Advertentie

Disclosure in volle gang..! Jouw keuze: Angst of Liefde?


David Wilcock presenteert hieronder -in onze ogen- één van de meest indrukwekkende artikelen op WantToKnow. (Klik voor dl 1)

David Wilcock is een bijzonder mens, dat is inmiddels voor grote groepen in de wereld heel duidelijk geworden. Hij is een spirituele brug tussen mensen en onze Kosmos, een man die met zijn voeten stevig op Aarde staat, en met zijn kruin in de Hemel. David heeft een indringende ervaring meegemaakt de laatste 3 weken, waar we hier graag een vervolg aan geven. Het is voor ons het meest indringende verhaal wat wij je kunnen aanbieden..!!

Het gaat echter niet om David Wilcock, maar om zijn rol in wat zich op dit moment hier op Aarde afspeelt. Een spektakel van de eerste orde, een wereldomvattende verandering, die in o.a. de economische crisis zijn weerslag heeft. Deels zichtbaar, deels verscholen! En ook in de betogingen over de hele wereld rondom ‘Occupy’ is deze wereldomvattende verandering te bespeuren. Nieuws dat door eerst de grote Main Stream Media (MSM) wordt genegeerd, keihard, zoals dat heet. Waarom? Heb jij je dat al afgevraagd..?

Een van de vele foto’s die circuleren in het kader van ‘geheime’ ondergrondse steden in de VS.

Er is iets anders aan de hand, het gaat om het grotere plaatje.. En ook de financieel-economische ineenstorting in de wereld is ‘slechts’ een puntje van de ijsberg. We zitten midden in de ‘Grote Shift’, kijken ernaar als iets ‘oppervlakkigs’ en realiseren het ons wellicht niet of niet goed genoeg..! Het verhaal:

A little help from my friends…
Als je het eerste deel van het interview van David Wilcock met Benjamin Fulford nog niet hebt gelezen, dan is het wellicht een grote opstap naar dit artikel, maar feitelijk verandert dat de zaak niet zoveel.
Inmiddels zijn veel ondergrondse bases in de VS, de zg. DUMB’s, compleet uitgeschakeld en het onderaardse tunnelstelsel van de NWO, de ‘New World Order’ ligt dus in puin… Het materiaal, uitrusting en personeel is verwijderd.. Aldus David Wilcock, die zich baseert op zijn uiterst betrouwbare bronnen, waar hij al meer dan 10 jaar samenwerkt. Insiders uit de Amerikaanse overheid, die meehelpen de veranderingen in gang te zetten.
David Wilcock: “De bases zijn uitgeschakeld, maar vooralsnog door onbekende ‘krachten’.. Een internationale coalitie, die van plan is om de ‘Oude Wereld Orde’ omver te gooien, en de mensheid wil bevrijden van slavernij, claimt verantwoordelijkheid voor deze aanslagen. Is dit waarheid of fictie? Jij mag het beslissen..”

Dit artikel wordt om de paar dagen (in het Engels) regelmatig door David Wilcock regelmatig van updates voorzien. Wij verzoeken je daarom, mocht je in deze updates geïnteresseerd zijn, om bij David op de (Engelstalige) site (Divine Cosmos) te kijken. (HIER) En, tot slot: als je dit verhaal goed tot je wilt laten doordringen, lees dan eerst deel 1, dat je HIER op de site, in Nederlandse vertaling, in verkorte vorm terug vindt.

x

* * *

x
David Wilcock: ‘Angst of Liefde? Disclosure in volle gang’..!

vertaling © Guido Jonkers – WantToKnow.nl/.be

x

Wat geloof jij?
Geloof je in Liefde, of geloof je in angst?  En áls je in Liefde gelooft, geloof je dan ook in een ‘hogere kracht/macht’ in het Universum? En geloof je in deze kracht als een soort ‘abstract concept’ is in je geest, of geloof je dat het ook praktische kanten heeft, in de zin van realisatie in de dagelijkse gebeurtenissen die plaatsvinden op Aarde, dag na dag. Het gaat erom welke van deze 2 realiteiten jij energie geeft, met je gedachten en je geloofsovertuigingen. En om de energieën die jouw focus op wat JIJ ‘waar vindt’ op hun beurt weer opleveren..?

Geloof je erin dat het leven op Aarde aan ‘het lot’ onderhevig is, en dus aan allerlei catastrofes die ‘zomaar’ optreden? Buiten jouw controle om. En geloof je in de slavernij-van-de-mensheid, uitgevoerd door donkere negatieve krachten, krachten die feitelijk aan de draadjes van de marionetten-regeringen trekken?

Of geloof je erin dat álles in het leven een doel heeft? Ook al liggen die doelen niet altijd direct zichtbaar in het oog..? Zou het kunnen zijn dat dit ‘Doel’ zorgvuldig wordt onderhouden door entiteiten, bewustzijnsvormen, die vér, vér boven onze evolutionaire-stand-van-bewustzijn liggen, veel verder zelfs dan de entiteiten die rondscheuren in hun UFO’s en ons bezoeken vanuit hun ‘andere’ werelden?

Een internationale coalitie die de ‘Oude Wereld Orde’ buiten werking stelt?
Het is me een eer jou een waar verhaal te presenteren over het ontwaken van de mensheid. Dat ontwaken gebeurt op een persoonlijk niveau.. en tegelijkertijd ook op een collectief niveau. Op een collectief niveau, komen overheden overal ter wereld tot de realisatie, worden ze zich bewust, dat ook zij gemanipuleerd en voorgelogen zijn. En een van de grootste leugens die daarbij keer op keer wordt herhaald door de ‘Powers that Were’.., is dat ‘iedereen erin getrokken’ wordt. Alle gekozen overheden, leiders, hoge ambtenaren, personeel etcetera.. Allemaal worden ze in de ‘chaos’ getrokken.

Dit is simpelweg niet waar. De ware krachten die deze wereld hebben geregeerd, zouden hun gezichten nooit laten zien tijdens verkiezingen. Je ziet nooit iemand boven het ‘midden-management’ in de race voor de verkiezing in een publieke functie.. Veel van de gekozen leiders, zo niet allemaal, zijn doodsbang voor de ‘verborgen krachten’. Zij zijn nietsontziend bedreigd met een lot dat erger is dan de dood –daar op de eerste rij getuige van te moeten zijn- wanneer zij het in hun hoofd zouden halen om tegenstand te bieden aan de ‘Oude Wereld Orde’.

