Advertentie

De hautaine en vooral domme Arjen Lubach…!


x

x

De hautaine en vooral domme Arjen Lubach…!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Arjen Lubach wordt binnenkort 38 jaar. Naar onze mening acteert Lubach echter als een kind op de kleuterschool. Net de vuile-luier-periode achter de rug en vooruit kijkend naar het moment dat het lezen en schrijven gaat beginnen. Officieel staat hij te boek als schrijver en cabaretier, maar de realiteit is dat deze man werkelijk ten prooi is gevallen aan bekendheidsgeilheid.. Nauwelijks nog enige kritische feedback toepassend op hetgeen hij elke zondag uitbraakt. in het kader van ‘Zondag met Lubach’, meende de beste man afgelopen zondag zijn ‘licht’ te moeten laten schijnen op de reguliere en alternatieve geneeskunde en reguliere en alternatieve geneesmiddelen.

Op niet mis te verstane wijze werden alternatieve middelen door Lubach geclassificeerd als ‘onbewezen middeltjes’ (let op het denigrerende verkleinwoord!), daarbij verwijzend naar de afwezigheid van wetenschappelijk onderzoek inzake de werking van deze middelen. Niet dat ze NIET zouden werken dus; alleen zijn ze in de ogen van Lubach ‘onbewezen’. En precies het verschil tussen niet-bewezen vs niet-werkzaam is de bekendheidsgeile Lubach kennelijk niet duidelijk. Maar het schreeuwt het wel van de daken: ‘onbewezen = onwerkzaam = kwakzalverij’..! En dat vinden we niet alleen hautain, maar vooral uitermate DOM..!

Het resultaat is een stuk volksverlakkerij en populistische ophitserij, die zijn weerga niet kent. De populistische manier waarop hij afgelopen zondag meende zijn ‘act’ in dezen te moeten opvoeren, was gelijk aan een perfecte Geert Wilders-imitatie op dit vlak. Lege retoriek, domme logica en vooral proberen de lachers op de hand te krijgen..Heb je het verhaal gemist, dan plaatsen we hier nog even de uitzending van afgelopen zondag. Oordeel zélf.

Het is allemaal ‘NIET-WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN”.. Alsof dát het enige criterium is bij de werking van geneesmiddelen. Bij het kiezen van een zorgverzekeraar blijkt dat reguliere geneeswijzen en alternatieve geneeswijzen vaak bij elkaar in het pakket zitten. Volgens Lubach staan de onbewezen middelen gewoon tussen ‘bewezen reguliere middelen’ in de apotheek en net als echte medicijnen zijn deze alternatieve geneesmiddelen ook vrij van BTW. Dat kan niet aldus Lubach en dus tijd voor een scheiding. Lubach verliest zich vervolgens in een ware inquisitie naar ‘onbewezen middeltjes’, die hij voor het ongenuanceerde gemak gelijk maar op de hoop met ‘kwakzalverij’ smijt.

DOM EN HAUTAIN..
Het zijn niet ‘zomaar’ deze kwalificaties, die we meneer Lubach op het kostuum plakken.. Dom en Hautain.. Want allereerst over ‘DOM’… Het gaat over de kortzichtige en domme logica dat iets wat onbewezen is, ‘dus’ niet zou werken, Dit behoeven we je hopelijk niet verder uit te leggen.. Laat het nou namelijk ook PRECIES omgekeerd liggen.. De schatrijke cowboys van de farmaceutische industrie proberen natuurlijk middelen, die dus niet te patenteren zijn, af te breken, door het medisch-wetenschappelijk onderzoek naar medicijnen, als de ENIGE JUISTE manier van goedkeuring te verkopen, werkende medicijnen, zijn goedgekeurde medicijnen. Strategische manipulatie dus.

Zo ratelt de domme Lubach maar door: “Het is allemaal niet bewezen!” Om in één keer door te schakelen naar de conclusie: “Het is allemaal kwakzalverij!” Nogmaals: alsof een middel dat onbewezen is, meteen dan geschaard dient te worden in de categorie ‘kwakzalverij’…! De logica van zijn beide ouders, juristen, is kennelijk in de genen van Arjen Lubach voorbij gegaan..!

