand en sta je je eigen spirituele ontwikkeling in de weg. En dat lijkt mij contraproduktief, je kunt namelijk ook hun doel zien in deze zoektocht naar een niet geweldadige zoektocht die beide soorten de mogelijkheid geeft tot groei en terugkeer naar de bron. Vanuit een tai chi houding of aikidobewustzijn is dit verreweg te verkiezen, boven het strijden tegen de archonten. Je maakt er dan een gezamelijke doelstelling van , namelijk groei zonder afhankelijkheid van elkaar. Immers uitroeien lukt waarschijnlijk niet en is karmisch wellicht niet de beste optie.
  Affijn zo maar even wat gedachten gym ……

  1. Optie 4, zet voldoende archontenvallen uit, vang er een paar, trek ze de broek uit en neem ze zwaar zonder vaseline. Tijdens dit proces zullen ze waarschijn lijk vanalles opbiechten wat ze tijdens normale penetratie niet zullen doen. Maak daar gebruik van. Dit was onze tip van Lip van deze week.

  2. Marcel Wiersum, u heeft een zieke geest.
   Dat u het godverdomme ff weet hoor!!

  3. Zozo de gum is weer bezig.Grappig wel dat juist over dit item ( archonten) mijn gedachten en comments zo zwaar onder vuur lijken te liggen , je zou er haast een causaal verband vermoeden .Alsof ‘ze’bang voor die gedachten worden en van alle kanten de tegenaanval inzetten . Tijd voor een groepshug wellicht.

  4. Ben het volledig met je eens.. Punt 3. (Uit ervaring sprekend overigens..) In die zin hebben Archonten, zoals ook Alloya op een gegeven moment concludeert, wel degelijk een ‘functie’ voor ons.. Onze zwakke plekken tonen.. Met oprechtheid en zelfreflectie als wapen, kom je dan een heel end. All the way zelfs.
   En ja, die gum en die groepshug, mooi doen! HUG!

 22. luister naar Incubus van Marillion..

  dit zijn hele lage entiteiten die zich willen manifesteren en willen parasiteren meer niet en niets minder
  voel je geheel in het ZIJN en als je er last van hebt : sla een vuist in de lucht en met je blote voeten op de aarde en het gras

 23. Grendel van Marillion is ook zo een mooie begeleider in dit onderwerp, misschien oudbakken muziek maar wel onwijs herkenbaar mbt onderwerp!

  vergeet niet dat de mens het grootste MONSTER is die er op deze planeet rond loopt
  namaste

 24. ik heb nog nooit gehoord over archonten, indien dit waar zou zijn ( en ik stel me ervoor open voor die mogelijkheid ) , dan ga ik mij aansluiten met het idee van Marcel .

 25. Ik heb als klein meisje altijd al last gehad van depressies en zelfmoord neigingen. Mijn leven bestaat voor 1% pure positievetijd maar de rest alleen maar een zwarte wolk van verdriet en eenzaamheid. Mijn zus kwam met dit artikel, ze zei “hey rii in dit artikel staat het wezen met de rode ogen beschreven!”. Ik ben als klein meisje meerdere keren met het beschreven wezen oog in oog komen te staan. Doodsbenauwd werd ik. Ik ben naar meerdere mensen geweest met de vraag wat dit wezen was en wat zijn probleem met mij is.. Meer dan “het zal wel een demon zijn” kreeg ik niet meer erover los… Ik krijg ook een onbehaaglijk gevoel als ik dit artikel lees alsof ik moet stoppen met lezen.. Ik ben ook meerdere keer zowel mentaal als fysiek afgeleid tijdens het schrijven van dit bericht.. Ik hoop dat je het leest of dat iemand mij ook meer info zou kunnen geven.. Ik heb meerdere vragen hierover maar het is teveel om te schrijven. Dankjulliewel <3

  1. HHet zijn ook de shadowpeople als ik het zo goed begrijp! Zoek maar op! Heling kan alleen voorkomen als je eerst de angst in de ogen kijkt. In ayahuasca ervaringen is dit ook zo.

 26. Eindelijk eindelijk heb ik het gevonden, ik kan bijna huilen van blijdschap. Ik zie mn vriendin die eerst zo zelfs puberaal verlifd was met me zo veranderen en precies dat worden wat jij me beschrijft. Ik zie haar toch zo afglijde3n en ik kan er niets aan doen.heb zelfs snachts contact en ze zijn zo gemeen met haar dat wil je niet weten hoe ze ….
  Oke nu heb ik haar v het eerst helemaal zien veanderen in een heel andere persoon, ze denkt dat ik haar allerbeste vriend haar met simpele woorden kapot wil maken, ik heb haar zelfs in de nacht gebeld zodat ze wakker werd en dan zegt ze me precies wat ik meemaakte. We hebben dan een connectie en deze zorgt ervoor dat zij snachts dingen moet doen die zij niet wil en sochtends alles weer vergete is zodat het snachts weer gebeurt en hoe ik haar ptrobeer te waarschuwen .