Rusland, China, Brazilië en India (BRIC) hebben dapper de leiding genomen in hun BRIC-alliantie, die werd uitgebreid met Zuid-Afrika, en toen ‘BRICS’ is gaan heten. Vanuit dit zaadje is inmiddels een beweging ontstaan, waarin de leiders van 80 landen zitten, en die nog dagelijks groeit..!

2 Verschillende kanten van hetzelfde verhaal..
Samen hebben deze naties een nieuwe alliantie gevormd voor rechtvaardigheid. Hun meest belangrijke en opvallende doel is het vermogen teniet te doen van mensen om geld ‘zomaar’ uit lucht te creëren… Dit plan is ontworpen door mensen die op hoog niveau gewerkt hebben in het oude systeem en sindsdien eruit gebroken zijn. Ik kan hier op dit moment niet dieper op ingaan. Maar zij wisten preciés wat het grootste probleem was in het huidige financieel-economische stelsel. En wát we zouden moeten doen om dit mega-probleem te fixen.

“Je geeft precies met deze woorden aan wat er aan de hand is David, anders zou ik me niet de vrijheid veroorloven om je deze details te vertellen..

En het ligt nog steeds gevoelig, maar nu dat je inmiddels al bent ingelicht, kan ik je vertellen dat alles waar je zojuist over sprak, wáár is” 

Ik heb zelf van dit plan gehoord, via mijn eigen insiders uit het topniveau, zeker al 2 jaar geleden. Ik hoopte sindsdien van harte dat het zou gaan lukken, maar er werd door ons onderling niet veel over gesproken het afgelopen jaar..! En tot onlangs nog, was ik volledig NIET op de hoogte dat deze alliantie van 80+ landen, de alliantie waar Benjamin Fulford (zie deel I) over sprak, haar financiële-herstel-agenda precies volgens dit plan uitvoerde, precies volgens de lijnen die mij dus al sinds 2 jaar bekend waren… Wauw..!

Het enige punt van verschil: mijn contact had gehoord dat ‘ongeveer 50 landen’ mee zouden doen aan deze alliantie. Het zijn er dus inmiddels 80+ Maar die informatie was al enkele weken oud..! Dit zorgde ervoor dat het e.e.a. beter in lijn kwam te liggen met de versie zoals Fulford ze mij had verteld, over welke landen we het hebben en wanneer het e.e.a plaatsvindt..

Maar wat zijn ze nu allemaal aan het doen dan?
Dit is het eerste artikel dat ik weer schrijf, sinds ik weet dat de internationale coalitie, waarover Benjamin Fulford sprak, dezélfde blauwdruk gebruikt voor hervormingen, die ik een tijdje lang al en onregelmatig, heb besproken met mijn eigen insiders. Maar nu ik weet hoe het allemaal in elkaar past, ben ik er nóg meer opgewonden door geraakt, dan ik al was. Het blijkt dus dat MIJN bronnen hetzelfde verhaal bevestigen, als Fulford me vertelde. En ik geloof dat dat geen toeval is. Dit zal de grootste, meest substantiële hergroepering zijn van het financiële systeem in de wereld, sinds de tijden van Babylon, waar alle problemen eigenlijk begonnen. Tenminste.. op déze planeet, in onze zogenaamde ‘moderne tijden’..

Het nieuwe systeem: het mandje met grondstoffen..!
In het nieuwe systeem zul je, wanneer je bijvoorbeeld US$ 20 in cash of op je bankrekening hebt, elke winkel naar keuze kunnen bezoeken, en daar ook materiaal en/of goederen weg halen die ook de onderliggende waarde hebben van US$ 20,-..! Feitelijk zou je echter US$ 20,- aan maïs kunnen kopen, of tarwe, rijst, aardappels, zilver of goud, etc. Het zal wellicht niet veel anders klinken dan nu naar de kruidenier gaan, maar er is een extreem verschil! Elke valuta in de wereld wordt gedrukt of geslagen, ZONDER dat er een rugdekking voor is, een dekking van ‘harde grondstoffen/bezit’, dat opgeslagen zou moeten liggen als onderpand als tegenwaarde van het geld..!

Dit is feitelijk niet veel anders dan de goudstandaard was, en feitelijk zal ook goud tot de edelmetalen horen die ‘opgeslagen’ kunnen worden, maar het punt is dat er geen goud genoeg meer is op wereldniveau, om dekking te geven aan het financiële systeem in de wereld, als rugdekking dus voor de waarde van al het geld in de wereld..!!

En dat probleem ZOU zich dus alleen maar verergeren als de groei zich voortzet.. Daarom is het DUS van levensbelang dat al het geld in de wereld wordt gedekt door ‘materiële zaken’, zaken die bestaan, zaken die een echte waarde hebben. En dat die ook ergens opgeslagen zijn, zodat te allen tijde, als de eigenaar van het geld, het geld, dát geld zou kunnen ruilen voor de overeenkomstige hoeveelheid grondstoffen..!

Technisch betekent het dat het financiële systeem in de wereld, zal worden verbonden aan, zo heb ik het begrepen, een ‘mandje met grondstoffen’.

Dit héél simpele systeem zal er uiteindelijk voor zorgen dat de Illuminati en alle andere schaduwbewegingen in elkaar zullen storten. Het speelveld zal uiteindelijk worden uitgebalanceerd, uitgevlakt zoals dat heet. En de legitieme rijkdom, dus datgene wat gewone mensen of zelfs mensen in goeden doen op de bank hebben, zal door deze veranderingen niet worden aangetast! Prachtig toch? En als je geld op de bank hebt, zullen deze bezittingen nog steeds van jou zijn, wanneer deze enorme omwisseling zal plaatsvinden, behalve dat dit geld veel koopkrachtiger zal zijn, dan in het oude, corrupte systeem. En dit is allemaal een korte weergave van de overgangsfase, wanneer we de uiteindelijke transitie gaan maken naar een geldloos systeem.. Zoals ik dat in deel III zal gaan uitleggen..

De mensen zijn boos, en hebben de straten bezet, om verandering af te dwingen.
Spijtig genoeg hebben de meeste burgers geen verstand genoeg van het huidige financieel-economische systeem, om in te zien waarom dit zo’n significante verandering zal zijn.

