Advertentie

Even een overzicht’je’…


Sinds begin Februari, sinds het boek verscheen van Désirée Röver over de achtergronden en de gevaren van de HPV-vaccinaties, schrijven wij hier op WantToKnow over de achtergronden van vaccinaties. Eerst dus over het HPV-verhaal, later kwamen er steeds meer artikelen bij. Het leek voor ons een natuurlijk proces, zo voelde het.  En zo is het nog steeds.
 
Het ene na het andere artikel kwam op ons netvlies en met het vertalen van de vele artikelen kwam ook het inzicht. Langzaam kwam ook het inzicht dat er een verborgen agenda is, die Big Pharma uitvoert, de pharmaceutische INDUSTRIE. Sinds een aantal maanden schrijf ik ‘industrie’  met kapitalen, omdat velen van ons zijn vergeten dat Big Pharma ook Big Business is. Alleen daarom alleen al zou een waakzame houding, het minimale zijn, dat elke burger van ons land aan de dag zou moeten leggen.
Want het is niet alléén Big Business dat de pharmaceutische INDUSTRIE naastreeft; langzaam aan onvouwt zich een groter schema, waarvan de verborgen agenda alleen maar het puntje van de ijsberg is. Voor velen is dit één brug te ver echter. Dat is ook niet erg, maar onze conclusies zijn duidelijk, worden continue gechecked aan nieuwe ontwikkelingen. Deze bevestigen ons beeld alleen maar, hoe spijtig we het vinden!
Het geeft te denken dat de Pharmaceuten geen aansprakelijkheid voor hun eigen producten willen aanvaarden. Veelzeggend?
Het geeft te denken dat de Pharmaceuten geen aansprakelijkheid voor hun eigen producten willen aanvaarden. Veelzeggend?

Eén van die conclusies is, dat het klakkeloos aannemen van de waarheid van Big Pharma, je duur kan komen te  staan. Ondanks alle systemen die we in ons democratisch systeem hebben ingebouwd, deze INDUSTRIE (en andere) te controleren, heeft deze Big Pharma haar tentakels van macht en overheersing uitgespreid.

En wellicht vind je dat nogal een uitspraak, maar wij zijn daarbij niet over één nacht ijs gegaan. De getuigen in de vorm van de vele, vele artikelen die voorbij gekomen zijn, die vertaald zijn en ook niet geplaatst/vertaald zijn, enz. Een hele rij van wetenschappers, klokkenluiders, juristen etc., waarschuwen ons voor de macht van de pharmaceutische INDUSTRIE.

Even een paar voorbeelden:

 • Omkoping van overheidsfunctionarissen die onderzoek doen naar medicijnen om mogelijke vergunningen te geven voor nationale introductie van het/hun medicijn.
 • Vervalsen van onderzoeksresultaten van pharmaceutisch research.
 • Het infiltreren van onderzoekslaboratoria. Door bijv. indirect research-instituten te sponsoren, die in feite uiteindelijk alleen tot doel hebben, de pharmaceut/geldschieter te dienen.
 • Het omkopen van uitgeverijen die publicaties over de werking van medicijnen verzorgen.
 • Het infiltreren van overheidsinstanties en het bewerken van overheidsadviseurs.
 • Het bewerken van artsen en gezondheidscentra.
 • Het (anoniem) bewerken van de bevolking om de verkoop van medicijnen/produkten te stimuleren. Enzovoort.
 • En dan hebben we het, zoals je ziet, nog steeds niet over de inhoud van de medicijnen…!

vaccinations drawingAls hoofdartikel van deze week heb ik besloten een overzicht te plaatsen van de artikelen van de afgelopen 9 maanden; een zwangerschap gelijk. Laat datgene wat hier geboren is op de site, jou helpen in je beslissingen, jou helpen je informatie volledig te maken. Het is geen gevecht of keuze uit 2 kwaden, 2 angsten. De angst aan de ene kant om dood te gaan aan de Mexicaanse griep of aan de andere kant gegrepen te worden door de uitwassen van Big Pharma, dood te gaan zelfs in de wurgende greep van de tentakels van Big Pharma.

Noch de Mexicaanse griep hoeft grip op je te krijgen, noch die andere ‘stroom’.. Het is jou keuze, met de nadruk op de kracht die jouw persoon maakt; laat je niet uit die kracht halen door angst. Maak geen ruimte voor een griep-grip.
Laat je niet opjagen door de angst voor dit, of de angst voor dat. Bekrachtig jezelf, met goede voeding in de vorm van goed fysiek voedsel voor het lichaam en anderzijds goede informatie voor je Spirit! En wat goed is, dát bepaal jij zelf. En daar ligt de essentie!

Het onderstaande overzicht staat tevens op .pdf. Je kunt deze ook eenvoudig doorsturen naar mensen die jij wilt bijstaan in hun afwegingen.  HIER DEZE PDF

Een beknopt overzicht van vaccinatie gerelateerde artikelen op www.WantToKnow.nl van de afgelopen 9 maanden deze artikelen geplaatst:

 • Baarmoederhalsvaccinaties, waar zijn we mee bezig? (27 februari 2009)   HIER  Onthullende feiten over de verzwegen bijwerkingen van de HPV-vaccins. Vele duizenden internationale meldingen van ‘bijwerkingen’ hebben laten zien dat de genetisch gemanipuleerde HPV-vaccins, zoals het baarmoederhalskankervaccin ‘Gardasil’ zeer ernstige en vaak permanente schade kunnen toebrengen.
  Medisch-onderzoeksjournaliste Désirée Röver
  Medisch-onderzoeksjournaliste Désirée Röver

  Désirée Röver is auteur van een boek over dit onderwerp en is -gaandeweg haar boek- vreselijk geschrokken van de zaken die zij tegenkwam. Hoe is het mogelijk dat overheden en experts zo nalatig zijn. Ze geeft in haar nieuwe boek, dat in mei uitkomt, opzienbarende informatie en onthult de verzwegen kanten. 
  Wanneer je baarmoederhalskanker krijgt, dan is dat afschuwelijk en zou je willen dat er een snelle en veilige manier bestaat om dit te voorkomen. Maar voordat we jonge meisjes inenten met het humaan papillomavirus (HPV) vaccin is het wel zaak om te weten wat dit voor gevolgen heeft.