En het hele HAUTAINE karakter van zijn opgeklopte, ongenuanceerde en aanmatigende verhaal, is dat hij kennelijk vergeet, dat de regulier en ‘BEWEZEN’ geneeskunst, jaarlijks verantwoordelijk is voor 225.000 doden in de VS.!! Kennelijk is Arjen Lubach ook niet op de hoogte van deze FEITEN, waarbij de ‘bewezen geneeskunde’ het volgende op haar kerfstok heeft. Het gaat daarbij om de ‘The Starfield study’ die getiteld is, ‘Is de gezondheidszorg in de VS, werkelijk de beste in de wereld?’ Deze studie werd gepubliceerd in het JAMA, het ‘Journal of the American Medical Association’. Deze studie kwam tot de volgende conclusies.:

Er zijn ELK JAAR in de VS

 •  12,000 doden te betreuren door het uitvoeren van onnodige chirurgische ingrepen.
 •    7,000 doden het gevolg van onjuist medicaties in ziekenhuizen
 •  20,000 doden het gevolg van andere fouten in ziekenhuizen
 •  80,000 doden het gevolg van infecties die mensen in ziekenhuizen oplopen.
 • 106,000 doden, die het gevolg zijn van door de FDA-goedgekeurde en correct voorgeschreven ‘bewezen’ medicijnen. .

Daarmee komt het jaartotaal van dood-door-medisch-oorzakelijke factoren in de VS, op 225,000.personen, jaarlijks. Een totaal dus van 2,25 Miljoen in één decennium..! Laten we in dit verband ook de reactie plaatsen van Mike Verest, co-creator van de website Leefbewust.NU. Hij verwoordt het op sublieme wijze in deze Open Brief:.

* *

x

Beste Arjen Lubach, met veel interesse heb ik gekeken naar je uitzending van afgelopen zondag 8 oktober, over alternatieve geneeswijzen. Ik moet toegeven, sporadisch was het best lachen en het is leuke comedy om naar te kijken. Maar onder deze komische dekmantel zitten uitspraken die kant noch wal raken. Ik zal me iets verder toelichten..

Mike Verest, auteur van deze ‘open brief’ aan Arjen Lubach.

Het begint al met de uitspraak ‘als iets bewezen is, heet het regulier’. Omdat jij, Arjen, nogal van het reguliere circuit bent, wil ik je verwijzen naar een item van het NOS journaal (REGULIERE MEDIA ARJEN!) van 22 februari 2014: “Van de helft van alle medische behandelingen is er geen bewijs dat die behandeling ook écht werkt. Artsen opereren of geven medicijnen omdat dat nou eenmaal al jaren zo gaat.”  Daarbij een reactie van een arts in die uitzending; “Het lijkt wel of we zomaar wat aanrommelen maar dat is niet zo, het is natuurlijk wel wat je geleerd hebt in je opleiding”.

Hoor je dat Arjen? De helft van je ‘reguliere ideetjes’ is ONBEWEZEN. 

En dan nu mijn conclusie: Het moet maar (weer) eens gezegd worden als men de uitkomst van een behandelmethode niet kan voorspellen, als er dus eigenlijk, zoals men zelf zegt, maar geëxperimenteerd wordt, dat we dit dan ook gewoon bij de naam mogen noemen…. ehhh… kwakzalverij!

Zonder ENIG bewijs wordt er dus op industriële schaal, kwakzalverij toegepast en verkocht als ‘getoetste en veilige medische wetenschap’… 

Arjen, alleen al op basis hiervan zou jij je mening moeten bijstellen over de reguliere medische wereld met je uitspraak: ‘bewezen effectief’. Je zet alternatieve geneeswijze in het verdomhoekje en laat vervolgens de reguliere geneeskunde weg komen met 50% onbewezen behandelwijzen! We kunnen net zo goed kop of munt tossen de volgende keer dat we een recept van de dokter krijgen…
Ik vraag me af hoeveel je betaald krijgt om dit soort informatie de wereld in te slingeren. Het is me namelijk inmiddels duidelijk geworden dat je alles wat niet chemisch in een fabriek tot stand is gekomen ‘kwakzalverij’ noemt.