De propaganda-machine van de ‘Oude Wereld Order’ zal er ongetwijfeld heel effectief voor gaan zorgen dat mensen overtuigd zullen raken dat dit de grote ‘New World Order’-overname is, die ze al die tijd hebben gevreesd en aan hebben zien komen. Een ‘overname’, die direct weer aanleiding zou kunnen geven voor het uitroepen van de noodwetten, interneringskampen en zo verder. Er zijn hiervan ook al enkele zeer provocatieve propagandavoorbeelden te geven. Want de krachten wéten wat er natuurlijk aan zit te komen, en ze zullen ‘dus’ alles doen om zich schrap te zetten voor deze botsing. Maar iedereen weet, dat hoe meer ‘Mickey-Mouse-geld’ er gecreëerd wordt, des te hoger het prijsniveau wordt in de wereld en hoe relatief armer dus iedereen wereldwijd wordt.

Dit plaatje is velen helemaal duidelijk geworden, de afgelopen paar jaar, toen de banken van de ondergang gered moesten worden. Een actie die –zoals iedereen inmiddels ook weet- geen enkele bijdrage leverde aan het verbeteren van de financiële situatie. Een dagelijkse situatie, waarin de dagelijkse verkrachting van de geesten van mensen en het verspreiden van angstporno, uitgebraakt door de media van het establishment, plaatsvindt. Er werd weer angst gekweekt, er werd veel geld toegeschoven aan banken zonder dat er sprake was van een publieke stemming, noch een goedkeuring. De rijken werden wéér rijker.. en de armen weer armer..! De enige oplossing waarmee men nu weer komt, is NOG MEER van hetzelfde, weer uitkopen van banken, het probleem NOG WEER groter makend.. Angst kweekt angst.

En het resultaat is duidelijk te zien: de ‘Occupy Wall Street’-beweging is nu exponentieel aan het groeien. Een insider vertelde me dat zich er wekelijks naar schatting 50% meer mensen bij aansluiten. En dat groeicijfer zou zelfs nóg hoger kunnen komen te liggen, als deze acties écht wortel schieten in de geesten van de bevolking.

Zelfs de publieke media zijn nu reportages aan het maken over deze beweging, die naar hun zeggen al in meer dan 900 steden over de hele wereld plaatsvindt.

Oprecht angstaanjagend
Deze publiekelijke opstand is oprecht angstaanjagend voor de ‘Oude Wereld Orde’, ongeacht hun propaganda-machines en disinformatie-verspreiding om het tegendeel te beweren. Zij hadden geen idee hoe deze opstand uiteindelijk genoemd zou gaan worden, op het moment dat die van start zou gaan, maar natuurlijk hebben ze vanaf het begin plannen gemaakt, in ieder geval sinds de jaren 1980, voor een massale, bevolkingsopstand, op het moment dat de gemiddelde burger zich zou realiseren, hoe slecht hij of zij eigenlijk behandeld is..! Dit was overigens ook een hoofdpunt tijdens een discussie die werd gehouden in een gesloten vergadering van het Congres op 28 September jl. ‘Wat gaan we nu verdomme doen?’

Kijk eens naar deze leads: ‘Super Congress’ houdt supergeheime vergaderingen.. HIER

Dinsdag de hele dag, heeft een vasthoudende groep politieke verslaggevers tegen muren gehangen, in de kelders van het bezoekerscentrum van het Capitool. Want in kamer HVC200, werd in het geheim vergaderd door een supercomité van 12 leden, wiens taak het was om een nieuwe belastingcode te ontwerpen en het sociale zekerheidstelsel en de houding te bepalen ten opzichte van het voeren van oorlog.

“Ik ga niet vertellen wat we hebben besproken” Oud-presidentskandidaat John Kerry behoort kennelijk tot de ‘Oude Wereld Orde’..

“Ik ga niet vertellen wat we hebben besproken” aldus oud-presidentskandidaat senator John Kerry (D-Mass.) tegen de reporters. (Politico)

“Ik denk dat u wel op de hoogte bent van de regels; en als u dan met iemand wilt spreken, praat met onze 2 voorzitters aldus senator John Kyl (R-Ariz.) volgens ‘Roll Call’.

“Ze hebben een serie ontmoetingen gehad van de leden en zullen hiermee doorgaan, waarbij ook publieke hoorzittingen zullen worden gehouden”, aldus senator Patty Murray (D-Wash.). Zij is inderdaad één van die twee voorzitters, die, aldus de Huffington Post op dinsdag, dit antwoord gaf, toen haar gevraagd werd naar deze gesloten vergadering, die overigens méér dan 1 dag duurde..! De andere panelleden, volgens de mediareporters, zouden net zo gesloten hebben gereageerd over wat zich die dag in deze vergaderkamer had afgespeeld. “Ze hebben zich de hele dag door een hele serie stevige kost gewerkt”, aldus een hulp van een democratisch Congreslid tegenover de HuffPost.

Van de 6 super-bijeenkomsten die het Super Congres hield, zijn er nu 2 publiekelijk toegankelijk geweest, een daarvan met de bedoeling om leden hun voorbereide opening-statements te laten voorlezen.

* *

Het is te laat om het proces nog te stoppen..
Het beste dat de ‘Powers that Were’ nu nog kunnen doen, is in het openbaar verschijnen en meedoen met de ‘Occupy Wall Street’-beweging, om de heel eenvoudige reden dat hun ‘zwarte economie’ op het punt staat sowieso helemaal gesloten te worden.

Het is te laat en ze weten het, de strijd is verloren. Ze hadden nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn dat ze zouden verliezen, maar nu zijn ze zich dan toch welbewust van hun aanstaande ineenstorting.. dankzij deze gedegen, internationale coalitie. En er is werkelijk terreur onder hen op dit moment, ze hebben het té ver doorgevoerd allemaal, té veel gestolen, té veel leugens verteld, té hebzuchtig geweest. En nu zit hun tijd erop..
Hun uiteindelijke plan is nu om ervandoor te gaan, een poging hiertoe te doen en zich te gaan verschuilen voor de rechtvaardigheid, voor de rechtbanken, nu het rondom hen heen volledig aan het instorten is. Zoals dat ook gebeurt in massieve complexen op het land dat ze geannexeerd hebben in Zuid-Amerika..!

En ze hebben een plan om aanzienlijke schade achter te laten, als ze ertussenuit knijpen! Ik heb de afgelopen 3 jaren, minimaal 100 verschillende dromen gehad over de verschillende aspecten van deze scenario’s, waarvan ik er sommigen hier heb gepost. Mij is ELKE WAARBORG gegeven dat GEEN VAN DEZE PLANNEN zal lukken!