 • Maria v.d. Hoeven stelt met PR-stunt de bevolking gerust inzake HPV-vaccinaties! (3 maart 2009) HIER
  Minister Maria van der Hoeven van economische zaken heef in Haarlem een vaccinfabriek van Merck Sharp & Dohme (MSD) geopend, waar vaccins worden gemaakt tegen baarmoederhalskanker. Wat een toeval toch, dat dit precies op de dag gebeurtde dat het vaccinatie-programma voor HPV van start ging. Mevrouw Van der Hoeven, waar is een burgemeester van Haarlem voor? Waar is een Commissaris van de Koningin voor..? Zij zijn officiële lintjesknippers, maar u heeft vooralsnog een reputatie te verliezen.. En daar bent u inderdaad druk mee bezig..! Laat u zich voor het karretje spannen van fabrikant MSD?Het omstreden vaccin zou voor u reden te meer moeten zijn waarom u zich niet voor dit PR-klusje van de pharmaceutische industrie had moeten laten lenen. Maar het was misschien ook op aandringen van haar collega van Volksgezondheid, Ab Klink, die haar vroeg om te helpen de bevolking gerust te stellen inzake de sterker worden onrust, omtrent dit zeer omstreden vaccinatie-programma..?
 • Geld bepaald de uitkomst van griepvaccinstudies!  HIER   (6 mei 2009)
  Nieuw -Italiaans- onderzoek bevestigt inmiddels keihard-wetenschappelijk, dat deze industrie niets anders voor ogen staat met dit zwaar gesponsorde medicijn-onderzoek, dan hun producten gemanipuleerd door het onderzoek te slepen en de verkoop van het betreffende vaccin op gang te brengen. MAAR BELANGRIJKER: Het gaat dus om GRIEPVACCIN-ONDERZOEK..!! (Kijk voor het betreffende eerdere stuk HIER.) Het blijkt dat deze praktijken -’gewoon’ in Europa, onder jouw en mijn neus- aan de orde van de dag zijn! Lees het verhaal hieronder van het onderzoek-naar-onderzoeken.
 • Vruchtbaarheidsproblemen door Cervarix. (3 mei 2009) HIER 
  Onderzoekster Teuni Kuiper schrijft: “Hoewel ik niet het type mens ben dat zich meteen laat meeslepen door complottheorieën, denk ik nu toch echt dat de huidige HPV-vaccinatiegekte kan leiden tot een toekomstige afname van de bevolkingsaanwas en misschien ook wel tot een vermindering van de bevolkingsdichtheid op aarde.
  Eerst wil ik nog even benadrukken dat allang bekend is dat het optreden van baarmoederhalskanker gerelateerd is aan een verzwakt immuunsysteem. Dat is nota bene ook al beschreven door een aantal Nederlandse onderzoekers van de universiteit van Leiden. Annemieke de Jong en collega’s schreven namelijk het artikel ‘Human Papillomavirus Type 16-Positive Cervical Cancer Is Associated with Impaired CD4+ T-Cell Immunity against Early Antigens E2 and E6.”
 • In 7 jaar stierven 24 Micro-biologen op vreemde wijze..  HIER  (29 april 2009)
  Er heerst onrust in de VS, nadat vorige jaar Juli, microbioloog Dr. Bruce Ivins zelfmoord had gepleegd. Nota bene in een ziekenhuis aan een overdosis medicijnen. Die onrust is gebaseerd op de dood van maar liefst 24 vooraanstaande microbiologen in de laatste 7 jaar. En allemaal waren ze bezig om onderzoek te doen naar de strijd tegen bio-terrorisme. Het bizarre is dat niemand van deze 24 mensen een normale dood stierf..! Wat steekt hier achter?
 • De vaccinatie-KuKluxClan volgens Désirée Röver..  HIER (10 mei 2009)
  Het RIVM heeft zichzelf in een duivels dilemma gevangen, door volledig te zwijgen over de gevaren van vaccinatie en ze weg te wuiven. Dit ondermijnt hun eigen beleid, zoals gebleken is bij de enorm lage opkomst bij het HIV-vaccinatie-programma. Juist omdat zij eenzijdig informeren en de hele waarheid verborgen lijken willen te houden. Maar het ‘boomerang-effect van de waarheid’ omtrent vaccinaties valt niet meer te ontwijken en zal het RIVM hevig treffen. De waarheid ligt al op tafel. Mensen hoeven alleen maar de ogen te openen!
 • Vaccinaties: laat maar gebeuren? HIER (19 mei 2009)
  Hoe is het mogelijk dat vaccinaties het imago hebben dat ze onze angsten voor enge ziektes kunnen oplossen? We schijnen ons gezonde verstand daarbij geheel te zijn kwijtgeraakt! Hoeveel rotzooi laat je je inspuiten, voordat je als mens zegt: ‘GENOEG!’ Is er dan geen enkel bewijs voor het tegendeel, dat vaccinaties (helemaal) niet of slechts gedeeltelijk werken..? JAZEKERWEL..