Ohhjaa, voordat ik het vergeet, wist je al dat…

 • grote farmaceutische bedrijven ± € 35.000 per jaar per praktiserende arts besteden om de arts ertoe te bewegen hun producten voor te schrijven?
 • de medicijnen die de dokter voorschrijft maar liefst 16.400% dodelijker zijn dan terroristen?
 • meer dan 75 procent van de vooraanstaande wetenschappers in medicijnen betaald wordt door de farmaceutische industrie?
 • er voor veel nieuw toegelaten medicijnen alleen kortetermijnonderzoek is gedaan en dat niemand de effecten kent op patiënten die de medicijnen over langere periode of zelfs de rest van hun leven gebruiken?
 • de farmaceutische industrie ziekten verzint en ze met doelgerichte marketingcampagnes promoot om de afzetmarkt voor hun producten te vergroten?
 • er medicijnen in de handel zijn, waarbij omkoperij een rol speelt bij het goedkeuringsproces?

Eigenlijk hoef ik het niet eens te vragen, want dit wist je natuurlijk al lang. Maar als spreekpop van de farmaceutische industrie liggen je belangen natuurlijk heel erg anders. Het is me duidelijk dat je belangen haaks staan op de doelstelling van iedere burger, om voor lage kosten gezond te blijven, ZONDER medicijnen. Van mij zul je waarschijnlijk niets aannemen, maar wellicht wel van Dr. Richard Horton, huidig hoofdredacteur van ‘The Lancet’, algemeen gezien als één van de meest gerespecteerde peer-reviewed medische vakbladen ter wereld… (REGULIER weet je wel..!)

Zijn uitspraak over ‘door de wetenschap bewezen’:

“Het bezwaar tegen de wetenschap is zeer helder: veel van de medische literatuur, wellicht de helft, is gewoon niet waar. Beïnvloed door onderzoeken met een kleine controle groep, minimale effecten, ongeldige analyses, ongelofelijke belangenverstrengelingen en een obsessie voor de verkoop van medicijnen, is de huidige wetenschap een zeer donkere weg ingeslagen.”

– Dr. Richard Horton –

Meer over het bedrog van medisch wetenschappelijk onderzoek lees je (HIER).

OK, genoeg hierover, het volgende punt wat ik met je wil aansnijden Arjen…. het placebo effect

Je gooit de werking van alternatieve geneeswijzen op het ‘placebo effect’. Het werkt volgens jou omdat mensen geloven dat het werkt. Vertel er dan ook even bij dat dit ook geldt voor farmaceutische medicatie. Ik zal het voor je uitleggen hoe dit werkt… Ons eigen lichaam kan elk soort geneesmiddel produceren die door farmaceutische bedrijven wordt gemaakt. Synthetische medicatie werken namelijk alleen maar omdat de cellen van ons lichaam receptoren hebben voor sommige van deze chemicaliën die in de medicijnen voorkomen.

Dit betekent ook dat ons eigen lichaam deze chemicaliën kunnen maken, anders zouden deze receptoren niet bestaan. Echter, ons lichaam maakt deze zeer nauwkeurig, in de juiste dosering, en perfect afgestemd op elkaar. De eigen ‘medicijnen’ van het lichaam kosten ons niets en ze hebben geen schadelijke bijwerkingen. Farmaceutische geneesmiddelen, aan de andere kant, zijn erg duur en veel minder specifiek en accuraat. Naar schatting hebben 35-45% van alle voorschriften geen specifiek effect op de ziekte waarvoor ze voorgeschreven zijn. Dit heb ik net al aan je uitgelegd…

Dit betekent dat het merendeel van de positieve resultaten direct worden veroorzaakt door het lichaamseigen helende effect (ofwel het PLACEBO effect) en hebben dus NIETS te maken met de behandeling zelf. Snap je hem? Wellicht heb je nog een voorbeeldje nodig…Stel jezelf een groot onderzoek voor met een placebo groep en een geneesmiddelen-groep.De placebo groep heeft een succespercentage van 35% . De geneesmiddelen-groep heeft een succespercentage van 40%. Dit betekent dat het medicijn op de markt gebracht mag worden! Maar…