Lelijk, lelijk, lelijk!
Zoals ik in deel I heb gezegd, wordt ons meegedeeld door top-insiders dat er explosieven zijn geplaatst onder sleutelbruggen en –landingsbanen door de hele VS. Bijvoorbeeld het ‘Eisenhower Interstate System’ is, vanuit haar oorspronkelijke opzet, gebouwd met holtes in de bruggen, waar explosieve ladingen in geplaatst kunnen worden, op alle locaties die strategisch liggen en die dus opgeblazen kunnen worden. Ik heb niet de indruk dat president Eisenhower op de hoogte was van deze specialiteit in het naar hem genoemde wegenstelsel, maar wel dat hij hiervan lucht kreeg tegen het einde van zijn presidentschap. Hij is bekend om zijn befaamde ‘vaarwel’-afscheidsspeech, waarin hij het Amerikaanse volk waarschuwde voor  ‘de opkomst van de ongebreidelde invloed van het militair-industriële complex’ . Het diabolische plan om het wegenstelsel op te blazen, is wellicht een van de zaken waarvoor hij ons waarschuwde.

Hoe is het gedaan?
Ik heb mijn insiders gevraagd of ‘black-opps-geheime-teams’ deze ladingen wellicht al hebben geplaatst, en daarna gedood dienden te worden omdat ze anders dit geheim zouden kunnen verraden.. Het antwoord dat ik kreeg, was verrassend simpel en elegant van karakter:

“Het ligt veel eenvoudiger dan dat. Waarom zou je je beste mensen moeten vermoorden, wanneer dat feitelijk helemaal niet hoeft?”

“Ik snap het niet; waarom zouden deze gasten niet heel eenvoudig het hele verhaal aan hun vrouwen vertellen, bijvoorbeeld op een avond wanneer ze depressief en volledig dronken zijn? Zeker wanneer deze mensen helemaal over hun zeik zouden zijn, wanneer ook nog eens blijkt dat hun salarissen niet betaald kunnen worden?”

“En wat dan als deze mensen die dit hebben gedaan, om te beginnen al helemaal geen enkel idee zouden hebben dat ze überhaupt bommen aan het plaatsen waren?”

“Oh shit. Ik geloof dat het kwartje bij me begint te vallen. Ga verder..”

“Het enige wat ze hoeven te doen, is gewone werklieden inhuren, en hen ‘veiligheidschecks’ laten uitvoeren. Je betaald ze om gaten te boren in het staal en het beton van deze bruggen. Dan sturen ze hun materiaal en technische uitrusting om te testen op ‘structurele integriteit’, zoals scheuren en gaten in het beton. Dan plaatsen ze simpelweg op afstand-bestuurbare ‘detectoren’, die zogenaamd de vochtigheidsgraad dienen te testen, de temperatuur, de luchtdruk, akoestische trillingen en ga zo nog maar even door. En feitelijk doen deze apparaten dit ook allemaal, dus niemand zal een vraag gaan stellen..

En op het moment dat deze detectoren zijn geplaatst, vullen ze de gaten met cement, en gaan verder met de volgende. Weinigen zullen weten dat zojuist springladingen zijn geplaatst, die met één druk op de knop af zullen gaan. Het plan is om ze door héél de VS in één klap af te laten gaan, wanneer de bevolking eindelijk tot het besef zal komen dat ze verneukt zijn, en in massale opstand zullen komen”.
x

De ‘I-35W Mississippi River’-brug in betere tijden. Bridge 9340, zoals hij in de volksmond heette, was een 8-baans stalen boogbrug.

x

Tijdens de avondspits van 1 Augustus 2007, stortte deze brug plotseling in; hierbij vielen 13 doden en werden 145 mensen ernstig gewond.

De waarheid zal hun plan ruïneren!
Verschillende insiders hebben deze plannen al aan me kenbaar gemaakt, en ik neem hier een behoorlijk persoonlijk risico door dit hier bekend te maken, maar ik geloof nog steeds dat stilzwijgen een nog veel groter risico inhoudt, dan spreken, specifiek in dit geval. Ik geloof, maar dat is nog niet bevestigd, dat de instorting van de Mississippi-brug in 2007, op 1 Augustus een test was om te kijken of hun systeem-van-explosieven daadwerkelijk zou werken. En blijkbaar deed het dat.

Wat deze gebeurtenis zo bizar maakte, was het feit dat meerdere structurele onderdelen van deze brug simultaan instortten!! En dat over de hele brug, van de ene kant naar de andere. De brug kwam daardoor in vrije-valsnelheid in de rivier terecht.

Als dit een natuurlijke gebeurtenis was geweest, zou het dan niet logischer zijn om aan te nemen, dat bijvoorbeeld één van de steunen het zou begeven, en dan wellicht nog een paar anderen, die meegesleurd zouden worden; maar ALLE steunen TEGELIJKERTIJD..? Hier zit toch een luchtje aan..?

Een filmpje van deze ‘spontaan’ in elkaar stortende stalen ‘I-35W’-brug. De beelden zijn van een bewakingscamera.

Vergeef de sceptici!
Sceptici zullen blijven beweren dat de hele brug instortte, over de hele lengte, zoals dat ook kon voorkomen bij soortgelijke instortingen, zoals WTC-gebouw no. 7, op 11 september 2001. Maar deze sceptici spreken weer vanuit een angstpositie..! En het interessante van angst is dat het vaak op de loer licht op onbewust niveau. Hierdoor blijft de werkelijke oorzaak niet toegankelijk voor het bewustzijn, doordat een sterk onbewust ongeloof dit blokkeert.
Deze sceptici zijn zich zelf volledig onbewust van de ware redenen achter hun ontkenning van de waarheid, waarbij het gewicht van de waarheid voor hen niet ‘te tillen’ is. Daarom vraag ik ook altijd om begrip voor deze mensen, en ook de mensen die verder gaan en de waarheid zelfs haten..! Wat je hen ook zegt, voorrekent of beredeneert, zij zullen hun geloof niet opgeven, tot het moment dat ze daarvoor klaar zijn..!