  vaccinatie money
  Het tegengestelde belang van de pharmacy in beeld.
 • Farma probeert met eigen tijdschriften haar verhaal officieel te doen lijken!  HIER (24 mei 2009)
  De farmaceutisch industrie heeft zich in alle lagen van het hierbovengenoemde proces ingevreten. Van ontwikkeling tot wetenschappelijk goedkeuring van het medicijn. Van het testen van het medicijn tot de publicatie van de resultaten. Alles staat onder invloed van hun werkingsfeer. Brrrrrr!
  Dát hen werkelijk niets te dol is, daarbij geholpen door de vele miljarden vermogen, blijkt uit dit onderstaande artikel van NRC. Publicatie van positieve resultaten is een wetenschappelijk geaccepteerde methode; dus het opkopen van een uitgeverij en je eigen onderzoeksresultaten publiceren vanachter een masker van onafhankelijkheid?
 • 3e Wereldlanden proefkonijn voor farmaceuten HIER (9 juni 2009) 
  Farmaceutische bedrijven neigen er steeds méér toe om hun medicijnen te testen op de bevolking van 3e wereldlanden, ‘om de kosten laag te houden’, aldus een rapport van Duke University, getiteld: ‘De ethische en wetenschappelijke implicaties van de globalisatie van klinisch onderzoek’. Deze praktijken doen vragen rijzen over de exploitatie van kwetsbare bevolkingsgroepen in die landen, maar ook over de juistheid van klinisch onderzoek dat uitgevoerd wordt onder deze condities. Big Pharma kan hier ongehinderd haar gang gaan.
 • Alstublieft minister: ‘n GRATIS medicijn tegen de Mexicaanse griep!! HIER (25 juni 2009)
  Naast de normale manieren van het voorkomen van griep en ziekte, in de vorm van  ’zorgen voor je lichaam’, goede voeding, vitamine C, goede rust, veel water drinken, e.d, is er dus nog een specifieke, gerichte methode om de Mexicaanse griep te bestrijden. Deze methode is gebaseerd op het oeroude principe van resonantie.
  Maar, zo vraag je je af, als het oeroud is, dan zou iedereen het dus moeten kennen? Dat klopt, want het vreemde is dat in feite elk medicijn gebaseerd is op een frequentie. Het is dus niet zo vreemd als het dus lijkt!
 • Komt de varkensgriep uit een reageerbuis? HIER (1 juli 2009)
  Als zelfs Roel Coutinho van het RIVM, zich in een uitzending van Pauw & Witteman 2 maanden geleden afvraagt, hoe het Spaanse griepvirus destijds kon uitbreken..? Wat is er dan aan de hand? Waar komt het virus vandaan? Want ook dát Spaanse virus bleek een virus te zijn dat uit meerdere varianten bestond. Een dusdanig aantal varianten (4?) dat de kans bijan uitsluit dat het hier om een natuurlijke griepmutatie gaat!
  Andersom gezegd: de conclusie is dus bijna 100% gerechtvaardigd te zeggen dat het een gekunsteld virus was. Een laboratoriumgriepvirus dus. Het artikel hieronder belicht dit aspect van onnatuurlijke griepvirussen. Kijk ook hier voor een transcript uit de uitzending van Pauw & Witteman. HIER (23 september 2009)
 • WHO-memo’s uit 1972 spreken over 3-fase vaccinatie-killers HIER (10 juli 2009)
  Door goed speurwerk van journalisten en wetenschappers zijn memo’s van de Wereld Gezondheidsorganisatie uit 1972 gevonden. Hieruit blijkt keihard, dat wanneer de Amerikaanse overheid het goedkeurd, 3 vaccinatierondes tegen de ‘varkensgriep’ genoeg zullen zijn, om een effectieve ‘killer’ te worden.. Om mensen uit te schakelen!
 • Het griepvaccin: belangstelling of belangenverstrengeling? HIER (12 juli 2009)
  Een artikel van John Consemulder over de afwegingen die ieder mens zou kunnen maken inzake wel of niet vaccineren. Of zoals John het zegt: “Wees verantwoordelijk, integer en transparant voor je lichaam met behulp van je eigen keuzes. Kies met je vrije wil uit volledige informatie, niet alleen uit informatie die wetenschappelijk wordt ‘ingepakt’, vervolgens wordt ‘bestraald’ met informatie die uw zogenaamd onterechte angsten zou moeten wegnemen, met een ‘genetisch gemanipuleerd sausje’ in de vorm van marketingleugens.”
 • Dit goedje ‘Squaline’, zit in het varkensgriepvaccin! HIER (17  juli 2009)
  Een uitgebreid verhaal over deze stof die in onze vaccins wordt gestopt om onze afweersystemen ‘stevig te prikkelen’..  Immunoloog Dr. Pamela Asa herkende het als eerste: Autoimmuunziekten die opdoken bij soldaten die een afspiegeling gaven van de laboratoriumdieren die met olie geformuleerde squaleenadjuvantia waren ingespoten. Een studie die SQUALINE, als experimentele vaccine-toevoeging, in verband brengt met de klinische verschijnselen van het Golfoorlogsyndroom, werd in 2002 gepubliceerd. Een Amerikaanse federale rechter oordeelde dat er goede reden was om te geloven dat squaleen schadelijk is en in october 2004 beval hij het Pentagon om te stoppen met het toedienen ervan.
 • De bedrijfstak bangmakerij HIER (1 september 2009)
  Een artikel overgenomen uit dagblad ‘De Pers’. ‘Na maandenlang waarschuwen voor een griepgolf die tienduizenden doden zou kunnen veroorzaken, kreeg de bang gemaakte burger vorige week een foldertje in de bus. Grip op griep; daar moet hij het mee doen. De folder bevat tips als handen wassen, papieren zakdoekjes gebruiken en NIET naar de huisarts gaan. Het is ongetwijfeld goed bedoeld, maar als we één ding weten van het griepvirus, dan is het dat dit soort lapmiddeltjes niets uithaalt.
  Als er een nieuw griepvirus opduikt, verspreidt dat zich in luttele dagen over de aarde. Maar de folder is dus erger dan nutteloos, want deze onderstreept het falen van meerdere overheidsinstanties. Niemand neemt de griepwaarschuwing nog serieus. En dat hebben deze instanties aan zichzelf te danken.’
 • Jane Burgermeister voor de camera HIER (11 September 2009)
  De vrouw achter de vermeende aanklachten tegen de WHO, de VN, de firma Baxter is geinterviewd door Project Camelot.  Voor hen is het ná dit interview een stuk moeilijker om sommige van haar critici te begrijpen, die ernstige beschuldigingen uitten aan het adres van Jane Bürgermeister. De video spreekt voor zichzelf, aldus Project Camelot. Zij brengen, naar eigen zeggen, de ‘ware’ Jane Bürgermeister, vastberaden, gepassioneerd, zich duidelijk uitsprekend en authentiek.
 • Dokter Ghis doet haar mond open. HIER (19 september 2009)
  Haar boek ‘The Medical Mafia: how to get out of it alive and take back our health & wealth’ is een alarmerende aanklacht tegen de huidige gezondheidszorg, die volgens haar ziekmakend en ethisch failliet is. Als vergelding voor deze moedige daad belandde ze in 2008 twee maanden in de gevangenis en raakte ze haar licentie kwijt. In een tijd waarin het vaccinatievraagstuk zeer actueel is en veel mensen voor dilemma’s plaatst, komt zij met een opmerkelijke boodschap. Dit artikel is gebaseerd op een indringende internetpresentatie, waarin zij haar visie onomwonden en onverschrokken verwoord.
 • Seizoensgriepvaccin nodigt H1N1 uit HIER (1 oktober 2009)
  Het is werkelijk PERPLEX wat een Canadese studie nu laat zien met betrekking tot studie naar de effecten van het vaccin tegen het H1N1-virus. De resultaten zijn dusdanig schokkend en dat de plannen om iedereen te vaccineren hiermee volledig in een ander daglicht komen te staan. De resultaten van het onderzoek worden opnieuw bekeken maar hebben inmiddels experts op het gebied van infectieziekten verward. Het blijkt namelijk dat het vaccin de kans op krijgen van varkensgriep 2x zo groot maakt.
 • Bezwering van angst; hoe maakbaar zijn emoties? HIER  (2 oktober 2009)
  Wat is de rol van Ab Osterhaus in het hele spel van het RIVM om iedereen te laten vaccineren. In een gesprek in de Rode Hoed in Amsterdam een paar jaar geleden, geeft hij volmondig toe dat het aanpraten van ‘angst’ wel degelijk een ‘wapen’ is in de strijd tegen de griep..
 • De verborgen vaccinaties HIER (7 oktober 2009)
  De afgelopen maanden heeft Teuni Kuiper een intense en waardevolle studie gedaan naar vaccinaties. Voor menigeen zijn ze heel gewoon, alsof je een brood bij de bakker koopt. Maar deze essentie van vaccinaties is al lang gepasseerd, het instrument ‘vaccinaties’ is ruw verkracht. Vooral de pharmaceutische INDUSTRIE heeft het vaccinatie-instrument tot middel gemaakt van grootscheepse geldklopperij en tot een machtsmiddel van hen die een volledig verborgen agenda voeren.
 • Onnodige vaccinaties; een insider klapt uit de school. HIER (8 oktober 2009)
  Dr. Diane Harper is een klokkenluider. Ze bericht over zaken die eigenlijk niet door de beugel kunnen, maar ook zaken die maatschappelijk algemeen geaccepteerd zijn, maar die in het geval van gezondheidszorg, niet bijdragen tot VIT-formule. Vertrouwen, integriteit en transparantie. Hoewel Dr. Diane Harper haar uitlatingen nog in bedekte termen heeft gedaan, is het duidelijk dat zij het gesjoemel en gerotzooi eigenlijk zat is. Dat ze de uitlatingen in bedekte termen doet, kun je haar niet kwalijk nemen. Laten we kijken naar wat ze wél zegt.
 • Nano-deeltjes gebruikt in ongeteste vaccinaties. HIER (13 oktober 2009)
  William Engdahl schrijft een belangrijk artikel, waarin hij wetenschappelijk onderzoek aanhaalt, dat aantoont dat nano-deeltjes in het lichaam een verwoestende werking hebben. Toch is de pharmaceutische industrie bezig nano-deeltjes als extra component aan vaccins toe te voegen. HIER een artikel van Teuni Kuiper van 2 November met exact dezelfde strekking. Wat doen nano-deeltjes tijdens de zwangerschap.
 • Duitsland: De bondskanselier en haar ministers zullen een speciaal vaccin ontvangen.. HIER (18 oktober 2009)
  Volgens de informatie van ‘Der SPIEGEL’ moeten de bondskanselier (Angela Merkel) en haar minister worden beschermd tegen varkensgriep met een speciaal vaccin. Ook ambtenaren van de verschillende ministeries en ondergeschikte kantoren behoren daartoe. In tegenstelling tot het vaccin dat voor de rest van de bevolking is bedoeld, bevat dit vaccin NIET het controversiële additief.
 • Zuster Teresa Forçades luidt de noodklok! HIER (9 november 2009
  Het hele vaccinatie-verhaal met een neutrale blik. Het lijkt op een kil, diplomatiek afstandelijk verhaal, maar dat is het absoluut niet.