35% van het succes van de geneesmiddelen-groep is dan toe te schrijven aan het placebo effect en aan het geneesmiddel zelf slechts 5% ! Het ware succespercentage zal na het uitschakelen van andere factoren zoals mentale en emotionele kwesties wellicht tussen de 1 en 3 procent zijn. En dit rechtvaardigt volgens jou dat het medicijn aan miljoenen nietsvermoedende patiënten wordt uitgeschreven en verkocht wordt als een effectieve behandeling van ziekte?

Dit alles maakt het dus heel duidelijk dat medisch onderzoek niet objectief of wetenschappelijk kan worden beschouwd.

Als laatste punt Arjen, wil ik nog even ingaan op je verwijzing naar de dode baby na behandeling van een cranio-sacraal therapeut. Dit is natuurlijk verschrikkelijk, maar waarom haal je een opzichzelfstaand geïsoleerd voorbeeld aan om je punt te maken? Met een gezicht vol afschuw heb je het verder over 16 incidenten met kinderen in de afgelopen 2 jaar. Gohh… laten we dat eens afzetten tegen de ‘reguliere’ geneeskunde. Onlangs is bekend gemaakt dat de ‘gezondheidszorg’ (lees: medicijnen) in Amerika doodsoorzaak nummer één is, gevolgd door hart- en vaatziekten en kanker.

Dit is bekend gemaakt door ‘The Nutrition Institute of America’ (lees hier het volledige verslag), een non-profit organisatie die al 30 jaar onafhankelijk onderzoek doet waarbij de resultaten gevalideerd zijn door gepubliceerde peer-reviewed wetenschappelijke studies. Wat vind je hiervan Arjen? Hieruit blijkt dat door de overheid gefaciliteerde medicijnen maar liefst 700.000 doden per jaar eisen.
Het ironische is dat jij ondertussen het publiek wijs maakt dat het ons beschermt, door iedereen die alternatieven medicijnen aanbiedt te demoniseren en af te doen als kwakzalvers.
Kunnen we het dan ook even hebben over de 20.000 doden per jaar in Nederland door medische fouten en medicijngebruik? Nee joh… daar hebben we het allemaal niet over, dit is allemaal bewezen wetenschap toch? Fijn om te horen als je inmiddels dood bent…

Je wordt niet ziek door een tekort aan medicatie, maar door een tekort aan voedingsstoffen

Indien je werkelijk beter wil worden, dien je ALTIJD op zoek te gaan naar het onderliggende metabolische probleem. Symptoombestrijding camoufleert slechts de gevolgen van je ziekte en zullen je nooit beter maken Arjen.

Mike Verest
oprichter Leefbewust.nu

PS. Graag sluit ik af met een treffende uitspraak van Thomas Edison, wellicht ken je hem al:

‘The doctor of the future will no longer treat the human frame with drugs,
but rather will cure and prevent disease with nutrition.’

(vert.)

‘De arts van de toekomst zal de mens niet langer behandelen met medicijnen,
maar zal liever de ziekte genezen en voorkomen met voedsel.’

~ Thomas Edison

x

* *

Persoonlijk ben ik het helemaal eens met Arjen,
dat meebetalen voor onbewezen geneeswijzen
verboden zou moeten worden.
Zo denk ik er ook al jaren over Arjen,
maar helaas voor jou denk ik daarbij niet
aan alternatieve geneeswijzen,
maar ik zit meer te denken
aan de hoge school van de kwakzalverij,
de reguliere geneeskunde..!

Henk Mutsaers.

De leegte in het Lubach-hoofd..
Het gebrek aan een ‘Open Mind’..

Wist jij dat Arjen Lubach een groot fan is van de Anti-kwak-vereniging? Dat hij onlangs daar een redevoering heeft gehouden, op basis van de lepe uitnodiging van het bestuur van deze anti-kwakkers? Slimme mensen, die populistische praatjesmakers zoals Lubach, voor hun karretje weten te spannen. Lubach blijkt een fan van de Vereniging tegen de Kwakzalverij..! Tja, als je als bevooroordeelde komiek, niet vermeldt dat je dit doet, ben je je publiek aan het bedonderen.. Toch?