  Hoe kan ik haar nu bereiken voordat haar ziel helemaal weg isen ik haar kwijt ben. ze begrijpt het ergens wel maar ze wil er niet over praten. Want in deze is er een oplossing die het zou deleten maar ze wordt door deze dinegne beheerst en ze vertrwouwt mij volgens mij niet meer . Ik ga er kapot aan letterlijk ik verdedig haar de hele nacht en dan raak ik haar toch nog kwijt,. want ik verlis de grip op haar omdat ze steeds meer in de macht raakt van hen. ik weet dat ik haar en mezelf door echte positieve energie wer wakker kan maken maar ik heb hulp nodig. HELP MIJ aub voordat ik haar kwijt ben bitte help mij help mij . Ik KAN ER MET HAAR NIET OVER PRATEN WANT ZE VALT ME MET WOORDEN GEWOON AAN EN ZO ONLOGISCH MAAR ZE DENKT DAT HET ALLEMAAL NORMAAL IS. MN NAAM iS ari DE kat

  1. Ari de kat, ik zou eerst hulp voor jezelf gaan zoeken als ik jou was.
   Neem contact op met je huisarts en vertel het verhaal.
   Jij kunt een ander geen hulp bieden zolang je zelf compleet wordt meegetrokken in het drama van een ander.
   De huisarts kan dan ook adviseren en wellicht iets doen voor jouw partner.

 27. Ik vermoed ook dat ik hiervan last heb. Ik heb al jarenlang last van afgrijselijke depressies en angstpsychosen, werkelijk zo erg dat het tot op het bot gaat. Ik heb in het verleden wel vaker last gehad van entiteiten en dit is ook al vaker bij mij weggehaald maar ik denk dat het terug is. Hoe kan ik met u in kontakt komen Mijn emailadrees is gelinkt aan deze reactie.

  M.vr.gr.,

  Zohra

  1. ik ben bij een heldervoelend iemand geweest die van het begrip Archonten
   op de hoogte was en ze bij ons eerste telefoongesprek al bij me zag.

   Ze heeft ze me mbv haar pendel en intentie ‘laten gaan”’ en ik was ze dus binnen een paar secondes kwijt..

   Ik heb, als ik dit allemaal lees een soort weten dat dat helemaal niet kan en dat er weer een kwakzalver mij geld uit de zak geklopt heeft en mij verkeerde dingen heeft gezegd. Ik merk er ook helemaal niks van, ben nog net zo angstig. Ik zou wel een Ayuwaskaceremonie willen doen maar ik slik reguliere medicatie en ik weet niet of dat mag? GR, Amber

  2. Amber,
   Ga eerst maar eens nazoeken welke voedingsstoffen (vitamines, mineralen) die reguliere medicijnen uit je lijf halen. Extra supplementen kunnen overigens ook je reguliere medicijnen beïnvloeden. Dus effe een slimme deskundige vinden dan maar?

   Geldt allemaal ook voor zo’n ceremonie.
   Ik heb wel eens gelezen dat westerlingen er in de bush bush soms hartstikke dood aan gingen. Tja, de bush, bush… 🙄

 28. Hee lieverd, heb jij een goede techniek om deze wezens van je aura af te koppelen?
  En is er een manier om mensen die overgenomen worden te helpen zonder dat dit mij schaadt?

  Veel liefs en vrolijke regenbooggroetjes <3

 29. heb je tekst gelezen en voel mischien of denk dat ik zo zou kunnen zijn,geinfecteerd,ik ben een lichtwerker,en ik ben diabeet sinds mijn 28é,relaties lukken bijna nooit tot iets vast,en onlangs was ik ziek,hoesten op mijn luchtwegen gelijk dood,groen slijm,geen koorts,kreeg een puffertje van de dokter en een hoestsiroop codeine! ik voelde ook sinds eind maart een rare doffe plek op mij buik,dan ben ik bij een darmspecialist geweest en op een echo kon hij niks zien,dan pilletjes gekregen voor ontspanning van mijn darmen,die eigenlijk een antidepressiemiddel is! ben ook raar moe,wil veel dingen doen,maar dan gebeurd er niks

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.