  Zuster Theresa Forçades, doet een neutraal boekje open over de misstanden die u te denken zouden moeten geven!
  Zuster Theresa Forçades, doet een neutraal boekje open over de misstanden die u te denken zouden moeten geven!

  Geen woord té veel spreekt ze. De passie in haar verhaal getuigt van een hoog-intelligente benadering; het probleem met de huidige vaccinaties wordt door haar woord voor woord netjes neergezet. Ze vertelt over de griep, wat een griepvirus doet, hoe deze worden geclassificeerd etc.

  Kijk in onze speciale filmviewer hieronder naar haar hele relaas. Onvermoeibaar laat ze alle ontwikkelingen van de laatste tijd de revu passeren. De opname is van eind September 2009 en zuster Theresa Forçades, doet een neutraal boekje open over de misstanden die u te denken zouden moeten geven!

  Ook haar relaas over de krankzinnige aanpak van vaccinatiefabrikant Baxter, dat er bijna in slaagde 72 kg besmet virus in de wereld te verkopen als zijnde een gezond vaccin. Kijk naar haar verhaal als ze vertelt dat de kans bijna 100% is, dat dit een opzettelijke daad geweest moet zijn. Laat deze YouTube nou eens uitgebreid op TV zien, zou je zeggen!!

305 gedachten over “Even een overzicht’je’…

 1. @marcel,

  Sterkte met dit hele gebeuren Marcel. Ik voel met je mee. In het verleden heb ik mijn kinderen, nu dochter 33, zoon 24 en zoon 22 jaar, ook laten inenten. Ik wilde het niet, maar mijn toenmalige echtgenoot stond er op dat dat gebeurde. Tja, moeilijk was dat. Hij had even veel recht, dus ze zijn geprikt. Mijn middelste zoon is na een injectie zo vreselijk ziek geweest, dat ik vreesde voor zijn leven en daarna was hij een ander kind met problemen met zijn beenspieren (zie nu achter af waardoor wsch.). Dat is wel overgegaan met therapie etc. Nu heeft hij een probleem: er is PDD-nos en een enorme faalangst bij hem geconstateerd. Geen autisme, maar een aantal kenmerken van autisme. Een heel sympathieke, intelligent en artistiek begaafde zoon, die heel veel doorziet, maar zijn maatschappelijke leven is wel verziekt doordat hij allerlei handicaps heeft, die niet gemakkelijk zijn te overwinnen. Nu heeft hij een WAJONG-uitkering. Er is niets aan hem te zien, maar de commentaren van de omgeving (ook mensen die beter zouden kunnen weten), die bespaar ik je maar. Hij is een heel knappe knul om te zien, kan meisjes en vrouwen krijgen bij de vleet: echt waar! Maar hij is integer en speelt daar niet mee. Het is echt een jongen die gaat voor inhoud en uiterlijke schoonheid is voor hem wezenlijk niet van belang. Hij heeft het nu aanvaard heeft hij mij gezegd, maar ikzelf ben er nog niet klaar mee en het geeft mij veel verdriet. Daar moet ik ook van los komen, dat weet ik wel; het kost tijd denk ik. Maar ja, ik ben zijn moeder hè. Moeilijk hoor.
  Dan mijn jongste zoon, die heeft zware dyslexie, waarschijnlijk add, moet nog worden uitgezocht en ook enorme faalangst. Ook na de prikken een ander joch en ik verdenk de injecties ook van zijn vele gehoorinfecties en daaruit voortvloeiende gehoorgestoordheid. Hij heeft de verdere prikken in de lagere schooltijd niet meer gekregen omdat ik er al een beetje “de lucht” van kreeg. Ook een ontzettend fijne knul, gelukkig gaat het hem gemakkelijker af in het leven maar ondanks zijn talenten en ambities gaat het toch niet echt goed vanwege de enorme faalangst. Dochter dito, maar problemen in veel lichtere mate. Ja, nu lijkt het echt alsof ik een “uil ben, die in zijn kind een valk meen te zien”, maar zo is het niet. Mijn kinderen zijn gewoon net zo fijn en niet fijn als andere kinderen kunnen zijn. Persoonlijk vind ik alle kinderen, hoe ook, bijzonder, de mijne zijn niet uitzonderlijker.
  Nu iets anders: in mijn ex zijn familie werd nooit geïnjecteerd omdat deze mensen van de Gereformeerde Bond waren en deze waren tegen inentingen en verzekeringen e.d.
  Die familie is kerngezond. Mijn ex zijn zussen en broer hebben hun kinderen ook niet laten inenten. Gezonde kinderen en die gaan allemaal als een tierelier. Alleen de mijne hebben die verdomde kwalen welke niet in mijn familie en in zijn familie voorkomen. Ik ben als kind wel met van alles ingeënt en ik denk dat ook dat er weer een steentje toe heeft bijgedragen.

  Tot slot Marcel hier een site van Tinus Smits: http://www.nvi-vaccin.nl/?id=239 en als je op zijn naam googled vindt je nog meer. Mogelijk heb je er wat aan voor je zoontje. Zelf ga ik ook uitvogelen of hij nog iets voor mijn kinderen kan doen.
  Hartelijke groet, Willie

 2. Gelezen op Unitynet.nl

  Natural News:
  (NaturalNews) Dr. Mehmet Oz is a huge promoter of vaccines. He’s been on television reinforcing fear about H1N1 swine flu and telling everyone to get vaccinated. But what he didn’t tell his viewing audience is that he holds 150,000 option shares in a vaccine company that could earn him millions of dollars in profits as the stock price rises. It is in Dr. Oz’s own financial interest, in other words, to hype up vaccines and get more people taking them so that his own financial investments rise in value.

Evidence describing these facts was delivered to NaturalNews by a private investigator named Joseph Culligan (http://webofdeception.com/oprah.html#oz). That evidence includes an SEC document detailing how Dr. Oz. bought options on stocks for SIGA Technologies in 2005, 2007, 2008 and 2009. SIGA Technologies (stock symbol SIGA) is a vaccine technology company with many advanced developments whose success depends on the widespread adoption of vaccines. According to SEC documents, Dr. Mehmet Oz. currently holds 150,000 option shares on SIGA Technologies, purchased for as little as $1.35 back in 2005.