Vooringenomenheid en belangenverstrengeling..?
Zaterdag 7 oktober sprak Lubach bijna tweehonderd anti-kwak-leden toe, op hun jaarcongres in Amsterdam. Ongetwijfeld een goed-betaalde schnabbel, ook al was het dan een video-boodschap. Volgens Lubach kon hij niet aanwezig zijn, doordat hij bezig was met de montage van de uitzending voor de volgende dag, die – juist! – over kwakzalverij ging. In deze anti-kwak-video, kwaakte Lubach onder andere de volgende zin:

“Het voelt niet makkelijk tegen de stroom op te moeten roeien, en mensen te moeten vertellen dat waar ze op vertrouwen, eigenlijk nergens op gebaseerd is. Toch is dit heel belangrijk die boodschap. Het is heel belangrijk wat jullie doen, ik heb daar respect voor. Ga zo door.”

Het is zeer aannemelijk dat meneer Lubach geen kennis heeft van het gerenommeerde ‘British Medical Journal’, dat berichtte, dat slechts 11% van alle farmaceutische medicijnen dubbelblind wetenschappelijk bewezen kan worden, Dat die 11% betekent dus dat 89% van de reguliere medicijnen ONBEWEZEN IS.. En dus, volgens de definitie van Lubach, tot de kwakzalverij behoort..!

We weten nu welke kleur Lubach bekend. De vraag is of hij dat méér dan één miljoen mensen baat zegt te hebben bij -wat dan heet- alternatieve geneeswijzen? En nogmaals meneer Lubach: onbewezen is NIET onwerkzaam!! Alleen DOMHEID en een HAUTAINE opstelling kunnen je blind maken voor het verschil. Het zij zo. Dus Arjen Lubach, maak je verhaaltje af en kleur vooral de plaatjes. Niet met één kleurpotloodje, anders is de nuance volledig zoek. Vertel je verhaaltje dan ook wellicht áchteraf, als je de genuanceerde plaatjes ziet..

* * *

x

“Ik heb uitgevonden, dat voorgeschreven reguliere medicijnen de 3e doodsoorzaak zijn,
ná hartziekten en kanker.
Onze medicijnen doden in de VS zo’n 200.000 mensen per jaar,
waarbij de helft van deze mensen sterft,
terwijl ze preciés doen wat hun arts hen voorschreef.
De andere helft sterft door fouten.
Ze geven patiënten medicijnen die ze hen niet hadden moeten geven.

Veel van wat de farmaceutische industrie doet, voldoet aan de
Amerikaanse wettelijke definitie voor
‘GEORGANISEERDE MISDAAD’..!

Deze industrie handelt, op velerlei manieren, zoals de maffia zich gedraagt.
Eerst koopt de medische industrie de professoren om,
dan de chefs van allerlei departementen,
vervolgens de afdelingschefs in ziekenhuizen, en zo verder…”

Professor Dr. Peter Götsche

 

18 gedachten over “De hautaine en vooral domme Arjen Lubach…!

 1. Je moet je altijd als eerste afvragen wat hij hier voor ontvangt, want in deze wereld is dit de olie die de machine laad draaien, geld – poen, betere vooruit zichten, beloftes op corruptie gebaseerd.
  Het geeft toch ook duidelijk aan dat ze aandelen op de medicijnen markt aan het verliezen zijn, het is een Europees offensieve, lees maar eens over wereld concern in het kwaad SERCO, het NWO denken is er al, verpersoonlijkt in deze wereld omvattende corporation SERCO.
  Vechten mensen, gewoon om ons zelf te blijven, maar het zal niet mee vallen.

 2. Ik vrees dat er voor Arjen Lubach geen alternatief, noch regulier medicament te vinden is tegen zijn stemmingswisselingen van narcistische tot ernstig Hautain.

