Advertentie

De nano-chip in de vaccinatie-naald!?


Het onderstaande verhaal gaat nu snel over het internet. In de naald van de vaccinatiespuit zit een nano-chip. Dat is wat de NWO van plan is te doen. Iedereen voorzien van een minuscule RFID, een Radio Frequency ID (identification). Geen electronisch medisch pasje meer nodig, noch een persoonlijk ID. Deze chip zend gewoon lekker alles door, niet wat jij als drager wil, maar wat anderen willen dat ze van jou te weten willen komen. Dat is althans allemaal de strekking van het onderstaande stuk.

Zoals elk huisdier gechipped kan worden en eenvoudig kan worden ‘gelezen’ en geidentificeerd, zo zal het ook met mensen dienen te kunnen. Vinden kennelijk krachten achter de schermen. Iedereen die een huisdier heeft, honden vooral, weet dat het kleine chippie, ook met een injectienaald wordt ingebracht bij deze dieren. Daar blijft het dan de rest van zijn/haar leven lekker zitten en kan het dier altijd worden geïdentificeerd. Er zijn nu wel overeenkomsten, puzzelstukjes die op hun plaats vallen.

Een voorbeeld van een minuscule RFID-chip.
Een voorbeeld van een minuscule RFID-chip. Op de blauwe ondergrond de vergelijking met rijstkorrels.

Wij vinden het opvallend, dat er een keiharde overeenkomst is met de channeling van Tom Kenyon, waarin de Hathors ook al verklaarden dat  deze nano-chip ingebracht zou gaan worden. Lees het HIER nog eens of voor het eerst. 2 Totaal verschillende bronnen met hetzelfde verhaal!

Waartoe deze chip nog meer in staat zou zijn, is een puur technische vraag. De essentie is natuurlijk dát een groep beslist dat dit dient te gebeuren. Op weg naar de New World Order van de leidende elite?

Het  lijkt me nieuws voor vooruitstrevende programmamakers. BNN, Veronica, ODE?  Of dient het weer een ‘verhaal’ te blijven, dat zo lekker weg te stoppen valt, onder de categorie ‘Conspiracy’, samenzweringstheoriëen & complotten..? Zeg het maar, gevestigde media, wanneer worden jullie wakker..?

Wil je de hele discussie lezen, dan is DIT de Engelse vertaling van het Duitse verhaal met daaronder deze discussie. (wellicht volgt de vertaling hiervan later)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In de naald van de vaccininjectienaald zit de chip!

“Gisteren, op 27 Augustus 2009 hield ik in Baden, vlakbij Wenen mijn introductiespeech voor het GNM, het Germanische Neue Medizin. Tussen de aanwezigen was mijn vrouw en ook zo’n 40 andere toehoorders. Tijdens de afsluitende vragenronde en discussie, kwamen we op het thema van de varkensgriep, toen een vrouw opstond en het volgende verklaarde:

“Een vriendin van me werkt bij een farmaceutische bedrijf in Wenen. Deze vriendin heeft me verteld, dat er zich daadwerkelijk een nano-chip bevindt in de naald van de vaccinatiespuit. Dit deeltje kan men weliswaar met het blote oog niet zien, maar bij bijv. een 12-voudige vergroting is het waar te nemen; een kindermicroscoop zou daarvoor al voldoende zijn.

De medewerkers van het farmaceutische bedrijf is meegedeeld dat dit nano-deeltje in het lichaam functioneert zoals een printplaat in een computer. Men kan hiermee alle mogelijke data aftappen die het toekomstige gebruik van een persoonlijke elektronische kaart uitsparen. Deze maatregel is ook bedacht om een precieze volkstelling mogelijk te maken en om baby’s te beschermen. Men vermoed namelijk dat veel moeders hun pasgeborenen, onopgemerkt door de overheden, heel eenvoudig ‘weggooien’..”

De vrouw die dit vertelde, meldde verder dat zij zelf ook in de Gezondheidszorg werkzaam is. Ze vertelde dat ze aan een advocaat, die als patient bij haar komt, de vraag had gesteld hoe je je aan dit chippen kunt onttrekken. Hierop vertelde deze advocaat, dat hij van het chip-programma op de hoogte was, zoals überhaupt alle hogere klassen in de maatschappij hiervan op de hoogte waren..

Voor dit jaar staat een vrijwillige vaccinatie op het programma, welke door de pers ondersteunt moet worden om zoveel mogelijk mensen tot vaccinatie te bewegen. Wanneer te weinig mensen zich laten vaccineren, zal volgend jaar de verplichte vaccinatie worden ingevoerd.

Hiervan uitgesloten zijn bepaalde bevolkingsgroepen, zoals de politie, medisch personeel, politieke personen, enz. Hij als advocaat zag voor zichzelf eigenlijk ook wel een manier om aan dit chippen te ontkomen, maar voor het grootste deel van de bevolking zou er geen ontkomen aan zijn.”

~~~~~~~~~~~~~~~~

Op de meer dan voortreffelijk site Wij Worden Wakker, die je HIER vindt, staat een achtergrondartikel over het chippen van de bevolking. Is dit de eerste keer dat je dit verhaal tegenkomt, dan zou ik het zeker even tot je nemen.

Advertentie

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.