At the time of this writing, SIGA Technologies is trading at $7.10, making those options bought in 2005 worth $5.75 in profits today. If all the 150,000 options purchased by Dr. Oz. were exercised today, they would be worth roughly $180,000 in profits (they were bought at different prices, not all at $1.35). This is all revealed in what the SEC website calls an “insider transaction” document (link below).

These options won’t expire until the years 2015 – 2019, and the higher the stock price of SIGA gets before then, the more profit can be realized when these options are cashed out. You can see the 2019 expiration date in this “insider transaction” form: http://sec.gov/Archives/edgar/data/…

If the stock price of SIGA Technologies could be pumped up even more — say, from someone hyping up vaccines in front of a national audience — these options could mathematically be worth millions of dollars. Just to clarify, by the way, SIGA Technologies doesn’t currently manufacture a vaccine for H1N1 swine flu. It focuses on future vaccine technologies that could be applied to many different vaccines down the road.

Dr. Oz. isn’t merely a holder of SIGA stock options, by the way: He’s on the Board of Directors! As SIGA’s own website explains, Dr. Oz has served on the board since 2001 and continues his role there today. This brings up the obvious question:

Is it right for someone talking about whether vaccines are safe on television to also be carrying stock options and serving on the board of directors of a vaccine company at the same time?

Just to make things a little more interesting, SIGA Technologies recently received a $3 million grant in taxpayer dollars from the National Institutes of Health (NIH). The purpose of the grant money? To fund the study of a chemical adjunct named ST-246 to be used in future vaccines. So taxpayer money is now being used to fund a vaccine technology company whose stock price increases will financially benefit the very celebrity doctor who is hyping up vaccines to a national audience.

Something sounds fishy here…

  Conflict of interest?
  To my knowledge, Dr. Oz. has never disclosed to his viewing audience the fact that he owns 150,000 option shares of SIGA Technologies. And yet, with an audience of millions, Dr. Oz has continued to beat the drum of the vaccine industry, urging people to get vaccinated while implying that vaccines protect people from swine flu (even though there is absolutely no scientific evidence to back up that claim).

 3. @Lianne,

  Dankjewel Lianne, heb hem meteen op mijn bladwijzermenu gezet, kan ik hem zo weer ophoesten.
  Ik had deze al eens gezien, heel goed, mooi en zo waar!. Kwam goed uit op dit moment.

  Lief van je, groet van Willie

 4. Dr Oz, die zag ik laatst met een stalen gezicht beweren dat veel bacteriën tegenwoordig resistent zijn voor antibiotica DUS moesten we maar twee soorten antibiotica gaan slikken, want dat helpt wel. Ik zat bijna letterlijk met mijn oren te klapperen! Wat komt hierna dan? 4 soorten antibiotica en dan 8 en dan 16??
  De discussie word steeds interessanter hier.

 5. Robert F.Kennedy: zijn webpagina over de vaccinatie bedrog , voor mensen die hier aan dood gaan?!
  <<<<<>>>

  Vaccinatie bedrog Bewijs van corruptie IN Farmacie over de gehele wereld.

  “Zie web-pagina over het vaccinatiebedrog voor meer mensen hier aan dood gaan door Robert F Kennedy”

  Zie web-pagina voor het ULTIEME Bewijs van zak over u Hooft http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16014

  VIDEO: Vaccine coverup
  “Wat je doet aan deze generatie kinderen”

  door Robert F. Kennedy Jr

 6. @ guido ,mijn handen zijn gebonden daar als ik doorduw bij de moeder van mijn zoon ze alleen nog meer tegendruk zal geven .dat is dan weer contraproductief ten aanzien van het doel dat ik nastreef.maar ik denk dat ik niet de enige ben in deze positie en wellicht helpt het vermelden van mijn situatie hier ,andere mensen om een gedegen keuze te maken .ik hoop dat van harte en verder allemaal bedankt voor het medeleven en de mooie woorden ik voel me echt gesteund ,en dat kon ik wel even gebruiken .liefdevollegroet marcel

 7. Heb die text over het zeitgeist verhaal op mn hyves geplaatst, alsof ik dezelfde routing heb meegemaakt, ongelovelijk, dank je wel willie ben er de hele middag mee bezig geweest, krijg t allemaal maar niet uit denk kop! NieuwBewustNederland…POEHPOEH POEH nooit verwacht dat de start zoveel hindernissen en oibstakels zouden hebben voor een wereldideologie voor allemaal….1%vs99% en die ene heeft dominantie over die andere 99 HOE DAN….

 8. @Theo; ik werk als verpleegkundige op een revalidatieafdeling. Vanaf maandag ga ik overigens zelf de H1N1-vaccinatie aan patienten toedienen. (overigens nog een gedoe want we moeten ze optrekken uit verstrekte ampullen) Ik dacht dat het kant en klare spuiten waren.

  Met al mijn gepest en geplaag het afgelopen weekend (sorrie) wist ik niemand van het tegendeel te overtuigen. Ik heb letterlijk alles uit de kast getrokken, maar ik bewonder de volhardenheid van deze ‘gelovigen’. Het lijkt erop dat Gait en ikzelf volledig alleen staan met onze opvattingen op dit anti-vaccinforum. Ik lees lappen en lappen tekst waar ikzelf nog een puntje aan kan zuigen. Daarom vind ik het ook zinloos deze discussie hierover voort te zetten.

  Vergeet niet dat deze H1N1-variant gewoon een griep is. Een gezond mens viert deze griep uit. Slechts risicogriepen kunnen aan bijkomende complicaties overlijden. Op zich blijf ik volhouden dat dit vaccin (net als andere vaccins) geen schadelijke bijwerkingen kent die levensbedreigend zijn. Ik blijf het echter kwalijk vinden mensen te manipuleren met onvolledige informatie. (in mijn boosheid ben ik hierin doorgeschoten) Maar indien beide partijen geloven in elkaars manipulatie heeft verder discusseren hierover geen enkele zin. Het worden boze meningen die uiteindelijk leiden tot persoonlijke verwijten die nergens meer over gaan.

  Uiteindelijk heeft Nederland toch massaal gekozen voor vaccineren en bleek de opkomst onder verzorgend personeel hoger dan verwacht. En zo hoort het. Het moet ieders eigen keuze zijn en blijven.

  @riet: ik zal je op de hoogte houden van evt. bijwerkingen van dit vaccin.

 9. @f001, bravo, alle bewondering voor je uitleg en zelfs excuses! Niet dat je je mening herzien hebt, maar hier doe je een stap in de goede richting om op een andere, meer respectvolle, wijze ons van jouw zienswijze kond te doen.. Een eerste stap naar een nieuwe wereld van verdraagzaamheid, en wie weet kunnen we elkaar halverwege tegemoet komen in onze zoektocht naar de waarheid. Dank hiervoor!