  Een echt paardemiddel is hier aan te raden, zoals een emmer koud water om eerst uit de diepe slaap te ontwaken, zodat deze stemmingswisselingen enigsinds bewust gemaakt worden. Dit middel is zowel emperisch alswel wetenschappelijk bewezen. Ik wens je goede beterschap.

 3. Lubach is een product dat provoceert. Opzettelijk uitlokken van reacties. Inhoudelijk praat ie alles aan elkaar. Heb even gekeken maar vind er niets aan. Weer een reden om een goed boek te lezen, een leuke cursus te volgen, iets te lezen op internet dat interessant is. Gooi die TV toch weg. Je hebt er niets aan tenzij je van dom vermaak houdt. Al dat geschreeuw en gelach.

 4. Bij de eerste uitzending van Lulbach had hij ook al een tirade over homeopathie. Hetgeen mij deed besluiten na ruim 40 jaar gemotiveerd lid van de VPRO te zijn geweest, te kappen.
  Ik kan mij de plaatsvervangende schaamte indenken van heren Wim de Bie en Kees van Kooten die jarenlang de schampere vertoningen van o.a. Lulbach achtige figuren juist te kakken hebben gezet, nu juist deze trieste figuur bij dezelfde omroep te zien.
  De VPRO was ooit het baken op zee voor de tv kijker met een andere maatschappelijke instelling, nu zijn ze afgegleden naar verTROSsing.
  Er zijn ook mensen die durven beweren dat de gozer die het typetje van zichzelf naspeelt een substituut van Van Kooten en De Bie zouden zijn…..
  Dan heb je er echt niets van begrepen!

  1. Zoek eens op Google naar “Kooten Bie alternatieve geneeswijze”.Dit geeft verscheidene Youtube filmpjes. Hierin komt goed naar voren hoe Kooten en de Bie over alternatieve geneeswijzen dachten/denken. Bekendste persiflage is wel “Berendien uut Wisp”. Ongelofelijk hoe actueel deze filmpjes nog zijn. Misschien zouden van Kooten en de Bie kritiek hebben over de vorm van de aflevering van Lubach, ze hebben zeker geen kritiek over boodschap van de uitzending.

 5. Weer eens even gelezen over mijn jeugd, de Baader- Meinhoff groep, die vergeefs probeerde de Duitse geest wakker te schudden en nieuw leven in te blazen, vergeefs allemaal vermoord zo dat hoort.
  Nu wordt heel Europa en wel speciaal noord Europa vol gepomt met tanks, kanonnen helycopters
  om dat agresieve Rusland in te dammen, Rutte drukt op een wel heel warme manier de hand van pompo van de Oekraïne, ja poten onder mekaar.
  De pillen worden reeds uitgereikt maar bij atoom bommen helpen die niet, want dat staat er te gebeuren, en het grote progresieve internet sust de hele boel inslaap met hun lulverhalen, waar we hier over schrijven, heeft toch maar iets te maken met de werkelijkheid, de keiharde réaliteit,
  van een alles vernietigende oorlog, of speelt het zogenaamde progresieve internet, hier in zijn rol ! Jenne

 6. http://goedgezond.info/2014/10/09/top-20-medicatie-die-denkvermogen-aantast-geheugenverlies/ Nu weet ik niet of Lubach medicatie gebruikt natuurlijk maar het lijkt er wel op.
  Wat ik ook in zijn verhaal mis zijn de bijwerkingen want het is toch een feit dat chemisch samengestelde middelen bedoeld voor het ene vaak weer een andere aandoening veroorzaakt.
  Ook zijn de farmaceutische middeltjes bestaande uit chemische stoffen vaak geen geneesmiddelen maar symptoom bestrijders.Doe mij dan maar de volgens hem niet bewezen natuurlijke methode waarbij de kans op bijwerkingen een stuk kleiner is.

  1. Waarom zou Lubach zich negatief uitlaten over Natuurlijke middelen/methoden tegen ziekte? https://nl.wikipedia.org/Arjen_Lubach Trivia.
   Lubach is een achterkleinzoon van oud burgemeester Obbe Norbruis (1895-1970). https://nl.wikipedia.org/wiki/Obbe_Norbruis Loopbaan.
   Ook werd hij voorzitter van het Instituut Ziektekosten Ambtenaren en van….. https://nl.wikipedia.org/wiki/Uvit
   Uvit staat voor UNIVE,VGZ,IZA,TRIAS zorgverzekeraars.