In normale omstandigheden, zal het hen een behoorlijke tijd kosten, om van dit ongeloof af te komen, en de ‘donkere nacht van hun ziel’ te zien, daarna de lelijke waarheid in hun leven te integreren, die altijd in de krochten van hun schaduwen lag te loeren.. Zij lijden feitelijk aan een 60-jaar oud programma van gedegen hersenspoeling, dat hen nog steeds bombardeert en her-bevestigd op dagelijkse basis, met name door de MSM. Voor hen mag de waarheid niet de waarheid zijn, omdat deze waarheid te onverteerbaar is om tot zich te nemen.

Er is niets te vrezen!
En het is deze vrij-willige, door angst gedreven ontkenning, waarop de internationale, massaal-occulte en financiële samenzwering zich mee bezig heeft gehouden al die tijd. Maar helaas realiseren zich zó weinig mensen dat er feitelijk niets te vrezen is. Zelfs wanneer de hele en vooral lelijke waarheid is onthuld, zal er nog een bepaalde mate van volksoproer en -paniek ontstaan, wanneer de spindokters doorgaan met het creëren van massa-oncontroleerbare angst.

Zo simpel is het dus feitelijk..!!

De waarheid is dat we in een holografisch, en tegelijkertijd reagerende ‘matrix’, die gebouwd is, door wat ik noem ‘Het Bronveld’. Er is niet één persoon die vergeten is door de Goddelijke en liefhebbende krachten die op Aarde assisteren, die ons ‘toevalstreffers’ zullen presenteren en bizarre gebeurtenissen, die de sluier weg zullen trekken, waarbij duidelijk zal worden dat de zaken niet zijn zoals ze lijken!

Naarmate je je meer realiseert dat deze zaken écht zijn, in plaats van dat je erom lacht als zouden het nonsens zijn, des te meer ze je zullen overkomen..!  Deze massale, collectieve lucide droom respondeert op onze gedachten, onze ideeën, intenties en verlangens, en is voor het gemak maar als ‘de realiteit’ gedoopt..
Deze illusie is gecreëerd voor onze spirituele groei en ontwikkeling, door krachten die oneindig krachtiger zijn dan alle geestelijke krachten op Aarde gecombineerd. En deze ‘illusie’ is bovendien buitengewoon prehistorisch, als je tenminste er zó bovenop wilt gaan zitten om een tijd-coördinaat aan deze kracht te hangen, die tijd- en leeftijdsloos is!

Onze planeet wordt op een intensieve wijze beschermd.
In het materiaal zoals de ‘Law of One’-serie, (die ik stevig heb gevalideerd met meer dan 1000 academische referenties in The Source Field Investigations), wordt ons verteld dat er wezens zijn die zich op een bijzonder hoog niveau bevinden, en die in staat zijn de evolutie van de Aarde te overzien, en naast ons nog miljoenen andere ‘werelden’, alleen al in ons sterrenstelsel..!

Een uiterst precieze balans wordt bereikt –waar het publiek nooit iets groters zal ervaren dan dat wat zij zélf hebben aangetrokken- door de focus van hun ‘gedachten’. De menselijke geest is het ultieme slagveld. Als de ‘Powers that Were’ erin slagen om jou opgesloten te houden in angst en terreur, dan zul je MEER ANGST EN TERREUR aantrekken… En zullen zij ‘winnen’..

Verstop je in het open ‘veld’.
In hun occulte systemen, weten zij allemaal wat de ‘regels’ zijn, en één van de belangrijkste regels, principes, is dat zijn zich moeten verschuilen in het ‘open veld’.. Ze onthullen hun plannen aan de mensheid, met erg weinig versluiering, als die er überhaupt al is.. Zal ik het heel simpele voorbeeld van het uitkopen van de banken nog een keer aanreiken..?!

Als er niemand is die ook maar iets substantieels onderneemt tegen deze plannen, dan vindt er op een heel reëel vlak, een actieve keuze plaats voor slavernij! Mensen maken dan deze keuze door te geloven dat angst sterker is dan Liefde..  Ook al hebben deze mensen vaak en heel bizarre synchroniciteiten meegemaakt in hun levens, die hen uitdaagt om de waarheid in te zien van het magisch universum en hun spirituele evolutie te ondersteunen, tóch worden deze ervaringen achter muren gezet in een ‘aparte categorie’, die ‘los staat’ van de ‘echte wereld’.
Maar wat deze negatieve mensen zich niet realiseren, is dat de werkelijke reden waarom deze regels en principes hen dwingen om ‘zich in het open veld te verstoppen’ ligt in het feit dat zij worden gebruikt. Zij zijn er alleen om een doel te dienen, en wanneer dat doel adequaat is bereikt,  zullen zij gedwongen worden om te veranderen of om ‘weg te gaan’. Hun doel was om een spiegel te verschaffen voor de collectieve negativiteit waarmee we allemaal worstelen.

Er zijn nu echter genoeg mensen die hun eigen spiegelbeeld hebben gezien in de wereldspiegel die laat zien dat de Oude Wereld Orde nu heel snel wordt ontmanteld. Dit nieuws is zo enorm schokkend, en zo opwindend, dat het voor mij enorm moeilijk is om te wachten totdat ik dit artikel kon schrijven, wetende wat ik nu weet.

Deze plannen zullen niet gaan slagen
De negatieve krachten schijnen niet te begrijpen dat zij aan een strakke nekketting-riem lopen van de ‘hogere machten’. Net zoals een partij nooit een verkiezing kan winnen, zo is elk diabolisch plan van de Oude Wereld Orde niet meer dan een sollicitatieformulier dat ze juist invulden voor het ‘management’..

“He jongens, kunnen we deze planeet ajb even nucleair onder handen nemen?” Nope. Sorry.

“Kunnen we dan misschien een paar miljard mensen vermoorden zodat de lading niet meer zo zwaar is?” Ben bang van niet…

“Nou goed dan, maar een werelddictatorschapje?” Vergeettutmaar…

“Mogen we hen niet wijsmaken om jullie als Goden te aanbidden en een grote ramp creëren en dan tevoorschijn komen als hun ‘redders’?” Nee maatje.

“Hmmm… en wat als we nou eens een massale Alieninvasie faken?” Gaat nie gebeuren!  

“Nou, zouden we dan in ieder geval de Amerikaanse economie kunnen vernietigen en en iedereen laten uitsterven uit boosheid dat we gepakt zijn?” Nee-nee-nee!