 10. @f001

  Inderdaad “gelovigen”. Medisch personeel is ook goed gelovig en je moet wel anders kan je die spuit niet in iemand anders stekken. Wetenschap en geloof, brrr. Het betreurt mij, dat discuseren vanuit het hart loopt weleens uit op schelden, maar goed, het is niet anders. Het betreurt mij nog meer dat die spuit gebeuren als maar door gedrukt wordt! Ik zou die lapen tekst toch maar lezen voordat je de spuit trekt. Echt waar, het staat er niet voor niets.

  Je moet zelf weten, wat je doet, maar je doet het anderen aan. Dat is echt heftig!

 11. Persoonlijk vond ik het wonderschone ‘Gronings Keutel Gedichtje’ van Willie ook taalkundig erg mooi in elkaar steken.
  Ook die Groningse klanken, sjee als je zo kan schrijven dat is op zich al een kostbaar talent hoor.
  Om in deze hectische draad een beetje balans te bewaken is er kennelijk al wat overleg over en weer geweest.
  Kan dat kleine geschreven kunstwerkje misschien nog bewerkt worden zodat de persoonlijke lading er uit is?
  Ik bedoel zonde dat zoiets verdwijnt verloren gaat.
  Wat mij betreft was het een heel mooi krachtig stukje dat in de hitte van de strijd kennelijk spontaan ontstond.
  Een taalkundig pareltje.
  Misschien kan het apart als losstaand itempje onder de categorie ‘Poëzie’ gepubiceerd worden?!
  Asjeblieft niet weg gooien zo’n pareltje.
  Er zijn bekende Nederlandse Schrijvers die meer moeite moeten doen om zo iets te produceren.
  Heb oog voor schoonheid juist ook daar waar je het niet verwacht.
  Op de vuilnisbelt groeien de mooiste Orchideeën. (klinkt als?)
  Misschien dat Gait het zelf ook niet erg vindt?
  Zie maar ik ga er uiteindelijk ook niet over.
  Ik bedoel uiteindelijk keutelen we allemaal bij tijd en wijlen wat af.
  http://thumbs.dreamstime.com/thumb_337/1227714553iNWsTQ.jpg

 12. Mensen, mensen, wat een synergie op deze site. De vonken spatten ervan af! De vaak rechtstreeks uit het hart geschreven commentaren gaan door merg en been. (Je bent een kanjer, Willie!)

  Dit zeker ook door toedoen van katalisatoren als franciscus001 en Gait.

  Uiteraard leidt dit tot de bekende welles-nietes stellingen, maar dat is niet erg. De kaarten worden toch wel geschud – als ze het al niet waren.

  De ‘gelovigen’ kunnen echter niet overtuigd worden. Alleen diegenen die nog twijfelen zullen tot het ene of het andere aangetrokken worden.

  Ik ben ervan overtuigd, dat je dit leven instapt met een bepaalde ‘mind set’, eentje waardoor je wel of niet openstaat voor bepaalde gedachtegangen. Dat zie je goed in deze discussies, maar ook als het over 9/11 gaat. Wat meer dan overduidelijk is voor de een, is als het ware een volkomen blinde vlek bij de ander. Voor beide typen mensen is de ander zijn opstelling onbegrijpelijk.

  Als ik op al die jaren dat ik op ‘alternatieve sites’ rondhang, terugkijk, dan heb ik toch sterk de indruk dat er nu heel wat meer mensen ‘bewust/wakker’ zijn dan pak-em-beet 8 jaar geleden. Er is ondubbelzinnige groei te constateren.

  En dat kan maar tot EEN ding leiden: de kritische massa is groeiende. En dit zal er uiteindelijk tot leiden dat het 100ste-aap-principe zich zal doen kunnen gelden.
  En wat zie ik daarnaar uit…

 13. @EA
  Ik sta op een lijn met jou, toch heeft F001 een andere overtuiging, mede verkregen door opleiding. Tuurlijk wordt hier een hoop bewijs voor geleverd dat deze vaccins totaal niet deugen. Het blijft dan hoe dan ook de keuze van persoon in kwestie zelf om een shot te nemen. Hetzelfde met kinderen, ouders beslissen in deze kwestie wel of niet. Ik kan naar onwetende ouders geen beschuldigende vinger wijzen, zij weten immers niet beter of hebben een andere sterkere overtuiging. Het feit dat F001 inziet dat zijn weerstand niets opleverd en hiervoor uitkomt vind ik heel prijzenswaardig. Hij stelt zich kwetsbaar op, ik hou daarvan.

 14. @ Marcel,

  Dank je voor het mogen plaatsen van je verhaal. Ik ga deze zeker plaatsen. Omdat ik transparant wil zijn mag ik dan aanbieden dat wanneer iemand het zou willen navragen bij jou dat ik dan eventueel jouw e-mailadres door mag geven?
  Of wordt het dan te gevaarlijk?

 15. @ Fransiscus001

  Ik vind het tof van je en getuigen van openheid dat je de eventuele bijwerkingen door wilt geven.
  Dank je wel Fransiscus. Het begin van samenwerking?
  Ik geloof dat jij er van overtuigd bent dat er geen bijwerkingen zijn en dat je vanuit dat geloof handelt.
  Je wordt daardoor voor mij althans geloofwaardiger
  en ik respecteer je hierom.

 16. Ik kan ook alleen maar respect opbrengen voor de laatste post van F001 en vind de post erna van GalliLéon echt weer een typische geenstijl.nl opmerking. Maargoed…

 17. @F001 bedankt voor je excuus en ik vind dit getuigen van kracht misschien heb ook ik iets te geemotioneerd gereageerd waarvoor dan ook mijn excuses .Ik zal dan ook vanaf nu weer reageren op jouw posts en me onthouden van waardeoordelen .nogmaals grote klasse,en we hoeven niet een zelfde mening toegedaan zijn we zouden wel respect voor elkaars mening moeten opbrengen .liefdevolle groet marcel

 18. @riet als iemand wil weten wat er speeld post me dan kan ik op dat moment beslissen of ik mijn emailadress wil geven . Ik voel me heel kwetbaar en triest nu en wil even kijken wie wat van me wil weten en of ik dat trek op het moment van de vraag . Als je begrijpt wat ik bedoel ,ben wel genegen mijn verhaal te doen hoor als het werkelijke interresse is maar zit al de hele dag met woede en verdriet te worstellen.Ik heb moeite om hier mee om te gaan en weer in mijn eigen centrum te komen .Ik heb dan ook een dochter thuis die graag wil weten waar de tranen vandaan komen en ik moet me nog beraden over de manier waarop ik haar daarover inlicht.Ze ziet haar broertje regelmatig vandaar.ik hoop dat je begrip kunt opbrengen voor mijn positie .Als je echter iemand met mijn verhaal over de streep kan helpen post me dan ,dan zal ik me over deze dingen heenzetten en mijn best doen zo objectief mogelijk te berichten .bedankt nog voor je steun .liefdevolle groet marcel( is mijn echte naam )

 19. riet het lukt me niet te te contacten .maar ik vind het oke als je mijn emailadres doorgeeft ,als je dat dan in iedergeval eerst even aan mij laat weten .Ik open geen dingen van mensen die ik niet ken .liefdevolle groet marcel