   Zou het ermee te maken kunnen hebben dat zijn familie geld verdient heeft aan betalende mensen voor chemische “geneesmiddelen”?

  2. Arnold2 :
   De enige mogelijke verklaring is inderdaad corruptie. Zopas verscheen een tekst op Zero Hedge over de corruptie binnen de EUSSR :
   http://www.zerohedge.com/news/2017-11-05/soros-myth-european-democracy-shocking-revelation
   met enkele citaten :
   “The Soros list sheds light on the question of what makes the EU leadership implement policies, which run counter to the interests of Europeans. The answer is corruption. The politicians bribed by Soros dance to his tune…………
   It shows that the much-vaunted European democracy is a façade to hide the activities of power structure close to feudal system with local lord holding the reins……………..
   This is the time for Europeans to think about transforming the system to do away with outside pressure…………….”
   In alle domeinen is deze corruptie aanwezig, en dit in alle mogelijke vormen. We hebben hier een vermenging tussen de politiek – zakenwereld en de internationaal georganiseerde misdaad. Ik noem dit het “International crime Syndicate”. Een belangrijk knooppunt is de EUSSR in Brussel. Het is niet alleen het grootste bordeel van België, maar ook de draaischijf voor alle mogelijke vormen van fraude en corruptie. Zie bv. mijn reactie op de homeopathie. Lubach is dan ook niet dom, maar voert gewoon de job uit waarvoor hij betaald wordt… en dat is liegen en bedriegen. (cfr het motto : uit wiens hand men eet, diens woord men spreekt!!).

  3. Sub Rosa, het hele internet is een grote klaagmuur, de hele moderne communicatie is een technische drug, de mensen zijn verslaaft aan hun schermtje, ik zie het aan mijzelf, vanwege familie gezondheids omstandigheden, ben ik meer thuis, en dan maakt het internet een stuk van je dagelijkse contact uit, ga weer meer andere dingen ondernemen, meer mensen uitnodigen en zo, ’t wordt een beetje eenzaam, maar wat je hier beschrijft, ja dat is waar, ik weet het zeker, via via uit Vlaanderen ben ik nog een beetje op de hoogte, men maakt zich bijzondere zorgen inderdaad over dood gewone omkoperij, en dat is ongekent op deze schaal, Jenne

  4. Sub Rosa.
   Deze is helemaal interessant.
   https://www.newyorker.com/news/news-desk/harvey-weinsteins-army-of-spies Weinstein huurde (ex) geheimagenten in die informatie over zijn toekomstige slachtoffers moesten verzamelen.Pikant detail is dat er NU wel een connectie met de MOSSAD=ISRAEL bloot is komen te liggen maar ook andere geheime diensten zijn betrokken.Eerder is op deze site ook al geschreven over 9/11 en dansende Israëli,s die rond hebben gereden met zelfs een beschildering van de twee WTC torens op hun busje,de vraag MOET dan denk ik ook zijn hoever deze viezigheid zich verspreidt heeft.Wanneer het mogelijk is om via informatie vrouwen te kunnen chanteren/misbruiken dan geldt dat ook voor iedereen en mogen wij nog wel eens nadenken over het afluisteren en aftappen van informatie via telefoon en internet door geheime diensten.

  5. Als je zo maar op afbeeldingen Harvey Weinstein ‘googelt’ dan zie je altijd een hele populaire filmproducent met alle mogelijke uitermate blije en vrolijke vrouwen of dan transgender vrouwen aan zijn zij. Niemand kan mij vertellen dat zij zooooo erg onder deze man hebben geleden. Ik geloof er niets van in ieder geval…het hoort er bij, bij het beroepsbeeld van ‘actrice in Hollywood’. Ik maak me hier echt niet druk om.
   De ware pervers ziek gestoorde die komen nooit in het nieuws zoals Rothschild und Co.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.