Deze UFO (links) die achter het ISS hangt, werd deze week gesignaleerd, OVEREENKOMSTIG de melding van David Wilcock aan het begin van de week! (klik voor artikel)

“Leipe Aliën-hippies van ergens uit het heelal”
Een van de meest opwindende zaken die ik onlangs vernam, is dat een 15 kilometer grote UFO zich nu in een hoge baan om de Aarde heeft geparkeerd. Meer dan 200 kleinere voertuigen komen en gaan naar het moederschip, via ronde deur-openingen en –sluitingen. Dit is allemaal waargenomen door o.a. de mensen die nu in het ISS, het International Space Station zitten. Een van mijn medewerkers stuurde me een opgeschreven droom die EXACT dit scenario tot in detail weergaf, waarbij ze geen idee had, dat ik inmiddels precies hetzelfde verhaal had gehoord..!

(Noot van vertaler GJ: tijdens het vertalen van dit artikel, bleek een posting van ‘Streetcap1’ een melding van een mega-UFO te bevatten, die ‘rondom het ISS zou cirkelen’..!! Hiervan vind je HIER  het specifieke artikel. Een heel bijzondere synchroniciteit, dat sowieso!)

Het is moeilijk om precies alle zaken in elkaar te passen rondom dit verhaal, omdat er een enorme vasthoudendheid plaatsvindt rondom informatie vanuit de insider-gemeenschap, en het aantal mensen in de ‘ik moet het weten’-basis is nu een stuk verkleind. Maar het is echter ook duidelijk dat sommige delen van het militair-industrieel complex ook contact hebben gelegd met deze groep aliens, en hen letterlijk omschreven als ‘leipe hippies van ergens uit het heelal’. En geloof het of niet, dit onderdeel zat ook in de droom van mijn collega..!

De ‘Old World Order’ heeft te horen gekregen dat hen een halt wordt toegeroepen, teneinde de bomen, dieren en mensen te sparen op deze planeet.

“What the fuck geef jij om deze planeet? Je leeft hier niet eens, fuck off!”

Compassie wordt gezien als zwakte
De militaire mindset houdt van drama en intrige. Ze houden ervan om het gevoel te hebben dat ze in een epische worsteling zijn verwikkeld. Een worsteling met een boef die gelijk gesteld zou kunnen worden met de ‘geïncarneerde duivel’. En wat hen nu kennelijk volledig afzeikt, is dat hun ondergrondse bases volledig van de kaart zijn geveegd, in steeds grotere aantallen! Door ‘mens-achtigen’ die zacht spreken over liefde, vrede en proberen om deze aardlingen hun harten te laten openen, maar gelijkertijd weigeren ‘nee’ als antwoord te ontvangen..

Het gaat erom dat het precies het tegengestelde is van hun grootste, meest ‘veilige’, explosive-proof deuren in hun ondergrondse bunkers, die open gewrongen worden, waarop een stelletje Greenpeace-achtige, aarde-lievende, aantrekkelijke en levenskrachtige menselijke wezens binnen komt lopen, die hen toespreken alsof ze kinderen zijn.. .

De grote les

“Wacht even, ik dacht dat jullie hier alleen kwamen om te observeren? En wat dan als we praten over de ; Hoogste Wet’ hier in dit Aardse veld? Jullie dienen hier helemaal NIETS te doen, laat staan ingrijpen!”

“Ben je vergeten hoe we verschenen en jullie nucleaire installaties saboteerden. Al vanaf het moment dat jullie ze begonnen te bouwen..?”

“Nou.. ja, maar daarna hebben we ze toch weer teruggekregen! Jullie hebben alleen maar tests gedaan, en nooit enige actie ondernomen. Jullie lieten ze ons gebruiken, hier en daar.. Jullie konden kennelijk op elk gewenst tijdstip dat jullie diende een invasie doen, maar dat deden jullie nooit, jullie waren dom en zwak.”

“Ik begrijp hoe u zich voelt. Het mag erop lijken dat we hier alleen aanwezig waren om jullie van een afstand te bestuderen, maar ons wérkelijke doel was ons ervan te verzekeren dat jullie nooit in staat zouden zijn de Aarde te vernietigen met een nucleaire oorlog. Wij hebben geen enkel kwaad in de zin, maar we kunnen niet toestaan dat jullie de Aarde vernietigen. Het spijt me, ik weet dat dit een grote teleurstelling is voor jullie.
Wij konden niet verder actie ondernemen, tótdat de grote cyclus van de Tijd ons dit toestond. Het plan is al héél, héél erg oud en heeft zich afgerold in talloze werelden. We hebben enorme databanken die we kunnen raadplegen, wanneer we worden geconfronteerd met ongeacht welke nieuwe situatie voor ons Wij zijn slechts boodschappers van de Wil van de Aarde, de Zon en het melkwegstelsel zélf. Jullie hebben je tijd gehad¸ en nu zullen de Aardbewoners vrij zijn.

Of je met ons meewerkt of niet, dat is aan jullie. De beslissing is al genomen, en zo zal het zijn. Als je ons jullie laat helpen, dan zal jullie niets overkomen. Het is niet onze wens om iemand te zien lijden of pijn te hebben. Onze Liefde is in vrijheid aangeboden  aan ieder-EEN..”

De ondergrondse bases
Volgens onze beste, meest geachte insiders, zijn déze ‘bomen-knuffelende’ ET’s er verantwoordelijk voor dat de ondergrondse faciliteiten over de hele wereld zijn vernietigd.. En de eerste twee daarvan waren (zie deel I) de ondergrondse knooppunten nabij
Washington DC en Denver, Colorado. Dit gebeurde op dezélfde dag dat mijn nieuwe boek ‘The Source Field Investigations’, werd geboren’.. Het was een grote schok voor mij, omdat het verhaal zich ging concretiseren, de puzzelstukjes op hun plaats vielen, meteen al in de weken daarop..!

Zwaarbewaakte toegang tot het immense DUMB-netwerk onder de VS. Er wordt gesproken over meer dan 135 knooppunten, die meer als ‘steden’ te beschouwen zouden zijn, dan als stations.

Zoals ik in deel I heb uitgelegd, en zoals de bronnen van Benjamin Fulford ook hebben bevestigd, is elk van deze ondergrondse bases vernietigd met een explosieve kracht die tevens krachtige, oppervlakkige aardbevingen heeft veroorzaakt. Dat is inclusief de krachtigste aardbeving die ooit het Oosten van de VS trof.. Deze aardbevingen hadden heel specifieke kenmerken, die overeenkomsten vertonen met het detoneren van ondergrondse kernexplosies. Maar we weten inmiddels dat er geen enkele straling is gemeten, noch vrijgekomen.