 20. @ Marcel

  Ik heb al drie mails van je ontvagen en 2x teruggemaild. Ik plaats niet eerder wat voordat ik van jou een antwoord op mijn mail heb. Ik hou natuurlijk rekening met jouw moeite op dit moment. Zo’n vaart zal het niet lopen met de reacties denk ik. Je mailadres is bij mij in veilige handen
  maar kijk even naar mijn antwoord op jouw mail,
  veel kracht en sterkte voor jou en je gezin

 21. Zondagavond Argusoogradio 20:00 – 22:00 Gezond & Wel
  – over leven in balans -(live te volgen), http://www.argusoogradio.org

  Deze week:

  De leugen regeert: over vaccinatie propaganda en de ’tegenaanval’ van Minister Klink

  Een paar dagen terug stond er opnieuw een enorm ‘demoniserend’ stuk in de Telegraaf met het
  kopje ‘Weg met de angstprofeten’: “Minister Klink opent frontaal de aanval op lieden
  die doelbewust bezig zijn de landelijke vaccinatiecampagne tegen de Mexicaanse griep
  te torpederen. De bewindsman komt in geweer tegen wat hij noemt “vaccinatiefabels
  en-geruchten” die inmiddels overal de ronde doen op het internet. De dirigent van
  onze volksgezondheid ergert zich langzamerhand geel en groen aan de zelfuitgeroepen
  waarheidsverkondigers, rampspoedpredikers en complotzieners die volgens hem de
  grootst mogelijke onzin over de influenza-pandemie verspreiden.”

  De suggestieve taal liegt er niet om. Socioloog Klink is nu zelf stemmingmakend
  bezig en verspreidt Klink-klare leugens door te stellen dat geen van deze ‘verhalen’
  op wetenschappelijke feiten berusten. De “dirigent van onze volksgezondheid” heeft
  misschien dan wel nog wat noten op zijn staf, maar zet hier echter wel een valse
  grondtoon. De toon is gezet, maar de dirigent is de controle over het arrangement
  kwijtgeraakt.

  Tijd voor een nieuwe compositie dan maar? Blijkbaar, want “Niet alleen wil het
  ministerie van VWS nu banners plaatsen die verwijzen naar de website waarop de
  overheid zelf informatie geeft over de Mexicaanse griep.” Lees: censuur en
  manipulatie dus, en dat voor de goedbedoelde ‘vrijwillige’ vaccinatie in onze
  ‘democratie’ waar ‘vrijheid van meningsopvatting’ zo hoog in het vaandel staat! “Ook
  zullen ambtenaren actief gaan reageren op websites waar kul en larie worden
  uitgekraamd.”

  Vanavond hoort u meer over de ware achtergrond van de ‘vaccinatiepolitiek’ en de
  vele bewijzen dat vooral deze vaccinatie tegen de Mexicaanse griep ineffectief en
  potentieel levensgevaarlijk is! Ook worden aantoonbaar alle spreekbuizen van de
  officiële instanties die de laatste paar maanden op de buis en in de krant
  verschenen ‘ontmaskerd’ vanwege hun belangenverstrengeling en onobjectiviteit als
  het om de veiligheid van vaccinaties gaat. Deze avond zal Argusoog radio-host John Consemulder ook special ingaan op de sociale en emotionele aspecten van de keuze om wel of niet te vaccineren. Ook de ‘schuldvraag’ en de ‘angst’ die mogelijk een rol spelen bij deze keuze, komen aan bod! Een eerlijke en positieve discussie over wel of niet vaccineren.

  Met speciale gasten: Guido Jonkers (www.wanttoknow.nl) en Caronline en Karel van
  Huffelen(onder voorbehoud) (www.karelencaroline.nl ), ook onder voorbehoud de huisarts van de ingezonden
  huisartsbrief.Host: John Consemulder

 22. Overzichtje bijwerkingen gezondheidswerkers Frankrijk en start vaccinatieronde…‏

  Gebruikt vaccin: Pandemrix
  Periode vaccinatie: 21/10 – 10/11
  Aantal gevaccineerde gezondheidswerkers. 100.000
  Aantal geconstateerde gevallen met bijwerkingen: 91
  Waarvan 4 in zorgwekkende toestand
  Aantal GBS gevallen: 2
  1 man met het Quincke oedeem
  1 vrouw met een allergie voor kattenharen!

  http://www.liberation.fr/societe/0101602828-h1n1-91-signalements-d-effets-indesirables-sur-100-000-vaccinations?xtor=EPR-450206

  Bij de 15 vaccinatiecentra in het departement Hérault zitten zo’n 288 medische krachten met de duimen te draaien in afwachting van burgers die zich willen laten vaccineren. Slechts 0,5% van de opgeroepenen is de eerste dag komen opdagen en dan spreken we hier over slechts 47 personen verdeeld over 15 centra.
  In het land van Pasteur, zal zelfs een minister van gezondheid door het zich laten vaccineren voor de camera’s niet meer volk richting vaccinatiecentra kunnen lokken.

  http://www.libetoulouse.fr/2007/2009/11/campagne-de-vaccinations-morne-plaine-%C3%A0-toulouse.html

 23. @Theo,
  Bedankt voor je uitleg. Respecteer (nu) je standpunt. Ben zelf ook verpleegkundige ( ambulance ). En ja het is inderdaad een milde griep, is gisteren zelfs nog eens onderstreept door de RIVM. Volgens berekeningen is de kans op overlijden met deze griep zeer zeer klein ( dacht 0.0002 % ) Uiteraard zijn de mensen met onderliggend lijden gevoeliger maar dat geldt voor elke infectie.
  Dat dit vaccin veilig is, daar heb ik een andere mening over, maar dat is mijn recht natuurlijk. Ik hoop dat ik ongelijk heb, maar dat is iets wat de toekomst duidelijk zal maken. Maar buiten het feit of het vaccin wel of niet schadelijk is klopt het totaal plaatje niet, de verhoudingen van virulentie:noodzaak tot vaccinatie loopt helemaal scheef. Ook de redenen dat een experimenteel vaccin welke pas gebruikt mocht worden onder speciale omstandigeheden zijnde pandemie-fase 6, waarbij de definitie van pandemie werd aangepast is op zijn minst bijzonder. Ongetwijfeld dat belangen van farmaceutische industrie een rol hebben gespeeld ( als je in de verpleging werkt weet je de invloed van deze industrietak )maar dan nog. Voor mij persoonlijk gaat de discussie niet eens zo over of er wel of er wel of geen schadelijke elementen in zitten, maar om de scheve verhouding van noodzaak tot vaccinatie wereldwijd voor een milde griep. Welk is het uiteindelijke doel? enorme winsten farmaci? of is deze vaccinatie een doel welke een voorwaarde was voor een hoger doel. Vanuit mijn innerlijk probeer ik afstand te nemen van complottheorien, ik ga er nog vanuit dat mensen zulke waanzinnige daden niet kunnen doen ( ik weet misschien heel naief ).Om eerlijk te zijn F001; ik weet het niet.Nu ook die toestanden in Oekraïne, hier is iets aan de hand, maar heel de media zwijgt als het graf, waarom?

 24. Deze reactie (op een paar artikelen van wtk) kreeg ik zojuist uit Frankrijk:

  Inderdaad wat lang dit verhaal, maar wel een aantal dingen waar wij ons ook bezorgt over maken/// gelukkig zijn er een aantal mensen die er niet tegen op zien om zelf als proefkonijn te fungeren///…. We zien wel wat er van komt! Hier beginnen ze ook met inenten en vandaag kregen we op een professionele bijeenkomst te horen dat wij het voorbeeld moeten geven! Het enige argument was dat we geen zwangere vrouwen moeten aansteken. Er werd een voorbeeld gegeven van een zwangere vrouw die 10 dagen geleden in Toulouse is overleden aan deze griep. Wat er niet bij verteld werd was dat deze vrouw tijdens haar zwangerschap is geopereerd aan een hartkwaal… cherchez l’erreur!

 25. Er schoten even een paar verwensingen door me heen bij het lezen van dit bericht. Helemaal wat de farma bedoelt met “er zijn nog géén testen gedaan met het H1N1 vaccin bij zwangere vrouwen”, dus gratis en voor niks resultaten op hun bordje!

  Shocking H1N1 Swine Flu Vaccine Miscarriage Stories From Pregnant Women
  – Tell Your Doctors That Vaccines And Pregnancy Do Not Mix!

  Bron: http://organichealthadviser.com/archives/shocking-h1n1-swine-flu-vaccine-miscarriage-stores-from-pregnant-women-tell-your-doctors-that-vaccines-and-pregnancy-do-not-mix

 26. @ ellen schokkend ,ijn hart huilt na het lezen van al deze verhalen .Ben ook bang dat we in nederland op dergelijke verhalen kunnen wachten ,dat zal niet zo lang meer duren .Bedankt meneer Klink wie was er ook al weer verantwoordelijk voor mogelijke complicaties ten gevolge van de mexgriepprik?Ik ben ontzettend boos en verdrietid over zoveel leed .dit moet stoppen .liefdevolle groet marcel

 27. @Marcel, juist deze boosheid geeft kracht om door te gaan met waarschuwen, met informeren, met wakkerschudden en het zàl gestopt worden! De onderste steen zal boven komen.
  Gandhi heeft het al zo treffend gezegd: “Een kleine groep vastberaden geesten die voortgestuwd worden door onblusbaar geloof in hun missie, kunnen de loop van de geschiedenis veranderen”…

 28. Een reactie van Teuni Kuiper (zelf een deskundige op het gebied van diabetes) op de gebeurtenissen in Laren:

  Ik ben bang dat die 11 van de 200 oudjes in het verpleeghuis helemaal geen insuline hebben gekregen. Er wordt volgens mij ook niet over gerept dat die verpleegkundigen met onmiddellijke ingang zijn geschorst. Bovendien waren ze met zijn 2-en. Dat maakt de kans op zo’n idiote fout nog onmogelijker. Of prikken ze geblindoekt, zoals bij Ezeltje prik je.

  Ik denk dat ze in plaats van ‘shock’ hadden moeten zeggen anafylactische shock. Na teveel insuline spreek je normaliter van hypo. Bovendien, als dat verpleeghuis zelf bewoners spuit met insuline, dan moeten ze ten eerste al diverse soorten insuline in huis hebben, want lang niet iedereen krijgt dezelfe typen. Maar dan moeten ze ook spul in huis hebben om direct te spuiten zodra er een overdosis wordt gespoten en een hypo dreigt of al aan de orde is.

  Als ze echt insuline hebben gespoten in de genoemde hoge dosis bij mensen die al of geen diabeet zijn, dan hadden ze – bij tijdige ontdekking van de fout – zoals de krant meldde – ook in het verpleeghuis zelf meteen een andere spuit erachteraan kunnen zetten om de bloedsuiker weer op peil te brengen. Als dat lukt, zoals meestal het geval is – dan is er na het bijkomen of weer helder worden zo goed als niets meer aan de hand. Daar houd je normaal gesproken geen longklachten aan over!

  Deze 11 mensen naar een zieknhuis vervoeren vanwege teveel insuline was dus eigenlijk – als alles in dat verpleeghuis naar behoren functioneerde – een overbodige actie en in geval ze zelf geen bloedsuikerverhogende spuit gaven ook nog onverantwoord omdat in de tussentijd mensen al aan een hypo konden doodgaan.

  Dit hele verhaal klopt niet. Ze zijn gewoon beroerd geworden van de vaccinatie, die dezelfde was als die van de andere 189 mensen. Dus een bijwerkingenpercentage van om en nabij de 5%. En ze hebben snel een knullige smoes verzonnen om de verdenking van de vaccins af te wentelen. Alleen is het in een panieksituatie erg moeilijk om een goede smoes in elkaar te draaien. En nu moeten ze die leugen nog blijven volhouden ook. Ik denk dat al veel insulinspuiters in den lande door die leugen hebben heengeprikt. Die weten ook hoe te handelen bij een overdosis.

  Bij de bijwerkingen zijn nogal wat hartstilstanden. Heel verklaarbaar bij mensen met een lage zinkspiegel, zoals ouderen en mensen in risicogroepen.

 29. @ ellen goed stukje over die insuline fout ,ik had ook al zo mijn bedenkingen .Het zegt wel heel veel over de bewuste misleiding die in gang is gezet .Zou er ook geen melding behoren te worden gemaakt van deze grove fout middels de wet big ?Ik ben daar een beetje uit weet niet goed hoe de registratie tegenwoordig is geregeld.Al met al een heel vreemde zaak.Dit moet uitgezocht worden en als er daadwerkelijk niets met insuline is gebeurd toont dit aan dat er koste wat kost doorgegaan wordt met vaccineren Het feit dat dit op gezag van Klink gebeurd maakt hem verantwoordelijk voor zulke misstanden ,en tekend hem als een crimineel .Leuke zaak voor hirsch ballin om zich is in te verdiepen .Aanpakken en veroordelen en nu direct stoppen met spuiten.Liefdevolle groet marcel

 30. Even wat anders ,is er iets bekent over de incubatietijd van dit virus?sit i.v.m.eventuele vaccinatie terwijl er al een infeftie aanwezig is ,Dan keijg je toch nog even een dubbelle dosis en wat doet dat dan met je ?

 31. @ marcel
  Verspeiding van het virus en incubatietijd
  Influenza is een acute aandoening van de luchtwegen die zich razendsnel verspreidt. De incubatietijd – dat wil zeggen de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en de eerste griepsymptomen – is 2 tot 3 dagen tot hooguit een week. Je bent besmettelijk vanaf 1 dag vóór tot 5 of 6 dagen ná het begin van de ziekteverschijnselen. Niet iedereen wordt ook ziek na een besmetting en sommige mensen ondergaan een infectie en zijn besmettelijk, zonder ziek te worden of te zijn geweest.(1) De ziekte verspreidt zich door middel van virushoudende druppeltjes – aërosolen genaamd. Door hoesten en niezen worden de virushoudende druppeltjes via de lucht verspreid en ingeademd. Het kan zich ook verspreiden via algemeen contact: zoenen, handen schudden en omhelzen. Ook worden virussen overgedragen via voorwerpen, zoals een deurknop.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.