Alles is kennelijk door een Portal verdwenen.
Audio-opnames van datgene dat plaats vond binnen in deze bases, werden opgevangen vóórdat hun vernietiging plaats vond. Het resultaat van het bestuderen van deze opnames, is dat insiders massieve geluiden hebben gehoord van ‘verschuivend meubilair’, 24 uur voordat de vernietiging plaatsvond, en dat er ook schreeuwende en roepende mensen te horen zijn. Het vreemde ervan is, dat zelfs tafels die aan de grond waren geschroefd, losgeschroefd werden en verplaatst. Alles wat achter bleef waren meubels die kapot waren.

Als je nu 2 en 2 optelt, dat lijkt het erop dat massieve portalen zijn gecreëerd binnen in deze bases. AL HET MATERIAAL EN AL HET PERSONEEL IS ERUIT GETROKKEN, VOORDAT DE EERSTE FACILITEITEN WERDEN VERNIETIGD. En de daadwerkelijke vernietiging is veroorzaakt door een ‘spontane’ 20-voudige verhoging van de luchtdruk in deze gigantische ruimtes.

Vervolgens zijn nóg 6 bases van de kaart geveegd..!
Het volgende stuk betrouwbare informatie dat ik binnenkreeg, ging erover dat dePowers that Were’ weigerden zich over te geven, zelfs ná deze indrukwekkende show van ongeziene krachten.. Mij is verteld dat de hoeveelheid materiaal, inclusief de ‘fake-invasie-voertuigen’, die bij de eerste 2 gebeurtenissen is verwijderd, alléén al genoeg was om hen een kritische, onomkeerbare slag toe te brengen.
Nog wisten ze van geen opgeven, misschien omdat ze téveel sportwedstrijden hebben bekeken, en daardoor volgens het oude credo wilden leven: ‘It ain’t over ‘till it’s over!’.. 6 Aanvullende bases, niet alleen beperkt tot de VS, werden vervolgens weggevaagd, nádat de eerste 2 dus waren opgeruimd. We weten echter niet wannéér dit plaatsvond, en of deze bases ook fysiek werden vernietigd, alleen dat het personeel en het materiaal allemaal is ‘verwijderd’.

En er zijn er op dit moment nog veel méér opgeruimd.
Tegen het einde van September, vond de volgende golf plaats en deze was veel significanter. Mij werd een precies aantal genoemd, met daarbij het dringende verzoek dit aantal hier niet te noemen. Om met name de integriteit van, en het vertrouwen in mijn insider niet in gevaar te brengen. Daarom zal ik aan dit verzoek voldoen en me beperken tot mijn eerste zin in deze alinea.
Daarom is het nu wellicht onnodig, maar nogmaals de bevestiging van mijn kant, dat in die korte periode, misschien zelfs op dezélfde dag, een aanzienlijk groter aantal bases van de kaart is geveegd.  En ook de rapporten van deze bases zijn hetzelfde: schuivend meubilair door de hele ruimte, en schreeuwende mensen. In deze gevallen zijn de bases er dus kennelijk nog wel, maar al het materiaal, ruimtevaartuigen, etcetera, is allemaal opgeruimd, behalve weer het kapotte meubilair.

Toen ik deze berichten voor het eerst hoorde, van de mensen die ik door de jaren heb leren kennen als EXTREEM integer en betrouwbaar, barstte ik in tranen uit, waarbij een deel van mij zich bekommerde om het lot van de mensen in deze onderaardse complexen. Zij zijn immers door een angstige en heel bedreigende periode gegaan, toen zijn in deze portalen werden getrokken. Ik voel me verdrietig met de wetenschap van het feit dat maar weinigen van hen zullen beseffen dat dit hen überhaupt is overkomen en pas nu beseffen wat er is gebeurd met hen.

Maar ik heb ook tranen van opluchting gehuild, in de wetenschap dat we werkelijk worden geleid en beschermd. En dat het meest significante van deze, al duizenden jaren durende ‘oorlog’ nu plaatsvindt..!

Het zal waarschijnlijk bekend worden gemaakt in etappes
Hou in het achterhoofd dat de uiteindelijke resultaten van dit ‘inside’ werk, niet direct duidelijk is voor velen. Maar deze ‘Leipe Alien-hippies’ maken het wel mogelijk voor de internationale coalitie van 80 landen om feitelijk succes te bereiken met hun inspanningen!

Het lijkt bovendien zeer onwaarschijnlijk, dat op basis van deze berichten, de Old Powers that Were’ in staat zullen zijn om het wegennet in de VS op te blazen. Deze oude krachten dienen zich kennelijk te realiseren dat wat voor plan ze ook hebben, dit niet meer is dan een sollicitatieformulier..! En elk verzoek dat ze indienen om veel rotzooi te maken, of iets dat hen een oneerlijk of téveel voordeel zou geven, zal worden afgewezen. Teneinde deze ‘illusie’ zo lang in stand te kunnen houden, hebben deze hogere machten, extreem slim gehandeld, door hun ‘interventies’ zódanig te maskeren, dat het erop leek dat deze gebeurtenissen aan gewone, natuurlijke oorzaken waren toe te schrijven.
Daarom verwacht ik, dat we nog meer aanvullende drama’s zullen zien ontwikkelen, wanneer het hele financiële debacle haar hoogtepunt bereikt. Op een gegeven moment, zal er zeer waarschijnlijk een aankondiging komen, en zal de wereld NOOIT meer dezelfde zijn..!

De WallStreet-Occupy betogingenn over de hele wereld zijn de topjes van de ijsberg..! De shift is happening. ‘The shift hits the fan’..

Ik stel me zo voor, dat er voor ieder een stuk tijd zal zijn, om al dit nieuws te absorberen, vóórdat we over kunnen gaan naar een volledige en complete ‘onthulling’..! Maar natuurlijk zal ik hierover meer gaan schrijven in latere updates van dit verhaal. Voor nu wil ik je nog een transcript aanbieden, een klein beetje gewijzigd, van de ontzaglijke droom die ik op schrift kreeg van mijn medewerker. Zoals ik al zei, heeft deze persoon NIETS meegekregen van de informatie die ik kreeg van het 15 km grote UFO-ruimteschip, dat is gezien met honderden kleine UFO’s, die eruit kwamen en er ook weer in gingen.. Noch de ‘gekke naam’ die sommige van de oude militaire garde deze ‘menselijke wezens’ had gegeven..!!

De profetische droom
Hier is het verhaal dat ik van haar las, en geloof me: het is er slechts één van de vele, uiterst krachtige dromen die ons zijn verteld, en die ons meedelen dat we op de rand staan van een extreem POSITIEVE VERANDERING!

De kleine ufo’s en de grote bal.
We waren buiten in een prachtige natuurlijke omgeving. Ik zag een klein zilveren ‘ding’ dat rondtolde in de lucht. In het begin dacht ik dat het een vlieger of iets dergelijks was, maar toen realiseerde ik me dat het een kleine gekke UFO was. Deze vloog op me af, er volgden er nog meer, tot er uiteindelijk zo’n 200 stuks boven me hingen. Ze draaiden en ze waren klein, zo’n 15 tot 30 centimeter in doorsnede. Ze draaiden en gloeiden en ik realiseerde me dat het kleine, metalen, ‘peuter-ruimteschepen’ waren.

Ze waren heel mooi, het leek wel alsof ze vloeibaar kwik op hun huid hadden, en het leek erop dat ze op de een of andere manier ‘levend’ waren. Het was verbazingwekkend dat geen van deze bolletjes met elkaar in botsing kwam, want het waren er zó veel. Ze bewogen samen als een school vissen.

De persoon in het licht.
De grote UFO begon te draaien en veranderde in een wit licht. Toen verscheen er een persoon vanuit dit licht. Deze persoon stond vervolgens op de grond, hij was duidelijk een ET. Groot en groter dan de gemiddelde aardling, zeker 60 centimeter. Hij was dus zo’n 2,30 meter en had een zwarte, wilde haardos met groene veren, die in zijn haar geweven waren en hij droeg een hoog fluorescerend pak met veel kleine ‘spijker-lichtjes’ die ervan af straalden, waardoor hij bijna op een lichtgevend stekelvarken leek.. De kleuren hiervan waren groen en blauw, bijna in een ‘tribal’-stijl.

Hij lachte en stond daar maar, terwijl iedereen erom heen geschokt was, werd ik er heel gelukkig van. Hij zei ‘Hi’ tegen me, waarna ik opstond en hem eengrote knuffel gaf, waarop hij me begon toe te lachen. Toen realiseerde alle anderen dat het ‘veilig’ was.. en toen ging iedereen hem knuffelen..
Toen begon hij met het trekken van gekke bekken, vooral door bijvoorbeeld zijn huid uit te trekken naar de zijkant van zijn gezicht, het was echt heel maf. Ik keek niet naar hem, terwijl hij dit deed en hij lacht continue. Hij wilde de mensen over allerlei verschillende dingen vertellen- wat ze ook wilden weten, ze kregen er allemaal antwoord op. Hoe dingen werkelijk gaan in het Universum bijvoorbeeld.

De moordzuchtige medewerker
Toen stapten jij en ik een een auto met een zakenman, hij bleek heel moordzuchtig te zijn. Hij was groot en had zand-blond-bruin haar, een grote bos, die naar één kant gekamd was. Hij droeg een lichtbruin corduroy jack, zacht okerkleurig. Hij had een schildpaddennek en droeg een pantalon. We reden in zijn auto en het kwam erop neer dat hij ons gewoon wilde doden. Hij probeerde ons niet direct te vermoorden, maar hij had duidelijk zélf een doodswens en reed daarom als een gek in de auto.

Toen reed hij met de auto tegen de zijkant van een muur langs de weg en probeerde vervolgens alles te raken wat op zijn pad kwam, inclusief de auto voor hem. Toen kwamen we bij een restaurant aan, een uiterst chique 5-sterren Frans restaurant. Toen waren we in staat hem te dumpen, en we vertelden hem dat hij als de sodemieter moest maken dat hij bij ons uit de buurt ging. Hij was gewoon krankzinnnig, hij had zijn auto tegen de zijkant van de muur gereden. Toen verstopten we ons, bang dat hij ons zou kunnen vinden.

Het opzienbarende boek van David Wilcock ‘Source Field’. (klik voor lead)

Toen besloot jij dat je sowieso in het restaurant wilde eten. Maar ik zei dat we eigenlijk weg zouden moeten lopen van deze rampzalige, moorddadige kerel. Maar je zei dat we tóch bij het restaurant zouden moeten gaan eten, omdat het er gewoon zo gezellig was, en daarom stemde ik ermee in.. We besloten dat we ons niet bang zouden laten maken; we zouden deze kerel niet ons leven laten vergallen. En als hij naar ons toe zou komen, dan zouden we hem gewoon vertellen, dat we er niet van gediend waren, wat hij ook met ons van plan zou zijn. Geen angst meer!

Een zeer opmerkelijk moment.

Opnieuw ga ik jou de vraag stellen, die ik aan het begin van dit artikel aan je stelde:
x

“Geloof je in Liefde, of geloof je in angst?”

Wanneer het nieuwe financiële systeem wordt aangekondigd, zul je dan jezelf verliezen in de bergen ‘angstporno’, die je wijsmaken dat het allemaal een duivels plan is, gefabriceerd in de hel?

Wanneer ET’s worden aangekondigd, zul je hen dan omhelzen als broers die je té lang hebt gemist, of geloof je dat het gemene, shape-shifting demonen zijn, die uiteindelijk niets anders willen dan de menselijke beschaving te vernietigen..? Je hebt namelijk een keuze tussen wat je wilt geloven, en belangrijker: hoe JIJ je leven wilt leven! Ik heb geprobeerd je mijn goed-geínformeerde mening te geven, die gebaseerd is op de gecombineerde resultaten van onderzoek dat ik al 30 jaar verricht.

Wanneer je meer wilt weten, kun je met de data uit mijn nieuwste boek, bijvoorbeeld in de E-bookversie, gegevens opdissen van meer dan 1000 academische referenties. En omdat deze direct door kunnen linken naar betreffende websites, zul je mijn verhaal tot diep niveau kunnen checken. Je zult dan ook zien waar ik al mijn quotes vandaan heb gehaald. (Het boek is overigens ook te koop als luisterboek in de Engelse taal.)

* * *

 

Advertentie

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.